- Köszönetek: 0
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Lili
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Küldtem két e-mailt is Battinak,de mind a kétszer kaptam egy e-mailt és vmi olyasmi volt benne,hogy a címzett ismeretlen... Nem értem mi a baj.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Lamorak egyébként NEM orvostan hallgató, hanem doktorandusz - természetesen nem orvostudományból fog doktorálni!
No, hamarosan elindul Vz, ezért szeretném, ha mindenki konkrét javaslatokkal segítené az MTT oldalak kialakítását! Pontosan milyen jellegűnek tervezitek, milyen menüpontok legyenek, mik kerüljenek fel, stb.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
De (mint ahogy Gumipók is megjegyezte) talán a kék szem, semmi más...
Hopszli, ezen a képen nem is látszik a kék szeme...no, mindegy.
Dez: lépj be Te is!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Dez
- Nem elérhető
Sajnos nem tudtam elmenni! A természet - vagyis a szervezetem - csúfosan cserbenhagyott. Pedig mennyire szerettem volna ott lenni...
Legyetek jók, működjetek ügyesen!!!
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Lili
- Nem elérhető
Szméagol:miért nem jöhetsz egész nyáron?Mondjuk én sem tudom,hogy fogok jönni júliús 1. után,ha a matáv felmondja a szerződéseket.
- Álmos
- Nem elérhető
Lentebb van Batti címe! Tőle kell jelentkezési lapot kérni, havonta 500 ha van diákod!
Szió
Huhú
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Te jobb helyzetben vagy! Én egész nyáron egyszer sem jöhetek már!
- Lili
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Azt hiszem számomra (és még azok számára, akik nem voltak ott ?) ez a legfurcsább topic az egész tolkien.hu fórumon! Minél több a kellemes visszaemlékezés én annál szomorúbb vagyok, hogy nem lehettem ott! De egyre vidámabb is leszek ezektől! Lassan már ott tartok, hogy egyik pillanatban a szomorúság miatt, másikban meg a nevetéstől folynak a könnyeim!
Azt hiszem én örülnék, ha pont olyan lennék mint az avaratom!
Sziasztok!
Na most én is pontosan úgy érzem magam mint Szméagol.Örülök,hogy végre megalakultatok,és öröm olvasgatni az élményeiteket,de szomorú is vagyok mert én nem lehettem ott. De talán majd legközelebb...
Amúgy tudom,hogy még nem igazán láttatok itt engem,ugyanis idáig főként az Elijah Wood-os topicot látogattam ,de én is szeretnék tagja lenni az MTT-nek.Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy ez,hogyan lenne lehetséges?
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- franky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
De tényleg, mikor lesz legközelebb ilyen?
Az én avatarom kicsit hasonlít rám, de általában pszichológiai kezelés alatt áll, attól olyan fekete (kockázat, és mellékhatás)... Viszont én sosem hasonlítok rá ebben az állapotban.. nézzétek csak meg... brrr....
- aieless
- Nem elérhető
Sajtóanyag ügyben:
Most hívott a nagymamám , hogy a körzeti TV (szerinte valami szegedi M1) délben adta az alakulóülésről felvett anyagot. A mamám szerint valami ,,manus beszélt" , kérdezem: Nagy Gergely? Mamám szerint igen És váltig állítja, hogy Lamorak neve alá azt írták ki, hogy ,,orvoshallgató". Mondtam, hogy ez hülyeség, de szerinte így volt Alá tudja ezt valaki támasztani???
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Azt hiszem számomra (és még azok számára, akik nem voltak ott ?) ez a legfurcsább topic az egész tolkien.hu fórumon! Minél több a kellemes visszaemlékezés én annál szomorúbb vagyok, hogy nem lehettem ott! De egyre vidámabb is leszek ezektől! Lassan már ott tartok, hogy egyik pillanatban a szomorúság miatt, másikban meg a nevetéstől folynak a könnyeim!
Azt hiszem én örülnék, ha pont olyan lennék mint az avaratom!
- Lamorak
- Nem elérhető
Tegnap este a szegedi Rádió 88-ban volt egy rövid beszélgetés velem... nagyjából ugyanazt mondtam, mint a sajtóanyag, úgyhogy majdnem az volt a szöveg, ami az MTI-ből mindenhová kiment. Azt ugye mondtam, hogy mindenki minden médiából vágjon ki és tegyen el mindent? majd egyszer összerendezzük őket az archívumba.
Más. Az lenne a legjobb a videó ügyében, ha lehetne eleve másolatokat kérni... gondolom, azért ez elég bonyolult lenne. Úgyhogy Vicnek igaza van, tegyünk egyet lerakatba Battinál, és majd azt lehet elkérni. Esetleg be lehetne digitalizálni (ne kérdezzétek, hogyan, nem értek hozzá; csak eszembe jutott), és akkor le lehetne tölteni vhonnan... Az egyszerű fényképekkel mi van?
A tudományos szekció minden érdeklődőjének üzenem, hogy nézzen be a Tolkien Tanulmányok-ba.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Brisa írta:
E. Eia Ayna írta:
Léli: Mi is És miért ne?Telcontar_Leli írta:
Brisa: Miért? És egyébként is kikérjük magunknak! És ti Eia?Brisa írta: 16) Eiával és Lélivel időnként célszerű vigyázni, különben egy idő után diliházba kerülhet az ember
Brisa: Miért pont diliházba? És miért pont Velünk+Lélivel kell vigyázni?
A kis ártatlan virágszálak...
Ha csak azt számoljuk össze, hogy Te (Eia) kinek a lábát "emelgetted", már tetemes bűnöd van, és okot ad arra, hogy vigyázzunk veled. És akkor még nem is beszéltem a "mi"-ről, meg a "miért"-ekről, amibe Léli is jócskán besegített.
Amúgy igazad van, az őrültekháza jobb kifejezés lett volna.
A kör bezárult... Olyan szépen mutat ez a piramis az idézetablakokból, nem?
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Javíts! (Vagy majd Mi javítunk )
"Ha csak azt számoljuk össze, hogy Ti (Eia) kinek a lábát "emelgetted", már tetemes bűnötök van, és okot ad arra, hogy vigyázzunk veletek. És akkor még nem is beszéltem a "mi"-ről, meg a "miért"-ekről, amibe Léli is jócskán besegítettek.
Amúgy igazatok van az, az őrültekháza jobb kifejezés lett volna."
Na, így már minnyár más
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Brisa
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Brisa: Miért? És egyébként is kikérjük magunknak! És ti Eia?Brisa írta: 16) Eiával és Lélivel időnként célszerű vigyázni, különben egy idő után diliházba kerülhet az ember
A kis ártatlan virágszálak...
Ha csak azt számoljuk össze, hogy Te (Eia) kinek a lábát "emelgetted", már tetemes bűnöd van, és okot ad arra, hogy vigyázzunk veled. És akkor még nem is beszéltem a "mi"-ről, meg a "miért"-ekről, amibe Léli is jócskán besegített.
Amúgy igazad van, az őrültekháza jobb kifejezés lett volna.
Brisa
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
En is reszt vettem az UHU jatekban de a legutolso fordulot mar nem tudtam megcsinalni mert epp egy szakadek szelen probaltam nem lezuhanni Tibetben
Laegolas
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Vic
- Nem elérhető
METRO Újság - 2002. június 17., hétfő
7. oldal
Megalakult a Magyar Tolkien Társaság
Alakuló ülését és konferenciáját tartotta a Magyar Tolkien Társaság Szegeden a hétvégén: a résztvevők szombaton az író műveiről hallgattak meg elemző előadásokat, vasárnap pedig megválasztották a társaság tisztségviselőit.
Az alapítók szándékai szerint a társaság szervezi, koordinálja a Tolkien-szövegek tudományos kutatását, segít megismertetni a közönséggel a művekhez kapcsolódó irodalmi, nyelvészeti, képzőművészeti eredményeket és alkotásokat.
Mindezeken túl rendszeresen tájékozódik a külföldön született eredményekről, kapcsolatot tart fenn a hasonló jellegű külföldi szervezetekkel, az irodalmi örökség kezelőivel és a Tolkien-tanulmányok nemzetközi szaktekintélyeivel. (MTI)
Nos, ami engem illet, én ebből a kis cikkből rögtön sajtóvágatot csinálok... Azaz kivágom és elrakom emlékbe.
- Gumipók
- Nem elérhető
- Liang
- Nem elérhető
Mindenesetre úgy gondolom,már az is nagy öröm,hogy az MTT megalakult.Gratulálok hozzá,remélem az egyik ilyen találkozón már én is ott lehetek .
Addigis maradok Tolkien őszinte híve.Nameg a tiétek is !!!!!!!!!
Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka
- Fíriel
- Nem elérhető
Az én avatarom egy kicsit hasonlít rám. De nem nagyon. Nincs se göndör, sem vörös hajam (sajnos). De a vonások egy nagyon icipicit hasonlítanak. Na meg nekem is van 2 fülem, orrom, szám, meg 2 szemem!
Fíriel
- JaMaN
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Pl szarvam sincs , meg a fogaim is sokkal rövidebbek
Ja, és nem vagyok pikkelyes, és tüzet sem tudok fújni
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- JaMaN
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ez döbbenet ...
Mindenkinek az avatárja egy idő után elkezd hasonlítani rá. Vagy talán mindenki egy idő után elkezd hasonlítani az avatárjára? /Én vajon mikor fogok úgy kinézni, mint egy letakart aranymosó tálon álló sólyom+ankh+rókabőr? / Morganáról és Vicről eddig is tudtam, de Anna és Sil, Aralataion, a ti esetetekben ez egészen meglepő módon így van.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Aralataion
- Nem elérhető
Nem lehet leírni a Tisza hűvös vizet a lábszáramon, vagy Gumipók langyos vizét az arcomon.
A halnali kószálást Szegeden nem lehet elképzelni. Ott kell lenni, és aki nem tudott most eljönni az legközelebb érezni fogja mindazt amit mi.
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Köszönök mindent! Köszönöm, hogy ott lehettem veletek, hogy jobban megismerhettelek titeket... És én egészen meghatódtam, hogy engem is jelöltetek, sőt, szavaztatok is rám.
Eia: Gratulálok az uhu-hoz! Csak most láttam a cikkben. Én 6. lettem.
A lábemelgetésért viszont még számolunk!
Azon én is meglepődtem, amikor kiderült, hogy Svindler avatárja egy tünde akar lenni... Mondjuk már az is meglepő volt annak idején, hogy nem egy ében kisfiú.
A fiatal házasok fantasztikusak voltak. Megnézném, mit szóltak reggel a kölcsönzőben a ruha elgörbült abroncsaihoz.
És persze ezer hantale a lovagias fiúknak, akik hazavittek kocsival, és így nem kellett végigsántikálnom a városon.
Szeged nagyon tetszett (a hőségtől eltekintve). Gyönyörű hely, engem Bécsre emlékeztet.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- JaMaN
- Nem elérhető
Végigolvastam a beszámolókat a találkozórol, és eléggé magam alatt vagyok, hogy nem tudtam ott lenni.
de ez kizárólag az én hibámból történt, nem is tudom el merjem-e mondani, hogy azért nem lehettem ott, mert elnéztem az időpontot:(
Szentül meg voltam róla győződve, hogy júliusban lesz, és nagyon meglepődtem ma, amikor azt láttam a főoldalon, hogy most hétvégén volt.
Viszont a következőre mindenképpen elmegyek, ha törik ha szakad, és ez nem fenyegetés volt:)
Üdv
JaMaN
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
A fizikatanárom mindig azt mondja, hogy az a a lány képző. Pölö: Adrián Adriána; Alex Alexa; (Tivadar Tivadara,) Csab Csaba (Ezt meg én nem hagyhattam ki )Svin írta: - hogy Csabanak hivnak (bocs Darkman , nem hagyhattam ki)
NajaSvin írta: - hogy a Miert?-re az a valasz: Miert ne?
- hogy Eia kitunoen lopakodik, es gancsol el masokat
És! Én nem elgáncsolok, hanem megemelem a lábad (az más kérdés, hogy lehet, hogy elesel ) De nem mindig sikerült..
Egyébkéntmeg: amióta az ofőm FGM (Frenczyné Gáncs Mária), azóta elment a kedvem a gáncsolástól, így 'csak' lábemelgetek...
Morgana: Én is örültem, hogy találkozhattam Veled
Amit még megtudtam: Svin avatárja egy tündét ábrázol
És még1szer: Batti: Ezt még visszakapod!!!
A gratokat köszönöm, és is grat minden uhusnak
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.