Humor
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Niéla Alondriel írta: Nem bírtam megállni. Ahogy Denethor zabálja azokat a paradicsomokat, az kész... pláne amilyen pofát vág közben.
Mindegy, grillre került... úgy kell neki.
Én alapvetően nem szeretem a paradicsomot.
Éljen a Paradicsom Felszabadítási Front!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Ery írta: III/15 Utánanéztem a gyűrűknek. Celebrimbor nem tudta meghazudtolni önmagát, mármint nolda vérét ést azt az arrogáns apját (esküszöm az a fickó Durcifiú II. rosszabb kivitelben). Szóval csinált három gyűrűt: tűz, víz, levegő (Ezek ennyire bele vannak pistulva szilmarilokba? Mert, hogy ezek a szilmarilok light az is tuti!). A tulajdonoskra is rákerestem, persze szolidan, mert a régi trükköket sajnos nem alakalmazhatom.
III/25
Megvan! A Vízgyűrűje Nerwenkénél van. Hát a vizestálas trükk óta ez logikus.
Egek! Akkorát kacagtam, hogy majdnem lebuktam. A Tűz gyűrűt Círdan kapta! Egy teler! Namármost Alqualonde után tűzgyűrűt adni egy telernek... Én sem lehettem volna gonoszabb. A levegő gyűrűje, pedig itt van az orrom előtt. Elrond szereti csillogtatni. Kilestem, és láttam, hogy néha simogatja és beszél hozzá!
Jobb lesz ha visszavonulok mert Elrond nevelt lánya egyre sötétebben néz rám... csak nem gyanakszik? Hamarosan meglátogatom Nerwenkét és talán felfedem előtte magam.
Ezt végigfetrengtem de konkrétan!!!!!!! :up:
Mást nem tudok mondani, csak: :demilyenigaz:
Melkor, nyugi, Erenya túlzottan bele van pistulva Apuciba ahhoz, hogy bármit észrevegyen... nem egy ügyes taktikus!
*pár perccel később*
Héééé! Akkor én még nem is éltem! STOP! Én csak 2510-ben születtem! :eek2: Melkor, összekeverted az oldalakat!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
Myräfelle írta: Niéla, nagyon jó!
Szegény paradicsom... :embarassed: :rmad2:
Soha többé nem eszem paradicsomot...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ben
- Nem elérhető
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini
- Noredhel
- Nem elérhető
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Jelentés
Feladó: A Nazgulok Ura s.k.
Címzett: Szauron, Annatar, Kegyetlen Gorthaur etc.
Cím: Mordor, Barad dúr. Saját kézbe!
Feladás helye: A Brúinen partja
Jelentés tárgya: Kis göndörhajú fickó utáni kutatás és ennek fejleményei
Jelentés:
Két nazgult visszaküldtem a Megyébe, vizsgálják meg, nem maradt-e a Gyűrű továbbra is ott.
Minekutána a kistermetű egyének nem mutattak hajlandóságot arra, hogy éjjel esőben továbbinduljanak a fogadóból, elfogadtuk Páfrány Pocok... Pocakos Páfrány... Poc... [az írás rongálódott] meghívását és az est jó részét az ő házában tölöttük egy ellenszenves ember társaságában akinek egy nagy S rúna volt a homlokára tetoválva közvetlenül a villám alakú sebhely mellett. (a sebhely is tetoválás, állítólag Szarumán-Curunír-t így találták meg egy kosárkában a nevelőszülei. Persze az egész szemenszedett hazugság, szimplán lefejelte az ajtót amikor Gandalf rácsapta még közvetlenül az érkezésük után. )
Amint vártuk, hogy elálljon az eső, felbukkant az egyik kistermetű egyén és céltalan bóklászást mímelve próbálta kihallgatni tárgyalásunkat. A Kettes Számú Alnazgult kiküldtem vizsgálat céljából, ám véletlenül rátüsszentett az egyénre aki eszméletét vesztette. Azonnal megpróbáltuk felébreszteni, ám egy Noba nevű kócos tökfilkó (vagy Boba? teljesen egyformák) felbukkant egy lámpával és jobbnak láttuk visszavonulni.
Röviddel ezután jött meg a hírnökholló amely a Gyűrűhordozó azonnali likvidálásának üzenetét hozta a Legeslegeslegfelsőbb Helyről azaz a Barad Dúr tetőteraszáról. Azonnal el is indultunk és amint aludni tértek a kistermetű egyének (helyi nyelven hobbitok) betörtünk a fogadóba és némi jó minőségű barna (szinte fekete) sör elrekvirálása mellett feldúltuk a hobbitok szobáját ám ők eltűntek. Később rekviráltunk némi takarmányt is az istállóból a lovak számára, amit a helyi lovak olyan rossz néven vettek, hogy elszaladtak.
Másnap kora hajnalban útrakeltünk Kelet felé, de hamarosan híre jött, hogy a hobbitok egy kétes származású egyén kíséretében (ez egy Vándor nevezetű ember aki álneveken már sok vidéket bejárt, tizenkét városban van priusza és jobb helyeken szóba sem állnak vele. Becsült életkorát tekintve valószínűleg többé-kevésbé númenori vérből származik, még az is lehet, - Melkor ne adja - hogy királyiból... ) elindultak Kelet felé, tehát tulajdonképpen utánunk. Hamarosan a szépen kövezett útról letértek és egyenesen belegyalogoltak a legközelebbi mocsárba. A Vándor elnézést kért és kifejtette véleményét miszerint a mocsár alattomosan arrébbmászott mióta legutóbb járt erre...
Másnap egész nap a mocsárban kajtattak ezért lazítottuk az ellenőrzést, mivel a fekete köpeny sokkal kevésbé hatásos ronda sárfoltokkal. Reggelre megérkeztek a Megyébe küldött nazgulok, a Gyűrű kétségtelenül a Zsákosnál van, a Bakföldeiek pedig megerősítették a vinyettájukat.
A következő éjszaka folyamán két őrszem is benyújtotta a lemondását mivel a Vándor énekelni kezdett és nem bírták a kultúrális sokkot.
Ugyanekkor azonban észrevettük, hogy Gandalf már a Széltetőn jár és csatlakozni akar a társasághoz. Körbevettük a helyet és többszöri tárgyalási próbák után néhány szén-dioxidos tűzoltókészülékkel rohamra indultunk. A köpenyeink használhatatlanná váltak, de Gandalf továbbment.
Napokig nem történt semmi attól eltekintve, hogy az egyik hobbit kipróbálta a Mordor Magánbiztosító reklámszövegét - "Mondd ki Mordor és elsötétül a nap!" Bár éjszaka tette és így kevésbé volt meggyőző.
Pár nappal később eljutottak a Széltető nevű helyre ami nekem már ismerős terepen volt. Itt újfent megpróbáltunk közel kerülni a Zsákoshoz, ám felhúzta a Gyűrűt és meglátta, hogy a köpeny alatt eléggé alulöltözöttek vagyunk és kinevetett. Ezután még az a Vándor nekünkugrott lángoló fákkal és kiabált is. Mivel azonban ekkorra már az azbesztszálas tartalékköpeny volt rajtunk a tűz nemigen tett kárt bennünk. Annál inkább az hogy a Zsákos egy csapással elvágta a nadrágtartóm egyik pántját. (valami különleges kardja lehet neki)
Még búcsúzóul belenyomtam az első kezem ügyébe eső dolgot ami hogy-hogy nem egy morgultőr volt. Kicsit fájhatott neki.
Másnap sietve továbbindultak. Bemásztaka a vadonba, mi meg letáboroztunk a gázlónál ami Völgyzugolyba vezet. Tündék jártak át rajta idegesen, nem egynek kócos volt a haja és öröm volt nézni ahogy szenvednek.
Már éppen unatkozni ekzdtünka mikor végre felbukkantak az áldozatok. A Zsákos már kevésbé tűnt harciasnak, már-már közénk tartozott amikor alátettek egy lovat hogy fusson. Rövid lovasüldözés után (az a fehér ló egy sebességkorlátozást sem tartott be, majdnem elgázolt egy egész mókuscsaládot) átért a folyó túlpartjára és szembefordult velünk.
Éppen utánamentünk volna a Gyűrűért meg hogy viszonozzam a nadrágtartólevágást amikor megáradt a folyó és elsodort minket. A köpenyünk leszakadt, a halak folyton át akartak úszni rajtunk és még a jelentéstevő űrlapok is eláztak.
Egyelőre visszatérünk Mordorba.
Hű szolgád:
A Nazgulok Ura.
Jelentés vége
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Rayan
- Nem elérhető
- Myräfelle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
II/ Mittudomén mikor.
Fene lassan jutnak el hozzám az információk. Ráadásul sűrűn kell testet cserélnem, ugyanis itt vagyok a Bakacsin... Vakarékerdőben. Ilyen súlyosan bámulósfertőzött vidékkel még nem találkoztam! esküszöm ezektől még a vanyák is jobbak! Gyakorlatilag hetente váltok testet. Nem akarok itt maradniiii!
II/ Még mindig nemtudom mikor, de a tűréshatárom közelében az tuti.
Hála az égnek küldöttség érkezett Völgyzugolyból, így meg tudtam lépni.
II/ Nem érdekel, hogy mikor.
Pihenek, pihenek, pihenek! Völgyzugoly jó hely, legalábbis a Vakarékerdőhöz képest. Elrond elég tűrhető, csaknéha száll el az agya, de mindegy... Dolgozunk rajta.
II/ Mindegy mikor.
Végre!!! Megkaptam Szauron jelentéseit! Igaz későn, de sebaj... Kezd tisztulni a kép! Ezek szerint a ványadtak gründoltak egy szigetet az embereknek Valinorhoz közel. S ezek az emberek elég ostobák voltak ahhoz, hogy Szauront odavigyék fogolynak? Hurrá!!! Lesz egy előretolt támaszpontom!
II/ Még mindig nincs naptáram, szóval nem tudom, hogy mikor.
Nem lesz. Szauron elbökte... már megint. Hiába no sose volt jó végjátékos... Túlheccelte az embereket, azok meg megtámadták a ványadtakat... mintha lett volna esélyük...
Honnan is ismerős nekem ez a szitu? Jah! szegény Fingolfin...
Más
Közben kiderült mit is óberkodott Szauron. Gyűrűbizniszbe fogott. Hát nem is tudom... ötletnek nem rossz. Kissé utánalesek a dolognak.
II/ Nagy hadikészülődések közepette, de még mindig nemtudom mikor és ez már nagyon idegesít.
Vonulnak a produktívak meg az emberek Szauron ellen. Engem is kapacitáltak, hogy menjek, de ez a sors csúnya fintora lenne. Én egy produktív bőrében küzdjek Szauron ellen??? Játszak 5. hadoszlopot? Játszom! Megyek! Segítek Szauronnak megnyerni ezt a csatát.
II/Ideges vagyok és nemérdekel mikor.
Mégsem mehetek. Túl fiatal vagyok. Valakinek itthon is kell maradnia. Testetcseréltem, hogy egy másikkal menjek, de a szerencsétlennek eltört a lába. Pech. A Főnök úgytűnik nemakarja, de nemérdekel. Mentem egy harmadikkal! A dezinformálás sikerült, de az emberek végül megnyerték a csatát. El vagyok keseredve...megyek vissza a "régi" testembe.
III/1 Végre új időszámítás van! Szauront legyőzték, ezzel van tele a helyi sajtó... Mindenki Happy csak én vagyok szomorú. Elrond henceg, pedig tudnék én mesélni róla... pl. rosszul vezényelte be a nyilzáport meg ilyenek...
III/15 Utánanéztem a gyűrűknek. Celebrimbor nem tudta meghazudtolni önmagát, mármint nolda vérét ést azt az arrogáns apját (esküszöm az a fickó Durcifiú II. rosszabb kivitelben). Szóval csinált három gyűrűt: tűz, víz, levegő (Ezek ennyire bele vannak pistulva szilmarilokba? Mert, hogy ezek a szilmarilok light az is tuti!). A tulajdonoskra is rákerestem, persze szolidan, mert a régi trükköket sajnos nem alakalmazhatom.
III/25
Megvan! A Vízgyűrűje Nerwenkénél van. Hát a vizestálas trükk óta ez logikus.
Egek! Akkorát kacagtam, hogy majdnem lebuktam. A Tűz gyűrűt Círdan kapta! Egy teler! Namármost Alqualonde után tűzgyűrűt adni egy telernek... Én sem lehettem volna gonoszabb. A levegő gyűrűje, pedig itt van az orrom előtt. Elrond szereti csillogtatni. Kilestem, és láttam, hogy néha simogatja és beszél hozzá!
Jobb lesz ha visszavonulok mert Elrond nevelt lánya egyre sötétebben néz rám... csak nem gyanakszik? Hamarosan meglátogatom Nerwenkét és talán felfedem előtte magam.
De hol lehet Szauron?
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Noredhel
- Nem elérhető
ÉS MOST
VALAMI EGÉSZEN MÁS
(EZ MOST GONOSZ LESZ, DE NEM TUDTAM MEGÁLLNI)
EGY PARADICSOM TITKOS NAPLÓJA
1.nap
Elültettek. Sötét van.
7. nap
Még mindig sötét van. Unatkozom.
26. nap
Unatkozom. Ja, ezt már írtam.
29. nap
Kibújtam! Jeee! Napfény, haverok, buli, öntözés! :cheers: :dance:
42. nap
Virágzunk a haverokkal. Khirály!
Egy tapasztalt, évelő kolléga felvilágosít, hogy ezt a szót ne használjam...
67. nap
Gyümölcsöt hozok! Vagy zöldséget, vagy mit. Nem vagyok túl jó biológiából. Mintegy 40 m-nyire egy vakond folytat földalatti mozgalmat.
74. nap
Szépen érlelődöm. A vakond sajnos közelebb jött.
76. nap
Meg vagyok mentve! Egy cselédlány jött a Fellegvárból, és leszedett, több kollégámmal együtt. A vakondot pedig legyakta egy kapával. Halleluja!
(később) Egy barátságtalan, dagadt nőszemély (vsz. a szakácsnő - a szerk.) vett át minket, és jól lehordta a cselédlányt. Kételkedett benne, hogy vajon nem vagyunk-e permetezve. Micsoda sértés!!! Mi tökéletes biozöldségek vagyunk! Főleg én.
77. nap
Az ellenszenves maca lecsutakolt minket, és ezüsttálcára rakott. Ezt már szeretem!
(később) NEM! Jaj, Eru, segíts! Rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban.
Leraktak minket egy asztalra. A kedves cselédlány rám se nézett, csak meghajolt és eliszkolt.
Valaki énekelt. Szörnyen hamis volt. Még embermértékkel is az lehetett, nemhogy egy magamfajta, muzikális paradicsomnak.
Ekkor azonban az a pasas, akinek hoztak minket :denethor1: - tipikus szadista, gonosz, vegetáriánus pofája volt! - megragadta az egyik testvérkémet, és FELFALTA!!! Erre mind halálra rémültünk. Rájöttem, hogy engem itt meg fognak enni! Jóságos tervezőm, mármint jóságos Eru!!! Hát ezért alkottál???
Eközben a gaz, érzéketlen gyilkos nem zavartatta magát, hanem kéjes élvezettel zabált. Reszketve vártam, mikor kerülök sorra. Szemem előtt lepergett egész életem, mag koromtól mostanáig.
Ekkor megragadott... és... hozzávágott az énekeshez! Úgy látszik, ő sem volt teljesen botfülű... A kölyök felkapott, és kimenekült. Biztos félt, hogy őt is egészben lenyeli az öreg... Hál' Erunak!!! Megmenekültem!!!
78. nap
Itt hömbölgök a kölyök szobájában. Kint nagy zaj van, de legalább nem jön ide a zöldséggyilkos.
(később) A gonosz vegetáriánus halott. Grillre került. Pippin mesélte. Mikor nem figyelt oda, indián táncot jártam az éjjeliszekrényen, és hálaimát rebegtem Eruhoz.
85. nap
Unatkozom. Pippin elment. Nincs itthon senki.
88. nap
Pippin megjött. Örömmel állapította meg, hogy még mindig finom friss vagyok. Aztán odaadott egy dagadt fickónak, akit Samunak szólított. Ajjaj! Ez a Samu nagyon hasonlít a macára a konyháról!
(később) Hogy mi?! Győzelmi ebéd? Paradicsomszósz kolompérral? Mármint hogy ENGEM is beletesz??? NEEEEEEEE! Segítség!!! Eru! Cselédlány! Akárki! Mentsetek meg!
Samu vigyora olyan szadista, hogy visszasírom a zöldséggyilkost... Jaaajj! Meghámoz! Ez fáj! Felaprít! *nyöszörög* Mi??? Bedob a fazékba??? Nee! Ehhez nincs joga! Ügyvédet akarok! *párolódik* Jóságos Eru! Hát mit vétettem? Mi vagyok én, Dózsa György?!
/a napló itt megszakad/
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Kincső
- Nem elérhető
2. bejegyzés
Ma csak 7-szer mostam hajat, mert elment az időm az új frizura kialakításával. Legolas szívszerelmének örömére most középen három fonott tincset viselünk, amik szintén össze vannak fogva. Nekem nem tetszik, mert Neki se.
3. bejegyzés
Hajmosás: 9
Hajviselet: változatlan
Találkozás Vele: 3
Az egyik nem-is-tünc nyomtalanul eltűnt. Kíváncsi lennék, hova mehetett, nade csak nem alacsonyodom le annyira, hogy megkérdezzem a társait!
4. bejegyzés
Nos, bevallom, már jóideje el vagyok maradva a naplóírással. Nem tudom, mit élveznek a többiek ennek a 3 adatnak a leírásában… Más meg nem történt. Elhatároztam, hogy én nem ezt fogom írni a naplómba. Csak meg ne tudja senki.
5. bejegyzés
Furcsa hírek érkeznek délről. Valami Dolgos Dúr vagy mi a szösz nevű helyen sötét alakok tartózkodnak. Legalábbis egy. Csak azt nem értem, mi köze egy toronynak a zenéhez. Állítólag már 400 évvel ezelőtt is történt hasonló. Mármint nem olyan, hogy egy toronynak zenei neve volt, hanem hogy egy Sötét Valaki beköltözött a toronyba. Aztán odament valami Mit-radír nevű fazon, erre a SV elhúzott valszeg keletre. Thranduil azt mondja, azóta Éber Béke van. Hát, az átvirrasztott éjszakák után mi nem szoktunk túl éberek lenni, és a nem-is-tüncökkel sem vagyunk békével.
Lehet kritizálni, keményen is!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Myräfelle
- Nem elérhető
És ezek a naplók hol leledzenek? Az Aragornost ill. a Théodenest ismerem, de a Legolasossal is ismerkednék! [size=9:bp43yfd1]Talán meg is próbálnám lefordítani, hátha AZ érdekel valakit...[/size]
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
* Cassie ClaireMyräfelle írta: Niéla, az a hosszabb írásod eszembe jutatta a mi kedvenc (kedvenc?) (kedvenc!!!) Cassie Clarie*/ Áfonya féle naplóinkat!
Ezekből vannak újak (TTT, ROTK) akár angolul is? *reménykedőemotikon*
* Ugye jól írtam a nevet?
3 TTT-s van (Aragorn, Legolas és Théoden), és ebből 2 van lefordítva magyarra, ha jól emlékszem.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Myräfelle
- Nem elérhető
Niéla, az a hosszabb írásod eszembe jutatta a mi kedvenc (kedvenc?) (kedvenc!!!) Cassie Clarie*/ Áfonya féle naplóinkat!
Ezekből vannak újak (TTT, ROTK) akár angolul is? *reménykedőemotikon*
Egyébként is nagyokat alkotsz, és igen, igazad van: Folytatást, Maxim!!!
Ja, és csirke ruuulz!
Alyr: Idézzek? Nem idézek. Utálok sokat írni... Nagyon Ahragorn!
Kincső, Estel: Mi nyolcadikban tanultunk "ilyenekről"! És a biosztanár kedvenc példája a ló+szamár=öszvér volt... (De ez már tényleg off, bocsi.)
* Ugye jól írtam a nevet?
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
(Estel Adániel) írta: [size=9:3beljc2m]P.S.: Alcar, mondták már rád, hogy szánalmat nem ismerő dög vagy? Nem? Pedig most megdolgoztál érte... [/size]
:szerénykedőemotikon:
Hááát... igyekszik az ember... öö akarom mondani a jó Nolda ahol tud, segít
- Noredhel
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
(igen, Estel megin elnyomlak, bár moderátor továbbra sem vagyok)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Vizuális fantázia ellen a(18)szerinted ér akármit is? :look: Na ugye, hogy nem... és különben is kit érdekel, hogy neked mi jut eszedbe róla? (Romhányitól a Szamármese pl. szvsz ne legyen már temiattad korhatáros... )Kincső írta: Oké hogy tananyag, de az azért más... öö... én vizuális típus vagyok, mint az emberek többsége... (különbenis a termékeny vagy nem termékeny utódról nekem mindig a szamár+ló=öszvér jelenet jut eszembe )
[size=9:3vp9uqja]P.S.: Alcar, mondták már rád, hogy szánalmat nem ismerő dög vagy? Nem? Pedig most megdolgoztál érte... [/size]
Alyr, nem szívesen mondom ezt, de te is... (Aki kíváncsi rá, itt VOLT a kép!) :shake:
[size=9:3vp9uqja]Minden próbálkozásod az én dallamom erejét növeli. Hasztalan tovább lázadni... [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
<Alcar> szevasz Alyr:)
<Alyr> 2Patiszon: op=operátor azaz akinek van kukaca
<Duash>
<Patiszon> 4ah, értem
<Alcar> mmint h en tartok leckeket?
<Patiszon> 4Igen, pl. a Tolkien klubon
<Patiszon> 4Mint régebben Varda
<Alcar> eddig meg nem kertek meg ra... szvsz most Sindarin lesz, az meg nem az en teruletem
<Alcar> Alyr, mIRCelsz?
<Alyr> 2nem
<Alyr> 2javaról vagyok
<Alcar> franc. Van egy jo kepem rolad
<Patiszon> 4És ki fogja azt tartani?
<Alcar> sztem Felagund
<Patiszon> 4Lassan mennem kell....
<Patiszon> 4Oké
<[Estel]> 12hova a fenébe?
<Alcar> namárie!!!
<Patiszon> 4Gndolhattam volna
<Alyr> 2róóóólaaaaam? töröldkitöröldkitöröldki
<[Estel]> 12izé, sunyiba
<Patiszon> 4Köszi
<[Estel]> 12Alyr, ne reménykedj
<Alcar> neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! kifugurazkifiguraz
<Alyr> 2grrrrrrrrrr
* Patiszon has quit IRC ( elhajózom oda, hol a madár se jár...)
<Alyr> 2:csúnyánnéz:
<Alcar> tudod, amikor ugrasz, höhö, shiraly az a kep!
<Alyr> 2jaaaa
<Alyr> 2töröldki
<Alcar> nem
<Alyr> 2de
<Alcar> nem
<Alyr> 2de
<Alcar> nekem mindig eggyel tobb, bebeeeee
<Alyr> 2de nememmeg annális beeeeeee
<[Estel]> 12
<Alcar> majdnem felreolvastam az "annális" szot..
<Alyr> 2nana
<Alyr> 2azt nemszabad
<Alyr> 2az fuj
<Alcar> neztem is h mi van?
<Alyr> 2meg minden
<Alcar> na mind1, majd atkuldom
<Alcar> telleg, hat most is... adj mar egy mailcimet
<Alyr> 2 alyr@vipmail.hu
<Alyr> 2töröldki
<Alyr> 2
* Ele_NW is now known as VanHellsi
<[Estel]> 12küldd el neki, hadd törlöje ki ő
<Alcar> oks, kuldom!!!
<[Estel]> 12Aiya VH
<[Estel]> 12törölje
<[Estel]> 12küldd el több példányban is, hogy legyen mit törölnie
<Alyr> 2hehe he he he
<Alcar> mindjart megy:)
<Alcar> na, skubizd meg, elkuldtem
<Alyr> 2ó, eru, mért teremtetted mega fényképezőgépet?
<Alcar> plane a MEGApixeleseket... azert h Alyr mester jol felismerheto legyen...
<[Estel]> 12:))
<Alcar> Alcar meg jol lefotozhassa
<Alcar> ...aztan meg jol kirakhassa valami forgalmas honlapra, DD
<Alyr> 2ááááááááááááááááááááááááááá
<[Estel]> 12jól.
<Alyr> 2merénylet
<Alyr> 2gazság
<Alcar> nem ment at??
<Alyr> 2dehogynem
<Alcar> kuldjem megeccer?
<Alyr> 2azért áááááááááá
<Alcar>
<[Estel]> 12
<Alyr> 2borzalom
<Alyr> 2szó bennszakad
<Alcar> mi a bajod? tok jo az a kep...
Na... most nem értem tényleg... nézzétek meg Ti!!!
[size=9:3ah8uhyp]A kép eléréséhez írjatok privit Alcarnak. Hogy az én topicomba betegye ezt? Na neeeee...
Alyr, a Topic Ura[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
(Estel Adániel) írta: Maradjunk a (16)-nál... bioszból ez már hetedikben rég tananyag...
Oké hogy tananyag, de az azért más... öö... én vizuális típus vagyok, mint az emberek többsége... (különbenis a termékeny vagy nem termékeny utódról nekem mindig a szamár+ló=öszvér jelenet jut eszembe )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- BlackRainbow/Lebi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Apró utak, apró hidak, amikor méltóságteljesen bevágtattunk a Bakföldi Kapu nevű helyen Kettes Számó Helyettesem, jelenlegi morguli főportás elfelejtett lehajolni és ezért leesett a lováról hanyatt. Az aprónép körülállta és kinevette. Azt hiszem egy ork piromán alegység nem ártana nekik.
:itscool: :up: :hello:
Király lett
Köcöntelek a valóság civatagában
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta:
Felagund írta:
Niéla Alondriel írta: Bocs, de Glaurung korábbi tényke eiről nem tudok eleget...
Lásd valami Tolkien nevű fickónak a Szilmarilok című könyvét
Olvastam, de nem káptalan a fejem... csak a jól körvonalazható sztorik maradtak meg rendesen. Annyi szereplő van, mint a nyű... főleg az a sok Fin-ezmegaz.
F-szekció...
Jelentés
Címzett: Szauron, Annatar, Gorthaur, egyszóval: Főnök.
Feladó: Nazgulok Ura, és nyugalmazott Boszorkányúr.
Cím: Mordor, Barad dúr, saját kézbe!
Feladás helye: Pajkos Póni fogadó előtt az esőben.
Jelentés tárgya: Kistermetű göndörhajú fickó utáni érdeklődés
Jelentés:
Előzmények: Nyolc társammal együtt indultunk útnak Északra, amikor úgy tűnt, előkerült az irányító Gyűrű. Információink hiányosak voltak, egy Megye nevű helyet kerestünk és egy Zsákos nevű illetőt.
Nehezen találtunk rá a helyre, igazi kis vidéki porfészek, és minden a lakók méretére van tervezve.
Apró utak, apró hidak, amikor méltóságteljesen bevágtattunk a Bakföldi Kapu nevű helyen Kettes Számó Helyettesem, jelenlegi morguli főportás elfelejtett lehajolni és ezért leesett a lováról hanyatt. Az aprónép körülállta és kinevette. Azt hiszem egy ork piromán alegység nem ártana nekik.
Ezek után megpróbáltuk egyenesen megkeresni azt a Zsákost, de mint kiderült több is van belőle. Volt egy savanyú arcú öregebb nő aki nekiesett az esernyőjével a lovainknak akik szerencsétlenek majdnem elfutottak ijedtükben. Mint kiderült azonban, ez a hölgy valami Tarisznyás volt, nem igazi Zsákos. A követekező jelölt egy kocsmáros volt de mint kiderült, ő meg Háti-Zsákos.
Végül rátaláltunk az igazi Zsákosra de mégsem, mert éppen el volt tűnve ( egyesek szerint világrekordra készül mert azóta sem került elő) végül egy fiatalabb szőkés hajú egyednél kötöttünk ki, aki Zsákos is volt, a Megyében lakott, ám illuminált állapota miatt a kommunikációs kapcsolatot nem tudtuk fölvenni vele.
Hamarosan előkerült Gandalf, mire mi visszavonultunk. Miután egy szappan, egy vödör víz és egy sulykoló segítségével kimosta a Zsákost bezárkóztak a szobába és furcsa dolgokról beszéltek.
Mivel nem látszott fontosnak az ügy, visszatértünk Minas Morgulba és Jelentést tettünk.
Mostani cselekmények (melyekhez az előzmények újbóli felemlítését nélkülözhetetlennek tartottuk):
Az utasítások szerint kisebb feltűnéssel tértünk vissza a Megyébe, kerülvén a főbb útvonalakat és egyenesen a Zsákoshoz mentünk. A Kettes Számú Helyettes akit felderítés céljából előreküldtünk, rossz híreket hozott. A Zsákos meglépett, magával vitte a Gyűrűt, sőt, az ellenszenves öreg hölgynek adta el a házát aki továbbra is esernyővel jár mindenhova. Megpróbáltuk utolérni a Zsákost hogy az utasítás szerint felajánljuk a három tonna tetszés szerinti lekvárt a Gyűrűért cserébe, de hiába. Rosszmagam indultam útnak, de tündeszagot éreztem és elmenekültem. A kis emberkék persze örültek a tündéknek, mit sem érdekelte őket az átható gyógynövényillat, ami a tündék által fogyasztott italból áradt (a tündék miruvornak hívják sindarinul, jägermeisternek quenyául) mi több, ittak is belőle és ezt viszonzandó énekeltek. Reggel csodálkoztak, hogy a tündék otthagyták őket. Én nem.
Röviddel ezután a kicsik eltévedtek mi pedig eléjük vágtunk, de többszöri próbálkozásra sem sikerült megvesztegetni a magát kis bogárról elnevező gazdát aki viszont olyan gombát adott nekünk ami teljesen kiütötte a lovakat vagy két napra. (piros volt a kalapja a tetején fehér pöttyökkel)
A kicsik a legfurcsább utakat választották. Átkeltek Bakföldre, ahol a Bakföldi Keresztapa a Zsákos kérésére Vinyettát vagy mit hirdetett ellenünk úgyhogy nyomukat vesztettük. (megpróbáltuk összeugrasztani a Keresztapát a Tukok Kánjával vagy mijével, de nem jártunk sikerrel) A hírek szerint a Zsákos az Erdő felé vette útját ahova nem mentünk utána mert erősen előjönne a klausztrofóbiánk, meg ott él a Kék kabátos fickó aki régebben Zöldsapkás is volt és nem szerettük volna összeakasztani a bajszunkat vele.
Végül megtaláltuk a kis fickót, Bríbe ment, ahol voltak már ismerőseink. Páfrány Pockó helyi lekvárgyűjtő, Béni, a kapus a helyi futballmeccseken, (a futball egy hobbit találmány ami abból áll, hogy megpróbálnak utolérni egy labdát de folyton továbbrúgják amikor utolérik) és előreláthatólag segíteni fognak.
Most itt fagyoskodunk a Pajkos Póni előtt, esik az eső, hideg van, ha még lenne orrunk, biztos lefagyott volna.
A vért is folyton elmossa az eső. Lehet hogy valami mással kellene írnom?
Jelentés vége
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Felagund írta:
Niéla Alondriel írta: Bocs, de Glaurung korábbi tényke eiről nem tudok eleget...
Lásd valami Tolkien nevű fickónak a Szilmarilok című könyvét
Olvastam, de nem káptalan a fejem... csak a jól körvonalazható sztorik maradtak meg rendesen. Annyi szereplő van, mint a nyű... főleg az a sok Fin-ezmegaz.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
[size=9:2j83fl40]amúgy[/size] 1500 :dance:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.