BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #192636 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szintén elnézést a hevességért és a paranoiáért. :? A többit tartom. 8)

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192634 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jól van, leálltunk. Átvonultunk a messengerre. Elnézést a vita hevességéért.

A modi-tali eredményeiről itt fogunk tájékoztatni titeket.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192633 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
gyerekek, problémák valóban vannak,és igen, meg kell oldani őket, de a nyilvános fórum erre nem megfelelő forma. elbeszéltek egymás mellett, és feleslegesen hergeltek fel másokat.
tünc

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192631 Írta: Brisa

Dínchamion írta: ÉN voltam sértő? ÉN közöltem burkoltan a másikkal, hogy nem való ebbe a baráti társaságba? ÉN dugom a homokba a fejemet, amikor felmerül egy probléma, amit meg kellene oldani? ÉN???

Bizony te! Nem vetted észre, hogy milyen sokan hördültek fel?
Nagyon magadra vetted Artemisz mondatát. Pedig az csak egy egyszerű megkönnyebbülést kifejező mondat volt, ami persze jelezte azt is finoman, hogy abbahagyhatnánk már ezt a vitát. De ez nekem épp úgy szólt, mint neked. Érdekes dolgokat láttál bele abba a rövidke mondatba...

Brisa írta: Lányok, megértem, hogy rossz ezt nézni, de adjatok még egy kis időt. Ha jól látom, Dín egyedül maradt, tehát azért többeket meg tudtam győzni.

Gratulálok. Sikerült meggyőzni sokakat, hogy á, dehogy vannak itt problémák, majd mi megoldjuk, ti csak nyugodtan fórumozzatok tovább a rózsaszín szemüvegben... :roll: Nehogy valaki is elmondhassa a véleményét azzal kapcsolatban, ami őt magát is érinti. Hurrá.[/quote]

Az utóbbi időben körülötted robbannak ki a viták. Ez is érdekes.
Én úgy gondolom, hogy azért maradtál egyedül, mert a többiek megértettek valamit, amit te még nem. Ezenkívül pedig Alyr által megfogalmazott problémára megoldást is ajánlottam. Szerintem ezzel ő el is érte, amit szeretett volna.
Hogy te mit szeretnél, az jó kérdés. Engedjük meg, hogy ott flamelj, ahol akarsz?

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192630 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: ÉN közöltem burkoltan a másikkal, hogy nem való ebbe a baráti társaságba? .

TESSÉÉÉK??!!!! 8O 8O :x

KI MONDOTT ILYET???!!!!!!!!! :evil:

Dín, na de....

ez..

ez már a paranoia magasfoka, amit te művelsz! Ártottam én neked valaha?!!

Amennyit eddig beszéltünk, mindig automatikusan kedves voltam veled, és igenis, tudd meg, felnéztem rád, és tiszteltelek, mert intelligensnek gondoltalak...

EDDIG!

(Artemisz bevágja az ajtót, hadd törjön az üveg, elnézést kér mindenki mástól, és megy haza bőgni... :oops: )

Navaer!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192627 Írta: Dínchamion

Brisa írta:

Dínchamion írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Végre valami emberhez/baráti társasághoz méltó benyögés... :roll:

Na most már elég volt. :evil: Ez egyfelől egy igen csúnya (és kicsit alattomos) sértegetés, másrészt pedig feltenném a kérdést: attól jobb lesz, ha nem beszéljük meg a problémákat? He?

Most én is durva leszek. Azt írtad, hogy Maugli nem érdemel normál és emberi stílust arra a bejegyzésére. Vajon te akkor mit érdemelsz ezért? Nagyon bántó és sértő voltál!

ÉN voltam sértő? ÉN közöltem burkoltan a másikkal, hogy nem való ebbe a baráti társaságba? ÉN dugom a homokba a fejemet, amikor felmerül egy probléma, amit meg kellene oldani? ÉN???

Brisa írta: Lányok, megértem, hogy rossz ezt nézni, de adjatok még egy kis időt. Ha jól látom, Dín egyedül maradt, tehát azért többeket meg tudtam győzni.

Gratulálok. Sikerült meggyőzni sokakat, hogy á, dehogy vannak itt problémák, majd mi megoldjuk, ti csak nyugodtan fórumozzatok tovább a rózsaszín szemüvegben... :roll: Nehogy valaki is elmondhassa a véleményét azzal kapcsolatban, ami őt magát is érinti. Hurrá.

Legyen jó nektek.

Dín

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192626 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Önmoderálva.

argh

Több
20 éve 6 hónapja #192625 Írta: Brisa

Dínchamion írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Végre valami emberhez/baráti társasághoz méltó benyögés... :roll:

Na most már elég volt. :evil: Ez egyfelől egy igen csúnya (és kicsit alattomos) sértegetés, másrészt pedig feltenném a kérdést: attól jobb lesz, ha nem beszéljük meg a problémákat? He?

Most én is durva leszek. Azt írtad, hogy Maugli nem érdemel normál és emberi stílust arra a bejegyzésére. Vajon te akkor mit érdemelsz ezért? Nagyon bántó és sértő voltál!
Ráadásul neked nagyon sok bejegyzésed, flamed ilyen. Akkor mit érdemelsz te, aki ilyen gyakran követi el ezt a hibát?

Lányok, megértem, hogy rossz ezt nézni, de adjatok még egy kis időt. Ha jól látom, Dín egyedül maradt, tehát azért többeket meg tudtam győzni.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #192624 Írta: Dínchamion
Tényleg utolsó megjegyzések:

1. nem kívánok senkivel összeveszni

2. senki helyét nem vonom kétségbe ebben a társaságban, eddig sem tettem és ezután sem fogom

3. ha nektek jó így, ám legyen

4. ezek szerint nincs jogom felvetni és megbeszélni a problémáimat, akár nyolcvan oldalon keresztül is, ha azt látom, hogy nem értik meg, miről tépem a számat

5. eddig nem sokan ajánlottuk megoldást a problémára (ami létezik, függetlenül attól, hogy ez tetszik-e vagy sem), de érdekes módon nemhogy egy indoklást, de egy indokolatlan nemet sem kaptunk.

Ha nektek ez jó, legye. Én a részemről akkor igyekszem szépen kivonni magam a dologból, majd meglátjuk, kinek lesz igaza. (Megjegyzem: mire ez kiderül, addigra késő lesz.)

Na csá.

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192621 Írta: Artemisz
Ja, még vmi:

Szvsz senki se vitatja a helyed a társaságban, de igaz, mit is dumálok én itt, mikor én még hol voltam, mikor ez a Társaság megalakult...

Jogodban állelítélni, amiért megfutok a problémák elől. Tényleg nem jó módszer. Csak épp GYŰLÖLÖK VITATKOZNI :!: Akár haraggal, akár máshogy: MINDENKÉPP!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192620 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A problémát te generálod, nem vagy képes leállni a témával, pedig már mindenki hagyná a fenébe.

No én megyek, és semmi durvulás (nélkülem)!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #192619 Írta: Dínchamion

Nólindir írta: És Dínc, mielőtt (előreláthatólag :) ) megjegyzed, hogy szabad véleménynyilvánítás, meg ilyesmik, közlöm, hogy igazad van. De ezt már elvégezted itt oldalakon keresztül, s ne haragudj meg: ugyanazt a szöveget írkáljátok le 50-edszer is - más formában...

Csak azt nem értem, hogy akkor miért nincs megoldás...

:hein:

És hogy miért írtam Artemisznek azt, amit, lsd. lejjebb.

(Addig fogom rágni a dolgot, ameddig nem születik megnyugtató konszenzus. ;) )

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192617 Írta: Artemisz
Tüncöm, igazad van...

Én nem szoktam vitába belemászni, én megbékíteni akartam Dínt, és a vége az lett, hogy magamra haragítottam....

De van egy olyan érzésem, hogy nem teljesen önhibámból.. :roll:

Én teljes mértékben elfogadom, bármit csinálnak a moderátorok... Aki jobban tudja, meg akinek dolga, csinálja.. Áldás rá...

Sziasztok, megyek, kialszom magam... :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192616 Írta: Julcsi_
Ja, és Dín: Nagyon nem volt szép, amit Artemisznek írtál. Valóban emberhez és baráti társasághoz méltatlanul sértetted meg.

Kicsit elkeseredtem.

argh

Több
20 éve 6 hónapja #192615 Írta: Dínchamion

Artemisz (Celebthil) írta: Már megint harapsz!

Kit sértettem én meg ezzel?

Egem. Mit gondolsz, én miért erőltetem ezt a témát? Hogy elkülöníthessük az ilyen súrlódásokat attól, amit én is baráti társaságnak tartok. Ettől lehet elkülönülni, de szvsz inkább megoldani kéne, nem menekülni előle (immár sokadszor).

Senki nem ugrált a másik torkának, csupán elmodtuk a véleményünket. Hidd el nekem, ha én nekiugrok valakinek, az sokkal csúnyábban fest... :roll:

Drowse: nem vagyok ideges. De azt nem tűröm el, hogy kirekesszenek egy társaságból, aminek a létrehozásában elég aktív szerepet játszottam, és éppen egy felmerült problémát óhajtok megoldani...

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192613 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
keresek egy ismerősőmet (apáink ismerik egymást) akit Wittmann Dávidnak hívnak, és állítólag itt fórumozik, ha esetleg magára ismerne írjon egy privit! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #192612 Írta: Julcsi_
Én is utálom, ha így valaki külsőleg beledumál abba, hogy én épp aktuálisan vitázom valakivel, nem is akartam én lenni most ez a külső személy, de már tényleg nem tudom megállni:

Nem veszitek észre, hogy ugyanazt a csontot rágjátok oldalak óta???
Van két viszonylag tiszta és átlátható álláspont, érvekkel, tényekkel alátámasztva, amik közt én nem is akarok állást foglalni. Ez a két "oldal" pedig semmiképpen nem fogja egymást meggyőzni. Legalábbis nem itt és nem ilyen formán. Brisa, írtad a moderátori megbeszélést - szerintem ott már inkább van esély a kompromisszumra és az elrendezésre.

Tudom, hogy idegesítő egy szöveg, de én itt most jogosnak érzem: Hagyjuk a témát. Nem fogtok A-ról B-re jutni.

És Dínc, mielőtt (előreláthatólag :) ) megjegyzed, hogy szabad véleménynyilvánítás, meg ilyesmik, közlöm, hogy igazad van. De ezt már elvégezted itt oldalakon keresztül, s ne haragudj meg: ugyanazt a szöveget írkáljátok le 50-edszer is - más formában...

argh

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192611 Írta: Drowse
Dín szerintem feküdj bele egy kád jeges vízbe, és aztán gyere vissza...
Vagy csak járj egyet a friss levegőn.

Ja, és 199!

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192610 Írta: Artemisz

Dínchamion írta:

Nem vagyok alattomos, csak MÉLYSÉGESEN ELKESEREDETT!

Már megint harapsz!

Kit sértettem én meg ezzel? Téged? Akkor bocs...
Megfogalmaztam a véleményem, csak kicsit másképp, mint szoktam..

Én ide kikapcsolódni járok, és örülni a hasonszőrű barátaimnak, akik közé számítlak téged is, akár hiszed, akár nem, és nem esik jól épp ezért, hogy egymás torkának ugráltok.....

Oké, befejeztem..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192608 Írta: Dínchamion

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192607 Írta: Artemisz

Drowse írta: Off [size=9:h4m52k95](ezzel nem akaorm újra elindítani az OFF-vitát)[/size]
Esett nálunk az eső, és ragyogó, friss az idő odakinnt! Imádom!

OFF:

Végre valami emberhez/baráti társasághoz méltó benyögés... :roll:

Kösz, Drowse! Én is! :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192606 Írta: Dínchamion

Artemisz (Celebthil) írta: Én nem kötözködtem veled egyszer se... Csak épp elszomorodok ha vkit bántanak, még ha okkal is.. Nevezhetsz kis hülyének, nem bánom.. Ismétlem: én teljesen ki akarom magam vonni ebből, csak épp már rossz nézni..

Erre (is) jó lenne a dühöngő... Így nem kéne mindenkinek néznie, akinek meg szól, annak lehet dobni egy privit vagy egy rövid hozzászólást, hogy meg lett szólítva. Kész. Izoláltuk a dolgot.

Ez egy járható út.

(Brisa, nem működik az "l" billentyűd? :mrgreen: Újabb "ly" l nélkül... ;) )

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192605 Írta: Drowse
Off [size=9:ahkzwtma](ezzel nem akaorm újra elindítani az OFF-vitát)[/size]
Esett nálunk az eső, és ragyogó, friss az idő odakinnt! Imádom!

Több
20 éve 6 hónapja #192603 Írta: Brisa

Alyr Arkhon írta: A moderátorok kegyetlenül törölnek dolgokat, ez érthető, de újabban olyan dolgok is becsúsztak a hóhérpallos alá amiknek semmi keresnivalója nem lett volna ott. Én nem siratom a fléjmeket, azok úgyis csak frissen jók és gyorsan romlanak. De azt, hogy minden sarkon áll egy moderátor, kicsit soknak találom.
Póráz eddig is volt, de úgy érzem egyre rövidebb...

Asszem kezdem érteni a problémátokat. Erre össze fogok hozni egy moderátori megbeszélést mihamarabb. Addigis a türelmeteket kérem.

A flameket, a Maugli stílusú beírásokat azonban ezután is törölni fogjuk. Ez azért nem fog változni.

Ez a fórum az én meglátásom szerint sosem volt állóvíz. Inkább egy jó erős sodrású folyóhoz hasonlítanám, amelyre oda kell figyelni, különben kilép a medréből és rossz/más irányba megy el, mint kellene (mert ugye ez továbbra is Tolkien fórum).

Alyr, nem tudjátok levezetni a feszültségeteket? Érdekes, eddig letudtátok. Csak az utóbbi néhány hónapban törtek ki ilyen jellegű viták és veszekedések. (Korábban is voltak összeugrások és balhék, amiket töröltünk is, de akkor ezt mindenki természetesnek vette.)

A feszültségek tényleg az egyedi emberekben vannak és néha mélyről jönnek. Ez télleg így van. De nehogy már, idejárjanak az emberek anyázni, gúnyolódni csak azért, mert a szakított a párjával, összeveszett a barátjával, ill. mert valakinek nem tetszett a képe. (Ezeket a méyben rejlő feszültségeket a flamek továbbgerjesztik, ill. kirobbantják a mélyből, de nem oldják meg azt a "mély problémát". Sőt!)

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #192602 Írta: Artemisz

Dínchamion írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Oké, utálok nevesíteni, de emélxem, Estel volt az, aki, a Musicalest elmaradása feletti csalódottságában kiöntötte a lelkét, és akaratán kívül feldobta ezt a szerencsétlenül végződött "verjükelaportkriszanán"-ügyet..

Hm. Érdekes, hogy mégis mindenki engem piszkált azzal, hogy én alázom meg nyilvánosan kriszanát stb. :roll:

Csináltad amit csináltál, ha te azt vélted jónak, ám legyen.. Nem szólok bele...

Én nem tettem volna, de szíved joga.

Én nem kötözködtem veled egyszer se... Csak épp elszomorodok ha vkit bántanak, még ha okkal is.. Nevezhetsz kis hülyének, nem bánom.. Ismétlem: én teljesen ki akarom magam vonni ebből, csak épp már rossz nézni..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192600 Írta: Dínchamion

Alyr Arkhon írta: Másrészt amit Dín írt na az fléjm... :D

Hol? Már annyit flémelek, hogy nem tudom követni. :mrgreen: (Igazad lehet, de nem tudom biztosan, mire akarsz utalni)

Drowse: lehet. ;)

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192598 Írta: Drowse

Dínchamion írta: Gondolkodj már egy picit, mielőtt írsz.

Ezt elfelejtetted a végére rakni: :nono:

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192596 Írta: Dínchamion

Artemisz (Celebthil) írta: Oké, utálok nevesíteni, de emélxem, Estel volt az, aki, a Musicalest elmaradása feletti csalódottságában kiöntötte a lelkét, és akaratán kívül feldobta ezt a szerencsétlenül végződött "verjükelaportkriszanán"-ügyet..

Hm. Érdekes, hogy mégis mindenki engem piszkált azzal, hogy én alázom meg nyilvánosan kriszanát stb. :roll: Engem, kicsit kevésbé Lélit, de senki mást.

Artemisz (Celebthil) írta: És légysz ni sértődj be, mert én teljes mértékben ki akarok maradni ebből az egészből, de az érdekelne de igencsak, hogy mitől lettél hirtelen ilyen harapós... :roll:

Azért, mert mindig én vagyok az, akin elverik a port. (Még ha gyakran jogosan is, de általánosítani akkor sem illik.) És ebből kezd elegem lenni. Most mondanám, h vö. a Mauglis esettel, de mivel törölték, nincs mire hivatkozzak (ha máskor nem is, ilyenkor jól jönne). :(

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192593 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A kriszana-elleni lázadás nem amiatt tört ki.
Másrészt amit Dín írt na az fléjm... :D

(ámde teljesen helyénvaló, hogyha most költöztünk nagyobbszebbokosabb szerverre akkor mért most kell a fórumot moderálni? sztem nem ez az ok)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192591 Írta: Artemisz

Dínchamion írta:

Artemisz Celebthil írta: Szvsz attól, hogy valakinél egyszer csak betelt a pohár (most hogy ez ki volt, arra több tippem van,, de ti is jól tudjátok valszeg, kik ők), hirtelen mindenki megkergült, és az eddig ki nem teregetett indulatok is előkerültek, és a tetejükbe meg jönnek az újak..

Gondolom rám célzol. :roll: Nyilván. Én vagyok a felelős mindenért, armageddonba terelem a fórumot, miegymás. Sőt, még Maugli néven is én regisztráltam, h flémelhessek egy jót. Ehh. :x

Állj!!

Dín, ide figyelj!!

Oké, utálok nevesíteni, de emléxem, Estel volt az, aki, a Musicalest elmaradása feletti csalódottságában kiöntötte a lelkét, és akaratán kívül feldobta ezt a szerencsétlenül végződött "verjükelaportkriszanán"-ügyet..
Én minden azután következő lavinaszerű eseményt erre vezettem vissza...

És légysz ni sértődj be, mert én teljes mértékben ki akarok maradni ebből az egészből, de az érdekelne de igencsak, hogy mitől lettél hirtelen ilyen harapós... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.401 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére