- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Csavargó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én nem bírom összekeverni Orlit a filmben és civilben. Nekem a filmben ő Legolas akinél tök természetes a tünde elegancia a lágyság a harmónia. De pontosan tudom, hogy Orli nem Legolas, csak egy srác az USA-ból. Foglalkozunk itt vele persze (csak vele!!!!) de ha nem lett volna belőle Legolas 6 órára a vásznon lehet, hogy simán elmennénk mellette az utcán, egy pillantásra sem mélatva mert így öltözködik. De hogy "ismerjük" és ,hogy így fontos nekünk, asszem inkább csak ki kéne békülnünk a stílusával, és igazán szót sem kellene, hogy érdemeljen az egész.
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tényleg vannak olyan társadalmi események, ahova ILLIK felöltözni. Gyakorlatilag a neves divattervezők egymást ölik azért, hogy ruhát adhassanak INGYEN neves sztároknak pl. az Oscar - gálára. Másnap tele vannak az újságok azzal, hogy ki kinek a kreációjában ment el a gálára, a partyra, és ez nagy reklám a divattervezőknek is.
A magazinfotózásokat pedig keményen megszponzorálják a ruhát adó cégek, azért abban fotózzák, amiben fotózzák.
Orlando hirtelen lett sztár, és szerintem lázadó típus (most már dafke nem azt teszi, amit elvárnának tőle, nem úgy öltözik...). Én is lázadtam, kb. 10 év kellett, hogy kinőjek belőle, és beálljak az egyenkosztümös, blúzos sorba. Ha partyra megyek, akkor magassarkú cipő és mini retikül (még a pénztárcám sem fér bele ), meg elegáns felső minimum...
Ettől függetlenül hétvégén imádok tréningnaciban és kinyúlt pólóban heverészni, meg a telken is elmegy ez a style (na jó, ha nagyon álmos vagyok, akkor még talán a közértbe is lemegyek így), de máshova nem merészkedek így. Ja, régen nagy DM rajongó voltam, és mindenem fekete volt, biztosítótűk a nadrág hajtásán egy méter hosszúságban, villanyszerelő bakancs és társai, csak denevérnek becéztek a suliban
Majd Orlando is rájön, hogy a decensen elegáns stílussal sokkal inkább komolyan fogják venni őt, egyenlőre még sokat kell bizonyítania (azt is, hogy nem "egyfilmes" színész!), nézzétek csak a film NAGY ÖREGJEIT, egyik sincs halálfejes pólóban fotózva megnyitón!
Öltözködésétől függetlenül imádom ŐŐŐT, de azért egy stylist nem lenne rossz...
Kedvenc öltözékem:
www.elflady.com/legolasgreenleaf/fotr/lo...pages/leglorien1.htm (nekem is van egy világoskékes brokátmagábanmintás oroszgalléros felsőm MILYEN JÓL PASSZOLNÁNK )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Csavargó
- Nem elérhető
egyébként nekem tetszik ez a stílus, olyan ezekben a ruhákban mintha a szomszég srác lenne (kis izlésficammal), így sokkal közelebb érzem őt magamhoz (hajlamos vagyok azt hinni, hogy lehetne vele értelmesen közvetlenül beszélgetni), mintha állandóan a galambszürke Gucci öltönyében feszítene.
A díjjátadó más tészta, de ha Björk tavaj megjelenhetett úgy, hogy csak egy plüss hattyút tekert magára, akkor az ő ruhái os megbocsáthatóak. (különbven meg ha oda kerültök vele, hogy együtt mentek operába, asszem hagyná felöltöztetni magát)
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Fereste
- Nem elérhető
tehát mondjuk ilyen "ünnepségek" alkalmával Lando visszatérhetne a régi stílusához, tehát pl egy öltöny csíkos inggel szvsz teljesen megfelelne... de ha nem, hát nem. ö baja hogy miben kíván megjelenni
- Ivó
- Nem elérhető
ORLI PÓSZTER AZ IM-BEN!!!
Aug:Voltam könyvtárban ma és láttam még a régebbi im-ben Orlandot! Sajnos nem tudtam elolvasni amit írtak róla mert nem volt már IDŐ! (((
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Vic
- Nem elérhető
Fereste írta: (szubjektív véleményem: az öltözködéssel nem kell sokat foglalkozni, lényeg hogy kifejezzen minket és jól érezzük magunkat benne. ha Lando a börében érzi magát bördzsekiben és egyéb rockerszerü cuccokban, hát tegye. és ha szeret igénytelen lenni, legyen csak nyugodtan legalább lesz még vki, aki olyan keveset törödik az öltözködésével, mint én )
OFF: Ezzel még egyet is értenék. Csak az a baj, hogy vannak olyan társadalmi események, ahová IGENIS fel kell öltözni normálisan, mert elvárják. Vannak emberek, akik az Opera esti előadására farmerben mennek - én biztos nem tenném meg, de ez én vagyok -, de az még nem egy olyan nagy horderejű esemény, ahol kamerák, fotósok tucatjai lesik minden mozdulatát, ráadásul olyan emberek között fordul meg, akik lehet, hogy legközelebb a munkát fognak felajánlani neki.
Mondhatnánk esetleg, hogy Orli nem érzi jól magát öltönyben, vagy nem áll neki jól. De ez nem igaz. Baromi jól áll neki és nagyon helyes benne. Én nem azt mondom, hogy csak abban menjen mindenhová, de azért egy díjátadóra illenék normálisan felöltözni... Aztán a show-kra és egyéb rendezvényre meg úgy megy el, ahogy akar, otthon pedig akár boxernaciban is rohangálhat, a magánügye.
- Fereste
- Nem elérhető
(szubjektív véleményem: az öltözködéssel nem kell sokat foglalkozni, lényeg hogy kifejezzen minket és jól érezzük magunkat benne. ha Lando a börében érzi magát bördzsekiben és egyéb rockerszerü cuccokban, hát tegye. és ha szeret igénytelen lenni, legyen csak nyugodtan legalább lesz még vki, aki olyan keveset törödik az öltözködésével, mint én )
(Vic: köszönöm a dícséretet )
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Most megeccer megneztema regebbi kepeket es meg kell allapitsam, hogy ezen a kepen totalisan ugy nez ki mint a ferjem!!! :eek2: :eek2: :eek2:
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Lora
- Nem elérhető
Cat írta: Az öltözködése pedig nagyon egyéni és pont ezért teszi őt egyénivé és aranyossá. Ha ez nem tetszik valakinek nem kötelező ránézni.
Szerintem se öltöztetik.Nem azért de ez meg is látszik.Ha öltöztetnék nem engednék neki pl:hogy ilyen ruhákban menjen bárhová is.
tökéletesen igazad van
Gyöngycem (voltam valaha)
- Vic
- Nem elérhető
sorriso írta: A barátnöm csak azért nem bírja Orlit, mert mindig egymáshoz nagyon nem illö tarka ruhákat hord.pl: az a piros-fehér csíkos ing(egyébként viszonylag jó fejnek tartja, csak az öltözködése......... )
Ezeket magától választja ki, mert ilyen az ízlése, vagy "ráadják" egy-egy fotózás alkalmával?
Ha az elsö igaz, akkor a barátnöm szerint nagyon béna az ízlése, ha pedig a második akkor szerinte Orlinak nincs egyénisége, nem meri felvállalni magát, és ízlését(magyarra fordítom: nem meri azt mondani a fotósnak, hogy ez most nem tetszik, nem veszem fel.)
Mit gondoltok? Valami nyomós érvet szeretnék, amivel még a bnm is elégedett lesz.
Köszi sorriso a témát, erről aztán tényleg lehet dumcsizni! Rögtön képekkel is illusztrálom a mondandómat.
Orli öltözködése egy rejtély. Azok, akik már a tavaly előtti FOTR-os decemberi premierek óta figyelemmel kísérik Orli ruhatárát - mint pl. én, de vagyunk itt még egy páran ebben a topicban - egyre inkább elkerekedett szemmel csóválják a fejüket. Igen, a srác valóban gáz. Bocsi, Orli, de ez van.
Tavaly még a premierek alatt fodros és csíkos ingben, valamint össze-vissza mintás nyakkendőben borzolta a kedélyeket - főleg akkor, ha ezeket képes volt még kombinálni is... lsd. itt - klikk
De ezt a hagyományt képes volt tovább vinni a különböző talkshow-kra is, tök nyugodtan besétált egy-egy ilyen showra farmerban és kockás ingben. klikk ide vagy ide klikk
Hasonló volt a helyzet a különböző díjkiosztókon is, emlékezzünk csak pl. a tavalyi Empire díjkiosztóra, ahol nyakkendő nuku, és teljesen ki volt a nyaka... *sóhaj* klikk ide
Szerencsére voltak díjkiosztók, ahol már normálisan fel tudott öltözni. Az Oscar-előpartyn Nicole Kidman mellett már talpig feketében csücsült. Az én kedvenc rucim is egy díjkiosztón volt rajta, ez pedig szintén a tavalyi BAFTA volt. Íme a kék öltöny: klikk
A magazinfotók biztosan beállított képek, ott nem ő dönti el, hogy milyen ruha legyen rajta, hanem általában a legnagyobb világmárkákat forgalmazó cégek. Az olasz férfi Vogue magazin - aminek egy példányával én is rendelkezem - pl. még felsorolja az ing és a naci márkáját is, hogy aki akarja, pont úgy nézhessen ki, mint ő. Képek róla itt
Ugyanaz volt a helyzet pl. a tavalyi Harper's Bazaar Magazine képeivel is, ezek is beállított képek voltak klikk ide
Viszont Orli mostani - néhány hónappal ezelőtt kezdődő - öltözködése még engem is teljesen kiakaszt. Totálkár. Röviden így lehetne megfogalmazni. Háromszor nagyobb nadrágméret - gondoljunk csak arra a lesifotóra, ahol Drew Barrymore-t ölelgeti - sapka, lógó felső, és képes mindezt olyan helyen is felvenni, ahol mindenki öltönyben és estélyiben van... Lsd. klikk ide a képekért És akkor még nem beszéltünk a nagy port kavart benzinkút-ellen tiltakozó képről, amit még a mai napig nem hiszem, hogy róla készítettek....
- Cat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Az IM-es poszter nagyon ari.
Az öltözködése pedig nagyon egyéni és pont ezért teszi őt egyénivé és aranyossá. Ha ez nem tetszik valakinek nem kötelező ránézni.
Szerintem se öltöztetik.Nem azért de ez meg is látszik.Ha öltöztetnék nem engednék neki pl:hogy ilyen ruhákban menjen bárhová is.
- Lora
- Nem elérhető
Augustíne írta: ORLI-POSZTER AZ IM-BEN!!!!
Benne Lij interjú, amiben elmeséli, hogy Orlival és Dommal Livnek előadtak egy chippendale-showt, és csak a végén vették észre, h filmezik őket, és a film majdnem felkerült az bővített DVD-re!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is pont ugyanezeket szerettem volna berakni!!!!!!!!!!!!
Csúcs a poszter!!!!!!!!!!!!!!!! (kb. 1 éve volt az IM-ben róla poszter, szerintem ez sokkal jobb!!!!!!)
Gyöngycem (voltam valaha)
- Augustíne
- Nem elérhető
Benne Lij interjú, amiben elmeséli, hogy Orlival és Dommal Livnek előadtak egy chippendale-showt, és csak a végén vették észre, h filmezik őket, és a film majdnem felkerült az bővített DVD-re!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! 8O
sorriso:
Tuti, h nem a fotósok öltöztetik Orlit, neki van ilyen stílusa, és én éppen ezt bírom benne - hogy EGYÉNI!!!! Meg nem is mindig csak ilyen ingeket tud hordani, mert a GyU-forgatás előtt megint más ruhákat hordott, és akkor még nem is említettem a mostani TTT-premiert, mert ott szintén máshogy nézett ki!! Mind1! Én így szeretem, és nem is akarom, h másmilyen legyen, mert ez Ő!
ORLANDO 4ever!!!!
- Te Anau
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- sorriso
- Nem elérhető
Ezeket magától választja ki, mert ilyen az ízlése, vagy "ráadják" egy-egy fotózás alkalmával?
Ha az elsö igaz, akkor a barátnöm szerint nagyon béna az ízlése, ha pedig a második akkor szerinte Orlinak nincs egyénisége, nem meri felvállalni magát, és ízlését(magyarra fordítom: nem meri azt mondani a fotósnak, hogy ez most nem tetszik, nem veszem fel.)
Mit gondoltok? Valami nyomós érvet szeretnék, amivel még a bnm is elégedett lesz.
"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Te Anau
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(amikor a farkaslovasokra lodöz akkor mintha kissé laza lenne az íj húrja, nem?)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Augustíne
- Nem elérhető
Saczy: "És a lovasok hátrafelé vágtattak közben?" ( Dodiee )
Supersonica: 8O
Ery: mentsd le!! Csak úgy tudod +nézni...
Vic: Woww! Jók a képek! Bár a NK-s képeken mindig ő néz a leghü*ébben.
ORLANDO 4ever!!!!
- Vic
- Nem elérhető
A QANTAS magazinból:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... antas1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... antas2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... antas3.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... antas4.jpg
Hivatalosan az uccsó képen Heath és Orlando van... Hát, Orlit még-még valahogy felismerem, de Heath... GÁZ.
Most nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem totálkár ez a szakáll mindenkin. Bocsi.
Ery, menj kérlek vissza a hozzászólásodba, és javítsd ki - írd hozzá, hogy melyik képek nem jönnek be... Mert én mindegyiket meg tudom nyitni.
- Ery
- Nem elérhető
Egyik sem. se az újak, se a manga. Mindre azt írja ki, hogy: Forbidden
Ám a jobb klikkes trükkel igen. Tényleg jó képek :itscool:
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Vic
- Nem elérhető
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... las048.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... las049.jpg
Mind a kettő innen való:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... puzzle.jpg
(TTT-puzzle)
Két gyönyörű Legolas-manga:
klikk 1.
klikk 2.
- Vic
- Nem elérhető
Az Orli-barátnő témához inkább nem szólnék hozzá, ha nem haragszotok.
Hagy idézzem Ferestét, mert nagyon OTT van:
Egyetértek. Puszi érte.ezt a barátnös dolgot mi abszolút nem tudhatjuk, kizárólag ö, na meg a közvetlen környezete. találgatásokba is hülyeség belemenni, úgysem jöhetünk rá az igazságra, mivel nem ismerjük magát Landot, -nagy távlatokban,de- mindenki csak "hozzáképzeli" a külsöhöz a belsö ént. az egy dolog, hogy mit mond a médiának (már ha mond egyáltalán vmit), és abból mi az igazság. az ö saját magánügye hogy kivel van és mikor, meg hogy hüséges-e vagy nem.. mi ezt nem tudhatjuk
Ha már a marketingnél tartunk, íme a legújabb Legolas-akcióbabát:
kép 1.
kép 2.
kép 3.
kép 4.
Észi, ezen ki fogsz borulni : kép 5.
kép 6.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Lehet hogy megpalyazom a dolgot nyaron
Bar kicsit olcsonak tunik az ij, dehat majd meglassuk mit bir.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Supersonica
- Nem elérhető
a híres tünde ikertőrök - kukk
CSODÁS ÍJ
gyönyörű nyílvesszőkkel
- Saczy
- Nem elérhető
állítólag fölvették ahogyan leugrik a lórol és visszaforgatták......
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- shaira
- Nem elérhető
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Aki ismer a chatről mind kiváncsi volt ,hogy kell csinálni a Yahoo-t
Hát íme most leírom járjatok csodájára:
-Menj a torzshely.lapja.hu
-Ott klikk a chat menüre
-Ott írd be a chaten használt nick nevedet
-amikor beléptél írd be a szövegmezőbe a következőket /join #tolkien_hu
-És már itt is vagy a tolkien.hu chatén
-Alul látsz egy olyan legördíthető sort ,hogy Commands ott keresse ki a Yahoo-t és klikk rá!
Hát ennyi!
Na megyek!
Namarie!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.