BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 7 hónapja #185879 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Perme is angoltanár lesz... :roll: (Majd. Talán. Egyszer. :mrgreen: )

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185866 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lau: Alcarral beszéltél már?:)) Ő ha joltom Angoltanár igaz csöppet messze lakik, de lehet, hogy segít neked)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185865 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: akkor te még nem láttad az Én házi készítésű GYU-s lego figuráimat. :)

Lau: én tudnék segíteni, csak hát az a baj, hoy akit én ismerek az győri. :? De a szándék fontos, nem?? :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #185864 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kér(d)és : ismer valaki közületek jó és hozzáférhető angoltanárt? a felvételire készülök, nagyon félek miatta és elkelne némi segítség. (aki régen segített nekem pedig nem ér rá )
tünc

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 7 hónapja #185826 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Már megijedtem, hogy valami hü... akarom mondani őrültséget csináltál. :D

Nah, emberek, lehet megnyugodni.

Léli, most már biztos?

ühüm :) ) teljesen :) ) Majd meglátod(/játok) KGy-n 8) (Illetve Ery, Esgal, Míriel és Oisin már pénteken, de akkor már nem nagyon tudják nagydobra verni :mrgreen: )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #185818 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Angwen és mivel vágtad le karddal?? :lol:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #185805 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fodrász? Nevetnem kell a gondolatra... Megoldottam én magamnak!!! :wink: :twisted: :D :lol:
Remélem nem gondolja senki, hogy holmi divathullám hatására vágtam
le a tizenkét évig növesztett hajamat! :evil: Épp ellenkezőleg: dacoltam az egész közvéleménnyel! :P Ahhoz képest szinte mindenkinek tetszett (fő a szerénység). Ami azt illeti, hihetetlenül jól esett, és nagyon örülök, hogy megtettem. Komolyan. Tizenkét év munkáját egy nyisszantással... Ajánlom mindenkinek, a maga nemében felemelő érzés! :D
Magánjellegű vallomás vége

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 7 hónapja #185725 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Privibe, Rabyn.

Elodyke, én elég "régi róka" vagyok itt, sokmindent tudok, de vannak olyan dolgok, amiket nem. Én megírom a cikket, csak javaslatokat várok arra, hogy mi kerüljön be. Ill. ha valaki összegyűjteni a szleng-szavainkat, azt is megköszönönném.

Suhi, akkor majd írok bele egy megnyugtató szöveget is, jó? :wink:

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja #185722 Írta: Rabyn
www.legofigs.com/hrryprotter.htm
www.legofigs.com/fameset_e.htm
www.legofigs.com

Ez kéééész!!

Brisa emilbe küldjök el neked vagy üzibe?

Több
20 éve 7 hónapja #185715 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brisa ezt a munkát valmi öreg rókának kéne megcsinálni..
aki regota ittvan, sőt aki, kezdetek ótt aitt van veletek.. es ő irna hozzá, persze amelyikhez van kisebb történetecskékett is..

cuccujé

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 7 hónapja #185714 Írta: Brisa
Eia, kérlek gondoskodj arról, hogy a felhívásom ne vesszen el a hajzuhatagok között, jó? :D

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #185704 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
1200 :oops: bocs Estel ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 7 hónapja #185702 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar írta: Én sem fogom levágatni a tavasz során... (most épp 5 mm, tegnap voltam nyíratni)

Jajjne... Nándi is nyáron kopaszra nyírta magát és msot megint 6 mmes haja van... rettenetes :D (ennek ellnére is szeretjük csak a kalapját ne vegye le)
Ramélem addig megnő vmennyira a hajad míg legközelebb találxunk (értsd: szvsz nyár)

Megjegyzem, hosszú haj mellett könyebb volt puskázni... :D :(

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 7 hónapja #185693 Írta: Dínchamion

Léli írta:

Dínchamion írta:

Léli írta: Üdv!

No, ahogy nem is olyan régen Angwen változott sokat (kb. fél métert, nem?), most én :D Illetve nem úgy, de a változás szembe tűnő (máramikor :D ). Hú, ezt egyre jobban keverem... no mindegy, majd meglátjátok KGy-n :D
Mindenesetre tegnap egy ehhez kapcsolódó mondatom miatt Fiacskám lehülyézett 8) De ne merjetek majd nevetni, mert akkor ütök :evil:

:eek4:

Mi van?? :hein:

Nézd meg a logodat :D Amikor mondtad, hogy én is csatlakozom a 'klubba' :)

Rabyn: egyébként miből gondolod, hogy levágattam a hajam? :)

:mrgreen:

Már megijedtem, hogy valami hü... akarom mondani őrültséget csináltál. :D

Nah, emberek, lehet megnyugodni.

Léli, most már biztos?

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #185673 Írta: Rabyn
jo tudom, hogy nem fogja.DDD

Egyébként a hosszu hajnak megvannak a hátrányai de szvsz több előnye van:DD pl lehet ugy discmant hallgatni órán, hogy ne lássa a tanár!:DD

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #185672 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: OoOoOo Ana és hagyooom:) De a véleményemet elmondhatom nemde?.) (Ha pl Rayan levágatná a haját elég érdekesen tudnék rá nézni..)

Ha Rayan levágatná a haját, mindannyian megdöbbennénk, de az is az Ő döntése lenne egyes egyedül (de biztos forrásból tudom, hogy nem tervez ilyesmit:-) ne aggódj)
És persze, hogy elmondhatod a véleményedet, ez a topik (is) azért van :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #185658 Írta: Rabyn
OoOoOo Ana és hagyooom:) De a véleményemet elmondhatom nemde?.) (Ha pl Rayan levágatná a haját elég érdekesen tudnék rá nézni..)

Több
20 éve 7 hónapja #185652 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, miért nem hagyjátok meg mindenkinek a szabad választás jogát, hogy mit csináljanak a hajukkal?
Ez nekünk tetszhet, vagy nem tetszhet, de attól még az ő döntésük. Az ő életük...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #185648 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én sem fogom levágatni a tavasz során... (most épp 5 mm, tegnap voltam nyíratni)

Több
20 éve 7 hónapja #185645 Írta: Fio

Dae-elena/sissee írta:

Fiona írta:

Rabyn írta: Én pedig bejelentem hogy NEM FOGOM LEVÁGATNI A HAJAMAAT!! Engem nem ragad magával ez az őrület ami mostanában mindenki mást magával ragadott!! (pár osztálytársam is levágatta meg apa is járt fodrásznál és anya is fog menni /olyan haja lesz mint Emma Thopmsonank az igazábol szereelmben)
De ÉN NEEEM!!!

Rabyn, én kiállok melletted, ÉN SEM FOGOM LEVÁGATNI!!!!!!!!!

meg is ölnélek abban a minutumban... :twisted:

Én is szeretlek, Nővérkém. Nyugi drágám!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #185644 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta:

Rabyn írta: Én pedig bejelentem hogy NEM FOGOM LEVÁGATNI A HAJAMAAT!! Engem nem ragad magával ez az őrület ami mostanában mindenki mást magával ragadott!! (pár osztálytársam is levágatta meg apa is járt fodrásznál és anya is fog menni /olyan haja lesz mint Emma Thopmsonank az igazábol szereelmben)
De ÉN NEEEM!!!

meg is ölnélek abban a minutumban... :twisted:

Több
20 éve 7 hónapja #185641 Írta: Moiraine alias Elyanon
Moiraine alias Elyanon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hajvágás, fujj.. kb három éve meg sem közelítettem a fodrászokat.. és nem is akarom jó ideig.. csak amikor már nagyon komoly a helyzet a hajvégeimmel ;) de amúgy eszem ágában sincs..

1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne

Több
20 éve 7 hónapja #185615 Írta: Rabyn
Léli me mostanában ez a bolondéria van mindenkin..

Több
20 éve 7 hónapja #185612 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta:

No, ahogy nem is olyan régen Angwen változott sokat (kb. fél métert, nem?), most én :D Illetve nem úgy, de a változás szembe tűnő (máramikor :D ). Hú, ezt egyre jobban keverem... no mindegy, majd meglátjátok KGy-n :D
Mindenesetre tegnap egy ehhez kapcsolódó mondatom miatt Fiacskám lehülyézett 8) De ne merjetek majd nevetni, mert akkor ütök :evil:

Nézd meg a logodat :D Amikor mondtad, hogy én is csatlakozom a 'klubba' :)

Rabyn: egyébként miből gondolod, hogy levágattam a hajam? :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #185604 Írta: Dínchamion

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #185603 Írta: Fio

De ÉN NEEEM!!!

Több
20 éve 7 hónapja #185602 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

De ÉN NEEEM!!!

Rabyn mééér nem??

500

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
20 éve 7 hónapja #185590 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Ja, és a "friss emberkéket" pedig hagy kérjem meg arra, hogy írják meg, számukra mi okozott nehézséget itt.

Jaj, Brisa örök hálám az ötletért!!!!! Azok nevében is akik velem együtt jöttek, vagy csak ebben a pecben, vagy akik az elkövetkezendő napokban fognak!!! :lol:
A nehézséget csak a félénkség okozta (okozza :wink: ). Azt látva milyen összeszokott közösség vagytok ti. De már kezdek feloldódni, hála a kedves fogadtatásért (és pl hála még Artemisznek! :roll: ). Csak a kezdés volt "hűhamostmilesz", de kiderült, hogy nem hagytok cserben! Néha azért megrohan az érzés, hogy nagyon nem vagyok ide illő, de én személy szerint a Tábortól várom a Nagy Lendítést.
És azoknak, akik még nem fedezték fel azt amit én, vagy a nagyon újjaknak, ki kéne írni a Fórum tetejére hatalmas betükkel, hogy: " Ne félj, ha új vagy, mert egyetlen segély szóra ugrik az egész Társaság!" :biggrin2: :mrgreen: :mrgreen:

A Fórum működésében, iratlan szabályaiban, meg a többiben, Ti tájékozottabbak vagytok, de Brisa (bár nem tom pontosan mi lesz ebből) én nagyon-nagyon szívesen segítek ez ügyben, tényleg!!!!! :!: :lol: :D

Több
20 éve 7 hónapja #185583 Írta: Brisa
A segítségeteket kérném. Szeretnék összeállítani veletek együtt egy olyan írást, amely megkönnyíti az új emberkék bekapcsolódását a Fórum életébe.

Tehát a következő dolgokat kellene összeszedni:
:arrow: a Fórum működése, felépítése, szabályai
:arrow: a Fórum iratlan szabályai...
:arrow: a moderátorok és a topikgazdik tevékenysége
:arrow: hagyományok (Pl. a Boldog szülinapozások...)
:arrow: a "speciális szavacskáinkat" (pl. szvsz, sztem, asszem stb.)
:arrow: egyéb: pl. gondoltam nem ártana elmagyarázni, hogy valójában itt nem családtagok értekeznek egymással, bármennyire is úgy néz ki a megszólításokból :mrgreen:

Minden javaslatot szívesen látok itt a topikban, ill. priviben.

Ja, és a "friss emberkéket" pedig hagy kérjem meg arra, hogy írják meg, számukra mi okozott nehézséget itt.

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja #185579 Írta: Rabyn
Én pedig bejelentem hogy NEM FOGOM LEVÁGATNI A HAJAMAAT!! Engem nem ragad magával ez az őrület ami mostanában mindenki mást magával ragadott!! (pár osztálytársam is levágatta meg apa is járt fodrásznál és anya is fog menni /olyan haja lesz mint Emma Thopmsonank az igazábol szereelmben)
De ÉN NEEEM!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.521 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére