Legolas (Orlando Bloom)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nekem nem nyitja meg, valami szöveget ír ki...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mivel a Vic által belinkelt képet nem tudom megnyitni, mint pártatlan emberke nem tudok véleményt mondani...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Penngaladiel
- Nem elérhető
1) Nővére, nem a húga.Augustíne írta:
Vic írta: Csajok, kérdés: szerintetek KI EZ a lány???
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iere51.jpg
A testvére nem lehet, mert róla már láttunk képet. Rajongó, valami híresség?
Vic!! Tévedés! Most találtam mega képet, és rájöttem, hogy ez a huga!
Itt is vele van:
orlandobloomsoasis.bravepages.com/orli/glam2.jpg
Ez 100, hogy ő!!
(Huhh, akkor +nyugodtam... )
2) Szerintem a Vic által belinkelt képen nem Samantha Bloom van. Ez valaki más.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.ninecompanions.net/funnypics ... ercard.jpg
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
na mind 1 én azárt leirtam...
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Augustíne
- Nem elérhető
Vic írta: Csajok, kérdés: szerintetek KI EZ a lány???
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... iere51.jpg
A testvére nem lehet, mert róla már láttunk képet. Rajongó, valami híresség?
Vic!! Tévedés! Most találtam mega képet, és rájöttem, hogy ez a huga!
Itt is vele van:
orlandobloomsoasis.bravepages.com/orli/glam2.jpg
Ez 100, hogy ő!!
(Huhh, akkor +nyugodtam... )
ORLANDO 4ever!!!!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
pefa.hallstreetjazzunit.com/lotr ... ovie86.jpg
Ezen a jeleneten mindig úgy rötyögök. Haldír mondja a his beszédét, Legolas meg vigyorog bele a kamerába
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1813725.jpg
A harcos
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1813702.jpg
- Augustíne
- Nem elérhető
orlando.glisten.net/
www.orlandobloom.co.nz/index2.html
www.orlandocentral.net/
www.full-bloom.net/main.shtml
www.full-bloom.net/main.shtml
www.theorlandobloomfiles.com/
deaddesire.org/orlando/
www.dazzled.com/theobfiles/
orlando-bloom.org/
www.orlandobloom.dot.nu/
na, ha nem baj, akkor 1enlőre csak annyi lenne.
ORLANDO 4ever!!!!
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nekem ez az oldal tetszik jobban...
www.theorlandobloomfiles.com
Jó kis oldal,mondjuk,amit te írtál Augustine,arról az oldalról nem is tudtam!
De megfogom nézni!
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- erwianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A theorlandobloomfiles télleg nem műxik. Allig várom, hogy újra üzembehelyeződjék!
:legolas3:
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Augustíne írta: Számítógép:
"Az internetezés közben úgy érzem magam, mint Alice Csodaországban. Bár nagyon igyekszem, az e-mailezés, és hasonlók abszolút kifognak rajtam!"
Nem hiszem, hogy ő ezt mondta volna...
Miért ne mondhatta volna, Aug? Szvsz ez pont rá vallana. Miből gondolod,hogy annyira jártas a technika világában, a számítógépek mözött, mint bármelyikünk? Valószínüleg roppant kevés ideje jut ilyesmire...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Augustíne
- Nem elérhető
Ivó: 1 jótanács: mielőtt rányomnál a "mehet" gombra, menj inkább a "megtekint"-re, és ott nézd meg, hogy az a kép, amit be akarsz tenni, megjeleníthető e mentéses módszer nélkül (sz szerintem 1 idő után már mindegyikünknek fársztó...). Ha igen, akkor küld el, ha nem, akkor olyan helyről linkelj be képet, ahonnan bejön.
A Girl!-ben tényleg Orli van:
1 oldal 1 Orlis, és 1 kis Legsis képpel (a TTT-ből, azt hiszem pont nerwen! előbbi képe). És hozzá néhány "újdonság", amit már vagy 20x leírtak az előző újságokban is, mi meg már régebbóta is tudjuk! (Adrenalinfüggő, rágja a körmét, szereti a vsajokat, stb...)
1valamit azért bemásolok (szerintem ő ilyet nem mondott, de nem vagyok benne biztos, ezért a ti véleményeteket kérném):
Számítógép:
"Az internetezés közben úgy érzem magam, mint Alice Csodaországban. Bár nagyon igyekszem, az e-mailezés, és hasonlók abszolút kifognak rajtam!"
Nem hiszem, hogy ő ezt mondta volna...
ORLANDO 4ever!!!!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
orlionline.com/media/gallery/possible/ttt.jpg
Ryana:ez tényleg naggyon széép! 8O
Ivó:nézd meg h jól írtad-e be a címet.
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Megkérhetlek titeket (főleg Ivó) hogy ne chateljetek?
Hoztam néhány képet:
Biztos láttátok, de Legolasból sosem elég
jobb klikk, mentés másként módszerrel nézhetitek meg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie22.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie18.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /ttt85.jpg
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Fereste
- Nem elérhető
OFF: Ivo: bocs, de nagyon zavarnak a chat jellegü bejegyzéseid. nem lehetne ezen változtatni?
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
www.theonering.net/ szavazzatok rá, most épp ő vezet...
Nem értem, miért nem lep meg
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ery
- Nem elérhető
On: A barátnőm megrémített azzal, hogy közölte: átáll a Legolast imádók klubjába. 8O
De kiderült, hogy ugratott
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Iras
- Nem elérhető
Nem tudtok valamilyen MAGYAR Gy.u-s fan fictionról? :
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
- Augustíne
- Nem elérhető
Én már reggel +veszem!
ORLANDO 4ever!!!!
- erwianne
- Nem elérhető
Rohanok a boltba szásszorszépért! Poszter nincs valahol? Vagy lemaradtam? De egy málé vagyok! :rmad2:Augustíne írta: ORLI A 100 x SZÉPBEN!!!:
:legolas3:
- Augustíne
- Nem elérhető
Sztem nem fura! Hát ha így kell kinéznie a PotC miatt, akkor nincs is más választása...
ORLANDO 4ever!!!!
- Mezsgyés Ifosz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ami pedig a mostani körszakállát illeti...
kicsit fura.
- Augustíne
- Nem elérhető
Egy ari kép! Alatta:
25(kor )-180 cm (nem is ennyi! --> 178!)-Bak (na, legalább ezt nem írták el!)
Szerelem:
Christina Riccivel hozták össze nemrég ( 8O? ), de kiderült, hogy a hír csak pletyka volt. (Hál' Istennek!! )
Ahonnan ismerjük:
Elsősorban a gyűrűk ura (MÁR MEHINT KISBETŰVEL ÍRTÁK!!! ) két részéből, amelyekben Legolast alakította (Miért? Talán a 3. részben vk. más alakítja, vagy mi? ), és jelentős (khömm...) szerepet játszott a Sólyom végveszélyben című háborús filmben is.
Amiért szeretjük:
Hatalmas alakváltozásokra képes, de egyformán vonzó hosszú, szőke hajjal, tündejelmezben, valamint rövid, barna frizurával, a legdivatosabb öltönyében. (Miért? van neki olyan? ... Na, jó, ezt nem gondoltam komolyan! )
/Ugye milyen jó, hogy mindenbe bele tudok kötni?! /
ORLANDO 4ever!!!!
- Iras
- Nem elérhető
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
- Augustíne
- Nem elérhető
Dodiee: igen, azóra tájöttem, hogy a DVD-n vannak extrák is, és ki is borultam rendesen!!
Itt van 1 nagyon gáz kép, amit én csak most láttam először:
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/mo.../bhdfeaturette38.jpg
Fereste: jobb egérgomb-->mentés Sajnos ezeket csak így lehet +nézni, az előbb belinkelt képet szintén...
Ivó: sajnos nem tudom összefoglalni, vissza kéne olvasod. Amúgy írtam privit.
Jah, és néhány infót találtam Orliról, amit elvileg már tudunk, de azért beírom, ha nem baj (pl. azt én sem tudtam róla, hogy Manchester United-ot szereti... )
Életrajz
Orlando Bloom 1977. január 13-án született az angliai Canterbury-ben. Édesapja, Harry Bloom, legendás személyiségnek számított az apartheid-rendszert elítélő Dél-Amerikai körökben. Nézeteit egy könyvben írta le, amelyért természetesen- elítélték. Orlando négy éves volt, amikor édesapja meghalt, de mindig nagy szeretettel és tisztelettel emlékszik vissza rá. Orlandoban már korán megfogant a gondolat, hogy színész legyen, egészen pontosan akkor, amikor rájött, hogy akár ő is lehetne szuperhősök is csak színészek. Amikor rájöttem, hogy Superman egy színész, azt gondoltam ťHaver! Ez nekem való!Ť
1993-ban, 16 évesen Londonba költözött, hogy csatlakozzon a National Youth Theatre-höz. 2 évet töltött el velük, miközben fejlesztette színészi képességeit. Ezután ösztöndíjat nyert a Brit-Amerikai Dráma Akadémiára. Kisebb szerepeket kapott az angol Casualty illetve a London's Burning című TV-showkban. Első filmszerepét, a kritikusok által is elismert Wilde (azaz Oscar Wilde szerelmei) című filmben kapta. Igaz, nem volt túl nagy szerep, ahhoz azonban elegendő volt, hogy ezután több ajánlatot is kapjon. Ő azonban ezeket egytől-egyig visszautasította, a Guildhall-i Zene és Dráma tagozatos iskola által kínált színházi szerepek miatt.
A Gyűrűk Ura forgatása alatt, rengeteg változáson ment keresztül, hogy megtestesíthesse a tünde íjászt. Különböző sebesüléseket is szerzett; eltörte például az egyik bordáját, miközben leesett a lováról, az egyik jelenet felvételekor. De Orlando-tól nem idegen a sebesülés, és a törés fogalma, ugyanis eltörte már a hátát, számos bordáját, az orrát, mindkét lábát, karját, lábujjait, ujjait, lábfejét, ill. háromszor betörte a koponyáját. Arról nem is beszélve, hogy egyszer már közölték vele, le fog bénulni, és soha többé nem fog tudni lábra állni, miután kiesett egy ablakból, és eltörte a hátát. Csodával határos módon, 12 nap múlva kisétált a kórházból!
Az említettek, és a 18 hónapig tartó új-zélandi forgatás ellenére, igen bátor lehet, ugyanis olyan extrém sportokat űz, mint a szörfözés, a síelés, az ejtőernyőzés, a snowboard-ozás, és a bungee jumping.
Tények
- a "Drum N Bass" és a "Happy House" zenét kedveli
- nem néz TV-t, és nem olvas magazinokat
- szereti az állatokat, főleg a kutyákat
- internet fóbiás
- Orlando apja, Harry meghalt, mikor Orli még csak 4 éves volt
- Orli vegetáriánus
- nevét Virginia Woolf könyve után kapta
- közeli barátja Andre Schneider-nek, akivel hamarosan együtt is látható lesz, két új filmjében. (Remélhetőleg hozzánk is eljutnak majd a filmek)
- szereti a Chai Latte teát, szója tejjel (egyáltalán nem fogyaszt tejterméket)
- 1996-ban randizott a "Lullaby of Clubland"-beli partnernőjével, Joanne Morley-vel, de 1997-ben a lány elhagyta őt, mégpedig Orli legjobb barátjáért, Andre Schneider-ért.
- nemrég hagyta abba a cigizést
- 2 tetoválása van. Az egyik egy csillag, mely a napot szimbolizálja, a másik egy tünde szimbólum, amely a 9-es számnak felel meg. "Alan Lee tervezte, aki a Gyűrűk Ura könyveket is illusztrálta. Mindannyian különböző helyeket választottunk a testünkön a tetoválás számára. Az enyémet a karomra tetettem, mivel íjász vagyok." - Orlando
- Orli szeret fényképezni, főleg embereket.
Kedvenc...
focicsapat: Manchester United
együttesek: Jamiroquai, Depeche Mode, R.E.M. és Radiohead
szín: sárga
Idézetek
- Nem gondoltam, hogy túl fogom élni. Közölték, hogy tolószékbe kerülök. 4 napig azt hitték, soha többé nem leszek képes járni. Pokolian fájt mindenem, és rengeteg kivizsgálásra kellett elmennem. Először, nem is tudtam mozgatni a lábamat, az orvosok pedig nem tudták mennyire súlyos a dolog. Mindenféle drogokon voltam, mint például a morfium. De aztán kivizsgáltak rendesen, és közölték, hogy nem sérült fontosabb ideg a lábamban. Iszonyat szerencsés voltam!...két évvel később, a Gyűrűk Ura legfizikálisabb karakterét játszottam el. Hát nem szürreális?!
- Legolas, Thranduil, a tünde király fia. Olyan teremtmény, amely hisz a jóban. Én sokkal realistább vagyok. - Legolas és a közte lévő hasonlóságokról (?) ....
- Szeretek szórakozni, és egy picit őrült vagyok, de aranyos. - saját magáról
- Ez abszolút szürreális! Két nagyon fantasztikus tapasztalatom van. A Gyűrűk Ura, és a Sólyom végveszélyben. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Dupla izgatott vagyok.
- A színház egy olyan dolog, ami szerintem nagyon fontos a színészeknek. .. a filmezés természetesen nem vonzott el véglegesen a színpadtól, csak most megpróbálom meglovagolni ezt a hullámot, aztán egy másikat, és majd meglátjuk milyen messze visz el.
- Egyáltalán nem érdekel a pénz. Őszintén ha lehetőséget kapok arra, hogy megcsókoljak valakit egy filmben, egyáltalán nem lenne szükséges fizetniük érte.
- Tulajdonképpen mondhatom azt is, hogy a nők miatt lettem színész.
- Legolas mozgása egyenletes, és elegáns, mint a macskáé nagyon balettos. De éppen ezért ezt baromi nehéz megcsinálni anélkül, hogy el ne ess!
- Rágom a körmeimet, he-he Komolyan, most hagytam abba a dohányzást, ami egy nagyon jó dolog, ugyanakkor most lett egy újabb szokásom is, mégpedig az, hogy visszahúzódom a saját, kis világomba, ha az emberek beszélnek hozzám. Ez elég durvának tűnhet. (Orli, a rossz szokásairól)
Autogramcíme:
ORLANDO BLOOM
c/o ICM
Oxford House
76 Oxford Street
London
WID 1BS
England
És még 2 dolog, amiről nem tudtam, de remélhetőleg ti tudtok ezekről vm.-t. /Orli filmjei/:
THE DEERSLAYER
Rendező:
Forgatókönyv:
Szereplők: Orlando Bloom (?)
Premier: ?
Ez csak pletyka, de elképzelhető, hogy Orlando fogja alakítani a fiatal "Hawkeye"-t /Sólyomszem/ a nemsokára készülő filmben. A klasszikus amerkiai regényen alapuló (író: James Fenimore Cooper, lásd: "Az utolsó mohikán") filmről egyelőre nagyon kevés az információ.
SALOME
Rendező: Peter Jackson
Forgatókönyv:
Szereplők: ? + kisebb szerepekben a Gyűrűk Ura sztárjai, köztük Orlando Bloom
Premier: Cannes-i Fesztivál, 2003 (?)
ORLANDO 4ever!!!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.