- Köszönetek: 0
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Yavanna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szóval mikor legyen? Hasraütésszerű javaslat: 15.00? És hol? Valami beülős hely, ahol lehet dumcsizni, meg egyeztetni? Pl Cica és Dark' tuti ismerik a Dharsant! (Kérdés, hogy melyiket a 3 közül?) Szóval?
"Aure entuluva!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Áfonya
- Nem elérhető
Yavanna írta: ÁFONYA NE TEDD EZT VELEM!!!! Bármikor a héten, csak NE hétfőn, vagy kedden délelőtt!!! Könyörgöm! Akkor van az a ritka sz*r vizsgám, államelméletből, amiről tegnep írtam! (Ok akkor még úgy volt, hogy hétfőn lesz, kedd lett belőle, de ez már végleges!)
Ööö.. nem hétfőt beszéltünk meg? Világért se hagynálak ki a dologból, de nekem meg csüt. a szigorlat, és kedd-szerda gázos lenne... és mit szólnál(tok) a vasárnaphoz?
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Darkman írta: DEKORÁCIÓ ! ! ! ! !
Aki Deko's, jelezze, hogy szeretne-e egy megbeszélő talit Szeged előtt, s ha igen, akkor mikor érne rá!
Véleményem szerint mindenképpen kéne tartani egyet. Ki mit hoz, mik az ötletek...stb.
Dark: most hétfőre gondoltunk, én legalábbis akkor ráérek! Mondjuk kora du. valamikor?
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Álmos
- Nem elérhető
Aki Deko's, jelezze, hogy szeretne-e egy megbeszélő talit Szeged előtt, s ha igen, akkor mikor érne rá!
Véleményem szerint mindenképpen kéne tartani egyet. Ki mit hoz, mik az ötletek...stb.
ÜDvike
Darky
Huhú
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
RPG.Hu-val vigyázzatok, nehogy elvegyék Vz-től a fontosabb anyagokat! Nem szabad túl sokat tudniuk...
Jó lenne, ha valaki elválalná, hogy képviseli Vz érdekeit az alakulóülésen...
- Áfonya
- Nem elérhető
Jah, a nagy rohanásban még nem is mondtam, hogy Brisa tagjelölését én is támogatom!
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Yavanna
- Nem elérhető
Brisa: Ha jól értelmezem a dolgok állását, akkor Sötét Úr logója lesz az, ami a leendő Társaságot a hivatalos papírokon képviseli, hiszen az univerzálisabb, fekete-fehérben is mutat, fénymásolható stb.-stb. Viszont Gumipók tervezete lezs az embléma, ami -lévén, hogy eredetileg is színes- pont egy ilyen anyaghoz illik. És semmi kétség, nagyon jól mutat!
Még egy kérdés: Most akkor mi a helyzet a sajtónak szánt anyaggal? Én csak azt láttam, amit Lamorak itt közzétett; de ha minden igaz vannak módosítások is nem? Valaki legyen olyan jó és légyszi' küldje el a végleges verziót, ha van már ilyen!
"Aure entuluva!"
- Brisa
- Nem elérhető
Csak azt nem értem, hogy miért nem Sötét Úr logója van benne. (Nem mintha nem lenne szupi a plakáton Gumipóké, csak azt hittem Sötét Úr logóját választottuk.)
Szméagol: Egyrészt még se MTT, se számla nincs. Úgyhogy kénytelen leszel még várni. Reméljük nem sokáig.
Akár az egész éves tagdíjat befizetheted egy összegben.
Brisa
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Egyre jobban tettszik ez az MTT dolog!
Sürgősen adjátok meg a címet amire a tagdíjat lehet küldeni, minél gyorsabban, mert én egész nyárra elutazom és nem látom a fórumot! Nem szívesen várnék őszig a tagsággal. Ha lehet több hónapra előre fizetném. Lehet?
- Batti
- Nem elérhető
"Kane o Keizai Suru"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Asszem ÉSzAH írta, hogy valamiféle jegyzőkönyvet, vagy mit kapunk... Ez realizálódott már? Mert én nem kaptam semmit... (Bocs, ha türelmetlen vagyok)
Lamorak: előadás ment, szállásfoglalással együtt. Majd még mindjárt megnézem a vonatot, aztán letámadlak a kérdéseimmel: hogyan jutok el a szállásra? Onnan a helyszínre? stb. stb. Bocs, de utoljára talán ha öt éve jártam Szegeden...
Továbbra is kérném, hogy mindenféle cuccot küldjetek át mailben, légyszi! Teljesen tájékozatlannak érzem magam: adatgyűjtés, meg jegyzőkönyv, meg ilyenek. Én csak a logokat kaptam meg.
Főleg az lenne számomra fontos, hogy kb. mikor kezdődnek az előadások, tehát egy nagyjábóli időtervet, mert valószínűleg jönnek vendégeim, akik aznap érkeznek, és tudniuk kéne, mikor... meg hol... meg egyáltalán...
Üdv:
Dínchamion
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Bocsi a hibákért, munka és vizsgák mellett próbáljuk valahogy teljesíteni vállalt feladatainkat, és ez néha bizony kapkodáshoz vezet.
Igen, Áfonya, úgy gondoltam, hogy neked csak az x-eket kellene összeszámolnod és az eredményt rávezetned a jegyzőkönyvre.
Brisa, oké, akkor felvettem a te adataidat is az alapító tagok listájára. Gondoltam, hogy így fogsz dönteni, végül is jelöltek téged, de azért jobbnak láttam megkérdezni.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Lamorak
- Nem elérhető
A plakát nagyon szép, remekül fog mutatni... már másolom is.
Viszont:
Kérek mindenkit, aki a plakátot terjeszti, hogy mielőtt kinyomtatja és teleszórja vele a világot, javítsa ki Word-ben a benne lévő gépelési és helyesírási hibákat.
1. 15-16-án (nem kell pont!!!!!)
2. kerekasztal-beszélgetés (kötőjellel!!!)
3. Utolsó bekezdés: tagjainK közé (nem tagjain közé)
4. A telefonszámom 20-588-5863 (nem 30!!!!)
Ebből a telefonszám a legfontosabb, azt akár kézzel is javítsátok át, mert különben az egész kontakt-dolognak semmi értelme. Egyébként meg akár az e-mailt is rá lehetett volna tenni.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Úgy értem, mi történik, ha nem rakjuk bele, és a sajtó mégsem képes utánanézni? mert elképzelésem sincs Na jó, ilyesmiben nem kell ám rám hallgatni!
Másrészt viszont, ha berakjuk, és mégis utána tudtak volna nézni, akkor mi van? nem hinném, hogy túl nagy baj. Á a fene ismeri ezen ki magtá.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Áfonya
- Nem elérhető
Az eheti három darab gyomorforgató vizsga után jelentem, hogy visszatértem, és igyekszem jobban követni az eseményeket!
A jegyzőkönyvvezetés dolgában még fogok értetlenkedni egy sort, készüljetek fel!
ÉSzAH: köszi a segítséget! A szavazólapos dolgot úghy gondolod, hogy mindenki x-el, én meg összeszámolom? Az jó ötlet lenne!
A sajtóanyagot ma este átolvasom, de biztos nagyon jó - bízom bennetek.
Bocsi, ha ezt már megválaszolta vki, de a szórólapok mikorra várhatók? Már elterveztem, hova aggatom ki őket...
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Lamorak
- Nem elérhető
Gandalf írta: BePe írt, hogy az RPG.HU egyik szerkesztőségi tagja jelen lesz az alakuló ülésen, s képviseli a lapot! Kérnek azonban részletesebb tájékoztatást!
Nagyon jó, ha kész lesz a program, ők is kapnak majd egyet. Ez az illető nálam még nem jelentkezett, de ha kér szállást, akkor ajánlatos lenne neki... Egyébként nagyon örülök, hogy szélesedik a horizont.
Lamorak
(Aristotelés)
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sötét Úr: Értettem, igen, Uram, igen!!!!!! Jóbarát, befizetés, belépés!
Fru
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
BePe írt, hogy az RPG.HU egyik szerkesztőségi tagja jelen lesz az alakuló ülésen, s képviseli a lapot! Kérnek azonban részletesebb tájékoztatást!
Az anyagokat akkor várom, de lehet, hogy a hétvégén elutazom!
Batti: A Vz-s anyagban van egy hiba, még nem javítottam: Tolkien apja NEM katonai szolgálatot teljesített Afrikában... Sorry.
- Brisa
- Nem elérhető
ÉSzAH írta: Brisa, van egy kis gondom. Te is szerepelsz a jelöltek között, de az adatkérésnél jelezted nekem, hogy nem kívánsz alapító tag lenni. Viszont jelölt csak alapító tag lehet. Most akkor mégis?
