Humor

Több
20 éve 2 hónapja #213751 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:
Újabb Krónika a Legendás Egyedik Korból
avagy
Mi történt a Dagor Bragollach után azon a helyen amit később Esgalmarnak hívtak.

Alyr, ez marhajó :D ;) (hmm... ebből is lehetne színdarabot csinálni :D )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #213745 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Humor
Fárasztó vicc, tudom, de azért:
-Mit hallgat a nazgúl a Széltető előtt?
-Breaking the Hobbit

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #213699 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Humor
A fenébe én soha nem fogom utolérni magam! Mindig van valami a netemmel... hát... már megint lesz mit olvasnom szerencsére, ahogy elnézem. :)
A 3. rész is bővült egy hosszabb lélegzetvételnyi jelenettel.

Több
20 éve 2 hónapja #213690 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: - Hogy hívták az Arnori jégkrémárus kocsit?
- Family Fornost...

Hát, Alyr, erre csak ennyit:

JAJJJ!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #213672 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
- Hogy hívták az Arnori jégkrémárus kocsit?
- Family Fornost...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #213635 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
jajj.. emeberek, amiket írtok.. kész kulturáltsági próba őket könyvtárba olvasni..Alyr: ugyan nem voltam táborban, de valahogy mégis átjönnek a társaságra jellemző dolgok.

Ery: látom hozzá az ártatlan arckifejezésedet, ami még komikusabbá teszi a dolgot
Süneee: jajj

Körkérdés: míg el nem érek az Első Kor végéig a Galadriel naplójában, addig betegyem-e a következőt: a tavaszi szünetben nyakamba szakadt Finrod és Feanor, és szép kis kalamajkát okoztak. Egy hétig boldogítottak engemet... na és ennek a hétnek atörténete lenne amit betennék.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hónapja #213475 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Újabb Krónika a Legendás Egyedik Korból
avagy
Mi történt a Dagor Bragollach után azon a helyen amit később Esgalmarnak hívtak.

Miután Melkor seregei a fentebb ismertetett módon tönkreverték a Thangorodrimot őrző csapatokat, szétszaladtak minden irányba. Egyre kisebb csapatokra bomlottak, míg végül nem találták egymást. Egyesek önmagukat is alig-alig.
A hazautat és egymást egyre kevésbé találó orkok - talán mondanom se kell - egyre idegesebbek lettek, mivel a türelem nem túl erős oldaluk. Hamarosan minden megtelt agresszívan rohangászó orkokkal akik egyre brutálisabb dolgokat hajtottak végre: kecskeszakállt rajzoltak a Feanor-képekre, "kérlek seeegíííííts" ordításokkal rohanták meg a túlélők után kutató tünde kommandókat ( akik ijdetükben szintén elfelejtették, hogy kik is ők és hol is vannak, úgyhogy a nyelvi nehézségek mellett még ez a probléma is nehezítette az orkokkal való kommunikációt ).
A balrogok miután elégett alattuk egy híd, beestek egy folyóba és a saját vergődésük által keltett gőzben tévedtek el. Glaurung a lepkét kergette, bár néha erősen az az érzése támad, hogy nem is ugyanazt a lepkét kergeti. A trollok, nos ők mentek az orruk után, és általában reggel kövé váltak, ugyanis Angbandban elszoktak tőle, hogy nappalra el kell bújniuk.
Ezekben a vészterhes időkben egy csapat ember akik Bëor népéhez tartoztak, éppen tündelányokat lestek, amint azok éppen fürödtek. Ám éppen elmerültek volna a dologban, amikor egy hadseregnyi ember lepte meg őket.
- Hőhehóóóó! Menet, állj, lándzsások előre, többiek hátra! - kiáltotta az élen haladó fickó akit elborítottak a katonai kitüntetések.
- Öööö... izé... - mondták Bëor népének tagjai megilletődve.
- Mi Marach népe vagyunk és éppen szállást keresünk, ti kik vagytok és mit csináltok?
- Hát mi... izé... Bëor népének része vagyunk éééés - mondta a szóvivő, majd körülnézett a mocsaras-zsombékos, szunyogoktól hemzsegő helyen - éppen várost alapítunk.
- Jó ötlet! Csatlakozunk!
- Izé... biztos?
- Naná. Sose hátrálunk meg. Mindig előre megyünk, akkor is ha az hátrafele van. Nép, városépítésre fel!
A kiáltozásra felfigyeltek a tündelányok, sikoltozva kiugráltak a vízből. Hamarosan kiderült, hogy a férjeik sincsenek messze, meg is érkeztek íjakkal a kezükben. Bëor népének hős fiai meg lassan elszivárogtak, hogy megkeressék népük nőtagjait akik az eddig fürdő tünde legényeket figyelték.
Így történt hát Esgalmar, a rejtett város alapítása, a három alapító néphez, (Bëor, Marach, Fingolfin) hamarosan újak csatlakoztak, mert egyetértettek az alapítókkal abban, hogy nincs az a marha, aki ilyen terepen keresne egy várost.

UI: bocs Marach népe...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #213465 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
Oké Theala, itt van még:

A Semmiben:

Sz: UNATKOZOM!
M: Mit gondolsz, én mi a sz@rt csináltam itt az elmúlt párezer évben?
Sz: Nincs itt a környéken valami night club, vagy legalább egy kaszinó?
M: Sovány!
Sz: Még egy nyamvadt kocsma se?
M: Semmi, csak egy tesco...
Sz: Az is jobb mint a semmi... Nazgúlok, nyomás vásárolni!
N5: De mégis miből, Főnök?
Sz: Mittudomén, vegyetek egy tesco gazdaságos hitelkártyát, vagy valami...
(nazgúlok el)
M: Hitelkártya! Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Évezredek óta vágyódom az akcós tesco gazdaságos szilmarilra 999,999 rézkanyiért, és...
Sz: Tesco gazdaságos Gyűrű is van???
M: Asszem... Nemtom, a postás már hetek óta sóher kihozni a tesco újságot...
Sz: Jár ide a postás?
M: Még szép! Erről jut eszembe! Nem szégyelled magad, hogy ennyi idő alatt egy árva képeslapot sem küldtél?
Sz: Dehát hogyan küldtem volna, Főnök? Nincs kezem, amivel megírjam...
M.: Affranc! Tényleg! Most az egyszer megúsztad!
(Nazgúlok visszajönnek)
Sz: Na, mit hoztatok?
N8: Gyűrű az nem volt, deeee...
Sz: :evil:
N7: Hoztunk a Nagyfőnöknek 3 szilmarilt, egységcsomagban csak 599 kanyiért...
M: Jajdejó! Mi? Dehát ez műanyagból van! :x
N9: Tesco gazdaságos...
N6: Meg vettünk még egy tescos mesekönyvet, hogy ne unatkozz, Főnök.
Sz: Nemá! ezek mesekönyvet is gyártanak?
N4: Aha. Az a címe hogy a "Bátoh Feanoh"
Sz: Nahát, és miről szól?
N3: Há, valami Bátoh Feanohról, aki majdnem olyan bátoh volt, mint amennyire hraccsolt, és mindenféle középföldei rakétákkal kísérletezett...
N2: Ráadásul gazdagon illusztrált változat, hogy ne erőltesse meg a szemedet az olvasás.
Sz: Igazatok van, nagyon vigyáznom kell egyetlen testrészemre! Ideadnátok a szemüvegemet?
N: De hova akasztod, Főnök? NINCS FÜLED!!!

Zizzo: Ez nagyon beteg! :itscool:
Ery: Fingolfin és Morgoth falusi randevúja rúlz! :dance:

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
20 éve 2 hónapja #213218 Írta: Myräfelle
Myräfelle válaszolt a következő témában: Humor
Sünee, Ery: Állati! :D :itscool: :D
Zizzo: Durva, de nagyon jó! :cooljump:

Én is alkottam valamit, remélem méltó arra, hogy bekerüljön ide:

A Tanács

B: Szólnék pár szót Gondorról. Gondor az ország, ahonnan jöttem, és ha nem lenne, ti már rég nem élnétek, de most nem is ez a lényeg. Testvéröcsémnek s nekem egyazon éjszaka rémes látomása volt: Fiorella helytartó-jelölt kisasszony nézett reánk egy sötét sarokból; mind a három szemével… De nem is erről akartam szólni. Hanem eztán az ég elsötétült, mind hangosabban zengett, majd halványan felderengett a Véééééééér* szó, aztán valami kemény fejbevágott, aminek hatására hangokat hallottam. Egy vers volt:

Keresd a Diribdarab Dárdát
Ahol van, ott leled…

A: Tudjuk, tudjuk! Én Araszorn fia Aragorn vagyok, és én csak Iszildur vagyok, nem maga, és Khirály vagyok, s íme, itt a Diribdarab Dárda!
F: És itt a Jegy Gyűrű, melyet ezennel Aragornnak adományozok, mivel láttam tegnap este Arwennel, mikor a hálótermek előtt elsétáltam, és igencsak úgy tűnt, hogy…
*Elrond vörösödik, és dühös arcot vág *
G: Emeld magasra a Gyűrűt, Frodó fiam! Magasabbra emeld, és gyere ide a terem közepébe, hogy mindenki láthassa. Ja, hogy nem tudod magasabbra… Nos, akkor csak gyere ide… Ja, hogy nem tudsz, mert a köpönyeged szegélyén állok… Nos, akkor majd én mutatom meg, és elmondom történetét:

Jegy Gyűrű mind felett
Jegy Gyűrű kegyetlen
Jegy a hálóba zár
Ott maradsz örökre

G: Hogy mi rejtőzik e homályos szavak mögött? Nos, aki a Jegy Gyűrűt birtokolja, egyre inkább megkedveli, egyre több időt tölt vele kettesben, a szobájában, mindaddig, míg a Gyűrű a hatalmába nem keríti teljesen, és be nem zárja oda.
F: Akkor eggyel több ok, hogy megszabaduljak tőle, és Aragornnak ajándékozhassam. *Aragorn ölébe dobja a Gyűrűt, mire a Diribdarab Dárda újból darabokra törik; majd fogja a batyuját, és elhagyja a Tanácstermet *
A: *miután ránéz Elrondra, aki egyre dühösebb arcot vág * Ezt nem teheted velem, Frodó! *elhajítja a gyűrűt, felszedegeti a Dárda darabjait, majd kiviharzik a teremből *
B: *felkapja a Jegy Gyűrűt * Végre itt van, amire mindig vágytam! Boromir kapitány most megkapja az összes nőt, akire valaha vágyott, Boromir kapitány most az uralma alá hajthatja a világ összes háremét, Boromir kapitány… * kidobatik a Tanácsteremből, Boromir kapitány elküldetik, de a Gyűrű véletlenül nála maradik *

Erre Legolas, Gimli és Gandalf egy emberkénk ugranak fel, s veszik űzőbe Boromirt, aki már elérte a Völgyzugolyi Kaput, s most Frodót győzködi, hogy a Gyűrű igenis őt illeti. Itt sorra történtek az érdekes események:
Aragorn kifelé rohantában nekimegy Boromirnak, akinek a kezéből így kiesik a Jegy Gyűrű. Ezt Frodó ügyesen elkapja, majd, miután Aragornt és Boromirt az ajtón kívül tudja, becsukná azt. Ám a lóhalálában érkező Gandalf-Gimli-Legolas hármas még épp átérnek a résen, magukkal rántva Frodót is.
Így hát a Kilenc Kalandor** elhagyja Völgyzugolyt, és útnak indul Mordor felé.

* Köszönet Alyrnak! :)
** A hobbitok tudniillik „ha már mindenki megy, mi sem maradunk itt, meg különben is ez van a forgatókönyvben” alapon szintén távoznak.

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 2 hónapja #213185 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Zizzo: Ne fesd az ördögöt a falra, mert a végén megjelenik!!! Már nem sok hiányzik hozzá... :lol:

Ery: Jujj... Első változat: mire Melkor végigolvassa az értesítést, Fingolfin leamortizálja az egész Titkárságot! :D

Sünee: Ebből jöhet még! 8)

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 2 hónapja #213143 Írta: Smeagolam
Smeagolam válaszolt a következő témában: Humor
ez a VVVV nagyonnn rúúúúúúúúúúúlz... DVD-zés... jajjj :mrgreen:

A hülyeségnek nincs határa, de életcélom azt átlépni...

Több
20 éve 2 hónapja #213104 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Humor

Zizzo írta: Való Varázs Világ
Harry Potter valóság só!
A Gagyi TV 3,5 (GTV3,5) műsorán
Rendező: Kolombusz Krisztián
Műsorvezetők: Lajka, Gyagyusz

Zizz, ez marhajó, bár a helyedben beletettem volna szabadprogram gyanánt a kidobót, amelyet gurkókkal kell játszani.
Először persze csak eggyel, aztán minden negyedóra elteltével bedobni mégegyet, és addig dobálni befelé a gurkókat, míg azok száma, legalább 10 darabbal nem haladja meg a játékosokét. Persze, aki a villában bármiféle kárt tesz, falbetörés, virágleverés, azt automatikusan odaragasztják egy betonfal elé, és ráeresztik az összes gurkót... :lol:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 2 hónapja #213098 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Variációk egy témára

A téma:

"Akkor Fingolfin úgy vélte, eljött a noldák végromlása, s valamennyi házuk jóvátehetetlen veszteséget szenvedett; s szívében haraggal és elkeseredéssel fölpattant nagy lovára, Rochalorra, s kilovagolt egymaga, és senki sem tarthatta vissza. Úgy száguldott át Dor-nu-Fauglithon, akár a szél, s aki látta, döbbenten menekült előle, azt hivén, hogy maga Orome jött el, mert tébolyult haragjában Fingolfin szeme úgy izzott, mint a valáké. Így érkezett Angband kapujához, és megfújta a kürtjét, megdöngette a rézkaput, s párviadalra hívta Morgothot. És Morgoth jött."
(részlet a tündék propagandájából)

Második variáció:*

Van itt valaki? Ki kopog? -
Én vagyok, mondta Fingolfin.
Takarodj, seki sem hívott! -
Nem megyek! Mondta Fingolfin.
Lopni jöttél? Vagy harcolni?
Megsúgom, mondta Fingolfin.
Valami rosszban sántikálsz. -
Majd te fogsz! mondta Fingolfin.

Ha most kinyílna a kapu -
Csak nyíljon már! Mondta Fingolfin.
Nem ülhetnék nyugodtan. -
Hát nem, mondta Fingolfin.
Ha kimennék a kapu elé oda -
Gyere már, mondta Fingolfin.
Ott harcolnánk hajnalig. -
Naná! Mondta Fingolfin.

Ha itt maradsz a kapum előtt -
Maradok, mondta Fingolfin.
Nembiztos, hogy hazajutsz! -
De te sem, mondta Fingolfin.
S bármi essék is odakint -
Csak esne már, mondta Fingolfin.
Mindhalálig titok legyen! -
Titok lesz, mondta Fingolfin.

Így történt, hogy a párviadalról egyik fél sem emlékezett meg.

*[size=9:1hz7ottl]Robert Burns: Falusi randevú, című költeményének felhasználásával. [/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hónapja #213094 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Humor
Ery: ez rúlz :D DDDDDD

Toma: ezekután ha Telcoval találkozol, csak testőrséggel menj :D , egyébként rúlz ezis

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 2 hónapja #213093 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Humor
Való Varázs Világ
Harry Potter valóság só!
A Gagyi TV 3,5 (GTV3,5) műsorán
Rendező: Kolombusz Krisztián
Műsorvezetők: Lajka, Gyagyusz

A műsorba szereplési jogot kaphat mindenki aki az alábbiaknak megfelel:
1. Legalább 1 oldalt elolvasott a HP-ből (jobb esetben 2-őt)
2. Valójában egy mágus (vagy csak annak képzeli magát)
3. Soha életében nem nézték normálisnak
4. Mert soha nem is volt az
5. Teljesen ideg beteg, és a legkisebb sérelem miatt kiborul
6. A nevében szerepel a HP, a Hagrid vagy a Ron, esetleg Hermione betűk valamely variációja
7. A családjának marhára nem hiányozna
8. Meg úgy egyébként is jobb lenne nélküle a világ
9. Lehetőleg legyen izomagyú (vagy szemüveges sebhelyes)
10. A beszédhiba sem hátrány
11. Lehetőleg ne legyen kamera iszonya&#8230; de jobb ha szeret magából hülyét csinálni&#8230; a kamera előtt

Túl sok jelentkező esetén (volt ilyen valaha a valóság sók történelmében??) sorsolás alapján kerülnek be a szerencsétlen&#8230; izé szerencsés játékosok.

Helyszín: a VVVV?, azaz a Való Varázs Világ Villa (?). Mely olyan kényelmi felszereléseket tartalmaz a játékosoknak mint: WC a napi szükségletek elvégzésére, Szauna (a nyári forgatási cilus alatt az udvaron, tök ingyen&#8230; naptej nuku /az drága/), Fürdőkád, egészséges gipszkarton falak (kidöntésük a játékos kizárását vonja maga után), Tető az időjárás viszontagságai ellen, valamint amit eddig még senki nem nyújtott valóság sóban: bútorok!
Amit be szerettünk volna szerezni, de kifutottunk a költségvetésből (avagy túl vetettük magunkat rajta): ablakok, növények, háztartási gépek.
Ellátás: repülőről ledobott étel, ha mellé ment, akkor éhezés.

Nyeremény:
1 hetes egzotikus luxus út az Azkabanba
1 db &#8222;vadonatúj&#8221; Ford Anglia limited edisön (extra rozsdafoltokkal és gumik nélkül)
Egy évig ingyen mana pontok, és a 15. villa (?) lakó által felajánlott 1, azaz egy darab 100-as csomag zsebkendő
Valamint megkapja a csodálatos VVV Villát (?), mely a festői szépségű Karolina külfejtésben fekszik, egésznap hallgatható a munkagép csivitelése, és szívható a friss kipufogógáz, valamint totálisan megközelíthetetlen.

A játékból kizárható
1. Aki főbenjáró átkot szór
2. Aki nem tudja megjegyezni a szobája jelszavát
3. Akit a Cseszlek Üveg bűze visszataszít
4. Aki a külvilággal érintkezik (muháháháháháháhá&#8230; höhö&#8230; térerő nincs, a hely csak helikopterrel megközelíthető&#8230; és még akkor is ott van a szöges drót &#8211; a rendező)
5. Aki kárt tesz a házban, és annak &#8222;csúcsminőségű&#8221; felszerelésében
6. Aki egy árva kib@szott darab varázsigét se tud megjegyezni
7. Akinek büdös a szája
8. Aki elhalálozott
9. Aki nem találja meg a 9 és

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #213092 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
Marach induló paródia (nem sértődni)

Cérnák szólnak varró hadnak
Tű a kézben foltot észlel
Öreg nénik halált írnak
Varrók hada tettre készen
Géphez ülünk pulcsit kötünk
dicsők leszünk úgy mint régen
Fel a jattra foltozásra
Túl családon túl az égen

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #213089 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Variációk egy témára

A téma:

"Akkor Fingolfin úgy vélte, eljött a noldák végromlása, s valamennyi házuk jóvátehetetlen veszteséget szenvedett; s szívében haraggal és elkeseredéssel fölpattant nagy lovára, Rochalorra, s kilovagolt egymaga, és senki sem tarthatta vissza. Úgy száguldott át Dor-nu-Fauglithon, akár a szél, s aki látta, döbbenten menekült előle, azt hivén, hogy maga Orome jött el, mert tébolyult haragjában Fingolfin szeme úgy izzott, mint a valáké. Így érkezett Angband kapujához, és megfújta a kürtjét, megdöngette a rézkaput, s párviadalra hívta Morgothot. És Morgoth jött."
(részlet a tündék propagandájából)

Első variáció:

A kapuőrök jelentése
iktatószám E/I/14/32.0581

Nagyméltóságú Melkor Nagyúr Arda Királya etc... Személyi Titkárságának.

Nagyméltóságodnak alázatosan jelentem.

Az elmúlt RIC során egy idegen érkezett a Főbejárathoz félfogadási idő után. Miután nem találta meg a csengőt (pedig jól látható helyen van), kisebb, 1 RIC alatt javítható károkat okozott a kapun. Az illetőt természetesen felszólítottuk ebbéli tevékenységének megszüntetésre, s felvettük vele a verbális kontaktust. Az illető magát Finwe fia Fingolfin, Feanor féltestvéreként mutatta be* Miután megtörölköztünk, közöltük vele, hogy félfogadási időn túl csak különleges engedéllyel lehet csak belépni, ám neki ilyen engedélye nem volt. Hosszas meddő viták után - mely során az illető durva szavakkal illette Nagyméltóságodat, a Hivatali Ügyrendet és bennünket (fordított sorrendben) - személyes kihallgatást kért Nagyméltóságodtól, bár időpontot előzőleg nem egyeztetett.
Ekkor az előírásoknak megfelelően kitöltettünk vele egy Személyi Adatlapot, egy Szándéknyilatkozatot valamint egy Személyi Kihallgatásra Jelentkező Űrlapot. Az Ügyfél mindezt igen nehezményezte, s csak nagy nehezen volt hajlandó kitölteni. Sajnos az Ügyfél az űrlapokat quenya nyelven töltötte ki (szemben a hivatalos nyelvvel), de arra hivatkozott, hogy Nagyméltóságod elég jártas ebben a nyelvben, mindazonáltal készittetünk róla hivatalos fordítást. Ekkor derült ki, hogy a kitöltés nem volt szabályos pl. a név megjelölésnél a rendelkezésre álló rubrikák kevésnek bizonyultak, több címet jelölt meg, valamint a SzKJŰ azon rovatába, hogy: A Nagyúrral való találkozás célja: azt írta, idézem: "Csak tolja ki a képét! Úgy elkenem a száját, hogy arról koldul!" szerepelt.
Mikor felszólítottuk a hibák korrigálására, ismét durva szavakat használt, sőt fegyverrel fenyegetett bennünket.
A Hivatali Ügyrendet átnézve megállapítottuk, hogy az ügy ezen a ponton túlnyúlt a hatáskörünkön (Hivatkozva a I/13/047.017 rendeletre összhangban a II. tc. 14§ d. pont második bekezdéssel) így az, a továbbiakban Nagyméltóságod Személyi Hatáskörébe tartozik.

Kérjük tehát Nagyméltóságodat, hogy ezügyben sziveskedjék intézkedni.

Alázatos tisztelettel.

Körpecsét, dátum, aláírás.

*[size=9:1fpbyo01]Ezt a poént Alcartól hallottam még a tábor ideje alatt.[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hónapja #213043 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Humor
Legiék se gyengén nyomják :)
És a Kígyó is RULZ :)

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
20 éve 2 hónapja #212734 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Humor

Elenath Edainme írta: Ahogy a tüncik bevonulnak....
Meg Théoden ahogy néz... :up:

További sok sikert!

Théodennek amugyis olyan hümm....eee...feje van

azok nem tüncök hanem borzok!!! táncolóóó borzok :D

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 2 hónapja #212685 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Humor
Sünee: Nagyon rúlz! ;)

Én csak egy szem vagyok... WOW :twisted: :mrgreen:

Több
20 éve 2 hónapja #212683 Írta: Léofwine
Sünee: Nemtom mit fűzhetnék hozzáá....... CSak annyit, hogy Váháhhááhháááá :pimp: :up: :quasi: :hello: :bounce: :evil3: :lol: 8)

Több
20 éve 2 hónapja #212543 Írta: Smeagolam
Alyr: ez nagyon jóóóóóó... még néhány ilyen, és... komolyan beteg leszek... ez már közveszélyes... :mrgreen: :up:

Sünee: ez már fáááj... (a nazgúlok a kedvenceim... de most már még jobban bírom őket....) :up:

Több
20 éve 2 hónapja #212501 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
Hú, mi mindenről lemaradtam, amíg olaszban voltam! Még nem volt időm elolvasni a termést, de majd bepótolom.
Addig is itt a folytatás:

A Semmiben:

M: Na végre, hogy leléptek! Hihetetlenül nehéz felfogásúak a csicskáid, hallod-e?!
Sz: Ugyan már! A látszat csal! Értelmesebbek, mint gondolnád! Nyakamat rá, hogy fél órán belül előkerítik ezt a Feanort.
N6: Khm... ööö... főnööök...?
Sz: He? Te meg mit keresel itt?
N6: Szóóóvaaal... Vissza kellett jönnünk, meeeert...
M: Csak nem eltévedtetek?
N6: Őőőh, hát én nem fogalmaznék ilyen durván...
M: Argh! Hogy a pitlibe lehet eltévedni itt a semmi közepén???
N6:Hát épp ez az!
N5: Szóval csak azt akartuk megkérdezni, hogy merre is lakik ez a Mandos fószer?
Sz: remélem, olvasni azért tudtok! Kétlépésenként ki van táblázva az összes vala lakóhelye!
N5: Jaaa? Azt nem néztük...
N4: Gondoltuk, biztos McDonalds reklám...
Sz: AAARGHHH!!! Csak menjetek és kövessétek a táblákat, oké?
N: Igenis Főnök.(elhúzzák a csíkot)
M: Ha lenne nyakad, eléggé megszívnád az iménti fogadalmadat...
Sz: Ezért bírom az ilyen beszólásokat. :wink: A másik kedvencem a "tűzbe tenném érte a kezemet". Különben a nazgúlok az orkokhoz képest tényleg észlények.
M: Úgy látom, a "más szemében a szálkát észreveszi, magáéban a gerendát feledi" kimaradt az extra kiterjedt műveltségedből...Mellesleg ne is haragudj, de az orkokat a tündékből tenyésztettem ki... Mégis mit vársz tőlük? Kutyából nem lesz szalonna...
Sz: Mi van, közmondásestet tartasz?
M: Te kezdted! De ne kerüld meg a témát!
Sz: Jólvanna, az én nazgúljaimban az lehet a hiba, hogy ezek a királyi népségek folyton családon belül házasodtak. És mindeig a szegény legifjabb generáció szívja meg az egész vérfertőzést...
(Nazgúlok ismét visszatérnek)
Sz: NA...? Elhoztátok Feanort?
N5: Hátőőő... Az a helyzet Főnök, hogy Mandos csak úgy ad kimenőt a csarnokaiból, ha visszük neki valamelyik vala aláírt engedélyét.
M: haha! Az ostobák! Nem gondoltak arra hogy...
N5: De, sajnos igen. Azt mondták, bárkié jó, csak a tied nem, Nagyfőnök...
M: Aljas diszkrimináció!
Sz: sebaj! remekül tudok aláírást hamisítani...
M: tudtál, amíg volt kezed...
Sz: Wazz, kezd zavarni némely testrészeim hiánya... Lehet hogy fel kéne keresnem a plasztikai sebészemet...
M: csak rajta, mi tart vissza?
Sz: Öhm... Hogy az orvosom is már rég Mandos Csarnokába tért.
M: Pech... ördögi kör...
N4: és mi lenne, ha befeküdnél, Főnök?
Sz: DE NEM ENGEDNEK BE, MERT CSAK EGY SZEM VAGYOK!
M: Hát, ez duplán ördögi... :twisted:

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
20 éve 2 hónapja #212494 Írta: Léofwine
Maxim!khirályság amit írtáál! :up:
Teccett, h a rohír katona könnyűvérű kiscsajnak titulálta a részeg Legolast :pimp: !! Meg Aragorn dumája, hogy :"de nekünk nézni is kellett!"
De az, hogy Éomernek KOLOMPGYŰJTEMÉNYE van... hehhehee..... :evil3: [size=9:1y16phfy]Mér pont kolomp?[/size]
Csak így tovább!!!

Hávéöcséééémmm....mivel megcáfolni nemtom az elméletedet, ezért inkább csak jól kiröhögöm... :up:

Több
20 éve 2 hónapja #212446 Írta: Smeagolam
Alyr: ez a Bëor Népének Históriája ez már beteg... de nagyon jóóóóóóó :mrgreen: :mrgreen: :bounce:
(komolyan beteg vagyok már a röhögéstől...) :D

Több
20 éve 2 hónapja #212413 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
TeszentségesEruazkékmagasbanésa csillagokfölött,háthogyjuteszetekbeennyimarhaság?????
Ery: Ez főleg... ezzel a thangorodrimi szaknyelvvel bevonulhatsz a magyar rendőrséghez is! :lol:
Alyr: Én nem tudom, milyen a tábor utánérzés, de ez akkor is nagyon rulez! 8O
Holtak vezére: Ez hogy jutott eszedbe? Kezeltesd magad... :roll:
További jó termelést mindenkinek!

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 2 hónapja #212401 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Humor
hullócsilagelmélet: még régen Melkor a Hatalmas árnydémonokat küldött, hogy győzzék le a a Holdat. de nem jártak sikerrel. mindazonáltal bepiszkitották az eget, és ürülékük a légkörbe érve elég, így láthatjuk a csodás fényjelenséggel együtt járó árnydémonbélsárelégési folyamatot.
és megcáfolni se lehet,hogy nem árnydémonürülék ér a légkörbe mivel elég.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 2 hónapja #212288 Írta: Myräfelle
Myräfelle válaszolt a következő témában: Humor
Maxim: Naggyonnaggyonnaggyonjó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval Gollam szigorú diétát ír elő a két hobbitnak és ledobja lembasukat a szikláról.

Ezen végleg kidőltem... :D

Hogy tudod berakni a képet? :?: Saját képet lehet belinkelni? :?:

Gyöngyszem: Nem tudom megnyitni... :bawling:

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 2 hónapja #212270 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Humor
Na de nővérem... :nono: :twisted:
Ahogy a tüncik bevonulnak....
Meg Théoden ahogy néz... :up:

Maxim: sokadszorra is újraolvasva nagyon jó... ;) Csak ííííírd léééééégyszi tovább!!! ;)

További sok sikert!

Több
20 éve 2 hónapja #212236 Írta: Léofwine

Elenath Edainme írta:

bocs ha már volt benn de én olyat röhögtem rajta....

www.weebls-stuff.com/toons/25/ lol

lora: ahogy Aragorn bólogat... :mrgeen:

Hát ez beteeeg!!!! :lol:
A Théodennek tipikus b*zmeg kifejezés ül az arcán. :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.064 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére