Humor
- Smeagolam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fennasiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
bocs ha már volt benn de én olyat röhögtem rajta....
www.weebls-stuff.com/toons/25/ lol
lora: ahogy Aragorn bólogat...
Maxim: Ez nagyon jóóó...
Csak folytasd!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maxim
- Nem elérhető
- Myräfelle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Főleg Szauron levele teccett!
Alyr: Végre, már hiányoltalak!Ui.: Főnök! Nem volna egy fölös tornya raktáron?
Settenkedő orkok, éjjeli lepkék, fél pár kesztyű...
Chilály!!!
[size=9:wro9nu9v]Lehet, hogy én is megpróbálok írni valamit, már van is néhány ötletem. De nem hiszem, hogy méltó lesz arra, hogy betegyem ide [/size]
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Alyr Arkhon írta: ...ezért aztán csak az tudott kimenni, aki akart...
....Glaurung (...) éppen lábadozott a műtétjéből (ugyanis le kellett amputálni a szárnyait, mivel tériszonya volt és néha álmában felrepült. Emiatt pszichológushoz is járt és minden repüléssel kapcsolatos dolog irritálta, ezért is nem mertek a balrogok repülni)...
...nem vették észre (...) a tűz fényére éjjeli lepkeként gyülekező éjjeli lepkéket...
...A tündék tehát észrevették a balrogokat, és döbbenten néztek, majd egy emberként kiáltottak fel mikor körmükre égett a gyufa...
...Glaurung elrohant egy lepke után (állítólag az egyfejű sárkányok és a lepkék bensőséges kapcsolata ekkor kezdődött)...
...a balrogok meg találtak egy fél kesztyűt és elindultak megkeresni a párját...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Első kor, a Hirtelen Fellobbanó Láng Csatájának Históriája. Mivel ezen korai időszakot a nem részrehajló krónikások meg nem születettségüknél fogva nem tudták leírni, csak erősen részrehajló írásokra alapozhatunk. (Melkor naplója ill tünc legendák, az emberek korabeli írásbelisége finoman szólva hiányos, a törpökét meg nem tudja elolvasni senki (állítólag ők se))
Thangorodrim erődjét majdnem teljesen körülvette az ostromzár akkoriban, ezért aztán csak az tudott kimenni, aki akart. A tünde őrök folymatosan őrizték Morgoth erődjét, nehogy a bentlakók rakoncátlankodni kezdjenek, csak ünnepek idejére hagyták ott az őrhelyeket. Éppen a Gyufagyújtás ünnepét ülték, (GYUFA, pontosabban GYVFA: Gyorsan, Vigyázz, Fújásra elAlszik) amikor mindenki kap egy doboz gyufát, meggyújt egyet, nézi, majd jajgat mert a körmére ég. (legalábbis egy leírás alapján) Az ünnep miértje a múlt ködébe veszett, de a tündéket egyébként sem érdekelte.
Tehát az őrök a gyufákat gyújtogatták és nézegették, amikoris Glaurung aki már nagy volt, és éppen lábadozott a műtétjéből (ugyanis le kellett amputálni a szárnyait, mivel tériszonya volt és néha álmában felrepült. Emiatt pszichológushoz is járt és minden repüléssel kapcsolatos dolog irritálta, ezért is nem mertek a balrogok repülni) ezt észlelve, kinézett Thangorodrimból. Mivel az őrök a gyufák lángját nézték, nem vették észre sem őt, sem a tűz fényére éjjeli lepkeként gyülekező éjjeli lepkéket, sem a settenkedő orkokként érkező settenkedő orkokat. A baj akkor kezdődött amikor egy csapat balrog is meg akarta nézni, mit néznek a többiek, ugyanis a balrog tűzdémon lévén világít, és ez elég feltűnő tud lenni éjszaka.
A tündék tehát észrevették a balrogokat, és döbbenten néztek, majd egy emberként kiáltottak fel mikor körmükre égett a gyufa. Végignéztek az Angbandi seregeken, az orkok vívóleckét vettek, (mert egyrészt imádják a háborút, másrészt viszont nem kifejezetten észlények és hajlamosak elfelejteni a harc mikéntjét ezért folyamatosan gyakorolniuk kell) a balrogok ugróköteleztek a korbácsukkal, Glaurung meg a kellemesen puha hamuban hempergőzött. (mert ugyebár Anfauglith már részletekben a tűz előtt létezett. Anfauglith neve akkor keletkezett amikor a tünde névadó tudós eltüsszentette magát, a többiek meg följegyezték) Ezt az idillt látva az egyik tünde nem átallotta megfújni a riadókürtöt, minek következtében egyrészt csata kezdődött, másrészt Melkor ijedtében kinyitotta a tűzcsapot, ami ellentétben félrevezető nevű mai névrokonaival valóban tüzet lövellt. Mikor a tünde őrök elkezdték a "Kürt szava száll..." kezdetű nótájukat, Glaurung felmérgesedett és csatlakozott az általános tűzlövelléshez. Az orkok megijedvén hogy megégnek áttapostak mindenen, Glaurung elrohant egy lepke után (állítólag az egyfejű sárkányok és a lepkék bensőséges kapcsolata ekkor kezdődött) a balrogok meg találtak egy fél kesztyűt és elindultak megkeresni a párját. Ezt a tünde krónikások úgy jegyezték fel, hogy Morgoth iszonytató serege áttörte az ostromzárat. Igaz, volt némi csata, de az őrök túl korán elfogytak, így utána a seregek akár vissza is vonulhattak volna. (Melkor meg is próbálta visszahívni őket, mert a rendesen repülő sárkánynak még a prototípusa is csak egy kődarabhoz méltóan repült, de az általános hangzavarban nem hallotta senki a kürtjeit)
így esett hát a Dagor Bragollach, a hirtelen fellobbanó láng csatája...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-Törökbálintról: itt a ... rádió helyszíní tudósítója.... csak füstöt látok de közelebbmegyek...
-chatről: mi az a @ a neved előtt, Alyr?
: mennyinél van flood?
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ben
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Khirály lett
- Kincső
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Feladó: Szauron, Tol-in Gauroth, toronyszoba
Címzett: Melkor Nagyúr Arda Királya etc., Thangorodrim, Trónterem
Tárgy: ellenséges beszivárgás
iktatószám: S/14/159
Nagyuram!
Hivatkozva a folyó HIC*, 14. RIC-n kapott parancsra. Fokoztuk ellenőrzésünket a térségben az esetleges ellenséges beszivárgással kapcsolatban. Fentiek figyelembevétele mellett a következőket jelentem:
Folyó HIC, 159. RIC-n egy kisebb csapatot érzékeltünk, amely a szokásos jelentéstétel nélkül (I/13/012.015 számú hadparancs) próbált továbbhaladni. A tizenkétfős különítményt megállásra szólítottuk fel, mejd rövid kézitusa után kihallgatásra a harcálláspontra kísértük. Itt nem voltak hajlandóak válaszolni a feltett kérdésekre. Ekkor a sunnyogókat szolid rábeszélési eljárásnak vetettük alá személyazonosságuk igazolása céljából- sajnos hatástalanul. A kiadott szabályzat értelmében ekkor magam vettem kezembe az ügyet és próbáltam a vezetőt szórabírni. Ez - kisebb nagyoperetti formátumban - végülis sikerült, s személyazonosságukat részben felderítettük. Így bizonyosságot nyert, hogy 11 azaz tizenegy tünde és 1 azaz egy ember próbált beszivárogni.
A foglyokat előírásszerűen börtönbe zártuk, s alávetettük a megfelelő kihalgatási procedurának. Sajnos azonban ebbéli erőfeszítésünk hiábavalónak bizonyult, így a kiadott utasítások értelmében (I/14/118.032-es rendkívüli utasítás) a foglyokat sorban átutaltuk a farkasok élelmezési számlájára.
Kiadtam az utasítást, hogy a vezetőt erős fedezettel Nagyuram színe elé küldöm, mivel fennállt a gyanú, hogy egy Főproduktívval van dolgunk, s tervbe vettük az ember átutalását a farkasok élemezési részlegéhez, mikor egyszerre több esmény is történt.
Folyó HIC, 169 RIC-n azonban kisebb balesett történt A korábban Celegorm tuljdonában álló, most bizonyos Luthien tulajdonába gyanús módon átkerült HCD 001 (Huan Canis Domesticus)forgalmi rendszámú négylábú tömegszerencsétlenséget okozott a torony felé vezető hídon. A balesetben az Őrtorony teljes farkasállománya egy kivétellel elpusztult. Mikor személyesen próbáltam felelőségre vonni végzetes hanyagságukért a hölgy és kutyája minősíthetelen magatartást tanusítottak, s kényszerítettek a torony feletti tulajdonjogom átruházására. Mivel követelésükhöz fizikai kényszert is alkalmaztak, melyet váratlansága miatt kivédeni nem tudtam, így az átruházás megtörtént, de végig fennen hangoztattam tiltakozásomat, s jogi elégtételt helyeztem kilátásba, mindhiába.
Mindeközben a fogoly, kit Nagyuramhoz akartam küldeni, önhatalmúlag, a szabályokat teljesen figyelmen kívül hagyva, átutalta magát a farkasok élelmezési számlájára elpusztítva az utolsó farkast is. A hölgy, a garázda eb, valamint az ember pedig eltávoztak ismeretlen irányba.
Összefoglalva: A torony elveszett, a teljes farkasállomány elpusztult, s az összes fogoly kiszabadult.
Maradtam Kiválló Tisztelettel
Ui.: Főnök! Nem volna egy fölös tornya raktáron?
* Az angbandi időszámítás Hosszú Idő Ciklusokat és Rövid Idő Ciklusokat használ az év és nap helyett.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Léli
- Nem elérhető
Szeretnék egyfajta pályázatot meghirdetni köztetek Méghozzá egy színpadra vihető humoros előadás-t kéne megírnotok a pályaműveket a Humoros Előadások topicba kéne beírni. A legjobbat (szubjektív dolog, sajnálom) vállalom, hogy (ha meglesznek hozzá a színészek) a LEP-re megcsináljuk (magyarul: megrendezem).
Határidő: szeptember 22.
Megkötés: mint már mondottam volt, előadhatónak kell lennie. A hossza pedig minimum 1/4 óra, maximum 3/4 óra.
Egyéb: Sok sikert a megírásokhoz
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Kincső
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Ery: na csak várd meg az énáltalam írtakat!!
Amúgy készül a Galadriel naplója, de most már megírom az Első Kor végéig, jelenleg 422- ben tartok.
Most jönek a nagy évek.. a másodkorban azt hiszem, mint Felagund mondta, csak győzzek magyarázkodni...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A Thábor után szabadon, avagy vizsgáljuk meg a tündék és az emberek kapcsolatát az Első Korban.
Kezdve az elején (és mert ez az én népem)
Bëor Népének Históriája
A kezdetek kezdetén amikor az első emberek Középföldére kerültek (megjegyezném, a biológia szabályaival ellentétesen, felnőttként) észrevették, hogy valami nagy fényes izé van az égen. Akkoriban, szintén a későbbi állítólagosan örökérvényű törvényekkel ellentétben, és minden képzavar ellenére a Nap nyugaton kelt és keleten nyugodott, (ezért aztán fordítva is nevezték el őket, és ennek, na meg az "előttem van észak..." kezdetű mondókának köszönhetően sok ember máig nem tudja biztosan, melyik a jobb- és balkeze) és ekkor az emberek között híre kelt, hogy ott ahol a Nagy Aranylón Pislákoló izé (később a három jelzőből összeolvasva jön ki a NAP szó, mivel az emberi élet rövid, a tündék meg lusták, mindent foylton rövidítettek) felkel, biztos jól élnek azok akik ott élnek, tehát keljenek útra és nézzék meg. Ezen jól összevesztek, különböző törzsekre bomlottak, majd elindultak. Elsőnek Bëor Népe indult el, a tagjainak akkor még gőze sem volt arról, hogy majd így fogják őket hívni, egyelőre Balan népe voltak, de leginkább azt mondták magukra, hogy "én". Ha többen voltak akkor "én és sok te". (akkoriban az emberi nyelvek még nem rendelkeztek nagy szókinccsel, ráadásul bizonyos egyének, ha meghallották, hogy valakinek nagy a szókincse, elindultak kirabolni és ez általában a szógazdag egyén halálával végződött)
Mentek és vándoroltak, időközben hegyesfülű népektől akik magukat "Lali-kend"-eknek nevezték, bár a Lajosra nem hallgattak, tanultak ezt-azt az emberek.
Majd egy csillagos éjszakán, miután sikerült elhallgattani az énekeseket akik dalversenyt rendeztek és ezzel több mérföldes körzetben elkergettek minden fülekkel rendelkező egyént, aludni tértek. Ám alig kezdtek el horkolni, egy fényes tekintetű egyén jelent meg köztük. (Nem összekeveredő a korokkal később élt Fényestekintetű Padisahhal) Miután kezébe vett egy borotvát és megpróbálta vele lenyírni a körmét, mivel nem tudta, mire való, megvágta magát és felszisszent. Az emberek mocorogni kezdtek. Ezután kezébe vett egy hárfára emlékeztető hangszert, és játszani akart rajta de a levágott körme beleakadt és elszakadt egy húr. A húr arcon csapta, újból felszisszent. Erre már felébredtek az emberek. A tünde, mivel világéletében szerette ha ráfigyelnek, játszani kezdett. Az emberek tágra nyílt szemekkel figyelték, eladdig nem hallottak még tiszta hangközöket csak madárfüttyben. Végül Balan megszólította, minden etikettismeretét összeszedve:
-Hát te meg ki vagy?
A tünde felvillantotta az ithildinfestékkel festett mosolyát:
- Finrod Feladung vagyok. ( A Feladung, amit később helytelenül Felagundnak írtak, a "Feladunk postán Melkornak, ha nem hagyod abba az éneklést!" mondat "feladunk" szavának torzult változata)
- Te tök szép vagy! Meg minden!
- Mondasz valamit... Ti kik vagytok?
- Hát izé... Onnan jöttünk, és arra megyünk, mer' szerintem ahol a NAP van, ottan jó élni! - mondta Balan nem kevés büszkeséggel, mivel igen ritkán beszélt összetett mondatban.
- Igazad van. De nekem is vannak fényes szép dolgaim és sok ételem. Ha öltök nekem orkot... az ugye tudod mi?
- Hegyes a füle, de a foga is. Szörnyen rossz íze van.
- Megfelelő fűszerezés kérdése... de ezt majd később. Ha öltök nekem orkot, én adok nektek enni, meg földet ahol élhettek.
- Jó.
- Akkor legyen a neved ezentúl Bëor mert azon van ékezet.
Így esett, hogy Bëor népe Finrod Feladung szolgálatába állt, s később fiai tündéket megszégyenítő cselekedeteket hajtottak végre. (ami, valljuk meg, igazából nem nagy teljesítmény)
Történt egypár év múlva, hogy Bëor egy gombapörkölt elfogyasztása után elhalálozott, bár fiai megpróbáltak utánajárni, ki lehetett a gomba feladója, ugyanis csomagban kapták, de feladónak csak egy F volt feltüntetve és minden második tündének legalább az egyik neve F-fel kezdődött akkoriban. Ám a nyomozás nem járt sikerrel, mert nem tudták visszautasítani az aranyozott sírkövet amit Feladung adományozott nekik.
Ez hát Bëor népének története, mivel Bëor halála után már másról kapták a nevüket, az pedig egy másik história.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Drizzt
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Tengerparti nyaralásom története, avagy mit csinál egy vala a Beachen?
Úgy éreztem, hogy az elmúlt napok eseményeit kipihenendő, kihasználom Ulmó bátyó engedélyét és lerucannok 2-3 hétre a tengerpartra. Valahová a Sirion deltája és a Balar fok közé. A külpolitikai helyzet ebben tökéletesen a kezemre játszott, mert tüncveszélytől nem kellett tartanom és Nyugaton a helyzet továbbrais változatlan volt...
Oh az én drága rokonaim, milyen naívak, mennyire jók... Én a helyükben most támadtam volna, de hát ők a szavukat adták! Pedg mit ér az adott szó a jó lehetőséghez képest!
Szóval leköltöztem a tengerpartra. Összeütöttem egy kis házikót az egyik fa tetején - megjegyzem ezt Yavitól tanultam - ha már úgyis tüncnek kell álcáznom magam a megállapodás értelmében. Persze ilyenkor nem figyelnek rám, jellemző, pedig nem is használtam hozzá mást csak lehullott ágakat, meg az élő fát formáztam, szóval abszolút Yavi ízlése alapján... ehhh!
Ja! majd elfelejtettem! kiadtam a hadparancsot, hogy a partvidéket messzire kerüljék el a csapataim. Pihenni szeretnék, nem intézkedni! (hehe ilyenkor jól jön a diktatúra) Az ügyeimet függőben hagytam, így a többiek is pihenhettek (állítólag a balrogok már nagyon vágytak egy jó kis lávafürdőre), szóval pihenés minden fronton.
Nos tehát szépen leköltöztem és átadtam magam az édes pihenésnek. Igaz, a víz eleinte hideg volt ugyan, de azután felmelegedett (Tényleg! Ulmóval nyithanánk egy jólmenő távhő és fürdővíz szolgáltató üzemet!)
Pár napi pihenés után viszont beütött a krach! Méghozzá a tüncök személyében. Úgytűnik beindult náluk is a túristaszezon mert elkezdték ellepni a partot családostul. Hiába no, divatot teremtek... A zsivajgó gyermekeket még csak elviseltem volna, oh nem ez volt a baj. A baj ,mit gondolsz kedves naplóm kinek a képében jelentkezett? Eltaláltad, Nerwenke képében jelentkezett! S ami a különösen bosszantó, az az, hogy kapásból rámismert.
N: Szia Vala! Egész szép alakot öltöttél ugye tudod?
M: Hogy micsoda? Bocsánat kedves hölgym, de nem értem...
N: Ugyan Melkor, ne próbálj becsapni! Tudom, hogy te vagy az!
M: Halkabban az Én szerelmemre! Halkabban! Nem akarom hogy fél Arvernien megtudja! Amúgy honnan ismertél fel?
N: Az aranyszegélyes fekete fürdőlepedődről és törülköződről. No meg arról, hogy más nem épít háromtornyú homokvárat. Így néz ki Thangorodrim? Amúgy mit keresel itt?
M: Oh hogy Tulkas vigye el! Legközelebb jobban vigyázok. Amúgy pihenek! Ha hagynátok. Tudod rám fér egy kis lazítás. De TE mit keresel itt?
N: Itt ütöttünk tanyát nem messze a többiekkel.
M: Ajjaj! Egy menekülttábor? leesnek az ingatlanárak! De miért pont ide kellett jönnötök?
N: Mert az orkok jóideje elkerülik ezt a környéket.
M: Hogy az a jószagú *@#*#&°%§**!
N: Mit mondasz Vala? ezt a dialektust nem értem!
M: Csak azt, hogy milyen szerencse, hogy biztonságosan megérkeztetek.
N: Oh igen Ulmó segített... Ja! Ja és persze Te is!
M: No és tetszik a hely?
N: Igen, bár nincs jó kikötőnk.
M: Hát miért nem kéred meg Ulmót, hogy robbantson ki egyet. De miért is kell a kikötő?
N: Azért mert Feanor fiai még mindig a szilmarilt akarják, és kell egy egérút.
M: Makacs egy népség, majd megtudjátok ti is. De legalább most már nemcsak az én nyakamra járnak rá...
N: Tényleg Vala! Nem akarsz te is segíteni?
M: Méghogy én? Bár ezekután már mindegy... Na jó gyere kimegyünk a tengerre csónakázni, és úszni egyett.
N: Vala! Nem tértünk el a tárgytól?
M: Egyáltalán nem. Ha kimegyünk kettesben a vízre és úszunk egyett akkor tutira megjelenik Osse cápája, akkor elég nagy ramazuri lesz ahhoz, hogy megjelenjen maga Osse és Ulmó is. Na ha már mindhárman együtt vagyunk, akkor megcsináljuk nektek azt a kikötőt.
N: De Vala! nem lehetne egyszerűen megkérni őket?
M: Lehetni éppen lehetne, de nem hallgatnának meg - tudod milyenek - vagy nem hinnék el, hogy jószándékuan segítek nektek. Turpisságot gyanítanának meg minden. Tudod az összeesküvés elmélet elég gyakori a többi vány.. Valánál, főleg akkor ha én is a közelben vagyok.
N: No de így sikerülni fog?
M: Merem remélni.
Nos úgy is lett. Hogy ezek mennyire kiszámíthatóak! Igaz ugyan, hogy Osse cápája nemcsak fixírozta Nerwenkét, hanem meg is kóstolta (éppen csak egy kicsit!) és rendkívűl határozottan kellett rendre utasítanom (azért még túléli). A nagy sikongásra persze megjelent a teljes vizirevűkar. A parázs vitákat itt nem részletezem, mindnekinek a saját fantáziájára bízom. A lényeg az, hogy végül négyesben (mert Uinen is előjött) sikerült egy jó kis mélytengeri kikötőt csinálnunk a menekülteknek, sőt a felszabadult kövekből némi parti erődítményt is felhúztam.
A vakáció további része már eseménytelenül telt el (Ulmó hajlandó volt még egy héttel meghosszabbítani a nyaralásom a jócselekedett miatt) így teljesen kipihenve értem haza, és sajnos vissza kellett zökkennem a dolgos hétköznapokba.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Orkleves
Rohadt
Disznó, és
Olifántsziruppal,
Rántott Szauronnal
jobb mint a hústea....
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Artemisz
- Nem elérhető
Sil írta:
Ez a legjobb, szvsz...Alcarcalimo írta: Alcar lassan lelep mint Peredhil a pincetetorol...
Alcaaaaar! :eek2:
*fetreng*
Segííítséég!
Még egy pár ilyen, és közveszélyességi pótlékot fogunk fizettetni veled! :up:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eneira
- Nem elérhető
Cuki az asszonkás hasonlatod...
Talán nem is kéne itt önreklámoznom, mert esetleg nem is számít humorosnak, max. ironikusnak, vagy mégis? Ennyi bevezető után...felraktam a novellácskám, ami esetleg humoros. Elolvasgathatná valaki, aki ért a humorhoz, hogy humoros-e. A címe: Látogatók.
Próbálkozás, jókedvemben született...
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Eneira, jól látom a bemutatkozásodból, hogy érdekel a Quenya nyelv? Hogyhogy nem láttalak még a nyelvek/írások topicban?
Ellana: most szólok... NE A KÖNNYVTÁRBAN, mert KÖNNY(V)ESRE röhögöd magad!!! Már ha jók lettek
Orsie, drága hugocskám: ahogy írtam, drága vagy:)
Sünee:
Na, ismét egy pár ABH:)
* Alcar lassan elkotrodik mint dzsordzs májkel a piros lampas haz kornyekerol
*Alcar lassan elmállik, mint büdös szúnyog a táborban, amelyet a katonai surcimmal gyaktam szét
* Alcar lassan telleg lelep, mint bunko lakaj az ajto elol, amikor leskelodott utanam meg asszonkam utan, 'ost kisse lenduletesen vagtam ki az ajtot ovszerert valo rohantomban
* <Alcar> s az ajto orrba nyomta...
* Alcar lassan elillan, mint harmatos lepkeszellentes a lagy, lenge, hajnali szelloben...
* Alcar lassan elsunnyog, mint kisebbsegi erzesben szenvedo, nyavalyas szatir, akinek az "s"-es meretet leszolta a vagesz csajszi
- Halla
- Nem elérhető
- Myräfelle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Sünee
- Nem elérhető
Itt is a folytatás:
N7: Nos Főnök, most hogy ...öhöm... visszaszereztük a khm... Egy Gyűrűt, gondoltuk... esetleg...
Sz: Jó, jó, elmehetsz táppénzre. Hallom megfáztál. Hiába, elég cudar az időjárás idekint...
N7: Öööh... Kösz, Főnök, de... őőőő...
N8: Szóval, mi arra gondoltunk, hogy .... kaphatnánk-e egy kiiiis....
N9: Fizetésemelést!?
Sz: Micsoda? Fizetésemelééést??? Igazán nem értem, mire föl vagytok ilyen magabiztosak! Ha még normálisan, a régi állapotában hoztátok volna... De így... Szegényke... olyan lestrapált, mint egy vásári ajándékgyűrű, amit 10 éve nem nyert meg senki!
N7: őőőő... Ha gondolod, Főnök, elvihetjük egy ékszerészhez, hogy rendbe szedje egy kicsit...
Sz: Még mit nem! Ki nem adnám a kezemből!
M: Nincs kezed!
Sz: Tényleg... Szóval az a lényeg, hogy nem viszitek sehova! Ő az enyém! A sajátom! A drágaságom!!!
M: Jól van na, nem kell úgy felfortyanni! Ismerek egy fazont, aki házhoz jön. Nagyon jó a szakmájában! Feanornak hívják.
Sz: Igazán? És hol lehet megtalálni ezt a Feanort?
M: Attól tartok, az állandó lakhelye már réges rég Mandos csarnokában van...
Sz: Nem probléma... Majd a drága nazgúljaim megkeresik, és idehozzák nekem! Na tiplizzetek, és vissza ne gyertek Feanor nélkül!
N: Oké, Főnök!
(Nazgúlok menni készülnek)
M: Ja, és ha vonakodna, csak említsétek meg, hogy szilmarillal fizetünk!
N1: He?
N2: Az meg mi?
N3: Mióta van nekünk olyan?
M: Szauron, ezt igazán nem gondoltam volna. A szolgáid még az alapműveltség töredékével sem rendelkeznek! Bezzeg én hogy tanítgattalak téged!
Sz: Hogyne emlékszem. Kábé így: Ez itt egy szilmaril, wazze! Te ostoba csicska! Ha hozzányúlsz kinyírlak, fölfogtad? M: (felsóhajt)
M: Azok a régi szép idők...
N4: Aha... De mi van ezzel a szilvamaggal?
M: SZILMARIL!!!
N5: Höööö...????
Sz: Ááhh... lényegtelen... Egyfajta csillogó kavics...
M: TESSÉK???
Sz: Akarom mondani pompázatos ékkő;pontosabban három, és mellesleg a Nagyfőnök heppje...
M: Ez a Feanor muksó csinálta. Én meg lenyúltam tőle, de aztán a mocsok valák visszacsórták tőlem.
N6: Szóval akkor nincs nálunk...
M: Zseniális logika...
N8: És akkor hogy fogunk azzal fizetni???
M: Sehogy!
N8: De akkor... nem értem...
M: Aaarrghhh!!! Esküszöm, te lelked mélyén szőke vagy!
Sz: Na jól van, húzzatok a pitlibe... vagyis... izé, Mandoshoz, és hozzátok ide azt a Feanort, mielőtt a Nagyfőnök szívrohamot kap tőletek!
N7: Oké Főnök!
(Elindulnak)
N8: (mentében dudorászik) Lelkem mélyén szőke vagyok, lelkem mélyén szőke vagyok...
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Eneira
- Nem elérhető
Nagyon jókat szórakoztam, s sajnálom, hogy író létemre még nem tévedtem el ide, csak a novellás fórumra. Köszönöm, felvidultam, ami annyira azért nem jellemző rám.
Jó, hogy csokorba szedted!
Sünee, egészen más elképzeléseim voltak a nazgúlokról, na meg a Sötét Úrról is, aki ezek után nem is Sötét, max. szürke, meg nem is úr, csak egy uracs. Lám, milyen nehéz Úrnak lenni( a disznók közt)!
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Halla
- Nem elérhető
- Ellana
- Nem elérhető
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.