Humor

Több
22 éve 1 hónapja #77820 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor

Alyr írta: Folytatódhat a Kaland Móriában, vagy inkább süllyedjek el?

De... (hülye kérdésre hülye válasz...) Méghogy süllyedj el???? Azonnal folytatni!!! :evil: :wink: Gyerünk Mester! :wink: :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77818 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Hmmm...
Ennyire sokkolt mindenkit a tegnapi hozzászólásom?

Hmmm...

Folytatódhat a Kaland Móriában, vagy inkább süllyedjek el?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77700 Írta: Alyr Arkhon
Üdv nektek!

Most nincs időm írni, de a humor (végül is megkoronázott) Királya Hofi Géza volt, és én nem fogok az ő babérjaira törni...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 1 hónapja #77681 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor

Augustíne írta: Régen írtam, hogy írhatnátok GyU-s utolsó mondatokat! Várom! :) :wink:

Gil-Galad: Csak megbotlottam, ne vágd le a fejem, waz...! ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77669 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Humor
Ana: Ezzel nem lehet vitatkozni :wink:
Alyrt csak hivatalosan meg kell koronázni, mint a Humor Királya :wink: :)

'S koronás lesz újra a király.'

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #77643 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Humor
Thaur, meghogy koronazatlan.... ehh :P
Koronas vagy Alyr :!: :D
csatlakozom Adelardhoz: folytatast szeretnek...leccci

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 1 hónapja #77618 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Ez nagyon Aragorn!! Folytatást lécciii!!!!!!!! :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #77574 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Nagyon jó, te vagy a topic koronázatlan királya! :D :lol: :lol: :!:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #77542 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Humor
Alyr! Iszonyú jó! :D :D Régen írtam, hogy írhatnátok GyU-s utolsó mondatokat! Várom! :) :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77527 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor
Barbara: muszáj volt ilyen durván fogalmaznod? :bawling: Ugye most boldog vagy, hogy megbánthattál!!! :evil:

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 1 hónapja #77524 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Hmmm....
Köszi, de akkor is nekem van igazam...

A tündék elmentek, és magukkal vitték a világ színeit.
Amit mi látunk, a színek emléke csupán...

Ezt most írtam. Jó?

Tudom, hogy ez elég régi hozzászólásod Alyr, de muszáj rá válaszolnom, mert csak ...én...szóval hát...nna, annyi a lényege, hogy haláli paródiákat írsz, és mindig be vagy ijedve, hogy nem tetszik, vagy hogy nem akarjuk elolvasni, pedig te vagy itt a KIRÁLY és csak annyi, hogy mi nagyon szeretünk ám. :wink:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #77517 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: L: Hej, tünde hej törp!
A bőrötök mért nem zöld?
A zöld bőr a szexi, nemdebár?
Fehér bőr? Inkább a halál!
...
(ekkor a magasról leesik a balrog kardja, Aragorn felkiált: )

A: Kaard! Kaaard! Enyééém!

Alyr, ez iszonyat jó lett!! 8) 8) 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hónapja #77514 Írta: Alyr Arkhon
Barbara: ha nem lett volna minden második szavad az, hogy "nem jó" akkor egészen jó lett volna.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 1 hónapja #77513 Írta: Barbara M.
Barbara M. válaszolt a következő témában: Humor
Area!!!Én így írtam volna:

Véletlenül elmentem a repülőtérre és véletlenül rossz gépre szálltam fel.
Véletlenül Angliában kötöttem ki.Véletlen beültem egy limuzinba és véletlenül Orlando Bloom otthona elött szálltam ki.Véletlenül becsöngettem és véletlenül ő nyitotta ki az ajtót.Véletlenül bementem hozzá és véletlenül levetkőzött és én VÉLETLENÜL MEGLÁTTAM AZTmeguntam az életem és véletlenül átugrottam Skóciába.
Véletlenül beültem egy limuba és véletlenül Billy Boyd otthona elött szálltam ki...

Na ez ilyen :down: mert Orlando Bloom öhhöm-je.Na haggyjuk.

Keresd az Kettétört Kardot...

Több
22 éve 1 hónapja #77507 Írta: Barbara M.
Barbara M. válaszolt a következő témában: Humor

Telumehtar írta: Alyr: :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész...meghalltam 8O

Csatlakozom!!!

Na szóval... :oops: hogy is kezdjem! :oops: Írok egy jó kis favicctöténetet!!!
Aragorn és Arwen a hídon:
Arwen:Oh Aragorn!!!
- Arwen 8-ig volt kimenőd!-kiabálta Elrond-Azonnal gyere haza!!!!
így hát elbúcsúztak egymástól és nyugovóra tértek.Másnap:
tanács.Blablablablablabla...és tiéd a fejszém.
F:-jaj de jó!
Ígyhát elindultak...volna.Nem még nem indultak el.Még csak most jön Boromir.ezt mondta Frodónak:
-Ha valami nagy szerelmi csalódás ér Gondor melletted áll.
Na most indulnak el!Még nem tudom pontosan a folytatást, de ha valakinek kellek akkor itt leszek!Igaz ez egyáltalán nem vicces :( ,de azért jól van! :( :? :? :?

Keresd az Kettétört Kardot...

Több
22 éve 1 hónapja #77503 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész...meghalltam 8O

Több
22 éve 1 hónapja #77501 Írta: Alyr Arkhon
De hah, félre a sötét emlékekkel, és folytatódjék a

Kaland Móriában

P: Jé, ezen a törpön aranypáncél van!
(megpróbálja levenni, mire az perzse leesik, magával rántva a láncot, a vödröt, egy polc fémtányért és egy komplett dobfelszerelést.)
P: Hopp...
G: Te tökkelütött Tuk! Tekerlek, téplek, tizedellek tettedért! Teee....
(Gandalf szája habzani kezd, szeme barna csillogása alábbhagy és titokzatos mátrixzöld fény tör elő belőle...)
A: Jaj, mester, az alliterációs roham!
(kétszer pofonvágja a mágust, mire az magához tér...)
G: Jaj, kösz... Talán nem hallották meg...
(ebben a pillanatban dobszó hallatszik)
T: Jaj! Megtalálták a dobszerkót!
(egyre ütemesebb a ritmus, Legolas énekelni kezd)
L: Hej, tünde hej törp!
A bőrötök mért nem zöld?
A zöld bőr a szexi, nemdebár?
Fehér bőr? Inkább a halál!

Gi: Ezt te honnan ismered?
L: Hát...öööö... volt egy cserekapcsolat...
Ga: Itt vannak!
(az ajtó, amelyet éppen csak behajtottak, felpattan, és berontanak rajta a vad orkok. Hajuk lilára festve, kezükben mobiltelefon, és vadul acsarognak. Az egyik Boromirhoz hajítja a telefonját, az összetörik a pajzson. )
O: Melyik barom mondta, hogy ez bunkofon?
(ezután vad harc kezdődik, amely a kezdetektől az orkoknak kedvez... mivel Legolas hátbalövi Gimlit, Boromir elgáncsolja Aragornt, a hobbitok a kincsek összszedésével vannak elfoglalva, Gandalf pedig őrülten keresgél Mazarbul könyvében...)
Ga: Hát nem kitépték az egyetlen ütős varázslatot?!

(rövid és igen kiegyenlítetlen harc után távoznak a hátsó ajtón)

Gi: Gyorsan, a hídhoz!
Ga: Igen, Khazazada... Kahzazad-dumm, öööö... Mória hídjához!

(futak és rohannak, amíg elérnek egy felirathoz:

A lift nem üzemel, szíveskedjenek a lépcsőt használni.

két lépéssel arrébb:

A lépcső javítás alatt, használják a liftet)

L: Gaz csapda!
A: Árulás!
B: Próbáljuk a lépcsőt!

(tovább futnak és rohannak, néha inkább futnak, néha inkább rohannak és akkor észreveszik, hogy hiányzik egy nagy darab a lépcsőből, a túloldalon egy szinttel feljebb orkok röhögnek)

G: Mért nem tanultam meg levitálni!
A: Ugorjuk át!
B: Ezt?
G: Neeeem... megvan! itt a lépcső, csak láthatatlan!

(ledob egy követ)

G: Mégse...
L: Hopp...

(átugorja, aztán a többiek is. megérkeznek a Hídhoz)

G: Menjetek, én maradok utoljára.
( mennek, a mágus marad utoljára... s ekkor hirtelen megjelenik valami fénylő iszonyat.)

Gi: Durin veszte!
L: Mória Átka!
B: A hülye törp kísérletek eredménye, egy nagyranőtt szentjánosbogár... azaz tündéül balrog... és ettől féltek?
G: Nem jöhetsz át!
Balrog: de!
G: Nem!
B: Na, akadályozd meg!
(elindul, ekkor Gandalf egy köteg dinamitot dob maga elé, és az felrobban, leomlasztva a hidat, aztán...)
G: Affranc... elfelejtettem valamit! Én is rajta vagyoooook....
A: Hogy állt a hídon!
B: Mint a bátorság példaképe!
A: Mint egy Hídember!

(ekkor a magasról leesik a balrog kardja, Aragorn felkiált: )

A: Kaard! Kaaard! Enyééém!

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 1 hónapja #77489 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Humor
:lol:
Én pedig tavaly az eredeti tesztet is - angolul. (Abból fordították...)
Ez azért vicces, mert utána elküldték e-mailban az eredménnyel* együtt a megoldásokat is... és a 37. feladatban az öt kép közül (fűrész, kés, kanál, lapát, csavarhúzó) az volt a kakukktojás, amelyiknek az angol :!: neve nem azzal a betűvel kezdődött, mint a többi... :roll: Jó, mi? :D

*[size=9:27dn74uk]156 8)[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #77485 Írta: Alyr Arkhon
Beleg Cúthalion: Én megcsináltam azt az IQ-tesztet "kommunikáció" órán, két éve. Ha jól emlékszem, az Elendil jelentki az atomrakétát vagy vmi ilyesmit...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 1 hónapja #77470 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Humor
Ne mondjatok ilyen megindító dolgokat, met a végén még elkezdem sajnálni szegény, magányos, meg nem értet Szauront! :lol:
Szegényke!!!

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 1 hónapja #77450 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Eurynome: ezek szerint lehet, hogy Szauron csak egy szegény meg nem értett lélek volt... :lol: :lol: :lol:
Alyr! Egy ici-pici paródiááát!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
22 éve 1 hónapja #77418 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Humor
Legyenek monygyuk hosszú ujjai, ok?
Naakkor, találtam egy tesztet, és a gyűrűd alapján elemez ki:
Hosszú ujjak, jobb kéz, középső ujj:

aprólékosan megtervezi életét, , s néha bűnösnek is érzi magát amiatt, hogy annyira tökéletes.

Hosszú ujjak, jobb gyűrűs ujj:

szimpátiára és megértésre van szüksége minden mennyiségben.

Az arany igazságot jelent. Ezért nagyon ügyeljünk arra, hogy melyik ujjunkon viseljük, mivel annak jelentését erősíti.

:lol: Eh, ennyit Sauron személyiségéről... :)

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #77415 Írta: Augustíne
Ha jó emlékszem a jobb kezén, és a középső vagy a gyűrűs ujján...

Több
22 éve 1 hónapja #77377 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Humor
1. Láttam egy EOL rendszámú autót. Jó kis sötétkék, enyhén halottaskocsi beütésű járgány volt :roll: :lol:
2. Megmondaná nekem valaki, hogy Sauron melyik kezén és ujján hordta az Egyet?

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #77374 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Meg van bocsáltva...cserébe egy esetleges paródia????
Area: Huháho....Woww....picit durva....de...

Több
22 éve 1 hónapja #77360 Írta: Augustíne

Area írta: Itt van egy vicces kis történet, ami nem is olyan vicces, de mint isteni szikra pattant ki fejemől. ( és a szikra megperzselte a múzsa száját :) ) Szóval, ezt a kis sztorin barbara M.-mel és Melanival írtam.

Egyszer nyáron véletlenül elutaztunk Angliába. Én véletlenül tudtam Orlando címét, és véletlenül odamentem. Véletlenül Orlando otthon is volt, és én véletlenül a kanapéjára ültem. Ő mellém ült, és hozott kaját. Ekkor véletlenül leöntötte magát levessel, és véletlenül át kellett öltöznie. Én véletlenül megláttam hátulról, és tényleg véletlenül felkiáltottam. Ő véletlenül megfordult, és én véletlenül mást is meglátam. Ettől nagyon elkeseredtem, és elmentem egy kocsmába. Ő utánnam jött bocsánatot kérni, hogy elvette az életkedvem, és én leittam magam. Másnap Orlando ágyában ébredtem. Részegen megvettem tőle.

Tudom, nem érdemli, meg, hogy berakják, de ez a legjobb, ami kitellik tőlem!!! És még így is más segített. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :cry: :(

HALÁLI VAGY!!! :D :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #77346 Írta: Alyr Arkhon
Elnézést a két napos kimaradásért, de nem volt net.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 1 hónapja #77293 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Humor
Alyr :!: Ez nagyon jóóó :!: :lol: :lol:
Area, te sem vagy semmi.... :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 1 hónapja #77196 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Humor
Ezt egy online IQ teszt oldalon talaltam :) Nem kamu! :D

clauder.sote.hu/iq/

36. "Egy űrhajó három furcsa, idegen nyelvű üzenetet vett egy távoli bolygóról. Az űrhajósok tanulmányozták az üzeneteket, és arra jutottak, hogy az "Elros Aldarion Elendil" üzenetnek "Veszély! Rakéta Robbanás" a jelentése, az "Edain Mnyatur Elros" üzenetnek "Veszély! Égő Űrhajó" a jelentése, míg az "Aldarion Gimilzor Gondor üzenetnek "Mérgező Gáz Robbanás" a jelentése. Mit jelent az "Elendil" szó?

VESZÉLY ROBBANÁS SEMMIT RAKÉTA GÁZ

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77180 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Humor
Itt van egy vicces kis történet, ami nem is olyan vicces, de mint isteni szikra pattant ki fejemől. ( és a szikra megperzselte a múzsa száját :) ) Szóval, ezt a kis sztorin barbara M.-mel és Melanival írtam.

Egyszer nyáron véletlenül elutaztunk Angliába. Én véletlenül tudtam Orlando címét, és véletlenül odamentem. Véletlenül Orlando otthon is volt, és én véletlenül a kanapéjára ültem. Ő mellém ült, és hozott kaját. Ekkor véletlenül leöntötte magát levessel, és véletlenül át kellett öltöznie. Én véletlenül megláttam hátulról, és tényleg véletlenül felkiáltottam. Ő véletlenül megfordult, és én véletlenül mást is meglátam. Ettől nagyon elkeseredtem, és elmentem egy kocsmába. Ő utánnam jött bocsánatot kérni, hogy elvette az életkedvem, és én leittam magam. Másnap Orlando ágyában ébredtem. Részegen megvettem tőle.

Tudom, nem érdemli, meg, hogy berakják, de ez a legjobb, ami kitellik tőlem!!! És még így is más segített. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :cry: :(

'Is there anybody out there?'

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.427 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére