Nyelvek és írások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28243 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Nyelvek és írások
Robin: engem érdekelne, de nem tudtam írni, mert nem működik az outlook:-( hálás lennék, ha elküldenéd!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28242 Írta: Anonymous
Ha érdekel valakit van egy magyar-quenya szószedetem.Ha kéne írjatok.<br> Sziasztok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28241 Írta: Anonymous
Azaz? ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28240 Írta: Anonymous
Hát semmi különös

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28239 Írta: Anonymous
Üdv, Dominus! Mi újság az oldaladdal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28238 Írta: Anonymous
Sziasztok! Nem tudtok egy jó oldalt ami az óangolal foglalkozik. Vagy talán egy szótárt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28237 Írta: Anonymous
Elvileg nem kötelező...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28236 Írta: Anonymous
Lalaith:Regisztrálni kell ott a treforton?<br> Én akármit írtam be minden név foglalt volt. :-) <br> Pedig elég kreatív voltam:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28235 Írta: Anonymous
Olórin, most merre tekeregsz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28234 Írta: Anonymous
hahóóóó, nem tudtuk jönni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28233 Írta: Anonymous
akkor marad a trefi, forum szoba!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28232 Írta: Anonymous
tREFORTON NYITOTTAM EGY forum SZOBÁT. mINDENKINEK GYÜLEKEZŐ!!!! :O)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28231 Írta: Anonymous
Trefort, oké. Mellesleg: az én nyomorult, 56 K-s modememmel kb 3 percig tartott letölteni... :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28229 Írta: Anonymous
LALA<br> <br> egy nyomorult, 56 kilós modemen ülök! Nem a saját rendszeremen!<br> <br> letölteni itt a mIRCet reggelig tartana, és addig felmászom a falra az idegtől!<br> <br> Trefort!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28230 Írta: Anonymous
Offtopic:Nemtudom minek erőlködik mindenki,annyi chat van!:-(<br> Egyszerübb lenne valamelyikre beköltözni,a fórumosoknak,ami jól müködik,és nemfagy le,nemkell szenvedni vele.<br> Mit szóltok hozzá?<br> Akkor legalább mindenki tudná,és ott lehetne jókat beszélgetni,illetve chatelni!:-)<br> Így az egész csak tényleg vergődés,mert nemmindenkinek vannak meg a technikai feltételei,és idökorlát,meg satöbbi.Bár ha nemértetek egyet velem nem baj,de szerintemnemmondtam hülyeséget. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28228 Írta: Anonymous
*Lalaith először is egy bokán rúgást küld feléd :o ), majd így válaszol:*<br> Töltsd le, vagy ha nem, akkor max felmegyünk Trefortra.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28227 Írta: Anonymous
töltsd le a mircet a www.letoltes.comr ól

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28226 Írta: Anonymous
Lalaith<br> <br> máshol vagyok, nincs irc kliensem...<br> :( ((((<br> <br> Első körben nekem is lefagyott amúgy.<br> <br> (az IRC-t nem kell bemutatni, én már akkor IRC-ztem, amikor ti még mindannyian... :) )<br> <br> trefort esetleg??<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28225 Írta: Anonymous
És egy másik szerverhez való csatlakozással se megy? :-( Nekem ilyenkor mindig magától elkezdte próbálgatni sorban a többit, aztán előbb-utóbb az egyik sikerült.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28224 Írta: Anonymous
Ha csak úgy marad, akkor nagy szerencséd van, nekem az egész gép lefagyott tőle... :o )<br> Próbáld IRC-ről azzal megy. (Te tudtad, hogy ez az IRC milyen egy rondaság???)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28223 Írta: Anonymous
nem tudok felmenni, nálam megáll azzal, hogy Connecting to irc.elte.hu... és úgy is marad...<br> <br> :( (<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28222 Írta: Anonymous
Olórin: szia, bocs az offtopicért, de nem akarsz csetelni? Svindler ma rakta fel, és csak ketten vagyunk rajta Sesyvel :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28221 Írta: Anonymous
Inczy,<br> <br> Megbocsátunk, hülyének nézünk :) )<br> Gyűrd le a lustaságodat! :) <br> <br> Ha még nem tudnád, Tolkien egész életművének az általa kitalált nyelvek képezik a gerincét.<br> <br> Gondolod, hogy majd pont ebben a filmben blabláztak volna a színészek?<br> <br> Nekem megvan szinte az összes tünde nyelvű szöveg, ami a filmben elhangzott, a weben fent van, ha gondolod, berakom a linket -- bár ha figyelmesen visszaolvasol, akkor megtalálod :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28220 Írta: Anonymous
Bocs, lehet, hogy hülyének néztek, de valós nyelven mondja Gandalf a varázsigéket???? Lusta vagyok az egészet végig olvasni, de ezt vettem ki, abból, hogy bele-belepillantottam...<br> Tehát valódi nyelv? És erre hogy jöttetek rá?<br> Még el sem olvastam teljesen a könyvet, és nem vagyok annyira járatos az ilyenekben... Pedig nagyon érdekes! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28219 Írta: Anonymous
Akadémikus dolog ez...<br> <br> de ha már az alakjukhoz (avatarjukhoz) hozzá tartozik, hogy szóval szóljanak, akkor akár nyugoriul is kimondhatnák, mindegy lenne...<br> <br> Na, majd később, most el kell rohannom :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28218 Írta: Anonymous
mert a kimondott szónak ereje van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28217 Írta: Anonymous
Amy<br> <br> de akkor miért kell KIMONDANIUK a varázsigéket? :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28216 Írta: Anonymous
hogy a maiáknak volt-e saját nyelvük, nem udom; Gandalfés Sarumán mintha westronul társalogna egymással, de spirituális alakjukban gondolom nincs szükségük verbális kommunikációra

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28215 Írta: Anonymous
Olórin,<br> <br> tekintettel a csekély szókincsre, véleményem szerint minden forrást hasznosítanunk kell, így is előbb-utóbb belefutunk a szógyártás szükségességébe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #28214 Írta: Anonymous
Más kérdés:<br> <br> van egy ilyen szótár (angol-quenya) <a href=http://www.elvish.org/gwaith/ppq.htm> www.elvish.org/gwaith/ppq.htm <br> <br> Hasznosítjuk ezt? Jó ez?<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.502 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére