Állatbarátok
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Macskékhoz: Ööö... Én még nem nagyon láttam kövér macskét, szal attól, hogy sovány, vsz még biztos lehet egészséges. Meg a cicák tényleg nagyon mozgékonyak.
A képek meg nem jönnek be... Hülye külföld, hülye tar.hu
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: Egyébként az éticsiga nem védett? [/color]
De igen! Úgy tudom, hogy 1000 Ft az értéke darabonként, így nevetséges az átvevők 2-300 Ft os ára kilonként...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Na meg valahogy tavaly ősszel jött egy ember, adott egy rakás whiskasos promoterméket, vagy miaszöszt; szal: kis zacskós kaját, csak úgy ingyen, és azóta Frici nem igazán hajlandó mást enni. Elrontotta a whiskasosbácsi... Végülis megéri nekik ingyen osztogatni egy rakás kaját, utána csak azt eszi a macska. (megeszik persze más kajákat is, csak nem olyan nagy étvággyal; bár a magot (a szárazkaja, mi így hívjuk ) azt szereti, bármilyen legyen is )
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Mayra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Vízbe fúlt csigák???? 8O :crap: Állatbarát volnék van mi a tosz. Egyébként az éticsiga nem védett?
'Is there anybody out there?'
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mayra írta: Képzeljétek el az én Nyafi macsekom áttért a francia konyhára a mult héten, mert a párom egy kis kert rendezés keretében a kerti kádba potyogtatott jó sok éti csigát! Nos a csigák annak rendje és módja szerint mivel nem tudtak úszni belefulladtak és az én élelmes macskám szépen kihalászta őket és nagyon jóízüen befalatozta a csigucikat! De a macska kaja is eltünik a tálból, mert eszik mint egy kis malacka, viszont sovány mint a cérna! És az őrületbe kerget a válogatós ízlésével is!
Üdv! Mayra
Esetleg bélférges a macskád?
Most komolyan. Ha folyton eszik és mégse hízik, akkor esélyes lehet...
Our knees do not bend easily
- Silima
- Nem elérhető
Ezért nem szeretem, mikor a mi macskánk patkányt fog. A patkányokat a legtöbb helyen mérgezik, ami ugye nem tesz jót a macskának sem...
Tavaly nyáron hozott nekünk valaki egy beteg barna rétihéja tojót... Olasz gyűrű volt a lábán. Elvitte egy illetékes, mert van vmi ilyen törvény. Másnapra elpusztult a madár, valszeg mérgezett pockot evett... Szegény eljön Olaszországról idáig, és hazai madárvédelem - puff neki...
- Mayra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Üdv! Mayra
Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha a második képen egy tacskó lenne, már nem biztos h elhinném...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lora
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta:
Az első az aranyoos. A második is, de az első jobban. És elképzelhető, hogy ugyanarról a kutyáról készült.Timona írta: Na most őszintén, ti elhiszietek, hogy ez a két kép egy és ugyanazon ebről készült?!
kep.tar.hu/timona/27663566/5764016#2
kep.tar.hu/timona/27663566/12263899#2
[size=9:1k967zvd]Mert én tudom, hogy igen, de még most sem hiszem[/size]
az első az annyira de annyira cukorfalaaaat ))
a második is, de mikor pici volt, aribb volt
Gyöngycem (voltam valaha)
- Silima
- Nem elérhető
Timona írta: Na most őszintén, ti elhiszietek, hogy ez a két kép egy és ugyanazon ebről készült?!
[size=9:3jc78ijq]Mert én tudom, hogy igen, de még most sem hiszem[/size]
Elhinni elhiszem, mert én a Télapót is elhiszem, de magamtól nem jöttem volna rá. [size=9:3jc78ijq]Igaz, én magamat sem ismerem fel a kiskori fényképeimen... [/size] De nagyon aranyos, nagynak is, kicsinek is!
- Ben
- Nem elérhető
Az első az aranyoos. A második is, de az első jobban. És elképzelhető, hogy ugyanarról a kutyáról készült.Timona írta: Na most őszintén, ti elhiszietek, hogy ez a két kép egy és ugyanazon ebről készült?!
[size=9:3aiv4ga9]Mert én tudom, hogy igen, de még most sem hiszem[/size]
- Ben
- Nem elérhető
Valóban nincs olyan fajta. De azért a keverékek se jobbak. Miénk talán a lehető legizgágább párosítás: pumi, puli, tacskó meg viszla. És őrület, mennyire idétlen. Meg károkat is okoz, mamáméknál már nem nagyon nőnek virágok, meg az utánfutó vezetékeit is szétrágta.Alyr Arkhon írta: Olyan kutyafajta nincs.
De szvsz a keverékeknél kisebb az esély mert nincsenek túltenyésztve.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:2dzo5sm8]persze csak virtualice [/size]Ancalima Anarórë írta: [size=9:2dzo5sm8]persze mióta Estel lelőtte, ilyen gondjaink nincsenek. [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Timona
- Nem elérhető
[size=9:3l7069qx]Mert én tudom, hogy igen, de még most sem hiszem[/size]
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Hozsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vikil írta: Hozsi köszike hogy javítgatsz !! Csak Éva néni +ne lássa
Estelio Neked nilyen van?? Magyar vizsla!!
Szívesen!
Éva néni itt??!!
Kizárt!!
Egy kérdés a kutya szakértőkhöz: a pumi ugye olyan aminek sellymes a szőre, és göndör?
- Silima
- Nem elérhető
- Aranill
- Nem elérhető
- Mikor olyan finom a gazdi keze, végre itt van és érzem a szagát, és kezét.- gondolja Ő, illetve gondolom én, hogy gondolja Ő és pajkosan rámnéz ... Ilyenkor nem könnyű következetesnek lenni.
Berta szereti ha simogatják és nagyra értékeli, ha foglalkoznak játszanak vele, számára az lenne az ideális, ha napi 24 órában együtt lehetnénk. Általában minden állatot szeretek, de nálam most Berta az első. :bandit:
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Silima
- Nem elérhető
Ha meg megsimogatod, boldogan felpattan, pörög, mint egy kölyök, holott már öreg. Taszigál és "simogat" az első lábával, úgyhogy a rutintalanabb emberek azonnal elolvadnak, hogy milyen aranyos.... Az is!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Narmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Niph/Elentári írta: Hmmmm...
Régen jártam erre és lenne is kérdésem, illetve kérésem.
Írja le vki hogy melyek azok a kutyafajták amelyek tuti nem golyoznak be.
Oka: A kutyánk hétvégén sajna megharapta apát, amikor megfogta hogy, nehogy az ismerősőkre ugráljon......
Olyan kutyafajta nincs.
De szvsz a keverékeknél kisebb az esély mert nincsenek túltenyésztve.
Szerintem csupán nevelés kérdése.
A mi kutyánk is megharapta apumat,de utána "bocsánatot kért".. És azóta sincs semmi baj vele.
- Vikil
- Nem elérhető
Estelio Neked nilyen van?? Magyar vizsla!!
- Hozsi
- Nem elérhető
Elza Eldaniella írta: Na tegnap este a sziámi maccsunk már megint nagyot alakított!
Este szokás szerint bepofátlankodott a fürdőszobába, de most alaposan ráfázott (helyesbítek: ráázott.). A hüle kandúrranás ugyanis felugrott a mosdóra (de inkább csak akart), de nem sikerült az ugrás, mert a mosdón egy lavor volt, és így a macska abba ugrott bele, de abban meg víz volt.
Puff, a macska a vízben landolt. Mondanom sem kell prüszkölve ugrott ki a lavorból, de az ettől megbillent, és a macskára esett - természtesen a víz meg a maccs nyakába ömlött. Hogy micsoda nyivákolást csapott az állat. Utána meg uzsgyi be az ágy alá, ott lapított egészen reggelig. Az egész család meg persze dölt a röhögéstől.
Az jó lehetett..
Nálunk olyan volt, hogy tavaly nyáron, a cicánk akart inni a gumicsónakból, ami tele volt vízzel, és beleesett..szerencsére ott voltam és kimentettem..
- Silima
- Nem elérhető
Magyar vizslánk sajnos nincs... csak egy csomó uszkár (5 db) meg 1 beagle meg 1 mopsz meg 2 keverék. De az én szívem nagy álma-vágya a magyar agár, persze csak a ló után...
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Este szokás szerint bepofátlankodott a fürdőszobába, de most alaposan ráfázott (helyesbítek: ráázott.). A hüle kandúrranás ugyanis felugrott a mosdóra (de inkább csak akart), de nem sikerült az ugrás, mert a mosdón egy lavor volt, és így a macska abba ugrott bele, de abban meg víz volt.
Puff, a macska a vízben landolt. Mondanom sem kell prüszkölve ugrott ki a lavorból, de az ettől megbillent, és a macskára esett - természtesen a víz meg a maccs nyakába ömlött. Hogy micsoda nyivákolást csapott az állat. Utána meg uzsgyi be az ágy alá, ott lapított egészen reggelig. Az egész család meg persze dölt a röhögéstől.
- Hozsi
- Nem elérhető
Nekem cicáim vannak..
(Nem magyarvizsla, hanem magyar vizsla, de részletkérdés..)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Vikil írta: Helyesbítek!!! Kinek van itt magyarvizslája??
Ajánlom figyelmedbe a hozzászólásod jobb felső sarkában a "szerkesztés" gombot, ott tudsz javítani.
Nekem uszkárom van, az majdnem ugyanaz...
- Estelio
- Nem elérhető
Nekem.Vikil írta: Helyesbítek!!! Kinek van itt magyarvizslája??
- Vikil
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.