Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
22 éve 5 hónapja #62306 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ok meghajlok a köz akarata előtt, legyen holnap! :? (A fancsali pofa természetesen a szituációnak szól és nem nektek!!! Annak külön örülök, hogy kilépek a lakásból és láthatlak titeket! :D ) De ha meghúznak kedden, akkor egész hétvégén a siránkozásomat fogjátok hallgatni! :twisted:
Szóval mikor legyen? Hasraütésszerű javaslat: 15.00? És hol? Valami beülős hely, ahol lehet dumcsizni, meg egyeztetni? Pl Cica és Dark' tuti ismerik a Dharsant! (Kérdés, hogy melyiket a 3 közül?) Szóval?

"Aure entuluva!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #62289 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Holnap? Mikor??? :roll: Kora délután legyen... Légyszi!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #62258 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
JÓ A VASÁRNAP !DDFGJ

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #62256 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Yavanna írta: ÁFONYA NE TEDD EZT VELEM!!!! Bármikor a héten, csak NE hétfőn, vagy kedden délelőtt!!! Könyörgöm! Akkor van az a ritka sz*r vizsgám, államelméletből, amiről tegnep írtam! (Ok akkor még úgy volt, hogy hétfőn lesz, kedd lett belőle, de ez már végleges!) :cry: :cry: :cry:

Ööö.. nem hétfőt beszéltünk meg? :oops: :oops: Világért se hagynálak ki a dologból, de nekem meg csüt. a szigorlat, és kedd-szerda gázos lenne... és mit szólnál(tok) a vasárnaphoz? :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #62253 Írta: Yavanna
ÁFONYA NE TEDD EZT VELEM!!!! Bármikor a héten, csak NE hétfőn, vagy kedden délelőtt!!! Könyörgöm! Akkor van az a ritka sz*r vizsgám, államelméletből, amiről tegnep írtam! (Ok akkor még úgy volt, hogy hétfőn lesz, kedd lett belőle, de ez már végleges!) :cry: :cry: :cry:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #62250 Írta: Áfonya

Darkman írta: DEKORÁCIÓ ! ! ! ! ! :!: :!: :!:

Aki Deko's, jelezze, hogy szeretne-e egy megbeszélő talit Szeged előtt, s ha igen, akkor mikor érne rá!
Véleményem szerint mindenképpen kéne tartani egyet. Ki mit hoz, mik az ötletek...stb.

Dark: most hétfőre gondoltunk, én legalábbis akkor ráérek! Mondjuk kora du. valamikor?

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #62248 Írta: Álmos
DEKORÁCIÓ ! ! ! ! ! :!: :!: :!:

Aki Deko's, jelezze, hogy szeretne-e egy megbeszélő talit Szeged előtt, s ha igen, akkor mikor érne rá!
Véleményem szerint mindenképpen kéne tartani egyet. Ki mit hoz, mik az ötletek...stb.

ÜDvike

Darky

Több
22 éve 5 hónapja #62243 Írta: Álmos
Nem tudom letőteni a plakátot VZ-ről, azonkívül, én miért nem kaptam plakátpt brühühűűű :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #62218 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Plakátok kitéve! Várom a többit!
RPG.Hu-val vigyázzatok, nehogy elvegyék Vz-től a fontosabb anyagokat! Nem szabad túl sokat tudniuk...
Jó lenne, ha valaki elválalná, hogy képviseli Vz érdekeit az alakulóülésen...

Több
22 éve 5 hónapja #62216 Írta: Áfonya
Húúú, gyerekek, király a plakát! 8O 8) Ezt aztán tuti észre fogják venni - gratula! Lehető leghamarabb szórok belőle itthon is. :wink:
Jah, a nagy rohanásban még nem is mondtam, hogy Brisa tagjelölését én is támogatom! :D

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #62176 Írta: Yavanna
Húha! Fogadja elismerésemet mindenki, aki a plakát készítésében közreműködött! Eszméletlenül jól sikerült! :D Ha ez nem hívja föl az emberek figyelmét, akkor aztán semmi! :wink:

Brisa: Ha jól értelmezem a dolgok állását, akkor Sötét Úr logója lesz az, ami a leendő Társaságot a hivatalos papírokon képviseli, hiszen az univerzálisabb, fekete-fehérben is mutat, fénymásolható stb.-stb. Viszont Gumipók tervezete lezs az embléma, ami -lévén, hogy eredetileg is színes- pont egy ilyen anyaghoz illik. És semmi kétség, nagyon jól mutat! :D

Még egy kérdés: Most akkor mi a helyzet a sajtónak szánt anyaggal? Én csak azt láttam, amit Lamorak itt közzétett; de ha minden igaz vannak módosítások is nem? :roll: Valaki legyen olyan jó és légyszi' küldje el a végleges verziót, ha van már ilyen!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #62167 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Eszméletlen jó lett ez a plakát :!: (Magamnak is kinyomtatok egyet belőle. :roll: )
Csak azt nem értem, hogy miért nem Sötét Úr logója van benne. (Nem mintha nem lenne szupi a plakáton Gumipóké, csak azt hittem Sötét Úr logóját választottuk.)

Szméagol: Egyrészt még se MTT, se számla nincs. Úgyhogy kénytelen leszel még várni. Reméljük nem sokáig. :roll: :wink:
Akár az egész éves tagdíjat befizetheted egy összegben.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #62152 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszönöm, hogy eloszlattátok a kétségeimet!
Egyre jobban tettszik ez az MTT dolog!
Sürgősen adjátok meg a címet amire a tagdíjat lehet küldeni, minél gyorsabban, mert én egész nyárra elutazom és nem látom a fórumot! Nem szívesen várnék őszig a tagsággal. Ha lehet több hónapra előre fizetném. Lehet?

Több
22 éve 5 hónapja #62126 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lamorak üzeni, hétfőig csak telefonon lesz elérhető.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #62058 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Halihó!

Asszem ÉSzAH írta, hogy valamiféle jegyzőkönyvet, vagy mit kapunk... Ez realizálódott már? Mert én nem kaptam semmit... :( (Bocs, ha türelmetlen vagyok)

Lamorak: előadás ment, szállásfoglalással együtt. Majd még mindjárt megnézem a vonatot, aztán letámadlak a kérdéseimmel: hogyan jutok el a szállásra? Onnan a helyszínre? stb. stb. Bocs, de utoljára talán ha öt éve jártam Szegeden...

Továbbra is kérném, hogy mindenféle cuccot küldjetek át mailben, légyszi! Teljesen tájékozatlannak érzem magam: adatgyűjtés, meg jegyzőkönyv, meg ilyenek. Én csak a logokat kaptam meg. :(

Főleg az lenne számomra fontos, hogy kb. mikor kezdődnek az előadások, tehát egy nagyjábóli időtervet, mert valószínűleg jönnek vendégeim, akik aznap érkeznek, és tudniuk kéne, mikor... meg hol... meg egyáltalán... :D

Üdv:
Dínchamion

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 5 hónapja #62057 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A plakát javított változatát is körbe küldtem, az elsőre egy elegáns mozdulattal eresszétek rá a delete-gombot. :-)
Bocsi a hibákért, munka és vizsgák mellett próbáljuk valahogy teljesíteni vállalt feladatainkat, és ez néha bizony kapkodáshoz vezet.

Igen, Áfonya, úgy gondoltam, hogy neked csak az x-eket kellene összeszámolnod és az eredményt rávezetned a jegyzőkönyvre.

Brisa, oké, akkor felvettem a te adataidat is az alapító tagok listájára. Gondoltam, hogy így fogsz dönteni, végül is jelöltek téged, de azért jobbnak láttam megkérdezni.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #62051 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
SÜRGŐS ÉS FONTOS!!!

A plakát nagyon szép, remekül fog mutatni... már másolom is.
Viszont:

Kérek mindenkit, aki a plakátot terjeszti, hogy mielőtt kinyomtatja és teleszórja vele a világot, javítsa ki Word-ben a benne lévő gépelési és helyesírási hibákat.

1. 15-16-án (nem kell pont!!!!!)
2. kerekasztal-beszélgetés (kötőjellel!!!)
3. Utolsó bekezdés: tagjainK közé (nem tagjain közé)
4. A telefonszámom 20-588-5863 (nem 30!!!!)

Ebből a telefonszám a legfontosabb, azt akár kézzel is javítsátok át, mert különben az egész kontakt-dolognak semmi értelme. Egyébként meg akár az e-mailt is rá lehetett volna tenni.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #62022 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hmmm. ez a Tolkient-berakjuk-e-vagy-ne kérdés.. Én elsőre mindneképpen egy határozott ,,Ne!" választ adnék, mert hitem szerint ennyit el lehet várni a sajtótól. na de mi van, ha nem lehet?
Úgy értem, mi történik, ha nem rakjuk bele, és a sajtó mégsem képes utánanézni? mert elképzelésem sincs :mrgreen: Na jó, ilyesmiben nem kell ám rám hallgatni! :)
Másrészt viszont, ha berakjuk, és mégis utána tudtak volna nézni, akkor mi van? nem hinném, hogy túl nagy baj. Á a fene ismeri ezen ki magtá.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #62015 Írta: Áfonya
Hali mindenki!

Az eheti három darab gyomorforgató vizsga után jelentem, hogy visszatértem, és igyekszem jobban követni az eseményeket!
:D
A jegyzőkönyvvezetés dolgában még fogok értetlenkedni egy sort, készüljetek fel! :wink: :lol:
ÉSzAH: köszi a segítséget! A szavazólapos dolgot úghy gondolod, hogy mindenki x-el, én meg összeszámolom? Az jó ötlet lenne! 8)
A sajtóanyagot ma este átolvasom, de biztos nagyon jó - bízom bennetek.
Bocsi, ha ezt már megválaszolta vki, de a szórólapok mikorra várhatók? Már elterveztem, hova aggatom ki őket... 8)

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #61974 Írta: Lamorak

Gandalf írta: BePe írt, hogy az RPG.HU egyik szerkesztőségi tagja jelen lesz az alakuló ülésen, s képviseli a lapot! Kérnek azonban részletesebb tájékoztatást!

Nagyon jó, ha kész lesz a program, ők is kapnak majd egyet. Ez az illető nálam még nem jelentkezett, de ha kér szállást, akkor ajánlatos lenne neki... Egyébként nagyon örülök, hogy szélesedik a horizont.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #61962 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hűű, de komoly szervezés folyik itt!!!!!!! :D A 12-énhez tényleg nem kell pont, azt még én is tudom...
Sötét Úr: Értettem, igen, Uram, igen!!!!!! Jóbarát, befizetés, belépés! :lol:
Fru :)

Több
22 éve 5 hónapja #61957 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Visszatértem! Egyenlőre...
BePe írt, hogy az RPG.HU egyik szerkesztőségi tagja jelen lesz az alakuló ülésen, s képviseli a lapot! Kérnek azonban részletesebb tájékoztatást!
Az anyagokat akkor várom, de lehet, hogy a hétvégén elutazom!

Batti: A Vz-s anyagban van egy hiba, még nem javítottam: Tolkien apja NEM katonai szolgálatot teljesített Afrikában... Sorry. :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #61939 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

ÉSzAH írta: Brisa, van egy kis gondom. Te is szerepelsz a jelöltek között, de az adatkérésnél jelezted nekem, hogy nem kívánsz alapító tag lenni. Viszont jelölt csak alapító tag lehet. Most akkor mégis?

Akkoriban még tévedésben éltem. :oops: Kevertem a szezont a fazonnal. :oops: De aztán Fin felvilágosított és azóta meg vagyok világosodva és értem a dolgokat. :D :lol: Szóval szeretnék alapítótag lenni. Az mindenképp.

Én is úgy tanultam, ahogy Lamorak felesége mondja. Az már máskérdés, hogy ennek ellenére becsúszik egy-egy pont oda, ahová nem kellene. :roll: :lol:

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #61922 Írta: Lamorak

Batti írta: Az események dátumának írás módjáról most, hogy kérdésessé vált megkérdeztem másokat is és mindenki az általam használt módot mondta jónak. Ezt azért is jónak tartom mert a dátumban a nap sorszám és mint ilyen dukál neki a pont. Úgyhogy maradok ennél.

Nos, akkor valamennyien rosszul tudják... az én feleségem 3 éve tanít helyesírást magyar szakosoknak, és ebben természetesen a számnevek/dátumok/stb. helyesírása is benne van. Ő határozottan azt állítja, hogy ebben az esetben nem kell a pont, mert a kötőjel funkcionáls a sorszámnév jelölésére: 12. (magában, =tizenkettedike), de 12-én. Meg lehet nézni a helyesírási szabályzatban.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #61921 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A sajtóanyagba, már amelyiket én küldtem vissza és szerte, én tettem bele azt az ominózus életrajz kivonat kivonatot. Amenyiben tévedések vannak benne, akkor ezúton is megkövetek mindenkit. Mentségemre legyen mondva, mivel nem volt nálam a Carpenter és nem néztem utána minden ténynek és adatnak amit leírtam, a Völgyzugolyi információkat vettem alapnak. Nos gondoltam arra, hogy behozom a munkahelyemre a könyvet de azóta elszaladt felette az idő(nem a könyv felett). Én is gondoltam a HoME-ra, már nem emlékszem miért de kihagytam. Talán azért mert azt gondoltam, hogy az ujságírók nem szeretnek olvasni. Talán el sem jutnak a második oldalig. Bocs ha ezt egy ujságíró olvassa a jelenlévők mindig kivételek. :lol: Az események dátumának írás módjáról most, hogy kérdésessé vált megkérdeztem másokat is és mindenki az általam használt módot mondta jónak. Ezt azért is jónak tartom mert a dátumban a nap sorszám és mint ilyen dukál neki a pont. Úgyhogy maradok ennél. Az, hogy legyen-e benne és hol valamint mekkora terjedelemben életrajz, azt döntsétek el. Azért voltam önszorgalmas mert épp itt említette valaki a hiányát.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #61906 Írta: Lamorak

Vic írta: Ez így igaz, ez a sajtóanyag, aminek a sajtómappában a helye.
Amit előzetesen elküldünk az újságíróknak, az egy szimpla meghívó. :)
Nagyobb rendezvényeknél szokott lenni, hogy azoknak az újságíróknak, akik nem tudtak eljönni, de jelezték, hogy érdekli őket, utólag postán elküldik a Press/News Release-t egy DM levél kíséretében. De ez itt felesleges, hiszen fogalmunk sincs, hogy jönnek-e egyáltalán.

Pontosan-- én arra gondoltam, nagyjából a első bekezdésből kivonatolok vmi olyat, ami nagyjából orientálja az esetleg érdeklődő szerkesztőt és újságírót, és ezt egy programmal és meghívóval együtt elküldjük. Hm? Szóljatok, ha OK, akkor megcsinálom a kivonatolást; amint elkülditek a meghívó és a program szerkesztett változatát, már megy is a szegedi és egyetemi sajtónak-rádiónak-tévének.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #61904 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Arra gondoltam, hogy készítek az alakuló ülésre egy szavazó ívet. Tudjátok, olyat, mint amilyet most májusban is kaptatok a szavazó-urnák mellett. Véleményem szerint ez jelentősen megkönnyítené a szavazók és a szavazatszámláló (ez esetben Áfonya, mint levezető titkár vagy jegyzőkönyvvezető) dolgát. Nevet nem kell ráírni, pontosan annyi ív fog készülni, ahány alapító tag jelen lesz. Csak a hitelesítésére találjatok ki valamit.

A jelölések legfrissebb változatát a jegyzőkönyv tartalmazni fogja. Már átküldtem Battinak hitelesítésre, remélhetőleg még ma megkapjátok e-mailben.

Brisa, van egy kis gondom. Te is szerepelsz a jelöltek között, de az adatkérésnél jelezted nekem, hogy nem kívánsz alapító tag lenni. Viszont jelölt csak alapító tag lehet. Most akkor mégis?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #61895 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Mostan offolok egy kicsinyég, mert "közérdekű" infoim vannak:

Az e-mail címem megváltozott, és bár a régi is él, ezt akármikor, akárhonnan el tudom olvasni, szal ide küldjetek mindent!

Az új cím: rdsithicus@pannongsm.hu

És akkor ON.

Holnap elküldöm Lamoraknak az előadásomat (mármint a vázlatot).

Bár ez talán kicsit előreszaladás, szerintem el kellene kezdeni mindenkinek gondolkodni valamilyen találkozón, nem?

Üdv:
Dínchamion

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 5 hónapja #61891 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lamorak: most olvastam végig a javított sajtóanyagot, amit elküldtél. Szerintem így most már mehet, részemről O.K. A többiek pedig döntsék el, hogy akkor kell-e a végére Tolkien-életrajz kivonat, vagy nem. Szerintem nem ártana, akár külön anyagként is, mellékletben. De ha maradunk a rövidített verziónál, feltétlenül a szöveg legvégén van a helye, a kontaktok előtt.

Lamorak írta:
"Azt hittem, ez az lesz, amit a fogadás előtt a 'sajtótájékoztató' keretében az esetleg megjelenő újságíróknak a kezébe nyomunk, és nem az, amit előzetesen küldünk az MTI-nek és egyebenek. "

Ez így igaz, ez a sajtóanyag, aminek a sajtómappában a helye.
Amit előzetesen elküldünk az újságíróknak, az egy szimpla meghívó. :)
Nagyobb rendezvényeknél szokott lenni, hogy azoknak az újságíróknak, akik nem tudtak eljönni, de jelezték, hogy érdekli őket, utólag postán elküldik a Press/News Release-t egy DM levél kíséretében. De ez itt felesleges, hiszen fogalmunk sincs, hogy jönnek-e egyáltalán.

Több
22 éve 5 hónapja #61883 Írta: Lamorak
Még egy dolog: én úgy látszik tévedésben élek a sajtóanyag használatára nézve. Azt hittem, ez az lesz, amit a fogadás előtt a 'sajtótájékoztató' keretében az esetleg megjelenő újságíróknak a kezébe nyomunk, és nem az, amit előzetesen küldünk az MTI-nek és egyebenek. Arra a célra egy rövidebb, tömörebb, felvezetőt gondoltam, hogy ne ugyanazt kapják meg a sajtótájékoztatón, amit már úgyis megkaptak előre. Akkor végleg nem értem, miért szállnának ki egyáltalán. Jó lenne, ha erre találnánk választ, mert már a szegedi sajtónak is küldeném az anyagot.

Lamorak
(Aristotelés)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.893 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére