Humor
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
És ha már itt vagyok akkor linkelek eggyet
ez a kép a Jakupcsek Showjában volt
kep.tar.hu/anyamkinnya
itt a VAZZEHG mappa
GYU RULZ !!!!
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Jelentés
(Jelentések könyve II/3265/04/31)
Feladó: Annatar/Gorthaur/Szauron/Nagy Szörnyűséges Fekete Izé
Feladás helye: Númenor, szobafogság
Címzett: Melkor, Arda Királya, Sötét Úr, Sárkányok Atyja etc.
Cím: A Nagy Semmi Ott Kívül (ÉV (ÉszreVehetetlen) tintával: Nagyon Titkos Búvóhely)
Jelentés tárgya: Númenorba való utazás, ottani tevékenység, általános helyzet
Jelentés:
Númenor királya, azzal a felkiáltással, hogy el akarom foglalni Középfölde civilizált részét, elfoglalta Középfölde civilizált részét. Minden szóbeli és írásbeli tiltakozásom ellenére hadat üzent országomnak és seregei tettleg bántalmazták alig felfegyverzett felderítőimet.
Ám Szem előtt tartva szépemlékű kormányzásod alatt tanusított toleranciádat, Nagyúr, még ezek után sem indítottam meg csapataimat mert bíztam a diplomácia erejében.
Nem sokkal ezek után egy békésen nyaraló ork családot oszlattak fel vízágyúval - sajnos szó szerint, mivel a jelenleg használt URUK-HAI ORK(UV-szűrős, Robbanékony, Utálatosan Kegyetlen, Hűséges, Akaratos, Intelligens ORK) 1.1-es modellnek az ORK 5.8 az alapja és az eredetileg instant típus.
Mindezen attrocitások után a mordori népgyűlés felterjesztette legmagasabb személyemhez (no igen, ha székre állok...) az azonnali hadüzenet javaslatát Númenor felé. Ám még mindig hittem benne, hogy az Ember alapjában jószívű.
Mindezek után magam utaztam - a legszebb öltönyömben, mivel jó benyomás sose rossz - követségbe Númenor királyához, előzőleg azonban a gyorsabb döntéshozatal kedvéért beszüntettem a demokráciát és bevezettem a nyílt egyszemélyi uralmamat, tünde (és újabban ember) minták alapján.
Ar-Pharazón, Númenor királya, akinél nagyképűbb embert még nem láttam (legalább 1,5 arasz!) alig 3000 testőre élén fogadott és miután vad kiáltásokkal lefogták a nyolctagú küldöttséget, háromnapi győzelmi lakomát ültek. Az öltönyöm legalább két helyen elszakadt és tiszta kosz lett amikor rám vetették magukat és megbilincseltek.
Oda a megnyerő külső.
Ezek után aláírtuk a békét Mordor (ezt a nevet a tündék találták ki, hiába javasoltam inkább a Középföldi Ork Köztársaságot, még akkor sem fogadták el amikor Galadrielnek egy csokor rózsával kedveskedtem - az én allergiámmal...) és Númenor között, engem a béke zálogául magukkal hurcoltak. (hiába hivatkoztam a nemzetközi jogokra meg a Valinori Egyezményre)
Númenorba hurcoltak, ahol - állításuk szerint - egy szállodában szállásoltak el, ám mivel rácsok voltak az ablakon, ebben máig kételkedem.
Ám a helyzet az első kihallgatsáom után megváltozott. Mint kiderült, a király bajban van, mert a tünde propaganda hatására egyre rövidebb ideig élnek az emberek Númenorban (a tündék ugyanis halhatatlanságuk hangoztatásával tönkretették az emebrek önbecsülését) és ezen hiába akar változtatni, nem tudja hogyan fogjon hozzá.
Elkezdtem magyarázni a dolgokat, és megdöbbentő, mennyi mindent eltitkoltak szegény elől.
Nem sokkal később átkerültem a királyi palotába, névleg szobafogságba, de szabad kijárással. Öröm látni, hogy csillog a király szeme mert új célokat lát maga előtt. Kiszakadt a folytonos borongós hangulatából és tettre kész. Persze ez sem ment simán, rögtön akadtak tündék által elvakított - vagy a tünde propaganda tüzén saját pecsenyéjüket sütő - ellenzékiek, de a Númenorban megszokott totális diktatúra (készítettem feljegyzéseket bizonyos hivatalok működéséről későbbi felhasználásra) igen hasznos efféle esetekben.
Borzalmasan kiakadt egypár ember az ellenzékből amikor egy fácskából akartam tüzet rakni, hogy teát főzzek a király lányának aki megfázott a minap. Hogy mennyire kiveszett a jószándék az emberekből!
Na mindegy, lesznek itt még változások, jön még a balrogra dér...
Marad Hűséges Híved:
The Necromancer
jelentés vége
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Remzy
- Nem elérhető
jo.zan.hu/poen/flash/cat.swf
NAGYON KOMOOOOJJJ
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Kilencedik résznek nem viszi a linkjét..
10.rész:
www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=1388
Sünee: csak így tovább! Helyenként picit finomíts a dolgon, amúgy jó!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ma: Már több mint egy órája várok! Mikor mehetek be végre?
Titkárnő: Nagyon sajnálom... tárgyalása van...
Ma: De ez nagyon fontos! Csak szóljon be neki, hogy itt vagyok, kérem!
T: Ne nyavajogjon már, ha nem venné észre, dolgozni próbálok!
Ma: És milyen szuper koncentrációt igénylő feladatban zavarom? Az ügyfélidegesítésben, vagy a körömlakkozásban?
T: Kikérem magamnak ezt a hangnemet! Engem ezért fizetnek!
Ma: Engem viszont nem azért, hogy ostoba titkárnőkkel vitatkozzak! Különben is, az idegrendszerem romlására nem kapok rokkantnyugdíjat!
T: Valószínűleg, mert a magáé már nem tud hova romlani!
Ma: Engedjen már be, maga hülye liba!
T: Faragatlan majom!
Ma: IQ hajhász plázatünc!
T: Kretén fajankó!
Eru: BARBÁR CSÜRHE!!! Képtelenség dolgozni ebben az iszonyú lármában!
Ma: (kritikusan végigméri E-t) Dolgozni...?
E: (pironkodva felhúzza a sliccét) Miért, mi másért senyvednék itt az irodában?
Ma: Hát azt én sem tudom... De nagyon remélem, hogy a titkárnőd nem sokáig fog itt senyvedni; a repülés jobban neki való lenne!
T: Aljas rohadék!
E: El ne kezdjétek megint! Inkább gyere be és regéljed, mit akarsz! (bemennek az irodába: az asztal úgy néz ki, mintha egy kisebb forgószél pusztított volna rajta)
Ma: Tetszik a munkastílusod... (Felemel egy csipkés tangát) A gazdája hol van?
E: Sértődötten távozott a hátsó kijáraton, miután a kinti hangzavar miatt teljesen befuccsoltam!
Ma: Micsoda full extrás iroda! Még hátsó kijárat is van?
E: Muszáj, mert ha a Bözsi meglátná, hogy kik járkálnak be hozzám, féltékenységében rögtön besérülne és fölmondana.
Ma: Vonzerőd teljes tudatában elmondanád, ki az a Bözsi?
E: A titkárnő.
Ma: Ja? Nem is lenne kár érte.
E: Nem-e? Ő biztosítja zavartalan működésemet Manyit illetően!
Ma: Manyi???
E: A bugyi gazdája...
Ma: Ja, témánál vagyunk!!! Van pofád, válogatott tüncribiket ......ni munkaidőben, én meg kint dekkoljak az előtérben a kibírhatatlan titkárnőddel??? Ezért 20% fizetésemelést követelek!
E: Mi lenne, ha inkább beújítanék egyet neked is?
Ma: Nem is rossz ötlet!
E: Persze csak ha elintézted azt a "Semmi" kis ügyet...
Ma: Öhh... hááát... Az eredmény hagy némi kivetnivalót maga után, deeee...
E: Ki vele, mit sikerült már megint elrontanod?
Ma: Elfelejtettünk tűzzálló rucit adni a tünckommandósokra...
E: Tűzálló rucit? Miért is?
Ma: Tudod... Szauron egy nagy... TÜZES SZEM!!!
E: Oops, el is felejtettem! Mik a károk?
Ma: Egy rakás sérült, és a Loreál hidratáló krémek iránti dupla kereslet!
E: Azta, most kéne a tőzsdén...
Ma: Nade Főnök, nem kéne először elintézni ezt a kis "semmiséget"?
E. Télleg, kicsit elragadtattam magam! Van valami ötleted hogy hogyan?
Ma: (Büszkén kidülleszti a mellét) De még mennyire hogy van! Önkéntes zsoldosok!
E: Megbolondultál? Ki az a megveszekedett barom, aki ezt önként bevállalná?
Ma: Minden csak tálalás kérdése! Ha úgy reklámozzuk a dolgot, hogy 20000 ezüstkanyit fizetünk fejenként, és a semmit kell megostrolmolni... Tehát fizetünk a semmiért... Özönleni fog a nép!
E: Zseniális ötlet!
Ma: Ugye Főnök? De ezért még 25% fizetésemelés jár!
E: Na jó, kivételesen megkapod; úgyis a te fizudból fogjuk fizetni a zsoldosokat!
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Mornambar
- Nem elérhető
Neve: TLOSZ-HAI!!!
Link: omenlap.uw.hu/tloszindex.html
[size=9:27n5zp9n](Megjegyzés: saját kreálmány )[/size]
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Myräfelle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Azóta alkottam még pár dolgot, az egyik:
Gyenge vicc by Myrä:
Mi a rapper tünde kedvenc száma?
Loose yoursELF 
fototar.origo.hu/pages/myalbumview/page-definition-action.jsp Rapper tünde
[size=9:31rqkf50]Nyisd meg az albumot, vagy ha nem jeleníti meg, a keresőbe írd be: tünde[/size]
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Maxim
- Nem elérhető
Myräfelle írta: A szomorú: Senki nem írt semmit a művemről, amit már jópár hete betettem. Ennyire rossz lett?? Legalább valami építő jellegű kritikát hadd kérjek, vagy Alyrék töröljék ki.
Köszönöm
Én elolvastam és nekem tetszett, főleg a Diribdarab Dárda.
Egyébként együttérzek veled, anno nekem is kicsit hisztizni kellett, hogy valaki elolvassa az írásomat. De már megint feledésbe merültem. Azért ne add fel, és minél többet írsz, annál jobb lesz!
- Namarie
- Nem elérhető
Galadriel titkos naplója 7.rész:
www.tolkien.hu/view.php?m=32&c=1&a=1380
és a 8.rész:
www.tolkien.hu/view.php?m=32&c=1&a=1383
Különböző kínos kérdések, amikre a válasz megtalálható a Napló jól a láda fenekére dugott lapjain:
-Hogyan készültek a doriathi hajóhinták- avagy mi történik, ha hajó, teler és nolda egyszerre tartózkodik egy helyen, és Finrodot zavarba hozzák?
- Celebornék a bokorban- avagy kínos meglepi a vacsoránál
-Celeborn gyermekre vágyik- de mi történik, ha még nem lehet?
-Építsünk haltartályt kettesben- de biztos, hogy hal kerül bele?
-Caranthirnak nemcsak a haja sötét ?- avagy nagyeszű nolda barátunknak kicsit késve esnek le a dolgok....
-Emberek!!- de mégis mire jók, ha jók?
-Hogyan mutatkozott meg első ízben a kutyafélék felette nagy lelkesedése Finrod iránt?
- Mi történik akkor, ha Melkor húst akar sütni?
És a kérdések kérdése: vajon miért hagyat békén Melkor Doriathot, és miért hagyta életben Nerwenkét?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Myräfelle
- Nem elérhető
A vidám, hogy mióta nem jártam erre, sokat termeltetek, és rögtön az első infó órán majdnem leestem a székről.
A szomorú: Senki nem írt semmit a művemről, amit már jópár hete betettem. Ennyire rossz lett?? Legalább valami építő jellegű kritikát hadd kérjek, vagy Alyrék töröljék ki.
Köszönöm
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mivel gazdája - okulva előző trollos jegyzetének sorsán - nem kevés védő mágiával látta el, köztük a könyvmoly varázslattal melynek hatására az elátkozott beveszi magát egy könyvtárba és nem tud kijönni, mert muszáj olvasnia, és ork illetve balrog rúnákkal (utóbbiak a Dark Side legjobb önmegsemmisítő rendszerét adják) csak egy részét sikerült olvasható állapotban megmentenem, s ezek emlékeztetnek egy másik igen ismert könyv főbb részeire:
Főbb Részek:
Ótestamentem (Azaz a régi test amit viseltem, s abban jártam-keltem, tehát mentem)
Újtestamentem (A sufnis trükk utáni új alakban történt dolgok)
Jelentések Könyve ( nem a napló szerzőjének s.k. munkája, csak alkalmazotti jelentések gyűjteménye)
A lap alján félig elmosódva egy jegyzet:
BALROG= Bután Acsargó Lény, Rovarokkal Oltári Goromba
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sünee
- Nem elérhető
Zizzo:
A Semmiben:
BÍÍÍÍÍÍÍP!
Sz: Ez meg mi a fészkes fene volt?
M: Marha! nem hallottál még csengőt?
Sz: Ja? Elszoktam már az ilyen mezeitől. A Barad Durban a Für Elise-t játszotta.
M: Szánalmas egy sznob lettél.
BÍÍÍÍÍÍP!
Sz: Wazz, nyissa már ki valaki, mert ezt nem bírja az érzékeny fülem!
M: Khm... füled?
(Ekkor egy hangszóró szólal meg odakintről):
H: AZ ELFKOMMANDÓ FŐGONOSZGYILKOLÁSRA KIKÉPZETT OSZTAGA KÖRÜLVETTE A SEMMIT! SZÓVAL SEMMI ESÉLYETEK! GYERTEK KI TARKÓRA TETT KÉZZEL!
Sz: Hűha, ezzel gondok lesznek...
M: (kikiabál az ablakon) MI A ***************-T CSINÁLTUNK MÁR MEGINT?!
Sz: HÁT EZ AZ! MI CSAK BÉKÉSEN ÜLDÖGÉLTÜNK IDEBENN ÉS...
*sortűz*
M: Ostoba szolga! Kellett neked megszólalnod! Ezek a vadbarmok átlukasztották a szexi fekete csuhámat! Hagyd, hogy én beszéljek! Khm... AMÍG NEM TUDJUK LÁTOGATÁSOTOK OKÁT, ADDIG EGY LÉPÉST SEM TESZÜNK!!!
*sortűz*
Sz: Wazz, Főnök, hála a remek helyzetmegoldó képességednek, majdnem kilőtték a szemem!
M: Ne feleselj velem, hülye csicska! Az agyamra mész!
(Belerúg egyet Szauronba, mire az tehetetlenül kigurul az ablakon, rá az összegyűlt tünckommandós bandára. Odalent nyomban elszabadul a pokol, a kommandósok a legújabb loréal hidratáló krémekkel kenegetik égési sérüléseiket - akik elmulasztották megrendelni az említett kozmetikumot, azok megpróbálják elcsórni azoktól, akiknek van, így hatalmas verekedés tör ki a mozgásra képes sebesültek között. Akik még épségben vannak, azok hisztérikusan sikonyálva menekülnek a veszettül fel-alá guruló Szem elől, nehogy leégjen a trendi sérójuk.)
M: Nahát, erre nem is gondoltam! Még szerencse, hogy nem fölpofoztam, hanem szembe rúgtam - az acélbetétesemen nem fog a tűz, hehe...
H: VISSZAVONULÁÁÁÁÁS! HAGYJÁTOK AZT A NYAMVADT KRÉMET, TI BARBÁR CSÜRHE, ÉS ZÚZÁS VISSZA A TANÍQUETILRE!!!
(A tüncök többé-kevésbé összeszedik magukat, és futólépésben tipliznek elfele. Szauron még jódarabig gurul utánnuk - Melkor és a nazgúlok az ablakból nézik)
M: Na tessék, elhúznak, és itthagyják a megpörkölt hulláikat! Mi meg majd takaríthatunk!
N7: Legalább megkóstolhatjuk végre a tüncsültet!
M: Ezzel ne vigasztald magad! Tök száraz a húsuk, ezek a lököttek egész életükben fogyókúráznak, úgyhogy ne számíts nagy lakomára!
N6:Sebaj, majd eszünk hozzá szalonnát...
Sz: (visszaér) Hüh! Egy kicsit megszédültem... Az agyamra megy ez a sok szőke majom!
N8: Nyugi, Főnök! Gyere, inkább egyél egy kis tüncsültet!
Sz. MARHA! NINCS... ...
N5: Tudjuk, hogy nincs kanál főnök, de a húst villával eszik!
Sz: ARRGH! SZÁM NINCSEN TE OSTOBA!!! :crying:
- Fio
- Nem elérhető
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
<Ery> Bebizonyítom, hogy _Neo nem Nightwish rajongó
<_Neo_KGT> de az
<Thilanna> hogyan?
<Ery> Emberek! _Neo elől nem Nightwish rajongó?
<Thilanna> jaaaaaaaaaaaj DDD
<_Neo_KGT> de az
<Ery> Emberek! _Neo oldalt nem Nightwish rajongó?
<Ithil> DDDD
<Ery> Emberek! _Neo hátul nem Nightwish rajongó?
<_Neo_KGT> de
<Ery> _Neo Nem Nightwish rajongó!
<Uvoronda> *taps, éljenzés*
<Thilanna> DD
* _Neo_KGT is now known as Jozsi_ba
<Ery>
<Jozsi_ba> tudod, mit, Feher Ery?
<Jozsi_ba> Elmesz te a jo anyadba! ß)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Sünee: Fájsz!!! (és hiányzol, de holnap találkozunk...)
Zizzo: Ez itt a reklám helye! A hogwarts.uw.hu Humor Topicjában pangás van. Rád van szükségünk, ember!!!
<:3)~ <:3)~
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Áldassék az Ő neve
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Smeagolam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Papi értelmeset mondott:
*** [Join] Arden Belépett a szobába *!Arden@cm-112-236.kabelnet.hu
<Papsajt> Szia Arden.
*** [Quit] Arden Kilépett a szerverröl *!*Arden@cm-112-236.kabelnet.hu ()
<hv> 8O
<hv> ez gyors volt
<hv> csak benézett
<Papsajt> De miért ne maradhatna itt nálunk egy ideig szép nyugodtan?
<hv>
<hv> ez jó volt
<hv> Papi!
<hv> ez pont ide illett
<hv> értelmeset mondtál!
<hv> ember!!!!!
A hülyeségnek nincs határa, de életcélom azt átlépni...
- Holtak vezére
- Nem elérhető
8.: c,
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Íme a válaszok :
1.b
2.b
3.c
4.igen
5.1x
6.egyedül
7.c
8.a
9.c
10.b
11.b
12.a
13.c
+1.b
kiegészítő kérdés.b
- Zizzo
- Nem elérhető
HARRY POTTER- Én? Édességhez jutni, míg a Dursleykkal laktam? Jó vicc.. De persze ha egy barátom küldené bagollyal, minden falatot élveznék.
HERMIONE GRANGER- Persze, hogy megenném. Természetesen miután végeztem a tanulással. De lehet,hogy Harrynek adnám.
RON WEASLEY- Ö... először megbizonyosodnék, hogy Fred és George nem volt a közelében. Utána megenném.
FRED WEASLEY- Miért enném meg? Elvarázsolnám és odaadnám Ronnak.
GEORGE WEASLEY- Nem enném meg. Ez hülyeség. Fogadok, Fred se enné meg. *gonosz vigyor* Inkább odaadnám valaki másnak.
GINNY WEASLEY- Két részre osztanám. Az egyiket megenném, a másikat pedig elküldeném Harrynek. *elalél*
DUDLEY DURSLEY- Hát, először megenném a sajátom, utána elvenném Harryét és azt is megenném. Aztán eljátszanék egy rohamot, hogy anya és apa vegyenek még nekem.
VERNON DURSLEY- Kibontanám és megenném. Hülyének néz, vagy mi?
PETUNIA DURSLEY- Odaadnám az én kicsi Dudleykámnak.
NEVILLE LONGBOTTOM- Nem nyitnám ki egyből. Küldenék egy baglyot a nagyimnak és megkérdezném, hogy megehetem e. *elkezd írni*
SEAMUS FINNIGAN- Szerintem biztonságos lenne csak megenni. Nem varázsolnám el, vagy ilyesmi, mert biztos... *kinyitja...BUMM!* ... felrobbanna.
DOBBY- Hm... először én -- Oh!! Pont úgy néz ki, mint a jóságos, óriási és varázslatos Harry Potter haja! *elkezdi bálványozni az édességet*
DUMBLEDORE PROFESSZOR- Előhúznám a pálcám és átváltoztatnám citromos italporrá. Sose szerettem a csokoládét annyira.
HAGRID- Először felforraljuk a vizet. Majd ráöntjük a vizet a tealevelekre. Úgy 3 perc után adunk hozzá egy kis cukrot. A tejet nem szeretem a teában, fura íze van. De a citrom néha jó, főként ha... *a producer mellélép és a fülébe súg valamit* Mit ért mogyoróvajon? Édesség? Azt hittem, ez egy tea reklám! Hogy lehet ilyen kegyetlen... *könnyben úszik a szeme és remeg*
MCGALAGONY PROFESSZOR-*elveszi a poharat* Nekem? Nem kellett volna... *kibontja és megeszi* Nagyon finom volt. És most... 10 pont a házától, amiért étellel kószál a folyosón.
PITON PROFESSZOR-*megeszi* ...
DRACO MALFOY- Hol van itt az igazság? Ilyen beteges mugli édességet. Ha az apám ezt megtudja...!
PANSY PARKINSON- Amíg Draco oldalán vagyok, megeszem.
CRAK*azonnal megeszi*
MONSTRO*azonnal megeszi az édességet csomagolással együtt*
FLITWICK PROFESSZOR- Én élvezem az üldögélést egy szép napos kertben. *egy székben ül a kertben és elkezd enni* Értékelni kell a kisebb, édesebb dolgokat is az életben.
BIMBA PROFESSZOR- Öhm... vegetáriánus vagyok.
Narrátor: A csokoládéban nincs hús.
Bimba: Oh...uh... akkor megeszem
Itélet csere van írva a vényre...
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
1. Tetszett a hullócsillag, vagy jövőre ne lőjünk le egy műholdat se?
a) Jövőre ne amerikai műholdat lőjünk le, globalista vagyok!
b) Tetszett, terrorizmus rúlz.
c) Jövőre arról gyújtsuk meg a Szent Tüzet!
2. Tudomásodra jutott, hova szökött a melegvíz a csőből?
a) Mér, kiszökött?! 8O
b) Hát, tüncök mosakodtak...
c) Igen! Pécsre!
3. Hagytál-e valamilyen ruhát _Neo sátrában?
a) Várj, hadd gondolkozzam...
b) Hagyott-e _Neo sátrat az én ruháim körül?
c) Lelkem mélyén lepke vagyok!
4. Jártál-e _Neo sátrában?
5. Hányszor?
6. Kivel?
7. Megtaláltad a fűben Alyr sárkányát amit ellőtt íjhúrral?
a) Igen, én is betéptem Alyrral.
b) Nem ittam eleget.
c) Sárkány? Nem repülő ló volt?!
8. Kóstoltad-e a hústeát?
a) Akik a dokinál vannak… azok megkóstolták?
b) Vegetáriánus vagyok. Inkább.
c) Igen, hv vagyok.
9. Szerinted a konyhások elég egyenesre vágták a kenyeret?
a) Igen.
b) Nem is ők vágták.
c) A ferde egyenes is egyenes.
10. Láttad Jacopot, amint Pink Floydot hallgatva sétál éjjelente Velem utcáin?
a) Nem, mert éppen Pink Floydot hallgattam és sétáltam Jacopoval Velem utcáin. Ja, akkor igen.
b) Nem.
c) Igen, Nodlee vagyok.
11. Tudod-e, hogy ki az a Gerzson?
a) Ankalimon titkos szeretője.
b) Eia botja.
c) Nem.
12. Tudsz sajtot reszelni?
a) Azóta is csuklófájdalmaim vannak.
b) Nem, NEM TUDOK!!!
c) Icke vagyok... van még kérdésed?!
13. Fel tudod sorolni _Neo feleségeit? Ha igen, miért?
a) Igen, mert _Neo vagyok.
b) Igen, mert a felesége vagyok.
c) Szeretném hallani a Fehér Bohócot.
+1. Lelked mélyén lepke vagy?
a) Nem, lelkem mélyén ekvivalenciareláció vagyok, ergo szimmetrikus, reflexív és tranzitív.
b) Haleth virág is, akkor igen.
c) Nanáhogy! Nem.
(Kiegészítő kérdés, pluszpontért:
Papsajt?
a) Egy puha ágy talán?
b) Spontán elégettük.
c) negyvenkettő)
A kérdéseket és a válaszokat összeállították: Alyr, Jacopo, icke, Léli és jómagam.. lehet tippelni hogy ki mit alkotott:)
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: Alyr, csak az a gáz a tábori írásaiddal, hogy pont akkor olvastam őket, amikor egyszerre ettem szalámit, kenyeret, s mellé jóféle sört ittam... a röhögéstől ráment a billentyűzetre...,
most takarítok...
Gratula!!!
Ki kell majd írni, hogy a topic látogatása evés/ivás, vagy nyilvános helyen való tartózkodás esetén ellenjavallt.
Jó takarítást
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
most takarítok...
Gratula!!!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Esgalmar Krónikája ep 2.
Az orkok támadása
Minekutána a három nép megalapította Esgalmart a mocsár közepén és három sikertelen hadjáratot vezettek a szúnyogok ellen, újabb látogatók érkeztek a városba. (eddig Bëor, Marach és Fongolfin népe lakott ott)
Haleth népének mondták magukat (a szót eredetileg Halesznek, pontosabban Ha lesz-nek írták, ugyanis amikor a nép királyának lánya megszületett, és el kellett nevezni, a király ennyit mondott: "Há lesz mondjuk Csillagvirág" azonban az írnok idegességében az első szavakat kezdte leírni, aztán meg elfogyott a tinta.) és matriarchátus uralkodott köreikben. Ez hallgatólagos megegyezés folytán jött létre, úgy, hogy a Matriarcha uralkodott a többiek meg hallgattak. A Matriarcha, ezidőtájt egy Lepkepillangó Aki Leszáll a Virágra (röviden Lepke, a nép tagjai mind efféle neveket viseltek, kivéve Haleth-t aki az ismertetett okok miatt nem egészen) nevű hölgy csatlakozott az ottlakó népek szövetségéhez, a többiek meg utána. A nép később a "Lelkem mélyén Lepke vagyok" c. slágergyanús dallal emlékezett meg uralkodója feledhetetlen tetteiről.
A másik nép aki csatlakozott, éppen heveny ételmérgezéssel küzdve jutott a város területére, és arcuk színéről rájuk ragadt a szürketünde elnevezés. (többen, ugyancsak az arcukra nézve a zöld-tündét javasolták de ezt a jósok egy majdan megszülető, Legolas nevű illető miatt leszavazták) Egyébként Thingol király népéhez tartoztak, és felépülésük után ők is ott maradtak a városban, mivel a rosszullét miatt elfelejtették hogy is kerültek oda, a bentlakók meg nem mutatták meg. (rossz nyelvek szerint maguk sem tudták, de ezek a rossznyelvek hamarosan elhallgattak mert - ha kellett brutális eszközökkel - megjavították őket)
A harmadik csoport az újak közül a híres és hírhedt Feanorfi(ainak engedelmeskedő) noldák közül kerültek ki. Meglehetősen csapzott állapotban jelentek meg a város házai között (mivel mocsárban várat építeni, amint azt a Gyalog Galopp című hőseposz is elmeséli, igen nehéz, nem is kísérleteztek vele) de amint meglátták, hogy szinte csak középföldi bennszülöttek lakják a helyet (Fingolfin népe éppen vadászni volt) rögtön meg is parancsolták, hogy építsenek nekik egy háromszintes palotát szaunával (törp találmány, nem kisebb személyhez, mint Telcharhoz köthető az eredete, aki azokat a segédeket akikkel nem volt elégedett, beledobálta az eredetileg a kardok edzésére fenntartott vödrökbe. ) , fürdővel és naponta kétszer szórják fel fenyőtűvel vagy virágszirommal a mocsári bűz ellen. Parancsaikat fegyverrel akarták nyomatékosítani, ám nem volt náluk egy sem. A mondókájuk végére megjelenő orkoknál viszont annál inkább. Csata kezdődött, amelynek végére nagynehezen elűzték az ellent, ám Curufin népének (ugyanis ők voltak a frissen jött noldák ) sosem építettek palotát.
A noldák nyakasságának köszönhetően mégis épült kőépület Esgalmarban, Curufin népe ugyanis nem volt hajlandó holmi aljanépekkel egy szinten lakni, (a Feanor hívek visszatérő járványos betegsége a Fingolfin népével kapcsolatos memóriazavar) ezért aztán felépítették a Noldák Dicsőségének Nagy Kőtornyát, (hihetetlen messziről cipelve a követ) ami másnapra egészen a toronyszoba szintjéig süllyedt, így lett belőle A Kőház.
Végül kialakult Esgalmar hat népe, és jelet is kaptak a valáktól egy villámcsapás formájában ami felgyújtotta a környéken lévő kevés fa egyikét. Innen levették a szent tüzet amit népről népre adva őriztek (eredetileg a népek képviselői a fa tövében egymás kezébe dobálták át az átforrósodott mécsest, ebből aztán kialakult a tűz őrzésének hagyománya. Később többször elaludt de az ünnepi alkalmakra mindig sikerült újra meggyújtani.)
Esgalmar rejtett városa békésen feküdt a mocsárban immár saját hagyománya is volt de lakói még mit sem tudtak a közelgő veszélyről. Ugyanis egy kém volt közöttük...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Myräfelle
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
- Sünee
- Nem elérhető
No, itt meg a folytatás:
Eru irodája - Taníquetil
Mandos (az előtérben): Már megbocsáss, hogy zavarlak, uram, de van egy olyan megérzésem, hogy.... nem ez így nem jó....
Megtiszteltetés, hogy fogadsz, uram, ebben a fontos ügyben.... neeem, így sem jó!
Titkárnő: 42es sorszám - Mandos! Ilúvatar fogadja önt!
Ma(belép az irodába): Öööö... Csá, Főnök!
E: Na mi kéne? Ha már megint légkondit akarsz kikönyörögni a tetves csarnokaidba, hiába próbálkozol!
Ma: Nem, ez egészen más tészta.
E: Áh, értem, szóval ismét a riasztóval van gond! Majd küldök egy szerelőt!
Ma: Félreértesz Főnök! Az a helyzet, hogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy valaki meg akarja szöktetni Feanort.
E: Nahát! És miből gondolod ezt?
Ma: Szóval... néhány nappal ezelőtt megjelent nálam egy csapat figura fekete lepedőben, és az egyik elkezdett suttogni, hogy: Ffffeeaanooohhhrr.... tünccckhoováááhccccccsz
Kérdeztem, hogy mér kell nekik, erre ilyetszól a suttogós: Tthhiiiitkooossssz meeeehgbííízatááássssz
E: Biztos temetkezési vállalkozók, és valami kovácsolt sírkődísz kell nekik, vagy ilyesmi.
Ma: És az ennyire szupertitkos?
E: Tudod, mekkora felhajtást csapnak a halandók, ha megmurdál valami fejes! Virágözön, templomi kórus, száztagú cigányzenekar, meg minden ami kell...
Ma: Gondolod, feleslegesen gyanakszom?
E: Gondolom!
Ma: Végül is... Lehet hogy igazad van... Nekem is csak az ütött szöget a fejembe, hogy miután elmentek, az őrző-védő brutál pitbull egész nap nem mert kijönni az óljából, a biztonságiőr meg vacogva hajtogatta, hogy erre nincsenek se Zsákosok, se tünckovácsok.
E: Miért nem ezzel kezdted? Hányan voltak pontosan ezek az alakok?
Ma: Mittudomén Főnök, a matek mindig is a gyenge oldalam volt. Olyan 5 és 15 között.
E: Ezzel sokat segítettél. Mondd csak, nem éreztél váratlan késztetést, hogy felhúzd a gyűrűt, míg a közeledben voltak?
Ma: Milyen gyűrűt? Nem hordok én ... Most hogy modod... Az számít, hogy a gatyamadzagomat az ujjam köré tekergettem?
E: Affranc! Hihetetlen hogy nem vagy képes felismerni 9 nazgúlt!!! Ezek ott a Semmiben készülnek valamire! Hiba volt összezárni őket!
Ma: De mit akarhatnak Feanortól?
E: Nem nehéz kitalálni! Biztos a kis kedvenceik újragyártását. Sürgősen büntibe kell helyeznünk őket - de külön-külön!
Ma: És hova?
E: Nade kérlek! A halottak elhelyezése mégiscsak a te szakterületetd!
Ma: Azt akarod, hogy nyissak egy új helységet Szauronnak?
E: Kettőt! A nazgúlokat is el kell paterolni valahova!
Ma: Na jó, de akkor 30% fizetésemelést kérek!
E: Micsoda? 30%-ot? Ez mégiscsak pofátlanság!
Ma: Van fogalmad róla, hogy mennyi macerával jár két új helység? Beszerelni a riasztót, a világítást és a fűtést, fizetni a takarítónőt!
E: A világítást kihagyhatjuk, ezek szeretik a sötétet, a fűtés is elég az egyikbe, mert Szauron fűt magának. És szerinted milyen koszt hagy maga után 9 testetlen lidérc meg egy nagy tüzes szem? Attól biztos nem kell tartanod, hogy a sarokba sz@rnak.
Ma: Hátttőőőő... Mongyuk Szauron biztos égésnyomokat fog hagyni a falon!
E: Ezen könnyen segíthetünk! kifestjük őket feketére!
Ma: Nade...
E: Rendben, fizetem a szobafestőt! De fizetésemelés nuku!
- Smeagolam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sünee írta:
M: Semmi, csak egy tesco...
Sz: Az is jobb mint a semmi... Nazgúlok, nyomás vásárolni!
N5: De mégis miből, Főnök?
Sz: Mittudomén, vegyetek egy tesco gazdaságos hitelkártyát, vagy valami...
(nazgúlok el)
M: Hitelkártya! Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Évezredek óta vágyódom az akcós tesco gazdaságos szilmarilra 999,999 rézkanyiért, és...
Sz: Tesco gazdaságos Gyűrű is van???
M: Asszem... Nemtom, a postás már hetek óta sóher kihozni a tesco újságot...
Sünee: Ez ollllyaaan arrrrriiii
Meg az egész nagyon jó :up:
Alyr: :bounce: :up:
A hülyeségnek nincs határa, de életcélom azt átlépni...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.