Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 9 hónapja #97155 Írta: Legolas01
Legolas01 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Beleg Cúthalion írta: Ide is beteszem, mert ugy emlexem mar sokan erdeklodtek iranta:

Ugy tunik rajottem a tunde fonas titkara. Ha valaki keri, a kovetkezo talin megcsinalom neki :D

Beleg

nem tudnád leírni hogyan kell?? :legolas1:

Zöldelombfi Legolas

"...Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,
Vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97115 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ide is beteszem, mert ugy emlexem mar sokan erdeklodtek iranta:

Ugy tunik rajottem a tunde fonas titkara. Ha valaki keri, a kovetkezo talin megcsinalom neki :D

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97109 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Új Decipher-Legolas kártyák, a Helm-szurdokból:

www.decipher.com/lordoftherings/ ... 05121.html

www.decipher.com/lordoftherings/ ... 05012.html

Több
21 éve 9 hónapja #97044 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Maffia írta: Jíhhajjjjj!!!!!! Asszem tudok is egy helyet, ahol lehet venni német Bravo-t. Legalábbis eccer láttam.

Váci utcában, a nagy Aranypók mellett van egy kimondottan külföldi újságokra szakosodott üzlet. Ajánlom mindenkinek (egy pld-t hagyjatok nekem is, megyek holnap :) !)

Több
21 éve 9 hónapja #96946 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, ezek között a fanartok között van néhány... izé :oops: Hogy egyeseknek hogy el tud borulni az agya! :eek4:

Több
21 éve 9 hónapja #96937 Írta: Penngaladiel
Ha valaki még nem vette volna észre, vannak új emotikonok a fórumon.
Long Live Legolas! :P
:legolas3: :legolas1: :legolas2:

Több
21 éve 9 hónapja #96931 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szioka! hű de rég írtam már ide! :D
nah...hoztam néhány képet amit gondolom már mindenki kismilliószor látott ezért szorri de olyan édes azon a képsoron amelyiken az almát épp köpi ki :lol:
orlandomultimedia.net/kid/ckimages.html -nem?! :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #96907 Írta: Legolas01
szerintem tök jó amikor Legolas felugrik!!!De amikor a lépcsőn csúszik le az mindent ver!!!! :D :D [/i]

Zöldelombfi Legolas

Több
21 éve 9 hónapja #96902 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv!!!

talán figyelmetlen voltam és nem vettem észre ha betettétek (boccccsss) de én nagyon szeretnék olyan kendős képeket! (werkfilm)
ha tudnátok nekem segíteni azt nagyon megköszönném!!!

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
21 éve 9 hónapja #96898 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszi Alyr, hogy benéztél, hidd el, nagyon örülünk, de még inkább örülnénk, ha hozzászólnál a szóban forgó témákhoz. Mert ugye azért jössz ide, mert érdekel???

Na de a lényeg, hogy a legújabb német Bravoban a nagyposzteren Középfölde térkép van, illetve 4 LOTR-os autogramkártya. Nem fogjátok kitalálni, hogy kié az egyik. :-) Csak nem Orlando? Méghozzá az egyik kedvenc Legolas-képemmel. Van még Aragorn, Éowyn és Frodó.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 9 hónapja #96874 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Százezer üdvözlet!
Rég nem jártam itt, tudom...
Abban egyetértek Supersonicával, hogy szinte mindegyik dialógus egyezik, de gyakran más szájába adja a forgatókönyvíró. Most néztem meg, hogy a Meduseldi nagyjelenetnél, Gandalf botjánál a "Megfosztanál egy öregembert a támaszától?" mondatot valójában Aragorn mondja el. Pont ugyanez a helyzet az első részben, Mória kapujánál, ahol nem Boromir zavarja fel a vizet...
De itt Legolasról illik írni, nem?
Hát...
Eddig nagyon sokan csak a cuki pofijáért és szöszi hajáért szerették, de most bebizonyította, hogy tud is valamit...
Úgyhogy eldöntöttem, csak ilyen pasihoz megyek férjhez (bocs, Mrs Bloom-Vic), tehát rám vár a remeteélet :D
Megfigyeltem az öltözékét (alaposan), és kék alsóinget hord! Bár lehet, hogy ez most nem újdonság, de van egy jelenet, ahol felfújja a szél az inget...
Szóval nagyon szupi lett a film, szerintem jobb, mint az első rész!
Pussz mindenkinek, még hallotok rólam

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 9 hónapja #96825 Írta: Vic
Imádom Orli tetkóit. Hiába, nem tehetek róla... 8)

Ha szeretnétek rengeteg Legolas fanartot nézni, ajánlanám a figyelmetekbe a deviantart.com-ot, ami most újult meg. Eddig, ha a keresőbe beírtunk egy nevet, felsorolt egy halom kép-linket, de lutri volt, hogy melyik mennyire szép, igényes, vagy esetleg ronda.
Mostantól itt is ikonban lehet látni a képet, így el lehet dönteni, hogy tetszik-e vagy sem.

Itt a link, ez már a Legolasos képeket fogja behozni (400 darabot). Vigyázz, sokáig tölti, mert ömlesztve berakja egymás alá az összeset:
www.deviantart.com/search/?sq=le ... ev&limit=0

Minden képet két nagyságban lehet megnézni: az egyik kisebb, a másik teljes méret.
Értelemszerűen mást is lehet keresni (Aragornt stb.) felül a devianart fejléce alatt a search! gomb elé kell begépelni, hogy mit kerestek.

Több
21 éve 9 hónapja #96756 Írta: Supersonica
Lányok: ideide: Orlie tetkói :)
www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-bloom.htm

További híres emberek tetkóit is megtaláljátok, rá lehet keresni a névre :)
Jó szórakozást :)

Több
21 éve 9 hónapja #96755 Írta: Vic
Hoztam új képet is:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03feb1.jpg
Balra a pacin: Legolas. A kép talán már ROTK-os kép.

Több
21 éve 9 hónapja #96750 Írta: Vic
Meghalok a röhögéstől!!! Fogjatok le, mert meghalok!!! :lol: :lol: :lol:

Ha láttátok az Orlis GAP reklámot, feltétlenül töltsétek le ezt a LOTR-GAP paródiát. Nagyon rövid és nagyon édes!!! 8)
A Móriában való futás látható fekete-fehérben, alatta a GAP-os zene, és a végén a szöveg: GAP of Rohan, gapofrohan.com. :lol: :lol:

www.theorlandobloomfiles.com/media/lotrgap.zip

(Emlékeztetőül itt a link a GAP reklámhoz is:
www.gap.com/html/shops/gap/summertv02_com1.asp )

Több
21 éve 9 hónapja #96748 Írta: Vic

leguanember írta: Mikor Legolas felugrik a lovára, akkor miért olyan furcsa, hogy először balra lendül? Elkapja a vágtató ló nyakát. az magával rántja, visszafelé, tehát balra lendül, aztán húzza fel magát jobbra. Bár lehet, hogy nagyon esetlennek hat, én még csak kétszer láttam,majd jobban meg kell figyelni. Ezt azért szúrtam be, mert többen mondták, hogy ez mekkora marhaság, meg nem odaillő.

Igen, valóban sokan szekálják azt a részt, de azóta kiderült, hogy PJ szándékosan akarta így érzékeltetni, hogy Legolas tünde, és nem akarta hagyományos módon felültetni a lóra. Abban én is egyetértek, hogy a számítógép-animáció túlságosan látszik, de egyébként nem tartom lehetetlennek - ha figyelembe vesszük, hogy Legsie a könyvben nyereg nélkül üli meg a lovat, és pusztán a hangjának engedelmeskedve a ló bármit megtesz neki.

leguanember írta: Az inkább a deszka, bár még az is elmegy, ellenben az olimpikon orkkal, amely paródia jellegű lett, még azzal is , hogy látszott, kamikazeakcióra van kiképezve, hiszen Legolas kétszer is eltalálta(hogy miért pont a vállát lőtte?), mégis beugrott.

A pajzson való lecsúszással nekem egyáltalán semmi bajom sincs. Igen, valóban a multiplex-nézők igényeit elégítették ki egy szörfözős, lövöldözős tündével, de szerencsére Legsie-n látszik, hogy spontán kapja fel azt a pajzsot, és hirtelen ötlettől vezérelve csúszik végig rajta, hogy gyorsabban leérjen, ahol baromi nagy szükség volt rá. Ha tehette volna, lehet, hogy még szárnyat is növeszt... :lol: 8)
Az olimpiai lángos ork nálam is az egyik leggázosabb jelenet, ezt már ÉSzAH-hal is kitárgyaltuk. Legsie a Helm-szurdokban, ilyen körülmények között (szakadó eső, sötétség, folyamatos megzavarás) is hihetetlenül céloz. Nekem is nagyon furcsa, hogy azok után, hogy pont Ő világosítja fel a többi tündét, hol a legsérülékenyebb az uruk-hai páncél, pont ő céloz KÉTSZER is félre. 8O Ráadásul mindezt teszi akkor, amikor vészhelyzet van, Aragorn kétszer is felszólítja, hogy ölje meg azt a szerencsétlent. Nem hiszem, hogy Legolas ilyen helyzetben rosszul lőne. Kizárt. Ezt PJ elbas*ta. :evil:

Több
21 éve 9 hónapja #96711 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mikor Legolas felugrik a lovára, akkor miért olyan furcsa, hogy először balra lendül? Elkapja a vágtató ló nyakát. az magával rántja, visszafelé, tehát balra lendül, aztán húzza fel magát jobbra. Bár lehet, hogy nagyon esetlennek hat, én még csak kétszer láttam,majd jobban meg kell figyelni. Ezt azért szúrtam be, mert többen mondták, hogy ez mekkora marhaság, meg nem odaillő. Az inkább a deszka, bár még az is elmegy, ellenben az olimpikon orkkal, amely paródia jellegű lett, még azzal is , hogy látszott, kamikazeakcióra van kiképezve, hiszen Legolas kétszer is eltalálta(hogy miért pont a vállát lőtte?), mégis beugrott.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 9 hónapja #96684 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudom, hogy off de muszáj közkincsé tennem.
Lányok! az előbb húztam ki a zacsiból Grisnákot, és döbbentem konstatáltam, hogy 3 tulajdonsága is egyenlő Legolassal. Csak az elemben különböznek, de akkor Grisnák nyer. :(

Én a helyetekben ezt nem hagynám, hogy egy jötment ork lenyomja a NAGY BÁLVÁNYt :twisted:
Az lenne a minimum, hogy porig romboljátok a játék kitalálójának otthonát :twisted:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #96563 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: 1000 hála & köszönet azokért az idézetekért! Nagyon jók. Abban én is 1etértek, hogy túl kicsi hangsúlyt fektettek Gimli és Legsi barátságára. A képek nagyon jók, főleg a ROTK-ból Gornival... 8O Húú, de várom a 3. részt!
Az a montázs amúgy tényleg szar lett: ez egy újsából van amúgy??!! Mert ha igen, az elég gáz!!! :evil:
A kalózos képektől pedig kihaltam! 8O :itscool:

Off: Ha Orli tejesember, akkor én doromboló kiscica vagyok... :roll: :P *doromb-doromb!* :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #96540 Írta: Supersonica
Végre visszakaptam a Gyűrűk Urát, most olvasom idén először (újra - tizenvalahányadszor) és meglepve látom, hogy elég sok dialógus a filmben UGYANAZ, mint a könyvben!

Most gyorsan elolvasom ezt, majd utána a Szilmarilokat, majd a Babót, és utána az Elveszett meséket (minden évben heteket eltöltök vele), majd megnézem a GyU I-et videón, 2-t moziban :)

Jó szórakozás lesz :)

Több
21 éve 9 hónapja #96391 Írta: Penngaladiel
A Calcium Kid című filmben :)

Több
21 éve 9 hónapja #96382 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lehet,hogy tájékozatlan vagyok, de miben tejesember a mi egyetlen Orlink?

Több
21 éve 9 hónapja #96377 Írta: Penngaladiel
Nem tudom, voltak-e már, ha igen, bocs...

Orli mint tejesember :P
www.freeweb.hu/lordoftherings/Pi ... lcium1.jpg
www.freeweb.hu/lordoftherings/Pi ... lcium2.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #96369 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Penngaladiel írta: Újabb képek:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... o03feb.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt127.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt165.jpg

Jaj, de édesek! Hihi :mrgreen: Főleg az utolsó >-(ˇ)->
Az első viszont nagyon gáz, tökre látszik, hogy csak egy elbénázott montázs :?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #96344 Írta: Penngaladiel
Supersonica, ha vessző van a linkben, akkor nem ismeri fel a progi. Megoldás: kijelölöd a linket, és a formázó gomboknál az URL gombra klikkelsz. Így az egészből linket csinál.

Újabb képek:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... o03feb.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt127.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt165.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #96341 Írta: Supersonica
A Göndörfürtök kép nagyon SIRÁLY :lol:

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #96339 Írta: Supersonica

Több
21 éve 9 hónapja #96279 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 9 hónapja #96147 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Legolas01 írta: :confused2:
ki tudná leírni Legolas életét????!!!!Ciki, de nem tudom!!!!! :oops:

Legolas életéről nem sokat tudunk, szinte csak annyit, amennyi a GYU-ban le van írva. Azt ne kérd, hogy mindazt írjuk ide be, ami oda le van írva.
Egyébént pedig ajánlom figyelmedbe a Tolkien Enciklopédia vonatkozó szócikkét.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 9 hónapja #96140 Írta: Legolas01
:confused2:
ki tudná leírni Legolas életét????!!!!Ciki, de nem tudom!!!!! :oops:

Zöldelombfi Legolas

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.663 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére