BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #193094 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj, dárgáim! :) Olyan jó, egész nap magyarozok, és néha felnézek, és tök jó ezeket látni. Köszi :) Puszi a buksitokra :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193092 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
dárga érettsigizők! Kéz és lábtörést nektek!
(lehet, hogy Jókai lesz az egyik tétel mert ha jól tudomakkor most van valami 100éves évforduloja)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193090 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most kaptam flyert:

Akasha Ezoterikus Klub, május 14. péntek:
Kövesi Péter: A gyűrűk ura ezoterikus elemzése
Az előadások részvételi díja felnőtteknek 700 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 500,- Ft.

Több
20 éve 6 hónapja #193089 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok szerencsét minden éretségizőnek! Szurkolok ezerrel!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #193087 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Büzsü: Erdélyországon belül merre lax? Mert én augusztusban megyek Korondra.
Egyébként pont egy éve voltam Székelyudvarhelyen, és gyönyörű volt (leszámítva a sok dácsiát, meg mindenféle csöveket, amik az út mellett futkostak). :wink:

Az érettségizőknek meg nagyon nagy kalapal kívánok minden jót és büdöset, hogy jól sikerüljön nekik, aminek jól kell sikerülnie!

Ja igen, és az a 200. hozzászólásom!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 6 hónapja #193068 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na látod Ery, erről beszélek... :D

Több
20 éve 6 hónapja #193060 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az ötlet amúgy nem rossz! Kihelyezett ülés, bemutatkozás vagy találkozó. Elmondhatnánk, hogy - úgymond - "külföldön" is szereplünk...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 6 hónapja #193044 Írta: Aldaron (büzsü)
Tudom Orsie, csak szivatom itt a bandát, és kivántatom velük szép Erdély országot! :D :)

Több
20 éve 6 hónapja #193041 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

büzsü2003 írta: Úgy látszik, senki sem akar a Hargitára jönni... :roll: Hát jó, akkor majd csak lesz egyszer itt MTTs tábor, reméljük..., hogy akkor büzsüke sem kell utazzon :P :D

Büzsü, szvsz nem az utazási kedvvel van a baj, hanem az anyagi vonzatával. Ha valaki megszponzorálna minket, szerintem shiimáán mennénk :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #193038 Írta: Aldaron (büzsü)
Úgy látszik, senki sem akar a Hargitára jönni... :roll: Hát jó, akkor majd csak lesz egyszer itt MTTs tábor, reméljük..., hogy akkor büzsüke sem kell utazzon :P :D

Több
20 éve 6 hónapja #193033 Írta: Aldaron (büzsü)
Léli: aham, ez az optimális :D

Esetleg legközelebb jövőre az egyik MTTs tábor itt legyen majd a Hargita lábainál, vagy fent... jó lenne mi? :wink: :)

Több
20 éve 6 hónapja #193032 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyszer (majd ha a kretén szerencsejátékrt.-sek végre eltalálják, hogy vmelyik MTT-s melyik 5 számot x-elte be :D ) majd szervezzünk Erdélybe talit, jó? :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #193030 Írta: Léli

büzsü2003 írta: A következő forradalmárok megbeszélését akkor itt tartjuk meg, ok? :P :D

Hát, csak az a baj, hogy kissé messze van... mármint nekünk. És nincs pénz útiköltségre... Akkor inkább legyen Szegeden, mer ahhoz neked is kell utaznod, meg nekünk is :D

Több
20 éve 6 hónapja #193029 Írta: Aldaron (büzsü)
Szóval akkor irigyeltek, mi? :D

A következő forradalmárok megbeszélését akkor itt tartjuk meg, ok? :P :D

Több
20 éve 6 hónapja #193028 Írta: Léli
Hargita? Húúú, az gyönyörű volt :) 2002. márc. 16-án felmentünk, és hó volt :D És tök jó volt. Akkor beleszerettem a igazi hegyekbe :) )

Több
20 éve 6 hónapja #193026 Írta: Rabyn
Én egyébként nem szeretnék Bpről elköltözni. Én amióta az eszem tudomitt élek, és nem is tudom máshol elképzelni az életemet, (najjo külföldön)

Több
20 éve 6 hónapja #193025 Írta: Aldaron (büzsü)

Dodiee írta: Én is tQzsgyökeres pesti vagyok, és nagyon szeretem is a várost, szerintem igenis nagyon szép. :) ) Persze az egyéb tájak is M.o.-n, de azért amikor a Hargitán jártunk.. hát elakadt a lélegzetem!!! Erdély gyönyörq!!! Amúgy a fél rokonságom ott él :wink:

Szerintetek én szeretem itt? :D :D :D - Irigykedtek? :P :) :D

Több
20 éve 6 hónapja #193020 Írta: Rabyn
Tudom nem rám tartozik meg minden de mindeki szégyelje el magát aki megígréte, hogy elmegy bizonyos emberek ballagására és nem tette meg és még csak nem is szolt az illetőknek.. Ez szerintem nagyon szemét dolog volt. Mert vártak titeket!!

Bea tőled szeretnék bocsánatot kérni, de nincsenmeg a telefonszámod és nem volt internetem dodie esemetés pedig délután kaptam meg. és nem tudtam mikor van a ballagásod különben elmentem volna rá! Ne haragudj!

Több
20 éve 6 hónapja #193018 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rayan, a figyelmedbe ajánlom :D

Miért alkotta meg a nőt utoljára Isten?

Hogy bele ne szóljon a teremtésbe... 8) :P

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #193012 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na mi van, most tör elő az átváltoztatommagam-láz? :mrgreen: Először Nodlee, most meg Cica is? Sőt, Cica már tovább is ment a piercinggel.. mi lesz még itt? :D Míg mások levágatják a hajukat, addig én hiába próbálom ennél hosszabbra növeszteni...

Büzsü: Én is Erdélyből származom részben, a nagyapám Székelyföldön született! Bár még sosem voltam, nagyon szeretnék elmenni, és remélem, hamarosan sikerül is.

A szmájligyűjtők figyelmébe ajánlom az alábbiakat:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #193011 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dodiee írta: De ugye nem a szádra vagy ilyesmi?? azoktól herótot kapok... de rajtad persze szeretni fogom.. azthiszem :?

De iiigen! :P

Budapestet én is nagyon szeretem! Főleg azért mert a hegy lábánál lakom... Bár vannak, akik ugye rajta. Mármint a hegyen...ööö...a dombon, a Rózsadombon! :wink: (bocsi Dodáj, ezt nem bírtam kihagyni!)
No meg egész Magyarországot úgy, ahogy van lehet szeretni - bár néha csak távolról...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #193010 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cicafül írta: Előd: piercing :wink: már előre élvezem....
instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/sarge/K.gif [/img]

De ugye nem a szádra vagy ilyesmi?? azoktól herótot kapok... de rajtad persze szeretni fogom.. azthiszem :?

Én is tQzsgyökeres pesti vagyok, és nagyon szeretem is a várost, szerintem igenis nagyon szép. :) ) Persze az egyéb tájak is M.o.-n, de azért amikor a Hargitán jártunk.. hát elakadt a lélegzetem!!! Erdély gyönyörq!!! Amúgy a fél rokonságom ott él :wink:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #193009 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak nem leszek punk, azért! De még a Szofi-féle stájlt se veszem föl. Majd meglátjátok... :twisted:

Előd: piercing :wink: már előre élvezem....
Alcar: Mátrix rulz!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #193008 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak szeretnék átadni egy virágot minden idén ballagónak!
@-->

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #193005 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hegyek rúlz!!! (főleg magyarország "hegyei" :evil3: )
Majdnem elvitt apa Katmanduba, de két évig kellett volna szoknyában járnom... :dead: , aztán a végén lefújta :evil: Nem lendülök inkább bele... 8)

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 6 hónapja #192996 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Előd ez az emotikon az aláírásodban khirály! :mrgreen: (Meg a sárkányos is az volt)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192995 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
sikság..
pl német rokonom jott meglatogatni..
és hogymondjam .. elsírta magát a hortobágyon :mégilyet:

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #192994 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta: Ugyan már büzsü... Sil biztos nem úgy írta...
Eszembe jut, amikor Győrben voltam fősulis, egyik haveromat mindig azzal ugrattam, hogy "laposi" (merthogy ő győri). Erre ő meg: "Szőrös bakonyi betyár"-nak titulált engem:) Mellesleg én is hegyvidékről származom ugye... biztos megvan az alföldnek a varázsa, bár amikor ott voltam, főleg télen, s legnagyobb magaslat egy behavazott vakondtúrás volt, hát... izé :mrgreen:

Mi is téged, Alcar... :evil: :mrgreen: Őszintén szólva én még nem nagyon találkoztam vakondtúrásokkal errefele, bár meglehet hogy van.. és sík terepen könyebb mászkálni :D Egyébként a hegynek is és a sííííksááágnak is megvan a maga varázsa. A hegyről szebb a táj, a síkságon elvileg messzebbre lehet látni, bár esőben mindkettő ugyanolyan vizes 8) ja és egyik helyen se lehet látni :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #192993 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
kac kac :D

punk..

Cica.. télleg ..??
de en lehet rosszul ertelmeztem namost fulbevalo vagy pircing vagy orrkarika :twisted: ???

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #192992 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

büzsü2003 írta: Kincső, én Sil véleményén sértődtem meg... (úgymond..) :D

Ugyan már büzsü... Sil biztos nem úgy írta...
Eszembe jut, amikor Győrben voltam fősulis, egyik haveromat mindig azzal ugrattam, hogy "laposi" (merthogy ő győri). Erre ő meg: "Szőrös bakonyi betyár"-nak titulált engem:) Mellesleg én is hegyvidékről származom ugye... biztos megvan az alföldnek a varázsa, bár amikor ott voltam, főleg télen, s legnagyobb magaslat egy behavazott vakondtúrás volt, hát... izé :mrgreen:

Cicafül írta: Mondom ezt azért, mert a közeljövőben - kb pénteken - az én hajam is drasztikus változáson fog keresztülmenni...sőt ha minden jól megy, egy lyukkal bővül a fejszerkezetem, annak is az elülső része!! hihihi........

huhúúúú, Cica! Tippelhetünk? Punk leszel... vagy szkínhed? És a lik a fejeden.... csak nem lettél ennyire Mátrix fan? :twisted:
Alcar

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.638 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére