BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #186160 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: "Sivatagban él a teve,
locsolkodni jöttem,he-he!"
Minden lány kápzeljen oda a feje fölé egy kölnit,ami meglocsolja!
Kellemes ünnepeket!

Kölni?! uhhh.... hol élsz te?

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #186159 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

jocii írta: csak halkan jegyzem meg hogy :[size=9:21ixyf70]A húsvéthétfőt követő kedden a hagyomány szerint a szebbik nem képviselői locsolkodnak: az illat- pontosabban szagfelhőből kimosdott lányok ilyenkor kamatostul viszonozhatják a legények előző napi szolgálatait[/size]

:)

Nos, a mi vidékünkön ez már húsvét hétfő délutánján így van... Kár, hogy a gyakorlatban igen ritkán kerül alkalmazásra... :twisted:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #186157 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
"Sivatagban él a teve,
locsolkodni jöttem,he-he!"
Minden lány kápzeljen oda a feje fölé egy kölnit,ami meglocsolja!
Kellemes ünnepeket!

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #186151 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ajajjjjj Mit kapok én a fiúktól :) )

Több
20 éve 6 hónapja #186150 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta:

jocii írta: csak halkan jegyzem meg hogy :[size=9:2rnvnzhp]A húsvéthétfőt követő kedden a hagyomány szerint a szebbik nem képviselői locsolkodnak: az illat- pontosabban szagfelhőből kimosdott lányok ilyenkor kamatostul viszonozhatják a legények előző napi szolgálatait[/size]

Ez mióta van így? :hein:

Mostantól :twisted: :twisted:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #186147 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

jocii írta: csak halkan jegyzem meg hogy :[size=9:3i824fku]A húsvéthétfőt követő kedden a hagyomány szerint a szebbik nem képviselői locsolkodnak: az illat- pontosabban szagfelhőből kimosdott lányok ilyenkor kamatostul viszonozhatják a legények előző napi szolgálatait[/size]

Ez mióta van így? :hein: Ne piszkáljuk az alvó oroszlánt, kérem. :D

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #186146 Írta: Jocii
csak halkan jegyzem meg hogy :[size=9:32fe0tr2]A húsvéthétfőt követő kedden a hagyomány szerint a szebbik nem képviselői locsolkodnak: az illat- pontosabban szagfelhőből kimosdott lányok ilyenkor kamatostul viszonozhatják a legények előző napi szolgálatait[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #186145 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Silm: egyetértek...

nálunk kaphat a bátor jelentkező finom francia cukrot (más nincs :D ) végülis jöhettek, de nem fogotk idetalálni hehehe :twisted: ha meg igen, akkro sem biztos hogy kinyitok (ill ha vki idejön és idetalál annak gratulálok és talán beengedem:D)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 6 hónapja #186144 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aki hozzánk jön locsolkodni, az kap szép tojááááááást meg csokitojááááást meg mindent :) Bevállalom... Üsse kavics ;) De úgysem találtok ide :D

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 6 hónapja #186143 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fut a nyúl
Fut ő gyáván!
Meglocsollak ..
el ne hervaggyá' mán'!

Locs... locs

Boldog hajmosást mindenkinek..

A Fiuknak meg üzenem.. , hogy, aki nem engedi magát meglocsoltatni a pacsulitokkal, annak télleg egy vodor hidegviz kell.. vagy menjetek 2 en 1 lefogja a másik meg az összes "kölniét" öntse rá.. és :twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #186142 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minden Kedves Fórumozó Hölgy érezze magát virtuálisan meglocsolva!

Spricc-spricc

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 6 hónapja #186141 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alcar: lehetsz is! :D
Kellemes húsvétot! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #186140 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez szép volt, Jocii!!!

Nahát, _Neo, igazán megtisztelsz... :D

Képzeljétek: azt terveztük nagyobbik fiammal, hogy reggel együtt meglocsoljuk Anyát. Na, hajnali 7-kor, amikor még javában húztuk a lóbőrt, irtózatos loccsanásra s visításra ébredtem :D ... Ákos fiam egy krigli vízzel betakarta szunyókáló anyukáját... :mrgreen: Hiába, no... az én fiam!!!

/me most roppant büszke:)

VIRTUÁLIS PLACCS MINDEN LÁNYNAK!!!

Alcar

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #186137 Írta: Jocii
Lányainknak :

Kinyílott az aranyesô
Én voltam ma a legelsô,
aki kora reggel
locsolkodni kelt fel
Minden szôke, barna lány,
Mint a piros tulipán
Virulva-viruljon
Rózsapermet hulljon.
Íme, itt a kölni
Szabad-e locsolni?

a két önkéntes bátor lánynak pedig pluszba egy repeta versikét is , és kölni helyett egy kis vizet :)

Itt a húsvét, eljött végre
minden leány örömére
Ajtójukon bekopognék,
Ha nem bánják, locsolkodnék,
Öntök asszonyt lányával,
Várok tojást párjával!
Ha pedig sajnáljátok,
Mindjárt porrá áztok,
Mert kölni helyett
Vizet öntök rátok!

Több
20 éve 6 hónapja #186136 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

No akkor minden kedves es kedvetlen MTT-s/forumos janyzot ezennel virtualisan jol nyakonontok egy vodor hideg dihidrogen-monoxiddal / egy cseppnyi Krasznaja Moszkvaval!
Lehet valasztani ß)

Ja, Alcar verset kivanom eloadni, azaz:

Helinille, marillotse,
quendi as-laureloxe
anta ninna málya titta
an ulyan cárelya melda.

(c) Alcar

Kellemes locsolkodast, kerem a piros tojast!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 6 hónapja #186134 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:wjmxv2as]Jocii: Csak unom, hogy a családomon és a tesóm keresztapukáján és az ő kisfián kívül (aki ovis) sosincs locsolónk... Pedig én minden évben lelkesen festem a tojásokat... :roll: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #186132 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedvenc locsolóversem:
Nagy a tél, nagy a sár, nagy a hó, nagyanyó. :D

Kellemes húsvétot mindenkinek, puszóóó

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #186131 Írta: Jocii

Kincső írta: Hozzánk jöhet a fél MTT... :D Egyébként tényleg, ha valaki szeretne, jöjjön (cím kapható SMS-ben). :wink: Azt se bánom ha leönt hideg vízzel... :D

ujabb merész leányzo :) )

Több
20 éve 6 hónapja #186128 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Húsvéti Ünnepeket!... és sok locsolót...

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 6 hónapja #186127 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon kellemes húsvétot mindenkinek! :bounce: :cheers:
[size=9:1iwlmbj6] /me holnap tanulni kénytelen, tehát ünnepelni nem nagyon fog, sőt, ez április végéig így lesz... szakdoga suxxx... :(
[/size]

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #186124 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kellemes Húsvétot mindenkinek! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok hímes tojást (ésatöbbit)! Hozzánk jöhet a fél MTT... :D Egyébként tényleg, ha valaki szeretne, jöjjön [size=9:3o6hycsu](cím kapható SMS-ben)[/size]. :wink: Azt se bánom ha leönt hideg vízzel... :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #186118 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
No, gyerekek!!

Akik ki vannak fogyva locsolóvers ügyileg, azoknak itt van egypár: (forrás: www.feketeozvegyklan.hu )

Éles sarok, kezd

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #186116 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Erről eszembe jutnak a régi szép húsvéthétfős kirándulások, legtöbbször Szentendrére, ahol a fiúk a helyi késdobálóba betértek (mi lányok naivul aszittük egy sörért), majd szódásszifonnal kergetőztünk visítva a főutcán ;)

Több
20 éve 6 hónapja #186114 Írta: Jocii

Adelard írta: amugy én enm parázok töle :) :mrgreen:

Kellett neked ezt írni :)
Ezután Miskolcra utazik a fórum minden ébrenlevő Férfiju tagja :) )

Több
20 éve 6 hónapja #186113 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én azt szeretem, ha vizeznek. Reggel öcsém vizipisztollyal ébreszt, utána apám a szódásszifonnal....... :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #186107 Írta: _Neo

Nilraen írta: _Neo csak most látom milyen király az aláírásod.... :wink:
Metallica rulz! :D

Tudom ß)

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 6 hónapja #186106 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
_Neo csak most látom milyen király az aláírásod.... :wink:
Metallica rulz! :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 6 hónapja #186105 Írta: _Neo

Adelard írta:

_Neo írta: EzRegen a legenyek biza hidegvizzel ontottek ki a janyokat, volt, aki bele is halt, megsem paraztak...

a hideg vizbe???

Nem, a tudogyusziba, amit attol kaptak ß)

Adelard írta: amugy én enm parázok töle :) :mrgreen:

én is Minden fórumosnak kellemes húsvéti ünnepeket kivánok ! :)
és a lányoknak sok locsolót :twisted: :lol:

Vegre egy vagany csajszi ß)
. Adelardnak

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 6 hónapja #186102 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Részemről is a hidegvíz a nyerő. Bár én csak pár cseppet szoktam szórni. Aki holnap megmenekül előlem, az szombaton számíthat a post Húsvétra.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 6 hónapja #186101 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta: Nem tudom, a fiúk általában szeretettel "öntözik" meg a lányokat... egyszer van ilyen nap egy évben, de hát van aki nem szereti... ez van. Semmi gond, tiszteletben tartjuk, s persze nem megyünk a Világvége utcába :twisted: Azért megköszönthetünk, ugye? Szóval Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket, Angwen!!!

Alcar

:oops: :oops: :oops:
/me meghatódott, és kissé elszégyellte magát előbbi kirohanása miatt... :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.656 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére