BESZÉLGETŐS topic
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Valin estare,Ery Papa!
Öcsém locsolóverse
Nyusziország kiskapuja kinyílott hajnalba,
Száz nyuszika kiszaladt,ki jobra, ki balra.
Piros tojást vittek minden kicsi házba,
Azért jöttem én is ide mára.
Kíméljétek a nyuszikat!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Min Kérlek legközelebb fékezd az ú-betűidet mer kinyújtják a topicot:) köszi!
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Dínchamion
- Nem elérhető
www.debsfunpages.com/easterswf/r ... rbunny.swf
Vazz... 8O 8O 8O
Hihetetlen.
:rohogmintallat:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Dínchamion
- Nem elérhető
dinchamion.uw.hu/private/wp/poster.jpg
Nézzétek meg, állat. "sauron@palantir.me" -- kész. 8O
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Minerva
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Zölderdőben jártam,
Berúgtam és hánytam,
El akartam dőlni,
Nesze vazze', kölni!"
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Minerva
- Nem elérhető
(Bocsi Eia, már szerkesztem is )
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
És hoztam néhány eltévedt hozzászólást a Középfölde/Lothlórien topicból:
Alfirin írta: Köszönök mindent!
Eddig azért nem írtam, mert nem kerültem gépközelbe.
Gratulálhattok, mert tegnap töltöttem be a 13. életévemet!
(bocsi, hogy ilyen hülyeségeket is leírok, de büsze vagyok magamra, hogy túléltem a nagymamák csontropogtató öleléseit!)
Holtak vezére írta: Bolgog Szülinapot...
L iberális
O rkokat
R acionalizálló
I ntelligens
E xhumált
N oldák
(...)
Suhifarok írta: Talán csak egy egyszerű kérdés-féleség, hogy mindez mit keres egy tündés topicban! Amúgy boldog szülinapot!!
Alfirin írta: Köszönöm a gratulációkat(igaz, hogy én kértem, de azért jól esett)!
Egyébként én is egy tünde vagyok,Suhifarok, nem vetted még észre a hozzászólásaimból?! Hogy ne illenék ebbe a topicba?! Szép kis társaság mondhatom, még azt is nekem kellett megmondanom, hogy mikor van a szülinapom! Még ilyet, ezt nem tudni!
Felháborodtam!
Szóval: Valin Nostare, Alfirin!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Suhifarok
- Nem elérhető
BOLDOG NEVEDNAPOT, ERY!!
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Esgal
- Nem elérhető
Boldog névnapot, Báró úr!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Azaz: Boldog Névnapot, Kedves Ery Kollega!!!
Eru éltessen Neved Napja Alkalmából!
Sok szeretettel:
Alcar
- Kincső
- Nem elérhető
BN, Melkor!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Léli
- Nem elérhető
Valamint mindenkinek Bódog húsvétot!
És drága fiúk: mindenki kap tőlem egy virtuális festett pirostojást )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Orsie
- Nem elérhető
_Neo írta: 1. a locsolas nem vallasi okossag
Drága öcsém , a Húsvétra gondoltam, mint vallási ünnepre, mikor ezt írtam, (amúgy nem a vallás itt a lényeg - perme mellesleg nem is vallásos) a locsolás inkább a hagyomány, tradíció és amivel nekem bajom van, az az, hogy szvsz ezt rúgják fel azok, akik pénzkereseti forrássá változtatták...
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Orsie írta: Elnézést, senkit nem akarok megbántani, de én egyszerűen undorítónak találom, hogy egy eredetileg régi, tradicionális vallási ünnepet az utóbbi évek során így ledegradáltak, hogy ma már nem a tojásfestésről, meg a versekről szól, és nem a szeretetről, meg a barátságról, a rokonokról, az összetartozás érzéséről, hanem a rohadt pénzről!
Boldog névnapot, Ery! :bounce: :hello: :evil3:
1. a locsolas nem vallasi okossag
2. Nagyon boldog nevnapot, Melkor! Ez fekete betus unnep? ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Köszi, Dh
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Nilraen
- Nem elérhető
Egyébként: Boldog Nyulat mindenkinek! Boldog Névnapot az érintetteknek!És sok-sok virtuális tojás mindenkinek....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Orsie
- Nem elérhető
Fiona írta: Az én öcsém összejárta a körnéket, és összegyűjtött 4000 Ft-ot kétszázas bankókban!!!!!!!!!!!! Hogy csinálta??????????? Jövőre beöltözök és én is megyek locsolni. Ha pénzt is adnak mellé...
Elnézést, senkit nem akarok megbántani, de én egyszerűen undorítónak találom, hogy egy eredetileg régi, tradicionális vallási ünnepet az utóbbi évek során így ledegradáltak, hogy ma már nem a tojásfestésről, meg a versekről szól, és nem a szeretetről, meg a barátságról, a rokonokról, az összetartozás érzéséről, hanem a rohadt pénzről! Én egyszerűen hányingert kapok attól, hogy tudatosan egyesek azért mennek el locsolni, hogy ezzel "meggazdagodjanak"! Itt most tényleg nem személyeskedni akarok, de a Húsvét NEM erről kéne, hogy szóljon! Nem szabadna pénzt elvárni és nem szabadna adni sem!
Bocs, de muszáj volt leírnom a véleményemet...
Boldog névnapot, Ery! :bounce: :hello: :evil3:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Brisa
- Nem elérhető
Amúgy én is úgy tudom, hogy húsvét hétfőn 12:01 perctől, már a lányok locsolnak. :evil3:
Ja, és boldog nyuszit!
A fiúknak pedig virtuális tojásokat.
Brisa
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Na, ez az, amit mindig is utáltam a húsvétban... Hogy öcsike mindig kapott egy csomó pénzt, én meg nem, csak mert lánynak születtem véletlenül... A locsolás még hagyján, meg tojást festeni is szerettem, de ez kifejezetten szemétség, hogy pénzt adnak a locsolásért, szvsz... Tegnap pl itt voltak az unokatesónék, és a nagymamám simán kiosztott nekik egy-egy ötszázast, mindenféle locsolás nélkül, a tesómnak is (pedig ő már 25 éves...), és eszébe se jutott, hogy én is ott vagyok...Fiona írta: Az én öcsém összejárta a körnéket, és összegyűjtött 4000 Ft-ot kétszázas bankókban!!!!!!!!!!!! Hogy csinálta??????????? Jövőre beöltözök és én is megyek locsolni. Ha pénzt is adnak mellé....
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rabyn
- Nem elérhető
(egyébként ebben az évben szerencsére öcsém se locslt meg!! pedig tervezte reggelre a hidegzuhnyat de közöltem vele, hogy akkor számíthat rá, hogy a saját tojásait fogja majd a kezében)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Fio
- Nem elérhető
És honnan tudtam én azt, hogy a mi drága ismerőseink két üveg Moszkvával jönnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Este sikálhatom a hajamat, hogy ne legyen szagos.
Fiúk, kösz szépen, képzeljetek magatoknak egy virtuális tojást (kinek mi tetszik).
777. hozzászólás... hm, nem rossz.....
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Arden Borough írta: Galadh:Győrben élek,ami Magyarországon van,ami Európában van,ami Eurázsiábvan van,ami a Földön van,ami...
Hű, vajon miből gondoltam, hogy ezt fogod mondani?...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Arden Borough
- Nem elérhető
Amugy csak kedves akartam lenni,de ha ez nem kell,akkor kaptok majd szódásszifont vagy egyéb szépségeket!
Örökké nem eshet...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.