Humor

Több
19 éve 11 hónapja #227018 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor

Tindomiel írta: Lossarnachi az én babám, hej-haaaaaj;
Zöld füvet nyír egész nap: ez nagy baaaaaj.
Mivel egyre csak füvet nyííííír,
Rám így bizony sohasem íííííír
Hajj!

Lossarnachi az én babám, nem piskóóóta,
Nem megyek a közelíbe múlt hét óóóóta
Mikor elrakott egy rablóóóóót,
Ki fogaival söpört padlóóót
Hajj!

Azért ez sokkoló... 8O

<:3)~ <:3)~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #227001 Írta: Heníriel
Heníriel válaszolt a következő témában: Humor
Niéla, Mirlen: Rulz! "pacal kisüstivel" ! Király!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 14 órája #226915 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Újabb körkérdés:
Ki a legjobb pasi 2
Az adatközlőket nehéz volt összeszedni, ki Valinorba, ki Mandosnál, ki egyéb helyeken...

Eru: KÉRDÉST MERTÉL INTÉZNI FELSÉGES SZEMÉLYEMHEZ???
Melkor/Morgoth: Hát, hétköznap Szauron is megteszi, de valójában Feanor tetszik...
Feanor
: Micsoda kérdés! Hát én, ki más?
Galadriel : Nem mondom meg!
Szauron : Ar-Pharazon.
Luthien : Hát Beren...
Beren : Hát Én...
Huan: A Gazdi!
Glaurung: Túrin.
Túrin: Naná, hogy én, de belőlem nem eszel, te perverz állat.
Beleg :legolas3:: Túrin... *sóhaj*
Nienor : Hát a férj... illetve a báty... akkor most hogy is van ez?!
Balrog : Ecthelion. Futott még Gandalf.
Feanor Fiai: Hát mi! ha végre megszerezzük a nyavalyás szilmarilokat, minden nő utánunk fog dögleni...
Maedhros: Haggyál, regenerálódnom kell, nem érzem a kezem...
Eol: Én! Sötét Oldal rúlz!
Maeglin: Atyám fia vagyok, tehát én! Ah, Idril! Megbánod még, hogy azt a nyámnyila Tuort választottad!
Tuor: Ki a nyámnyila, vazze? *lelöki*
Húrin: Hagyj békén a kérdéseiddel! Rohadt sajtó, még egy gyászoló atyát se tisztelnek?!
Elendil: Talán Elrond. Talán Gil-galad.
Gil-galad : Elrond? Elendil? nem, mégis inkább Elrond...
Isildur : a Drááááágaszááááág! Ja, hogy pasi? Hát én, a Khirály!

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 16 órája #226889 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Humor
phaedra: nekem is nagyon teccik a napló, amit szoktál írni. a ragura én is gondoltam, de az 'alap napló' szerint Aragorn kedvenc kajája a móókuska.
tindomiel: jó kis esküvő, azzal a 'kevés' vendéggel... :D

Több
20 éve 16 órája #226862 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: Humor
Tíndomiel: a Megasztáros poén naon tccett, de jó a többi is nagyon :itscool: (magyaros szórenddel szép :roll: )
Phaedra:Az új napló nekem teccik nagyon... de szerintem a régi is jó volt :lol:

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Több
20 éve 17 órája #226853 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Étel, amit Aragorn rendelne: ragu Eowyn- módra...

Tindomiel: nem utolsó kis szösszenet! Alig bírtam az álszent szigornál megállni, hogy hangosan fel ne nevessek. (Egy pillanatra magam elé képzeltem az arcokat..) Szegény Faramirék!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 1 napja #226744 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Humor
Kicsit gyakorlatoztam...

Esküvő Gondorban
Éowyn szép csendben várakozott, meglepő nyugalommal, méghozzá arra, mikor készül el végre mélykék színű ruhája. Az egésznek nem lett volna jelentősége, ha bármely más ruhadarabról lett volna szó, és nem az esküvői ruhájáról. Amin mellesleg már a fél varrólányképzővel összeveszett, mert ő jobb szeretett volna egy fehér, esetleg ezüst színű ruhát, ám jövendőbelije, és ezáltal a gondori varrólányképző kötötte a kutyafélék családjába tartozó emlősállatot a karóhoz, ergo nem engedtek a kék színből. Miután sikertelenül, de rendeződött a dolog, legalábbis a tárgyaláskészséget illetően, azon kaptak össze, hogy fehér ruha legyen kék csillagokkal, vagy kék ruha fehér csillagokkal. Mivel a vőlegény a maga részéről már ezen a ponton egy legyintéssel feladta a kérdést, ezért végül mindenki lemondott a pici csillagokról, valószínűleg mindenki legnagyobb örömére.
Szeptember első napjára tűzték ki a szertartást, és már csak három nap volt arra, hogy mindennel rendben elkészüljenek. Bár szerették volna, ha a félszerzetek is jelen vannak az eseménynél, nem lehetett összeegyeztetni a két társaság különböző igényeit: vagyishogy a hobbitok sokat tettek volna ki a szűkre szabott költségszámlán az ételek tételsor alatt, és mindehhez hozzájárultak mindenféle egyedi igényeik, mint a pipafű (jelesül minimum lápatoroki) és a hobbitok bevett szokásai szerinti ajándékkapás. Ezen kívánalmakat viszont a kissé megcsappant gondori kamara nem volt képes fedezni, pedig csak 4 hobbit ellátásáról lett volna szó, ez már így is soknak bizonyult.
A vendégeket a gondori és rohani rokonok és barátok alkották, mivel sem Faramir, sem Éowyn nem akart nagy felhajtást csapni. Mindketten úgy vélték, a házasság alapvető lényege a kapcsolatuk szentesítése, nem pedig a kívülállók szórakoztatása. Az nem zavarta őket, hogy a kívülállók mindezt pont fordítva gondolták, élükön a ceremónia vendégei közé beépülő paparazzikkal, akik elsősorban a Rohír Kolomp olvasóinak igényeit tartották szem előtt.
Persze a meghívottak között első helyen álltak a Dol Amroth-iak, mint Imrahil és Lothíriel, és még vagy két tucatnyi távoli rokona Faramirnak; az ithíliai kószák közül néhány, Damroddal és Mablunggal, a minas tirithi őrség egy-két tagja Beregonddal az élen. Éowyn részéről Éomeren kívül jelen lesz még az edorasi testőrség pár katonája Grimthain vezetésével, és vagy harminc edorasi és dúnhargi leány, akikkel szorosabb barátságot kötött az Úrnő.
Az esküvő napjáig Éomer álszigorral ügyelt a szerelmespárra, de abbahagyta, mihelyt Éowyn felhozta előtte Lothíriel nevét.
Felvirradt a nap, közben elkészültek mindennel, bár Faramir ünnepi ruhája a sietség miatt kissé csáléra sikeredett, és ez igen lelassította az előkészületeket, mert a fél nász- és szolganép kiröhögte a háta mögött (voltak olyan udvariasak, hogy vele szemben az ajkukat harapdálták, és fura légzési rendellenességeket mutattak).
A szakács mindeközben megbetegedett, és az egyik kezdő kukta helyettesítette. Ezáltal viszont a fél menüsor szénné égett, a másik fele nyers maradt, valamint rejtélyes módon só került a torta alapanyagába.
A meghívottak közül Mablungékat kellett csak megrendszabályozni, mert kissé mámoros hangulatban érkeztek (Faramir szerint az örömtől, de egyhangú szavazás alapján nyilván valamilyen szőlőszármazék hatására gyanakodtak a többiek). Mindez nem lett volna annyira zavaró, ám később többen sérelmezték, hogy Damrod daltudománya kimerül a Lossarnachi az én babám&#8230; kezdetű borzadályban (aki esetleg nem ismerné (van-e ilyen?), az örüljön a szerencséjének), emiatt konfliktusba keveredett pár dúnhargi leányzóval, és ez az ithiliai társaság távozásához vezetett.
Az ily módon megcsappant létszámú társaság még azt is derekasan viselte, hogy az influenzás tüneteket produkáló Beregil mintegy 200 wattos hangerejű köhögésétől szinte semmit nem lehetett hallani abból, ami valahol a V.I.P. vendégeken is túl zajlott. Bár később már többen nehezményezték a dolgot, mert Faramir Megasztárokat meghaladó módon adta elő házassági dalát (nem, nem Jimmyt énekelt szerencsére, különben se tudta volna kivágni a magas C-t, mert nem volt nála kard). Ez ugyanis általános, és (valljuk be) néha elég kellemetlen részét képezte akkoriban az esküvőknek. Tehát a saját verziójú dal szépen elsikkadt valahol Beregil leginkább egy tüdőbeteg teljesítményéhez hasonló tevékenysége mellett, pedig hol volt még ekkor a kissrác a pipázástól!
Az esküvő végül elég szép véget ért, köszönhetően Éomer mocorgásának. Amikor ugyanis felállt, a a kardjával véletlenül (?) meglökött egy gyertyatartót, ami dominóeffektet elindítva további 15 gyertyatartó helyzetét rengette meg alapjaiban, miáltal kigyulladt a szőnyeg is, amin álltak (méteres magas gyertyatartók voltak, valami ízlésficamos minas tirithi mesterember ajándékai). Mintegy gálaműsorként lángokban törtek ki a szőnyegre lelógó függönyök is, mely megadta a jelet az esküvő mentőakcióvá szervezéséhez.
Így zajlott le tehát a Negyedkor legégőbb esküvője, amelyet a krónikások ugyan másképp jegyeztek fel, de ez a verzió mindenkinek jobban tetszett Középföldén, mint az eredeti.

Lossarnachi az én babám, hej-haaaaaj;
Zöld füvet nyír egész nap: ez nagy baaaaaj.
Mivel egyre csak füvet nyííííír,
Rám így bizony sohasem íííííír
Hajj!

Lossarnachi az én babám, nem piskóóóta,
Nem megyek a közelíbe múlt hét óóóóta
Mikor elrakott egy rablóóóóót,
Ki fogaival söpört padlóóót
Hajj!

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
20 éve 1 napja #226621 Írta: Namarie
Niela: az operára és az Anita Ekbergre tett utalásod nagyon jó!4

Abszolút neveletlenségek:
-Feanort melegedni hívni
-Fingolfinéknak jégkockát ajánlani
-Turgonnak nyakláncot adni

(olvasta valaki az újjáírt naplót? szeretnék kritikát kapni, mielőtt a következő adagot berakom.. előre is köszönöm)

Több
20 éve 2 napja #226522 Írta: Mirlen Mírdain
Körkérdés: Mi a kedvenc ételed és italod?

Frodó: Fű! *De étel és ital?* Jó, akkor kokain és whisky!
Bilbó: Nekem a vén toby mindent pótol.
Gollam: Halacka! Frisszen ész capkodószan, úgy ám drágaszágom!
Gandalf: Csak teát kérek!
Pippin: Sózott disznóhús!
Trufa: Gomba.
Galadriel: Unicum Nite és Smash Tequila.
Celeborn: Saláta és minerál vótör.
Legolas: Lembas és Cola light, vitaminpótlókkal megspékelve.
Gimli: Omló hús a csontjáról!
Aragorn: Móókuska!
Boszorkányúr: Ha lenne szám, úgy ennék egy kis pacalt kisüstivel.
Szarumán: Darált lóhús és pálinka.
Gríma: tömény alkohol.
Boromir: Hamburger és fanta kéxőlő.
Denethor: Paradicsom és Red Bull.
Éowyn: Száraz kenyér és víz.
Samu: Kolompér!
Szauron: Ó, a régi szép időkben, úgy szerettem anyu sütijét kakaóval!
Éomer: Széna és víz.
Théoden: Aszpirin, penicilin, antibiotikum, C-vitamin tabletta, E-vitamin tabletta és Powerade.

Több
20 éve 2 napja #226512 Írta: Idhren/Ryelnya

Niéla Alondriel írta:
Az a baj, h már csak 2-3 levél, és vége...

Hiányozni fog... Ez is marha jó volt. :lol:

Több
20 éve 4 napja #226385 Írta: Noredhel
Denethor egy kicsit operamániás, bár ez most Verdi volt.

Az a baj, h már csak 2-3 levél, és vége...

Toujours pur

Több
20 éve 4 napja #226384 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Humor
Niéla: Ez az állandó opera,meg még anno a Wagner uras képzavar tök jó! Legalább nem csak én olvasok Rejtőt...

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
20 éve 4 napja - 20 éve 4 napja #226380 Írta: Mirlen Mírdain
Ez állati jó volt!
Caj? Dudák? Fujj! Én halackát akarok!
Imádom az ilyen Gollamos írásokat, az a kár, h én ilyenre nem vagyok képes. a legnagyobb favoritom a legjobb pasis, Arwen: Hát a Hozé Armandó, ez rulz!
Alyr: ez igaz, majd valahogy igyekszem jókat írni

Több
20 éve 4 napja #226379 Írta: Noredhel
Akkor megint LEVÉL...

Címzés: Théoden
, Thengel fia, Lovasvég királya, Dúnharg, parancsnoki sátor

Drága Teddym!

Nincs a teremtésben vesztes, csak én! (ja, bocs, ez valami régi númenori operában van.)

Most már biztos, hogy egyetlen megmaradt gyermekemet is elveszítem. Kicsit dartsoztak vele Osgiliathban. Pedig olyan hősiesen harcolt az orkkommandó elllen... :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1:

Nekiálltam siratni :bawling: , meg visszavonulást parancsolni, de ez a h*lye Gandalf nem hagyott kibontakozni. Mindenesetre csodálkoztam, mint Kokó, mikor beleszaladt Chacon öklébe. Azt hiszem, kiütöttek, legalábbis padlót fogtam...

Aúú! Nyavalyás Gandalf! Ezért még számolunk! Jegelem a fejem :blackeye: és vodkát iszom :cheers: .

Egyelőre üldögélek haldokló gyermekem mellett, és szenvedek. Az én bűnöm! :crying: Rossz apa voltam! :cry: És még a Birodalom is elbukik! :bawling: Ja, az egy másik film.

Á... hallgatok egy kis zenét. :dance: A termet betöltötte a númenori opera legkiválóbb basszusának hangja, amint arról kornyikál, hogy a felesége meg a fia nem szereti, és hogy csak a sírban lelhet nyugalmat. Mennyire átéreztem! *szipp* Csak az a frázis nem tetszett, hogy: "hűlt testem bíbor bársonyokba rejtik" Utálom a bíborszínt. Majd kitalálok valami kreatívabbat.

Szóltam Pippinnek, hogy csukja be az ablakot. Megőrjít ez a visítozás odakinn.

Még ma éjjel beszélek Szauronnal , és megmondom, hogy köztünk mindennek vége!!!

Asszem, holnap megyek meghalni :dead: ... még gondolkodnom kell, hogyan. Nincs valami ötleted? :hein:
Nekem csak a tehervonat jutott eszembe, de az nem jár errefelé.

Csókol: Denethor , Gondor Helytartója

Toujours pur

Több
20 éve 4 napja #226371 Írta: Idhren/Ryelnya
Niéla, leesztem a padlóla röhögtömben... a padlóla le...
:lol: :dance: :itscool: :hello: :cheers: Szírva :bawling: röhögtem, drágaszágom...

Több
20 éve 4 napja #226368 Írta: Noredhel
Ninc új levél, amíg ninc reakszió!

Toujours pur

Több
20 éve 4 napja #226367 Írta: Noredhel
Faramir vs. Gollam:

-Mi nem cináltunk szemmit, Drágaszág!!! Mi cak jönni jó Gazda után!
-Anita Ekberget játszani a Szent Tóban, az szerinted semmi???
-Mi asz asz Anita Ekberg, Drágaszág, mi az???
-Nagy dudás csaj, egy Fellini nevű mágusnál!
-Caj? Dudák? Fujj! Én halackát akarok!
-Kifogtad a kedvenc aranyhalainkat! Gondor Szent Aranyhalait, amiket még ősatyám, Húrin telepített ide!
-De asz a Húrin nem asz, amelyiknek a gyerekei egymásszal...?
-NEM! Az egy másik Húrin!
-Ész tifelétek nem szokász, hogy egymásszal??
-Öö... MI? Verjétek meg!!!
*megverik*
-Jáájájáj! Cúnya, gonosz emberkék, bántani szegény kisz Szméagolt!
-Tán nem szolgáltál rá, perverz gnóm?
-Mi vagyunk perverszek? Ki asz, aki hobbitkákat fogdosz? Aú!
-Százados, üsd meg, de nagyon durván!
-Igenis, Lord Faramir. És dobjuk le a padlóla is?
-Persze.
-Jáájj! Elvették a Drágaszágunkat!
-Ha még egyszer drágaszágnak szólítasz, én... én... rádlépek!!!
-De nem te vagy Drágaszág, hanem a Drágaszágunk! Aúúúú...
-Mi a fészkes fityfene az a Drágaszág?
-Hát a Gyűr... upsz...
-Ennyi elég! Megyek, előveszem Frodót!
-Mi elmehetünk?
-Kuss! Százados, még dobd néhányszor a padlóra, én megyek megkísértetni...

Toujours pur

Több
20 éve 4 napja #226366 Írta: Idhren/Ryelnya
Viszont volt olyan is, amin nagyon látszott. Pl. Gollam naplójának eredeti változata... A netre (mindenhová, értsd: az én oldalam, a Teveclub, és a tolkienHU ) már az átdolgozott kiadást raktam föl.

Több
20 éve 4 napja #226365 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Idhren írta:

Ery írta:

Mirlen Mírdain írta: Aha, szinte mindegyik le van már lőve :crying: :crying: :crying: :closed:

Sajnos nehéz újat alkotni, de ne veszítsd el a kedved, írj csak! Mi várjuk.

Megsúgom, néha én is szoktam koppintani. :oops: :twisted: Nem nagyon, csak eenyhhén célzatosan :roll:

A célzás és koppintás között mérföldnyi különbség van.

Mirlen Mírdain szvsz nem másolt senkiről, egyszerűen a "nincs új a nap alatt" nevű dolog áldozata lett.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 4 napja - 20 éve 4 napja #226363 Írta: Idhren/Ryelnya

Ery írta:

Mirlen Mírdain írta: Aha, szinte mindegyik le van már lőve :crying: :crying: :crying: :closed:

Megsúgom, néha én szoktam koppintani. :oops: :twisted: Nem nagyon, csak eenyhhén célzatosan :roll:

Több
20 éve 4 napja #226339 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor

Phaedra/Namarie írta: Mi az abszolút veszélyes?
Nazgúlnak hantompítót ajánlani.

És az abszolút illetlenség?
- Hobbitot uszodába hívni.

[/quote]

Pheadra nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

abszolút hasznos:

- Éowynnak kutyát venni :twisted:
bocs... ez nagy OFF volt. :roll:

abszolút illetlenségre:

- Arwennek a Pásztorcsillagot ajánlani.

Phaedra, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
20 éve 4 napja #226290 Írta: Namarie
Mi az abszolút veszélyes?
Nazgúlnak hantompítót ajánlani.

És az abszolút illetlenség?
- Hobbitot uszodába hívni.

Több
20 éve 5 napja #226261 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor

Mirlen Mírdain írta: :denethor1: Denethor: Szeretteink :faramir1: tálalva - szakácskönyv

Ez aranyos ^.^ kannibál rulez :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 5 napja #226203 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 5 napja #226201 Írta: Mirlen Mírdain
Aha, szinte mindegyik le van már lőve :crying: :crying: :crying: :closed:

Több
20 éve 5 napja #226178 Írta: Mirlen Mírdain
Alyr: köszi, bár én nem tudtam róla... Na jó a hűségrőlt már láttam valahol és a természetes kinézetet, de a többivel még nem találkoztam, de mondjuk, te kissé régebbóta vagy itt, mint én. Egyébként a tieid annyira jók! Nem tudom, hogy csinálod, de az énhasizmom a műveiden lesz edzett. A Tiniuralom Gondorban is lelőtt már?

Több
20 éve 5 napja #226175 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor
hú emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D szuperek vagytok!!!!!! :D 8) most nagyon leállt a fantazim. :? csak egy kicsi szavacska vagy kif. légyszike! vmi kell, h legyen ihletem!!!!! :D
8O

most jut eszembe!!!!!!!!!!!!!!! ha valaki véletlenül elolvasta a Magyar Gyűrűrt, akkor annak mondom, hogy a történetben szereplő Lemilien NEM én vagyok. puszta véletlen. de én írtam. :lol:

ja Alyr bocsika, h nagyondenagyonnagybetűvel írtam :oops: de így már csak nem téveszti el senki.

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
20 éve 5 napja #226103 Írta: Idhren/Ryelnya
Nem épp a legjobbak....

Az alábbi személyek ezekről tudnának mesélni:

:legolas4: Legolas: Hogyan hidrogénezzük hajunkat BÁRHOL?
:aragorn3: Aragorn: Így szedd fel a tündecsajt....
:gandalf2: Gandalf: Hipózás könnyedén

És pár rövid könyv:

:sauron1: Szauron: Hogy védtem meg Mordort?
:sarumane1: Szarumán: Barátságom Théodennel

Több
20 éve 6 napja #226068 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
Huh, az Ajánló topicot olvasva ért a debil megvilágosodás... :roll: :P

Miért deppelnek annyit a népek??
Mert úgy érzik, olyankor együtt lehetnek Deppel...

[size=9:1uk9r7v0]Tudom: 1. x@r volt... 2. a Depp-pelt mivel személynév így írják helyesen... :roll: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 napja #226012 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Mirlen Mírdain írta: Ez nem sikerült aaannira rosszul:

:denethor1: Denethor: Szeretteink tálalva - szakácskönyv

Ez jó... :D
A többi már így vagy úgy le lett lőve...
(vagy csak én vagyok túl vén... )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.472 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére