BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #186932 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cicafül írta: Bocsánat, h belerondítok a témába, DE.....

Megnyertem az ösztöndíjat - megyek szeptembertől Finnországba v. Belgiumba!!!!

Nagyon fogtok HIÁNYOZNI, mert nagyon SZERETLEK Benneteket!

Nyau!!

Most télleg nemtom hogy örüljek, vagy legyek szomorú.. örülök, mert te örülsz hogy mehetsz, de szomorú is leszek, mert nem leszel itt(töbek között a 20./fujjfujjfujj/ szülinapomon se :cry: )!! De ugye lesz ott net? :wink: nagyon gratu!!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #186931 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
YEEEE-HAAAAA!!!

GRATU, CICA!!! :cheers:

De azért hiányozni fox...
:cry:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #186929 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocsánat, h belerondítok a témába, DE.....

Megnyertem az ösztöndíjat - megyek szeptembertől Finnországba v. Belgiumba!!!!

Nagyon fogtok HIÁNYOZNI, mert nagyon SZERETLEK Benneteket!

Nyau!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #186924 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Csak azt tudom mondani, hogy lazíts!
:D
Nyugalom a hosszú élet titka!

"Próbálj meg lazítani,/Nem győzlek tanítani,/Hogyan csinááááááld..."

Sálálá. :mrgreen:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #186923 Írta: Felagund

Galadh írta:
Ja és Eia: nem Feladung, hanem Felagund.

Mindegy, neki szabad ;)

Több
20 éve 6 hónapja #186921 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Eia: már akartam kérdezni...

Neked fizikai fájdalmat okoz ha OFFot látsz a topicodban? :hein:

sztem Eiát az élteti, hogy törölgethet a topicban, még az olyanokat is, amilyeneket nem kéne.

Ja és Eia: nem Feladung, hanem Felagund.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #186920 Írta: Felagund
Csak azt tudom mondani, hogy lazíts!
:D
Nyugalom a hosszú élet titka!

Több
20 éve 6 hónapja #186919 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Eia: már akartam kérdezni...

sokkal inkább az, hogyha valaki kijelenti, hogy itt nincs off... tudod amikor már kétszázadszorra olvassa ugyanazt az ember, kicsit(?) idegesítő... :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #186917 Írta: Felagund
Eia: már akartam kérdezni...

Több
20 éve 6 hónapja #186916 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Feladung, támogatom az ötletet... Aki még mircről szeretne trefire menni, szóljon Alyrnak priviben! Vagy esetleg egy használati utasítást ide is beírhatsz, mielőtt vki megkérdezi, hogy ez nem lenne-e így egyszerűbb...

Artemisz: Első helyre ugrottál a kivégezendők listáján.

Vic írta: Kedves Fórumozók :!:

Sokan hiányoltátok a régi fórumon megszokott chatelős topicot, tehát egy helyet, ahol végre kötetlenül, bármiről lehet beszélgetni.
Szükség is volt rá, hiszen Ti is észrevehettétek, hogy már igencsak elterjedtek az OFF-ok és a CHAT-ek minden topicban, mi moderátorok pedig nem győztük ezeket törölni.
Ennek a topicnak nem a chatelés visszahozatala lenne a célja, hanem az, hogy mindannyian megbeszélhessük problémáinkat, gondolatainkat és minden egyebet, ami nem fér máshová és nem kötődik Tolkienhoz.

Azonban felhívnánk mindenkinek a figyelmét: az ilyen irányú témák ezentúl csak itt kerülhetnek kitárgyalásra!
Ha más topicban chatet vagy nem szorosan a topic címéhez, gondolatvilágához tartozó beszélgetést látunk, ki fogjuk törölni :!:

Itt azonban bármit lehet, úgyhogy beszélgetésre fel! :D :D :D

De! Off ittis van, mielptt bárki azt állítaná, hogy nincs (mint már jóegykétszer elmondtam). Többek között offnak minősül a megkérdezése, a chat-féle vagy két-három emotikonos/szavas bejegyzések[size=9:f8w72mm4](kivételt tesznek ez alól a gratulációk, bizonyos jókívánságok és eredmények)[/size], valamint az se túlzottam szeretem, hogyha vki beír offot, xy-on figyelmezteti aztán a vki bocsánatot kér és megkérdezi, hogy most valami rosszatt tettem és erre xy felvilágosítja, hogy igen - szóval az ilyenfajta és ennek társai.

Én mielőtt mégvalaki megkérdezné: Chatelni most a trefort tolkien-hu szobájába tudtok! Örülnék, ha ezentúlezt nem kérdeznétek meg.

Kérem a fentiek figyelembevételét!
Köszönöm
Eia, aki nemsokára elkezd törölgetni...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #186909 Írta: Felagund
ÉS hol van az a 'new channel'?

Inkább folytassuk privben, jó?

Több
20 éve 6 hónapja #186908 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: És mircről hogy?

Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de még sose csináltam ilyet

mircről new channelhez vagy mihez bepötyögöd h irc.trefort.net aztán csatlakozol, ha jól csináltad barnaszínű üzik fognak kijönni

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #186906 Írta: Felagund
És mircről hogy?

Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de még sose csináltam ilyet

Több
20 éve 6 hónapja #186904 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: És mondana nekem valami használati utasítást?
Hogy a haragba' működik ez?

Vagy belépsz a trefort.net oldalról javaval vagy kitöltöd a belépést irc felhasználóként és utána bejössz mircről csak kell küldened egy msg-t nekik a jelszavaddal ha regisztrált vagy

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #186902 Írta: Felagund
És mondana nekem valami használati utasítást?
Hogy a haragba' működik ez?

Több
20 éve 6 hónapja #186896 Írta: Dínchamion

Nólindir írta: Csak nekem nem működik a chat, vagy a szerverrel van valami baj? :confused2:

Olvass vissza. :wink:

A chat átköltözött átmenetileg a trefort-ra.

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #186893 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak nekem nem működik a chat, vagy a szerverrel van valami baj? :confused2:

argh

Több
20 éve 6 hónapja #186886 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Artemisz: Jesszus... videó nincs róla? Megnézném... (szvsz tiszta Charlie Chaplin a sztori... :P ) A versike rúlz pedig nem is szeretem a fizikát (de Aranyt igen :) )
Tithike: Itt bárki szívesen beszélget bárkivel gondolom, az életrajz meg asszem a profilban van de ne izgulj még én sem fakítottam semmi ilyesmit (ha jól emlékszem) pedig itt vaok már egy ideje.
Dín: a kép gonosz de eredeti:)

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
20 éve 6 hónapja #186883 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Moderátorok/topic-gazdák figyelmébe:

Dín: ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! Ez fatális!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy így tán kevésbé lett volna árulkodó:
:wink:
klikk

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #186873 Írta: Dínchamion

Estel Adániel írta: Ööö... hogyismondjam Dín... a kép host-címe megint túlságosan árulkodó... :itscool: :lol: :mrgreen:

Most már mindegy... :D

Gondoltam rá, hogy képként szúrom be, megelőzendő az ilyesmit, dehát azzal meg kivívnám magam ellen a felsőbb szervek haragját. :mrgreen:

Ez van. ;)

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #186872 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ööö... hogyismondjam Dín... a kép host-címe megint túlságosan árulkodó... :itscool: :lol: :mrgreen:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 6 hónapja #186870 Írta: Dínchamion
Moderátorok/topic-gazdák figyelmébe:

www.natalieempire.com/bane/misc/ ... topic.jpeg

:mrgreen:

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #186856 Írta: Artemisz
Én nem is tudom, hogy szeretetből érzek együtt vele, vagy pedig Fimbrethil megtorlásától való félelemből... :roll: :twisted:

Jóóvanna.. gonoszkodás befejez... :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #186853 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Celebthil) írta: Egy centin múlt, hogy sikerült elkapnom a copfját, éppen visszapillantott, hogy felhagytam-e az üldözésével (a nagymacskák természetüknél fogva rövid távon veszélyesek :twisted: ) , amikor nyílegyenesen KÖZBEJÖTT AZ OSZLOP!!!
[size=9:2neaf5j2](Hogy nagyon brutál legyek, felkenődött rá, mint a Lion King-ben Zazu a rinó seggére...)[/size]
"Zúg az éji bogár, sebessége V0; F erővel hat rá a fal; aztán elnémul..."
*permí még most is fetreng de naggyonnagyon*

Artemisz, lévén /me rettenetesen vizuális típus, ezért simán látja maga előtt a jelenetet, tehát /me is röhög :mrgreen:
Szürke, csillagokat láttál? :D (/me azért együtt is érez Veled)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #186837 Írta: Artemisz
Szívem szerint az Élménybeszámolók-topicba írnám, de mivel itt állítólag semmi se OFF:

Nna, gyerekek, régen röhögtem ekkorát!!

Tegnap épp Szürkével és Peredhillel poénkodtunk a TTK Déli tömbjében, én az ablakpárkányon lógáztam a lábam.
Szürke meg azzal húzott, hogy naa, mennyiről tudnál innen a nyakamba ugrani.
Pár perc múlva, asszem a locsolóverses téma kapcsán megtudta: leszökkentem, hogy megöleljem, de totálisan félreértette, és fejvesztett menekülésbe kezdett. Egy centin múlt, hogy sikerült elkapnom a copfját, éppen visszapillantott, hogy felhagytam-e az üldözésével (a nagymacskák természetüknél fogva rövid távon veszélyesek :twisted: ) , amikor nyílegyenesen KÖZBEJÖTT AZ OSZLOP!!!
[size=9:17cpl45b](Hogy nagyon brutál legyek, felkenődött rá, mint a Lion King-ben Zazu a rinó seggére...)[/size]

"Zúg az éji bogár, sebessége V0; F erővel hat rá a fal; aztán elnémul..."

Cegény Aulë!......
*permí még most is fetreng de naggyonnagyon*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #186825 Írta: Felagund

Elanor Tithen (Tithike) írta: Felagund, itt vagy?????????????? A kardozásról tudnék neked mit mesélni... Most olvastam el amúgy az életrajzodat!

Igen, MOST PONT itt, de ez idővel változhat :lol:

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #186824 Írta: Artemisz
Helló, Népek!

Tudom, hülye vagyok, de olyan nehéz elszakadni a húsvéttól.... :(

Tehát tegnap este szobatársnőmmel szerkesztettünk egy
EGOISTA MTT-S FIÚKNAK VALÓ LOCSOLÓVERSET!! :twisted: :roll:
[size=9:1hanfdvd](barátnőm csöndes reménykedéssel érdeklődött, hogy "ugye vannak ott nem olyanok is..." :( )[/size]

Íme:

Középföldén sok jó pasi:
szőke, barna; ember, tünci.
De én mindnél jobb vagyok,
el is jöttem; locsolok
pacsulival, vízzel, slaggal...
NE CSESZTESS MÁR LEGOLASSAL!!!!

:tongue: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #186805 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta:

Elanor Tithen (Tithike) írta: Gyerekek, mi ez az életrajzos dolog????????????? Nekem is kell ilyet írni? Tithike (Elanor Tithen)

:hein: Milyen életrajzos dolog? 8O

Amúgy soha semmi nem kötelező. ;)

Szvsz a Profilban a Bemutatkozás rész... Nem kötelező kitölteni, de ha ki akarod, fent találsz egy "Profil" nevű gombot...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #186802 Írta: Dínchamion

Elanor Tithen (Tithike) írta: Gyerekek, mi ez az életrajzos dolog????????????? Nekem is kell ilyet írni? Tithike (Elanor Tithen)

:hein: Milyen életrajzos dolog? 8O

Amúgy soha semmi nem kötelező. ;)

Dín

Több
20 éve 6 hónapja #186800 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
Elanor Tithen (Tithike) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, mi ez az életrajzos dolog????????????? Nekem is kell ilyet írni? Tithike (Elanor Tithen)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.471 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére