Gondolatok

Több
18 éve 3 hónapja #298516 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Gondolatok
Én a Földnek szurkolok...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298514 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Gondolatok
Ha eltépjük utolsó kötelékeinket, amelyek a Földhöz kapcsolnak bennünket, akkor nincs más hátra, mint eltűnni a színéről.
Szerintem Gaiát nem kell sajnálni, nincs rászorulva, főleg nem a miénkre. Annyi mindenen keresztülment már, édes gyermekeit többször is kipusztította, vagy látta őket elpusztulni.
Egyszer úgyis magához öleli az embereket is, betömi velünk a sebeit. Új élet lesz belőlünk akkor, a Föld pedig megmarad Földnek, hiszem, ő a Naptól függ.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hónapja #298505 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Gondolatok
Szerintem 100 év múlva nem lesz ember a földön. Legalábbis a mai értelmbe vett ember. Először is lesz valami iszonyat járvány amivel nem tudunk mit kezdeni és szépen meghalnak párszázezren, millióan. Aztán meg a háborúk is rendesen írtják a népet. Nem beszélve, hogy lassacskán vízhiány fog fellépni.
Szóval vagy alkalmazkodunk - amire száz év nem elég - vagy kipusztulunk.
A földnek az utóbbi lenne a jó.

Ettőlmég én szeretek élni és embernek lenni:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 3 hónapja #298496 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Gondolatok
Tartsatok elvetemültnek vagy elborult morbid idiótának, de én várom és kíváncsi leszek, mi lesz velünk ekkor. És ha nem élném meg, elutaznék valahogy a jövőbe megnézni. Persze ehhez az is kell, hogy átéljem, de nem nagyon tudom sajnálni az emberek nagy többségét. Akik nem képesek a bolygójukért semmit sem tenni, azok megérdemlik. Bár szegény bolygót sajnálnám. Fantasztikusnak tartom, hogy évmilliárdok alatt hogy jött létre és alakult ki rajta élet, fejlődött, de az embernek jobb lett volna, ha kipusztul a jégkorszakban... :P :befogja: Nem vagyok lázadó típus alapjában véve, de az embert mint állatfajt nem nagyon bírom tolerálni. Kivételek persze vannak ;)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298485 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Gondolatok

Felagund írta:

Missy írta: Mi minden történhet még 100 év alatt...

Hát, mélyreható, az emberiség egészét érintő evolúciós jellegű változás nemigen. Max valami atomháborúban kipusztulunk...

csak kár, hogy minden velünk pusztul...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #298475 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Gondolatok

Felagund írta:

Hát, mélyreható, az emberiség egészét érintő evolúciós jellegű változás nemigen. Max valami atomháborúban kipusztulunk...

Nagyon sötétek, és komorak az előrejelzések 100-1000 évre előre...
A legnagyobb baj, szvsz, az, hogy nagyon gyorsak a változások, és nen bírunk vele gyorsúlni

Ha esetleg addig ki nem írtjuk magunkat.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 3 hónapja #298461 Írta: Snufi

Minerva írta: Pedig szerintem műtéttel simán szét tudnák választani.

De neki tetszik, vagy hát nem is tudom, semmi hátránya nem származik ebből. Én is évek múltán vettem észre sokadszori strandramenetnél.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298446 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Gondolatok

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 3 hónapja #298444 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Gondolatok
Mi minden történhet még 100 év alatt...Még egy Csernobil, vagy akármi.Nem akartam túl sokat írni, mert lehet a bolgó ki se bírja odáig.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 3 hónapja #298441 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Gondolatok

Missy írta: Vajh' mi lesz az emberből 100 év múlva? 3 szemünk lesz, vagy 4 karunk?

100 év nem idő evolúciós léptékben...

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 3 hónapja #298432 Írta: Missy
Vajh' mi lesz az emberből 100 év múlva? 3 szemünk lesz, vagy 4 karunk?
Bioszon tanultuk, hogy az evolúciós fejlődés még mindig nem állt meg a Jégkorszakbeli kis teknős vagy süni evolúciós ugrása óta :lol: , és így a jövőben még akármi lehet. Jesszus! Lehet hogy Gollammá válunk!!!

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
18 éve 3 hónapja #298420 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Gondolatok
Pedig szerintem műtéttel simán szét tudnák választani.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 3 hónapja #298414 Írta: Snufi

Missy írta: Valakinek a lábán 6 ujja van. :D

rokonnak is az volt, de nem ismertem, mert dédi volt és hát elég messze is, de sajnos sosem hallottam csodás történeteket róla :D
egy ismerősnek meg két-két lábujja összenőtt a lábán, mindkettőn ugyanaz. tök furán nézett ki, de azt mondta, már megszokta 17 év alatt. úgyhogy neki tulajdonképpen csak négy lábujja van :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hónapja #298395 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Gondolatok

Missy írta: Valakinek a lábán 6 ujja van. :D

Véletlenül nem táltos az illető? :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
18 éve 3 hónapja #298394 Írta: Missy
Valakinek a lábán 6 ujja van. :D

Több
18 éve 3 hónapja #298386 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Gondolatok

Ery írta:

Feanor Faelivrin írta: Vajon ha a kezünkön 6 ujj lenne, 12es számrendszerben számolnánk?

A sumereknek 5 ujjal is sikerült 6os számrendszert kialakítani.

Nagyra vágyók! :twisted: Idétlen extremisták... :P

Több
18 éve 3 hónapja #298382 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Gondolatok
A Brit-szigeteken élők is a tucatot használják alapegységnek, pedig nekik is csak öt ujjuk van.

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 3 hónapja #298366 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Gondolatok

Feanor Faelivrin írta: Vajon ha a kezünkön 6 ujj lenne, 12es számrendszerben számolnánk?

A sumereknek 5 ujjal is sikerült 6os számrendszert kialakítani.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 3 hónapja #298362 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Gondolatok

Nem biztos, de valószínű. De a tündék szerintem nem azért számoltak így, mert 10 ujjuk volt. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 3 hónapja #297652 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gondolatok

sephiroth írta: bocsánat!!nem nagyon tudtam!!!
de valahol csak lehet írni az ilyesmiről....de hol? :oops: :cry:

közösség/beszélgetős topik - itt bármiről beszélgethetsz bármennyit, aztán ha van valami konkrét terved, amit megvalósítanál, akkor a találkozásokban hirdesd ki :D
én megbocsátok, de a modik, ha hazajönnek a táborból helyezzenek már át minket - köszönöm :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hónapja #297650 Írta: sephiroth
sephiroth válaszolt a következő témában: Gondolatok
bocsánat!!nem nagyon tudtam!!!
de valahol csak lehet írni az ilyesmiről....de hol? :oops: :cry:

Több
18 éve 3 hónapja #297643 Írta: Tünde

Theala Vandron írta: Hol, mikor? Nekem nagyon lenne kedvem hozzá, bár valószínűleg csak nézőként. De szeretnék erről többet megtudni...

Ja, és ezt a témát nem a Találkozások topikban (vagy valami hasonlóban) kéne megtárgyalni?

egyenlőre vonuljatok a beszélgetősbe, és ha konkrét van hirdessétek ki

Több
18 éve 3 hónapja #297642 Írta: Theala Vandron
Hol, mikor? Nekem nagyon lenne kedvem hozzá, bár valószínűleg csak nézőként. De szeretnék erről többet megtudni...

Ja, és ezt a témát nem a Találkozások topikban (vagy valami hasonlóban) kéne megtárgyalni?

Több
18 éve 3 hónapja #297633 Írta: sephiroth
sephiroth válaszolt a következő témában: Gondolatok
sziasztok!
kinek lenne kedve tolkien-es lovagi tornán részt venni.... :?:

Több
18 éve 4 hónapja #295814 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Gondolatok

Feanor Faelivrin/Ranyaron írta: Vajon ha a kezünkön 6 ujj lenne, 12es számrendszerben számolnánk?

Van ahol a tizenketteseket, másnéven tucatokat használnak, és nem 3, hanem negyed tucat. :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 4 hónapja #295810 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Gondolatok
Vajon ha a kezünkön 6 ujj lenne, 12es számrendszerben számolnánk?

"A mosoly a leger

Több
18 éve 4 hónapja #294762 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Gondolatok
Ez a közmondás is a magyar fordítás pontosságának fényes eredménye

"A mosoly a leger

Több
18 éve 4 hónapja #294728 Írta: Theala Vandron
Egyébként nem lehet valaki tisztán elméleti vagy gyakorlati ember. Döntéseket mindenkinek kell hoznia! Ha létezne tisztán elmélet ember, azt elütné az első villamos... :roll:

Több
18 éve 4 hónapja #294722 Írta: Tünde

gillz írta:

Remzymama/Tünde írta: Oisin: a kivétel erősíti a szabályt[....].

a kivétel gyengíti a szabályt! ;) így az eredeti, és még a valóságtartalma is nagyobb. :közbepofázik:

OK, tény... :meghajosatöbbségakarataelőtt:

Több
18 éve 4 hónapja #294721 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Gondolatok

Remzymama/Tünde írta: Oisin: a kivétel erősíti a szabályt[....].

a kivétel gyengíti a szabályt! ;) így az eredeti, és még a valóságtartalma is nagyobb. :közbepofázik:

need more brainz. yourz. now.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.610 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére