Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 9 hónapja #97491 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Reinatha írta: Sziasztok again :lol:

Csak nem nyugszom... most mondjatok meg pls, ezeken a Legsie/ Haldir - fele fotokon 2 kulonfele fonasi mod lathato vagy mar csak en nem latok jol???!! Esetleg le vagyok maradva valamirol :crying: ...

Nem vagy lemaradva :)
Az 1. részben Legsie haja hagyományosan volt befonva. Ez már a rendezői változatból van, így már a 2. rész fonása jött elő :)
A 2. részben már cifrázták...

Amúgy szerintem rossz parókát vettek fel :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97475 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok again :lol:

Csak nem nyugszom... most mondjatok meg pls, ezeken a Legsie/ Haldir - fele fotokon 2 kulonfele fonasi mod lathato vagy mar csak en nem latok jol???!! Esetleg le vagyok maradva valamirol :crying: ...

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie36.jpg

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vie104.jpg

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie41.jpg

(Ceppet szem ciki az alairaszom :lol: )

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97472 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Míriel:
Mit csinálsz te itt?

Honnan van neted???

(hajaj, még nem adtam föl a levelet... :oops: )

Vic: szavadon foglak:

(helyszín: Rohan, 1db ivó, és sok sok sör a beszélgetok mellett)

Gimli: Te, Legolas!
L (kecsesen felhúzott szemöldök, és kedves mosoly, elvégre Gimli a barátja): Igen?
G: Elmondok valamit amit még nem mondtam....
L: Mit? (szemét a mennyezetre emeli, mert úgy sejti, Gilmi megint Galadrielt hozza szóba, meg annak haját)
G: A Kürtvánál történt...
L: Nocsak... (kecsesen felhúzza a másik szemöldökét is, ezt még tényleg nem hallotta)
G: Szóval... (közelebbhajolva) de ne mondd meg Aragornnak...
L: Jó, nem mondom... O most úgyis a kardját törölgeti mint mindig... ahelyett hogy kezet mosna...
G: Amikor ketten kimentünk a kiskapun, hogy megtisztítsuk a hidat...
L: Igen?
G: Hát akkor... Bevallotta...
L: Igen? Mit?
G: Hogy nem tud távolt ugrani...és...
L: És?
G: Hát... nekem kellett átdobnom... különben leesett volna...

megfelel?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #97464 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, ez a hajfonás alaposan kikészített mindenkit, az tény. :lol: :lol:

Hoztam Nektek még néhány képet Orli/Legsie-ről és a ruhapróbákról:

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... photo8.jpg - kis állókép, feketében

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoto10.jpg - Legsie gyönyörű nyaka - csak nekünk

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoto11.jpg - Legsie meghajol előttünk 8)

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoto12.jpg - Legsie félig alszik - biztos korán van 8)

A többit nem teszem be, mert túl kicsi, és semmi különös.
Itt a link:
www.theorlandobloomfiles.com/

Több
21 éve 9 hónapja #97453 Írta: Reinatha
Az oldalso resze az oksi, a hatulsoval vannak inkabb gondjaim :( . Ha nem lenne off, leirnam, mit szenvedtem tegnap este es milyen gyakorloeszkozoket vettem igenybe (de szerintem ez megerne egy humor-topicot is :lol: ). Minden epeszu tunde rajtam rohogott volna :wink:
Fodrasz lesz a vege.
Azert koszonom szepen mindenkinek!

Több
21 éve 9 hónapja #97423 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Reinatha,

Az en modszerem 2 agu. De ha neked ugyanaz jott ki mint ami az altalad megadott kepen van, akkor az mar jo :)
Az oldalfonatok holt egyszeruek. Ugyanolyan mint a normal fonas 3 agbol, csak minden egyes fonas utan hozzaszedsz mindegyik tincshez meg egy kicsit. Egyebkent nem kell hozza dus haj (egyikhez sem). Nekem nem dus a hajam megis szep lett.
De asszem en is inkabb megkerdezem egy fodrasztol.
Ugy tudom annak a fonasnak ami hatul van es nem ketoldalt, kalász-fonás a hivatalos neve. De lehet hogy tevedek.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #97421 Írta: Manndil
Manndil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igazad van, ez tényleg gyönyörű.( De hát melyik képe nem az ????!!!!)

Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.

Több
21 éve 9 hónapja #97413 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1747996.jpg

Basszus, de szép ez... Mit szép? Lélegzetelállító =^_^=

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 9 hónapja #97406 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jó hír: az Orlando Bloom Multimedián frissült a Fellowship Diary! Ha lesz időm, folytatom a fordítást 8)

Addig is angolul elolvasható itt:
orlandomultimedia.net/diary/ninediary.html

Több
21 éve 9 hónapja #97403 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rájöttem :hello:
A legegyszerűbb egy jó fodrászt megkérdezni és megkérni hogy mutassa be!
Na mit szóltok?

A képek: :up:

Több
21 éve 9 hónapja #97400 Írta: Penngaladiel

Reinatha írta: Megoszulok, mire rajovok a titkara :( (akkor meg mar minek fonogassam? :bawling: )

Az ezüst haj is nagyon tündés :P Egyébként én két problémás részt látok ebben a frizurában. Az oldalfonatok a bonyolultabbak, a hátsó már egyszerűbbnek néz ki. A másik az, hogy ehhez dús, hosszú és egyenes haj szükséges :roll:

Ja, és ne ezt a képet nézd, ezen már kicsit össze van kócolódva! A FOTR bővített képek között vannak jó képek róla oldalról és hátulról is!

Több
21 éve 9 hónapja #97396 Írta: Reinatha
:cry: Sziasztok!

Az :evil: -be is, megkisereltem a Nike-fele fonasi technikat kivitelezni. Egesz szep/erdekes dolog jott ki belole, bar szerintem valamit nem jol ertelmeztem, mert meg mindig nem AZ ( www.craig-parker.net/index.php4? ... allery=ttt -> 5.sor/3.)a tunde fonat lett belole.
Megoszulok, mire rajovok a titkara :( (akkor meg mar minek fonogassam? :bawling: )

Beleg: a te modszered 3 vagy 5 agu?

Es hogy ne legyen off: :legolas1:

Több
21 éve 9 hónapja #97394 Írta: Penngaladiel
Hoztam képeket. Ezek részben azok, amelyeket tegnap raktam be ide, de eltűnt a hozzászólásom :roll: A kommentárokhoz most nincs lelkierőm, de mindet érdemes megnézni! :D

Legolas
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1748006.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt165.jpg
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1747996.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt127.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /ttt65.jpg

Orli
www.freeweb.hu/lordoftherings/Pics/lij_orli2.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag150.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... oyoung.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... kinema.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #97384 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: újra-és-újra köszi a sok ari képért! Én meg nem győzök a gép előtt olvadozni! :D Ja, add kölcsön egy napra Legsit, és én majd kiszedem belőle, hogy hogy kell megcsinálni azt a gyönyörű haját!! :P :roll:
Én néptáncoltam kb. 3-4 évet, de fonást nem tanítottak. Bár a bnőm mutatott egy hasonló fonást, amit 5 tincsből kell megcsinál, és hasonlóan kell fonni, szóval 2-vel arrébb kell mindig tenni a legszélső tincset... Na, mind1! Ezt így nem lehet elmagyarázni! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #97378 Írta: Supersonica

Több
21 éve 9 hónapja #97374 Írta: Niké
Nagyon szivesen :wink: Örülök ha segíthettem! :D Szólj ha sikerült!

Több
21 éve 9 hónapja #97372 Írta: Legolas01
Legolas01 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Niké írta: Huh...nem tom menni fog-e...meg próbálom, tehát:
ugyan úgy mint a simánál 3ágba veszed a hajad de nem felülről hanem alulról rakod és közben megtekered a tincset...
hát jobban nem tom de majd megkérdezem olyantól aki tudományosabban tudja leírni. :lol: Addig próbálkozz!
Sok sikert! :itscool:

KÖSZIKE!!!!! :D :legolas1:

Zöldelombfi Legolas

"...Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,
Vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!"

Több
21 éve 9 hónapja #97333 Írta: Niké
Huh...nem tom menni fog-e...meg próbálom, tehát:
ugyan úgy mint a simánál 3ágba veszed a hajad de nem felülről hanem alulról rakod és közben megtekered a tincset...
hát jobban nem tom de majd megkérdezem olyantól aki tudományosabban tudja leírni. :lol: Addig próbálkozz!
Sok sikert! :itscool:

Több
21 éve 9 hónapja #97323 Írta: Legolas01

Niké írta: Ha már a fonásnál tartunk....tanul valaki néptáncot?
mert én igen és nekünk fonást is tanítanak sok különfélét és a Legsie-féle fonást is tanultuk már.Tehát ha valakinek néprajzos v. néptáncos ismerőse van akkar rohamozza meg!....hátha járatos a témában :itscool:

Légyszi írd le maximum ha nem értem meg akkor hülye képpel fogom a monitort bámulni!!Előre is köszi!! :D

Zöldelombfi Legolas

Több
21 éve 9 hónapja #97314 Írta: Niké
Ha már a fonásnál tartunk....tanul valaki néptáncot?
mert én igen és nekünk fonást is tanítanak sok különfélét és a Legsie-féle fonást is tanultuk már.Tehát ha valakinek néprajzos v. néptáncos ismerőse van akkar rohamozza meg!....hátha járatos a témában :itscool:

Több
21 éve 9 hónapja #97306 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszönöm a képeket! Nagyon hálás vagyok!!!!

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
21 éve 9 hónapja #97259 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Supersonica írta:

Maffia írta: Jíhhajjjjj!!!!!! Asszem tudok is egy helyet, ahol lehet venni német Bravo-t. Legalábbis eccer láttam.

Váci utcában, a nagy Aranypók mellett van egy kimondottan külföldi újságokra szakosodott üzlet. Ajánlom mindenkinek (egy pld-t hagyjatok nekem is, megyek holnap :) !)

Thank you very-very much, de nem sokra mentem vele Nagykanizsán :mrgreen: Ettől függetlenül megvettem (490 píz volt, de megérte) [size=9:otbql074]a Frodós és az Avrilos kártyával puhára főzöm kis barátosnémat, és egyszersmint meghálálom a Lays-es kártyát is :lol: [/size]

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #97240 Írta: Vic

Alyr Arkhon írta: Hmmm...

Nos...

Mit is akartam ide írni???
hajaj...

Talán egy rövid szösszenetet Gimliről, amint előadja Legolasnak három hordó mézsör után, hogy miként hajította Aragorn oda a kapuhoz. :lol: :lol: 8)

Több
21 éve 9 hónapja #97238 Írta: Vic

Beleg Cúthalion írta: Ide is beteszem, mert ugy emlexem mar sokan erdeklodtek iranta:

Ugy tunik rajottem a tunde fonas titkara. Ha valaki keri, a kovetkezo talin megcsinalom neki :D

Beleg

Beleg, hálám örökre üldözni fog, ha segítesz! 8)
(Legsie nem hajlandó elárulni, hiába követelem...)

Több
21 éve 9 hónapja #97235 Írta: Vic

Csavargó írta: Üdv!!!

talán figyelmetlen voltam és nem vettem észre ha betettétek (boccccsss) de én nagyon szeretnék olyan kendős képeket! (werkfilm)
ha tudnátok nekem segíteni azt nagyon megköszönném!!!

Üdv: Csavargó

Íme a kendős képek még egyszer:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt5.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt6.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt3.jpg

fekete-fehér kép

Több
21 éve 9 hónapja #97224 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Haj jaj
Ez jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #97223 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mesterem! Nem azért, de mit szemetelsz bele a topicba? Szerintem féltékeny vagy! Majd csinálunk Alyr fanclubot is, ok?

Tudjátok, min gondolkodtam? Ugye Orli szörfözik? Nem lehet, hogy a deszkás nagyjelenetet vmi hullám tetején vették föl? V. esetleg vmi hegyen csúszott le, bár jól megnéztem, és a lépcsők tényleg megdobják a deszka elejét. Igazából persze így nem lehetne nyilazni, de aki tud, az tud :wink:
És gondolkodtam a lembason is: ha bételdiólevélbe (de igaz ez bármelyik diófajtára) csavarod az ételt, sokáig friss marad.
Tud valaki ostyát sütni? Olyasmi lehet, mint a túlsült gofri, nem?
Üdv: Míriel

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 9 hónapja #97210 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hmmm...

Nos...

Mit is akartam ide írni???
hajaj...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #97169 Írta: Legolas01
:cry:

Zöldelombfi Legolas

Több
21 éve 9 hónapja #97158 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sajna nem.
Nem tudnam leirni ugy hogy meg is tudd csinalni utana. Ezt latni kell.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.597 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére