Humor

Több
21 éve 10 hónapja #89317 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Humor
És azt a fárasztó szóviccet hallottátok már, hogy:

Boromir - söröm olvas :mrgreen:

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89306 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor
akkor megnyugtattál :wink:

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89304 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Humor
Area:de de, azok úgy vannnak :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89303 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor
Így, hogy nem nagyon tudtam, ki kicsoda, még értetlenebb, és artikulátlanabb hangokat tudtam kipréjelni magamból egy poén alkalmával....
Bambasíel = Galadriel
Aranygomb = Aragorn
Boride = Boromir
Ezt én az ajándékokból következtettem, de nem biztos, hogy jó.... :?

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #89247 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Humor
Esetleg:Bambasiel=Galadriel??? :? :oops:

Nim:Csúúúúúcs!!!!! :bounce:

a videnyót letöltöttem csak hát angolul kéne hozzá tudni... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #89231 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Humor
Nálam Bambasíel Boromir volt,de aztán a Boride jobban illett hozzá...

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89227 Írta: [Nerwen]
Nima: :lol: :lol:
A neveket illetően én se mindig vok képben (Bombadíselre eddig asszittem h Bombadil, Aranygombra pedig h Aranymag) :oops: De aztán csuda okosan rágyüttem :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89223 Írta: Narië

Nimashilin írta: Lejmolás... hmmm... mit is adjak, mit is adjak.... -ezzel angyali mosollyal Lejmolás legfájóbb pontjára rúgott. -Konkretizálom nemi helyzetedet.

Itt meghaltam...
Különben igazából néha nem értem,hogy melyik név kit takar... :oops: :oops: :oops:
Felvilágosítanál? :oops:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89220 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Humor
Van net! :up: De erre nem vtam felkészülve, úgyhogy csak gyorsan rittyentek vmi folytatást eme bűnös kapcsolathoz.
U.I.: Jó tudni, h nem csak én vagyok olyan marha, h szilveszter éjszakáján itt legyek... :wink:

Frottír jelentőségteljesen Kelególyára csakintott.
Az szégyenlősen elpirult és parkinson-kórja miatt idegesen rángatózni kezdett mindkét szemöldöke, majd a száját kezdte buzerálni. Frottír megnyalta kecses ajkát, mire Kelególya odakiáltott neki:
-Nem ott, a másik oldalon! Mi lehet az? Fogkrém?
-Az biztos nem. -mondta Frottír csalódottan. Porba hullt minden reménye.

Mennyünk má Lórugásbó

A Gyúró Szöveccsége a folyó mellett állt. Kitin épp az orrlukait vizslatta a víz tükrében, mikor Terka egy jól irányzott rúgással ellendítette mellette a lábát. Bambasíel megvetően nézte a kis társaságot, közben lenőtt haját csavargatta és a bikinifelsőjét csomózta.
-Nem kéne még indulnotok? -érdeklődött bájosan
-De. Mennyünk má Lórugásból. -dörmögte Boride
-Talán igen, talán nem. -rejtélyeskedett Aranygomb
-Nincs semmi, amiért érdemes maradnom. Ennél már Morgó is jobb! -borult zokogva Vaku vállára Frottír.
-Nana, Frottír úr, nem szabad elkeseredni. Fő az optikus, hisz tudod...
-Az anyád főjön, Vaku! -szólt Tipli
-Ejnye, Tipli. Senki anyját nem szidhatod. Olyan anyával, mint a tiéd, befoghatnád a pofád. -oktatta ki Lejmolás
-Nem is ismered az anyámat! Mi bajod vele????
-Semmi, csak az, hogy nem rugdosott agyon kiskorodban...
-Te ssszenyaaa! -habzott Tipli szája, de Boride kitépte a kenőkést a kezéből. -Nyugi. Mennyünk má Lórugásból.
-Végre! -csillant fel Bambasíel szeme. -Ajándékosztás! Vaku: egy gaz magja. Nemtom, mi a neve, de hasznát fogod venni. Éééérzeeeemmmm! -úgy nézett Vakura, mint a házhoz járó képeslapárusok, így az nem tudott mit tenni, levette a narancssárga, zöld pettyes magot.
-Boride, te egy használt pzs-t kapsz. Annyit bőgsz. Nem helyes.
-Gyóvan aggyad má. Oszt mennyünk má Lórugásból.
-Aranygomb... te megkapod Nyálven kezét, mi az Istent akarsz még? Bocsi, Gané. Na jó, azért kapsz egy nylonzacsit, amit a kardodhoz szabtunk. Örülj neki.
-Ó, ÚRNŐM, nem érdemlem meg eme becses ajándékot.
-Már megint a másik énje... Vigyétek el pszichológushoz! -Terka és Kitin úgy bólogattak, hogy gondosan összekócolt sérójuk egész tűrhető lett.
-Nana, úrnőm, tünci szavakat a néped körében, hisz tudod...
-Lődd le magad, Vaku. Ehhez segítségül kapsz egy doboz puskaport. Good luck. Lejmolás... hmmm... mit is adjak, mit is adjak.... -ezzel angyali mosollyal Lejmolás legfájóbb pontjára rúgott. -Konkretizálom nemi helyzetedet. Tipli... te görény. Valami olyat akartem neked adni, aminek úgysem veszed hasznát. Tessék, egy fogkefe. Terka, Kitin. Utálok rátok nézni. Tessék, egy-egy láthatatlanná tevő köpeny, ami csak akkor működik, mikor a társaitok keresnek titeket. Frottír, te kis senki! Téged hagytalak utoljára, hogy téged alázhassalak meg a legjobban. Tehát... egy doboz gyufát adok. De csak egyetlenegyet nem használtam el belőle. Viszont annak is feketére festettem a fejét. Jó szórakozást. -röhögött Bambasíel és előhúzott valami kockás, barna rongyot. -Ezt pedig Kelególya küldi. Nemtommér, de vicces.
Frottír széthajtogatta a rongyot és meglátta rajta Kelególya igencsak elnagyolt képmását, amint kihívóan mosolyog rá. -A boxeralsója! Áhh! -könnyekig meghatódva gyűrte a zsebébe.
Mind beszálltak a csónakokba és elevzetek. Bambasíel még hallotta, ahogy Boride dünnyög magában.
-Na, mennyünk má lórugásbó!

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 10 hónapja #89189 Írta: [Nerwen]

Nimashilin írta: Folytatás éjfél után 42 másodperccel.

Nem akarlak siettetni, de az már elmúlt egy kicsiveel :wink:
De ha már nem férsz nethez (de, csak abban az esetben), akko elnézzük :wink: ...de nem felejtünk :twisted:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89184 Írta: Narië
Nima:Naon jó!!!Ne menj el!!!Folytaaaaaaaasd!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89166 Írta: Nimashilin
Köszönöm, köszönöm! Lehet, hogy még visszatérek ,éjfél után kiderül.
Pá!

Több
21 éve 10 hónapja #89164 Írta: [Nerwen]
Nima: :lol:
Te is hiányozni fogsz :( ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89163 Írta: Nimashilin
Örülök. Akkor elküldöm a 3. részt is, mert lehet, hogy csak februárban lesz netünk. :cry: Hiányozni fogtok!!! Na, de ON: /ez már kicsit előrébb jár, Lórugásban .

Bambasíel kultúrált arccal meredt a kis csapatra.
-Á, a Gyúró Szöveccsége! Hellóka! Mizújs?
-Itt van hát Frollo és szolgái! –motyogott egy fehér pizsamás, agyvérzéses tünci-bácsi a háttérből. Vaku idegesen válaszolt:
-De ő Frottír, kedves Kelególya úr!
-Kuss, Quasimodo! –rivallt rá a pizsamás tünci.
-Álljatok már le. –mondta Tipli
-Nicsak, nicsak, Törpapa megszólalt!
-Azanyád, te vén üvegszemű mikulás, miért bántod a törpit? –hisztizett Lejmolás. –Ja, őt én is rühellem. Akkor folytasd. –ezzel hátradőlt, mintha széken ülne, de állt, így hangos nyekkenéssel elterült a konfettivel hintett földön.
-Nyúúúúúúgalóóóóóóóm! –suttogott Bambasíel, mire mindenki elhallgatott.
-Úristen , -bocsi Gané- de büdös a szád! –sóhajtott Boride és sírni kezdett. Bambasíel fejbe akarta rúgni, de véletlenül belekönyökölt Tipli középső szemébe. Lejmolás a nagylábujjával bökdöste Terka csípőjét, aki erre úgy válaszolt, hogy ütemesen püfölte Vaku fejét. Aranygomb a zsebében matatott, majd elvágódott. A kaotikus hangulat közben Frottírnak úgy tűnt, rohama volt, mert Bambasíel hangját hallotta a fejében. De nem! Mindenkit megnyugtatunk, hogy kedves kis hobbinknak ebben a pillanatban semmi baja nem volt. Higgadtan kivette a füléből a fülhallgatókat, majd visszacsúsztatta a földön fetrengő, tébolyultan a haját tépő Aranygomb zsebébe a „Bombasíel slágerei” kazettát. A Csöves a zsebébe nyúlt és felcsillant glicerintől könnyező szeme.
-Megvan! Hát mégis megvolt! Kitin, azt mondtad, a jobb oldalon van, ezért nem kerestem a balban. Te kis ganajtúró, teeee! –acsargott a hobbira.
-Nana, Aranygomb úr, halottról vagy jót, vagy semmit, hisz tudod…
-Húzd le magad, Vaku!
Közben egészséges reggeli torna, vagyis iszonyatos, gyomorkavaró harci jelenetek hangjai hallatszottak:
-Te gennygóc!
-Teee, te kobold!
-Mi? Olyan nincs is ebben a sztoriban! Te oktondi!
-A szemeeeeem!
-A fejeeeem!
-A gyomorsavam!!!!
-Heavy metal!
A kavargó, színes masszából két alak emelkedett ki. Az egyik Frottír, a másik Kelególya volt. Gúnyos vigyorgásuk közben egymásra néztek. Bűnös szerelem vette kezdetét…
Folytatás éjfél után 42 másodperccel.

Több
21 éve 10 hónapja #89139 Írta: [Nerwen]
Nima:ez tetszik :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89137 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Humor
Nimashilin: naon jó!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 10 hónapja #89122 Írta: Nimashilin
Még egy, Ha lefáradtatok, szóljatok! Akkor nem írok többet.

A kertbe érve Frottír három alakra lett figyelmes, akik egy rózsaszín alsógatyával, egy pár piros zoknival és egy rikítózöld melltartóval rohangáltak. Frottír tűnődő mosollyal az arcán kigáncsolta az egyiket. Az pofával beleesett egy nagy ló… na, tudjátok… barna és bűzlik… na abba.
-Vaku, mi az Istent csináltok?
-Nana, Frottír úr, mi nem hiszünk ám benne! Gané kinyír, ha meghallja ezt a nevet. Tudod, az örök rivális… Vagyis… Frottír úr, hát meggyógyultál? El sem mozdultam az ágyad mellől!
- Persze, persze. De mi a görcsöt műveltek? –ekkor már megállt a másik két fazon is.
-Nicsak, Frottír úr! Van tüzed? Illetve, izé… Hogy vagy? Intenzíven aggódtunk ám érted!
-Képzelem, Kitin. –mondta Frottír, szemét a Terka füléről lógó melltartón pihentetve.
-Ja, ez? Ez egy tüncié, most érkezett. A patakban fürdik, Lejmolás a neve.- mondta Terka.
-Lóval jött a görény… -dünnyögött Vaku, a képét törölgetve.
-És most elcsórtuk a ruháit, és ha kijön, majd gonoszul nevetünk rajta. –vette át a szót Kitin. Frottír szórakozottan kivette a zoknit az ötkettedfajzat orrából és a földhöz vágta.
-Naccerű. Próbáljatok normálisak lenni.
-Nana, Frottír úr, tünci szavakat a tünciknél, hisz tudod.
-Fogd be, Vaku. –raplizott Kitin, mire Frottírban felcsillant annak a reménye, hogy mégis normális hobbikkal van körülvéve. Tévedett. –Frottír csak gyakorolja a nyelvet. Hadd csinálja, nem árt meg. Csak bólogassunk okosan.
-Hogy ti milyen degeneráltak vagytok! – sóhajtott Frottír, mire a másik három hobbi hevesen bólogatni kezdett. –Na jó, hol van Bill… Biliárd…Dulifuli…őőő…Dublőr…Dupló! Egen ,megvan! Hol van Dupló?
-Valahol arra tépdesi a fák leveleit. –mondta Terka, de mielőtt megmutathatta volna a pusztítás helyszínét, hisztérikus visítás jött a patak felől: -AAANNNNYÚÚÚÚÚ!!!!! -Ez Lejmolás! Fussunk, mert ha feljön ruha nélkül, sokévnyi fejtörést okoz nekünk a tüncik nemével kapcsolatban! –ezzel megragadta Frottír lábszárát és kecsesen beszökkent vele egy szépen nyírt csalánbokor közepébe.

Több
21 éve 10 hónapja #89119 Írta: Nimashilin
Itt egy kis valami. És ezt még nem lőtték el!!!! Saját, eredeti, originále. Íme:

Frottír egy nagy, puha valamiben ébredt. Néhány óráig azon gondolkozott, mi lehet, majd rájött, hogy ha kinyitja a szemét, könnyebb lesz rájönni. Megtette. Röpke fél óra múlva felsejlett az agyában egy szó: ágy. Hogy biztos legyen benne, megkérdezte, csak úgy magától:
-Hol vagyok?
-Elrúg házában, pár nappal később. –válaszolt egy borgőzös, de annál önérzetesebb hang.
-Mi, pár nappal később? Pont lemaradtam Róla? Ne, Gané, ne mondd ezt! Ááááá! Ugye Lorendzó nyert?
-Te állat! Endzsinek drukkoltunk!
-Angéla?? Á, akkor inkább Pongó. Jaj, elfelejtettem megetetni Pongót! Szegény, szegény kis foltos!
-Na jó, inkább menj ki a friss levegőre és szívj egy kis pipafüvet a természet lágy ölén a Kupaktanács előtt. Frottír!!! Azt mondtam, a természet, nem azt, hogy Nyálven lágy ölén!
-Ja, bocsi! Nem is tudtam, hogy itt a szobája. –mondta Frottír, elengedve a parfümillatú, fehér ajtó kilincsét, amin Aranygomb arcképei voltak, vörös rúzzsal rajzol szívekkel keretezve. Heherészve kioldalgott a szobából.
-Szimuláns kis szemét. –sziszegte Gané.

Több
21 éve 10 hónapja #89006 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Humor

Áfonya írta: *khm*

Hölgyeim és Uraim!
Káming Szún Tu A Fórum Nír Jú!

Nagyon Titkos Naplók - A második menet!

De előbb még megnézzük a TTT-t... :tongue: :wink:

már előre félek, hogy halálra röhögöm magam, ha olyanok, mint az első rész :D :D :D :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #89001 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Humor
*khm*

Hölgyeim és Uraim!
Káming Szún Tu A Fórum Nír Jú!

Nagyon Titkos Naplók - A második menet!

De előbb még megnézzük a TTT-t... :tongue: :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 10 hónapja #88893 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Humor

Niphredil/Szméagol írta: www2a.biglobe.ne.jp/~haseo/cherry/gallery/galley-gif/elrond.jpg

Jujj, ez ijesztő 8O 8)

Több
21 éve 10 hónapja #88881 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Nekem nem tölti le a videót... :(
De ha már Elrondnál tartunk...

www.glassgriffin.com/fanart/images/Elrond.jpg :D
www2a.biglobe.ne.jp/~haseo/cherr ... elrond.jpg
ufocatcher.net/hatsukoiplush/ima ... nd/el7.jpg 8O :lol:
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #88524 Írta: Narië
Rayan:Naagyon rulz!
Nimashilin:A&A-n kidôltem...1picit (?) dúúúrva,de yó!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88441 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Humor
Esztémmár vhol láttam... :roll: Deholl...
De naon RULZ!!!! :twisted:
LotR á la Indiana Jones :twisted:
Elrond tolószékben... 8O 8)

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #88360 Írta: [Nerwen]
Köszi :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88308 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Humor
A *.mov kiterjesztésű fájlokhoz Quicktime kell, letölthető a www.apple.com -ról.

Több
21 éve 10 hónapja #88206 Írta: [Nerwen]
Nem tom megnyitni 8O !A hüle Windows nem tudja meik program hozta létre :evil: (és én se :x )!

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88190 Írta: Nimashilin
A filmben Elrond se semmi a tolószékével... Good luck!
No meg Galadriel, a hangsúly, ahogy a Get out-ot mondja... Kihaltam.
Szarumán szörrrrnyűűűű halála...
Gollam... No comment.

Több
21 éve 10 hónapja #88176 Írta: Nimashilin
ÁÁÁÁ! Nem nyúzok meg senkit, csak elbújdosom, egy csendes zugban felakasztom magam... :)
Milyen jó humorérzékem van, nem? Minden 100 éves poént megtalálok! :x
Na, most már csak az eredeti 5leteimet írom le, /A&A az volt!!!/ ha már azt is +írta vki, beperelem gondolatolvasásért. Na, ennyit erről. :)

Több
21 éve 10 hónapja #88120 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Igen ezek már télleg le lettek lőve egyszer :) A videót most töltöm le.. hajrá :mrgreen:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.443 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére