A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 7 hónapja #110642 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A TTT-ben még én se találtam meg PJ-t de a Fotr-ban megvan. Bríben a répazabáló ember aki ott tömi a fejét az esőben amikor Frodóék megérkeznek

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110635 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Állítólag PJ volt az egyik dúnföldi akit Szarumán dühített, de én nem találtam, pedig egypárszor már láttam azt a filmet...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110629 Írta: Cat
Cat válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
De igen.Ha minden igaz.
Sokan mondták,hogy játszik benne.Úgy ahogy PJ is ő is játszott benne.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110623 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
PJ kislánya nem játszott hobbitot a FotRban?
(nekem nagyon ismerős volt és csak a parókát kellet kicserélni...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110619 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Úgy tudom, Szméagol története A király visszatérbe kerül bele, és nem pedig A két torony bővítettjébe.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110614 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Az igaz,hogy a bővítettben bennne lesz Gollam,még mielőtt megtalálta a Gyűrűt?Nem tudom ezt hol hallottam,de hallottam :oops:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110467 Írta: bersel
bersel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
És ez miért baj? Az számít, h mi lesz belőle! Felőlem akár az egész PJ familia mindenestül szereplehetett volna, nem érdekelne. De most tényleg! Nem tök mindegy h ki játszik el statiszta melót?

Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110380 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mire leadják a Király visszatér-tet, addigra kiderül, hogy ez a három film tiszta családi vállalkozás. Milyen lehetett már: kell egy fiú a holnapi jelenethez (szól közbe a rendező a sátorbéli kajánál) -Valakinek ráér a testvére, gyereke, egyéb hozzátartozója? :lol: :? :lol:
Szép-szép mondhatom.........
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110353 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sorel:

Gandalf Völgyzugoly fórumán írta: A Két Torony magyar szinkronjáról:

Éowyn - Györgyi Anna

Éomer - Viczián Ottó

Faramir - Rajkai Zoltán

Théoden - Újréti László

Gollam (az első részben is) - Láng Balázs

Szilszakáll - Tolnai Miklós

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110278 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Faramirnak nem a Schell Ádám a magyar hangja?
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110275 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Sorel írta:

Sesy Olórea írta:

Gandalf írta: Szerintem alig van különbség Frodó eredeti és magyar hangja között...

Ugye ezt nem mondod komolyan? 8O Csőre Gábor hangja nyálas, és látszik rajta, hogy csak felolvasta a szöveget... Lij-nak a hangja viszont! Tele van érzelemmel! Főleg amikor rákiabál Samura, aztán megváltozik a hangja.

Nagyon sajnálom, de nekem tetszik ahogy Cs. Gábor csinálja. Ha meg hasonlít az eredetire, az csak jó, nem?

De pont hogy azt mondom, hogy nem hasonlít! :) Sokkal jobb szinkronszínészt is választhattak volna... (szvsz Faramir szinkronhangja jó lett volna, de hát mindegy :D )

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110273 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Sesy Olórea írta:

Gandalf írta: Szerintem alig van különbség Frodó eredeti és magyar hangja között...

Ugye ezt nem mondod komolyan? 8O Csőre Gábor hangja nyálas, és látszik rajta, hogy csak felolvasta a szöveget... Lij-nak a hangja viszont! Tele van érzelemmel! Főleg amikor rákiabál Samura, aztán megváltozik a hangja.

Nagyon sajnálom, de nekem tetszik ahogy Cs. Gábor csinálja. Ha meg hasonlít az eredetire, az csak jó, nem?
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110184 Írta: bersel
bersel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mikor megtudtam, h a kölkök szerepelnek nagyot nevettem,de érthető, ha a költségvetésre gondolunk! És amúgy meg nekem csak a végeredmény számít! És az JÓ!

Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110165 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Saczy írta: valahogy éreztem, hogy az a két kölök pj-é! :D

Ők a FotR-ban s benne vannak (tudom, hogy ezt már ezerszer megbeszéltük, de muszáj :lol: ), amikor Bilbó meséli a trollos kalandját. :)

De az nagyon durva, hogy Viggo fia is benne van!! Nem is tudtam! Na, ezt meg kell nézni legközelebb :)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110093 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
valahogy éreztem, hogy az a két kölök pj-é! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110091 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Sil írta: Nem tudom, hallottátok-e (én most olvastam a német honlapon, de régebbi hír), hogy a Haleth-et játszó Calum Gittins Philippa Boyens fia. Az a szőke gyerek meg, aki a fegyverosztásnál bárdot kap, Viggo fia, Henry.

én is épp ma olvastam :wink: :roll: érdekes :roll:

itt vannak képek róluk :arrow:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/me ... ackson.jpg (PJ kislánya)
www.herr-der-ringe-film.de/v2/me ... ackson.jpg (és kisfia)
www.herr-der-ringe-film.de/v2/me ... sklamm.jpg (Philippa Boyens fia)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110083 Írta: Saczy
ha már a szinkronnál tartunk...tom kis dolog,de legalább észre vettem! :D
szal mikor aragorn ott döglődik a folyóparton, oda megy hozzá a lova....a szinkronváltozatban azt mondja: arod
az eredetiben azt mondja brego, és úgy van feliratozva hogy paripám...szal mikor azt mondja h brego az van kiírva h paripám...fury....

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110082 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hehe, ezeket a Humorba is be kéne írni (bár ott most kicsit túltengés van).
Ami nekünk van meg, ahhoz nincs felirat, de talán jobb is. Csak az a baj vele, hogy elég rossz a képminőség, de legalább videó.
Itt egy csinos kis galéria az entekről:
www.ninecompanions.net/galleries ... ry_p1.html
Ja, nekem nincs különösebb bajom a szinkronhangokkal, nehéz lett volna megfelelőbbeket találni. Persze ha tehetitek, angolul nézztek, mert pl. Golli eredeti hangja egyszerűen felülmúlhatatlan.

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #110043 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ez se rossz: Haldír: "Elfrond küldött River Death-ből..." :lol:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109974 Írta: Swen
Swen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
www.feliratok.hu

itt egész jó verzió van hozzá...
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109934 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Igazad van Ulmo, mind a Théodenes részt illetően, mind pedig a kalózcuccot illetően (habár valahol azt olvastam, csak akkor büntet meg a software-rendőrség-vagy miszösz-, ha több példányban találja nálad ugyanazt ). Szerintem én megkísérlek saját feliratot írni hozzá.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #109915 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
erwianne: vannak nagyobb ökörségek is a feliratokban. Pl mikor Théoden beöltözik ostrom előtt: Vajon jól kockáztatok? 8O :eek2: :dead: (Az eredeti szöveg: Who am I, Gamling? - Ki vagyok én Gamling?)
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a feliratokat egyszerűen hallás után készítették. Ez esetben fülészetre kellene küldeni a szerzőt :)

Egyébként a kalózverziókhoz adott feliratok mindegyike "home-made maszekolás", de attól még meg lehet csinálni normálisan is. Nekem egy aránylag elfogadható verzió van, bár néhány helyen még hibás, és hiányzik pár szövegrész.

Amúgy Namarienek igaza van. Nem kéne túlzottan propagálni, kinek milyen kalózverzió van meg (végülis a kalózmásolatok terjesztése büntetendő).
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109910 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
erwianne írta:

Harmadik:
Szilszakáll, mikor meglátja a lenyesett fákat. felirat:!én leszek Isten szeme ma éjjel!" (eredeti: Az én dolgom Vasudvard ma éjjel!)

Én ennek adnám az aranyat, plusz a hülyeség szobrát, gyémántból. Szilszakáll, mint Isten szeme.. :P :lol: különösen, hogy Tolkiennél elég furcsa erről beszélni....

Amúgy meg írjátok csak, ki milyen kiadást szerzet meg..... :P hátha valakinek úgy megtetszik, hogy a keblére ölel... :)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109854 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
erwianne:ezek nagyon tetszenek,télleg csak röhögni lehet rajtuk. :lol: :lol: :biggrin2:
Amúgy végre nekem is meg van CD-n a Két Torony szinkronizáltan,de mivel a hangfalunk nem jó így hang nélkül kellene végignéznem.Azt hiszem ez még a jobbik eset... :lol: :lol:
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109838 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mi történt vélem a minap! Unokatesóim megszerezték a TTT-t kalózkiadásban, ez még a kisebbik gond (habár idegesítő az ötpercenként előfittyenő felirat, hogy "for your consideration"). A felirat is valami home-made maszekolás hozzá. Az első fékórában csak simán lilult a fejem, utána már csak röhögtem. Ím' az legnagyobb marhaságok:
Különdíj:
Szilszakáll viszi a hobbitokat a Fangornba, felirat:"Állj!Vigyél minket északnak!" (eredeti: Vigyél minket délnek!)
Harmadik:
Szilszakáll, mikor meglátja a lenyesett fákat. felirat:!én leszek Isten szeme ma éjjel!" (eredeti: Az én dolgom Vasudvard ma éjjel!)
Második helyezett:
Aragorn Kürtvárban Théodennek, mikor már nagyon be vannak szorítva, felirat:"Szívemből szóltál, szívemből szóltál!" (eredeti: Lovagoljunk ki, ütközzünk meg velük!)
Aranyérmes:
Faramir Osgiliathban, felirat: "Fegyverbe!" (eredetileg: Nazgúl!)
Érik még furcsa dolgok az embert néha!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109832 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nem tudom, hallottátok-e (én most olvastam a német honlapon, de régebbi hír), hogy a Haleth-et játszó Calum Gittins Philippa Boyens fia. Az a szőke gyerek meg, aki a fegyverosztásnál bárdot kap, Viggo fia, Henry.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109807 Írta: Saczy
hátja!
egyébként szia kat! :D

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109803 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Entek: Engem is a szemük nyugtalanított a legjobban, de a testük is, mert ugye azt többet láttuk.
Szerintem nem ilyen vad szem illene hozzájuk (igaz, ha jobban megnézed van benne valami zöld is, ám)
A testüket rendes fatörzykánt képzeltem el, valahogy úgy, mint az Európa kiadó mostani kiadásának borítóján... :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109773 Írta: Saczy
hát ahoz képest, hogy a könyvben az van h frodónak szőkébb a haja a többiekénél......meg faramirnak és boromirnak hollófekete(ez idegesít a legjobban, mert akkor éowyn és faramir haját nem tudja összefújni a szél... :( ), stb...

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #109770 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Inkább bagoly szem :D Mondjuk én a testükön jobban kiakadtam... nem a gyökereik a lábuk? :) Mindegy, ha PJ-nek így tetszik, akkor így is jó. Ugyanígy ki lehetne akadni a hobbitok hajszínén vagy akármin.

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.815 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére