Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 8 hónapja #246046 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
[size=9:3ua3szpy]Van elég részletes beszámoló a vasárnapi színisulilátogatásrólitt, ha valakit érdekel :wink: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245838 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Színművek
szolgáltai közlemény: Mai színitalin énis megjelenk, ne tessék megijedni. (nem, nem akarok csoporttag lenni, de... no majd meglátjátok)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #245782 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
tudtommal négykor

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 8 hónapja #245779 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Színművek
bocsi az offért, de hánykor kezdődik ma a színicsopis tosz?

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
19 éve 8 hónapja - 19 éve 8 hónapja #245653 Írta: Kincső
*törölhető, a kesztyű tulajdonosát megtalálta :) *

Több
19 éve 8 hónapja #245327 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

köszönöm, gillz ;)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 8 hónapja #245222 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Színművek
Sajna nem tudok menni pénteken. Jó munkát és hasznos időtöltést!

Több
19 éve 8 hónapja #245181 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Főnix:

láttunk:
:arrow: mozgást. jó sokat. tanulság: erre nagy szükségünk van. mind az egymásban való bizalomra, meg arra is, h meg tudjanak bennünk bízni. Felelősség és figyelem. Hogy ne ejtsük el a másikat.

:arrow: nagyon fontos az elkötelezettség. az, h legalább akkor komolyan gondoljuk, amikor csináljuk. És ez segít abban is, h ne röhögjünk. A bénázás is komoly dolog. (Már amennyire bármi is komoly ;) )

:arrow: Hasonló gyakorlatokat csinálunk mi is színitoszon, mint az elsős osztály gyakorlatokként :mrgreen: megéri járni.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 8 hónapja #245130 Írta: Cueddo

Főnix: én tizenegyre értem haza, s csak utána tudtam normálisan aludni három-négy órát, úgyhogy már nem tudtam összeszedni magam. és nagyon sajnálom! :( ennekokán, és mindannyiunk épülésére megkérnék valakit, aki mindkétszer ott volt, például Kincsőt, hogy dióhéjban foglalja össze, mit láttatok, és mi belőle a tanulság számunkra.
nagyon köszönöm előre is!

színicucc: ha szükség van továbbra is két csoportra, akkor be tudnék segíteni az egyiknek a vezetésében. ha összeolvadunk, akkor hiphiphurrá! (napokon belül kiderül, tudok-e járni továbbra is, ugyanis e héten kezdek a Főnixben.)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 8 hónapja #245091 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Színművek
Nos, én kritikát szeretnék kérni. Mint tudjátok, szombaton először voltam színpadon, és mivel ha lehet, szeretnék még iylesmit csinálni, és minőségileg, ezért arra kérnélek beneteket, hogy kemény kritikákkal segítsetek nekem: mi volt roszz, csapnivaló, és mi volt, mai jó? Hol kell javítanom? Mire kellene figyelnem?

Vannak dolgok, amiket én magam is érzek, viszont nem karom ide írni, hogy ne befolyásoljak senkit.
Segítségeteket előre is köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 8 hónapja #245055 Írta: Kincső
/me csatlakozik az előtte szóló vasárnapi résztvevőkhöz, 3,5 óra alvás után megérte [size=9:10lj8znf](úgyis h. 6-ra értem haza és még kb. 1,5 órát tanultam utána :dead: )[/size] 8) Nagyon sajnálhatja, aki nem jött el.

Ja és rájöttem h. ha ilyen... hm... akrobatika kell hozzá akkor még véletlenül leszek színész :D Az én egyensúlyérzékemmel fejen- meg kézenállni?! Na neee :P

Több
19 éve 8 hónapja #245043 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Színművek
Akkor hát... ne bocsáss meg! Ne is merészeld! :wink:
Tényleg! Ha már nekem nem volt erőm elmenni, miért nem vonszoltál el? :wink:

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 8 hónapja #245039 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Eldamyn:Tudod, hogy nincs bocsánat... :twisted:
Nos, én bizony egyáltalán nem bántam meg, hogy két órás alvás után elmentem a tegnapi nyíltnapra is. Akárcsak tavaly, idén is nagyon tanulságosnak bizonyult, ráadásul az akrobatika foglalkozás... 8O hát igen. Igyekszem eljutni a vizsgára is majd! ;)

Más: e hét péntektől sajnos - egyéb elfoglaltság (konkrétan idén nyáron előadandó Puccini - Toscára készülő pécsi kóruspróbák) miatt - nem tudom személyesen vállalni a pénteki csoportfoglalkozások vezetését... :( Mindazonáltal gillzzel és pár érintettel folytatott tegnapi eszmecsere után úgy gondoltuk, hogy az eddigiek alapján átlagosnak mondható létszám mellett elég ha egy összevont csoporttal folytatódnak a dolgok... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 8 hónapja #245038 Írta: gillz
Drizzt: azért jó lenne, ha tudnál még járni színitoszra... és ha mondjuk csak kéthetente nem tanulnál péntekkente? :twisted:

ja, népek, népek. szeretném tudni, ki és hogyan ér rá pénteken. mert lehet, h későbre raknánk, vagy hosszabbítanánk, vagy ilyesmi, amíg lehet. és szeretném tudni, ki az, aki már nem jár azok közül, akik régen jelentek meg...

Több
19 éve 8 hónapja #245021 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Színművek
Bocsi, hogy nem tudtam menni tegnap. A farsang miatt kissé szét vótam csusszanva, és szükségem volt sok-sok alvásra. Sajnos nem is tudtam üzéenni másként, mint Pandával, mert 1) nem voltam netközelben. 2) Beleg, nem tudom a számod.
Mégegyszer ezer bocsánat...
Hm. Tényleg jó lett volna ott lenni.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 8 hónapja #244979 Írta: Panda
Nagyon jó és tanulságos volt megint a látogatás, lassan kedvem lesz jelentkezni/felvételizni! Jövőre. :)

Több
19 éve 8 hónapja #244961 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta:
Megkertem Nim-et hogy o kalauzolja az idoben erkezoket,

Minden dícséret azoknak a lelkes emberkéknek, akik 0-1-2 órás alvás után eljöttek a Főnixbe. :D
Már épp indultam begyűjtő körútra az üzlet elé, amikor az előtérben összefutottam Gillzzel, Kincsővel és Véniával, s valamivel később Estel és Panda is berobogott; szóval nem köllött kalauzolni senkit.

Sajnos 2 lányzó hiányzása miatt csak egy jelenet került terítékre a tegnap, ami nagy kár, mert szerintem két igen jó darab részlete -Cselédek és Tartuffe- maradt így ki. Sebaj, aki nem rettent el teljesen, a vizsgán láthatja mindezt - sok más egyéb mellett. :twisted:

Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
19 éve 8 hónapja #244949 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Nepek!

Milyen volt tegnap a sziniiskolai nyilt nap?
Megkertem Nim-et hogy o kalauzolja az idoben erkezoket, mivel szobat estere olyan munkam jott amit vasarnap mindenkepp meg kellett csinalnom, igy ki sem tudtam mozdulni a gep elol.

Remelem minden rendben volt.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 8 hónapja #244942 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Színművek
Én ezt már nem tudom követni...ki jár...ki nem...kik mikor jönnek bámészkodni...mikor ki kezd el járni...én meg valszeg abbahagyom...még nem tudom biztosan.

Több
19 éve 8 hónapja #244616 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg: én nem tudok menni.. (ne haragudj, hogy nem emailt küldök)

Cue: max ha sokan leszünk akkor akik még plusszba jönnek akkor átkerülnek a másik csapatba.
Nekem holnap ketten jönnek. az egyiket ismeritek, Any-t (Annamarie) csak eddig nemtudott róla, hogy van ilyen szinikör.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 8 hónapja #244515 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta: Valoszinuleg a Tukrosben (ahova a szinpad mogott lehet atmenni).
Beleg

Jól mondja, Vezérem, pontosan ott lesz 11 órától. :mrgreen:

Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
19 éve 8 hónapja #244508 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Színművek
I can't go tomorrow...I'll go with Dodie :P

Több
19 éve 8 hónapja #244487 Írta: gillz
Színjáccósok: meg lehetne oldani, h holnapra legyen zenelejátszási (cd essetleg m3) lehetőség? :D

Több
19 éve 8 hónapja #244476 Írta: Beleg Cúthalion
Valoszinuleg a Tukrosben (ahova a szinpad mogott lehet atmenni).
De vagy en vagy Bicskei ott leszunk es navigalunk.
Beleg

Több
19 éve 8 hónapja #244452 Írta: Cueddo

Beleg: én is megyek, de vsz hazamegyek előtte aludni. ismerem a járást többé-kevésbé, 11-12 körül már benn szeretnék lenni. az akrobatika óra hol lesz?

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 8 hónapja #244440 Írta: Beleg Cúthalion
Ismerve a tarsasag bulizos "hagyomanyait", :twisted: eleg ha 10-re jottok, talalkozzunk 10-kor a Gorog Csemege elott.

Igy meg tudjuk nezni az elsosok dramaelmelet orajanak masodik felet, aztan lesz ket akrobatika ora 11-13 kozott, utana pedig a szinpadon szineszmesterseg ora.
Ezt az utolsot fokent nagyon ajanlom mindenki figyelmebe aki azt vallalja hogy szinpadra lep majd tovabbi darabokban is az MTT keretein belul.
Mondjuk ez as mesterseg ora elegge mas lesz mint a mienk volt a mult heten, mert itt nem konkret darabot probalnak a hallgatok, hanem mas van.

En 10-tol bent leszek, nem megyek ki senkiert, ugyhogy nektek kell majd betalalni egyedul ha kestek.

Több
19 éve 8 hónapja #244430 Írta: Panda
Beleg: elképzelhető, hogy késni fogok/unk, ugyanis hajnali 4- ig Farsang. De igyekszünk 8.50- re odaérni!

Több
19 éve 8 hónapja #244320 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
A korábban berakott " program " alapján valószínűnek tartom, hogy igen... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 8 hónapja #244298 Írta: gillz

Beleg Cúthalion írta: Népek!

Tehát akkor vehetem olybá hogy az itt felsorolt nevek jönnek vasárnap a nyílt napra?
Ha nem, akkor ugyan dobjatok má' meg egy nyomorlut emaillel! Nem tudom meddig kell még könyörögni! Nem kell nekem mentegetőzni csak valamit hogy pl "bocs, nem tudok jönni", kész, csak tudjam! Kössz... :evil:

Gillz
Dru
Rabyn
Estel
Kincso
Lalaith
Venia
Kenza
Cueddo
Edldamyn
Drizzt

vasárnap hányra? ugyanakkor ugyanott?

Több
19 éve 8 hónapja #244296 Írta: gillz

Cueddo írta:
hümm. néma szemlélők jöjjenek csak. ketten még nincsenek sokan :)

nomármost, ha Drut is befogadtuk, meg Rabyn is hoz ismerőst, akkor én is megmondom csoptársamnak, hogy jöjjön, aztán nézze meg személyesen. csak mondjatok már vmit, hogy "igen, igen, jöjjön, húdejó", vagy "nehogymá', így is épp elegen vagyunk, a hátunk közepének se hiányzik". vagy ennyire tökmindegy? :)

jöhet :D max szankciók lesznek, ha nem férünk L - de ez lehetetlen, tekintve a sűrűségünket.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.008 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére