BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #192544 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Szerintem az ennyire szigorú szabályoknak a tudományos témákon kívül semmi értelme. Ott, ahol tudományos munka folyik, esetleg fontos dolgokról van szó, (MTT szekció, Középfölde szekció, Találkozások topic) természetesen érthető, mi több, erősen javasolt a moderátori szigor, de a többi helyen, főleg a kötetlennek szánt topicokban (mert azok... kötetlennek szántak. de nem kötetlenek. ) több mint káros. Egy olyan társaság amelyik képtelen megoldani a problémákat és minduntalan külső (értsd: moderátori) segítségre szorul, nem életképes.
Persze, érthető, hogy meg aakrunk felelni a külvilágnak, hiszen ez az MTT hivatalos fóruma, azé az MTTé "aki" Konferenciákat rendez, "aki" filmek szinkronját ellenőrzi, "aki" könyveket lektorál (vagymiamanó) de az éremnek két oldala van. Ugyanez az MTT NHE-t csinál, ugyanez az MTT a semmiből születik meg alig 3 év alatt, és ugyanez az MTT nem létezne a fórum nélkül.
A fórum pedig sehol sem lenne a hozzászólók nélkül, márpedig ezek a hozzászólók messze élnek egymástól. A fórum (egy része) olyan mint egy nagy közös beszélgetés, és mivel senki fülében nincs füldugó, halljuk amit másnak mondanak és esetleg nekünk eszünkbe jut róla valami. Éppen ez a lényege. Nem minden személyes dolgot lehet privát szinten elintézni. Vannak olyan indulatok amiket nem lehet privát szinten levezetni. Erre való a fórum. A negatív érzelem is érzelem amely nélkül üres lenne az élet. ne öljük meg a fórumot azzal, hogy kiirtjuk belőle a negatív értelmet. Hiszen tulajdonképpen nem az számít mit mondanak rólunk mások, ugye?

Nagyjából én is ezt próbálom kommunikálni, csak már a puszta említése és a vele járó struccpolitika kihoz a sodromból. Ezért elnézést.

A véleményemet továbbra is tartom.

[size=9:3sm7nu0u]Tényleg lehetne mire használni egy "dühöngő" topikot.)[/size]

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192543 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dín, mi úgyis melletted vagyunk!!! :D :) :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192542 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmmm...
(megvan a Legolas topic, juhé)

Szerintem az ennyire szigorú szabályoknak a tudományos témákon kívül semmi értelme. Ott, ahol tudományos munka folyik, esetleg fontos dolgokról van szó, (MTT szekció, Középfölde szekció, Találkozások topic) természetesen érthető, mi több, erősen javasolt a moderátori szigor, de a többi helyen, főleg a kötetlennek szánt topicokban (mert azok... kötetlennek szántak. de nem kötetlenek. ) több mint káros. Egy olyan társaság amelyik képtelen megoldani a problémákat és minduntalan külső (értsd: moderátori) segítségre szorul, nem életképes.
Persze, érthető, hogy meg aakrunk felelni a külvilágnak, hiszen ez az MTT hivatalos fóruma, azé az MTTé "aki" Konferenciákat rendez, "aki" filmek szinkronját ellenőrzi, "aki" könyveket lektorál (vagymiamanó) de az éremnek két oldala van. Ugyanez az MTT NHE-t csinál, ugyanez az MTT a semmiből születik meg alig 3 év alatt, és ugyanez az MTT nem létezne a fórum nélkül.
A fórum pedig sehol sem lenne a hozzászólók nélkül, márpedig ezek a hozzászólók messze élnek egymástól. A fórum (egy része) olyan mint egy nagy közös beszélgetés, és mivel senki fülében nincs füldugó, halljuk amit másnak mondanak és esetleg nekünk eszünkbe jut róla valami. Éppen ez a lényege. Nem minden személyes dolgot lehet privát szinten elintézni. Vannak olyan indulatok amiket nem lehet privát szinten levezetni. Erre való a fórum. A negatív érzelem is érzelem amely nélkül üres lenne az élet. ne öljük meg a fórumot azzal, hogy kiirtjuk belőle a negatív érzelmet. Hiszen tulajdonképpen nem az számít mit mondanak rólunk mások, ugye?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192541 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dín, a kedvedért:

Dínchamion írta: Legjobb tudomásom szerint nem nyilatkoztam meg olya stílusban, ami nem elfogadható... Csupán poént csináltam egy szövegből. Ez _pont_ a Humor-topikban baj? Nevezhetjük paródiának is -- annak rossz mondjuk, de akkor bentmaradhat?

Az nem poén volt, hanem nagyon sértő gúny. És az nem mentség, hogy Maugli sem írt jobb stílusban. Erről te ismered a legjobban a véleményemet.

A flame-ről, mint olyanról:

A flame (szó szerinti jelentése "láng", s arra utal, hogy a feszültséget szítva

Nem szítottam feszültséget -- valaki feszült lett tőlem? Ott? Nem? Maga? Nem... És ön? Biztos? Erről ennyit.

Ez most mi volt??? Egy újabb poén? Feszült lettem én meg valszeg Maugli. És azért mert őt nem érdekelte, hogy bennünk mekkora "feszültséget", rossz érzést, felháborodást kelt, attól még nekünk nem kellugyanolyannak lennünk, mint ő.

mintegy a vita lángját -negatív értelemben- erősítve szólsz hozzá egy témához

Ki vitatkozott? Hol?

Te/ti Mauglival. Csak ő nem tudott már reagálni rá, mert időben szóltam Alyrnak.

ezzel mások érzéseit megsértve

Kinek sértettem meg az érzéseit? Hm? A fórumozóét, aki soha nem jön vissza, vagy ha mégis, akkor mindenki tudni fogja, hogy "ő az az idióta"?

Maugliét, pontosan. Most is azt teszed.

esetenként személyeskedve

Nem személyeskedtem. A hozzászólásra reagáltam, fikciót írtam, nevezd akárhogy.

Oké, személyeskedésnek nevezem. Az "édesem" meg a hasonló szavaid a sértően gúnyos mondatokkal kimerítik a negatív értelembe vett személyeskedést.

Hm. Ezek szerint nem flémeltem. Mégis törölni kellett. Csak én látom itt a logikátlanságot?

Hm... ezek szerint mégis flameltél. :wink:

Ennyit a moderátori döntés megalapozottságáról.

Bizony ennyit.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #192540 Írta: Dínchamion

Brisa írta: Finwe: Nézd, szerintem ez nem tiltás. Egyszerű szabály, amelynek az a szerepe, hogy a fórum színvonalát védje.

Ezzel egyet tudok érteni. Csak itt nincs lehetőség arra, hogy az ember levezesse az indulatait, amelyek egy másik forumozónak szólnak... Ezzel kapcsolatban pedig:

Brisa írta: Másrészről pedig én úgy gondolom, hogy az indulatokat nem egy nyilvános fórumon kell levezetni. [size=9:275a80ha](Ugye???)[/size]

Miért, hol? Ez egy kommunikációs csatorna. Kommunikálunk, ha nincs rá más lehetőség. És egyáltalán: miért keressek más csatornát, ha itt van ez?

Ezzel csak azt éritek el, hogy a tolkien.hu fórumait egy elitista, nebántsvirág társaságnak fogják elkönyvelni. Miért jó ez? Mert nem esik a színvonal? A színvonal nem esik most se, nem lettünk durvábbak... Ez egyszerűen nem igaz. Ha meg megjelenik egy ilyen idióta, mint Maugli, akkor hadd legyen meg a jogom, hogy válaszoljak neki. Mert ha nincs, akkor aztán tényleg cs*szhetjük a "nyílt fórum" és hasonlók puffogtatását. :roll:

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192537 Írta: Brisa
Finwe: Nézd, szerintem ez nem tiltás. Egyszerű szabály, amelynek az a szerepe, hogy a fórum színvonalát védje.

Másrészről pedig én úgy gondolom, hogy az indulatokat nem egy nyilvános fórumon kell levezetni. [size=9:csl4op08](Ugye???)[/size] Ennek szintén az az oka, hogy a fórum ne süllyedjen le az anyázások, a sértegetések és a bántó gúny [size=9:csl4op08](amit egyesek iróniának, paródiáknak hívnak, bezzeg, ha valaki róluk írna ilyesmit...)[/size] szintjére.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #192536 Írta: Dínchamion

Brisa írta: Dín, mint mindig most is úgy ferdíted a dolgokat, hogy az neked megfeleljen.

Hol is? Én igyekeztem pontról pontra válaszolni, szvsz az a minimum, hogy ha már megvádolsz, akkor megmutasd, hol ferdítettem. ;)

Brisa írta: Igenis bántó, sőt sértő voltál és ezt te pontosan jól tudod. Sőt, direkt ilyen stílusban írtad.

Nem. Humoros stílusban írtam. Ironikusban. Gúnyosban. De nem sértőben. És egyébként: csak én látom úgy, hogy a Maugli fedőnevű idióta nem jön többet? (Hiányzik valakinek?)

Brisa írta: Másrészről a hozzászólásod elején te is nagyon örültél, hogy flamelhetsz. :wink:

Volt ott egy csomó szmájli is a szöveg mellett, ennél joban nem tudom jelezni,hogy humorizálok.

Brisa írta: Szerintem nem a moderátorok váltak túl szigorúvá, hanem az utóbbi időben ti engedték el nagyon magatokat. És félek, hogy emiatt a fórum színvonala esni fog (ha még eddig nem esett).

Jól látom, hogy egy idióta hozzászólásra jogosan reagáló, a topik és a jóízlés keretein belül maradó hozzászólást teszel felelőssé a fórum hanyatlása miatt? Mert jogos volt afelhbáorodás/válaszolgatás, ezt nem tagadhatod.

Brisa írta: De már készül egy írás a "szabályokról", amelyek alapján a moderátorok és a topikgazdik végzik jelenleg is a munkájukat.

Na, arra kíváncsi leszek. Benne lesz, hogy a moderátoroknak joguk van minden ok nélkül törölni hozzászólásokat (mint amilyen itt a Beszélgetősben volt nemrég, konkrétan velem)?

Na jó, befejeztem. De ha ez lesz itt a módi, akkor nevezzétek át a fórumot valami másra -- beidézzem a fórumről szóló definíciókat, esetleg az internetes kommunikációról szólóakat?

Vége. Minek tépjem a számat. Láthatóan én vagyok a hülye (meg azok, akik itt lejebb egyetértettek velem). :roll:

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192535 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Egyetértünk, csak az a bibi, hogy erre itt a nép képtelen... (Amúgy nemcsak itt. Máshol is.)

Ezt így ne jelentsd ki! Nem mindenki képtelen!

Több
20 éve 6 hónapja #192534 Írta: Finwe
Ha tiltunk akkor sem lesz jobb a dolog. Max rózsaszínebb képet nyújtunk magunkról a világnak, ami viszont képmutatás . A békesség pedig nem hiszem, hogy nagyobb lesz a tiltások miatt. SŐT!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192532 Írta: Brisa

Finwe írta: Hát ha ez az MTT fórumának moderálási alapelvei közé tartozik ez, akkor természetesen tiszteletben tartom, de nem értek vele egyet. Természetesen én is örülnék ha nem lennének flame-ek de ezt nem tiltani kell, hanem kiközösíteni olyan módon, hogy nem hergeljük magunkat és a kritikán aluli hozzászólásokat figyelmen kívül hagyjuk...

De kitörölni ezeket a fórum "történelmének" meghamisítása, eltakarása a rossznak, amit szvsz úgy tudunk jobban elkerülni legközelebb ha tanulunk belőle, ha emlékezünk rá!!!

Egyetértünk, csak az a bibi, hogy erre itt a nép képtelen... (Amúgy nemcsak itt. Máshol is.)

Előkerült a Legolas topik. :wink:

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192531 Írta: Aldaron (büzsü)
Az én hozászólásomat még nem is láttátok, mert autómatikusan törlődött, azért ide beírom, hogy nagyjából miről szólt:

HIRDETÉS: 8 éven aluli kis gyerekek számára iskolaelőkészítőt tart a Dzsungel Általános Iskola.. A program ideje alatt a gyerekek megtanulják a helyesírás alapjait, gyakorolhatnak szépen, értelmesen beszélni.
Megjegyzés: Minden kislány, akinek a nevében benne van a Maugli szó, annak a program ingyenes, sőt még kap egy szopócukorkát is... :twisted:

Szerintem ez nem flame, hanem irónia, már bocs....

Dín, harcra fel! :evil3: :bounce:

Több
20 éve 6 hónapja #192529 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát, szerintem is kezdenek kicsit túlmoderálva lenni a dolgok...de most nem ezért jöttem ide, hanem lenne egy kérdésem:
Valaki nem tudja, hogy Királyréten a kisvasút végének környékén nincs-e valamilyen rét vagy ilyesmi?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #192528 Írta: Brisa
Dín, mint mindig most is úgy ferdíted a dolgokat, hogy az neked megfeleljen. Igenis bántó, sőt sértő voltál és ezt te pontosan jól tudod. Sőt, direkt ilyen stílusban írtad. Másrészről a hozzászólásod elején te is nagyon örültél, hogy flamelhetsz. :wink:

Szerintem nem a moderátorok váltak túl szigorúvá, hanem az utóbbi időben ti engedték el nagyon magatokat. És félek, hogy emiatt a fórum színvonala esni fog (ha még eddig nem esett).

De már készül egy írás a "szabályokról", amelyek alapján a moderátorok és a topikgazdik végzik jelenleg is a munkájukat.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #192527 Írta: Finwe

flame (szó szerinti jelentése "láng", s arra utal, hogy a feszültséget szítva, mintegy a vita lángját -negatív értelemben- erősítve szólsz hozzá egy témához, ezzel mások érzéseit megsértve; esetenként személyeskedve) a fórumon szigorúan TILOS!

Hát ha ez az MTT fórumának moderálási alapelvei közé tartozik ez, akkor természetesen tiszteletben tartom, de nem értek vele egyet. Természetesen én is örülnék ha nem lennének flame-ek de ezt nem tiltani kell, hanem kiközösíteni olyan módon, hogy nem hergeljük magunkat és a kritikán aluli hozzászólásokat figyelmen kívül hagyjuk...

De kitörölni ezeket a fórum "történelmének" meghamisítása, eltakarása a rossznak, amit szvsz úgy tudunk jobban elkerülni legközelebb ha tanulunk belőle, ha emlékezünk rá!!!

Több
20 éve 6 hónapja #192526 Írta: Dínchamion

Alyr Arkhon írta: Dín, nem akarlak elkeseríteni de ha a Humor Topicban általad írt flémnek számít akkor ez is... :D :D :D

Tudom... :rezignaltanlegyint:

Épp erre akartam rámutatni: hogy még a beidézett definíció szerint sem flémeltem (és azért csak én, mert én lettem kiemelve)... És offtopik se voltam. Úgyhogy vmi meggyőzőbb magyarázatot várok a "nem tetszik"-nél -- nekem se tetszik sok minden, mégse moderálok pl. a saját topikjaimban. ;)

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192524 Írta: Alyr Arkhon
Dín, nem akarlak elkeseríteni de ha a Humor Topicban általad írt flémnek számít akkor ez is... :D :D :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192522 Írta: Dínchamion

Brisa írta: A stílus az, ami számomra nem elfogadható. És már sokszor mondtam, ha valaki h****, nekünk még nem kell annak lennünk.

Legjobb tudomásom szerint nem nyilatkoztam meg olya stílusban, ami nem elfogadható... Csupán poént csináltam egy szövegből. Ez _pont_ a Humor-topikban baj? Nevezhetjük paródiának is -- annak rossz mondjuk, de akkor bentmaradhat?

A flame-ről, mint olyanról:

A flame (szó szerinti jelentése "láng", s arra utal, hogy a feszültséget szítva

Nem szítottam feszültséget -- valaki feszült lett tőlem? Ott? Nem? Maga? Nem... És ön? Biztos? Erről ennyit.

mintegy a vita lángját -negatív értelemben- erősítve szólsz hozzá egy témához

Ki vitatkozott? Hol?

ezzel mások érzéseit megsértve

Kinek sértettem meg az érzéseit? Hm? A fórumozóét, aki soha nem jön vissza, vagy ha mégis, akkor mindenki tudni fogja, hogy "ő az az idióta"?

esetenként személyeskedve

Nem személyeskedtem. A hozzászólásra reagáltam, fikciót írtam, nevezd akárhogy.

Hm. Ezek szerint nem flémeltem. Mégis törölni kellett. Csak én látom itt a logikátlanságot?

(Ha már én lettem kiemelve, mint flémer. :evil: Holott én egészen csipkésen fogalmaztam -- tudok én jobbat is, de nem találtam szükségesnek.)

Ennyit a moderátori döntés megalapozottságáról.

De látom a forradalmáraim készen állnak... ;) Harcra fel!! :evil3:

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192520 Írta: Finwe

Brisa írta: A stílus az, ami számomra nem elfogadható. És már sokszor mondtam, ha valaki h****, nekünk még nem kell annak lennünk.

Akár mit csinálnak a moderátorok, mi olyanok vagyunk amilyenek, ezen erővel nem lehet változtatni (max kéréssel és józan érvekkel), csak eltakarni...

Több
20 éve 6 hónapja #192519 Írta: Alyr Arkhon

Brisa írta:

A flame (szó szerinti jelentése "láng", s arra utal, hogy a feszültséget szítva, mintegy a vita lángját -negatív értelemben- erősítve szólsz hozzá egy témához, ezzel mások érzéseit megsértve; esetenként személyeskedve) a fórumon szigorúan TILOS!

Hát ha ez a definíció reális, a humor topicban történteket nemigen lehet ennek minősíteni... (jogos felháborodásnak annál inkább)
Maugli hozzászólását azért nem töröltem, mert beleírta hogy éppen erre számít, mert mi gaz egoisták vagyunk akik nem tűrjük el más véleményét. Megmutattam, hogy de...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192518 Írta: Aldaron (büzsü)
Mi csak egyet röhögni akartunk egy személy (=tyúk IQ) lövögetésén, és szerintem megérdemelte, amit írtunk...

Brisa, igaza van Dínnek, mert egy idő óta minden túl van moderálva!!! Talán újabb harcot akarnak a Moderátorok? (Értsd. ultimátum) ... Szerintem egy picit elnézőbbek lehetnétek, legalább itt a Beszélgetős topicban... Na meg szerintem nagyon is beleillett a humor topicba a csomó ironizálás (szvsz ez nem flamelő dolog...).. no de hagyjuk...

[size=9:11nk24a2](Forradalmárok, ugy-e harcra készen állunk :wink: :twisted: )[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #192517 Írta: Dínchamion
És tényleg! 8O 8O 8O Hihetetlen. 8O :D :D :D :lol:

Biztos Maugli szabotálta, mert gyerekesnek tartotta... Hm. Lehet, h a Tolkien Tanulmányok is hasonlós sorsra jut? :lol:

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192516 Írta: Finwe
Biztos oda is írt Maugli, úgyhogy törölték az egész topikot mert megfertőződött...
Na jó, ezt ne vegye senki komolyan :)

Több
20 éve 6 hónapja #192515 Írta: Brisa
A stílus az, ami számomra nem elfogadható. És már sokszor mondtam, ha valaki h****, nekünk még nem kell annak lennünk.

A flame (szó szerinti jelentése "láng", s arra utal, hogy a feszültséget szítva, mintegy a vita lángját -negatív értelemben- erősítve szólsz hozzá egy témához, ezzel mások érzéseit megsértve; esetenként személyeskedve) a fórumon szigorúan TILOS!

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #192514 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:ro8q3a5s]Itt gondolom megkérdezhetem:[/size]Hova lett a Legolas/Orlando Bloom topic?!?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #192513 Írta: Finwe
Tényleg, mi van a szabad véleménynyilvánítás jogával? Bár korábban magam szóltam hogy egy rasszista megjegyzést törölni kellene, azóta kicsit átgondoltam a dolgot. Végülis az ilyen hozzászólások is beletartoznak a fórum életébe, miért takarnánk el a rosszat? Ennek miért ne maradjon nyoma, ha egyszer megtörtént???

Abban igazad van Brisa hogy minket minősít ha hergeljük ezen magunkat, de megtörtént és én hazugságnak tartanám ezt eltakarni, tanulságos az ilyenekre emlékezni!

Több
20 éve 6 hónapja #192512 Írta: Alyr Arkhon
Ebben egyetértek Dínnel. Rendben hogy a moderátorok diktatúrája alatt élünk, de a szigor nem lehet mértéktelen...

Más: hova tűnt a Legolas Topic?
A fórum legnagyobb látogatottsággal és hírnévvel rendelkező topicja elpárolgott...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192511 Írta: Dínchamion
Ha innen is törlitek a hozzászólásokat (ami aztán semmilyen szempontból nem volt flame, csupán beszélgettünk), az lesz a csúcs. :evil:

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192510 Írta: Alyr Arkhon

Brisa írta: Drágáim, szeretném elmondani nektek, hogy baromira dühös vagyok. Különösen a moderátorokra és a topikgazdákra, aztán meg a flamelőkre (Dín...).

A flameket azonnal töröljük, és nem hergeljük magunkat vele! Ugyanis ez minket minősít.

Az új (flamelő) embert a moderátor/topikgazdi PRIVIBEN figyelmezteti!!!

Oké?

Innen is kitöröljük az arra vonatkozó bejegyzéseket.

Mi is az a flém?
meg aztán...
no mindegy, nem megyek bele...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192509 Írta: Dínchamion

Alyr Arkhon írta:

Dínchamion írta:

Alyr Arkhon írta: Ha jobban megnézed a Humor-topicot, láthatod: én moderáltam ki mivel Brisa külön kért rá... khm...

Ettől még nem értem. :roll:

Én sem értem, de semmi kedvem egy ilyen... dzsungelből jött miatt magamra haragítani kedvenc Brisánkat :)

Na _ezt_ nem értem: hogy ha egy láthatóan idióta, fejlődésre képtelen és a további fórumos pályagutását erősen zárójelbe tevő marhán szórakozunk, akkor mi a fenének kell ezt kimoderálni?? Éljen a szabad véleménynyilvánítás és a hasonlók, ehh. :(

Brisa: erről beszéke. NEM FLAME VOLT, hanem szórakoztunk egy kicsit. Érthető? Ha flémeltem volna, akkor nem ugrálnék itt... Kezd tényleg idegesíteni ez a "túlmoderálás" és minden kicsit szabadabb dolgot (forradalmas hülyéskedés, Humor topik) flémnek néztek.

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #192508 Írta: Brisa
Drágáim, szeretném elmondani nektek, hogy baromira dühös vagyok. Különösen a moderátorokra és a topikgazdákra, aztán meg a flamelőkre (Dín...).

A flameket azonnal töröljük, és nem hergeljük magunkat vele! Ugyanis ez minket minősít.

Az új (flamelő) embert a moderátor/topikgazdi PRIVIBEN figyelmezteti!!!

Oké?

Innen is kitöröljük az arra vonatkozó bejegyzéseket.

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.811 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére