Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
ÉSzAH: azt megbeszéltétek Morgie nagynénjével, hogy mi kell benne legyen a pályázati anyagban, illetve milyen részletességgel?
Arculat: ha minden igaz, akkor most már egy kicsit lazulnak a dolgok, elérhetőbb vagyok, és tudok a fontos dolgokkal is foglalkozni )
Gyűrűmedvész: (vagy nem ezt jelenti a 'Ring-bearer'?) ) Kellemes pihit az egy hetes AFK*-hoz, és edzz a látóidegedre - lesz mit olvasni )))
[size=9:1vh5frc2]*AFK = Away From Keyboard = Billentyűzettől távol[/size]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Akarjunk?
Most nem leszek itthon egy hétig (Mi lesz velem nélkületek? )
de amint hazajövök megnézem, hogy mit válaszoltatok!
Viszlát, egy hét múlva!
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- franky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
ÉSzAH írta: A kihelyezett, nem hivatalos elnökségi ülés eredményei:
Hogyapeckembe lehet egy kihelyezett elnökségi ülés nem hivatalos?
Ezek szerint az ott megbeszélt dolgok sem hivatalosan értendők?
Vagyis semmi közük a valósághoz, csak 5 emberke (pontosabban SÚ nélkül 4) magánbeszélgetése volt?
Fene a pofámat, hogy mindenbe belekötök, de érdekel...
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ha valaki tudja az alábbi felsőoktatási intézmények újságjának elérhetőségét, kérem írja meg nekem e-mailben.
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Janus Pannonius Tudományegyetem
Károli Gáspár Egyetem
ELTE ÁJK (Jurátus)
BME
Ha valamelyik másik intézmény hallgatója vagy és tudod a helyi újság elérhetőségét, akkor azt is örömmel fogadom.
Előre is köszönök minden adatot.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- ÉSzAH
- Nem elérhető
1. OTP: Össze kell állítani egy pályázati anyagot, melyet aztán átbeszélünk Morgana nagynénjével (OTP fiókvezető) és ő eljuttatja az OTP marketing főosztályára. Az elnökség fog tartani egy hivatalos összejövetelt, melyen összerakjuk a pályázathoz kapcsolódó ötleteket és elkészítjük azt a nyers változatot, ami alapul szolgálhat egy ilyen kezdeményezéshez. A pályázat elsősorban arra fog irányulni, hogy kedvezményt nyerjünk a számlavezetés díjaiból, mert így hosszú távon a havi működési költségeinket tudnánk csökkenteni.
2. Létrehozzuk az egységes MTT arculatot, mellyel ezentúl a nyomtatott és az internetes megjelenésünket kívánjuk fémjelezni. Ehhez alapul már kidolgozott logók, címerek szolgálnak. Végeredményben azt kell eldönteni, hogy mekkora méretben, milyen színben, színösszeállításban jelenjenek meg az arculati elemek, valamint azt, hogy milyen betűtípust használunk (következetesen ragaszkodnunk kell egy fajtához).
Erről határozni kellene az előtt, hogy Gandalf felrakja Völgyzugolyra a végleges (és persze folyamatosan bővülő) MTT anyagot.
Sötét Úr, Gumipók, mint a logók, címerek tervezői kérnénk ebben a segítségeteket, amennyire időtök engedi, mondjuk az elkövetkező két hétben.
3. Az MTT sajtóanyagát eljuttatjuk az összes olyan egyetemi, főiskolai újsághoz, melyet el tudunk érni.
4. További támogatók után nézünk (az OTP mellett). Próbálkozunk a Matávnál, a MOL-nál, az Intercomnál és emellett esetleg kisebb cégeknél is. (Ha bárkinek valamilyen kapcsolata van az említett cégeknél, vagy esetleg további ötlete, hogy kiket lehetne megkeresni, akkor kérjük, hogy jelezze.)
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- svindler
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Rayan írta: de srácok, ti borzalmasan néztek ki! És ezt nyugodtan vehetitek bóknak is
Különösen Sötét Úr ábrázata tetszik.
Me Gods, grinnin' lika stoopid...
Szerintem ez nem is én voltam ott! ;o))) De yo!
Batti, ÉSzAH, Morgie, és aki ott volt: mit tudtatok intézni? Írjátok meg pls, akár ide, akár magánba! Köszönöm előre is!
- Telumehtar
- Nem elérhető
franky írta: Ahol ez a hozzászólás is szerepelni fog az összes többivel azt hívják a "Svindler Listájának", ugye? :hein: :evil3:
És majd le lesznek törölve, mert az offtopicolókat lelövik, ugye?
Franky: ez jó volt....
Akkor én nagyon le leszek törölve.....
Hupsz ez is off volt...
Vigyázat Svindler támad....
- Kincső
- Nem elérhető
franky írta: Ahol ez a hozzászólás is szerepelni fog az összes többivel azt hívják a "Svindler Listájának", ugye? :hein: :evil3:
Franky, ez fájt!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- franky
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Laegolas:Annyira ismerősek ezek a képek...jah...megvan..a Jégkorszaknál láttam....
Ugye ez nem off?
Na mind1....várhatóan a következő MTT gyülés mikor lesz (télen lesz?) ???
- svindler
- Nem elérhető
Neha torolgetek...
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ha pesti vagy, hozd el a melohelyemre, ha videki, kuldd el levelben oket es visszakuldom postafordultaval.
Laegolas
Sil írta: Laego: Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Az én vöröskővári és szegedi képeim is elkészültek időközben, és egészen jók lettek, de sajnos égen-földön nem találok olyat, aki be tudná nekem szkennelni. :bawling:
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Az én vöröskővári és szegedi képeim is elkészültek időközben, és egészen jók lettek, de sajnos égen-földön nem találok olyat, aki be tudná nekem szkennelni. :bawling:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rayan
- Nem elérhető
Bár ezeket már volt szerencsém látni múlt hét szerdán, de nagyon tutik!
Annyit még hadd tegyek hozzá , hogy a 10-es számú képen (ami, ha jól tudom, pénteken készült), ha összehasonlítom a Nővéreket a Fiúkkal; a lányok ragyognak, de srácok, ti borzalmasan néztek ki! :blackeye: És ezt nyugodtan vehetitek bóknak is :tongue:
Különösen Sötét Úr ábrázata tetszik.
Ezek a fejek...komolyan mondom, Ti mindannyian megértek egy misét...vagy kettőt. Esetleg hármat
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Most fogtok kicsit szeretni
Ha erdekel valakit, a Finduilas altal keszitett fenykepek az alakulo ulesrol fenn vannak a munkahelyi tarhelyemen - egy ideig.
Amint Gumipok baratunk leszedi es besuvasztja az altala adminisztralt oldalra, le kell majd szednem.
Addig is lehet elvezkedni itt .
Laegolas
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Lamorak írta:
Telcontar_Leli írta: Ai na vennui!
Eszembe jutott, hogy, ha már felvesszük a kapcsolatot (akarom mondani, felveszi Lamorak) a kiadókkal, akkor a szinkronizáló céggel is lehetne. Mondjuk, mi segítünk nekik a szövegek kialakításában (mámint, hogy ne kövessenek el olyan fatális hibákat, hogy "Uruk-hai elleni harcomban" vagy "Apám, Gondor királya" (Boromir)), ők meg... Nem is tudom. Nem gondoltam még végig. Mit szóltok hozzá?
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
Jó ötlet, holnap a kihelyezett elnökségi ülésen fel fogom hozni.
Sorry a hosszú idézetért...
A lényeg: Léli, ez tényleg kitűnő ötlet! :itscool:
Bár az elnökségi ülésre nem tudom magam kihelyezni (munkám temérdek, és az ülés pont a munkaidőm kellős közepére esik :bawling: ), innen távolról támogatom a javaslatot.
Hogy mit tudnk ők adni? Hmm... például referenciaként szolgálhatnak, és esetleg még a premier előtti vetítésekre is elráncigálhatnak minket Bár nem tudom, hogy ilyen erőfeszítésekre rá lehet-e kényszeríteni bárkit is... :clown:
Legyetek eredményesek holnap, és csillogjon fényesen a kardotok, vagy mi :look: Utána meg, ha eljön a :cheers: ideje, gondoljatok rám is
- Kincső
- Nem elérhető
Batti írta: Figyelem!!!
Az MTT jelentkezési lapokat mielőbb juttassátok el hozzám, a tagdij befizetés mikéntjéről majd később értesítek mindenkit. Aki eddig befizette az a júliusit fizette be. Az az első hónap amivel kezdünk.
Mi már küldtük, elvileg meg kellett kapjad tegnap vagy ma... Megérkezett?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Lamorak
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta: Ai na vennui!
Eszembe jutott, hogy, ha már felvesszük a kapcsolatot (akarom mondani, felveszi Lamorak) a kiadókkal, akkor a szinkronizáló céggel is lehetne. Mondjuk, mi segítünk nekik a szövegek kialakításában (mámint, hogy ne kövessenek el olyan fatális hibákat, hogy "Uruk-hai elleni harcomban" vagy "Apám, Gondor királya" (Boromir)), ők meg... Nem is tudom. Nem gondoltam még végig. Mit szóltok hozzá?
Telcontar Léli
Jó ötlet, holnap a kihelyezett elnökségi ülésen fel fogom hozni.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Léli
- Nem elérhető
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Lamorak
- Nem elérhető
Lamorak
(Aristotelés)
- Batti
- Nem elérhető
Az MTT jelentkezési lapokat mielőbb juttassátok el hozzám, a tagdij befizetés mikéntjéről majd később értesítek mindenkit. Aki eddig befizette az a júliusit fizette be. Az az első hónap amivel kezdünk.
"Kane o Keizai Suru"
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én teljesen be vagyok izgulva ettől a ,,MTT road-show"-tól.
Aaannyira jó lenne évente sokszor, különféle városokban összegyűlni!
Nagy érdeklődéssel tekintek a ,,téli konferencia" elé is. Igaza van Lamoraknak, minél hamarabb kell valamit produkálnunk, hogy felfigyeljenek ránk! Egyébként engem nagyon érdekelnek a (fél)tudományos előadások, Batti témáit már alig várom kifejtve hallani! Talán egyszer majd én is....
egyéb: éppen a (reklám helye!) PöCö Gurut olvasgattam, amikor is rábukkantam a Hobbit ezeréves Amigás játékváltozatára Állítólag ,,szöveges kalandjáték", bár nekem eddig még nem indult el, de roppant izgisnek tűnik (van benne vagy 16 szín, és akkor még sokat mondtam )
Ahonnan letölthető: web.externet.hu/sk/c64
próbáljátok valahogy elindítani jó szórakozást!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Lamorak írta: Laego: nagyon jó lenne (mi is pontosan az OSI? )
Open Society Institute
Palyazatfigyelest biztos hogy nem tudok bevallalni, mivel egy Alapitvanynak oszlopos tagja vagyok (de nem ugy am hogy odamegyek osz' lopok ), es nagyon lekot.
Olyan jellegu munkat ami barmilyen kapcsolattartast/szervezest kivan a "tarsadalommal" a Tarsasag neveben, biztos hogy nem tudok egy ideig elvallalni.
Viszont akkor az OSI-ban el tudok kezdeni kutakodni kb 3 het mulva, he megaszondjatok majd nekem hogy pontosan mi is erdekelne a Tarsasagot.
Laegolas
- Dínchamion
- Nem elérhető
Lamorak: (OFF) az érettségim jól sikerült: magyar 5 (külön dícséret a szóbeliért); angol 5; töri 3 (ebbe belehúztam - a kiegyezést kaptam, abból meg annyit tudtam, hogy 1867 meg Deák Ferenc... ); matek és fizika 3 (ez a két utóbbi nagyonis megfelel). A filo felvételin meg valószínűleg elcsúsztam, bár a lepényhal először, a remény hal meg utoljára... (ON again)
ÉSzAH: küldöm!
CD-ügy: arra gondoltam, hogy fel lehetne rakni pl. Lamorak interjúit, a Fórum anyagát, stb.
Arwen: köszi.
Még valami: a Találkozások topicba perceken belül felrakok egy közérdekű ( : ) hirdetményt. Akit érdekel egy összeröffenés még a tábor (lesz, ugye?) előtt, az nézze meg!
Üdv:
Dínchamion
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Lamorak
- Nem elérhető
Yavanna: nagyjából erről van szó; valami olyan (fél)tudományos dolgot kell öszerakni, amire a kiadó(k) ráharap(nak), az olvasók elolvassák, elég alapvető és színvonalas. Ezt minél gyorsabban, le kell tegyünk vmit az asztalra.
Lamorak
(Aristotelés)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
En az OSI tarsintezmenyeben dolgozom. Vannak az OSI-ban barataim, ismeroseim. Amint komolyabban eloterbe kerul az alapitvanyi tamogatas kerese, utana tudok nezni hogy hogyan lehetne palyazni, stb, csak szoljatok.
Ha erdekel, akkor annyi a keresem hogy most Julius elso 3 heteben hadd ne, mert tanitok mint oallat es annyi dolgom lesz hogy levegohoz se nagyon fogok jutni.
Laegolas
- Yavanna
- Nem elérhető
Most, hogy időmilliomos lettem, nagyon szívesen beszállok bármilyen szervezésbe!
Tanulmány/előadás? Jól hangzik ez is! Ha jól értem, akkor ezeket fűznénk a végén egy csokorba és kerülnének kiadásra? (Remélem sikerült felfognom...kissé szét van esve az agyam!) Tmakeresés indul! Könyvek újbóli elolvasása is!
Az 'Utazó konferenciák' ötlete egyszerűen remek! Ha olyan lesz mint Szeged, akkor lehet gyakrabban kéne 'üléseznünk'!
Gandalf! Már nagyon várom ám az új VZ-t! Köszönet minden fáradozásért!
"Aure entuluva!"
- franky
- Nem elérhető
Darkman írta: Batti: neked is, mindenemet, amim csak volt pénzem házam lakásom ruhám...
Hey Darkman!
Szükségem van a motorodra, a ruhádra, meg a csizmádra... (alá Terminator) napszemcsóm már van
- Álmos
- Nem elérhető
ÉSzah: elküldtem Gandinak az anyagomat!
Batti: neked is, mindenemet, amim csak volt pénzem házam lakásom ruhám...
Lamorak: az infó-anyagot szívesen összeállítanám, már úgy értem hogy a magját, azaz magyarul megszervezném a kivitelt és a tartalmat is ( afféli központ No? Mit szóltok hozzá?
A vándor-konferencia nagyon tetszik, jau az ötlet
Huhú