Humor

Több
22 éve 4 hete #79381 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Humor
Még ilyet! :D :lol: Rosie-Posie Bulge of Great Smials (ez én vagyok, jelentem) :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hete #79353 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Humor

Niphredil/Szméagol írta: Ez egész érdekes:
www.chriswetherell.com/hobbit/default.asp Csak beírod a neved, és kreál neked egy tetszőleges hobbit nevet, ami "hosszabb, mint amilyen magas vagy". Az enyém például Ruby Deepdelver Brockenborings-ból, az egyik barátném meg Goldie Maggot (Zsizsik Aranka?) Itt aztán lehet fordítani (fredíteni)!
:wink: :wink: :wink:

Az én hobbitnevem (milyen meglepő :wink: ) Adelard... :)
Egyébként a www.barrowdowns.com -on a hobbiton kívül a tünde, törp, ork neveiteket is megtalálhatjátok :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hete #79349 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Ez egész érdekes:
www.chriswetherell.com/hobbit/default.asp Csak beírod a neved, és kreál neked egy tetszőleges hobbit nevet, ami "hosszabb, mint amilyen magas vagy". Az enyém például Ruby Deepdelver Brockenborings-ból, az egyik barátném meg Goldie Maggot (Zsizsik Aranka?) Itt aztán lehet fordítani (fredíteni)!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
22 éve 4 hete #79327 Írta: Niphredil/Szméagol
Sötét Úr! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :cheers: :cooljump: :bounce: :itscool:

Mineva: "Isilduuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr!"
"A szövetség csodálkozva nézi, amint Gandalf levitál."
"Balrog: Legolas, én vagyok az apád!"
Khirááááály!!!

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
22 éve 4 hete #79322 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Humor
Éljen, végre megkerült a huszadik is!... ;)
No, most kezdhetjük őket szétosztani... három a tündéknek, hét a törpöknek, kilenc az embereknek, egy valamelyik kelekótya félszerzetnek... a többi meg majd a többinek :D

SÚ! :hello: Ezért bizony érdemes volt várni, én mondom neked! :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hete #79317 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Humor
Bizony, Sötét Úr, én legalábbis már nagyon vártam. Jó volt olvasni az éjszaka magányában - nem értem, mindenki alszik ezen a korai (3) órán? :cool2: Te galád, itthagytál minket a feszültségben egy hónapig!!! :deal: :biggrin2: Azért örülök, hogy legyőzték a csúnya, rossz Gollamot! :hello: Mi lesz még? Már nagyon várom a folytatást :itscool:

Több
22 éve 4 hete #79313 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor
Nem igaz, egy kicsit kiteszem a lábam az országból, és egyből írtok 13 oldalnyi, jobbnál jobb dolgot... Nem árt vigyáznom ;o)

Na, hol is tartottam? De régen volt, már van vagy egy hónapja...

Az egyik eltalálta Barangolt, és a tünde villódzni kezdett, majd szellemképes lett, és gondterhelten hullámzott. Gollam rámutatott, és rákiáltott:
- Klikk!
Barangol helyén vízszintes fénycsík maradt, majd az is ponttá zsugorodott, és eltűnt. Egy újabb eltévedt sugárnyalábtól újabb oszlop dőlt ki, és a mennyezet egy része is leomlott, éppen a palantírt tartó asztalra.
- Hé, telement a szemem porral! Mi a fenét csináltok már odaát? Ha nem tudnátok, én a király vagyok! - hallatszott Aragorn hangja a törmelék alól.

Végre sikerült összevonni a sugarakat. Gandalfnak még a szakálla is egy merő veríték volt, körülötte takaros kis tócsa gyűlt már össze. Gollam még egy újabb varázslattal próbálkozott, de csak annyit ért el, hogy Frodó orra hosszú faággá nyúlt, rajta egy fészeknyi rigófiókával, aztán egy kísérteties sikollyal gomolygó füstté vált. Dörmög érdeklődve figyelte, titokban reménykedett, hogy valami tűzrőlpattant balroglány kerül elő - a könyvelés mellett nem sok ideje maradt a magánéletre. De csalódnia kellett: a füst oszladozni kezdett, a sugarak elhaltak, és Gollam helyén egy halom sértődött hamu maradt. Ezt azért feljegyezte a naplójába.
- Yeah! Megcsináltuk! Bingó! - csapott az öklével a levegőbe Gandalf. Szanaszét spriccelt róla a víz a mozdulattól. Galadriel szökdécselt örömében, és sorra elkapdosta a távolból felé repülő virágcsokrokat; Círdan meg a terasz korlátjánál autogramokat osztogatott. Gandalf vidáman megöklözte a furcsán, mozdulatlanul álldogáló őrmester vállát - nem erősen, csak ahogy örömében szokta az ember. Zizz Do'Urden mereven hanyatt dőlt, és darabokra tört. (Ekkorra fogta fel, hogy Gollam kővé változtatta.)
- Na, öreg, nem kell annyira letörni! - vigasztalta a csapzott varázsló. - Lazíts egy kicsit, de aztán szedd össze magad, mert még sok dolgunk van!
Gimli győzelmi táncot lejtett, ami a törpöknél elég sok fejszesuhogtatással jár - az oszlopok ijedten próbáltak kitérni az útjából. A mennyezet egy újabb darabja omlott le, ezúttal közvetlenül mellettük. Legolas visszafogottan mosolygott, és elővette a fésűjét. A rigófiókák sipítozva követeltek valami ehetőt.
- Háth azshisem, nekem thénylegh nins itt már máss dolgom. - jelentette ki Dörmög. - Ha jól értelmezsem a helyzseteth, a kisálláshi díjamról izs lemonhatok...
Valamit még felrótt a naplójába, a terasz korlátjához lépett, és a levegőbe emelkedett - volna. Feltápászkodott a padlóról, és zavartan körülnézett: - Ezs a shok irodai munkha... Ninsenek edzséshben a sárnyaim...
Füstgomoly vette körül, majd - Ha könyvelőre van sükshégük, sak sóljanak! Visláth! - eloszlott az is, és a balrog távozott.
Gandalf kezdett lecsillapodni, bár még mindig úgy nézett ki, mintha a zuhany alatt állna. Galadriel Celeborn mellé lépett, karján fél virágüzletnyi csokorral, és örömében egy csókot lehelt a férje arcára.
- Aúúú, ez fáj! - panaszkodott Celeborn. - Pont itt vágott pofon Gandalf, amíg ti harcoltatok!
- Ugyan már, hiszen ő is ott küzdött mellettünk! - csitította Galadriel. Bizonyára csak képzelődtél! Egy pillanatra sem lépett el mellőlünk.
- Így van, bizonyára az izgalomtól képzelődsz. - csatlakozott Círdan.
- Nem képzelődök! Én, Celeborn mondom nektek, hogy pofon vágott!
Gandalf zavartan hallgatott, de ez senkinek nem tűnt fel.
- Súlyos megpróbáltatásokon mentünk át mindannyian. - nyugtatta Legolas is. - Nyugodj meg, s próbáld meg elfelejteni.
- Mit? - kérdezte Celeborn értetlenül, majd Frodóra esett a tekintete: - Jé, de aranyos kismadarak! Szervusz Pinocchio!
- Deb tuddátok valabit csidáldi az orrobbal? Alig kabok levegőt!
Gimli megforgatta a fejszéjét, és fenyegető segítőkészség csillant fel a szemében. Gandalf még idejében leállította.
- Megállj, Glóin fia Gimli! Samu megöl, ha bármivel próbálkozol! A fejszéddel itt különben sem sokra megyünk!
Az öreg varázsló valami fehéres port vett elő a ruhája redői közül, és Frodó orra alá tartotta. A madárfiókák tiltakozó sipákolással potyogtak le, ahogy a fészek, majd az ág is eltűnt alóluk. Galadriel felszedegette őket, és egyenként rájuk lehelt, mire azok hirtelen kitollasodtak, majd sorra a levegőbe dobta őket: - Repüljetek! Repüljetek!
A kismadarak még nem tanultak meg repülni, de jobbnak látták, ha nem vitatkoznak a tünde úrnővel. Esetlen verdeséssel igyekeztek az első alkalmas leszállóhelyig, ami történetesen az egyik szobor kezében tartott tál volt. Elkezdték csipegetni a kotyvalékot, ami a tálban volt. Két fasírt bizalmatlanul méregette a tevékenységüket.
- Hess, hess, buta madarak! - ugrott oda Gandalf, mire a kisrigók továbbröppentek a szobor fejére. Gandalf méregette a tál karfiolfőzeléket és a feltétet, és elgondolkodva vakargatta a szakálla tövét.
- Apám, ez állat! Nagyon király az anyag, Gandikám! - jelentette ki a fókuszálatlan tekintetű Frodó. A palantír felől pár köhögésbe fulladó, tiltakozó szótag hallatszott: - Én vagyo a kir...
Galadriel kikapcsolta palantírt, és Gandalfhoz fordult.
- Vissza tudjuk változtatni őket?
- A Három Gyűrű teljesen kimerült. - állapította meg a varázsló. - A botomban is elemet kellene cserélnem, és ha arra gondolok, hogy mi minden jöhet még, kiver a frász!
Az egyik ablakban Frank Drebil hadnagy nézett be: - Mondtam már, hogy ne szólítson Verának!
- Harangkirály volt Gil-galang... - dudorászott csendesen Frodó, aztán felkiáltott: - a Megyéért! - és felemelkedett a földtől vagy két ölnyire. - Apám, de baró, repülök!

[size=9:svdzfi34]Na... erre vártatok egy hónapot? Nem értem... Mindegy, van még ;o)[/size]

Több
22 éve 4 hete #79310 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Humor
titkosr;ezzel nem tudok betelni :up: !nagyon halalosak a kepek is :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 4 hete #79305 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Humor

Minerva írta: Ezt a képek topicból ollóztam ki. ÁHHH! :mrgreen:
www.ninecompanions.net/humor/hum ... pics1.html
Nézzétek meg a többi oldalt is! :lol: :mrgreen:

Szent Eru! :lol: Szerteszét röhögtem magam ezeken a képeken! Fáj a hasam... Azok a fejek! 8O :lol: :lol: :itscool: Van egy-kettő télleg díjnyertes... *szaporán törölgeti a könnyeket a szeméből*

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hete #79304 Írta: Titkos®
Titkos® válaszolt a következő témában: Humor
Megnéztem a képeket, nagyon jók! :D

Gollam az egyik kedvenc szereplőm!

Több
22 éve 4 hete #79290 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Oh....cegény Drága Trufával mi lett???? :lol: :lol: :lol:
Min: 8O 8O :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 4 hete #79248 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor
LOLOLOL! :lol: :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hete #79234 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Humor

"Moo."
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hete #79221 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor
Ezt a képek topicból ollóztam ki. ÁHHH! :mrgreen:
www.ninecompanions.net/humor/hum ... pics1.html
Nézzétek meg a többi oldalt is! :lol: :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hete #79200 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Humor
Ezek a paródiák nagyon jók, már csak egy kérdés : hogy jöhet néhány emberből ennyi hülyeség?! :hello:
A kedvem az előbb még :cry: azután :) most meg már :lol:
Bár életveszélyes( multkor majd megfulladtam a röhögéstől) nehogy véletlenül abbahagyjátok!

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
22 éve 1 hónapja #79160 Írta: Titkos®
Most pedig következzenek a Két Torony titkai (ez a Két Torony első fele, a 3. könyv):

Frodó és Samu elindulnak lefelé a folyón, Moszkva felé, hogy a Gyűrűt Sztálin présgépébe dobják. Eközben Trufát és Pippint elfogják a szovjet katonák, akik orkoknak álcázzák magukat (vannak köztük amerikai katonák is, ők Uruk-hai orkoknak álcázzák magukat). Gimli, Aragorn és Legolas, a katonai bakancsok nyoma alapján követik őket és közben jót esznek a szovjetek által hátrahagyott orosz krémtortákből és az úton talált vodkásüvegeket is jól meghúzzák. Ezután találkoznak a rohani lovasokkal, akik a lándzsájukba épített radar alapján írtották a szovjet seregeket és ezek segítségével találtak rá Aragornékra is. Közben Trufáék túszul ejtői összeszólalkoznak azon, hogy a whiskey vagy a vodka a jobb és amikor más késes kocsmai verekedésbe torkollik a vita, Trufa és Pippin fölkapnak a földről egy törött üveget és elrohannak az erdő felé. Itt találkoznak Szilszakállal és az entekkel, akik nagyon idegesek, mert Szarumán kidöntötte a fákat ezért elhatározzák, hogy támadást intéznek Szentpétervár tornya ellen, ami nem más, mint Szarumán bázisa. Közben Aragornék az erdőben egy gyanús fehér alakot látnak, akit először szellemnek, később valami keresztégető szekta tagjának hisznek, de végül kiderül, hogy ez csak Gandalf. Ezután Gandalffal elindulnak Edorasban, ahol Théoden szupermodern gyárában felspécizik a fegyvereiket: Legolas kap egy vörös szín-követő íjat és nyilakat, Aragorn egy "Szovjetölő 2000"-t, Gimli pedig egy szovjet nyakazókészletet, ami egy vadonatúj baltából áll, cserélhető fejekkel. Közben Gríma (látva a túlerőt), elmenekül egy vészkijáraton, amit csak ő ismer. Itt megtudják, hogy nagy szovjet sereg közeledik a Helm-szurdokhoz, de Théoden megnyugtatja őket, hogy a lovasai már aláaknázták a terepet. Miután ily módon végeznek a szovjet sereggel, Szentpétervár felé veszik az irányt, hogy leszámoljanak Szarumánnal. Amikor odaérnek, meglepődve veszik észre, hogy Trufáék az entekkel már ott vannak. Piipin és Trufa elmondja, hogy az entek fával és bokorral benőtt tankjai most jó szolgálatot tettek, Szarumán ugyanáis erdőnek nézte őket és így könnyen lerombolták Szentpétervár tornyának a falait, valamint zárlatossá tették a lifteket működtető rendszert, tehát saját tornyába zárták Szarumánt. Bejutni sajnos nem tudnak hozzá, mert a fotocellás ajtót nem tudják kinyitni, ezért kihívják az erkélyre tárgyalni. Itt kiderül, hogy Gríma a szovjetek kéme és Szarumánnak vitte a híreket Edorasból. Itt hosszú tárgyalás után Szarumán annyira feldühödik, hogy kettétöri a térdén a botnak álzázott kalasnyikovát, majd visszakúszik a szobájába. Gríma búcsúzóúl még ledobja nekik a palantírt (amit ő kézigránátnak nézett), aztán ő is eltűnik. Gandalf elmondja nekik, hogy a palantír nem más, mint a szovjetek adóvevője, és ezzel tudott Szarumán kapcsolatba lépni Sztálinnal. Pippin nagyon kiváncsi az orosz nyelvre ezért egy este ellopja az alvó Gandalftól a palantírt és egy riasztót dug a helyére, hogy ha Gandalf felébredne, ő azonnal vissza tudja neki dobni, mielőtt észrevenné a változást. Bele is hallgat a palantírba, de amikor meghallja benne Sztálin öblös hangját azonnal eszméletét veszti. Gandalf közben felébred (és a riasztóra a többiek is), és megpróbálja magához téríteni Pippint, de mivel nincs nála repülősó ez eleinte nem megy neki, de aztán Trufa pipafüvét dugják Pippin orra alá és ettől magához tér. Ezután Gandalf és Trufa elindul Minas Tirith felé, Pippin pedig a többiekkel marad...

Egyenlőre ennyi, remélem tetszett. Coming soon: A Két Torony második felének titkai (4. köny), valamint a Király visszatér titkai (5. és 6. könyv).

Több
22 éve 1 hónapja #79128 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor
Titkosr: Merengve nézem idegen szavaid. Mellettem egy elnyűtt idegen szavak szótára fekszik. Agyam képzeletbeli kivetítőjén egy hatalmas kérdőjel villog. Aztán egy halvány mosoly jelentkezik, ami egyre szélesebbé válik.
Kicsive ( de tényleg csak kicsivel ) később, hatalma, "Ez nagyon Aragorn!!!!" kiáltás rázza meg a környéket. Nem sokkal később, egy környéken lakó, és épp ezt az oldalt bújó barátom telefonál. Csak ennyit mond:
- Tudjuk Zsófi, tudjuk.

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 1 hónapja #79117 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Tudom, hogy ez most nem ide tartozik... de Tündi... engem valami erősen a Lillára emlékeztet... vagy csak én vaok ilyen? :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hónapja #79083 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Humor
:D :D :D :D Nagyon jók a képek! Fél órát fentrengtem rajtuk!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #79052 Írta: Niphredil/Szméagol
Hódica: ezek már nagyon fájnak! Lurtz arca erősen emlékeztet a derék Maul lovagra... :lol: :lol: :lol:

Titkosr: Hát ez se kismiska! A nagy varázsló, Szarumán megvéd a fákat az atomszennyezéstől! :bounce: :bounce: :bounce:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
22 éve 1 hónapja #79049 Írta: Titkos®
Kösz, bár én csak bemásoltam. Viszont valószínűleg a hétvégén, (vagy amikor lesz rá időm) megírom a Két Torony és a Király visszatér Sztálinosított verzióját is és az már az én ötleteim alapján fog készülni.

Hát igen a Vörös Október. Samu volt olyan naív, hogy azt higgye, Frodó meg akarja menteni, pedig igazából, csak nem akarta, hogy Samu rájöjjön, hogy ő szövetkezett a szovjetekkel. :)

Több
22 éve 1 hónapja #79020 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Humor
Ez a Sztálin és a Vörös Október, ez már mindennek a teteje :!: :rmad2:
Mellesleg nagyon jó :!: :itscool:

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 1 hónapja #79004 Írta: Titkos®
Pontosan, Sztálin nagy vörös szeme mindent figyel, de elsősorban a Moszkvába vezető utakat. :)

Több
22 éve 1 hónapja #79001 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Humor
Jesszus,Titkosr!ez mar beteges :lol: :lol: :lol: de epp ezert jooo!! :twisted: es Sztalin nagy voros szeme mindent lat :mrgreen: ?

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 1 hónapja #78998 Írta: Titkos®
Nagyon jó a topic, engedjétek meg, hogy én is gyarapítsam! Amit most fogok írni, azt nem én találtam ki, hanem egy másik honlap fórumán olvastam és igaz, hogy nem olyan jó mint ezek, de nekem tetszett és most megosztom veletek. (Ha már valaki írta, akkor bocs.) Szóval:

"Egy barátommal együtt megfejtettük a Gyűrűk Ura titkát. Boromir egy KGB ügynök, az ő révén konspiráltak a szovjetek a tündékkel, akik a fák lombjai közt rejtegetik a szovjet tankokat. A Vörös Hadsereg megszállni készül Hobbitfalvát, mialatt a japánok - akik törpöknek álcázzák magukat - a szovjet katonai rezsim számára bányásznak szenet és vasat. A VH katonái is a fák lombjai közt bújkálnak prémkabátban, kucsmában és csizmában, miközben vodkát szopogatnak. A Pupilla mindent lát, tehát tudja, hogy a szovjetek taktikai előnye az atomtöltetekben manifesztálódik. Hogy a töltetek ne tegyenek túl nagy kárt a környezetben, Szarumán - a nagy varázsló - és csapata kidöntögetik a fákat, kvázi megvédve őket az atomszennyeződéstől, és a veszély elmúltával majd visszaültetik őket. Csak sejteni lehet, hogy a nagy Lenin tudóscsapata poloskát ültetett az Egy Gyűrűbe. Boromirt halála után, egy parabola-antennával egyetemben, Aragorn leúsztatja a folyón, mert azt reméli, hogy a folyó további szakaszán nagyobb a térerő, és kapcsolatba tudnak lépni Moszkvával. A lucidus Aragorn aspirációja Középfölde totális annihilációjának abszolválását célozza, kvázi determinálva önnön ens reale abszolút uralmának definitív, a suo arbitrio gyakorlását. Ha egyébként Frodó nem lépett volna technokolba, mielőtt felpróbálta az új zokniját - amelyet azóta sem hord -, nem lenne olyan szöszmötös a lába. Érdekes tény, hogy még mielőtt Samu megláthatta volna az ott cirkáló Vörös Októbert, Frodó gyorsan kirántotta őt a vízből. Vajon Frodó is a szovjetekkel kooperál? :D "

Több
22 éve 1 hónapja #78991 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Humor
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy mindenki nagyon király és abba ne hagyjátok! :itscool: :up:

Azt hiszem, ez ide való :arrow: shop.newline.com/escalate/store/ ... &pls4=null Gandalfé a legborzasztóbb, de a többi se semmi :confused2: :crap: :eek4: :disagree:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78981 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Humor

E. Eia Ayna írta: Most esik le, hogy számtechünk is volt ma... :roll:

Egyébként.. Minden naon szép, minden naon jó.... :lol: :lol: :lol: csak kár, hogy németet tanulok... :evil:

Én is.... :cry: Csak 200 szóból írunk holnap... :evil: :rmad2:
(1000 bocs az offért)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #78918 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Most esik le, hogy számtechünk is volt ma... :roll:

Egyébként.. Minden naon szép, minden naon jó.... :lol: :lol: :lol: csak kár, hogy németet tanulok... :evil:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hónapja #78832 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Humor
Jajjaj.....ezek a képek................pedig így számtech közepén igazán nem hiányzik egy röhögőgörcs............ :lol:

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 1 hónapja #78800 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Humor
Niphredil/Szméagol: tök jók! (elképzeltem ahogy Legolas kötőtűt bök a troll nyakába... :D )
Azok a képek.... :lol: :lol: Egyiken:Frodó- Are we there yet? Are we there yet? Are we there yet?... :D :roll:
Dorothy: Naggyon jó! Mér köveznénk meg? Nem vagyunk mi olyanok... :evil3:
Szal mindenki Aragorn!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.586 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére