- Köszönetek: 0
Novellák
- Ilmarë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arlith
- Nem elérhető
Egyébként nekem is van fenn egy két szösszenetem, nem sok kritikát kapott, mondjuk én sem erőltettem meg magam.
Az elriasztást pedig nem értem... miért is?
"God's away, God's away
God's away on business, business"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csavargó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
ehhez csak egy ici pici megjegyzésem lenne: nekem fel van téve néhány fejezetem ide, de eddig minössze egyetlen visszajelzést kaptam itt róla. Másnak nem nagyon akaródzott kritizálni, vagy akár csak egy kicsit is törődni vele, szóval nem értem igazán miről is van szó.
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Csavargó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Arlith
- Nem elérhető
"God's away, God's away
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Drizzt írta: Azzal, hogy olyan jó fej voltál, és beírtad mit fogsz kitörölni
cukorpofa vagy... felőlem maradhat így ez a topic wazz, nem én vagyok az akit ez zavar...
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Drizzt
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- Arlith
- Nem elérhető
"God's away, God's away
- Dodiee
- Nem elérhető
Elnézést kérek a nem írókörösöktől a vita miatt, ahogy megszületik a megoldás(vagyis ahogy konkretizálódik) átengedjük nektek a topicot. köszönjük a türelmet;)
Ja, még valami: amíg nem születik megolás, addig is én csináltam egy köremailt, majd írok is "vele", egy gondom van: velem együtt 11 címem van:p hiányzik valaki? benne van: Alyr, Brisa, Cica, Drizzt, Esgal, gillz, Ilmarë, Olosta, Rabyn és Szméagol. kihagytam valakit? ha igen az írja már meg a mailcímét mert a primről nem mindig tudtam k i kicsoda, és vannak ott olyanok, akik nem írtak. bocsánat, ez is off..
- Drizzt
- Nem elérhető
Értemén', nekem is vannak elveim, csak más téren.
Nah, azt nem gondoltam, hogy ijesztőek lennénk, de ezek szrint, mégis
Az offokkal kapcsolatban már eddig is egyetértettem, ezért is fogalmaztunk meg hivatalos kérést egy másik moderátor kinevezésével kapcsolatban (bár lehet, hogy nem a jó embernek írtam).
Mindegy hagyjuk, várom a fejleményeket...
- Ilmarë
- Nem elérhető
Szvsz a novellák mint topic név, tág fogalom beletartozhat a születéstől kezdve minden, de tény, hogy utóbbi időben szinte csak az írókörösök használták, kevesen voltak, akik nem tartoztak oda, vagy a másodikba be is léptek. Tehát nyilvánvaló keresték a tájékozódási lehetőséget, illetve a felmerülő problémákra a megoldást, lásd - igen Drizzt - a vírusos levelek kérdése. Úgy gondolom, ez is része egy ilyen topic működésének.
Ami azokat illeti, akik nem írókörösök, ezúton is szeretném elnézésüket kérni, ha "kitúrtuk" őket, ami abszolúte nem állt a szándékunkban. Magam is olvastam és értékeltem olyan novit, amit itt tettek közzé, és nem írókörös volt. Nagyon jó írások voltak.
Nyahh összefoglalva. Szvsz ne vitázzunk ezen főleg ne úgy, hogy átmegy a dolog "bocsánat, hogy élek" című személyes érzések közlésébe. Én tisztellek, becsüllek mindannyiótokat, nagyra tartom, hogy vállaljátok a szervezést, a nyilvánosságot, mégha ez egy viszonylag zárt csoport körében történik is. Ide eljutni nagy személyiség, és írói fejlődés is.
Szal hagyatkozzunk a tényekre, és okosan találjunk megoldást. Sil oldala szimpatikus, a tárhely sem rossz ötlet. Aki jobban ért hozzá, szerintem javasoljon és mi meg laikusok fogadjuk el. Nyahh, akkor ennyi voltam. Üdv mindenkinek!
Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!
- Brisa
- Nem elérhető
Drizzt, csak annyit érts meg, hogy
én rosszul érzem magam annak tudatától, hogy nem írtam meg a kritikákat, gyötör is a lelkiismeretfurdalás. Ezért nem lépek tovább, amíg meg nem írtam az első téma összes kritkáját, amin már amúgy dolgozom. Ez egy privát elv, amihez én tartom magam. Neked nem kell. És Esgalnak, és másnak sem.
a topikban való kommunikáció NINCS megtiltva! Sőt! De arra törekednünk kell, hogy a témánál maradjunk. Már pedig nem maradtunk. Az írókörök kapcsán offok eluralták a topikot. Azonkívül pedig ott vannak azok a tolkienes (vagy nem tolkienes, de a TolkienHU-ra feltöltött) novellák, amelyekről szeretnének itt beszélgetni. De az offok miatt egyre nehezebb, sőt az információim szerint el is ijeszti az embereket. Ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni...
Brisa
- Drizzt
- Nem elérhető
Brisa írta: Ez tök jó: gyakorlatilag nincsenek vezetők, aztán mégis vannak.
Én úgy mondanám, hogy gyakorlatilag vannak vezetők (Dodie is az egyértelműen), csak elméletileg sajna nem lettek elég határozottan kinevezve, megkoronázva.
Nincsenek...és nem is akarnak lenni...legalábbis Dodie nem. Ménem vgay te? Hamár így...
Brisa írta: Így van. De én nem akartam olyan pofátlan lenni, hogy nem írom meg a kritikákat, de az orrotok alá dugom, hogy az írásomat azért kritizáljátok már meg lécci.
Naszép, köszönöm a többiek nevében is...én pofátlan módon kritikát is írtam...amúgymeg szvsz a novella fontosabb, mint a kritika, és ha jól tudom az első novellákról sem írtál kritikát, de javíts ki, ha tévednék, és Esgal megaztán még novellát sem írt az első feladatra. De ezen lehet segíteni, ha jól tudom megint lesz írókörös tali...lesz ugye? Nem kaptam privit...
Igazából én még most sem értem, hogy miért nem kommunikálhatunk itt. Persze kell egy moderátor, aki figyel is (már elnézést), és akkor nem lesznek ilyen offok, mint a vírusos cuccok pl.
- Brisa
- Nem elérhető
Drizzt írta: Gyakorlatilag nincsenek vezetők. Csak éppen, ha ők nincsenek, akkor lehet, hogy az írókör, mint olyan meghal már az első kör után.
Ez tök jó: gyakorlatilag nincsenek vezetők, aztán mégis vannak.
Én úgy mondanám, hogy gyakorlatilag vannak vezetők (Dodie is az egyértelműen), csak elméletileg sajna nem lettek elég határozottan kinevezve, megkoronázva.
Drizzt írta: Amúgy az bizonyos okok miatt én pl mindkét novellát egy éjszaka alatt írtam, és hát szerintem igazából az nem írt, aki nem akart...az is jó volt, hogy Dodieval jól összecsaptuk a "művünket", merthogy itt a határidő, aztán másnap meg beírták a topicba, hogy plusz egy hét...vazze
Így van. De én nem akartam olyan pofátlan lenni, hogy nem írom meg a kritikákat, de az orrotok alá dugom, hogy az írásomat azért kritizáljátok már meg lécci.
Eneira, én a következőket tanácsolom: gyűjtsd össze a csapatod mailcímeit, és azt a listát rakd be a címzettekhez (vesszőkkel elválasztva), és az így létrejött körmailt használjátok. (Mindig a Válasz mindenkinek gombra kattintsatok majd!) Ezt egyszerűen meg lehet csinálni (ha nem megy, küldd át nekem a címeket és segítek). Aztán ha az Első Írókör megtalálta a legtutibb megoldást, akkor elmagyarázzuk nektek, és ti is áttérhettek, ha akartok.
És Eneira, bátorság. Menni fog.
A topikot most szétoffoljuk, de majd kitakarítjuk. Az a lényeg, hogy sikerüljön mindenki számára elfogadható megoldást találni.
Brisa
- gillz
- Nem elérhető
gillz
need more brainz. yourz. now.
- Eneira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Drizzt és Brisa: nektek sóóók-sóók tapasztalatotok van. Amikor csatlakoztam, nem gondoltam, hogy nagy hirtelenjében ilyen problémát kell megoldanom, tehát segítséget kérek, ilyen határozottan!
És azt sem mondhatom, hogy értek a nethez, mert mint írtam, nem. HA valaki segít...megpróbálom, mert utálok ilyen béna lenni, és szeretem az írókör ötletét, és úgy látom, a többiek is. Tehát? És akkor én is elnézést kérek, ha szétoffoltuk a topicot!
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Drizzt
- Nem elérhető
Amúgy az bizonyos okok miatt én pl mindkét novellát egy éjszaka alatt írtam, és hát szerintem igazából az nem írt, aki nem akart...az is jó volt, hogy Dodieval jól összecsaptuk a "művünket", merthogy itt a határidő, aztán másnap meg beírták a topicba, hogy plusz egy hét...vazze
- Xamorath
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Idővel eltakaradodunk, ha tényleg zavarunk. Most majd kiötöljük a további folytatást. Addig viszont garantáljuk a jó forgalmat itt, a Novellák témában. :sungl:
"A gyávák többször is meghalnak éltükben, de a bátrak csak egyszer ízlelik meg a halált"
- Brisa
- Nem elérhető
Ja, és nekem elveim vannak. Ha nem vagyok vezető nem csinálok úgy, mintha az lennék. Ennek megvan a maga oka, sőt ebben a közösségben még speciális okai is vannak. De erről majd privátban, ha érdekel.
Brisa
- Drizzt
- Nem elérhető
Akkor nem fogalmaztál elég világosan...mindegy...közben rájöttem hogy működik,és feltettem a két novellát. Azt még meg kell néznem hogy lehet community-t csinálni.
Amúgy nem hiszem, hogy nem csinálhattad volna meg...persze biztos akkor azt mondták volna a vezetők, hogy Brisa...megcsináltad ? Ki engedte meg ? Csinálod vissza !?! Majd én megcsinálom! Nemtom hogy, de majd én
- Brisa
- Nem elérhető
Azt javaslom Drizzt, hogy vedd fel a kapcsolatot Sillel. Ő biztos segít.
Brisa
- Drizzt
- Nem elérhető
- Eneira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
:crap:
Hát, van benne valami, hogy ez a topic talán nem erre való, akkor valaki okos ember találjon megoldást, mert így is olyan nyögvenyelős a novellaírás-kritizálás, hogy csak na! No!
Sajnos, én sem értek a nethez, kb. fogalmam sincs, miről is beszéltetek bloggal kapcsban, de legyen valami megoldás, nagyon szépen kérem, mert kezdem úgy érezni, nem kegyel minket Eru! Pedig végre a 2. kör is kezd összerázódni (talán)
Viszont, ha itt zavarunk, a saját topic így vagy úgy jó ötlet lenne, mert így beleszólhatna olyan ember/tünde is, aki nem tagja az íróköröknek. És ez nem feltétlenül hátrány... esetleg kedvet kap, bár a hibalistától valóban nem igazán... De mégis! Van még jó ebben a világban! Akarom mondani, topicban!
Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.
- Rabyn
- Nem elérhető
az összes jobbféle novellám itt találhato: www.freeweb.hu/gyzyke/storyes.htm
El lehet olvasni és itt véleményezni. Egyébként jött már nekem priviben véleményezés erről arról.
Másokat viszont nem szoktam látni, hogy betették volna az írásukat.
Még egy ötlet, külön fórumot lehet még létrehozni amit csak MI láthatunk.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Brisa
- Nem elérhető
Dodiee írta: azoknak pedig, akik a tolkien.hu-ra feltöltött novellákról akarnak itt beszélgetni: nem emlékszem hogy bárki is megtiltotta volna... nem azért nem írnak sztem, mert mi az írókörről beszélünk.. nem értem miért tartoznak kevésbé a topic témájához az írókör novellái mint a többi.. de ha ez ekkora baj, keresünk megoldást. csak nem érzem igazságosnak.
Nem értem, mitől lenne ez igazságtalan. Ugyanis ebben a topikban az írókörös téma kimerül a technikai problémák feletti sopánkodásban, a megoldási javaslatokban (amik ott maradtak kihasználatlanul), a toborzással (ez még talán elfogadható lenne, ha a priviben intézhető dolgokat ott intéznénk) és az olyan jellegű cuki mondatokkal, hogy "nekem is küldd el lécci a novelládat". Szerintem ez a topik többre hivatott.
Rabyn, igazad van abban, hogy megnőtt a forgalom, de sajna nem minőségi tartalommal.
Most már egy rakás megoldási javaslat van:
Sil fanfict oldala
blog
körmail
TolkienHU
stb. (Van még?)
Könyörgöm döntsetek már!
Brisa
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dodiee
- Nem elérhető
azoknak pedig, akik a tolkien.hu-ra feltöltött novellákról akarnak itt beszélgetni: nem emlékszem hogy bárki is megtiltotta volna... nem azért nem írnak sztem, mert mi az írókörről beszélünk.. nem értem miért tartoznak kevésbé a topic témájához az írókör novellái mint a többi.. de ha ez ekkora baj, keresünk megoldást. csak nem érzem igazságosnak.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Drizzt
- Nem elérhető
mondom nekem semmi bajom azzal, hogy mások is olvassák, amit írok...eddig mindenkinek elküldtem, aki kérte, és küldtek már nekem is novellát. Az írókör kritikái nem nyilvánosak, ez egy zárt csoport. És nem tudom, hogy minden tag szeretné-e nyilvánossá tenni a műveit. Tehát ezt külön kell csinálni...technikailag nemtom hogy kéne, mert nem értek hozzá. Esetleg lehetne blogszerűen, hm?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.