Humor
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Ujjuujju, naggyon szuppi! Ötletes!!!Niéla Alondriel írta:
Képzeld, van egy új tanácsadóm. Kicsit furán néz ki, de megnyugtatott, hogy ez attól jön, hogy darkmetál rocker. Mintha lenne egy kis beszédhibája.
Állítólag az ipse azóta Móriába költözött, és változatlanul nem szereti, ha odafent zajonganak...
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Címzés: Théoden , Thengel fia, Lovasvég királya, Rohan, Edoras, Meduseld Aranycsarnoka, trónterem, terem végében (trónon ülő öreg tata kezébe)
Drága Teddym!
Alig bírok írni... *félórás szünet* :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: Na, most meg elázott a papír a könnyeimtől. Veszek elő másikat...
(új papíron folytatva)
Megpróbálom sorrendben elmagyarázni...
Szóval épp a palantír előtt döglöttem, kétpercenként jelzett, de nem vettem fel. Tudtam, h Szauron :sauron1: az... Na erre nekiállt üzeneteket hagyni:
1. Kedvesem! Miért nem veszed fel? Haragszol? :mad2: Na, ne butáskodj...
2. Vedd már fel, mert berágok!!!
3. (kivehetetlen, mert csak visítozott, hogy aki még egyszer a Szemébe világít telefonálás közben, azt megeteti valami Banyával . Talán az anyósára gondolt?)
4. Tudom, hogy ott vagy és nem veszed fel!!! De megszívod!!!
5. Mit mondtam?! Ó, az én aranyos, ötletes kis Szarumánom :sarumane1: ! Meg az ő cuki orkkommandója :urukhai1: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai2: ! Hagyj fel minden reménnyel!
Na ITT kapcsoltam be sürgősen.
- Mi van? Szauron, beszélj! Mi van Szarumán orkjaival???
- Semmi... csak épp legyakták a drága imádott fiacskádat!
- Hazudsz! - bődültem el. - Ez lehetetlen!
- Nézz magadba! A szíved tudja, hogy igaz!
- Ez nem is a te szöveged...
- De most aktuális!
- De akkor se igaz!
- De igen! - vigyorgott szadistán (csak tudnám, mivel, mikor csak Szeme van?) - Kinyírták! Lenyilazták! Fel bírod fogni?
Na itt besokalltam, és lecsaptam...
*sír*
Ó, drága barátom! Nincs a teremtésben vesztes, csak én!!! (Ja, ez se az én szövegem. De mindegy.)
Most mégis mit csináljak?! Ráadásul tudom, hogy igaz, mert hallottam szegény gyermekem kürtjelét! Ó, miért is nem küldtem neki feltöltést a kártyájára??? Mea culpa, mea maxima culpa! *hisztériás rohamot kap* :triste: :crying: :bawling:
Ó, jaj nekem! Nem bírok most többet írni! Csak neked öntöttem ki vérző atyai szívem, drága Teddym. :theoden1: *szipog a meghatottságtól*
És most hagyjam erre a lúzer Faramirra :faramir1: a Helytartói jogart? A puszta gondolattól égnek áll a hajam! (Jajj... meg is kéne fésülködnöm...)
Ég áldjon, drága barátom! Talán Te tudsz valami vigasztalót írni...
Csókol: Denethor, Gondor Helytartója
Ui: Írtad, h nagyon gyorsan öregszel. Ezt én is tapasztalom. Vajon mitől? Kifejezetten egészségesen élek, kizárólag vegetáriánus kajákat eszem...
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Eldamyn
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Théoden király :theoden1: levele...
Címzés: Denethor :denethor1: , Ecthelion fia, Gondor Helytartója, 9400 Gondor, Minas Tirith, Fellegvár, félemelet, balra
Drága barátom!
Már megint írok, mert közben fura híreket kaptam. A komplett rendőrség kivonult Móriába, ahol több rendbeli súlyos bűncselekmény történt.
1. A Tó Őrét ismeretlen személyek súlyosan bántalmazták, több csápját brutálisan levágták, valamint már korábban is kövekkel dobálták. Az Őr még mindig sokkos állapotban van. (Erős a gyyanúm, hogy a fiad tevékenyen részt vett az inzultálásban. Jó lesz, ha készíted az óvadékot.)
2. Kedves jó egykori pedellusunkat, miközben békésen szunyókált, fejbe dobták egy koponyával, majd kisvártatva egy egész csontvázzal. :cross: Szegény öreg...
3. Egy barlangi trollt hatalmas túlerővel lerohantak, és megölték a szegény védtelen lényt. A rendőrség fontolgatja, hogy rasszista indíttatású bűncselekmény vádjával indít eljárást.
4. Egykori pedellusunk felment, hogy panaszt tegyen a fejbedobás miatt. Gandalf :gandalf2: (tudod, az a vén bűvész, akit mindketten úgy rühellünk) szántszándékkal leomlasztotta alatta a hidat. Lezuhant, de lerántotta!!! Éljen a hős pedellus!
Legalább nem lesz több gondunk Mithrandirral. Ó, tudom én, miért utáltad! Közismerten cukros bácsi volt. Én is mindig elhajtottam, ha a gyerekek körül ólálkodott!
A fiad :boromir1: meg a többi körözött egyén :frodo1: :sam2: :merrypippin: :fight: :legolas4: :gimli2: úgy tűnik, Caras Galadhonba menekült, ahol is Galadriel úrnő (ja, meg Celeborn úr :celeborn1: ) menekültstátuszt adott nekik. De azért benne vannak a slamasztikában. Szarumán :sarumane1: (jó, tudom... utálod) egy egész szakasz ork :urukhai1: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai2: pandúrt küldött utánuk.
Sajnos, nem tudom lerohanni Vasudvardot, pedig jó lenne. De valahogy úgy érzem, mintha rohamosan vénülnék. Hiába... "egyszer véget ér a lázas ifjúsááág"
Sikerült megjavíttatni a palantírt? Hidd el, minden rendben lesz! Tudom, milyen érzékeny lélek vagy, és hogy milyen rossz lehet híradó nélkül. A Gondor Pravdát pedig túlságosan uralja a Te dicső személyi kultuszod, ezért mint hírforrás, szánalmas...
Minden jót, barátom! Ja, és küldj Te is koszorút szegény pedellusunk temetésére. Ó, az a rafinált gyilkos mágus!!!
Csókol: Teddy
Toujours pur
- Eldamyn
- Nem elérhető
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Alcar: Azért ennyire ne szállj el! (Csak még egy kicsit...) 8O
<:3)~ <:3)~
- Noredhel
- Nem elérhető
- Myräfelle
- Nem elérhető
- Elmoth
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Haláli a jellemrajz, amit a balrog fest a szövewtségről!
Amúgy lemaradt a feladó teljes neve: nem Suttog, hanem Suttog fia, Mormog (a levél alján már jól van)!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Címzett: Szauron, Annatar, a perpill Sötét Úr
Feladó: Suttog fia Mormog
Cím: Barad dúr, Mordor
Feladás helye: Mória
Jelentés tárgya: Behatolók a nagy Fekete Tárnákba
Jelentés:
Amint azt a követmadarakkal közöltem, felkészültünk a társaság fogadására. (mégegyszer elnézést az első követség felfalatásáért, remélem a csontjaikból készült nyaklánc feledteti ezt az ostoba malőrt)
Minap erre járt a régi Főnök (pedig úgytudtam életfogytot kapott) és elbeszélgettünk a régi szép időkről. Ő cseppet sem neheztelt rám, remélem Ön sem fog.
Elrekeszttettem a völgyet a nyugati kapunál és kieresztettem azt a kis polipot, amit még Númenor pusztulása után küldött nekem azzal, hogy őrizzem jól mert szegény nem önálló, de a királyi akvárium megtelt vízzel. (ezt nem egészen értem, én úgy tudom egy akváriumnak az a dolga hogy tele legyen vízzel)
Ezek után vártam. Háromszor végigpróbáltuk, hogyan lehet anélkül elárasztani a termet hogy az orkok egyik fele egyontapossa a másikat és a trollok ne az oszlopok kidöntésével csináljanak utat maguknak. ( utóbbi már-már a terem stabilitását veszélyeztette, és amikor arról az ijesztő hídról az egyik barlangi egyed "HÖ! Ez nekemjött!" felkiáltással letépte a korlátot, az egyes akciócsoportoknak mindössze egy troll használatát engedélyeztem. (de azóta se mertem rálépni arra a hídra. Ha csak rágondolok megszédülök... Mit ér a szárny, ha nincs kifutópálya? )
Mire végeztünk a próbákkal, megjött a jelentés, hogy a polip elaludt őrségben de miután fejbedobták kővel, várakozáson felül teljesített. Arrafelé tehát a díszes kompánia nem juthat ki.
A csapat leírása:
Kilenc főt tartalmaz a várakozásoknak megfelelően, a kilenc fő a következő:
Gandalf, a mágus. Bölcsességének nemigen adta eleddig jelét, varázstudománya kimerült abban hogy a botjával annyi fényt áraszt mint egy helyettes szentjánosbogár.
Érdekesség, hogy amikor egy bizonyos kútnál pihentek és leszidta Pippint hogy követ dobott bele (mélységesen egyetértettem mivel csaknem fejbetalált) majd elküldte aludni, a kútba hajolva elkezdte énekelni, hogy "Hejhó halihó, jó ez az út ha nem esik a hó..." tovább nem sikerült feljegyeznem mert felébredtek a többiek és elhallgattatták.
Aragorn, a hegyi vezető. Ő az, aki mindent jobban tud. Gyakran még önmagánál is. Valami ismeretlen forrásból fakadó hihetetlen önbizalom jellemzi aminek segítségével túltette magát azon is, hogy ragaszkodott, menjenek azon a folyosón ami harminc lépés után a víz alatt folytatódott.
Van egy kardja amire nagyon vigyáz, többször is rászólt a többiekre ha két lépésnél közelebb jöttek hozzá.
Érdekesség: Olyan szintű önbizalom sugárzik belőle, hogy a kút amivel később a különböző attrocitások történtek, elfelejtette magábahúzni, így átsétált felette.
Frodó, a Kivételezett. Mindenki rá vigyáz, Samu neki teszi félre a legfinomabb falatokat, ő pedig élvezi. Egyelőre nem tudjuk mi lehet ennek az oka.
Érdekesség: Olyan mértékben kinyitja a szemét, hogy többször megijedtünk, kiesik.
Samu, a szakács. Főz, most, takarít. Ideális háziasszony. Leginkább Frodót szereti pátyolgatni, de többször észrevettük hogy alvás helyett megpróbál virágokat ültetni.
Érdekesség: Még egyetlen edényét sem vesztette el.
Pippin, a Meggondolatlan. Nem túl átgondoltan viselkedő, ám szeretetreméltó hobbit. (kicsi göndörhajú fickó) Amikor éppen nem köveket hajigál valahova megpróbálja megírni a "Tuk, a Hős" című elbeszélő költeményét, mérsékelt sikerrel.
Érdekesség: Barátjával, Trufával folyton ugratják egymást, vagy közösen a csapat más tagjait. Ennek köszönhetően bekenték Legolas copfját egy kondérban talált anyaggal és az két napig világított.
Trufa, a Másik. Gyakorlatilag nemigen különbözik Pippintől, hacsak nem abban, hogy még egyszer sem szólították Tuk Peregrinnek.
Érdekesség: Még sehova nem dobott köveket. Mindig időben elvették tőle.
Legolas, a Zöld. magas szőke tünde, haját több copfban hordja, melyek közül az egyik két napig halványsárgán világított a többiek nagy örömére. Egyébként nem túl érdekes figura, szokásos szövegekkel próbálja meggyőzni Gimlit arról, hogy a szakállviselet nem előnyös.
Érdekesség: Nyilazás közben énekel. A polip a harmadik nyílvessző után szűkölve menekült.
Gimli, a lokálpatrióta. Mória szép. Mória jó. Móriában igazából világos van. Ennyivel jellemezhetnénk a két napja belőle áradó szöveg lényegét.
Érdekesség: Többször kijelentette, hogy ő mint törtp, ösztönösen tájékozódik Móriában. Ma reggel lefejelt egy oszlopot, azóta nem tért magához.
Boromir, a déli. Arisztokrata származású ember, akinek megvan a véleménye észak barbár és parlagi helyeiről, ahol képtelenség úriember módjára viselkedni. Amíg a többiek alszanak, elővesz egy apró tükröt amely folyamatosan suttogja neki: "A királyi igénylés határideje hamarosan lejár. S tied lesz a trón!"
Érdekesség: Gyakori szavajárása, hogy "Gondornak nincs Királya. Nincs rá szüksége. Meg egyébkéntis elveszett a palota kulcsa. Meg az országalmát Vasfogú Ötödik Ecthelion megette. Hehe."
Röviden ennyi, a további fejleményekről azonnali tájékoztatást küldök.
Marad szerződéses híve.
Suttog fia, Mormog.
Jelentés vége.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gilloth
- Látogató
Eldamyn: hogy áll az oktatási projekt? /me izgalmában: :bounce:
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
valami nagyon folytatódik
Théoden király :theoden1: és Denethor Helytartó :denethor1: szuper titkos levelezése
Már megint elfogtunk egy levelet!
Címzés: Théoden, Thengel fia, Lovasvég királya, Rohan, Edoras, Meduseld Aranycsarnoka, trónterem, terem végében (a trónon)
Kedves Teddy!
Nagyon örültem a levelednek a minap, s meg kell mondanom, összevesztem Szauronnal. Természetesen felhívtam, és a kemény pszichikai terror hatására bevallotta Szarumánt. Meg Ar-Pharazont, de váltig állította, hogy az még a Másodkorban volt, és már rég szakítottak. Megmondtam neki, hogy amíg nem dobja Szarumánt, addig szó sem lehet palantírszexről. Erre, azt hiszem, megsértődött egy kicsit.
Boromir nem kap feltöltést a kártyájára! Biztos megint callgirlekkel merítette le!!! Használja csak a kürtöt, azér'van.
Közben Elrond felhívott, hogy a kölyök csatlakozott valami Gyűrűszövetséghez. Na, nem baj, legalább nem egyedül jön haza. Nem kell miatta aggódnom, hogy netán baj éri...
Teddy, mi lenne, ha megtámadnád Vasudvardot? Kinyírhatnád a vetélytársamat, és akkor a drága kis Szauron nem csalna meg. Esetleg lenyúlhatnád a palantírját, és beszélgethetnénk élőben is!!!
üdvözöl
Denethor, Ecthelion fia, Gondor Helytartója
ui: Nincs térerő!!! Megbolondulok! Sürgősen szerelőt kell hívnom, mert nem látom, mi van a nagyvilágban...
Toujours pur
- Eldamyn
- Nem elérhető
Idhren::itscool:
Eszembe jujtott életem első könyve, amit önszántamból olvastam ki (értsd: nem volt kötelező olvasmány):
Metta V. Victor: A komisz kölök naplója
Nagyon nagy a könyv. Végi Gollam Helyesírási Szabályzata szerint íródott.
Amolyan fetrengsz a földön röhögésedben típus. Ajánlom mindenkinek.
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
A hejesz kielytészről ész hejesszirászról
Előszavacka
Eme könyveckét mi azért irtuk hogy a cúf dagatt hobittkák, a jó Gazdák, a komisz tündéckék, mogorva törpikék, az izzadszágszagú emberek és a goromba orkockák, de még a beképzelt máguszok isz megtanuljanak ojan szépen kielyteni ész hejeszírni mint mi. Azon szándékunk, hogy megírjuk eme könyveckét, Mórijában lyött. A Drágaszág szövetszégének követésze közben már alakultak agyackánkban a felyezeteckék ész eme előszó. A cúf, dagatt hobitttal ész a Gaszdával való utazász, halackaa fogász én kolompérutálász köszben már piszkozatban készen vólt ez a szövegecke. Többek közzött a holtláppi hulláckák tanácára irom eme szorokat, ész ime asz ereddménny:az Előszavacka!
Tarrtalom lyegyszék:
Előszavacka:..........3. oldal
Hejeszirász:............ninc
A szép kiejjtész:......ninc
(A mű befejezetlen;Gollam a 'Hejeszirász' és a 'A szép kiejjtész' fejezeteket beleejtette a Végzatkatlanba.)
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
valami egészen más
Rohan királyának és Gondor helytartójának szuper titkos levelezése!
1.
Théoden király levele Denethorhoz
Címzés: II. Denethor, Ecthelion fia, Gondor Helytartója, (ugye nem hagytam ki semmit?) 9400 Gondor, Minas Tirith, Fellegvár, félemelet, balra
Kedves barátom!
Kénytelen vagyok hivatalos levélnek álcázni ezt, elvégre nem tudhatják meg, hogy öt éven át szobatársak voltunk a koleszban. *ábrándozó, nosztalgikus sóhaj*
A fiad beugrott hozzám útközben. Üzeni, hogy küldj neki feltöltést a kártyájára, mert már megint lemerült a telcsije, és kénytelen Gondor Kürtjét használni a kommunikációhoz.
Képzeld, van egy új tanácsadóm. Kicsit furán néz ki, de megnyugtatott, hogy ez attól jön, hogy darkmetál rocker. Mintha lenne egy kis beszédhibája.
Hogy vagytok? A múltkor panaszkodtál, hogy Szauron állandóan foglaltat jelez. Na ez a Gríma gyerek mondta, hogy ilyenkor Szarumánnal beszélget. Én a helyedben féltékeny lennék...
Na, zárom soraim, mert úgy néz ki, lesz máma valami meccs a vas-folyónál.
Hamarosan kezdődik az olimpia, ugye majd nézel minket?
Üdvözöl:
Théoden, Thengel fia, Lovasvég királya stb.
Ui: Emlékszel, mikor becsempésztük a koleszba azokat a tündecsajokat, és a pedellus folyton felkopogott, hogy maradjatok már nyugton, értem én a célzást, holnap megjavítom az ágyat, hogy ne nyikorogjon? Állítólag az ipse azóta Móriába költözött, és változatlanul nem szereti, ha odafent zajonganak...
Toujours pur
- Lemilien
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Címzett: Szauron Annatar,
Dol Goldur, 3. emlelet balra.
Kedves Barátom!
Ezúton szeretném tudatni veled, hogy a bámulósok haddal készülődnek ellened, s bár netudják pontosan, hogy tényleg te vagy az, én azonban már rájöttem. Ennyit a bámulósok intelligenciájáról...
Mivel Nerwenke személyesen is hadbavonul, ezért azt javaslom harc nélkül vonulj vissza. Úgy vélem, erőd még nem elég egy komolyabb ellenállás kifejtésére, valamint Nerwenkével még komoly terveim vannak. A multkor ugyanis felfedtem magam előtte, és egy jót nosztalgiáztunk. Ne aggódj, nem fog elárulni, de ha mégis, hát ki hinne neki? A ványadtak maradék reputációja is összeomlana, ha kiderülne, hogy itt flangálok. Továbbá, másfél korszaknyi lapítás után ki hinné el, hogy rólam van szó.
Mostantól fogva immár te vagy az első számú közellenség.
Más.
Képzeld! A multkor meglátogattam Mormogot Móriában. Te ha láttad volna! Az a böszme nagy óriás úgy sírt örömében, mint egy kisgyerek, és úgy is szorongatta a kezem. Alig akart elengedni. Egyre csak azt hajtogatta: "Főnök! Hát ezt nem hiszem el!" ill. "Főnök! Költözz ide! A törpöket már megneveltem, az orkok engedelmesek. Az alsó szintet pont olyanra alakítattam ki mint Otthon! Még a táblákat is kiraktam!"
és tényleg. Mikor megnéztem ott voltak a táblák:
Vigyázzat Főfolyosó!
Balrogok számára elsőbbségadás kötelező!
Fegyvertár balra!
Munkaterület! Rabszolgalmi folyosóépítés!
Rabszolgáknak este 22:00 után nyögdécselni és sikoltozni szigorúan tilos!
és végül a legszebb ami láttán nekem is könnybe lábadt a szemem:
Trónterem. Ki itt belépsz előbb törölj lábat! Bámulós csizmapucoló balra!
Sajnos bármennyire is fájt a szívem, nem maradhattam. De megígértem, hogy néha visszajövök nosztalgiázni. Az orkok megígérték, hogy legközelebbre szereznek néhány bámulós rabszolgát. Csudijó lesz!
Apropó! Mormog továbbrais a rendelkezésedre áll.
Közben rájöttem, hogy a bámulós gyűrűk kiknél rejtőznek, de feltételezem ezt már te is tudod.
Tehát készülj fel a taktikai visszavonulásra. Némi ellenállást kifejthetsz, de Nerwenkének nem eshet baja.
Ezennel zárom soraimat.
További sok sikert!
Melkor Nagyúr, Arda Királya, Ideiglenesen Visszavonult Közellenség
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gekko
- Nem elérhető
Alázatos szolgáitok vagyok! Sajnos azt a bizonyos sokat emlegetett "paradicsomost" még nem találtam meg, de majd keresgélek...
Alcar búcsúzásai nagyon jók, de a fléénél már beteltem! Jóból is megárt a sok, főleg ha ilyen jó. Még a végén humor fórum függő leszek!
Meg a "jelentés" is very good... :hello:
Szóval puszi nektek!
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Ehhez már tényleg fáradtnak kellett lenni...bár ki tudja...nálad nem lehet tudni Atar
Grat ehhez a sok agymenéshez
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
* Alcar lassan elroppen nagy csodalkozva, mint a heliumgazt szivott macska, amikor a vekony hangjan nyavogva karmolaszott az eger utan, de beszivta, hehehe.
* Alcar lassan elszall mint a sikeres vietkong taposoaknakereso a deneverszarral betakart uton
* Alcar lassan lecsorog, mint hulye, matrixon felnott texasi suttyo, aki azt hiszi, h a nincsen kanal mintajara Niagara sincsen.
* Alcar lassan elszall, mint a kezdo tuzszeresz az eles hadgyakorlat soran
* Alcar lassan elugral fellabon, mint vaksi kertesz, miutan a gereblye meg a golyoi F erovel kolcsonhatasba leptek egymassal
* Alcar lassan lemerul mint nem-kompatibilis hunnkongi duracell a hatvanegyfogu nilus krokodil elektromos fogkefejeben
* Alcar lassan elszall, mint papi materialis szelleme, miutan jaco, az atlenyegult szellem, virtualisan jol altesten kompromittalta
* Alcar lassan lefoszlik, mint csodalkozo biciklispostas arca, amikor trefalkozni akart adni a palotapincsinek nezett morcos pitbullal...
* Alcar lassan elmaszik, mint budos ork, ha tundeszagu sprayval akarjak orvosolni a labszagat...
* Alcar lassan telleg leapad, mint a budos troger pafrany pocko orran a samu kezibol kihajitott alma nyoman tamadt kajak kis vorhenyes dudor...
* Alcar lassan eltakarodik, mint gatlasos mimoza fattyu a vagany, csak a meretest kedvelo csaj elol
* Alcar lassan lefoszlik, mint bantu negerrol a bor. aki beszopta a "nincsen UV sugarzas" c. dumat. s naptej reklamban szerepelt...
<Mirrand> áááááááááááááááááááááááááá
<Inczy> o:DDD
<Mirrand> Alcar: ezektől még mi is világgámegyünk
<_Neo> Alcar : ez hianyzott ß)
<Orsie> jézusom, Alcar DD
<Orsie> és még minidg tudod fokozni )
<Ulmo> Alcar, ez jó volt DDDDDDDDDdd
* Alcar lassan ellapul, mint vagesz MTT-s talpan a kullancs a Velemi taborban, amikor a balfek rovar bele akart maszni a csap.vez utcso betevo szendvicsebe...
* Alcar lassan elkuszik, mint a magat total osszetojt amerikai tengereszgyalogos a barati tuzben, amikor a tehetseges tiszt oly jol adta meg a vietkongok kordinatait
* Alcar lassan elszall, mint Szurke agya a lúzer júzerektől...
* Alcar lassan lecsorog mint mint nagy BMCS (belvarosi meno csavo) kepin a felolvadt kecsup
* Alcar lassan lekopik mint csoves csavo seggerol a tripperfarmer, miutan sokat szankazott rajta a buda alagutakban
* Alcar lassan telleg lelep, mint a fel MTT holnap Pecsre:)))
* Alcar lassan lemallik, mint Alcar kepe, amikor megtudta, hogy kedves occse meg fia miket muvelnek... nelkule!!!
<Min> FIJAM, NEMENNY
<_Neo> ß)
<Ulmo> Alcar, majd bepótolod
* Toma_gazd nem is vette észre hogy becsajozott
<_Neo> visszavarunk
<Alcar> fiam, az teljesen normalis... volt parszor ugy, hogy apad se vette eszre... genetika!!!
<_Neo> Toma_gazd: ugye, milyen gaz?
<Ulmo> DD
<_Neo> az a szivas, ha masnap eszreveszed
<Ulmo> és nem tudod, hogy ki az, és hogyan történt
<Inczy> Neo, mi volt az indiszkrét kérdés?!
<_Neo> Inczy: inkabb nem teszem fel ß)
<Ulmo> Toma, előfordul, a legjobb családban is
<Alcar> hat meg ebben, DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
* Alcar lassan telleg elkampicsorodik, mind a francia tyuk, amikor a Nagy Timi legyakta a torevel, s MEGNYERTE AZ OLIMPIAI ARANYAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* Alcar lassan elszall mint annak idejen a fejesek nem letezo agya a KCS meg az EK es az URH zenejetol
* Alcar lassan leugrik, mint hosies Dugovics-Peredhil a pinceteto-varfokrol
* Alcar lassan leesik, mint Inczy a sarokbol, mert Pok kinai alapanyagbol szotte a biztonsagi halot
<Dodie> pedig azt ne felejts el;)
<_Neo> a kinai selyem vilaghiru ß)
<_Neo> es jo minosegu
<Dodie> épp ezt akartam mondani
<_Neo> ujat, Alcar!
<Orsie> ))))))))))))))))))
<Alcar> orvendek:))) most szekaltok, amikor hulla faradt vagyok:)
<Alcar> de jogos...
<_Neo> ß))))
<_Neo> mert szeretunk
<Dodie> SZERETÜNK ALCZY!
* Alcar lassan elmallik, mint a rosszul bepolyalt egyiptomi mumia az angol ujgazdag tyuk szekrenyeben
<_Neo> ß)))))))))))))))))
<Orsie> DDDDDDDDD
<_Neo> LOLLLL
<Orsie> Wazzz
<Alcar> WAZZE, DODIE MEG EGYSZER LEALCYZOL VEGEDJAJDEVEGEDVEGED!!!!
<_Neo> ß)
<Dodie> :csizmaskandurszemek:
* Alcar lassan telleg lekopik mint a farzseb a plazacica popsijarol, amit gyakran simogattak a latvanyos keringofelhivasra begerjedt macskajancsik
* Alcar lassan elvanszorog, mint a kezdo amerikai cowboy, aki 16-os fokozatra allitotta gepbikat, s a mogyoroi csak 5-sre voltak hitelesitve...
* Alcar lassan telleg lepereg mint vasviragrol a rozsda
* Alcar lassan elszall, mint a kamikaze oktato, aki csak egyszer mutatja meg a gyakorlatot
* Alcar lassan lepereg, mint Monika Luvinszki ajkairol a sok (5 perc) tetlenseg utan kicserepesedett csokallo ruzs...
* Alcar lassan lerohad, mint a vigyor Clinton keperol, miutan kiderult, hogy Monika szajpeneszben szenved...
* Alcar lassan elszall, mint Klintonne agya a duhtol, amikoris rajon, hogy neki is szajpenesze lett, de hogy mitol...
<Orsie> WAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZ
<Orsie> Alcar....
<Alcar> bocseee...
* Alcar lassan elkotrodik, mint plazacica, amikor rajon, hogy a tanszvesztita Irenkere/Imrecskere ugrott ra, amikor az mozijeggyel csabitotta...
* Alcar lassan eltangozik, mint a spanyol macso csavo szive valasztottjaval a legkozelebbi suru bokor fele...
<Min> Fijam
<Alcar> nnna... a macso majd pont a szivevel valaszt...
* Alcar lassan telleg elslattyog, mint ludtalpas teve a kiszaradt oazis mellol
* Alcar lassan elkotrodik, mint nyikhaj csavo, miutan a dijbirkozo csajat akarta felcsipni
* Alcar lassan elfolyik, mint a mackósajt a túlhevített melegszenyón
* Alcar lassan lekoppan, mint vasorru bába pofazmanya az elektromagneses asztalon
<Alcar> ...minek kovetkezteben a vasorru baba orra harmonika lett:)
<Rycucc> Alcar b...
* ALcar lassan lecsuszik mint a bugyi a rendhagyo foldrajzora kozepen
* ALcar lassan elotrodik, mint NOB elnok a doboatletak diszkosz es kalapacs dobasai utjabol.
* ALcar lassan lekopik, mint Iliescu kepirol a mosoly, amikor bejelentik, hogy a Magyarorszagrol Nagybanyara nem kell utlevel, de nem azert, mert Romania EU tag lett:)))
* Alcar lassan elfustol, mint benyomott komuves, aki inkonzisztenciajan pont a jaro betonkevero hezagos huzagolasa kozeleben segitett...
* Alcar lassan leborul, mint cupakos lajhar es tapirhuson joltartott delamerikai indian alatt a trehanyul osszetakolt fuggoagy...
<Fraktal> ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
<Fraktal> LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
<Fraktal> tapírhús.. jézusom .d
<Jacopo> Alcar, gondolkodtál már a szervadományozáson?
<Fraktal> )
<Fraktal> Jacó, tudtam
<Alcar> Jacopo, ezt miert kerdezed meg tolem minden aldott nap?
<Jacopo> Alcar, azért, mert bírom, hogy ilyen *****ttul hülye vagy DDDDD
- Lemilien
- Nem elérhető
arw: kinek van Malborója?
ara: bocsi szivi, tegnap szívtam el az uccsó 100-at.
arw: csak nem te szolgáltattad a füstöt a Brí-beli kocsmában?
ara: a kazán totál kampec volt, muszály volt valamit csinálni... meg ugye az a helyes kis ménes, amit Papsajt adott...
arw: ja meg a szokásos tíz liter kisüsti ajándék...
ara: na igen. az volt a csúcs!!
arw: akkor kénytelen vagyok megint 100 kilót rendelni a Láptoroki legjobb fűből! a francba! miért is adtam oda annak a hülye Frodónak a heroin-nyakláncomat!
ara: szvsz ez nem lesz így jó! már 2000 arany adósságunk van a dohánygyár felé!
arw: inkább ülj lóra, és hozz egy 5 kilót, megspóroljuk a szállítási költséget!
ara: te hozzuk má' el nagyanyád pálinkás vödrét! akkor nem kell annyit venni!
arw: költözzünk oda! ott a kifogyhatatlan whiski,-pálinka forrás!
ara: ok! holnap után indulunk! de ezt a felest (fél liter) még bedobom!
sorry, ha nagyon brutál (akkor úgy is törlik)
"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."
- Rayan
- Nem elérhető
/csinc idézi Alyrt szabadon: a cset a szeressük ilájdzsá vúdot topicban van.
Nem röhögni, megérteni, nem offtopicolni. Úgyis törölve lesz. [size=9:2sqxwvuz](kicsit belejavítottam nehogy valaki válaszoljon a kérdésre. Alyr)[/size]
Respect
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: A LOTR szereplők táplálkozási szokásai nem túl kulturáltak.
*mókus
*paradicsom
*halacka nyerszen, capkodószan
*etc.
A kolompér is?
(lassan átmegyünk chatbe, úgyhogy megszidom magam mert a saját topicomban chatelek... ejnye...)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta:
Alyr Arkhon írta:
Niéla Alondriel írta: Nem bírtam megállni. Ahogy Denethor zabálja azokat a paradicsomokat, az kész... pláne amilyen pofát vág közben.
Mindegy, grillre került... úgy kell neki.
Én alapvetően nem szeretem a paradicsomot.
Éljen a Paradicsom Felszabadítási Front!
Találkozás...
-Ti vagytok a Paradicsom Felszabadítási Front?
-Anyád! Mi a Mókus Felszabadítási Front vagyunk!
-Én is csatlakozhatok?
-Hát... utálod az ápolatlan, mókuszabáló kószákat?
-Igen.
-Mennyire?
-NAGYON!
-Fel vagy véve.
... és ezzel Arwen fellélegzett, és örömmel vezette a többieket a királyi palota felé...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Niéla Alondriel írta: Nem bírtam megállni. Ahogy Denethor zabálja azokat a paradicsomokat, az kész... pláne amilyen pofát vág közben.
Mindegy, grillre került... úgy kell neki.
Én alapvetően nem szeretem a paradicsomot.
Éljen a Paradicsom Felszabadítási Front!
Találkozás...
-Ti vagytok a Paradicsom Felszabadítási Front?
-Anyád! Mi a Mókus Felszabadítási Front vagyunk!
-Én is csatlakozhatok?
-Hát... utálod az ápolatlan, mókuszabáló kószákat?
-Igen.
-Mennyire?
-NAGYON!
-Fel vagy véve.
Toujours pur
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.