Humor
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Örömmel jelentem, hogy él a kep.tar.hu/rayan oldal, ahol A Gyűrű Szövetsége albumban találtok a Filmből kiollózott képeket, képregény formájában. Ez egy ős képregény utódja, Eia már látta (he-he), pár szöveget át is vettem néhol. Remélem, tetszeni fog!
[size=9:8eneh677]*szerkesztve Estel jóvoltából [/size]
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ganieda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
- Rayan
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Az egyik tünde rendfenntartó visszacibálta a padlóra, ahol Frodó békésen elterült.
- Mit vett be ez a szerencsétlen? - kérdezte. - Ez fullra be van lőve!
- Nőt akarooook! Nőt akarok, de azonnal! - kiabálta Frodó. Legolas és Gimli csodálkozva néztek össze. Új oldaláról ismerték meg a Gyűrűhordozót. Olyan oldaláról, ami eddig fel sem merült. Galadriel óvatosan távolabb húzódott.
Sötét Úr, ez nagyon menő!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Ganieda
- Nem elérhető
- Ganieda
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Birtokomba jutott a Nyugatvégi Piros Könyv egy másolata és a legutolsó bejegyzés naggyon érdekes. Csavardi Samu dédunokájának naplója. A hobbitot széppulyák Drogónak hívták és 100 évvel a Gy.háború után elindult, hogy megkeresse a Szövetség 3 tagját, Legolast, Gimlit és Vándort. Útinaplója néhány részlete bekerült a piros Könyvbe, mert konkrét infókat ad az említettekről. Sajnos Drogó nem volt egy IQ harcos és rémes névmemóriával rendelkezett.
Figyelem! Az alábbi szövegrészlet egyes részei sérthetik egyes olvasóink érzékeny lelkivilágát! Idősek, papok, valamint szigorú erkölcsi normák szerint élők ne olvassák!
Júl. 24.
Végleg elfogyott a pénzem. Próbáltam üzizni a faternak, de itt alig van térerő, ezért a postagalamb 2 méter után lezuhant.
Jaj bocs de most nem tudom folytatni mert közbejött vmi! Bocsi!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Eurynome
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
...and Death laughs back...
- angelina
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Barbara M.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Legolas magában beszél és Pippin még mindig énekel.
Legolas elég fura hangokat hallat fürdés közben.Pippinnek az a szokása, hogy állandóan bejárkál mindenkihez,aki fürdik.Hozzá is bejött, de elküldtem a ....-ba.Legolas mindig a fenekemet tapizza és te(Zsófi vagyis Area) állandoan ölelgetsz!
Na ennyi elég is volt mára.Tudom ezek erőltetett viccek, de jelen pillanatban nem jut eszembe jobb.Ja ezek tényleg megtörténtek.A The Sims nevű számítógépes családszimulátorban. Ja jövő hétfőn lesz a koncertünk.Csá
Keresd az Kettétört Kardot...
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
SÚ: csatlakozom a Celeborn-táborhoz! Folytatást! :bounce: :bounce: :bounce:
Minannyian Aragornok vagytok! Egyébként az ork nevem állati: Krumkű the Deathskull...
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Alesse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Már legalább 1 korszak óta nem voltam itt, de meg is bántam! Nagyon lemaradtam a Valinori vámvizsgálatról, meg egy csomó más remekműről )-: De bepótoltam, és most azt hiszem túladagoltam, mert tartós rekeszizomgörcsöm van.
Mindenki nagyon Aragorn, vagy inkább Elesszár?! (-:
Haha...Camellia Baggins of Bywater !!! Poén!
Közerlít, közelít, közelít A két torony! Már nagyon várom (-:
Na, további yo munkát az összes tehetséges humoristának!
Namarie!
"Lasto beth nin, tolo dan na' ngalad"!
- Telumehtar
- Nem elérhető
Csipkeró...akarom mondani MINERVA: A képek naggyoon jók
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Sesy
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
De amennyit most olvastam az nagyon jó!
- Lucifer
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Rayan, ez a legutóbbi szösszeneted szuper :itscool:
- aieless
- Nem elérhető
- angelina
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Harangkirály volt Gil-galang... - dudorászott csendesen Frodó, aztán felkiáltott: - a Megyéért! - és felemelkedett a földtől vagy két ölnyire. - Apám, de baró, repülök!
Az egyik tünde rendfenntartó visszacibálta a padlóra, ahol Frodó békésen elterült.
- Mit vett be ez a szerencsétlen? - kérdezte. - Ez fullra be van lőve!
- Csillagpor. - ismerte be Gandalf. - Csak ez volt nálam, amivel vissza tudtam alakítani az orrát. De inkább azzal kellene foglalkozni, hogy mihez kezdjünk Carphiollal és Radírral? No meg a maga főnökével?
- Őt nem lehetne kihagyni ebből az egészből? - reménykedett a tünde, de aztán elkomorult az arca. - Na jó, csak úgy eszembe jutott...
Frodó felült, és kántálni kezdett:
- Mondd, mit érlel annak a sorsa, kinek kenyerébe nem jutott morzsa...
Legolas mellétérdelt, és érdeklődve figyelte.
- Eddig azt hittem, hogy a csillagpor kábítószer.
- Hát, tulajdonképpen az is. - vallotta be Gandalf. - De időnként hasznos lehet rontó varázslatok ellen. A páciens totál elfelejti, hogy mit csináltak vele, és így a varázs nem tud hatni.
- No ez az. Eddig én is ezt hittem. Most már tudom is. Mennyi ideig hat? - kérdezte a tünde, és az egyik tincsét babrálta.
- Egy tünde néhány óra alatt kitisztul. Egy embernek egy ekkora adag már egész napos repülés. De hogy egy hobbitra meddig van hatással, azt még én sem tudom megmondani. Most azonban fontosabb dolgunk is van, vissza kell hoznunk eredeti alakjukba Carphiolt és Radírt. Nem ártana Barangolt iselőkeríteni.
- Nőt akarooook! Nőt akarok, de azonnal! - kiabálta Frodó. Legolas és Gimli csodálkozva néztek össze. Új oldaláról ismerték meg a Gyűrűhordozót. Olyan oldaláról, ami eddig fel sem merült. Galadriel óvatosan távolabb húzódott.
- Gimli fiam, - folytatta Gandalf ügyet sem vetve a hobbit kívánságára, - te gyűjtsd össze a hamut, ami Gollamból maradt. De csak óvatosan: még ebben az állapotában is veszélyes lehet. Maguk segítsenek ennek a törpnek! - fordult a rendfenntartókhoz.
Azok egymásra néztek, majd az egyikük vállat vont: - Ez sem lehet rosszabb az őrmesternél...
Egyikük vékony, átlátszó anyagból készült zacskót és ugyanolyan kesztyűt vett elő, míg Gimli a fejszéje lapjával összekotorta a hamvakat. Egy másik tünde körberajzolta a hamukupacot, egy harmadik pedig művészi pontosságú akvarelleken dokumentálta a helyszínt. Olyan sebesen festett, hogy az ecsetje időnként a sztatikus töltéstől hatalmasakat villant. A villanások hideg, kékes fénnyel töltötték meg a helyiséget. A negyedik tünde megpróbálta távoltartami a szinte semmiből előkerülő újságírókat.
- Oszoljanak, kérem, nincs itt semmi látnivaló! Oszoljanak, kérem!
Az egyik újságíró, történetesen egy zombi, meg is fogadta a felszólítást, és oszlásnak indult. A többiek morogva fogták be az orrukat, és inkább hátrébb húzódtak.
Az ötödik tünde ujjlenyomatokat keresett. Egyetlen használható sorozatot talált, azt is Celeborn arcán. A hatodik tünde a teraszon álló szoborhoz ment, és Radír elejtett kanalával tért vissza, hogy azzal kotorják a zacskóba Gollam maradványait. Már majdnem végeztek, amikor síron túli sóhaj hallatszott:
- Zááákossz.... Megye...
Egy másik, hasonló hang felelt rá: - Zackósssz... Ész nem megy...
- Ne is törődjetek vele. - nyugtatta őket Celeborn. - A halandóknál előfordul az ilyesmi. Haláluk után még napokig nő a hajuk és a körmük is, csak az ostoba kérdéseik ritkulnak... Naphosszat dögleni hullajó lehet...
[size=9:1xuu3ejt]Ezek után már nem tudom, hogy akartok-e folytatást... ;o)[/size]
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Titkos®
- Nem elérhető
Gollam az egyik kedvenc szereplőm!
- Minerva
- Nem elérhető
CELEBORNCELEBORNCELEBORN!!!!!! SÚHÚHÚHÚHÚHÚÚÚÚÚÚ!
Amúgy ezek a kedvenceim:
A kedvenceim:
Kungfuhobbit! :evil3:
www.ninecompanions.net/funnypics ... ngfoo2.JPG
Buli '99 style! Yeah... mrgreen:
www.ninecompanions.net/funnypics ... nfield.JPG
Ettől lefáradtam: 8O
img-www.theonering.net/images/scrapbook/3302.jpg
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Két kis karcolat, tőlem nektek..
[size=9:2nttv7i9]Frodó és Samu Bríben
S: Az az alak téged bámul, amióta csak megérkeztünk.
F: Kit érdekel.
S: Hát, például engem.
F: Na és. Teszek rá, hogy mit gondolsz.
S: Én a te helyedben nagyon ideges lennék, ha valaki így bámulna.
F: Mondtam már, hogy nem izgat.
S: A hideg ráz, ha csak rápillantok. Vajon ki a csoda lehet?
F: Tojom le.
S: És egyre csak téged vizslat...
F: Nagyívből!
S: Ide kellene hívni.
F: AZ ISTENFÁDAT, CSAVARDI SAMU! FOGD MÁR BE!
S: Jó. Befogtam.
F: ...
S: Hé, te vándor! Igen, te ott!
Aragorn és Arwen Völgyzugolyban
Arw: Te csak Isildur örököse vagy, nem Isildur maga.
Ara: Ööö, álljunk meg egy percre.
Arw: Miért, nem Isildur örököse vagy?
Ara: De, csak nem tetszett, ahogyan fogalmaztál.
Arw: Hogyan?!
Ara: Próbáld inkább így: "Te csak Isildur örököse vagy, de lehetnél akár Isildur maga is."
Arw: Ez nem egészen világos.
Ara: A lényeg, hogy érezzem a hangodban, hogy engem többre tartasz, mint Isildurt.
Arw: "Te tehetségesebb vagy, mint Isildur."
Ara: Nem Jó! Nem őszinte! Próbáld újra.
Arw: Pokolba veled! Fújhatjuk az esküvőt.
Ara: ...Tündék.[/size]
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.