Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
22 éve 5 hónapja #64114 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Na, most kezdem el végigolvasni.. csak előbb
Batti: Ezt még visszakapod :twisted: :twisted: :twisted:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64086 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Akkor pontokba szedve, hogy szamomra mi derult ki a talalkozorol :)
- hogy a pannonhalmai kilatoba tunde szavak vannak bevesve
- hogy a Sotet Ur ekszerben utazik (bar ez eddig sem volt titok - en odzkodnak a tole kapott gyuruktol ;) )
- hogy lany vagyok (bocs Darkman :) )
- hogy Csabanak hivnak (bocs Darkman :D , nem hagyhattam ki)
- hogy informatikat tanitok...
- hogy a gyuruhordozo lany :) ez tenyleg meglepett
- hogy a Gumipokok vizipisztollyal jarnak
- hogy a Miert?-re az a valasz: Miert ne?
- hogy Eia kitunoen lopakodik, es gancsol el masokat
- hogy vannak akik mezitlab vagnak at Szegeden
- hogy Brisa futoszalag sebessegevel gyartja a papir tulipant
- hogy mar megint elfeledkeztem egy csomo mindenrol amit korabban kertek tolem...

Nagyon jo volt talalkozni Veletek! A tarsasag fantasztikus, minden remenyemet felulmulta. Meg mindig csak amulok. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vege, mikor belevagtam.
Mindent el fogok kovetni, hogy a kirandulason ott legyek. Remelem minel hamarabb sor kerul ra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64081 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Szia Szméeagol!

Ne bánkódj, a kapuk mindig nyitva állnak, gyere csak minél hamarabb, nagy nagy szerettel vár az MTT :) ))

remélem ezzel segítettem valami ;-)

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #64079 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Szia Morgana :)

"-az esküvőjéről elszökött fiatal párral találkozni éjjel az utcán, akikkel kapcsolatban a fiúk (Svin, Batti, Gumipók) első gondolata, hogy a férfi vajon biztos a vőlegény-e "

Dejó, erről mesélnél többet?

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #64065 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Sírok :cry: és nevetek :D ! Mérhetetlenül örülök, hogy megalakult az Magyar Tolkien Társaság! Nevetek azokon a csodás élményeiteken Szegeden, szívesen hallanék többet a portás bácsiról! :wink:
Sírok, mert nem lehettem ott ezen az alakuló ülésen! :cry: :cry: (Már előre sajnálom az anyukámat, mi vár rá ezután a kis fórum olvasgatás után :!: :evil: :evil: :evil: )
Bánatom legfőbb okozója mégis az, hogy egész nyáron nem leszek itthon és nem tudom mit fogok csinálni a a fórum nélkül, a Magyar Tolkien Társaság nélkül! :cry: (Ez a bánat nem fejthető ki smilékkel!)
Őszintén remélem, hogy mikor nyár végén haza jövök gond nélkül csatlakozhatom és részt vehetek a közösségi találkozókban!

Elég ennyi még jövök búcsúzni!

Szép álmokat

Több
22 éve 5 hónapja #64046 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Gyerkőcök!
Ez tényleg fantörpikus volt!!!
Lamorak vagy Batti: Ha bescannelem a kitöltött, aláírt belépőlapot, az jó lenne?
Ja, és bevallom az igazat: Azért van bekötve a kezem, mert hiányzik a gyűrűs ujjam! :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 5 hónapja #64044 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Aiya Mindenkinek és nagyon, nagyon nagy gratuláció az MTT megalakulásához!

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 5 hónapja #64035 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ai na vennui!

Ennél jobb alakulóülésen még soha nem voltam! (megj.: Eddig ez volt az első, amin részt vettem, de akkor is felülmúlhatatlan volt )
Én is kiemelném a résztvevők közül Lamorakot, mert nagyon is megérdemli. Nem kis dolog (helyesbítek: Nagyon Nagy Dolog) volt ennek az egésznek a megszervezése. Köszönet jár még Battinak az autózásért (ugye nem voltunk (nagyon) rossz utasok?). Gratulálok minden megválasztott embernek, hobbitnak, ...

