Humor

Több
19 éve 11 hónapja #229115 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor
Niéla, Mirlen! :dance: :hello: :bounce: és még sorolhatnám... Niéla, nem tudsz nevetős-sírós emotikont keresni, mert az lenne a találó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és most szó szerint az ELTE-ről: 8) az 5.en először sírva röhögtem...... :cry:

Párnyszabályok

1. Az ülőpárnákat vendégeink érkezési sorrendben kölcsönözhetik, jegyváltás vagy érvényes bérletek felmutatása után, egy mosielőadás időtartamára, a 135. terembeli használatára. (még a végén konkurenciát csinálnak a BKV-nak)

2. Egy ember egy párnát kölcsönözhet. a kíséretében lévő kedvenc háziállata nem. ( 8O :lol: )

3. a kölcsönzés fényképes igazolvány leadásával töténik (a pénztárosnál). aki adatvédelmi okokra hivatkozva nem ad le igazolványt, nem kap párnát. (erre az adatvédelmisre még nem is gondoltam :twisted: )

4. a kölcsönző kifogástalan állapotú üéőpárnát kap. aki a párnát sérülten és/vagy koszosan hozza vissza, köteles annak vételárát (jelenleg 500ft) a Filmklubnak helyben megtéríteni. (ellenőrök)

5. párnasérülésre nincs mentség: nem vesszük be, h "nem láttam, h tintás vót a szék", meg h "aszittem, az a rágó má' nem ragad", meg h 'tavaly is ott ültem, azt akkor nem éreztem azt a (K::::) szöget. Nézd meg, hova ülsz! (wazzeg) Az ELTE padjaiért nem vállalunk felelősséget! (wazzeg)

6. a kölcsönzés ténye a fenti szabályok megértése és elfogadása. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ajtósi filmkulb :wink:

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229090 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Feanor kedvenc dala:

"Tüzet viszek, ne lássátok, ég a ruhám, ne hagyjátok"

(Ghymes)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229080 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Humor
A Babó[/size]

:bilbo1: Bilbó: Te meg mi a francot keresel itt, Gandalf? :hein:
:gandalf2: Gandalf: Jöttem sétálgatni.
:bilbo1: B: Azt megteheted innen 200 métere is! Na tűnés! :evil:
:gandalf2: G: Egy mágus pontosan ott sétál, ahol akar, hülye paraszt.
:bilbo1: B: Te mágus?! Ez a legjob vicc, amit valaha hallottam! Egyébként jó a kapcsolatom az Angmari Maffiával, csak egy szavamba kerül és kiküldenk két gorillát... :twisted:
:gandalf2: G: Na jó, meggyőztél!

Később

:bilbo1: B: *csöngetnek* Ki az? Bújj be!
:gimli1: Dwalin: Csá csumi csá, haver! Én Dwalin vagyok, a Kék-hegység legnagyobb graffitise. Kérsz valamit az ajtódra, öcsi? :pimp:
:bilbo1: B: Na idefigyelj te firkász! Kifelé! Most!
:gimli1: D: Öcsi, nekem ide van kedvem bemenni, vágod? Ha meg nem... *sokatmondó pillantás egy baseball ütőre* :cross:
:bilbo1: B: Vágom. Na jó, gyere be, de ha hozzá mersz nyúlni valamihez én...
:gimli1: D: Basszus, de fasza a TV-d kishaver! :itscool: És éppen a Vala Világ meg! Öcsi, megdobhatnál egy kis fűvel, vagy extasyval! Vagy ha jó fiú vagy, akkor a whisky is megteszi!
:bilbo1: B: Hát...
:gimli1: D: Na mi lesz? Vazze' hozzad má' azt a piát! :?:
:bilbo1: B: Izé, rögtön...
:gimli1: D: És rendelhetnél pizzát!
:bilbo1: B: Én aztán nem! :|
:gimli1: D: *újabb pillantás a baseball ütőre*
:bilbo1: B: Akarom mondani, máris! :mad2:
:gimli1: D: De gyorsan, öcsi! :arrow:
*újabb csengetés*
:bilbo1: B: Megyek! :triste:
:gimli1: D: Hát a pizzámmal mi lesz, vazze'? :hein: [/color]

Több
19 éve 11 hónapja #229068 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Humor
Sziasztok,

Mivel már többen kérték, ezért felteszem ide a Musical Esten előadott "Hallo NewLine..." című bohózat szövegkönyvét. Jó szórakozást hozzá. ::::)

www.leplap.hu/ftp/hallonewline.doc

Több
19 éve 11 hónapja #229065 Írta: Namarie

Ery írta:

Niéla Alondriel írta:
Naplóban mi nem volt még? Banyapók, Boszorkányúr, Keselyüstök? Volt, vagy írjam?

Régebben voltak itt színész naplók is, de nem mindenkié. Alyr, én megírhatom Sean Bean naplóját is...

Naplóban már minden volt X alkalommal...

De attól még lehet "variációk egy témára" című fejezet, mert ahány ember, annyi nézőpont...

Több
19 éve 11 hónapja #229057 Írta: Halálvirág/Gemini
Halálvirág/Gemini válaszolt a következő témában: Humor
:lol: :) :D :hello: :itscool: :look:

darált Halál
bang bang

Elvakít a napfény.

Több
19 éve 11 hónapja #229024 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: Humor

Niéla Alondriel írta:

Néhány nap múlva
A hippi Khirály

lett! A kis drágám pedig megnősült . A lehető legjobb családból.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!

Jajj, ez teccik :lol: :itscool: :sungl: :dance: :up: :hello: :cheers: :bounce: :clown: :cool2: :agree: :pimp: :bandit: :smokin: :dead: :D :) :P Van még happy emotikon????????????????????????????

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Több
19 éve 11 hónapja #229022 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Akkor legyen Keselyüstök naplója. Asszem, ez még nem volt, csak Buga...

Szóval
Keselyüstök
, az intelligens paripa nagyon titkos naplója

1. nap
Megszülettem. Mindenki ájuldozik tőlem a gyönyörtől. Idejött a király őfelsége is, és megmutatott a kisfiának.
Kisfiú:
-Apúúúúúúú, ugye majd az enyém lesz, ha megnövök?
-Nem, kisfiam, a tiéd Brego lesz!
-De én ezt a szééééééép fehéééret akaroooooom!
-Kuss kisfiam! Ez nem mindennapi ló!

Annyira Khirály ló vagyok...

Pár évvel később
Én vagyok a legszebb ló a ménesben! Minden csini kanca engem zsong körül. Azt hiszem, Brego féltékeny rám.

Megint pár év...
Mi??? Ezek fel akarnak szerszámozni? ENGEM??!!! Na, abból nem esznek!!!
*rúg*

Egy szép napon, 3019 tél végén...
A király nekiadott valami idős mosóporreklámnak!!! Kergetőzöm vele. Engem ugyan nem ül meg!

Másnap
Francba mégis. :evil:
De a szerszámról szó sem lehet!!!

Következő nap
A gazdi egész jó fej. Tök jól néz ki a hátamon, olyan fehérek vagyunk, mint egy komplett mosóporos PR-film.

Másnap
A gazdihoz csatlakozott egy hosszú, szőke hajú lány , egy hippi és Törperős.

Következő nap
A lány voltaképpen fiú.
Láttam fürdés közben.
Hazamentünk, de sajnos nem mehettem be a trónterembe, pedig később Háma mesélte, hogy nagy műsor volt.
(később)
Brego :bill1: levágta a hisztit, mert a gazdája megmurdelt. Komolyan, egyes lovak nem tudják, mi a jó modor. A hippi , aki eszerint titokban egy suttogó, gyorsan helyrerakta.
A gazdi felpattant rám, és elvágtattunk. Szólt, hogy vágtassak, ahogy bírok, mire közöltem, hogy húzd meg szépen a "Jump to Lightspeed" feliratú fülemet.

Másnap
Összefutottunk egy csomó ismerőssel. Meg a rajtuk ülőkkel is.
Gandalf mondta nekik:
-Fiúk! Csata van!
Erre Éomer olyant ugrott, hogy ha nem lovon ül, valószínűleg helyből szaltózik:
-Csata??? Hol??? Gyerünk!!!

Ötödnap hajnalban
A kelő nap sugaraitól előnyösen koszorúzva, levágtattunk egy kb. 75 fokos lejtőn. A gazdi nekiállt villogni.

Másnap
Elmentünk egy árvíz sújtotta településre, ahol egy szegény, idős árvízkárosult veszekedett a gazdival, majd valahogy kiesett a toronyból. Feltehetőleg Gríma , a lovak réme is segített neki.

Következő nap
Tegnap éjjel mindenki bulizott, még én is kaptam friss zabot.
Ma viszont Gandalfra rájött a fénysebességmánia, és közölte, hogy vágtassak lehetőleg 3 nap alatt egy több száz kilométerre lévő városba, ja, mindezt úgy, hogy még potyautast is viszünk.

Másnap
Egész nap loholtam.

Következő nap
Na, végre megérkeztünk. Komolyan, az itteni légkörtől égnek áll a szép szőke sörényem. De legalább jól nézek ki a FEHÉR épületek között.
Csodálom, hogy a graffitisekben még nem keltett vad vágyat ez a sok fehérség.

Másnap
De jó! Akcióztunk! Kivágtattunk, és megfutamítottunk 9 db sötétrockert
, akik röhejes szárnyas izéken ültek. Ezzel megmentettem egy helyes fiatalembert (mert persze ÉN voltam itt a sztár, Gandalf csak mellékalak). A srác eléggé meg volt illetődve. Igazán megszerettem.

Következő nap
Unatkozom. Ezek a gondori lovak olyan műveletlenek. Ráadásul még lovi sincs itt.
(később)
Micsoda??? A védencem már megint mehet harcolni?? Micsoda eljárás ez?
(később)
Na, mit mondtam??? Megsebesült szegénykém. Még szerencse, hogy a lova :bill1: hazahúzta. (Végre egy értelmes ló Gondorban! Ezzel, azt hiszem, összebarátkozom.)

Másnap
A gazdi a bástyákon lovagol rajtam. Nagyon látványosak vagyunk.
(később)
Megint fénysebességre kapcsoltam, ezúttal a szerpentinen, amit itt valami elit tünde szóval neveznek meg. De attól az még szerpentin.
Na, szóval berontottunk a mauzóleumba. (Mibe, hogy minden tekintet RÁM irányult... *öntelt nyihogás*)
Épp jókor, hogy megmentsük a kis kedvencemet. Na jó, elismerem, ebben a potyautas is közreműködött.
Az a pszichopata állat meg akarta égetni!!! Ettől úgy felhúztam magam, hogy berúgtam a tűzbe. Nagyon vicces volt, és a gazdi is megdicsért utána, bár csak titokban.

Következő nap
Na, megjöttek a régi haverok! Mármint a szőke fiú :legolas5: , vagy lány :celebrian1: , a hippi :fight: meg Törperős :gimli2: . Megyünk csatába.

(később)
Kijött a kapun egy antifogkrémreklám illető.
Aztán csata jött!

(később)
Naná, hogy mi nyertünk!

Néhány nap múlva
A hippi Khirály lett! A kis drágám pedig megnősült . A lehető legjobb családból.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 11 hónapja #228880 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor

Ery írta:

Niéla Alondriel írta:
Naplóban mi nem volt még? Banyapók, Boszorkányúr, Keselyüstök? Volt, vagy írjam?

Régebben voltak itt színész naplók is, de nem mindenkié. Alyr, én megírhatom Sean Bean naplóját is...

Biztos ez?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 11 hónapja #228865 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor

Niéla Alondriel írta:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 11 hónapja #228851 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Humor
Niéla: Csatlakozom az előttem szólókhoz. :itscool:
Fergetegisztikus.

Több
19 éve 11 hónapja #228850 Írta: Idhren/Ryelnya

Niéla Alondriel írta: Hiába, a gondoriak fekszenek nekem igazán... meg egyes rohírok...

Akkor.... Éowyn :eowyn1: & Boromir :boromir2: ????

Vagy hülyeséget mondok :?: :hein: :confused2: ?????

Na mind1.

Aule vs. Eru

(Ez az első paródiám a Szilből, úgyhogy a rossz minőségért felelősséget NEM vállalok :!: !!)

E: Mik ezek a kisnövésű, baltás :gimliaxe: izéid???
A: Szívósabbak, mind a te hidrogénfejűjeid.... :thranduil1: :glorfindel1: :legolas6: :celebrian1: :celeborn1: :haldir1: :legolas4: :legolas1:
E: Úgy beszélj, hogy bármikor kirúghatlak....
A: Bocsi Boss. Szóval, ezek az én Melkorálló gyermekeim....
E: ÚrÉn!!! Mit csináltál Yavannával?
A: Én? Semmit... Ezeket nem ő szülte...
E: Szent magamra, már megijedtem, hogy meghülyültél...
A: Most akkor engedélyezed az ardai létüket?
E: Felőlem... De úgy élj, h a hidrogénfejűjeim :thranduil1: :legolas6: :glorfindel1: :celeborn1: :celebrian1: :haldir1: :legolas3: :legolas5: :legolas4: :legolas1: utálni fogják őket.
A: Hát azt nem csodálom...

Télleg bocsi, ha sz*rr lettt.. :oops: :oops:

Több
19 éve 11 hónapja #228840 Írta: Mirlen Mírdain
Niéla: Woah oh! :D :) :hello: :hello: :hello: :wink: :look: :cheers: :dance: :up: :bounce:
Ez nagyon jó! ARAGORN! :aragorn3:

Több
19 éve 11 hónapja #228835 Írta: Noredhel
Hiába, a gondoriak fekszenek nekem igazán... meg egyes rohírok...

igaz, levelezhetne más is...

pl.

Szarumán-Boszorkányúr
Galadriel-Elrond
Samu és a Tata
etc.?

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #228833 Írta: Idhren/Ryelnya
Niéla, ez egyszerően kifejezeve...fájdalmas.... :dance: :hello: :itscool: :cheers: :cross: :sungl: :biggrin2: :smokin: :dead: :cooljump: :clown: :evil3: :up: :cool2: :agree: :pimp: :bandit: :twisted:

Több
19 éve 11 hónapja #228832 Írta: Noredhel
Hát az egy olyan spéci cucc, amit akkor látott, mikor belenézett titokban apuci palantírjába (amiért aztán tettleges felpofozás lett a jutalma)

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #228823 Írta: Noredhel
Egy kisz naplócka by me.

Boromir nagyon titkolt naplója

1.nap
Megtanultam írni! Khirály ! Végre nem szid a mama állandóan. A papa meg nagyon büszke rám!

Pár évvel később
Meghalt a mama. Ez gáz. Rám bízta Faramirt ! Na ne, ez már kicsit sok!
Hál'Erunak én vagyok a papa kedvence.

Tíz évvel később
Mondtam már, hogy a hadgyakorlatok milyen unalmasak, ráadásul két közeli rokonnal , akik sose hagynak békén, és bálványoznak?
A papa folyton kivételez velem. Szerintem ez nem igazság. Nem foglalkozik Faramirral (LESZÁMÍTVA A KÖTELEZŐ NAPI 3X-I SÉRTÉST) így persze nekem kell szegény kis érzékeny lelkű testvérkémet vigasztalni . Valahogy gyanús nekem ez a kölyök. Lehet, hogy akar valamit?

Két évvel később
Tényleg akart. Ma nagyon intenzíven csábított. A többire nem emlékszem, alkoholos befolyásoltság alatt álltam.

Tíz évvel később
A helyzet változatlan, kivéve, hogy a papa még többet cikizi Faramirt, ő még inkább hozzám menekül, egyszóval, ördögi kör... komolyan, elegem van belőlük.

Nyolc évvel később
Megvertük a szánalmas kis orkokat . Nagyon menők vagyunk.
A papa persze megdicsért, és ölelgetett, amitől kicsit zavarba jöttem. Lehet, hogy ő is akar valamit? Ennyire vonzó pasi lennék? *öntelt vigyor*
Elhúzok Völgyzugolyba, mert már nagyon unom az itteni légkört. Ennek örömére új naplót kezdek.

1. nap
Nagyon csicsás és minden praktikumot nékülöző ruhában, valamint a kedvenc malomkerék pajzsommal, és a "Gondor Kürtje" fedőnevű telekommunikációs eszközzel felvértezve elindultam.

2. nap
Elértem Edorast. Teddy bá' kedvesen fogadott, bár kezd egy kicsit szenilis lenni. Kérdezte, hogy hol a ló és a lovasa, de furcsa külsejű tanácsadója legyintett, mondván, ötpercenként ezt kérdezi.
MEGISMERTÜK egymást Éowynnal . Végre egy értelmes ember Edorasban! Olyan csini... nem tudom, miért vannak a papának előítéletei az idegen népekkel szemben. Talán olyan jó ez a beltenyészet, ami nálunk van? Csak nézzék meg Faramirt... vajh' kire ütött?

3. nap
Meglátogattam Szarumánt Vasudvardban. Fura, legutóbb még nem volt erdőirtás errefele. Megmondta, hogy foglyul ejtett egy lökött öreg tatát . Jót szórakoztunk rajta.

4. nap
Találkoztam egy festettszőke tünccel útközben. Sajnos nem tudtam lerázni, mert ő is Völgyzugolyba tart.

5. nap
Nagyon hatásosan belovagoltam Völgyzugoly kapuján, és kicsit táncoltattam a lovam a kamera előtt.
Később elindultam nézelődni, és megfeledkezve néhai jó anyám figyelmeztetéséről ("Ne nyúlj semmihez, édes fiam") jól megvágtam a kezem valami hattá tört karddal. Ráadásul mindezt egy szakadt külsejű idegen előtt. Jól beégtem.

6. nap
Máma nagy ordítozást rendeztünk. Először egy gülüszemű kisfiú kirakott középre egy szép Gyűrűt, de mikor fel akartam venni, hogy megnézzem... ("Ne nyúlj semmihez!" hallottam anyám hangját...) egy vén tata , véletlenül pont az, akit Szarumán foglyul ejtett, de közben télakolt, rám üvöltött mordori nyelven, mire majd' szívbajt kaptam és gyorsan leültem. Utána megpróbáltam logikusan érvelni, mire a szőke tünc útitársam leordította a fejem, majd közölte, hogy a szakadt fickó a Khirályom.
Na erről apámat kéne megkérdezni...
Szövetkeztünk, hogy elkísérjük a kisfiút. Már voltunk hatan, de Elrond közölte:
-Kell egy hetedik is, mert a mesterlövészek is annyian voltak.
Túljelentkezés miatt végül kilencen lettünk.
:frodo4: :sam2: :pippin7: :merry5: :gimliaxe: :legolas6: :gandalf2: :fight: :boromir2:

7. nap
Megyünk.
Megpihentünk egy csini sziklás helyen, illetve a többség henyélt, én meg aktivizáltam a két kevésbé fontos hobbitot :merrypippin: , hogy velük is történjen valami. Hagytam, hogy lebirkózzanak , de erre a h*lye Aragorn is csatlakozni akart. Jól felrúgtuk. Ám sajnos vége lett a hancúrozásnak, mert jött egy csapat varjú, amitől a Hitchcockon szocializálódott tündének égnek állt az összes haja , elkezdett sikítozni, majd pánikszerű, tömeges elbújást hajtottunk végre.

8. nap
Rohadt havas lejtő. Helikopterrel kellett idejönni forgatni, majdnem meghaltam!
Frodóka sikeresen eltanyált, és leejtette a Gyűrűjét. Na végre, megnézhetem rendesen!
Mégse. H*lye Aragorn mindjárt a kardjához kapkodott meg rám üvöltött, hogy adjam vissza. Miért kell mindig félreérteni az embert?

9. nap
Hó a Caradhrason. T*k*m kivan ezzel a sok hóval. Nagyon reklámoztam Rohan Kapuját, de a törp addig lökte, hogy Mória rulez, míg Frodó eldöntötte, hogy akkor legyen Mória.

10. nap
Mória. Frodó kishíján kinyiffant: 3x.
Először a Kapunál lakó, aranyos kis csápos izé kapta el, ezt vad akciójelenet keretében legyaktuk és a karjaimban hoztam ki Frodót. A vízből.
Másodx: Gimli folyamatos siránkozása mellett elértük Balin sírját. itt aztán a kis ügyes Pippin bungee-jumpingot játszott egy csontvázzal. Majdnem fejbe lőttek a h*lye orkok :urukhai2: :urukhai2: :urukhai2: . Utána meg a troll vágott a falhoz. Még jó, hogy CGI-vel csinálták, mert tuti betört volna a fejem.
Na, trollocska kicsit leszúrta Frodót, aki már megint megúszta. Utána rendeztünk egy kis távolugrást Khazad-dúm lépcsőin, amit persze ÉN nyertem (na igen! Próbálj meg két hobbittal, és egy százkilós pajzzsal leterhelve ugrálni!!!)
Harmadx: jött a Balrog ! Nagyon cukin nézett ki! Gandalf mártírarccal útját állta, és hosszú vita után lezúgtak az amúgy is rozzant hídról. Frodóka persze oda akart rohanni, mire megint felkaptam... ahh... kezdek beindulni, de nem a Gyűrűtől.

11. nap
Mondtam már, hogy utálom a telepata, szőke, furcsa szemű hangulattündéket?!
Galadriel azt mondta, hogy apám meg fog halni. Ez gáz. Sőt, én is. Erre ne kezdtem volna bőgni??? Még olyan fiatal vagyok! Nem akarok meghalni! :cry: :bawling:
Aragorn megvigasztalt. Kezdem bírni.

12. nap
Evezünk.
Mindenki kapott valamit Galadrieltől, csak én nem. Ez nem igazság!

13. nap
Az éjjel rájöttem, hogy az a fatuskónak látszó tárgy Gollam :gollum1: .
Aragorn :fight: már megint bunkón beszélt velem.
Hát már sosem fogják hagyni, hogy MEGNÉZZEM azt a nyavalyás Gyűrűt???
Még mindig evezünk. Komolyan, ha kikötünk, megkörnyékezem Frodót :frodo4: . Nemcsak a Gyűrű miatt.

később
Kikötöttünk. Áhh! Sikerült becserkésznem! Próbáltam finoman közölni vele, hogy mély érzelmeket keltett bennem, de egyre csak azt nyafogta, hogy "nem adom a Gyűrűt" meg "te nem vagy önmagad, előbb józanodj ki"... (Talán ÉN szoktam pipafüvet szívni?) Azanyád! Adod ide!
... Most meg hova lett? ÁÁÁ! Tökönrúgott! Frodó, én nem úgy gondoltam! Asszem, most bőgnöm :bawling: :bawling: :bawling: kell. Vagy ilyesmi.

(később)
Akciózni akarok! Á, pompás, mindössze három tucat ork, Pippin és Trufa :merrypippin: ellenében! Ezeket lazán legyakom!
... Azért segíthetnének, ahelyett, hogy itt bambulnak.
Megfújtam Gondor Kürtjét. Borzasztóan le van hangolódva.
Ahhh! Eltaláltak! Mindegy, akkor se adom fel! ... Jajj! Mi vagyok én, dartstábla??? ... Óóó... végem... nem bírom...
Egy nagydarab, brutális uruk-hai áll előttem és gonoszul vigyorog. "Szöszi! Annyi eszed nem volt, hogy magad elé tartsd a malomkerék pajzsodat?"
Jókor szólsz... - nyögtem fel.
Az uruknak váratlanul a nyakába ugrott Aragorn :fight: . Na jó, nekem ez már sok. Inkább kifekszem.
... Aragorn! Mit akarsz? Már meghalni se lehet nyugodtan? Muszáj a patetikus dumáidat hallgatnom??? Nem, egyáltalán nem vagyok jól. Hagyd azt a rohadt nyilat! Bent kell hagyni, különben elvérzek. A csapos mondta. Ő tudja, mert itt öltek már orvost is... Amúgy is meghalok. Az emberek világa elbukik. A Sötét Oldal fog győzni. Semmit se hagytam ki? Ja, követtelek volna... testvérem... vezérem... na jó, egye fene... Khirályom... arrgghh...
/a napló megszakad

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #228815 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor
Niéla!
sza ha már ilyen rendi vagy, akkor szvsz kezdődhetne a 2. korban a dolog a szövetség gy.háború meg minden előtt, és ugorhatnál. vagy csak filmen belül? :? 8O :lol: :twisted: akkor legyen az, h Legsy jár a csaj után, és megmondja a magáét aragornul Aragornnak. :twisted:

és ez az Éowynos!!!!!!! :roll: rulz! tökre morbid!

sza....

Gandalf Völgyzugyolyban:
- Elrond barátom, helyes az a kis vörös!
- Ja, szentem is, de a volnál szives az Ordítozásra figyelni?
Legsy: - Majd én szemmel tartom helyetted a csajokat. 8)
- 8O :x tisztában vagy vele, h egy mágussal beszólsz? akarom mondani beszélsz??!?!?!?! :rmad2: ide üss!
Bannnngggggggggg!
[color=#]- Tessék, oda ütök, és a forgatókönyv szerint nem én, hanem te fogsz kinyúvadni! :twisted: [/color]
Arw.: - Kedves egybegyúl... gyűltek, megkérhetném önöket, h...
Legsy:-Ne tépd a szád cica 8) (*lesmárol*) Ne gyötörd magad Aragorn! 8) (*lenyilaz*) -kérdések? :smokin: :| jó. akkor ... hol is tartottunk? :pimp:

napokkal később...

- Khmmmm. Legolas! viszzaadnád a lányomat?
- Szvsz nálam szívesebben van- *üveghangon*
- Hallom. 8O

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
19 éve 11 hónapja #228770 Írta: Noredhel
Egyébként, ha már bíróságoztunk itten: megírhatom Denethor perét? Elvégre ő az én reszortom, és van egy-két tippem, hogy ki vállalná be a védelmét.

Szerintem a gülüszeműhobbitosz-gyűrűsz-szokcatász-borostásKhirályos filmek isz jók. Szerintem.

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #228768 Írta: Noredhel
Jaj!!! Szarumán, mint Mikulás!!! Meghaltam!!!

Legsy és Arwen? A baj csak az, hogy egyiküket sem szeretem (logikus: Théodent és Denethort szerettem, mert olyan kis hiperaktív levelezők...) de azért megpróbálhatjuk!

Legsy-Arwen már a Szövetség elindulása után kezdődjön?

Még néhány kimondhatatlan dolog:

Boszorkányúr: Egy nő?! Juhé!!! Most elkaplak!
Éowyn: Éljen! Végre valaki elveszi a szüzességemet!!!

Frodó: Elegem van a kontaktlencsémből!

Szarumán: Hülye ork, összedzsuvázod a ruhámat!

Samu: Ó... Gollam... annyira szeretlek!

Denethor: Te, Pippin, tudsz szovjet munkásindulókat is?

Boromir: Gimli... be kell vallanom... szeretlek... (Mória után)

Gimli: Éljen a vegetáriánus koszt! - Szeretem a fákat!

Aragorn: Éljen a KÖZTÁRSASÁG! Éljenek a jakobinusok! Vesszenek a Khirályok!

Faramir: Márpedig most az egyszer az lesz, amit én akarok!!!

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #228727 Írta: Halálvirág/Gemini
Halálvirág/Gemini válaszolt a következő témában: Humor
Haha! :hello: Nagyon rúlz ez az oldal! Bab nyúl! :D :) :lol: :wink:

darált Halál
bang bang

Elvakít a napfény.

Több
19 éve 11 hónapja #228712 Írta: Namarie
Még pár mondat, ami soha nem hangozhatott volna el:
-Köszönöm, nem kérek többet- by Ungoliant.
-De ocsmány egy barlang- Gimli

Könyvcím:
Frodó és Nazgúlkirály: Lidérces álmaim

Mi Feanor kedvenc idézete?

"Miért zúg a tömeg? Kívánja eskümet?"

Mandosé:

"Odalenn az alvilágban, szellőtlen, bús alvilágban"

Finrod kedvenc drámája:
Albee: Nem félünk a farkastól

Több
19 éve 11 hónapja #228553 Írta: Idhren/Ryelnya

Mirlen Mírdain írta: Mit szeretsz legjobban csinálni?

:boromir2: Boromir: Célbadobni, apu fényképére!

Ez nem inkább Faramir :faramir1: :twisted: :twisted: ????

Több
19 éve 11 hónapja #228488 Írta: Mirlen Mírdain
Mit szeretsz legjobban csinálni?

:sam2: Samu: Gondozni Frodó úr virágait. Frodó úr kedvében járni.
:gandalf2: Gandalf: Ez nem igaz, hülye firkász! Egy mágus pontosan azt szeret csinálni, amit akar! De mondjuk így ennek semmi értelme! Na jó, elmondom! Az emlékkönyvemet lapozgatni. Tölgypajzsos Thorin olyan szépet rajzolt bele...
:frodo4: Frodó: *sátáni vigyorral* Vírusokat kreálni és elküldeni őket mindenfelé. :twisted:
:pippin8: Pippin: Lenyúlni Zsizsik gazda termését...és még sokmindent...
:merry6: Trufa: Pirózni.
:eowyn1: Éowyn: Főzőcskézni :twisted:
:gollum2: Gollam: Összeeszküvészeket tervezgetni gonosz kisz hobbitkák ellen. Meg ápolni a kapcolatunkat Vele.
:aragorn3: Aragorn: Móókuskára vadászni az erdőben... Meg hobbitokra!
:sarumane1: Szarumán: Bajod? Ja, értem, szóval, chatelni! Dencsivel és Ronival.
:wormtounge1: Gríma: Szerelmes verseket olvasgatni.
:boromir2: Boromir: Célbadobni, apu fényképére!

Több
19 éve 11 hónapja #228419 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor

Idhren írta: Furcsa kérdések, amik a Gyűrűk Ura és a Szilmarilok olvasása közben eszembe jutottak:
1. A Megyében mirt nincs király és királyné?

erről eszembe jut milyen rossz lhet már az entk királyának lenni

Fa+ király angolul

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 11 hónapja #228417 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
NAGGGGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ vagy ALYR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elbújok melleted

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 11 hónapja #228414 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humor
Üdvözletem!

Alyr: mondhatnám, felüdülést jelentő változatosság :wink: :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 11 hónapja #228403 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: félelmetesen jó! :itscool: :mrgreen: :D :lol:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 11 hónapja #228398 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Részlet a Nazgúl jelentéséből ami felderítette Orthancot az entek menete után.

Körberepültem a tornyot miközben az erdőszerű képződmény odalent tovább mozgolódott. A torony körül vizet láttam, a torony sértetlennek de kihaltank látszott. Bekiáltottam az ablakon, majd leszálltam a tetőre. Szarumán már várt.

Sz: Mit keresel itt, te feket izé?
N: Mordor nevében jöttem, Mordor nevében mondom, te magadnak akarod a Gyűrűt!
Sz: Ezért jöttél ilyen messzire, hogy ezt elmondd?
N: Tiszteletlen pondró! Emlékezz kivel beszélsz?
Sz: Emlészem. Szauron kiküldött árnyával. Jobb dolgod nem volt, mint idejönni? Egyébként sincs nálam a Gyűrű.
N: Nem mondtam hogy nálad van... Támadd meg Rohant, kapsz rá tíz percet.
Sz: Már megtámadtam.
N: És?
Sz: És, és, mit és, csata volt a Helm szurdoknál, de azóta levert vagyok.
N: Vesztettél?? A főnök mindig is mondta, hogy képtelen vagy bármi jelentőset tenni...
Sz: A főnököd könnyen beszél, ott ül a fekete tornyában és semmire sincs gondja.
N: Tíz perccel ezelőttig te is itt ültél a fekete tornyodban...
Sz: Naná, de csak mert itt kint hideg van, és folyton fölkiabálnak az entek, hogy piszkos a szakállam.
N: Entek? Nem azt mondtad, hogy fogpiszkálósítottad őket? A legutóbbi jelentésben ez állt...
Sz: Hát... Úgy volt... Igazából a kísérleteim, hogy a beszélő fákból beszélő fogpiszkáló lesz-e még csak az elején jártak... Történt egy kis malőr...
N: Úgy láttam szétrombolták az erődödet, megölték a katonáid, téged meg bezártak a tornyodba egyedül...
Sz: Egyedül? No hiszen... Még ha egyedül lennék...
N: Nem is egyedül? Ki van még itt...
Sz: Gríma...
N: Róla azt írtad a jelentésben, hogy igen okos...
Sz: Na ja... Folyton megver sakkban... ENGEM! Igaz, hozzájárul a győzelméhez, hogy az én bábuim folyton változtatják a színüket... Színváltós Szarumán... Sokszínű Szarumán... Szivárvány Szarumán... Hogy Morgoth rothassza meg a sok imázstervezőmet...
N: Akkor mostmár semmi hasznodat nem vehetjük?
Sz: Mi az hogy semmi hasznomat? Áhá... Mást akartok ide tenni... Átlátok rajtad!
N: Bocs, attól tartok leesett a köpenyem. Ilyenkor eléggé üvegszerű vagyok bizonyos szempontból... De van tartalék...
Sz: És mi volna az én sorsom?
N: Gyere velem... Gyere Mordorba, lenne számodra egy feladat...
Sz: Lenne valami munka?
N: Tudod a Banyapók a minap megette az aktuális Mikulást és az ork óvodákban lázadás lesz ha elmarad a karácsony...

A beszélgetés a mágus nem úriemberhez méltó viselkedése miatt itt megszakadt.

milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #228397 Írta: Idhren/Ryelnya

Niéla Alondriel írta:
Politikai, vallási és egyéb csoportosulások Középföldén

Nekem is lenne egy ötletem.
SZBOP - Szépek, Bölcsek, Okosak és Pesszimisták párt
A Szép: Galadriel :celebrian1:
A Bölcs: Celeborn... :celeborn1: ööö.. hát ez is Galadriel :celebrian1:
Az Okos: Gandalf :gandalf2: (Megszólal egy hang: Ő nem tünc!) Szóval akkor: Glorfindel. :glorfindel1:
A Pesszimista: Elrond :elrond1:
Elnök:Legolas :legolas6:

Niélánál úgyse leszek jobb....

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.495 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére