- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- erwianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Amúgy ez az 50. hozzászólásom, ha-ha! :legolas3:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
Hátrány: 3.000 pénzbe kerül (amúgy is 12)
Ha végigolvastam, beszámolok, hogy megéri-e.
A címlapon Der Herr der Ringe - Der neue Film <<Die zwei Türme>>, das Phänomen & die Fans szerepel, legfölül Stefan Servos / Anja Arendt neve. Még 2 pld volt az újságosnál, ahol vettem. Cím -> Deák tér, metrófeljáró a Transit Outletnél, a "földszinten", a jegy-bérlet árussal szemben.
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az OKÉ-val meg úgy jártam, hogy két hónappal később láttam az újságárusnál, mint hogy megjelent Mást nemtok róla, de riadóztatom az öcsémet
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Böszi
- Nem elérhető
Vic írta:
Layla írta: A januári Okéban benne van Orli sőőőt!!!!a januári Topicban is!!!
Arwen:na igen..a Bravo-ban is 2 féle dolgot mondtak erről hogy olvasta e vagy sem..igazán kitalálhatnák már!
OFF:Nekem az unokaöcsém azt mondta, hogy valamelyik - talán a januári - Oké címlapján Legolas van, viszont nekem már nem tudott ilyen újságot szerezni, mert csak az iskolákban árusítják, és elfogyott. Kérdeztem különböző újságosoknál, de ők azt mondták, hogy ez az újság befuccsolt, mert október óta nem láttak új számot.
Ezek szerint csak sulikban lehet kapni?
(Oké)
Egy ismerősöm vett egy régebbi számot, mert azt mondta, hogy Frodós poszter van benne, erre kiderült hogy nem Frodó volt az illető...
Tegnap mondta hogy a legújabban LoTR van, de nem kérdezte meg hogy van-e még mert nem volt azzal a tanárral órájuk... mindenesetre remélem hogy a jövő héten még lesz!
(Mi az a januári Topic???)
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
www.ninecompanions.net/gallery_p ... las_32.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... las_40.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... las_37.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... ttle_8.JPG
www.ninecompanions.net/gallery_p ... las_46.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... las_46.jpg
Istenem, hogy lehet vki ien gyönyörű!!!!!
*Thaur elolvad*
Üdv:
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Fereste
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
Layla írta: A januári Okéban benne van Orli sőőőt!!!!a januári Topicban is!!!
Arwen:na igen..a Bravo-ban is 2 féle dolgot mondtak erről hogy olvasta e vagy sem..igazán kitalálhatnák már!
OFF:Nekem az unokaöcsém azt mondta, hogy valamelyik - talán a januári - Oké címlapján Legolas van, viszont nekem már nem tudott ilyen újságot szerezni, mert csak az iskolákban árusítják, és elfogyott. Kérdeztem különböző újságosoknál, de ők azt mondták, hogy ez az újság befuccsolt, mert október óta nem láttak új számot.
Ezek szerint csak sulikban lehet kapni?
- Vic
- Nem elérhető
Undómiel Arwen írta: Vic: végig olvastam a cikket az im-ben.Azt nyilatkozza az elején:,,...Mivel gyerekként nekem is ez volt a kedvenc könyvem, így nem is volt nehéz azonosulni a karakterrel....".Na most egy másik újság régebbi számában az van, hogy nem is olvasta, csak el kezdte, mert a csajok, meg a kocsik jobban érdekelték.Akkor mi most az igazság?? :legolas6:
Már több helyen olvastuk azt, hogy csak idősebb korában olvasta végig a könyvet, úgyhogy én jobban hiszek a több helyről származó infónak, mint annak, amit csak egy helyen olvastam. Gyerekként Orli Superman szeretett volna lenni, nem Legolas. Eredetileg pedig nem is Legolasnak jelentkezett a szerepválogatásra, hanem Faramirnak. Úgyhogy csak puszilni tudom az IM-t.
- Misteq
- Nem elérhető
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Vic
- Nem elérhető
A mostani IM elején Orli van, benne egy kétoldalas cikk vele + még egy kép. A cikket még nem olvastam végig, de Észi azt mondta, hogy ugyanaz a sablonszöveg, amit már megszokhattunk. Viszont van benne egy baromi jó Aragornos kép, egy oldal - Viggo hívőknek is kötelező az újság! Sőt, Elijah-őrülteknek is, mert van benne poszter róla.
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Ez az akarat is irányíthatja nyílvesszőt elmélet naon tetszik nekem.
A berserker-orkról alkotott véleményem hasonlít Rayanére
Az is megzavarhatta Legolast, h ha az ember (tünde) sötétben van, majd hirtelen fényt lát, akkor néhány pillanatra nem lát semmit v. csak naon keveset, és azért félig vakon célozni egy tündének sem könnyű
Reinatha és többiek, akiknek oan bnőik vannak akiknek nem tetszenek a tündék:
az egyik bnőm, először abszolút nem tetszett neki Legolas, aztán kedvence lett
Jóval azután, h a FOTR-ot bemutatták. szóval van még remény
Hmm, néhány széép háttérkép:
orlandomultimedia.net/wallpaper/wallpaper.html
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Vic
- Nem elérhető
Reinatha írta: www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/galerie...er/kreaturen-1_1.php
Mindannyian fel fogjatok ismerni: az elso foton lathato.
Mit szoltok? A feje full-ra le van vedve. A testen az ...aa...bor? Nyalka? Pancel? Nyalkas pancel?
Jokora srac azert, nem?
Hát, ez a kép igencsak furcsa, mert tényleg nincs a testén páncél, a feje viszont teljesen be van bugyolálva. Én ezt nem értem. Lehet, hogy az egy bőrszerű páncél rajta? Vagy olyan vastag a bőre, hogy tök fölösleges páncéllal fedni? Ha ez a helyzet, akkor tök mindegy, hogy Legsie hol lövi...
- Reinatha
- Nem elérhető
Nerwen! írta: Nah, bnémre ma megharagusztam.Nemrég látta először a FOTR-ot, (asszondja nem naon tetszett neki...2-szer megnézte egy nap alatt ) és én persze mondtam neki h felfigyelt-e a tünde szépségre, erre elkezdi h mér tetszik nekem, meg h egyáltalán nem jó pasi!!! 8O
A bnok ezekszerint mar csak ilyenek reakciok a Legsie-s illetve tundes dicsoitesemre: "hmmm, nem egeszseges, hogy ezek tetszenek, olyan noiesek..." (Ja, uo. a FOTR-rol altalaban: "ppfff, en azon a filmen amugy is elaludtam... :sleepy: )
Marpedig Legolas (and co.) igenis hogy ruleZ...!!!
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Bezzeg az én írásomra nem reagált senki...
8O
OFF: Bocsi, bocsi Alyr... Ne haragudj. Jót röhögtem rajta, de reagálni tényleg elfelejtettem, pedig úgy illett volna. Most megteszem: :legolas3: :hello: Éljen Legsie és a mézsör! :cheers:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
8O
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Böszi
- Nem elérhető
Supersonica írta: Böszi, szerintem sajna lecsúsztad, mert heti kiadvány, és asszem csütörtökönként szokott az új megjelenni (nálunk meg lehet, hogy péntek vagy hétfő a váltás napja).
Amúgy a közepén voltak az autogrammkártyák, összetéveszthetetlenül, (merev volt miattuk az újság!) és a következő poszter volt a középföldés.
Asszem múlt csütörtökön néztem...
Ez fura, hogy nálunk Szegeden egy 500 forintos újság ilyen gyorsan elfogyjon...
Böszi
- Supersonica
- Nem elérhető
Amúgy a közepén voltak az autogrammkártyák, összetéveszthetetlenül, (merev volt miattuk az újság!) és a következő poszter volt a középföldés.
- Böszi
- Nem elérhető
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy hogy néz ki, milyen színűt keressek? Vagy ez az, csak nem láttam benne a posztert(Középfölde térkép)?
Böszi
- Reinatha
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... en-1_1.php
Mindannyian fel fogjatok ismerni: az elso foton lathato.
Mit szoltok? A feje full-ra le van vedve. A testen az ...aa...bor? Nyalka? Pancel? Nyalkas pancel?
Jokora srac azert, nem?
- Reinatha
- Nem elérhető
Vic írta: Szasztok!
Kellene egy kép az olimpiai-lángos orkról. Ha valahol találtok, feltétlenül illesszétek ide is be!
Nekem van mentett kepem a prototipusrol - szerintem nem pont a faklyas ork az, de 'vonasai' alapjan szerintem felismerheto, hogy ez is egy beserker. Ha megmondjatok, hogyan tegyek elerhetove egy mentett kepet, akkor kozszemlere teszem a nyavalyast. Ide nem szeretnem beileszteni
- Vic
- Nem elérhető
www.theonering.net/ - lsd. a honlap jobb oldalán.
"Which character's battle scenes do you enjoy watching the most?"
(Hozzá kell tennem, hogy Legsie messze az élen van, jelenleg 52.5%-kal vezet. Aragorn 25.1%-kal követi, majd a harmadik Boromir, 4. Gimli és 5. helyen Haldír áll.)
Menjetek szavazni!
- Vic
- Nem elérhető
"Readers ranked Spider-man star Kirsten Dunst as the world’s hottest actress, while Orlando Bloom from the Lord Of The Rings trilogy was the hottest male."
news.scotsman.com/latest.cfm?id=5677797
- Vic
- Nem elérhető
Rayan írta: Már elnézést, de már maga a feltételezés röhejes!!! Legolas nem baltáz el semmit! Kikérem magamnak!!!
És én is leírom ide, mielőtt valaki félreértené, hogy TELJESEN EGYETÉRTEK RAYANNAL!! LEGOLAS NEM BALTÁZ EL SEMMIT!!
(Csak PJ...)
- Vic
- Nem elérhető
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec2.jpg
(OFF: Észi, nem ez a kép van benne a Total Filmben, aminek Legsie volt a címlapján? Most nincs nálam az enyém...)
Szavazzatok Orlira az AOL Awards: Best Supporting Actor díjánál:
klikk ide
- Vic
- Nem elérhető
Kellene egy kép az olimpiai-lángos orkról. Ha valahol találtok, feltétlenül illesszétek ide is be!
Ha jól emléxem, Legsie először a jobb vállába, majd a balba lőtt bele. Kérdésem: ha valakit meglőnek, annak nem hátrafelé kellene zuhannia és nem előre?
Abban én is biztos vagyok, hogy nem egy közönséges orkot találhatott Szarumán erre a fontos feladatra, hanem valakit kiképezhettek.
(Reinatha: nagyon köszi az infót )
Viszont azt nem tudom megérteni, hogyha Aragorn azt kiabálja Legsie-nek, hogy ölje meg azt az orkot, akkor miért a vállába lő.
(Ilyenkor utálom PJ-t!!! )
De ami a többi tündét illeti, akik "el voltak foglalva", és ezért nem tudtak segíteni, nos, ezen elgondolkodtam. Az orkok szinte sorfalban álltak, hogy utat engedjenek annak a szerencsétlen fáklyásnak. Ennyi erővel ki is rakhatták volna a táblát, hogy "ide lőjetek!".
Adott egy baromi nagydarab ork, díszkivilágításban, amint mindenki lelkesen drukkol neki, hogy robbantsa be a falat. Ennek ellenére odafentről, a nagy harcban valahogy senkinek sem tűnik fel, csak pont Aragornnak... Hmmm. Elgondolkodtató.
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
A remény hal meg utoljára
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.