A felsorolásokhoz még hozzátenném, hogy nem érdemes Szegeden akkor járkálni amikor éppen az aszfaltot csinálják, illetve azzal viszont vitatkoznék, hogy a portásbácsik rosszak (a nálunk lévő srác hajnali kettőkor talált nekünk egy kétszemélyes szobát). És ugye mindenki megjegyezte, hogy engem igenis érdemes követni?! ( :D )

Brisa írta: 16) Eiával és Lélivel időnként célszerű vigyázni, különben egy idő után diliházba kerülhet az ember

Brisa: Miért? És egyébként is kikérjük magunknak! És ti Eia? :wink:

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #64033 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Valaki elküldené nekem az Alapító okiratot?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #64015 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Mit tudnék még hozzá tenni?

Oh, jaj, ez van, ha az ember kora reggel még túl kómás ahhoz, hogy írjon és legközelebb csak este ül géphez...

Ez egyszerűen FANTASZTIKUS volt!!!!

Fantasztikus:
-egy olyan intézetvezetővel találkozni, aki nem hordja fenn az orrát és elvegyül, beszélget a 'hétköznapi emberekkel',
-Szegeden sétálgatni, 'ki tudja, hány fokos hőségben' is,
-rétest enni reggelire,
-találkozni Svinnel és Eiával, akiket már eszméletlenül régen ismertem a fórum(ok)ról és eddig még nem találkoztunk,
-az esküvőjéről elszökött fiatal párral találkozni éjjel az utcán, akikkel kapcsolatban a fiúk (Svin, Batti, Gumipók) első gondolata, hogy a férfi vajon biztos a vőlegény-e
-kocsit navigálni
-az egyik pillanatban Garfieldről és Kázmérról, a másikban a szegénységről és az elnyomásról beszélgetni,
-kölcsönkérni Vic kameráját és orv-képeket csinálni
-normális helyen aludni
-a halálkomoly és fontos pillanatokban elcsattant poénokon felszabadultan nevetni
és
-EGYÜTT LENNI VELETEK!!!!!!!!!!!

És emellett köszönöm, hogy beválasztottatok az elnökségi tagok sorába, igazán magtisztelő, de főleg megható a bizalmatok, igyekszem minél jobban és teljesebben megszolgálni. Érzem, hogy igazán jó csapat vagyunk, és nagyon tudunk majd együtt dolgozni.

Annyi mindent mondanék még, tanulnom kéne, de ehelyett fülig érő mosollyal közlekedem és úton-útfélen újságolom, hogy megalakultunk.

VIVA MTT!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!

Morgana

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 5 hónapja #64011 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Azt hiszem, hogy már mindenki mindent leírt előttem, ÉSzAH szavaival élve megelőztetek... :oops:
Így jár az ember lánya, ha a hőségben inkább egy napágyon "küzd az elemekkel" (OFF: szabin vagyok 8) ) mint a net előtt hűsöl... :oops: :wink:
Annyit azért nekem is kötelező leírnom, hogy remekül, valóban nagyon-nagyon remekül éreztem magam, a szervezés és a vendéglátás csodálatosan sikerült, remek kis csapat lettünk így együtt. :D :D :D
Én is tiszta szívből gratulálok minden megválasztott tisztségviselőnek és bízzunk Dae-elena prófétai képességeiben: az MTT 100. évfordulójában! :wink: :D

A videóról annyit - mielőtt a privim megtelne udvariasan érdeklődő kérdésekkel :wink: 8) - , hogy kb. 2 órányi nyersanyagom van, de ezt még meg kell egy kicsit nyesni, hogy a használhatatlan részeket kiszedjem belőle. Azt előre hozzá kell tennem, hogy az én kamerám nem csodamasina (kb. 10 éve szadizzuk már szegényt), mint Sötét Úré - s bár PR filmkészítésből valamikor ötösre szigorlatoztam - ez valóban egy amatőr felvétel lett. De nézhető és használható - emléknek mindenképpen megfelel.
Akit érdekel a felvétel, természetesen átveheti. ÉSzAH-val arra jutottunk, hogy az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha Battinak eljuttatnák egy eredeti példányt és tőle lehetne elkérni és cserélgetni, továbbadni stb.
Így megkímélnétek engem a sorozatos átvételektől, Battinál pedig maradhatna egy olyan példány, amit bármikor elő lehet venni a későbbiek során.

Több
22 éve 5 hónapja #64001 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Másik MTTA másik társaságnak vagyis a képviselőjének gyorsan összedobtam egy levelet és holnap fel is adom a címére vagy még ma.

Belépés agen: Aki be akar lépni dobjon egy mélt vagy egy üzenetet itt és (előbb vagy utóbb) küldök egy belépési nyilatkozatot, amelyet ki töltve aláírva vissza kell küldeni nekem (postán). Valamint a tagdijat kell majd befizetni ha meglesz a bankszámlánk. Addig türelem. A tagdij 1000ft/fő/hónap, az önálló keresettel nem rendelkezők ebből 50%kedvezményt kapnak és tagdijmentesség is kérhető különleges esetekben.

A címem: Blahota Attila 1192 Budapest Bercsényi u. 84/II 1. em. 7.

"Kane o Keizai Suru"

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #64000 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Most én is áradozom egy sort, persze most is elkéstem vele, bár gondoltam arra hazafelé menet, hogy beugrom az utcánkban található netcaféba, de nagyon szólított a természet, úgyhogy most annyit, hogy:
Óriási, fantasztikus, nagyszerű alakuló ülésünk volt!
És én nagyon büszke és boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek az egésznek, fantasztikus volt ez a hétvége!
És az már szinte hihetetlen, hogy mennyire simán ment minden, nagy-nagy gratuláció a szervezőknek!

Sokmindent nem tudok hozzátenni Yavanna, Brisa és Rayan élmény-felsorolásához, én a hajnali hazasétákat élveztem nagyon, mikoris végigénekeltük az utat, szóval a zenész szekciónak én különösen örülnék!Egész kis kórus alakult a végére (Léli, Nazgúl, Ari, Gillz, Gumipók és a többiek)

Végezetül köszönet mindenkinek ezért a néha teljesen őrült, máskor pedig nagyonis komoly, hol megható, hol vidám hétvégéért, találkozunk a MTT táborban, remélem nagyon sokan leszünk!

Több
22 éve 5 hónapja #63998 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Megvan a titokzatos régi Tolkien Társaság-- legalábbis egy nyomuk:
www.tolkien.art.pl/teksty/organ.htm , lentebb a 'Wengry'-nél... és itt van Farkas Zoltán is. Nos, jó lenne írni neki egy e-mailt, bár nem hiszem, hogy él még a címe...

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #63995 Írta: Batti
Új tagok felvétele: Ha nálam jelentkeznek itt vagy mélben akkor küldök jelentkezési lapot. Azt kell nekem visszaküldeni kitöltve aláírva, valamint a tagdijat befizetni. A tagdíj befizetésével várni kell amíg az egyesület számlája megnyitásra kerül. Az pedig kb 1-3 hét már ha a bíróság el nem megy nyaralni. Vagy túl sok bank tolong nálunk, hogy náluk nyissunk számlát. Amire valljuk be nem sok esély van. Tehát türelem a jelentkezési lapot elküldöm, a többit meg majd idejében.

UHU: Mégegyszer gratula Eianak. Fel van ám jegyezve. De ha jól láttam Eián és rajtam kívül más is részt vett a Tudor keresőn. Elő a farbával ki volt még ott?

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #63993 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lam: Szerintem nagyon jó ötlet ez a Zene-topik! Svin nemrég javasolta, hogy csinál a Kreatív szekciónak egy külön főkategóriát (szerintem a tudományosnak is lehetne). Ha benne vagytok, akkor megkérem, nyissa meg ezt az új topikot, úgy is tartozom neki még egy levéllel.

Tudom (és szerintem tudjuk is), hogy nehéz napok voltak számodra. Ahhoz képest mesterien helyt álltál! Remélem azóta sikerült kipihenned magad. (Pesten kellemesebb az idő, mint Szegeden.)

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #63989 Írta: Lamorak
Látom, nagy a lelkesedés-- a Szegedhez készült használati utasítások nagyon találnak (nyáron tényleg nem arra való ez a város, hogy aludni lehessen benne...). Most voltam a szegedi Rádió 88-ban, ma este adják be a nagyjából 10 perces beszélgetést egy kulturális magazinban. A szegedi újság szombaton hozott egy a sajtóanyagból összerakott kis cikket. Mindenki figyelje a médiát, és tegyen el mindent, archívumot kell csinálni....

Továbbiak:
1. Elfelejtettem mondani a tisztségviselőknek, hogy az MTI kért rólunk egy kis anyagot; jó lett volna, ha mindenki megírja magáról, mit akar az MTI tudomására hozni. Így szorít az idő és a hírérték, én fogom megírni... mindenkivel nagyon tisztességes leszek, ígérem (és persze berakom ide).
2. 11 után csak akkor kapcsolok ki, ha 7-kor keltem, egész nap 40 fokban rohangáltam, legközelebb este 8-kor ettem, és közben rádiónak-tévének nyilatkoztam, előadtam, elnököltem és vitát vezettem (déli kávé nélkül). Ez viszonylag ritkán fordul elő-- hogy, hogy nem, sikerült éppen kifognotok egy ilyet...
3. Eiának nagyon gratulálunk! Megvan az első konkrét eredményünk!! Kérem mindenképp jegyzőkönyvbe venni...
4. Egy ötlet: ha már ennyire bejött a gitáros-énekes dolog, javaslom, nyissunk egy Zene csoportot a kreatív blokkban! Gondolom, mindenki, aki gitározik, gondolt valamikor arra, hogy egy-egy Tolkien-versre akkordmenetet és énektémát csináljon (én is); de persze elképzelhetők más dolgok is-- pl. a Versesek is írhatnak eleve dalszövegnek készülő dolgokat, és lehet együttműködni a megzenésítéssel, és így tovább. Én magam tapasztalatból tudom, hogy dalszöveg és vers közel sem ugyanaz, és nekem is lennének (illetve régen voltak, de még nem felejtődtek el teljesen) ötleteim. Szóval mit gondoltok?

Borzasztó jó ám látni, hogy ennyire tetszett nektek a buli... :D

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #63986 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hát, nem sok újat tudok itt már mondani. Megelőztetek. (Ez van, ha az ember a Tolkien Társaság megalapítása után 24 órával vizsgázni kényszerül.) :-) Csak ismételni tudom az előttem szólókat, de ezúttal muszáj: Remekül éreztem magam. Köszönöm ezt a remek hétvégét mindenkinek, aki ott volt, mert nagyon ott voltunk ám! :-)

De rögtön bele is csapnék a lecsóba egy-két kérdéssel, felvetéssel.

1. Sötét Úr, Gandalf, mit gondoltok mikor tudjuk megnézni a képeket?

2. Mindenki, aki csinált fényképeket! Majd valamikor össze lehetne jönni és megnézegetni egymás felvételeit.

3. Az új tagok milyen procedúrával léphetnek be? Hogyan kell jelentkezniük, kinél, stb???

Egyelőre ennyi jut az eszembe, de ne örüljetek, lesz még. :-) ))

Üdv mindenkinek!

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #63975 Írta: Batti
Mindenképpen szót érdemel.
Új Társaságunk egyik tagja E.Eia Ayna (Bogdán Réka) 4. lett az UHU könyvklub által meghirdetett Tolkien Tudora versenyen, (a bátyja pedig második). Gratulálok neki, igen dicséretes munkát végzett. [size=9:15bdt5ig]Sajna jómagam csak a 49. lettem, szégyen és gyalázat. Mentségemre legyen mondva nem fordítottam elég figyelmet a dologra.[/size]

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #63969 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Rayan listájának kiegészítése:

11) Gumipók neve (pontosabban annak története) nagyon megéri a kakaót!
12) A fiúk finnyásabbak, mint a lányok (tisztelet a kivételnek)
13) aki imádja a sebességet, javaslom üljön be Batti mellé a kocsiba éjjel 1 és 2 között (a biztonsági övet célszerű bekapcsolni)
14) Lam-nak nem érdemes kérdéseket feltenni 11 után, ez különösen akkor igaz, ha túl keveset aludt (és túl sokat ivott), különben a válasz mindig ez lesz: "Mit tudom én!" (jellegzetes Lamorak-hangsúllyal)
15) a Tisza másik irányba folyik, mint a Duna (legalábbis bizonyos szemszögből nézve)
16) Eiával és Lélivel időnként célszerű vigyázni, különben egy idő után diliházba kerülhet az ember
17) kiderült az is, hogy Battit még Eru is elnöknek teremtette (csak ostor ne kerüljön még véletlenül se a kezébe)
18 ) amikor az ember a közeli cukrászdába akar menni fagyizni, akkor az éjszaka sétálgató emberek útmutatása alapján a fél Szeged körbejárása után jut csak el oda (ja, és tájékozódás gyanánt jobb a lányokra hagyatkozni :wink: )
19) Szegeden nem lehet jót és sokat aludni (arra ez a város alkalmatlan)
20) a várost járva, az ember gyakran találkozhat ismerősökkel (pl. szülőkkel, volt tesi tanárokkal)

+ 1 A társasággal vigyázni kell, mert ha egyszer elkezdenek követni valakit, akkor nem nagyon nézik, merre mennek (az volt a szerencse, hogy nem Svinnel nem kezdtünk beugrálni a hídról a Tiszába, különben az egész társaság jött volna utánunk :lol: :lol: :lol: )

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #63968 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rayan írta: A végéről viszont hiányoltam ezt: Batti hatásos zárómondata/i, tapsvihar, éljenzés, fütty-fütty. Kár, hogy elég hamar szétoszlottunk.

Rayan, teljes mértékben igazad van! Csak sajnos a vonatindulás meg ilyenek elég sok mindenkinek közbeszólt, meg már sztem mindenki az ágyikójáról ábrándozott legfőképp... :wink:
Így most szóljon itt egy virtuális taps + fütty-fütty magunknak, meg egy virtuális vállveregetés Battinak. 8)
(Jah, meg én is tartozom még Lamoraknak egy köszönettel a szervezésért, helybiztosításért, - + a segítségért az előadásomhoz! - mert tegnap ez elmaradt... :oops: :D )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #63965 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nekem meg megfájdul a szíveckém, olvasván titeket :(

Gratulálok a megalakuláshoz! Viszlát a 100. évfordulón! (addig min. megmaradtok) :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #63963 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

1. Hadd köszönjem meg Nektek ezt a 2 nap csodát! Szeretettel gratulálok minden tisztségviselőnek, és éljen minden alapító és leendő tag! Nem áradozok többet, úgyis tudja mindenki, hogy a jó szervezésnek és csapatnak hála az MTT Alakuló Ülése remekül sikerült. Előadások nagyon ott voltak, a vasárnapi formalitások pedig ímmel-ámmal ugyan, de hálisten lezajlottak :) A végéről viszont hiányoltam ezt: Batti hatásos zárómondata/i, tapsvihar, éljenzés, fütty-fütty. Kár, hogy elég hamar szétoszlottunk. És külön köszönet Lamoraknak! (És Svinnek, hogy hazakísért minket ;) )
2. K meleg volt, amit csak újságokkal és mappákkal lehetett kibírni. (gyk.:a légáramlatot biztosították.)
3. Szeged gyönyörű. Gondolkozom rajta, hogy nem az ELTE-n tanulok tovább.
4. Alig ettünk, viszont a napi 3 liter folyadék bőven megvolt.
5. Most már tényleg elindultunk az úton...A Nilder Eldaronnak igazsága van; brutális lesz, mikor majd 30 év múlva az unokáinknak meséljük, hogy alapító tagjai voltunk a világhírű Magyar Tolkien Társaságnak :D :D :D
6. Kíváncsian várjuk az elkészült médiaanyagokat :twisted:

A többi részletkérdés. :P
Top 10 tanulság (2 napi tapasztalataim alapján):
10. Gumipók és Franky egy valamiben utánozhatatlanok. :mrgreen:
9. Tűrd föl a gatyád, mielőtt beleesel a Tiszába.
8. Ne vegyél fel zoknit/magassarkút/hosszúujjút. Egyáltalán: ne vegyél fel ruhát.
7. Lamoraknál a holtpont 11 órakor áll be.
6. Ne lövöldözz vízipisztollyal, mer' "véged van, mint a botnak".
5. Ne igyál túl sokat, mert nem tudsz hazamenni.
4. Svin, ha cipőt akar váltani, hazamegy, és ruházatot vált. (is)
3. Ne várj túl sokat egy olyan Tolkien Társaságtól, amely legfontosabb feladatának a legyezgetést tartja.
2. Ne add a Sötét Úr kezébe a Gyűrűt, mert rögtön odaadja a Gyűrűhordozónak.
1. Gondold át az életed, mielőtt alakuló ülésre mész.

A fontossági sorrend tetszőleges :twisted:
"Új nap mindig jő,
felszárad az izzadtsááág,
hol volt hol nem volt, rímmel így dalolt
a Magyar Tolkien Társasááág." :mrgreen: ;)

Csók, Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #63962 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Szijasztokk!!

Hát nemis tudom, hogy mit tudnék hozzátenni....
Fantasztikus élmény és boldog pillanatok.
És ezzel még a közelében sem jártam annak a hangulatnak ami a hétvégét jellemezte. Nemhiszem, hogy sok társaság alakulóülésén énekeltek kórusban gitárkisérettel az alapító tagok ::::)
Nagyon örülök, hogy köztetek tölthettem ezt az időt, és azt a megható - bár merész::::) - döntést, hogy beválasztottatok az elnökség tagjai közé.
Annálisinkább , hogy egy ilyen felelősségteljes beosztásra méltónak találtatok annak ellenére, hogy a megválasztásunk percei utáni első tevékenységemben papírrepülőgépet dobáltam a frissen megválasztott elnökünk és elnökhelyettesünk feje fölött::::) Csak az a kár, hogy a vizipisztoly a kocsiban maradt vasárnap::::)
Remélem még sok összejövetelen csalhatok mosolyt az arcotokra.

Őszinte barátsággal mindannyiótok felé:

Gumipók és a vizipisztoly!!!...
vagy Vizipók és a gumipisztoly...nemnem
Gumivíz és a pisztolypók.....
Pókvíz és pisztolygumi....hogyisvanez?::::))))

Több
22 éve 5 hónapja #63961 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
ÉLJÜNK!!! ÉLJÜNK!!!
Éljen az MTT, éljen Lamorak, éljen Batti, éljenek a tisztségviselők, éljen Emil, éljen Szeged, éljen a barkoba és Szauron levágott ujja :) , éljen a Tisza, éljenek a portások, éljen az egyetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJÜNK!!! ÉLJÜNK!!!

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #63956 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Mindenki!
Tisztelettel jelentjük, hogy jópár perc után rájöttünk, hogy Győrben is van Metro. 8) :arrow: Lesiettünk az állomásra, és nem volt. Úgyhogy majd megnézzük a Tescoban (esetles Sparban), hogy van-e és mi benne vagyunk-e. (Anna: Te láttál ma metrot?)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #63955 Írta: Bard
Bard válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdv mnindenkinek!

Először is bemutatkoznék, Kazár József vagyok civilben a www.aurin.hu netes fantasy újság egyik szerkesztője. Ezúttal is köszi Lamorak a meghivást. Az Aurin képviseletében, aki még nem tudná hárman voltunk jelen, "szakállas úr", plusz két nem "alkalomhoz illően" öltözött egyén... :-)

Lamorak, valamiért meg volt győződve róla, hogy alapító tagként jöttünk, de mivel az előzetes szervezésben nem vettünk részt, meg a népeket most láttuk először, stb. Szóval egyenlőre csak megfigyelőként élvezkedtünk...

Azonban csupa pozitív élmény, nagyon jól csináljátok, előadások nagyon tetszettek, sőt remélhetőleg majd valamilyen formában, tagként, szerény képességeim szerint én is besegítek. Bár igazándiból én is csak az olvasói oldalról tudok a témához hozzászólni... :-)

udv,
Bard

Több
22 éve 5 hónapja #63945 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Mielőtt bármit írnék, minden pesti emberke sűrgősen szerezzen be egy metró újságot. hetedik oldal közepén viszonylag nagy cikk. Olyan jó újságban is olvasni, hogy vagyunk! :D

A hétvégéről szólva, csak azt tudom mondani, hogy leírhatatlanul jól éreztem magam. (Ennyire jól még soha sehol, senkivel. :) ) Lehet, hogy Eru is besegített, de azt hiszem, ezt a remek hétvégét csak magunknak köszönhetjük. Úgy sajnálom, hogy a búcsúzások mindig olyan gyorsra sikeredtek. Én alig akartam elmenni az ajtóból. A hazaút azért kicsit helyretett, mert a hőségen kívül másra nem igen bírtam koncentrálni. Otthon viszont egy órán keresztül áradoztam rólatok a telefonban anyukámnak. :D ( Cica: Köszi a tigrist! Nagyon jól aludtam vele, de azért a szőrös, fekete falvédő az igazi, ugye Darkman? )

Sokáig éljenek a halcicák, Emil, a vizipisztoly, a Tisza (Batti: megvan az összes lábujjam! :) ), a szegedi pincérek, a kimért bor (Nem is olyan rossz Lamorak, ellentétben a savanyú sörrel :? ), a pipa, a portásbácsi, a villamosok és a gáláns fiúk!!!!

És még egy nagyon nagy köszönet illeti az Egyetemet, illetve a tanszéket a hely biztosításáért, és a szuper fogadásért. Megmentett minket az éhhaláltól. :)

Nagyon sok szeretettel gondolok rátok, és olyan jó lenne minél előbb újra találkozni!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #63932 Írta: E. Eia Ayna
Üdv!

Most úgy nagyjából van időnk, de már erőnk nincs további privi-írásokra..
Mégegyszer mindent köszönünk! :D
A kinevezésekhez és előadásokhoz: Gratulálunk!

(Lam: Várom :D :wink: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #63931 Írta: Lamorak
(Csak egy nagyon gyorsat, mielőtt elmegyek kifizetni a kolikat, meg mentegetőzni a rektoriba a fal miatt...)

Mindenekelőtt meg kell mondjam, hogy bár lehet, hogy néha nem látszott rajtam, de iszonyatosan élveztem az egész hétvégét (a konferenciák nagy kedvenceim), nagyon jó volt találkozni és együtt dolgozni veletek-- a kihagyott Tisza-partot és egyebeket sajnálom, de nekem egész napos rohangálás után már nem volt hozzá energiám. Külön örülök, hogy ennyien itt voltak, a legkisebbektől a legnagyobbakig, és hogy mindannyiótoknak tetszett a dolog. Nagyon jó volt olyanokkal is találkozni, akikkel már régen ismerjük egymást virtuálisan, de személyesen még nem sikerült találkozni. És természetesen köszönöm én is a bizalmat, hogy elnökhelyettesé választottatok; mondanom sem kell, hogy akárcsak Batti, én is mindent megteszek azért, hogy erre a bizalomra rászolgáljak. Várom a képeket és a videókat (Sötét Úr, az új Völgyzugoly címét kellene majd belerakni a levélpapírba... csak hogy rögtön legyen munka), és du. megyek az egyik szegedi rádióba beszélgetni, meg leadom az MTI-nek a megválasztott tisztségviselők infoit.

Amint lesz időm, bővebben és személyese(bbe)n is (Eia :wink: ),

Lamorak
(Aristotelés)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.886 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére