Humor

Több
20 éve 4 hónapja #201250 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Újabb elveszett oldal Melkor Naplójából.

Doriath pusztulása, avagy mit művelt már megint Nerwenke?

Part 1.

Hol is kezdjem... Nos nagyjából akkor lett gyanús a dolog, mikor Melian hazament. Ez még önmagában nem lett volna baj, de a védőmező persze azonnal lehullt. Ez továbbra is indifferens volt számomra, mert megígértem Nerwenkének, hogy békén hagyom, de másokkal is számolni kellett. Bár ekkor még nem gyanakodtam semmi rosszra. Akkor kezdett el növekedni a balsejtelmem, mikor Durcifiú csemetéi feltüntek a környéken seregestül. Tekintve, hogy apjuktól nem a kézügyességet hanem a testvérmészárlási hajlamot örökölték, komolyan aggódni kezdtem. Készenlétbe is helyztem a LII. és LXVIII. hadtestet valamint a 7. Bg. különítményt is.
Aggódtam Nerwenkéért, ezért stikában megközelítettem Menegroth-t. Mivel multkori látogatásom alkalmával, (amelyet mindeddig nem hoztam nyilvánosságra) sikeresen felderítettem a terepet nem okozott gondot a gyors biztonságos bejutás. Bár Maedhros katonái őrizték az utakat, de persze nem láthattak meg. Nohiszen! Próbáltak volna utamba állni... Menet közben tapasztaltam, hogy a folyó egy szakasza felett köd gomolyog. Egyből tudtam, hogy Ulmo bátyó turpiskodik valamit... de micsodát? Mindegy, nem szólok bele. Addig álljon féllábon amíg vízbe teszem a lábam.

Szóval belopakodtam Menegroth-ba. Hát elég sötét volt, az orromig se láttam, még szerencse, hogy a zsebemben volt két szilmaril. Nocsak! Feltaláltam a zseblámpát!
De, hogy el ne kalandozzak végleg: a trónteremben ott bóbiskolt Nerwenke. Hirtelen erős vágyat éreztem arra, hogy megijesszem, de letettem róla. Elvégre az ígéret az ígéret! Így csak enyhe torokköszörüléssel adtam jelét jelenlétemnek. Nerwenke felébredt de félálomban Maedhrosként azonosított és közölte velem jeges hangon, hogy: “Mi van Maedhros nem tudsz várni hajnalig? Ennyire türelmetlen vagy?” De aztán felébredt és kellően meglepődött jelenlétemen.

N: Na vala, te is jókor tudsz jönni!
M: Miért mi történt?
N: Nézz csak körbe...
M: No nézd csak! Tömegmészárlás... emlékszel csak? Mint a vizestálban! Ööö ugye nem azzal vádolsz, hogy ezt az én katonáim tették?
N: Áh, dehogy Maedhros volt.
M: Nocsak! Nem lep meg. Egyem a szivüket...
N: Vala! Te már tündéket is eszel ?!
M: Dehogy, csak költői glug kép volt!
N: Biztos?
M: ha mondom... De most látom csak, hogy ezt tényleg Maedhrosék tették. Az a vágás ott tipikus. Ilyet láttam pl...
N: Vala! Most előadást akarsz tartani itt nekem tömeggyilkosságból?
M: Áh dehogy, csak óhatatlanul is szakmai szemmel nézem a dolgokat. Látod azt a vágást ott azon a hullán? Csupa elegancia de semmi hatékonyság. Csak a harmadik vágás volt halálos. Bezzeg az orkjaim...
N: VALA!
M: jó-jó abbahagyom!

Szóval Nerwenke ezután elpanaszolta az egész esetet. Dior halálát a gyerekek erdei túráját stb... Kiderült, hogy Celeborn súlyos sebbel fekszik a szobában vagyis inkább haldoklik, s Nerwenkének már megint suicid gondolatai vannak mint múltkor. Elmondta, hogy a túlélők a szilmarillal együtt Ulmó fedezete alatt elszöktek (áhá! Szóval ezt turpiskodja a bátyó!) Rákérdeztem, hogy miért nem próbálták meg esetleg Celebornt gyógyítani? Na erre nekemesett, hogy mit képzelek, ő mint Melian tanítványa kellően jártas a gyógyítás művészetében és higgyem el, hogy Celeborn menthetetlen, még a szilmarillal is megpróbálták. Könnyedén megjegyeztem, hogy a levegő szilmariljával ez nem is működik, de vízével már annál inkább. Itt kissé elbeszélgettünk a gyógyítás művészetéről. Szó-szót követett, végül megjelent Ulmo is. Ulmó persze nem volt hajlandó elhinni, hogy nem gonosz szándékkal jöttem, s meg volt róla győződve, hogy a káröröm hozott ide. Így parázs vita alakult ki közöttünk és válogatott sértéseket vagdostunk egymás fejéhez. Ő leginkább Sötétlelkű gazembernek, Mézzel bekent nyelvű kígyónak és Véreskezű tündegyilkosnak nevezet. Én pedig leginkább Lavórhuszárnak, Vízkóros moszatvadásznak és Ictofilnak (Halakat szerető) csúfoltam. Nerwenke meg ott ugrált közöttünk és békítgetett. Közbevetőleg legyen mondva dühünkben vagy 6 méteresre nőttünk, csak azért nem nagyobbra, mert a plafon megálljt szabott nekünk. A vége az lett, hogy mindkettőnknek megfájdult a feje. Végül Nerwenke kezébe nyomtam a szilmarilt és ráüvöltöttem, hogy ezzel próbáld gyógyítani a férjed. Nerwenke és Ulmo ezen teljesen meglepődtek. Annyira, hogy a sikeres gyógyítási művelet után visszakaptam a követ (hehehe). Szó mi szó, rizikós tett volt de legalább begyüjtöttem egy jópontot és enyhült a viszony köztem és Ulmo között. Már éppen indulni akartunk volna mikor meghallottuk, hogy jön Maedhros. Ulmo erre visszatért a menekültekhez, nehogy felfedezzék őket. Én pedig – mivel Celeborn csak levitációval szállítható – egy tünde harcos alakját felöltve (fúúúúj) ott maradtam Nerwenke mellett, mert részint kíváncsi voltam a beszélgetésükre, részint mert nem akartam Nerwenkét magára hagyni.

Folyt. köv...

[size=9:2ono8p1k]Köszönet illeti Namariét, aki ismét segített létrehozni egy újabb oldalt[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #201110 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Ez a tény most esett le nekem
Ara-gorn (A Khirály menyasszonya) 5,5 (félelf)

Sünee: jó! :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #200942 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Humor

Gandalf írta: -Hogy hívják a mechanikus sárkányt?
-ElektroSzmóg...

most semmiképp nem vitatkozni akarok..
de ha valami mechanikus... akkor azt nem kell kézzel működtetni.. ellenben ha valami elektronikus attol még azt leheet kézzel működtetni..
mechanikus pl a bicikli hajtás
elektromos meg a konyhai robotgép..

www.ingatlan.veritas.hu/radi9.htm

ad.adverticum.net/html.prm?zona= ... d=41166139
elektroszmog=" Az elektromos töltés generálta villamos mez

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 4 hónapja #200928 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
Ha már itt tartunk:

Smaug titkos naplója:

1. nap: Szörnyű hideg van itt az Északi pusztákon! brrr.... Miért nincs a sárkányoknak bundájuk? El van b*szva ez az egész evolúció...

2. nap: Eszembe jutott, hogy tudok tüzet okádni. Én hülye meg itt fagyoskodok!

Később: Fölgyújtottam egy nagy mezőt, ami tele volt valami zöld kóróval. Jó meleg... De milyen érdekes az illata...
Még később: Jéé, oitt egy lila repülő teve! Jaj, de miért béget? És egy éneklő répa. hallgatni is rossz... Fogd már be, héé!!!

3. nap: Kissé kiütöttem magam tegnap! esküszöm, soha többet nem pirózok meg olyan növényeket, amik drótkerítéssel vannak elkerítve... Jobb lesz, ha gyors elhúzom a belemet; lehet hogy a hamuja is mérgező!

Később: Úgy tűnik, tegnap elkerülte a figyelmemet ez a tábla:
Cannabis ültetvény - A belépés és a fogyasztás szigorúan tilos! Szal, ha betépsz a füvemből, leverem rajtad, havver, világoss?
UI: Amennyiben Ön a drogüldöző tünde-elitosztag tagja, az imént csak képzelődött. Nincs itt semmiféle fű, ugyan kérem, hogy is lenne!? Ez csak egy ártalmatlan tehén legelő!
Oops! Szóval tegnap elfüstöltem egy egész Cannabis ültetvényt! Na télleg ellépek... Mi lesz, ha meglátja ezt a tulaj?

4. nap: Jajjj, naggyon fáázzzzookk.... Sehol nem találok több égetni való gazt. Hiába, nincs más választásom, délre kell költöznöm...

Később: Nem fér be a kedvenc plüss macim a bőröndömbe, mert túl nagy a Loreal testápoló flakonja! Pedig arra nagy szükség van - valahogy kezelnem kell ezt az ádáz pikkelysömört az egész testemen.

Még később: Teljesen tanácstalan vagyok! Mama ilyenkor azt mondaná, rakjam a fülem mögé. Hát jó... Oops! Elfelejtettem, hogy nincs fülem! Hüpp... Szegény Teddy lebucskázott egy szakadékba... :-( Ez így nem lesz jó! Nélküle nem tudok elaludni!

5. nap: Egész éjjel képtelen voltam aludni! Be kell szereznem valahonnan egy új Teddy macit, mert ha nem alszom eleget, agresszív leszek.

8. nap: Azta ******** ********** ***!!! Már 3 ******* napja jövök dél felé, de sehol egy ***** pláza vagy TESCO, ahol lehetne teddy macit kapni. Azta, de ********* ***** álmos vagyok, *****!

10. nap: *****************!!! És még mindig fázom, és álmos vagyok, hogyazaa....**********!!!

11. nap: na végre, *****ki! Itt egy tetves hegy az aljába meg valami civilizációra utaló jelek.****om tele van! Porig égetem az összes büdös kis csehót!
Később: vuhhahaha! Megpiróztam őket egy pöttyet! Jó meleg ez a sok égett hulla, de hogy ******* büdösek, az enyhe kifejezés! bemászok ebbe a kis lyukba, hátha itt nem érződik.
Még később: Nahát, úgy tűnik, megtaláltam a kincstárat! Őrizték egy páran, dehát az nem akadály. :twisted: Ez az elszenesedett roncs mintha hasonlítana egy kicsit a Teddy macimra. Megpróbálok aludni egy kicsit...

Sok. nap: Bemásztam a drágakövek közé, hogy ne fázzak annyira, erre arra ébredek, hogy az egyik majdnem kiszúrta a szemem! De a lényeg a lényeg: Sikerült aludnom. Az égett hulla egész jól bevállt Teddy macinak. Mondjuk elég büdös, de annyi baj legyen...

Folytassam?

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
20 éve 4 hónapja #200876 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humor
-Hogy hívják a mechanikus sárkányt?
-ElektroSzmóg...

Több
20 éve 4 hónapja #200820 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Artemisz (Celebthil) írta: És ez a "Mért ment át a tyúk az úton!" Hááát...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyik szemem sír, a másik keresztbe áll... :roll:

Miért, szerintem nagyon RÚÚÚÚLZ!! :D :mrgreen: :lol:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 4 hónapja #200732 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Humor

Ulmo írta: Nem tudom, volt-e már:

Király Visszatér, rövidített változat (angolul tudóknak) Klikk ide .

Oké!

Végem van!!!

És ez a "Mért ment át a tyúk az úton!" Hááát...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyik szemem sír, a másik keresztbe áll... :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja #200578 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Humor
Ismétlésnek, az ujjbábos paródia, szintén angolul:
www.jerrythefrogproductions.com/ ... eRing.html
www.jerrythefrogproductions.com/TwoTowers.html
www.jerrythefrogproductions.com/ ... eKing.html

Ha nem PJ rendezte volna a LotR-ot:
www.lotrspoofs.com/lotrdirector.html

Miért ment át a csirke az úton?:
www.lotrspoofs.com/lotrjokes.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #200567 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Humor
Nem tudom, volt-e már:

Király Visszatér, rövidített változat (angolul tudóknak) Klikk ide

(a legjobbak a közönség benyögései, és a végén PJ szövege :) )

ITT pedig néhány jobb képecske, bár sok ismerős is van közte.

Több
20 éve 4 hónapja #200513 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humor
Üdvözletem!

Dae/siss írta: Dwarves do it.....underground
A törpök..... alul ( jóvanna :D )

Inkább mondjuk úgy: a föld alatt. Korrektebb :wink:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 4 hónapja #200508 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Humor

Alcarcalimo írta: esetleges kiegészítés by me???

balrogs do it... fierily
orcs do it... on a dirty way
wizards do it... with a magical wand
gollam does it...alone
King of the Dead does it... in dead boredom (necrophilia???)

bocsesz... :wink:

:lol: Jó látni, hogy titeket sem lehetne sértegetni azzal, hogy "normálisak" vagytok!!!! :wink:
[size=9:3mtkmemd]Megjegyzem: eddig is tünde szerettemv volna lenni, ezek után meg....[/size] :D

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #200506 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Humor

Alcarcalimo írta: esetleges kiegészítés by me???

balrogs do it... fierily
gollam does it...alone

Hehe, ez megérdemli a fordítást :D DD
Apró betűkkel, 18 éven aluliak, kérjük, gondoljátok meg, hogy elolvassátok-e :evil3:
Moderátorok, légyszi ne töröljétrek, túl jó ahhoz!!!! :D
[size=9:2ureqp2b]a balrogok.... tüzesen
az orkok....... mocskosan
a varázslók...... varázspálcával
Gollam........ egyedül
A Holtak Ura........ holtunalmasan (nekrofília, hehe)
csinálja/ják.[/size]

Több
20 éve 4 hónapja #200495 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Humor
esetleges kiegészítés by me???

balrogs do it... fierily
gollam does it...alone

Több
20 éve 4 hónapja #200485 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Humor

Csele írta: Azt nem írták mire gondolnak.
Szerintem viszont nyilvánvalóan az evésre...

Csele, vagy nekem nagyon piszkos a fantáziám, vagy te vagy jóhiszemű :twisted: :evil3: :oops: :oops: De nagyon jóóóó :itscool:

(Megközelítő fordítás:
A tündék.... örökkön-örökké
A törpök..... alul ([size=9:1azkb351]jóvanna[/size] :D )
Az entek..... lassan
A hobbitok.... tele hassal
Az emberek.... lényegretörően
A rohírok...... lóháton
csinálják.)

Több
20 éve 4 hónapja #200482 Írta: Csele
Lehet volt már!
Erre véletlenül bukkantam rá (nem merem lefordítani, annyire nem tudok angolul):
Elves do it.....for all eternity
Dwarves do it.....underground
Ents do it..................slowly...
Hobbits do it......on a full stomach
Men do it......with amibition
Rohirrim do it......on horseback

Azt nem írták mire gondolnak.
Szerintem viszont nyilvánvalóan az evésre...

Több
20 éve 4 hónapja #200403 Írta: Ben
Alyr, ez iszonyat jóó! :mrgreen: Még ilyet! 8)

Több
20 éve 4 hónapja #200308 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Humor
Alyr ez nagyon jól hangzik, szerintem sokak nevében mondom, hogy alig várjuk :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #200246 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Theala Vandron írta: Alyr: Ez nagyon fáááj! Faramir meg a fal... Nem bánnám, ha újra előkerülne néhány titkos levelezés. De ez csak egy ötlet... :wink:

Meg lehet, hogy elő fog.
De előre bocsájtom, hogy terveim szerint nem folytatásos lesz a dolog hanem amennyire csak lehet, különálló.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 4 hónapja #200243 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Ez nagyon fáááj! Faramir meg a fal... Nem bánnám, ha újra előkerülne néhány titkos levelezés. De ez csak egy ötlet... :wink:

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 4 hónapja #200159 Írta: Csele
Alyr Arkhon:

Több
20 éve 4 hónapja #200120 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Nevet adtál neki? Az már az érzelmi kötődés első jele! Faramirnál is itt rontottam el...

8O :D 8O :D 8O
Uhhh... ez ütős.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 4 hónapja #200092 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Humor
Brühhhhhhhhhhaha Alyr ez nem semmi! Pasztellszinek rulz, meg a többi is ugy ahogy van khirály :up:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #200049 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Olvasgattam az Ókori Keleti Történeti Chrestomatiát (szöveggyűjtemény csak ha chrestomatiának hívják akkor az olyan tudományos, és jelenlegi meglátásom szerint a vámpírok után a tudósok a legnagyobb pozőrök, élen a kelet-kutatókkal :D )*
és abban sok egyéb mellett több levelezés is benne van amit régi uralkodók meg effélék váltottak egymással, ennek mintájára álljon itt:

Szemelvények a Gondori Királyi Levéltárból, a Harmadkor utolsó éveiből:

"Osgiliathot bevettük. Én jól vagyok. A város se lett romosabb mióta utoljára láttam. Faramir nekidőlt egy falnak ami maga alá temette. Azóta nem szól. Ha holnap se szólal meg bedobatom a folyóba."

"Gratulálok fiam. Az öcséddel ne törődj, csak a város legyen meg. Nemsokára Helytartói Látogatást teszek ott teljesen váratlanul. Rendezd úgy, hogy teljesen váratlannak tűnjön a katonák számára."

"Probléma van. Faramir fölébredt és mint kiderült, álmot látott. Megpróbáltam ráomlasztani még egy falat de nem hagyta magát. Azt hiszem jelent valamit az álma. Vers is volt benne meg ilyenek."

"Holnap érkezem váratlanul tíz órakor. Egy spontán üdvrivalgás jólesne. Faramirról majd ott helyben."

"Úton vagyok, ahogy kérted. Vad vidékeken kószálok, vad sziklák és vad fák vesznek körül. A lovam vad füvet legel, én vad vizet iszom. Minap egy vad fogadóban szálltam meg. Kietlen egy hely ez. Faramir mit csinál? Ha megint a könyvtár környékén mászkál, lépj közbe atyai hatalmaddal."

"Nem tudom eljut-e hozzád ez a levél, vének már ezek a postasasok. Amiről beszéltünk el ne felejtsd. Faramirt elküldtem Ithiliába, annyi arra a kósza nyílvessző, hátha összefut eggyel. "

"Megérkeztem Elrondhoz, Völgybuzgóba ahol a vizek dupla sebességgel buzognak. Útközben eladtam a lovamat némi löttyért aminek mi-rúg-jól a neve de itt azt mondtam, hogy a folyó ragadta el. Végülis mindkettő folyadék. A célpont még nem tűnt fel előttem, de ami késik az nem nyúlik, nem lehet baj... vagy ilyesmi... "

"Fiam! A miruvor veszélyes ital! Átmelegít, de egy titkos összetevő következtében erős szimpátiát ébreszt a hegyes fülű és karcsú személyek iránt! Élj józan életet! A célpont fontos dolog! Hozd el nekem ide a palotámba! Az Gondor kincse és Gondor az enyém! A sajátom! A drága... szóval az enyém. "

"Újabb tények vannak! Azt hiszem a következő hadjáratot ide kell vezetni, mert ezek az északi népek teljesen tiszteletlenek, amellett pedig Gondor kincseinek tömkelegét őrzik. Elendil törött kardját is... Valami erdőlakó őrzi akinek fixa ideája, hogy ő király. A célpont egy kis göndörhajú fickónál van, aki totál el van telve magától amiért meglépett a nazgulok elől. Mondhatom nem nagy cucc, azoknak a veszteseknek folyton a szemükbe lóg a csuklya."

"A katonai expedíció ötlete nem rossz. Sőt... A gondori név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez! Mit rákentek a királyok, lemossuk a gyalázatot. A célpontot már az ujjamon érzem.
Más: nem megtiltottam hogy tünde szavakat használj? Mi az hogy fixa idea???"

" Felajánlottam, hogy elkísérem a kis göndör fickót, mert délre indul, de még heten akarnak jönni, csupa válogatott északi csavargó. Van valami tünde, meg egy törp, meg ez a kiráyszerű... Ja meg egy rakat kis göndör izéke fura nevekkel. Folyton összekeverem őket. Majd ha megritkulnak jobb lesz. Meg persze itt van az a mágus, Gandalf, és folyton hangzatos szózatokat idéz hozzánk. Át akarnak kelni a Ködhegységen ahelyett hogy Rohan fele mennénk. Nem normálisak."

"Csak kitartás! Esetleg ritkíthatod a társaságot ha szükségét érzed, a Ködhegység hágóiban annyi átkelő tűnt már el.... "

" Majdnem megszereztem! Már a kezemben volt. Csak persze fegyverrel fenyegettek... A tünde tud havon járni... Ez nem ér! Igazuk volt az őseinknek hogy el akarták foglalni Valinort... Persze a tündék királynak írták a Helytartót... Normálatlanok... "

"Csitt! Még meglátják! Nem szabad tudni, hogy mit tervezünk... szegény Szauron meg azt hiszi hogy pont neki fogom visszaadni a célpontot. Ő már egyszer elszúrta, na meg a célpontot is elvesztette. Tündében, maiában az ember nem bízhat"

"Még jobb, lemegyünk Móriába. Ha kijutottunk írok. Úgy tűnik a társaságot az a cél vezérli hogy a lehető legnehezebb úton jussunk el Délre. "

"Kijutottunk. Azt hiszem a válaszodat elkapták Szarumán varjai. Gandalfot kiiktattam egy nagy tüzes izé segítségével aminek balhorog a neve. Vagy ilyesmi. Nagyon Király... izé... Helytartó korbácsa van. Kéne nekem is egy. Most megint tündékhez megyünk. "

"Lórienbe? Ott vigyázz, gond lehet, az erdőt egy NŐ vezeti! Persze névleg valami Celeborn, de ez a nő behálózta és átvette a hatalmat. És a többiek meg hagyták. Egy nő kezében. Borzalom. Kés, kard, jogar nők kezébe nem való. A mágushoz gratulálok, csak így tovább."

"Kösz, hogy figyelmeztettél... Ez a Lórien borzalmas egy hely. Mindenki mezítláb jár és vigyorog. Meg ezek a pasztellszínek... Szörnyű... És ez a Galadriel... Folyton meresztgeti a szemét és hülye kérdéseket tesz fel telepatikusan. Utána azt mondta, IQ teszt. A többiek itt akarnak maradni egy ideig"

"Újra azt mondom, kitartás. A tündék szerencsére mindinkább elhajóznak, nem sokáig lesz már gond velük. Hehe. A célpont megvan még? "

"A hajókat ne is említsd! Kaptunk 3 csónakot, és azon megyünk tovább. Folyami beteg vagyok. A csónakok tünde izék, és élnek. Nappal nyugton vannak, de éjjelente elmennek vadászni. A célpont megvan, de másik csónakban. Ha erősebben nézném, már lukas lenne Frodó háta. Ő a Gyűrűhordozó, tudod a kis göndör mitugrász"

"Mi az, hogy Frodó? Nevet adtál neki? Az már az érzelmi kötődés első jele! Faramirnál is itt rontottam el... Vigyázz vele... A célpont legyen mielőbb nálad. Hamarosan szükségem lesz rá. Kiadtam a parancsot egy nagy hajóflotta ácsolására Umbarban. Két hét múlva szállítják. Persze az én kikötőimben még nem tudnak róla, de majd kiadom paracsban ha megérkeznek."

"Kiszálltunk, végre. Azért kár, hoyg nem láttad a királyka arcát amikor meglátta, hogy az Argonathról levéstük a koronákat. Támadt egy ötletem... nem lehetne az arcukat is átvésni a tiedre meg az enyémre?
Most a kis göndör izé elment sétálni. Utána megyek. Majd elrejtem valahol az erdőben. Feltűnés nélkül viszem a kardomat. Hehehehehehehehe... "

A levelezés itt megszakad.

*= ez persze így nem egészen igaz, de jól hangzik.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #199952 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Humor

Namarie/Alatariel írta: A nazgulok arca, maikor megáradt a Bruinen

Gyűrű nélkül ez egyébként is szép teljesítmény lenne... :lol:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #199946 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Szauron Szája, amikor Aragorn a szeme közé nézett: milyen szép képzavar annak, aki nem ismeri a regényt!!!

Kicsit a képzavaroknál maradva:

A nazgulok arca, maikor megáradt a Bruinen
Pozitív irányba: Buga, maikor Samu közölte vele, hogy nem kell a bányába jönnie
Celeborn, amikor megtudta, hogy Galadriel visszautasíttotta a Gyűrűt

Szemét irányban:
Szarumán, amikor a botja kettétört
Szürke Gandalf ugyanekkor
Szarumán, maikor ráébredt, hogy Gandalf meglépett
Feanor fiai amikor meglátták Fingolfinékat
Beruthiel királyné, amikor felülteték macskástul a hajóra(én itt a cicákat sajnálom, de szívemből)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 5 hónapja #199898 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Humor

Artemisz (Celebthil) írta: Fingolfin, mikor rájött, hogy Feanor elégette a hajókat

Ehhez kapcsolódóan: Fëanor, mikor elmondták neki, hogy legkisebb fia (Díriel) fennmaradt az elégetett hajón...

(HoME, egy korai verziója szerint...)

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 5 hónapja #199875 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Szauron (azaz a Szem), mikor Aragorn megmutatta neki az Andúrilt

Ez jóóó!!! :lol: Hogy van egy szemnek arca? 8) Kössek még bele, mi?!

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 5 hónapja #199687 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Humor
A rohírok, amikor meglátták Szilszakállt
Frodó és Samu, amikor meglátták a Banyapókot
Béni a kapus, amikor meglátta a nazgult
8)

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 5 hónapja #199681 Írta: Ben
Az orkok és Melkor minden teremtménye, amikor felkelt a Nap.
:)

Több
20 éve 5 hónapja #199654 Írta: Csele
Én inkább Elwing arckifejezésére lettem volna kíváncsi, amikor felkerült Eärendil az égre ("mindent kitalál, csak hogy kimaradhasson este") :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.525 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére