- Köszönetek: 0
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- ÉSzAH
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérem, hogy a dumcsit, a sörözést, a bandázást előtte vagy utána eszközöljétek, a megbeszélésről ezeket a tevékenységeket tartsuk távol. Ez ez munkaösszejövetel lesz.
Ennek szellemében mindenkit szerettel várunk, aki el szeretne, el tud jönni, aki pedig nem az is értesülni fog arról, hogy mit beszéltünk meg, hogy állnak a dolgok.
Előre is köszönöm, hogy tiszteletben tartjátok a kérésemet, amivel szerintem nem vagyok egyedül, tekintve, hogy vizsgázó diákok és egész heti munka után pihenésre vágyó dolgozók vagyunk.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
De majd meglássuk (felszólítás volt, ne javíts ki!) ;o)
Várakozásom immáron 6ártalan! )
- most jut SZM-be, lehet, hogy kocsival megyek... akkor hogy is lesz ez a Newgate-dolog? Majd kitalálom... -
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Batti
- Nem elérhető
Amenyiben valaki on-line támogatást akar az ide találáshoz a mobilom: 06-20-9923-358.
"Kane o Keizai Suru"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A Newgate-ről tudtam, hogy börtön volt, Malory viszont új számomra. Egyébként meg... Naponta kétszer megfordulok a Nyugatiban, és az aluljáróját kifejezetten fújdeutálom. Úgyhogy nekem nem gond börtönnek tekinteni )))) A komfort legalábbis hasonló.
Vic: ha jól értelmezem a dolgokat, a napirend már megvan:
1.) Előadások megbeszélése
2.) Program menetrend kialakítása
3.) Kerekasztal tematikája
4.) Szállás, VIP-ekkel kapcsolatos teendők és egyéb felmerülő kérdések tisztázása. (Ezek nagyjából rendezettek ugyanis, egy-két dolog merülhet csak fel.)
5.) IHB&ZTE a túlélőkkel ;o)) (Ha az idő engedi)
Kihagytam valamit?
Ja igen, én a 4.) pontnál a logotervekkel és az azokhoz kapcsolódó szavazással kívánom rabolni a közösség drága idejét )))
- Vic
- Nem elérhető
Viszont lenne egy igencsak kukacoskodó kérdésem:
Tulajdonképpen mit is akarnánk mi pontosan egyeztetni pénteken? Van valami előzetes vázlat ezzel kapcsolatban?
Amikor szó volt erről az előtalálkozóról, akkor arról beszéltünk, hogy főként csak azok jöjjenek el rá, akiknek egyeztetniük kell a többiekkel előadások/levelek/logó-vázlatok/kreatív szekció/dekoráció stb. stb. stb. ügyben - erre többen is írtátok, hogy feltétlenül szeretnétek jönni egy kis dumcsira...
Félre ne értsétek, én is nagyon szeretnék Veletek dumálni - sőt! -, de a múltkor is éjfél körül fejeztük be, és akkor is alig... Ha nem ragadtak volna le a szemeink a fáradságtól, és ha még el tudtuk volna olvasni a papírokat, szerintem maradtunk volna még...
Nem akarom Szauront a falra festeni, de ha nem állítunk össze S.O.S egy listát, hogy pontosan mit is akarunk megbeszélni, akkor akár ágyat is vihetnénk magunkkal, mert soha nem fogunk végezni... Ötlet, javaslat?
- Gandalf
- Nem elérhető
Kaptam választ, ha még ma elküldünk neki cikket (ha eseteg valaki ráérne... s utána küldje is el egyből a myrddin@rpg.hu címre!), talán még benne lehetünk (bár... a levél tegnap éjjel jött )!
"Ave!
Ha hajnali 2-ig megjön a cikk, még be tudom rakni.
A levél többi részére később válaszolok.
Megtalálsz még irc-n az ircneten a #trek.hu szobában, vagy az rpg.hu
szerveren a #rpg szobában.
Bye
Myrddin"
Azért csak küldjünk minél előbb! Sajnálom, de tényleg nem tudok foglalkozni ezzel, s netezni sincs túl sok időm...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Lamorak
- Nem elérhető
(Sötét Úr: Newgate egy börtön volt Londonban a középkorban --persze lehet hogy még most is megvan--, méghozzá nem is a legkellemesebb; Sir Thomas Malory töltött el ott néhány évet az életéből, amikor épp nem vitték át a Tower-be, nem volt kinn óvadékkal (ami gyakran megtörtént, viszont csak egyszer jött vissza időben), vagy nem volt szökésben...)
Más: Igen, mindenkit kérek, hogy az előadása-mondanivalója minél részletesebb vázlatát küldje el (azok is, akik már írtak nekem valamit), úgy, hogy az kinyomtatható legyen és pénteken a program vitájában tudjuk használni.
Még másabb: Darkman, írj nekem egy nevet meg azt, hogy hol akarsz aludni, stb.stb.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Batti
- Nem elérhető
A pontos cím: 1134 Budapest XIII. kerület Lőportár u. 9-11 félemelet Mérnök Irodák. Az odajutás nem túl bonyi. Metróval a Lehel-térig onnan lehet gyalog vagy villamossal és gyalog. Gyalog a 14-es villamos vonalát követve a harmadik utca, amelyik keresztezi a Lehel-utat a Lőportár utca. (sorrendben Bulcsu, Dévai, Lőportár) Ott jobbra befordulni a lőportár u.-ba és az utca közepetályán baloldalon egy nagy fehér épület a Sowah Hungary Kft. A Lehel-tértől lehet jönni a 14-es villamossal 1 megállót (az a Dévai u.) és onnan tovább a következő utcáig amelyik a Lőportár. Három bejárási lehetőségvan. A Lehel-úthoz legközelebb az üzlet bejárata van az 17:00 kor már be lesz zárva. A következő egy kocsibejáró autóval érkezőknek fenntatrva. A harmadik a Porta, na ott lehet majd bejönni. Lépcsőn fel két ajtón keresztül és egyenesen fel a lépcsőn. Jelzéseket fogok elhelyezni és a portást is felvilágosítom.
Tartózkodás: 17:30-tól 23:59-ig mindenkinek a kedve szerint. Vagyis addig maradunk ameddig kell.
"Kane o Keizai Suru"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
[size=9:1wt6mibj]*kilencnégyes valószínűség: 44.4444444%... ;o) Bocs! D[/size]
- Yavanna
- Nem elérhető
Darkman írta: Ja igen, hát a logon az MTT-t kéne felfedezni, azon kívül az egy gyűrűt a tetején...de mondom, csak egy ötlet volt
Hidd el, mindkettőt sikerült felfedeznem!
De még mindig senki nem írt erről a Nyugatis dologról!
"Aure entuluva!"
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Álmos
- Nem elérhető
Yavanna írta: Dark'! Szerintem jó a logód, legalábbis nekem tetszik! De abban igaza van Cicának, hogy esetleg lehetne valahogy Tolkenesebbre venni...
Ja és Léli: LŐPORTÁR!(nem Lövőház)
Áfi mégis jössz??!! Jaj de örülök!
Utazásnál számíthatsz rám! (Mint mostanság általában. )
Nem mintha nem találnék el a helyszínre, de hogy is lesz ez a találkozó a Nyugatinál? És mikor?
JÁJ! Már megint a nevek ))
Éljen Zimbabwe
Huhú
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Yavanna
- Nem elérhető
Ja és Léli: LŐPORTÁR!(nem Lövőház)
Áfi mégis jössz??!! Jaj de örülök!
Utazásnál számíthatsz rám! (Mint mostanság általában. )
Nem mintha nem találnék el a helyszínre, de hogy is lesz ez a találkozó a Nyugatinál? És mikor?
"Aure entuluva!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Egy: magamtól a Lőportárig tuti nem találok el, ergo a Nyugatinál lévő talipont jobb lenne. Lamorak! Vmi pontos helyszínt kérnék!
Kettő: öö, kettő nincs.... vagyis: Gandi: a levél azért tartalmaz annyi Sci-Fi Nappal kapcsolatos dolgot, mert akkor még nem tudtuk, hogy már jún. 2-án lesz, és elsősorban arról akartam érdeklődni. Ha visszaszóltak volna, hogy mehet az anyag az MTT-ről, akkor lenne benne több MTT-s info.
De egyszerű: húzd ki a Sci-Fi Napos cuccokat, maradjon egy köszönő levél, meg a kérdés, hogy érdeklődnek-e még irántunk egy későbbi időpontban is. Ennyi. Megteszed?
Jah, még egy: Lamorak, én küldjek még vázlatot, vagy elég az az infó az előadásról ami eddig elment? Mert akkor azt még össze kéne rakni, és az nem tuti, hogy péntekig meglesz. De max. majd elviszem személyesen.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Cicaful
- Nem elérhető
Nekem alapvetően tetszik!
De lehet, hogy kellett volna rá valami, amiről lehet Tolkienre asszociálni...
De, mondom, nekem bejön!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Álmos
- Nem elérhető
a cím...
kep.tar.hu/darkman99/index.phtml?aid=27523431
meglássuk
Huhú
- Álmos
- Nem elérhető
A helyszín a Lövőház utca valszeg ha jól emlékszem...Újpest, a 14es villamos második megállója a Lehel tértől. De ha nem vagy pesti, jobb lenne előtte talizni. Meddig tart? Bizonytalan, múltkor 10-11 ig, de ki tudja
Huhú
- Léli
- Nem elérhető
Mi az a négykilences valószínűség?
És kb. meddig tart a tali? És hol az a székház (szitén kb.)?
Tudom, sokat kérdezek...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Álmos
- Nem elérhető
Május 31 este 18:00 Batti székházában, négykilences valószínűséggel
Elküldtem neked az alapító okiratot, abból talán kiokoskodhatsz néminemű anyagot
Üdvike
D.
Huhú
- Léli
- Nem elérhető
Most pénteken lenne az a megbeszélés, amire el kéne mennem? Mikor? Hol? (A Nyugati a találkahely, de onnan hova?) És főként, meddig? (nem Budapesti 17 éves lánykén nálam ez utóbbi fontos tényező).
És még valami!: Az iskolaújságunkba lehetőséget kaptam az MTT-ről egy cikket írni. Segítenétek kéne. Leírná nekem valaki röviden, hogy pontosan mi lesz az MTT célja, milyen lehetőségei lesznek, és hogy, ha valaki jelentkezni akar, azt hol és hogyan teheti meg? Ja, és az alakulóülésről mit írjak?
Most úgy röviden ennyi...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ringbearer
- Nem elérhető
Én sem tudok menni május 31-én!
Ha lehet, valaki majd írja be ide a legfontosabbakat!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Lamorak
- Nem elérhető
1. Igen, szeretném, ha mindenki minél konkrétabb tervvel bejelentkezne, aki fog mondani vmit. Legalább témát írjatok (akár mailben is lehet, vagy mailben is), akkor ki tudom nyomtatni és jobban átlátjuk pénteken a program összeállításakor. Aki szöveget fog felolvasni (versesek, Kószák, stb.), küldje már el, ha már kész van; aki előadást tart, az vázlatot vagy ami van. Tegnap összefutottam Svindlerrel ő mondta, hogy talán a hétvégére lesz egy vázlata.
2. Péntek OK, ha valaki már fél 5-től hozzáférhető a Nyugati környékén és van kedve egy kávéval/ilyennel kezdeni, az szóljon. Akik pontosan tudják, hol van Batti cége, előnyben... (a pontos címet lehetne még egyszer?)
3. Persze hogy Réz András más. Dehát nem baj, a film kapcsán neki is van relevanciája, sőt. Épp ezért kell elgondolkoznunk rajta, ne csináljunk-e konkrétan a filmről is valamit. Általában véve arra is kell gondoljunk, hogy a vendégeket hogyan vonjuk be a programba; a legcikibb, ha csak ott ülnek és végig kell hallgassanak mindenfélét, viszont őket senki nem kérdezi semmiről.
4. Pataricza Eszternek nem örülök; a többiek igazán írhatnának valamit. Lehet, hogy a megígért program elküldésére várnak? Egy okkal több, hogy pénteken villámgyorsan összeállítsuk a programot, és lehetőleg már a hétvégén megcsináljuk a plakátot és a szóróanyagot, amit már a jövő héten kellene teríteni. Erről is beszélhetnénk pénteken.
Pénteken lesz még vmi alapszabályos dolog? Ha igen, akkor küldd már körbe a legújabb alapszabályt, Batti, hogy megint mindenki el tudja olvasni.
5. Már én is várom a pénteket-- legutóbb márc. elején találkoztunk (no jó, egyesekkel az ELTÉs előadáson és utána is, de már az is elég régen volt, azóta megjártam Amerikát meg lement egy szakdolgozati bírálat időszak), jó lesz dumálni egyet.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Gandalf
- Nem elérhető
Azt hiszem, meg kéne változtatni az arányokat...
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Rayan
- Nem elérhető
*sóhaj
G. Árpád levelén egészen meghatódtam.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Brisa
- Nem elérhető
(Lamorak: Érdemes benézned oda, ha lesz időd. )
Brisa