Akkoriban még tévedésben éltem. Kevertem a szezont a fazonnal. De aztán Fin felvilágosított és azóta meg vagyok világosodva és értem a dolgokat. Szóval szeretnék alapítótag lenni. Az mindenképp.
Én is úgy tanultam, ahogy Lamorak felesége mondja. Az már máskérdés, hogy ennek ellenére becsúszik egy-egy pont oda, ahová nem kellene.
Brisa
- Lamorak
- Nem elérhető
Batti írta: Az események dátumának írás módjáról most, hogy kérdésessé vált megkérdeztem másokat is és mindenki az általam használt módot mondta jónak. Ezt azért is jónak tartom mert a dátumban a nap sorszám és mint ilyen dukál neki a pont. Úgyhogy maradok ennél.
Nos, akkor valamennyien rosszul tudják... az én feleségem 3 éve tanít helyesírást magyar szakosoknak, és ebben természetesen a számnevek/dátumok/stb. helyesírása is benne van. Ő határozottan azt állítja, hogy ebben az esetben nem kell a pont, mert a kötőjel funkcionáls a sorszámnév jelölésére: 12. (magában, =tizenkettedike), de 12-én. Meg lehet nézni a helyesírási szabályzatban.
Lamorak
(Aristotelés)
- Batti
- Nem elérhető
"Kane o Keizai Suru"
- Lamorak
- Nem elérhető
Vic írta: Ez így igaz, ez a sajtóanyag, aminek a sajtómappában a helye.
Amit előzetesen elküldünk az újságíróknak, az egy szimpla meghívó.
Nagyobb rendezvényeknél szokott lenni, hogy azoknak az újságíróknak, akik nem tudtak eljönni, de jelezték, hogy érdekli őket, utólag postán elküldik a Press/News Release-t egy DM levél kíséretében. De ez itt felesleges, hiszen fogalmunk sincs, hogy jönnek-e egyáltalán.
Pontosan-- én arra gondoltam, nagyjából a első bekezdésből kivonatolok vmi olyat, ami nagyjából orientálja az esetleg érdeklődő szerkesztőt és újságírót, és ezt egy programmal és meghívóval együtt elküldjük. Hm? Szóljatok, ha OK, akkor megcsinálom a kivonatolást; amint elkülditek a meghívó és a program szerkesztett változatát, már megy is a szegedi és egyetemi sajtónak-rádiónak-tévének.
Lamorak
(Aristotelés)
- ÉSzAH
- Nem elérhető
A jelölések legfrissebb változatát a jegyzőkönyv tartalmazni fogja. Már átküldtem Battinak hitelesítésre, remélhetőleg még ma megkapjátok e-mailben.
Brisa, van egy kis gondom. Te is szerepelsz a jelöltek között, de az adatkérésnél jelezted nekem, hogy nem kívánsz alapító tag lenni. Viszont jelölt csak alapító tag lehet. Most akkor mégis?
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Dínchamion
- Nem elérhető
Az e-mail címem megváltozott, és bár a régi is él, ezt akármikor, akárhonnan el tudom olvasni, szal ide küldjetek mindent!
Az új cím: rdsithicus@pannongsm.hu
És akkor ON.
Holnap elküldöm Lamoraknak az előadásomat (mármint a vázlatot).
Bár ez talán kicsit előreszaladás, szerintem el kellene kezdeni mindenkinek gondolkodni valamilyen találkozón, nem?
Üdv:
Dínchamion
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Vic
- Nem elérhető
Lamorak írta:
"Azt hittem, ez az lesz, amit a fogadás előtt a 'sajtótájékoztató' keretében az esetleg megjelenő újságíróknak a kezébe nyomunk, és nem az, amit előzetesen küldünk az MTI-nek és egyebenek. "
Ez így igaz, ez a sajtóanyag, aminek a sajtómappában a helye.
Amit előzetesen elküldünk az újságíróknak, az egy szimpla meghívó.
Nagyobb rendezvényeknél szokott lenni, hogy azoknak az újságíróknak, akik nem tudtak eljönni, de jelezték, hogy érdekli őket, utólag postán elküldik a Press/News Release-t egy DM levél kíséretében. De ez itt felesleges, hiszen fogalmunk sincs, hogy jönnek-e egyáltalán.
- Lamorak
- Nem elérhető
Lamorak
(Aristotelés)