Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 9 hónapja #98058 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Namarie írta: Sztem is van igazság abban, hogy egy nagyon eros orkról van szó, amit nem könnyu csak úgy leszedni. Viszont van egy feltételezésem. Elfogadható-e számotokra, hogy Legolas nem pusztán az ügyességével, hanem az akaratával is irányítja a nyilat? ha igen, gondoljunk bele, hogy Középföldén nem csak egyféle akarat muködik.

Igen, elfogadható! De konkrétabban is kifejtenéd? Érdekelne... :deal:

Majd jelentkezem privátban is.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98047 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az új képekhez szokás szerint csak enyit fűzök hozzá: *csöpp*
Rayan: teljesen 1etétrek! Senki sem szidhatja Legsit!!! :x
Mira: el tudod magyaráznmi, h hogy csinálta?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98011 Írta: Mira Novalanis
Mira Novalanis válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdveletem mindenkinek! Bár új vagyok még itt, pár napja beleolvastam a hozzászólásokba...pontosítva, amikor Legolas hajáról volt szó. Legjobb barátnőm imád fonni, s sikerült is neki megcsinálnia!!! :wink: Ügyes a csajszi nagyon! Hehe, de nem magának csinálta, hanem nekem!! :D Aztán utána elmentünk megnézni a filmet... :roll: Vigyorogva mondta, hogy jópáran vigyorogva mutogattak rám... kislányos zavaromban vörösödve feléjük mosolyogtam...

Ne add magad egy világért,
S többet érsz majd, mint egy világ!

Több
21 éve 9 hónapja #98007 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas 01: Középfölde/nyelvek és írások topic
ott sokat lehet tanulni de inkább olvass vissza és csak azután kérdezz!
először kérj nyelvtani összefoglalót!

(ha nem felel meg nekem van egy nagyon klassz, meg quenya szótáram is van ha kell keress meg)

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
21 éve 9 hónapja #98006 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas01: nézz körül a Nyelvek, írások topikban, Középföldén belül.

Több
21 éve 9 hónapja #98004 Írta: Legolas01
Legolas01 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudjátok hol lehetne tündéül tanulni???

Zöldelombfi Legolas

"...Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,
Vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!"

Több
21 éve 9 hónapja #98001 Írta: Legolas01
Legolas01 válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Niké írta: Nagyon szivesen :wink: Örülök ha segíthettem! :D Szólj ha sikerült!

Megcsináltam!!Nem lett rossz!!Annyira..

Zöldelombfi Legolas

"...Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,
Vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!"

Több
21 éve 9 hónapja #97956 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sztem is van igazság abban, hogy egy nagyon erős orkról van szó, amit nem könnyű csak úgy leszedni. Viszont van egy feltételezésem. Elfogadható-e számotokra, hogy Legolas nem pusztán az ügyességével, hanem az akaratával is irányítja a nyilat? ha igen, gondoljunk bele, hogy Középföldén nem csak egyféle akarat működik.

Tehát: az urukok, vagy esetleg Szarumán akarata is lehetett akadályozó tényező. nem tudom, mennyire meredek a gondolat, de szvsz is biztos, hogy nem ügyetlenségből nem lőtte keresztül elsőre. Meg ha jól láttam, az ork megpusztulófélben esett be magától, vagy lökték be.

Akkor is szeretjük Legolast! :legolas1: :legolas3:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #97916 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Rayan írta: Már elnézést, de már maga a feltételezés röhejes!!! Legolas nem baltáz el semmit! Kikérem magamnak!!!
Eloször is ez volt az egyik jelenet, amikor megállt bennem az üto. Egyrészt mert hiteles, másrészt meg az a kamikaze arckifejezés, amit az ork levág, és ahogy szalad a fáklyával, az valami döbbenetes. Legolas ugyanolyan villámsebességgel reagál Aragorn kiáltására, és halál pontosan oda lövi a nyilait, ahova kell! Vajon miért mondta a tündéknek, hogy a karjuk és a nyakuk alatt gyenge a páncéljuk?! Talán, mer' oda kell célozni :heu: Az más kérdés, hogy az ork nem hal meg a nyilaktól, hanem fut tovább, de azt azért észre lehet venni, hogy a második nyílvesszo már elég rendesen betesz neki, és csak bezuhan a fáklyával a csatornához.

Ehhez nem lehet mit hozzászólni. :itscool: A szívembol szóltál! :up:

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 9 hónapja #97907 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #97901 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Maga az, hogy a Helm szurdok 20 oldalából fél órát csináltak, is zavart. Mi lesz a nagy csatával a ROTK-ban?

Igen, gyakorlatilag a könyvben nincs is kiemelve az olimpiai lángos, robbanóporos ork, csak így:

"Akkor hát védjünk és reménykedjünk - mondta Aragorn.

Még ki sem mondta, vadul felharsantak a kürtök. Majd egy dörrenés, felcsapó füst és láng. A Szurdokvíz sziszegve, habot vetve eredt neki; ahol az áteresz volt, most hatalmas üreg tátongott a falon. Tömegével özönlöttek be rajta a fekete alakok.
- Szarumán ördöngös varázslata! - kiáltotta Aragorn. - Bekúsztak az áteresz alá, s a lábunk alatt meggyújtották Orthanc tüzét! Elendil! Elendil!

ENNYI! SZÓ SINCS RÓLA, HOGY LEGSIE B...TA (baltázta) EL!

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #97896 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bocsi, ezt muszáj elmondanom... :oops:
Szóval az olimpiai lánggal kapcsolatban egyetértek, hogy Legsie kétszer nem hibázott volna, ráadásul ha emlékeim nem csalnak az orkok nem csak egyszer robbantottak. De nekem az fáj legjobban, hogy szegény Legolas nyakába varrtak egy akkora hibát, amit Tolkien soha nem tett a könyvben.És talán tünde el sem követett soha.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 9 hónapja #97891 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #97889 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Supersonica: az itteni premieren sajnalattal tapasztaltam, hogy a hires-hirhedt Legsie-jeleneteknel (lora felugras, szorf) hangosan nevetett a tobbseg illetve hitetlenkedesuknek hangot adva nem szegyelltek tapsolni/hurrogni sem :cry: Az olimpikonos orknal (hivjuk akkor beserkernek) pedig a reakcio kb. ilyen volt: 'na, latod, ocsi, megsem vagy olllyan nyero'. Szoval ezert faj, hogy PJ nem erzekeltette kicsit jobban, hogy ez itt egy specko uruk. Ha ezt megertette volna mindenkivel, az atlag nezokkel is (foleg veluk!!), akkor Legsie nem lenne az elobb emlitett megjegyzesek celtablaja.

Egyebkent bizzunk benne, hogy Legsie (es a tundek) kapnak majd (jo)par igazan szep jelenetet a ROTK-ban!! Legalabb olyan felemeloeket, mint a Kurtvarba valo bevonulas illetve Haldir halala.Bar...hogy ennek mekkora a valoszinusege, azt nem lehet tudni...

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 9 hónapja #97864 Írta: Supersonica
Azért lehetett volna egy kicsit jobban érzékeltetni ezt, mert mi utánanézünk, de az átlagnéző nem! És lenézi szegény Legsie-nket, hogy tünde létére egy viszonylag SZABAD részen szaladó 1 db orkot, 1 db messziről világító olimpiai lánggal nem tud megölni :(

Amúgy kiváncsi leszek, hogy a király visszatér kinek a "vendégjátéka" lesz igazán (persze Aragornon és Frodón - Samunk kívül), mert sajnos a kedvesnek nem sok szerepe lesz már... Bár lehet, hogy ezt is átírták egy kicsit.

Több
21 éve 9 hónapja #97765 Írta: Reinatha
Rayan: nem vagyok orkologus, de utananeztem ennek a faklyas orknak (AKIRE LEGSIE CELOZ -> igy talan nem lesz off). Forrasom szerint egy beserker az illeto, a leheto legerosebb es legnagyobb uruk-hai fajta. Szoval ez megmagyarazza, hogy miert olyan nehez elpusztitani: 1-0 Legsie javara. (Viszont akkor is lohetne mas is :legolas3: :legolas3: :legolas3: , csak akkor nem ugy alakulna a Helm-szurdoki csata, de ezt mar irtam. Persze az is elkepzelheto, hogy a tobbi tunde ijasznak mas dolga is van, mintsem a faklyast loni. Annyit mondok csak: ha picivel jobban erzekeltetnek, hogy ez egy specko uruk, akkor nem lepodne meg annyira az ember, miert nem lehet azonnal leszedni.)

Több
21 éve 9 hónapja #97723 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bizony nem hagyjuk!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 9 hónapja #97696 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Todom, hogy már megint off a téma, de akkor is.

Lányok! Immár nemcsak Grisnák győzi le Legolast a chipses kártyáák szerint, hanem már Gimli is!

Én ezt nem hagynám a helyetekben! :twisted: :evil2: :evil3:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #97694 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ejnye, Decipher! Jobb képet nem találtatok az Archer of Mirkwood-hoz? Ez gyalázat!
Annyi jó kép van a Drágáról, miért pont ezt a ... ezt az ... Na de nem minősítek, mert még ki találtok rúgni innen azzal az indokkal, hogy ilyen jelzőket Legolas-szal kapcsolatban soha, semmilyen körülmények között.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 9 hónapja #97678 Írta: Reinatha
[size=9:2pw329li]Rayan: en is a 'ludasok' koze tartozom az olimpikon ork kontra Legsie temaban (pedig mar 7szer lattam a filmet...). A 'kicsit ciki' alatt en azt ertem: KAR, hogy pont akkor es pont Legolas nem tudja megolni azt a bizonyos kamikaze orkot. Az kulonben igaz, hogy ott celozza, ahol korabbi megallapitasa szerint kell, csak akkor mier' nem hal meg (rogvest) az a nyavalyas??! Sok ork egesz konnyeden kinyirhatonak tunik - mondjuk lehet (valoszinu?), hogy ezt az egyet az atlagosnal jobban felkeszitettek es valami erosebb pancelt hord stb. Amennyire kiveheto, a feje igencsak vedett.
Kulonben viszont az esemenyek tovabbi menetehez pont az kell, hogy az ominozus ork bejusson es sikeruljon a robbantasos trukk. Csak (again) kar, hogy pont Legolas az, aki megprobalja, de megsem tudja megakadalyozni ezt az orkot a feladata vegrehajtasaban. Ha mondjuk jopar tunde lotte volna es megsem hal meg, akkor mindenki azt gondolna: na, ez a Szaruman vegre krealt egy igen nehezen elpusztithato special orkot erre a donto fontossagu akciora.
Ugyhogy elnezest a Legsie-rajongoktol (hisz' en is kedvelem ot!!), nem azt mondtam en, hogy "aztaaaa' de bena !!" :)
[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #97677 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Találtam néhány új Decipher-kártyát ;) :

www.decipher.com/lordoftherings/ ... 05012.html Legolas kardja
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 05121.html Archer of Mirkwood

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 9 hónapja #97653 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jaj, előre is bocs mindenkitől, de ezt egyszerűen nem bírom megállni :rmad2:

Olvasgatom a Vélemények, kritikák topicot, és hemzsegnek az olyan hozzászólók, akik szerint "az olimpiai lángos ork" elég röhejes jelenet, mivelhogy ja, meg Legolas sem tud normálisan célozni...

Már elnézést, de már maga a feltételezés röhejes!!! Legolas nem baltáz el semmit! Kikérem magamnak!!!
Először is ez volt az egyik jelenet, amikor megállt bennem az ütő. Egyrészt mert hiteles, másrészt meg az a kamikaze arckifejezés, amit az ork levág, és ahogy szalad a fáklyával, az valami döbbenetes. Legolas ugyanolyan villámsebességgel reagál Aragorn kiáltására, és halál pontosan oda lövi a nyilait, ahova kell! Vajon miért mondta a tündéknek, hogy a karjuk és a nyakuk alatt gyenge a páncéljuk?! Talán, mer' oda kell célozni :heu: Az más kérdés, hogy az ork nem hal meg a nyilaktól, hanem fut tovább, de azt azért észre lehet venni, hogy a második nyílvessző már elég rendesen betesz neki, és csak bezuhan a fáklyával a csatornához.

Szóval bocsi, ha esetleg megsértek valakit, aki leszólta a jelenetet, csak nem tudom megérteni, miért... Inkább javaslom, hogy az illetők nézzék meg még legalább 5-ször a filmet :crazy:

Bah. Házsártos Rayan off

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
Több
21 éve 9 hónapja #97580 Írta: Supersonica
Erwianne: inkább tartozz a sötéthajú tündék közé :)

Több
21 éve 9 hónapja #97579 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
erwianne: a szőkítéssel vigyázz, roncsolja a hajat :wink: (és nem utolsósorban szólnak érte a suliban - na jó, általánosban jó kis le***ést kaptam érte :roll: )

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #97572 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hey! Hey! Ezt a fonatos dolgot tessék nekem is megtanítani, már amennyiben van rá mód így írásban elmagyarázni. Majd meghalok egy olyan séróért!!! :bounce:
Azon is filóztam, hogy szőkíttetek kissé...
:legolas1:

Több
21 éve 9 hónapja #97557 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Reinatha írta: Uhum...de a Legsie-fele meg a Haldir-fele ezeken a fotokon nem ugyanaz...vagy :?: Nekem a Haldir-fele ( www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie41.jpg ) valamivel hagyomanyosabbnak tunik (itt). A Legsie-e mar joval bonyolultabbnak tetszik...

Annak a trukkjet (is) keresem :(

Én ezt a Haldír-féle fonást csináltam meg (na jó, többé-kevésbé :roll: )

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #97550 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Íme a kendős képek még egyszer:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt5.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt6.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt3.jpg

fekete-fehér kép [/quote]

Köszike, nagyon jó, csavargónak is sok puszit küldök érte!A fekete-fehér a legjobb :hello: :up:

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
21 éve 9 hónapja #97547 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Valamikor régen/nyáron?/ belinkelt valaki egy szöveget, ami Lórienben játszódik, és a könyvből kimaradt.Aki lementette berakná újra? :legolas6:

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 9 hónapja #97513 Írta: Reinatha
Uhum...de a Legsie-fele meg a Haldir-fele ezeken a fotokon nem ugyanaz...vagy :?: Nekem a Haldir-fele ( www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie41.jpg ) valamivel hagyomanyosabbnak tunik (itt). A Legsie-e mar joval bonyolultabbnak tetszik...

Annak a trukkjet (is) keresem :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.685 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére