- Köszönetek: 4
BESZÉLGETŐS topic
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nos, Viták alatt az MTT-s vitát érted? Mert tudomásom szerint az bent lett hagyva. És ha nem tapasztaltál máskor túlkapást, akkor mi volt sok, és tulajdonképpen mi ellen irányult a Forradalom?Léli írta: Modik túlkapásai: Őszintén szólva én még csak a Forradalom és a Viták során tapasztaltam. És, ha úgy vesszük, végülis télleg sok volt....
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Amúgy az "elrohanás" nem is igazán a vita miatt volt, csak egyszerűen képtelen vagyok elviselni az alaptalan gyanúsítgatást... Meg ha félreértik egy jószándékú megjegyzésem.
És én jószerivel semmit nem tudtam az MTT azon belső ügyeiről, amikben Te érdekelt voltál, ezt vedd figyelembe...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Esgal
- Nem elérhető
FIGYELEM! EMBEREK ÉS KÖZÉPFÖLE EGYÉB SZABAD NÉPEI!
Biztos sokan tudják, hogy lesz ez a DVD-árusítós buli (részletek a vonatkozó topikban), és a Warner kért jelmezeseket. Felhívtak, hogy látni szeretnék a jelmezeket, előre. Nálam (pontosabban Launál) viszont csak azok a jelmezek vannak, amik az MTT tulajdonát képezik. De tudom, hogy lesz sok ember, aki saját cuccban vonul majd (különben nem is lenne elegendő holmi). Az volna a kérésem, hogy ha a jelmezt nem is, valami képet tudna küldeni a ruháról az, aki viseli majd? (gondolok itt pölö Lau v. Artemisz tüncruhájára), mert esetleg ezt sem ártana látniuk. Szóval, hétfőig délelőttig, ha van ilyenetek, küldjétek. Illetve, nem tudom pontosan, hogy az egyéni cuccoknak is az én hatáskörömbe kell-e tartozniuk, szóval bocs, ha fölöslegesen foglalom a helyet.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Silcucc
- Nem elérhető
Léli írta: Flém-tali ötletét viszont nem támogatnám, mert annak nem hiszem, hogy pozitív végkimenetele lenne (inkább csak olyasmi, mint itt volt, hogy valaki elrohan). Attól nem félek, hogy ölre mennétek, de komoly lelki sérüléseket lehetne ott okozni bárkinek is...
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem az elrohanás a megoldás. Ha barátságra törekszünk - és remélem, hogy arra törekszünk -, akkor igenis őszintének kell lennünk egymáshoz. Azt hiszem, ha az őszinteség nem ilyen "bammeg, evvan, ezt meg ezt gondolom rólad"-stílusban megy a dolog, hanem kultúrált formában - ami itt nem hiszem, hogy problémát okozna bárkinek is -, akkor csak építő jellege lehet. A flame nem feltétlenül jelent durvaságot, egymás lelkébe gázolást. Nálam sokkal inkább jelenti a probléma megoldására való törekvést, és az őszinte beszédet. Nincs szükség gyönyörű körmondatokra, nem kell a rizsa, de igenis olyan formában kell egymással beszélnünk, hogy senkiben se maradhasson utána olyasmi, amit nem mondott ki, ugyanakkor senkit ne érjen lelki sérülés. Én hiszek abban, hogy ez itt megoldható.
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Most ahogy elolvastam az utóbbi 3 oldalt, több gondolat is felmerült bennem de ezek közül csak kettőt írnék be, egyik sem vád, egyik sem akar további vitát gerjeszteni:
1. Nem azért mentem el, mert Brisa javaslata kielégített hanem mert mennem kellett haza, így is fél10 volt mire hazaértem és otthon nincs netem.
2. Mi lenne ha köztes megoldást választanánk? A Maugli féle bejegyzéseket törölnénk, de bent hagynánke yg annyi szöveget, hogy: "Ide XY olyat írt be ami a fórumot/topicot/filmet/könyvet/mittoménmit szidott, és a stílusa miatt törölve lett. "
így nem vész el a minimális információ, a fórumozók tudomására jut, hogy mi történt és hogyan lett megoldva.
várom a válaszokat priviben, emilben, galambpostán, személyesen, hulló falevélre írva, palantírban, kinek ahogy tetszik.
UI: Rayan: és ezt a nők honnan tudták meg???
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
*link törölve by Sil, mivel egy szexoldalra mutat... töltsd fel máshova, pl tar.hu, vagy photobucket.com, és berakhatod...*
- Dínchamion
- Nem elérhető
Rayan írta: Fejezzük már abba. Könyi. A másik 80 ember nevében kérem, aki azért nem ír ide, mert unja a vitát és képtelen beszélgetést elindítani miatta.
Ezt viszont muszáj megosztanom:
10 dolog, amit a férfiak tudnak a nőkről:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. A nőknek azoknak vannak melleik.
Hehehe... Majd veszek nektek ilyen bélyegnyi üres pici füzetet, "Gondolataim" felirattal.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Laurelen
- Nem elérhető
köszi,
tünc
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Morwen (TV2-Chat)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Meghalni nem halhat meg, mi öröklétig áll,
Számlálatlan korok során enyészik a Halál."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rayan írta:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
No, ez ebben a formaban nem igaz...
Dear Ma'am
I wish to protest...
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Meleth_lin írta: Hát, szerintem is kezdenek kicsit túlmoderálva lenni a dolgok...de most nem ezért jöttem ide, hanem lenne egy kérdésem:
Valaki nem tudja, hogy Királyréten a kisvasút végének környékén nincs-e valamilyen rét vagy ilyesmi?
De, van
Our knees do not bend easily
- Rayan
- Nem elérhető
Ezt viszont muszáj megosztanom:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Léli
- Nem elérhető
Tegnap túl fáradt voltam, hogy értelmesen hozzászóljak, de most megteszem.
Egyetértek Dínnel abban, hogy kéne egy Dühöngő topic, ahol 1. levezethetnénk a feszültségeket 2. megbeszélhetnénk a konfliktusainkat, és mindezt kultúrált módon, flém nélkül.
Flém-tali ötletét viszont nem támogatnám, mert annak nem hiszem, hogy pozitív végkimenetele lenne (inkább csak olyasmi, mint itt volt, hogy valaki elrohan). Attól nem félek, hogy ölre mennétek, de komoly lelki sérüléseket lehetne ott okozni bárkinek is...
Modik túlkapásai: Őszintén szólva én még csak a Forradalom és a Viták során tapasztaltam. És, ha úgy vesszük, végülis télleg sok volt....
No, most rohannom kell, majd éjszaka jövök. Addig ne legyetek rosszak
[size=9:3bftofce]Dín: megígérted, hogy jó leszel. ugye betartod [/size]
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Orsie
- Nem elérhető
Rossz látni az ilyen vitákat, azért is, mert tudom, hogy egymást szerető emberek között robbant ki. Azt hiszem tényleg sok feszültség halmozódott fel mindenkiben az utóbbi időben, és Silmével egyetértek abban, hogy valószínűleg nem tudjuk magunkból a megfelelő helyen a megfelelő módon levezetni és valahogy itt robban... Azt hiszem "normális" esetben tényleg nem lett volna ekkora vita belőle. Ezért gondolom, hogy flame-tali tényleg jó 5let.
Finwe javaslatát meg nagyon jónak tartom, pont az a jó bene, hogy a hozzászólók és a moderátorok igényeit igyekszik egymáshoz közelíteni.
Dín írta: eddig sem hagytam (és jelzem, hogy ezután sem fogom hagyni), hogy bárki azt terjessze, hogy ez egy "shiny happy világ", mert nem az, és hogy nincsenek súrlódások a közsségen belül, holott vannak. Ezeket törölni (egy bizonyos pontig persze) tök értelmetlen, mert ne azt próbáljuk elhitetni mindenkivel, hogy mi egy hűdenagyon békés banda vagyunk (nem vagyunk azok, sosem voltunk, és sosem leszünk -- ez így természetes, ilyen nincs is). Nem tartom becsületesnek, na.
Dín, nem terjeszti senki, csak valahogy így jön le nagyon sokszor. És ebben neked teljesen igazad van, hogy ez lehetetlen is lenne. Én pont azért írtam ezt be, mert én is úgy éreztem, hogy ez így nem jó, szóval én egyetértek Veled! Meg kicsit ideges is voltam, szóval ha félreérthető voltam, akkor elnézést.
Artemisz, örülök, hogy megint itt vagy!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Dínchamion
- Nem elérhető
1. Maugli beszólása egyátalán nem volt destruktív, mivel nem vettük komolyan (Drowse kivételével, de is belátta, hogy butaság túlreagálni). A törlés pedig azért volt szerintem felesleges, mert ezzel csak elfedjük a dolgokat -- és ez szerintem nem egyenes dolog. Az adott dologban (mert nem, nem volt vita, senki nem vitázott senkivel) egészen jópofa és humoros dolgok születtek, és ezt nem csak én mondom... De mindegy. A lényeg, hogy nem volt flame.
(Közbevetés: akik ismernek, tudják, hogy ha flémelek, akkor arra 1. jó okom van; 2. az nem így néz ki; 3. általában rögtön szólok is Brisának, hogy balhé van. Ő ezt törli, és le van rendezve a dolog -- én elmondtam, amit akartam, aki olvasta, olvasta, aki nem az nem, a színvonal nem sérült. Pont. Éppen ezért, mert nekem is van önkritikám, nem értem, hogy miért minősül flame-nek a humor-topikos thread. Nem személyeskedtünk, csupán reagáltunk egy hozzászólásra.)
2. eddig sem hagytam (és jelzem, hogy ezután sem fogom hagyni), hogy bárki azt terjessze, hogy ez egy "shiny happy világ", mert nem az, és hogy nincsenek súrlódások a közsségen belül, holott vannak. Ezeket törölni (egy bizonyos pontig persze) tök értelmetlen, mert ne azt próbáljuk elhitetni mindenkivel, hogy mi egy hűdenagyon békés banda vagyunk (nem vagyunk azok, sosem voltunk, és sosem leszünk -- ez így természetes, ilyen nincs is). Nem tartom becsületesnek, na. Abban meg tudok érteni sokakat, hogy ezt ne az olyan topikokban tegyük, ahol másnak van a helye. Kérdés: akkor hol? Ahogy Brisának fejtegettem, ezért (is) jó lenne egy "dühöngő", mert akkor izoláltan lehetne kezelni ezt a nagyonis természetes dolgot, és aki nem akar részt venni benne/nem érint/nem érdekli/irritálja/akármi, az nem olvassa. Én sem olvasom a filmes topikok nagy részét pl. Mert nem érdekel. Az, hogy ezt sokaknak kellett olvasniuk, akiknek ez fáj vagy akiket ez zavar, az csak részben a mi hibánk. Mert attól, hogy nem veszünk róluk tudomást, még vannak.
3. a destruktivitásról. Destruktív volt, igen. De hatásos. Sokkal hatásosabb, mint ha törölgetünk, törölgetünk, aztán szép lassan mindenkinek elege lesz. Ez egy fórum, könyörgöm, egy kommunikációs csatorna -- egy közösség sajátja, gyakorlatilag az egyetlen olyan kapocs, amelyen keresztül a közösség minden tagjához eljutnak információk, és gyakran az egyetlen (!) lehetőség arra, hogy érintkezzünk a többiekkel. Ergo a poblémáimat nem fogom más útra terelni, hanem arra használom a fórumot, amire való: kommunikálok. Vérmérséklettől, holdállástól, politikai helyzettől függően avagy függetlenül. Jól vagy rosszul, mindegy. Ezt a kommunikációs csatornát pedig nem a moderátorok szabályozzák, hanem a közösség maga. Brisának is írtam, hogy nem szabályozhat egy folyót, ami már réges-régen kilépett a medréből. Illetve csak kicsit. (Pl. egy "szeleppel" )
De visszatérve az eredeti nyomvonalra: az MTT-s balhé is nagyságrendekkel hatásosabb volt, mint ha felteszek egy kérdést nyolcvanszor, és kilencvenedszer sem kapok rendes választ. Nem mondom, hogy tizstességes volt kriszanával szemben (főleg az elej, utána pedig nem rajtam múlt, hogy tovább ugrált mindenki a témán -- én már réges-rég másról beszéltem, mosom kezeimet), de azt elk ell ismerni, hogy egy hasonló eredményt csak hónapok alatt lehetett volna elérni. És nézzétek meg ezt a mostani vitát: destruktív volt? Igen. Hatásos volt? Igen. Az, hogy néhányan "megégtek", az a nem megfelelő helyen elkövetett kommunikációnak volt köszönhető, de erőől már írtam feljebb.
Artemisz, egyszer már bocsánatot kértem, de akkor még egyszer: nem akartalak megbántani. De érdekes módon _egnem_ valahogy nem sokan sajnáltak/vigasztaltak (bár volt ilyen is ) se most, se az MTT-s dolog után/alatt -- nem mondom, hogy ártatlan vagyok, mert nem vagyok, de az ismert előzményeket tekintve talán volt némi alapja annak, h magamra vettem a hozzászólásod. De hibáztam, beismerem, és ezért elnézést.
Mindenki: az senkin nem segít, ha a homokba dugja a fejét, hangosan énekelve, hogy "sálálá, nem is hallgatom ezt a mocskolódást", sem pedig az, hogy "én nem akarok senkivel vitázni, és ne romboljátok le a világomat" -- mert ez a világ sem csupa móka és kacagás. De ha mindenáron struccot akartok játszani, akkor ne azt támadjátok, aki viszont tenni is akar valamit, hanem egyszerűen nem kell olvasni. Az, hogy nincs rá hely és mód, az más kérdés (szintén l. feljebb).
Várom a reakciókat.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Nem elérhető
Finwe írta: Hát engem egy picit sem érdekel (egyébként épp az én alkotásom után írta be Maugli a hozzászólását, szal lehet épp az váltotta ki:) ), hogy milyen csúnyát ír valaki rólam. Felháborodni meg végképp nem fogok rajta, ha ilyen színvonaltalan a "kritika"
Akkor meg ugye az sem érdekel, hogy törölve lett.
Értelmetlen vita elburjánzását természetesen nem kell engedni.
Az értelmetlen volt.
Ez egy nyilvános fórum ahova bárki írhat és mindenki maga felel azért amit beírt. Bárki elhatárolódhat bármilyen neki nem tetszo beszólástól, közösségünket nem minosíti 1-2 idióta handabandázása.
Ezt elképzeltem: Maugli írása után 2000 beírás érkezik: "Elhatárolódom Maugli véleményétől".
Sajnos a közösségünket nem az az 1-2 handabandázó minősíti, hanem az azokra adott reakcióink, válaszaink...
Brisa
- Finwe
- Nem elérhető
Brisa írta: A kíváncsiság nagy úr, tudom. Ennek ellenére az olyan durva és destruktív hozzászólásokat, amilyet pl. Maugli írt azonnal törölni kell. A romboló hatása miatt.
Gondolom ti sem örülnétek, ha valaki rólatok/műveitekről/barátaitokról írna nagyon-nagyon csúnya dolgokat, és azt kint hagynánk egy nyilvános fórumon, hagy csámcsogjon rajta mindenki. Az ilyen jellegű írások - érthető módon - hatalmas felháborodást vált ki, és egyrészt az adott topik témájától eltérő beszélgetés/vita/veszekedés/anyázás von magaután - amit ugye off-jelle miatt is törölni kell, másrészről destruktív, romboló hatású, harmadrészt pedig csökkenti a fórum színvonalát: ha ezeket mindig benthagynánk, most nem így nézne ki ez a fórum és valószínűleg a közösség sem.
Hát engem egy picit sem érdekel (egyébként épp az én alkotásom után írta be Maugli a hozzászólását, szal lehet épp az váltotta ki:) ), hogy milyen csúnyát ír valaki rólam. Felháborodni meg végképp nem fogok rajta, ha ilyen színvonaltalan a "kritika"
Értelmetlen vita elburjánzását természetesen nem kell engedni.
Ez egy nyilvános fórum ahova bárki írhat és mindenki maga felel azért amit beírt. Bárki elhatárolódhat bármilyen neki nem tetszo beszólástól, közösségünket nem minosíti 1-2 idióta handabandázása.
- Artemisz
- Nem elérhető
Brisa, kösz a megértésedet. És azt, hogy ilyen szépen összefoglaltad a törekvésem.
Brisa írta: Pedig az csak egy egyszerű megkönnyebbülést kifejező mondat volt, ami persze jelezte azt is finoman, hogy abbahagyhatnánk már ezt a vitát.
Igen, valóban nehezen viselem a vitát, még a legenyhébbet is, ez pedig minden volt, csak az nem, valamint, mivel kínosan ügyelek rá, hogy ne sértsek meg senkit ebben a társaságban, amely igencsak fontos nekem, minden személyével együtt, gondolom, érthető, hogy kiborultam.
De már túl vagyok rajta.
És köszönöm az együttérző hozzászólásokat!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Azt ugye tudjátok, mi Dínnel mindig is kedveltük egymást, és ez a vita óta sem változott? Nem vesztünk össze, csak vitatkoztunk. Elég gyakran csinálunk mi ilyet (privátban is), igaz Dín? De ettől nem romlik meg a viszonyunk.
Alyr a vita után is épp úgy a szívem csücske maradt, mint eddig. És a többi vitapartnerre sem sértődtem meg.
Artemisz nehezen bírja a vitát és veszekedést, ennek gondolom megvan az oka. Ehhez hozzájött még Dín megjegyzése, amelyre az előbbi ok miatt (túl)érzékenyen reagált. Ez érthető. És Dín valóban hibázott. De ettől még nem az a megoldás, hogy ezentúl soha többet nem fogunk vitázni.
Görénycucc (amúgy ki vagy?) szépen megfogalmazta a dolgokat. Tényleg vannak problémák és feszültségek, amiket meg kell beszélni. Csak kulturáltan és egymásra odafigyelve. (Azaz nem flamelve.)
A kíváncsiság nagy úr, tudom. Ennek ellenére az olyan durva és destruktív hozzászólásokat, amilyet pl. Maugli írt azonnal törölni kell. A romboló hatása miatt.
Gondolom ti sem örülnétek, ha valaki rólatok/műveitekről/barátaitokról írna nagyon-nagyon csúnya dolgokat, és azt kint hagynánk egy nyilvános fórumon, hagy csámcsogjon rajta mindenki. Az ilyen jellegű írások - érthető módon - hatalmas felháborodást váltanak ki, és egyrészt az adott topik témájától eltérő beszélgetés/vita/veszekedés/anyázás vonnak mindig magauk után - amit ugye off-jellege miatt amúgy is törölni kell, másrészről destruktív, romboló hatású, harmadrészt pedig csökkenti a fórum színvonalát: ha ezeket mindig benthagynánk, most nem így nézne ki ez a fórum és valószínűleg a közösség sem.
[size=9:3vh8e5tx]Ha valaki nagyon nem bír megküzdeni a kíváncsiságával, írjon privit nekem és ööszefoglalom a kiindulást.[/size]
Brisa
- Finwe
- Nem elérhető
És akkor ennek már rögtön nem az lenne az üzenete hogy kisgyerekek ne beszéljetek csúnyán, hanem az, hogy nem hagyjuk a fórumot értelmetlen viták és sértegetések, továbbá a túlzsúfoltság helyszínévé válni.
Na ez egy javaslat részemrol a moderálási alapelvek változtatására
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Görénycucc
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Görénycucc az elmúlt éjszakát az iskolában töltötte a legjobb fej emberekkel, és tök happyn ébredt 1 óra alvás után, és gondolta, hogy idejön és most elmondja Nektek is, hogy örüljetek vele, de ezek után elment kicsit a kedve a dologtól... De ha már őszinteség meg egyebek, akkor én is elmondok pár dolgot...
Szóval én idekerültem tavaly augusztusban, lassan 1 éve fórumos vagyok... És marhára örültem annak, hogy találtam egy igazi "BARÁTI" társaságot, ahol mindenki olyan, amilyen, mégis elfogadják... De mostanában én is érzem a feszültséget... Valahogy más lett a légkör. Nem hiszem, hogy a probléma a vizsgaidőszak, vagy az évvége lenne... Én azt hiszem, itt sokkal komolyabb gondok vannak. Kövezettek meg, de valahol Dínnek kell igazat adnom abban, hogy nagyon sok emberben vannak elfojtott indulatok, amiket nem beszélünk meg egymással. Ez Várgesztesen is előjött. Azt hiszem, mi mostanában már nem "együtt élünk egymással", hanem "elélünk egymás mellett". Sok a találkozó, de egyre inkább 3-4 ember beszélget egy-egy csoportban. Ez persze minden nagy társaságnál előbb-utóbb kialakul. Egyre több a személyes találkozó is, hiszen egyre jobban megismerjük egymást, és természetes folyamat, hogy mindenki a hozzá hasonló lelkületű emberekkel próbál szorosabb kapcsolatot kialakítani. Ez egy jó dolog, amíg meg tudjuk találni a többiekkel is a hangot. Csak én egyre inkább azt érzem, hogy képtelenek vagyunk összefogni a társaságot. És ez még nem lenne olyan nagy baj, mert mindig lesznek olyanok, akik megszervezik a nagy találkozókat, és szerencsére ott mindig összerázódik a banda. De a hétköznapok hajtásában mindenki elveszik, és egyre inkább fogy az energiánk, hogy mások problémáival is foglalkozzunk, akik nem állnak esetleg olyan közel hozzánk, a másik gond pedig az, hogy egyre kevésbé vagyunk toleránsak egymással. Igen, nekem is vannak kirohanásaim. Én is sokszor rosszkedvű vagyok, kedvetlen, és intoleráns, és megbántok másokat, pedig nem áll szándékomban. Ezért sem járok mostanság annyi találkozóra. De ez még nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretlek Titeket!
És még annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem a legjobb megoldás egy "flame-tali" szervezése lenne. Komolyan mondom, már más interneten szerveződött baráti társasággal csináltunk ilyet, és bejött a dolog. Mert igenis tartok tőle, hogy ezek az indulatok, problémák, felvetések, amik most is előjöttek, egyszer nagyot fognak robbanni. És nem szeretném, hogy ez a társaság szétessen, vagy hogy bárki rosszul érezze magát... Javaslom, hogy gondolkozzon el mindenki azon, hogy kivel szeretne beszélgetni személyesen is, nem feltétlenül amolyan "real-flame" stílusban, de igazán jó lenne, ha le tudnánk ülni - úgy, mint Várgesztesen - és el tudnánk mondani a problémákat. Szerintem vagyok elég kultúrált emberek ahhoz, hogy meg tudjuk beszélni a dolgokat, mindenféle anyázás és egyebek nélkül.
Kicsit hosszúra sikeredett, de fontosnak tartottam ezeket leírni... És még a végére annyit, hogy SZERETLEK TITEKET!
Az úúúúúútragonoszGörénycucc
- Orsie
- Nem elérhető
Finwe írta: És az meg egészen abszurd számomra, hogy itt folyik egy vita úgy hogy a forumozók többsége nem is láthatja azt a beírást ami kiváltotta a vitát!
Finwe, kösz, nekem is ez az egyik bajom!
Meg a másik: bocs, most kicsit erős lesz, amit mondok, de itt az egész MTT-ben egyfolytában mindenki hangoztatja, hogy a társaság mennyire összetartó, meg mindenki hogy szeret mindenkit. De akkor ne adjuk már elő a *shiny happy people* feelinget, ha egyszer egy ilyen baromságon emberek egymásnak tudnak menni - nyíltan, mindenki szeme láttára, és oldalakon át tudnak vitázni! Ezen légyszíves gondolkozzon el mindenki, jó?
Perme most felhúzta magát...
- Finwe
- Nem elérhető
Brisa írta: Finwe: Nézd, szerintem ez nem tiltás. Egyszerű szabály, amelynek az a szerepe, hogy a fórum színvonalát védje.
flame (szó szerinti jelentése "láng", s arra utal, hogy a feszültséget szítva, mintegy a vita lángját -negatív értelemben- erősítve szólsz hozzá egy témához, ezzel mások érzéseit megsértve; esetenként személyeskedve) a fórumon szigorúan TILOS!
Asszem a dolog elég egyértelmű.
Egyébként én sem akarom hogy csökkenjen a színvonala a fórumnak, de mindenképpen fontosnak tartanám hogy nyoma maradjon a Maugli féle hozzászólásoknak. Többet most nem tok hozzászólni mert nem olvastam el az utóbbi pár oldalt. NIncs most kedvem sem, időm sem. De erre még válaszolni akartam.
És az meg egészen abszurd számomra, hogy itt folyik egy vita úgy hogy a forumozók többsége nem is láthatja azt a beírást ami kiváltotta a vitát!
- Drizzt
- Nem elérhető
Artemisz...nem éri meg...apropó találtál már olyan alapot, amit kerestél ?
Ha belegondolok, hogy a táborban ezen emberek többsége egy helyen lesz...
- Orsie
- Nem elérhető
És sajnos az előzményket olvasva már azt se fogom megtudni, mit írt az a Maugli gyerek...
Ez kééész...
- Dodiee
- Nem elérhető
Nólindir írta:
Na EZT akartad???Artemisz (Celebthil) írta: (Artemisz bevágja az ajtót, hadd törjön az üveg, elnézést kér mindenki mástól, és megy haza bőgni... )
Azt hiszem egy "elnézést" itt nem elég.
:rmad2:
egy privi már talán
- Dodiee
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Tetszik v. nem tetszik, akárcsak IRL, itt is vannak súrlódások, szópárbajok, és néha flame is. De ezt nem irtani kell, hanem tanulni belőle. Nem csak neki, hanem mindenkinek, aki olvassa.
Ehhez annyit szólnék csupán hozzá, hogy nem, Dín ez a fórum nem az rpg.hu, itt nincs flame. Kultúrált véleménnyilvánítás, az, hogy elmondom, "kisfiam, ezt marhára nem ide, vagy nem így kéne, ha gondod van írd meg priviben", ez igen. Mint ahogy IRL sem kezdek el rögtön ütni vagy anyázni valakit ha beszól, hane elQször szelíd stílusban elmagyarázom, hogy esetleg nem kéne, nagyon nem kéne. Hogy Maugli mit érdemel meg a hozzászólása miatt és miért, arra annyit mondanék, hogy nem azért érdemli meg a jó pár fokkal "szelídebb" reagálást, mert Q olyan amilyen, hanem mert mi olyanok vagyunk amilyenek. Nebáncsvirágok? OK, vállalom. bár a kulturált kifejezés sokkalta jobban tetszik;)
- Kincső
- Nem elérhető
Tudom hogy imádtok hogy magamat idézem folyton, de így 6 vagy hány oldal után talán szabad:
Kincső tegnap írta:
Kincső tegnapelőtt a Találkozások topicban írta: Na ide is beírom.
Kincső a Zene topicban április 28-án írta: Padlás? Mi az osztállyal megyünk a május 15-eire, le van foglalva 31 jegy, de szvsz jópáran nem fognak jönni. Megpróbálom megszerezni a felszabaduló jegyeket, ha nem kapnátok amúgy, jó? (Aztán osszátok el magatok közt valahogy... )
Kincső a Zene topicban ma írta: Figyelem Padlásosok!
Most már biztos, hogy néhány jegyet tudok szerezni amájus 15-i 19 órás előadásra!
Szóval akit érdekelne, az sürgősen írjon privit vagy e-mailt telefonszámmal!
Mégsem tudom még, pontosan hány jegy eladó, de holnap már biztosan megtudom. Az érettségi szünet miatt szerdáig kell megmondanom (és befizetnem), hány jegyet kértek, tehát jelentkezni és fizetni kedd estig kellene!
u.i.: jöhetnek a kövek, hogy megint beraktam...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Na EZT akartad???Artemisz (Celebthil) írta: (Artemisz bevágja az ajtót, hadd törjön az üveg, elnézést kér mindenki mástól, és megy haza bőgni... )
Azt hiszem egy "elnézést" itt nem elég.
:rmad2:
argh
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.