- Köszönetek: 0
Humor
- Mirlen Mírdain
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
LotR szövegparódia
Aragorn :aragorn3: + Éowyn :eowyn1:
Aragorn: Te is velünk tartasz?
Éowyn: Úgy szokás, hogy az udvarhölgyek elbúcsúztassák a katonákat.
A: Mi ez a kard? Szado-mazo buli lesz?
É: Álmodozzál nyudodtan, úgyse hívlak meg!
Éowyn vs. Bosziúr
É: Hagyd békén, különben megöllek!
B: Ha tovább röhögtetsz, ez nem lesz szükséges!
É: Én nem viccelek!
B: Hülye kretén! Férfi engem meg nem ölhet!
É: Nem vagyok férfi!
B: Basszus! Pedig mindig mondták a haverok, hogy egy travi fog kinyírni!
Théoden :theoden1: + Aragorn :fight:
T: Hatezer lándzsa.
A: Tudsz számolni? :itscool:
T: Nem.
A: Hatezren kevesen leszünk áttörni Mordor vonalait.
T: Ha nem mondod hülyén halok meg!
A: A késedelem Gondor vesztét sietteti.
T: Még egy szó arról a tetves Gondorodról és sose leszel király!
A: Reggelig várunk aztán megyünk!
T: Nem inkább: szerintem reggelig várjunk, aztán menjünk, remélem így jó lesz, Théoden király?
A: Be kell pótolnom az uralkodás érzését valahol!
Arwen + Elrond
A: Te képes vagy előrelátni mindent, mondd mit láttál?
E: Közöd?!
A: Ha most elhagyom őt, bánni foom egész életemben!
E: Ki az az ő?
A: Apa, ne légy hülye! Kovácsoltasd újra a kardot!
E: Miféle kardot?
A: Apa, nem legyél ennyire szemét! A testvéred leszármazottainak kardja!
E: Hülye bige! Én egy program vagyok! Te biztos Zionból jöttél, hogy keresztezd a terveimet!
A: Mi a francról beszélsz Atar?!
E: Neo!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lemilien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
[/quote]Niéla Alondriel írta:
Lemilien írta: De előbb:
Niéla nagyot alkotttál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:
cak szíítta a büdösz pipáját, ész nézett valamerre... nem tutyuk hofa. de akkor odaszétált hosszá ety cinosz féltünde, akinek a fenekéig ért a cinosz etyenes hajackája, ész szinte elfesztek etymászban.
asztán visszazúztam Zöldhuholyba, mert a cuccaimat otthatytam, mire a részek Elront ütvözölt, hogy: "Jó estét Gondor Királya, az emberek reménye, Telcontar!" mondtam neki, hoty asz nem én fatyok, mire ő elindult felém, ész amikor félreugrottam, Arcagondot láttam. mekráztuk a fejünket, ész eliszkoltunk cuccosztul, mindenesztül, de hoty hovva mentünk, nem tuttyunk... na iLLyen napot sze akarok többet, kedvesz Drágaszág!
Kösz...
Jajjj. Gollam nagyon nagy...
Niéla szívesen. és egy új hír: A Gollamos történet rendezve megtalálható az írásokban. kiraktam (végre!) a könyvecskémet is. Magyar Gyűrűnek keressétek, ha érdekel.
"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lemilien írta: De előbb:
cak szíítta a büdösz pipáját, ész nézett valamerre... nem tutyuk hofa. de akkor odaszétált hosszá ety cinosz féltünde, akinek a fenekéig ért a cinosz etyenes hajackája, ész szinte elfesztek etymászban.
asztán visszazúztam Zöldhuholyba, mert a cuccaimat otthatytam, mire a részek Elront ütvözölt, hogy: "Jó estét Gondor Királya, az emberek reménye, Telcontar!" mondtam neki, hoty asz nem én fatyok, mire ő elindult felém, ész amikor félreugrottam, Arcagondot láttam. mekráztuk a fejünket, ész eliszkoltunk cuccosztul, mindenesztül, de hoty hovva mentünk, nem tuttyunk... na iLLyen napot sze akarok többet, kedvesz Drágaszág!
Kösz...
Jajjj. Gollam nagyon nagy...
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Lemilien
- Nem elérhető
hotyha már íty dicsértük a dráágaságot, akkor mekírom a folytatást, hotyha Gekko nem kövez meg. (szeretem ezt a kifejezést!!!!!!!!!! ) ja, ész Gekko! majd ha van kedved, összerakhatod amit írtál/unk, ész akkor ki lehetne rakni asz írászokba!!!!
De előbb:
És moszt a folytatász:
[size=9:1bumv29a](lenne egy kérdésem Gekko: mi az az uccsó mondat?[/size] [size=9:1bumv29a](kérem, h azért ennyi ne legyünk pöszék...)[/size]
nosz miután mekittunk három hordónyi szört, a szemembe ötlött ety cupa gond arszú ember (innentől böszme), aki ety szarokban ült. cak szíítta a büdösz pipáját, ész nézett valamerre... nem tutyuk hofa. de akkor odaszétált hosszá ety cinosz féltünde, akinek a fenekéig ért a cinosz etyenes hajackája, ész szinte elfesztek etymászban. akkor a mászik irányba nésztem, ész majd mekhülyültem!!!!!!!!!!!az a rohadék Digó isz itt volt, ész a mászik szarokban pontoszan uttyanaszt cinálta, amit a böszme vele szemben, cak egy szőkével! asz ajtó előtt pedig megállt egy Honda moci, ész bejött egy fekete cuccba öltöszött sár(m)os cávó. asszondják, ő Orrgaszda Bumm!, szófal lényeg ami lényeg tejjelszen meguntuk asz egészet, ész Gimolájnt otthatyfa elhúsztuk a cíkot (mek a honda mocit ) na asztán asz úton beleütkösztünk egy útépítőbe, aki Kandalf volt. na, mondom, esz már szokk! és áthajtottm rajta. na asz kúl vót!!! asztán visszazúztam Zöldhuholyba, mert a cuccaimat otthatytam, mire a részek Elront ütvözölt, hogy: "Jó estét Gondor Királya, az emberek reménye, Telcontar!" mondtam neki, hoty asz nem én fatyok, mire ő elindult felém, ész amikor félreugrottam, Arcagondot láttam. mekráztuk a fejünket, ész eliszkoltunk cuccosztul, mindenesztül, de hoty hovva mentünk, nem tuttyunk... na iLLyen napot sze akarok többet, kedvesz Drágaszág!
"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."
- Noredhel
- Nem elérhető
Címzés: Denethor , Ecthelion fia, Gondor Helytartója, 9400 Gondor, Minas Tirith, Fellegvár, félemelet, balra
Kedves barátom!
Már megint annyi minden történt, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Asszem, ott, hogy: NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :bounce: :bounce: :bounce:
Veszteség: pár száz tünde (mondtam én...) Haldír természetesen hősi halált halt. Aragorn karjaiban... szegény... *megborzong* Remélem, ha rám kerül a sor, az én utolsó perceimet nem fogja megkeseríteni ez a... csöves izé.
:aragorn1: Épp reménytelen volt a helyzet (a változatosság kedvéért) ezért így szóltam:
-Játsszunk Zrínyi Miklóst!!!
Ki is ROHANtunk, és lazán legyaktuk a hídról a számítógépes uruk-haikat. :urukhai2:
És ekkor, nagyon hatásvadász módon, megjelent Gandalf ! Majd' lehidaltunk. Szerencsére az orkkommandó :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2: volt jobban meglepve. A Fangorn pedig már készenlétben várta őket... fura hangok jöttek az erdőből. Vajon MIT CSINÁLTAK :evil3: az orkokkal?
Na, ez megvala, és irányoltunk Vasudvard felé. Elég érdekes látvány fogadott minket... 2 db, totál beszívott félszerzet , néhány csenevész fa , valamint Szarumán :sarumane1: hálóingben az erkélyen. Enyhe sokkot kaptunk. Kezdem gyanítani, hogy ezek a mágusok perverzek...
Szarumán kinyiffant, de a körülmények tisztázatlanok. Az biztos, hogy Gandalf megfenyegette, de hogy MIVEL? *ártatlan nézés* :hein:
Szóval örülhetsz, barátom... Szauron :sauron1: immár nem csalhat meg...
A hülye Gríma majdnem fejbe dobta Gandalfot Szarumán palantírjával. Szerencsére nem tört szét. (Hiába, Gandinak kemény a feje...)
Na, hazavonultunk Edorasba, ahol is nagyon berúgtunk. A bulin megjelent egy ismeretlen, kék szakállú egyén is (talán mágus? vagy az öreg Bombadil :bombadil1: ?) aki már eleve hóttrészeg volt, és mindenkit Sztrovacseknek szólított. Vajon mit keresett itt?
Egy kicsit túl sokat ittam, úgyhogy éjjel kimaradtam a nagy műsorból. Állítólag Pippin (a lököttebbik félszerzet) belenézett a palantírba, aztán meglátta Szauront , pucéran, és ettől sokkot kapott. (Te hogy bírtad megszokni azt a látványt?) Viszont látta, hogy ti bajban vagytok/lesztek. Nyomban kapacitálni kezdett minket, hogy menjünk segíteni. Mire Gandalf:
-Ez csak Szauron csele!
-De meghalnak!
-Azt nem lehet tudni, a jövő mindig mozgásban van, te ostoba Tuk.
-De most hagyjam őket meghalni?!
-Ha tiszteled amiért harcolnak: igen.
Na itt történt, hogy Peter Jackson hozzájuk vágta a forgatókönyvet...
-Gandalf!!!! Ez NEM az a film!!!
-Ja, bocs...
Végül abban maradtak, hogy Gandi meg Pippin Minas Tirithbe vágtatnak. Részvétem, barátom... készülj fel a legrosszabbra... ezek egyenként is kibírhatatlanok. Óvakodj tőlük! A kis félszerzet kóros kíváncsiságban szenved, Gandalfot meg ismered... *együttérző sóhaj*
Írj, ha megérkeztek! Addig is, csókol:
Teddy
Toujours pur
- Gekko
- Nem elérhető
Lemilien: Látom folytatódtak Gollam kalandjai... Nem egészen erre gondoltam, de így isz nagyon jó! Úgy ám, drágaszág!
De moszt már itt az ideje, hogy kiszabadítsuk kis barátunkat a fogságból...
Mert ugye a tündék nem isznak sört. Istenem, hát hova is mehetnénk...
Hát ez asszem egyetlen igazi középföldi alkoholistának sem kérdés, mivelhogy a legjobb sört a pajkos póniban mérik!
A szökésre nincsen ötletem...
De van!!!!
Utálunk itt lenni! Köszöltük aszzal a leg olaszappal (innentől cak szimán digó), hoty cináljon már valamit a pűsz ellen, mire esz asz állat befújt valamifel... Hosszú mászodoercekig nem tértem makamhosz... Szajnosz a szikítósz trükk nem fált pe a digónál... Nem tudjuk, faty annyira hülye (ami lehetszégesz), hoty enm tuttya, mit kéne cinálnia, vagy nem olvasz orkockakrónikákat, vaty a forkatókönyvét vesztette el! Elekünk fan, mek akarunk szökni! Pűszösz paculiszak fan. Írtunk ety pallatát:
Ó, trákaszák...
Natyon naty a hiány
Melyet szífünkpen hatytál,
Tyere fissza már!
Cillogászoddal vakicc el,
sz mi leszünk a lekhívebb fanjaid.
Sz ha randevúra mész
ety szép visz tyűrűfel...
majd tartyuk a tyertyát.
A mászik verszemnek címe isz van:
Ety törp szenvedészei
Ha az orkockákkal szört ihatnánk, asz lenne ety jó puli!
Pár nem szokáik, mert asz orkször cak rövidtávon fotyasztható.
Eszért inkápp mennénk a vilák végére, törp komákhosz úty piszony!
A szaklószerfünk nempirja a paculitündeszakot.
Ha törp a törppel jót ihatna, asz lenne a beszt,
De esz a hülye tikó tyerek minygyá mektökleszt.
Eru sze gondolhatta komolyan, hoty tündéket teremt,
Mert ety igkaszi tört ki nem állhatja őkeszt!
Na, cak fégre mekszapatulhatnánk
Mert a májam már türelmetlen...
Le a tüntékkel, éjjenek a törp tesztvérek!
Mekhallotta eszt falami Klóin fia Kimli, te nem hiszszük, hoty van törp, akinek cak ennyi a neveckéje, tehát szerintünk (kétharmadosz töppszékkel mekszavasztuk) Gimolájnnak híjják, úty ám trákaszák!
Aszt montta, hogy hallotta asz énekünket, ész hoty aki a törpöket tesztvérének tartya, asz neki isz tesztvére, mek ő is utájja a tünteszakot, és amúty isz el akart lókni, hát mennyek vele. Nem értettük, miért peszél velünk kapcolatpan etyesz számpan, te mintegy. Pisztosz rossz hatásszal vannak rá a tündék.
Szóval elmentünk ety kocmápa. Ránk atott egy köntöszt, ami alá mintahányan pefértünk, ész husszasz tyaloklász után moszt a kocmápan fagyunk. Kimolájn énekel, mi mek hamaroszan catlakoszunk, meg catlakoszik a tyomrunkban még 4 felesz és 3 liter sírbuckai arany, asz ettik lekörtített kommerszekhesz, ész borbuggyani ászokhosz!
Rövid tartalmi kivonat:
:gollum2: :nagyonmásnapos: :elrond1: -nál :rmad2: , mert fogoly. :gollum2: :mad2: :dead: :crazy: :legolas6: .
:gollum2: :sleepy: (zzz=lalala) . :gimliaxe: :meghall&megszabadít:. :gimli2: + :gollum2: :cheers: & :sleepy: (zzz=lalala)
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Theala Vandron
- Nem elérhető
- Myräfelle
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Bocs, tudom, hogy semmi köze Középföldéhez, de ezen sírva röhögtem... :biggrin2:
"Napi hírek:
Egy helikopter rázuhant a helyi temetőre. A mentők eddig 1300 áldozatot ástak ki a romok alól."
[size=9:puvsm5xq]Most már kezdem érteni miért én voltam Mandos a Fëanorban...
Morbid humor rúlz... :cool: [/size]
Our knees do not bend easily
- Lemilien
- Nem elérhető
*a hínár, kedvesz Drágaszág, kiderült, hoty egy 220-asz tötöccégű villanypásztor volt, asz ablak pedig cak ety illúzió volt, szóval nem volt. úttyhoty eszek a tündékék fokva tartanak minket, ész ráadászul Letolász szobályában. aszthiszem esz a lehető legrösszabb. nála isz van ety comó álaplak [size=9:3ond8892](meg minden nap valami 30 tüne cajszi)[/size] amik erdetileg igasziak voltak, cak miután etyszer rajtakapták, hoty ety biszonyosz Árgen társzaszágában kiszüsztit ivott, befalaztatta aszt összeset, ész moszt mindjárt mekfulladok!!!!! rosszabb, mint a pszihomókusz!!!!!!!! drága DRÁGASZÁG, SZEGÍTCCCC!!!!!!!!!!!!!!!
- Gekko
- Nem elérhető
Méltón talán úgy dícsérhetnénk, hogy a te eszközöddel viszonozzuk...
:agree: :clown: :cooljump: :cool2: :evil2: :evil3: :smokin: :pimp: :biggrin2: :tongue: :sungl: :itscool: :bounce: :bandit: :cheers: :dance: :up: :hello: :gollum1:
Szóval KÖSZÍ!!!
Na jó, úgy gondoltam, aki nem mer, az nem is nyer, tehát megint alkotok valami Gollamosat.
Kedvesz Drágaszág!
Moszt itt vagyunk délen. Jöttek erre orkockák, ész elkaptuk az egyiket, hogy megegyük a húszát! A halackák ugyanisz túl gyorszak nekünk, haccász év ücörgész után még mi isz lelasszultunk ety kicit! Nade az orkocka könyörgött, hoty ne öljük mek, erre mi azt montuk, hoty nem öljük mek ha at szört. Erre elővette a butykoszát, és ittunk jó szokat, meg az orkocka isz, ész el isz árulta, hoty hol van a szörbázisz. Mi meg asztán szépen felfaltuk, az alkoholiszta orkockáknak natyon finom a húszuk! Eszt moszt tanultuk, ész ha neattyiszten orkhúszra fanyalotnátok Drágaszág, hát mi mindenképpen az alkesz orkockákat ajánljuk! Szóval ő meg tiltakoszott, te köszöltük vele, hoty curiban volt a kezünk, ész íty nem ért a nevünk. Útyhoty íty járt. Asztán letöltünk emészteni, ész aszt álmottuk, hoty fejeszkáposzták vagyunk. Mind, ahányan mi vatyunk, kitettünk ety kisszebb ültetvényt! Na persze nem kannapiszt, ne reményketty, Drágaszág, hanem fejeszkáposztát. Rájöttünk, hoty nem akarunk fejeszkáposzták lenni, cak ha szörrel öntöszik, de szajna aszért ennyire mék nem fejlett itt a meszőgaszdaszág... Szóval szörről jutott eszünkpe, mekkeresztük a szörpásziszt, ész ittunk isz terekaszan... Na, asztán arra éprettünk, hoty valaki kikötöszött, miellen ety szavunk sze lenne, te nem atnak szört, plusz kiterült, hoty szatomaszok! Tuttam! Pszicológuszok! Szegíccég!!!...
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Noredhel
- Nem elérhető
Címzés: Théoden , Thengel fia, Lovasvég királya, Rohan, Helm szurdok, Kürtvár, az a terem aminek Aragorn :fight: lendületesen belöki az ajtaját
Drága Teddym!
Te is fogadd részvétem. Nem irigyellek. Gandi , Aragorn :aragorn1: és még egy rakás tünde
is, egyszerre! Ez már sok lehet... nem tudod megfűzni Éowynt , hogy mérgezze meg őket a ragujával?
Itt nem történik semmi. Szauron kárörvendő üzeneteket küld, és setét jövőt jósol. Azt hiszem, igaza van. ugyan, mi jóra számíthatnánk? Faramir
már megint Ithiliában csavarog, és nem bír egy nyamvadt sms-t dobni, hogy hol van! én meg itt majd' megveszek az aggodalomtól!
Egyre többet üldögélek a palantír előtt. (Mért nincs palantíros emotikon???) Nézlek titeket... jó az olimpia, bár szvsz a lángvivő orkkommandóssal :urukhai1: Legolas :legolas3: szabálytalan volt! És még ki sem állították!!!
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, Théoden elvtárs! Érzem!
Csókol
Denethor, Gondor Helytartója
Toujours pur
- Noredhel
- Nem elérhető
- Eldamyn
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Címzés: Denethor :denethor1: , Ecthelion fia, Gondor Helytartója, 9400 Gondor, Minas Tirith, Fellegvár, félemelet, balra
Kedves Denethor!
Mélyen átérzem a veszteségedet, annál is inkább, mert nekem is meghalt az egy szem fiam. :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Ám annyi esemény voltz, hogy alig temettem el, máris akcióznunk kellett. Na, hogy az elején kezdjem: épp a szenilitás csúcsain leledzettem, és a hamis, ármányos Marilyn Manson-utánzat befolyása alatt voltam, midőn jött Gandalf :gandalf2: + egy csöves hippi :aragorn1: , egy kétes nemiségű szőke tünde :legolas6: , valamint egy meghatározhatatlan fajú, mélynövésű izé. :gimli2:
Na, Gandi persze egyből tett róla, hogy ő legyen a központban. Kitalálta, hogy kiűzi belőlem Szarumánt :sarumane1: . Megmutatta a csini új fehér hálóingét , de ettől nem hatódtam meg. Erre nyakon öntött pár vödör szenteltvízzel, s körbefüstölt. Csak röhögtem ezeken az ósdi módszereken. Ám ekkor váratlanul, előre megfontolt szándékkal POFÁN VERT A BOTJÁVAL! Nem kívánom neked azt az élményt, drága barátom. Vigyázz vele!!! Azonban legalább megfiatalodtam. Egész fickós vagyok! :theoden1: (Bár ezen az emotikonon úgy nézek ki, mint egy otthonkás vénasszony.)
Na, erre megvilágosodtam! Ki akartam nyírni a szemét Manson-kreatúrát :wormtounge1: , de a balfék Aragorn nem engedte. Csak tudnám, mit sajnálja??? :crying:
Mindegy! Eldöntöttem, hogy Zrínyi Miklóst játszunk! Kész!!! Itt egyelőre én vagyok a király, és nem ez a númenori kommunából szalajtott, deviáns, antiszociális egyed.
Épp nagyban vonultunk bevehetetlen erődünk felé, mikor megtámadott egy rakás hiéna meg az orkkommandó :urukhai1: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2:
Lúzer Aragorn persze nekiállt Dugovics Tituszt játszani egy hiénával. Eredmény: rohírok: orkok 6:3. Sajnos Háma is meghalt, így most kénytelen vagyok beérni 1 db jelentéktelen háttérfigurával , aki mindig ott van körülöttem, és időnként megszólal, hogy "igen, uram".
Itt ülünk a Kürtvárban. Sajnos Aragorn visszajött. :crazy: :mad2:
Mikor jönnek már ezek a nyamvadt orkok? :urukhai2: :urukhai1: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1:
Közben befutottak a tüncök. :haldir1: :legolas1: :thranduil1: :legolas6: :legolas3: :celeborn1: :glorfindel1: Ezen a Haldír gyereken :haldir1: egy kilométerről látszik, hogy mindenáron hősi halált akar halni. Ilyenm aktivisták kellenek nekem!
Majd írok, hogy alakult a csata. Addig is vigasztalódj, kedves barátom, neked legalább maradt egy gyereked :faramir1: . Nekem meg csak ez a balkézről való Éomer :eomer1: lehet az örökösöm! *hajégnekáll*
Addig is, ölel
a te sírig hű Teddyd
Toujours pur
- Namarie
- Nem elérhető
- Gekko
- Nem elérhető
Most majd törjük a fejeckénket, hogy hogyan isz tovább. Gollam hálász téma... :gollum2: :gollum1:
Később: Elolvastam egy párotok profilját, érdekes volt!
Alcar, a tiedet is, és csak néztem. Állitólag az embereknek egy idő után benő a feje lágya... De van egy olyan mondás is, hogy "akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek"
Miért van az, hogy hétvégén ilyen kihalt a fórum (pont amikor ÉN a legjobban ráérek...)
Láttam, h. Alcar fennvan, alig várom, hogy írjon már vmit... De a levelezések is jöhetnének, már nagyon várom a drámai végkifejlettet! Csak lesem, milyen jó ötleteitek vannak (mellesleg néhány régebbi írást is visszaolvastam, mondhatom Naggyon KIRÁLY!!!
:aragorn3: : Egy pillanat! A Király én vagyok!
Bocsi Aragorn, persze, hogy te vagy a király!
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Gekko
- Nem elérhető
Myrafelle (sajna nincs umlaut a-m... Bocsi!!! )
Szóval Köszíííí!!!!
Amúgy szintén kezdő? Asszem most majd törjük a fejeckénket, hoty miről isz lehetne írni... :eek4: :eek4: :eek4:
Ez naggyon jó!!!
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Myräfelle
- Nem elérhető
:clown: Gekko: Szerintem állati jóra szikerült, útyám, drágaszágomm! :gollum2:
[size=9:21s1my5b]És igen, vessetek fel valami olyan témát, amiről (ha nem is jót, de) én is írhatnék...[/size]
...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Csak ront rajta:) mert a lokott Aragorn Mindig a felszerzetek pipafuvebe csomagolja!!! Na, semmi narko...Timona írta: Alcar szerintem ezen az atheles nem segit
- Gekko
- Nem elérhető
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Nem jutok szóhoz
Phelan: THX
Alcar: Milyik az együttérző pofa? :cross:
Upsz, nem egészen... ez jó lesz. A testibajaidra jóbbulást, az agyiakra meg inkább nem... Szeretnék sokáig élni, és a nevetés fiatalít...
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Timona
- Nem elérhető
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Én milyen beteg vagyok... kérek együttérzést!!! Vagy Athelast... vagy mit...
- Alcar lassan elhasal, mint Csoszogi az oreg suszter a magasitott kuszobben
- Alcar lassan lecsorog, mint az olajos terminatorrol a kopes, amely a T-2000-es modell szajat hagyta el, miutan a Schwrzi szlovakul mondta neki, h Asta la vista Baby (szlovakul: ahoj, ahoj poplacsek!!!)
- Alcar lassan telleg lemallik mint laza vakolatrol az izomagyu baromtol odakent kockas zakoju nyikhaj macskajancsi, miutan a vitamingolyo csajat stirolte a f@sz...
- Alcar lassan lecsorog, mint az izzadtsag a kopasz baka homlokan, amikor az tevedesbol a kikepzo ormesternek szolt be, hogy "nekem csobogsz, kispatak?"
- Alcar lassan lebukik, mint jollakott pingvin az ingatag jegesmedve hatarol
- Alcar lassan elolvad, mint a nonemu vaniliafagyi a nyalogatastol
<Jacopo> Alcar, egyszer plíz gyere berúgva chatni, kíváncsi vagyok, úgy milyen ABH-kat alkotnál
- Alcar lassan elvekonyodik, mint duskeblu plazacica cickotartojanak a pantja a macskajancsi folyamatos huzogatasatol
<Fraktal> Alcar, LOOOL DDDDDDDDDDDDDD
<Ulmo> Alcar DDD
<Minc> höhö
<Alcar> szeretnek cickotarto pantot huzogatni!
<elodyke>
<Minc> Alcar, hiányod van?
<Ulmo> Alcar, majd kapsz egyet, húzogasd
<Minc> !kérek cickótartó pántot Alcarnak
<Papsajt> cickótartó pántot Alcarnak. Parancsolj! Esetleg egy tömés pipadohányt Minc?
<Minc> húzogatni
* Alcar koszoni es meghuzza
<elodyke> a selected worksnel vannak a legszebbek
<Alcar> banyek, ocsemnek NW gatya, nekem meg cickotarto, milyen csalad ez mar...
- Alcar lassan elparolog, mint az Etna lavajaba esett budos kocsog kis szunyog..
- Alcar lassan lecsuszik, mint vanyadt belvarosi gyiktoszjanirol a tulsagosan bo farmergatya, miutan leengedett a kinai piacon vett mübür szijja...
- Alcar lassan elszall, mint az altalam leszaggatott fehernemu, valami csabos holgyemenyrol a lenge, kora esti szelben...
- Alcar lassan elslattyog, mint ludtalpas NB3-as focista az Ajax Amsterdam probajateka utan
- Alcar lassan lepattan, mint a rongyosbalban a likorospoharak szagatol betoszott csincsok a tisztara suvickolt kirakatuvegrol
- Alcar lassan elfustolog, mint a bolenysz@ros kinnik-kinnik a csoro apacs bekepipajaban...
- Alcar lassan lecsuszik, mint a felizgult vannyadt macskajanirol az XXXXL-es ovszer, amikor is az asszonka hustorony ferjet hazaette a fene, erre kedve lelohada...
- Alcar lassan elszall, mint altalaban a ferjek feje a felesegek hihetetlen szovegetol
- Alcar lassan elillan, mint labszag a tagas koleszteremben
- Alcar lassan elslattyog, mint nyilvanos parkban a "nagy"-ra vagyo csaj altal megszegyenult mutogatos szatir
- Alcar lassan telleg elhuz, mint budos b**i perverz a beleit, miutan Alcaral talalkozvan ezerszer megbanta, h a rokonait abajgatta a budos t*sz ki ko**og...
<Fraktal> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<Alcar> +s
<Min> DDDDDDDDDD
* Fraktal szétröhögi magát
* Min vinnyog
<Alcar> az ilyennek kulonben csak egy kis csepp pillanatragaszto kene a p*cse hegyire... csak egy kis csopp!
- Alcar lassan lerohad, mint feher miniszter arcarol a vigyor, amikor a szoke neje afroamerikai babat hoz a vilagra, s erre meg meg is vadolja a HP: "most mar le se tagadhatod Pista, hogy megcsaltal a Kenyai utadon"!!!
- Alcar lassan lekopik, mint a hulyegyerek seggirol a bőr, amikor a szerpentinrol azt jitte, hogy oriasi gyerekcsuzda
- Alcar lassan telleg elfolyik mint Klari neni szeme, ha megeccer beszol a ven budos banya _Neo koleszaba
- Alcar lassan lehullik, mint Ciccionarol a lepel
- Alcar lassan lehullik, mint Maya Goldrol az alig odatett lepedo, csak hogy orujjetek:)))
<Szurke> yessss, jött még a tavaszi ösztöndíjamból 20E ft most szeptember közepén.... ez feldobja az embert!
<Ulmo> íme egy boldog ember
- Alcar lassan elfogy, mint Szurke zsbpenze hamarosan
- Alcar lassan elszall, mint laza allkapcsu fikagyerek metszofoga, a dizsis orangutan szeru kopaszjancsi pofonja utan..
- Alcar lassan lelep, mint alomkoros, balf@sz pavian a magasra nott bantu bananfarol...
- Alcar lassan felszivodik, mint a KV Alcar veredenyeibe, az a liter, amit holnap reggel fog az arcaba betolni..
- Alcar lassan elsunnyog, mint a reszeg eunuch, aki a szultan haremeben jott ra, hogy csak almodozni tud a sok bombazo csajszirol, de hat a repa a gatyajaban telleg csak repa volt...
- Alcar lassan lemallik mint papi arca, miutan Alcar, az allat belelepett a pofajaba a 42-es surcijaval, mert Maminak meg Ulmonak nem adott piat, a budos ko**ogje...
- Alcar lassan lekopik, mint a balf@sz kazanfuto arca, amikor is vodkakozi allapotban hajolt be a mozdonykazanba, hogy ragyuktson az utolso dekkjere...
- Alcar lassan elszall, mint az ego orkok buze a szellos rohani csatamezon, a langymeleg napsutotte reten..
- Alcar lassan lekopik mint _Neo kardjáról a fostek....
- Alcar lassan elszaguld, mint a rasszista papi, amikoris betolja a nyuvedt pofajat az antipapipart eves taggyulesere hogy szavazati jogot kerjen
- Alcar lassan lekopik, mint wudielen tipusu nyikhaj balfek a bombacsaj mellol, amikor annak megjelenik khm... ize... Alcarra emlekezteto, allatjo pasija...
* Dodie örül magának, mert ha minden igaz(holnap kiderül..) ma valami igazán neki tetszőt alkotott:D
<Alcar> mekkora egom van, wazz....
- Alcar lassan lekopik mint a tetu kis virus, amit egy jol iranyzott rugassal penderitett ki egy beidomitott antibaci, amit a reinkarnalodott mini Gandalf varazsolt elo a feher nyulas matrix kalapjabol aaaaaaaaaaaaa
- Alcar lassan lefordul, mint Alyr holnap a szekrol, ha belep a humor topicba...
- Alcar lassan elpallik, mint Ray szaja, amikor Csoki szolt neki, hogy Ray pall a szad, erre o "nem is" mire Csoki "pedigRaypall..."
- Alcar lassan elkotrodik lemondoan legyintve, mint a kanos perverz orangutan, aki a hitvesi takaro felrantasa utan rajon, hogy az asszony megint nem epilaltatta a labat...
- Alcar lassan eltakarodik, mint Kolompár Lala az Egeszseges Fejbor koncert kornyekerol...
- Al_smoke lassan lepottyan mint hithu arab hadifogoly alla, amikor is egy szoke szazados csaj hallgatja ki az elfoglalt mecsetben, ahova saros bakanccsal lepett be, beletorolte az imaszonyegbe es a kihallgatas elott a Koranba csomagolt szalonnas szenyoval meg Cocacolaval kinalta meg otet...
- Alcar lassan lassan lepottyan, mint az ABC-s konyv Bush kezebol, amit forditva tartott a kezeben az ostoba fattya...
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gekko írta: Kijöttünk a fényre, de nagyon fáj a szemeckénk! Persze, mert círa emberek hazavákták az ózonpajzot, ész most a károsz úvé szugarak majdnem jukat éketnek a bőrünkbe.
Már elék rosszul éreztük magunkat, mert mintenki taperolt, ész szikítottunk ety natyot. Mintenki mekhalt... Asztán tyorszan leléptünk, mielőtt rájöttek, hoty a szikítász nem halálosz.
EZek ezért rulzosak....
Nélia: ugye elő akarod adni ezt élőben? Én szívesen vállalom az egyiket... még vki hímnemű?
Alyr: jók a jellemrajzok abszolút objektívak...
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Gekko
- Nem elérhető
De a többieknek is, de egyszerre csak egy nevet bírok megjegyezni! :hello: :hello: :hello:
Na, most igazán soxínű leszek! Írok én is valamit! Bár nem lesz olyan :dance: (SZUPPER!), mint a tietek
Kedvesz Drágaszágom!
Annyira hiányszol! Kijöttünk a fényre, de nagyon fáj a szemeckénk! Persze, mert círa emberek hazavákták az ózonpajzot, ész most a károsz úvé szugarak majdnem jukat éketnek a bőrünkbe. Elszőszorban elmentünk a pszihológuszomhoz, de ety kalap fügét sze ért. Azt montya, hoty kénszerképszetünk van, mert törpnek hisszük magunkat. Ez hülyeszég, mert nem hisszük annak magunkat. Aszok vagyunk! A logopéduszhoz sze metyünk többet. Fikászta az akcentuszunkat, úgy ám, drágaság! Moszt megyünk Móriába, hoty meglátogasszuk a törp tesztvéreket. Legutóbb elfutottak előlünk. De moszt már natyon porszik a veszénk, útyhoty metyünk!
Móriában: Az orkockák azt mondták, hogy moszt ők a janik. Mi erre azt feleltük, mintetty, cak letyen szörük. Mek az orkhúsz finom ám! Persze ezt nekik nem árultuk el, de te sze tedd drágaszág!
Aszt montták, hoty 33 év alatt nem atnak szört. Kiröhögtük őket, ész felmutattuk a személyinket. Nem hittek a szemeckéiknek! Aztán mek akarta fokni etyik orkocka a szemünket, hoty ikazi e. Erre kapott ety pofont. Már elék rosszul éreztük magunkat, mert mintenki taperolt, ész szikítottunk ety natyot. Mintenki mekhalt... Asztán tyorszan leléptünk, mielőtt rájöttek, hoty a szikítász nem halálosz. De aszért az élészkamráckába betörtünk, ész nem isz volt ször. Metyek dél felé, hátha ott lesz ször.
Á, ez nekem nem megy... :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Mondjatok lécci valamit, amiről egy kezdő is tud jókat írni!!! :closed: :closed:
Minden Jót!
:cheers: :cheers: :cheers:
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.