Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
22 éve 4 hónapja #61878 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hm, Sötét Úr-- abban, amit eküldtél, nem nagyon találtam ám javításokat (legalábbis az én szövegemben). De továbbra is azt gondolom, hogy a sajtótól elvárható, hogy nézzen utána Tolkiennek, ha akar; nekünk magunkról kell nekik beszélnünk. De ha mégis beteszünk Tolkienről egy részt, azt semmiképp sem a második bekezdésként tegyük. És ne legyen tele tény-hibákkal--- az oxfordi végzés után Tolkien elment a háborúba, és nem kapott tanári kinevezést Oxfordban (technikailag 'tanári diplomát' sem kapott-- egy M.A. fokozatot kapott, amivel a tiszteletbeli doktorátusokig meg is maradt)-- Oxfordba az Oxford English Dictionary csapatába tért vissza a háború után, ami nem tanári, hanem kutatói pozíció volt. Tanári minőségben Leedsben volt először. A későbbi oxfordi pozíciója a Rawlinson Chair of Anglo-Saxon volt, ami már csak ezért sem lehet 'angolszász és ó-angol (sic!)', mert 'angolszász' és 'óangol' (egybe) ugyanazt jelentik; Tolkien idejében az 'Anglo-Saxon' terminust használták (amit ő maga nem nagyon szeretett), most meg az 'Old English'-t. Aztán meg ha már a Szil-t megemlítjük mint pusztumusz művet, amit Christipher szerkesztett, akkor szóljunk a 12 kötetes HoME-ről is. Alapvetően ez a problémám a Tolkien-anyaggal: hogy lehetetlen eldönteni, mi is kell belekerüljön és mi nem; mikor Tolkien életéről akár Völgyzugolyon egyetlen pillanat alatt lehet tájékozódni. És a dátumokban a nap után nem kell pont, ha kötőjelezünk utána: 2-án és nem 2.-án. Nos ennyi; remélem, nem voltam túl offenzív.

Darkman: a terem egy viszonylag nagy, mondjuk 50-100 fős terem, amit azt hiszem nkét helyen harmonikaajtókkal lehet kisebbíteni-nagyobbítani. Ablaka van (több is), táblára nem emlékszem. Szerintem szombat de. nem csak dekorálunk majd, hanem át is rendezünk az igények szerint. De lesz rá bőven időnk.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #61876 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Darkman, az alapító okirat, ha minden igaz, letölthető a Völgyzugolyról.

Gillz, a sajtóanyag legjobb tudomásom szerint még nincs kész. A kész változatot kéred? Mert azon még dolgoznak a lányok és a fiúk, jelenleg elég kezdetleges állapotban van, az e-mailelkből úgy látom, hogy még sokan, sok mindent kívánnak rajta változtatni.

A jegyzőkönyv pénteki megbeszélésről itt van nyers formátumban az orrom előtt, a másik ablakban, hamarosan küldöm át jóváhagyásra és után mindenki meg fogja kapni és Gandalf is felteszi Völgyzugolyra. Előre szóltam, hogy csak ma tudok vele foglalkozni, mert tegnap vizsgáztam.

Az alapító tagoknak szóló hivatalos meghívót is meg fogjátok kapni ma vagy holnap.

Gumipókkal dolgozunk a plakátterven, szerintem az is kész lesz ma vagy holnap.

Ez a jelenlegi helyzet. Dolgozunk ezerrel.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #61849 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdvözletem

Aki diszit! Lesz előzetes megbeszélés? Mert még a multkor erről volt szó... Vagy most már csak virtuálisan péntek előtt.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #61848 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sötét Úr: Neked is elküldtem azt a levelet, amit tegnap este írtam Lamoraknak. 8)

Több
22 éve 4 hónapja #61839 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Sötét Úr írta: Az általam javasolt javításokkal elküldtem mindenkinek, aki a hozzám érkezett levél címzettjei (és feladója) között szerepelt. Gondoljátok át, és ha kell, javítsatok még rajta.

Sötét Úr! Légy olyan kedves és küldd át nekem is, ha lehet!
zsoooo@freemail.hu
Előre is köszike! :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #61825 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nagyon határozott véleményem, hogy egyáltalán nem várható el a sajtótól, hogy tudják, ki az a J.R.R. Tolkien, és mikor élt, miért kell Tolkien Társaságnak alakulnia. [size=9:3gcw3b9e](Ebből is látszik, hogy volt már dolgom a sajtóval...) [/size]Elvégre kb. félúton vagyunk a FOTR és a TTT között időben... Kell a sajtóanyagba a Tolkienről szóló rész.
A másik, hogy isten ments', hogy sajtónak ilyen formában adjuk ki az anyagot, ahogy az hozzám jött. Tele van nyelvi és stiláris hibákkal, amit a sajtó felé nem szabad kiengednünk. Az általam javasolt javításokkal elküldtem mindenkinek, aki a hozzám érkezett levél címzettjei (és feladója) között szerepelt. Gondoljátok át, és ha kell, javítsatok még rajta. De ne feledjétek: a sajtóanyag már nem belső használatra megy és nem jogi maszlag, hanem a nyilvánosság felé mutatott arcunk! Egy irodalmi indíttatású társaságnak pedig ügyelnie kell arra, hogy legalább a szóismétléseket és a felesleges jogi szóvirágokat szűrje ki.

Brisa: Azt mondod, hogy nem ismételsz, aztán becopyzod Lamorak teljes hozzászólását? Hol itt a nem-ismétlés?

Vic: meg lehet tudni valahol, hogy mik voltak a te módosító javaslataid a sajtócumóban? Esetleg küldenél felém is egy mailt?

Fru, és mások: A postai befizetéssel való belépéssel praktikus okokból addig mindenképpen várni kellene, amíg a bankszámlánk létre nem jön. Szerintem ez pár nap. Utána pedig mondd jóbarát, fizesd be a tagdíjat, és lépj be! ;o)))))

(Megyek is, ezt beteszem a Humor témába is... Na jó, mégsem.)

Több
22 éve 4 hónapja #61809 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Aiya!

A sajtóanyagot el tudná nekem is küldeni valaki??? :?: :roll:

Ja és azt amit Dark kér, meg a pénteki megbeszélés anyagát is lehetne postázni nekem?

cvleo@mail.datanet.hu

Köszke!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #61801 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ahoi

Lamorak, tudnál mondani egy pár dolgot a szombati teremről? Van-e ablaka, táblája, pódium...stb. Csak azért, hogy körülbelül összeálljon a deko-anyag.
Előre is köszi

Darkman

Ja igen, valaki küldje mán el nekem az alapító okiratot a darkman.@freemail.hu címre...szükséges lenne az előadásomhoz

Köszike

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #61789 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
aieless: Emiatt (is) kell majd könyvelés vezettetnünk. Szóval ne aggódj, nem lesz elfelejtve, hogy ki mennyit fizetett. Postán is be lehet fizetni a tagdíjat? (Ugye, Batti?)

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #61782 Írta: Vic
Megkaptam én is a sajtóanyagot levélben is, át is néztem és lenne néhány dolog, amit szeretnék hozzáfűzni, mint vérbeli PR-os. :twisted: :wink:
Lamorak: küldök róla Neked egy mailt.

Több
22 éve 4 hónapja #61775 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Fru!
-Bocsi a chat jellegért, de meg vagyok ütődve (ütődött vagyok :) )-
Hát te is érdi vagy???? Hol laksz? (privi).
Csak mert esetleg mehetnénk együtt Érdtől Szegedig és vissza, ha ez segít (magamat ismerve nem sokat:))
Az 500 forintot továbbra is támogatom, csak egy kérdés: Hogyan szedjük be? POsta/csekk? És ki tartja ezt számon? (mert mindenképpen számon kellene, no nem a lelkiismeretességgel van baj, csak inkább a memóriával (magamból indulva ki.)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #61774 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
OK, Brisa!!!!!!! Nagggyon, naggggyon köszönöm a Bemutatkozásokat!!!!!!!!!!! :D :D Ja, és 500 Ft ma már nem számít soknak. Az infláció, tudjátok! :( Mondjuk, én sem havonként kapok zsebpénzt. De meg lehet úszni, simán! Amúgy is takarékoskodok!
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #61765 Írta: Brisa

Lamorak írta: Hm, azért a 'bölcs szavaimat' nem ismételném el a nagy nyilvánosság előtt... :) de a lényeg az eredmény, és annak örülök.

Én nagyon nem vagyok tisztában a kicsik anyagi helyzetével (nekem 20 Ft volt a havi zsebpénzem, ami ált. iskola vége felé felment 50-re, de talán rosszul emlékszem, és akár 100-ra is), talán meg kellene őket kérdezzük; valóban nem lenne jó, ha pusztán anyagi okokból nem tudnának belépni. Esetleg elindíthatnánk a 'tagdíjhitel' programot, amelynek keretében a hitelezett ötszázasokat egész életedben fizetned kell vissza...fix bevétel hosszú távon. :)

Plakátügyben siessünk, de nagyon; ha holnap rakjuk ki őket, ezt a hetet máris majdnem teljesen megette a fene. Tehát még ma kéne, amint kész lesz. A sajtóanyagon dolgozom, most kaptam meg Sötét Úr levélpapírját és egyebeit, szerintem nagyon szépek.
Még egy, ismét feltett kérdés: British Council-nak elment a meghívó??

Igen, én sem ismételtem. :wink: :lol:

Én megkérdeztem a kicsiket. Úgy látszik mindenkinek ideális ez az 500Ft. (Jó nagyot fejlődött a világ. Nekem 500Ft volt a maxi zsebpénzem.)
Batti, ÉSzAH: Ha szeretnétek látni, hogy a kicsik mit látnak és értenek az MTT-ből (illetve a topikból), akkor nézzétek meg a Találkozások oldalt.

Gumipók: Kész vannak a plakátok? Holnap ki tudnám tenni a pesti (ELTE BTK) angol-amekiainisztika (vagy mi a csuda :oops: ) tanszékre is (meg a pedagógiaira és pszichológiaira is).

Fru: A tagdíj befizetését és a jelentkezési lapot postán el lehet intézni.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #61764 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Szerintem sem sok, az 500 Ft,
sztem nyugodtan mehet!
Fru: legalább értelmesebb dolgokra költjük! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 4 hónapja #61761 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Attól tartok, 15, 16-án én sem tudok lemenni Szegedre! Érden lakom, soha nem voltam Szegeden még (sajnos). Talán a Bátyámat vagy a szüleimet megkérhetem, hogy vigyenek el. Van egy ötletem: nem lehetne valami pesti vagy budai helyen is beiratkozni? Vagy esetleg postán befizetni és a jelentkezési lapot elküldeni?? :roll:
A pénzzel nincs gond, szerintem minden tizenéves fiatal ki tud egy hónapban 500 Ft-ot fizetni. Majd nem költöm el mindenféle marhaságokra! :lol:
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #61759 Írta: aieless
Szerintem sem kell Tolkien életét stb beletenni!
Annyit elvárhatunk a sajtótól, hogy Tolkiennek utánanézzen. Egyébként sem hiszem, hogy túl nagy gondot okozna, meg aztán annyira nem ,,egzotikus" személy, hogy ne lehessen róla semmit megtudni. Inkább alapműveltség :)

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #61749 Írta: Lamorak
Batti azt javasolta, hogy a sajtóanyagba tegyünk még be egy Tolkienről szóló bekezdést is (élete, művei, stb.). Meg kell mondjam, szerintem ez nem szükséges (Tolkiennek a sajtó maga is utánanézhet, mielőtt kiszáll, nekünk csak magunkról kell információt biztosítani), de várom mindenki véleményét.

Morgana: az általam ide lentebb feltett összefoglalóból ki tudsz szedni egy, pl. az OTP és potenciális támogatók felé menő blablát, vagy írjak egy másikat arról, hogy akkor konkrétan mire és milyen támogatásra lenne szükségünk?

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 4 hónapja #61747 Írta: aieless
Ez a sajtóanyag nagyon jó, még én is értettem :) .
Az 500 Ft szerintem reális, ennyit mindenki ki bír préselni (nekem spec. 1000 Ft a havi zsebpénzem (ó, a piszok anyagiak)- de nem Mekire költöm ám :) ) 100 ft szerintem már inkább csak jelképes összeg, de túl sokra nem lenne elég.
És Brisa jelölését is támogatom!

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #61680 Írta: Lamorak
PR-osok javítsanak ki, ha valamit hülyén írtam; itt a szöveg, amit a sajtóanyaghoz raktam össze az alapítóokirat célok részéből plusz a konkrét, a szegedi alkalomhoz kötődő információkból.

2002. jún. 15-16-án tartotta Szegeden alakulóülését és az azzal egybekötött konferenciát a Magyar Tolkien Társaság. A konferenciát a Szegedi Tudományegyetem Angol-amerikai Intézete támogatta és Dr. Szőnyi György Endre intézetvezető nyitotta meg. A szombat délutáni programban (aminek az egyetem rektori hivatala adott helyet) a tagok rövid előadásokban mutatták be eredményeiket és terveiket, és bemutatkoztak a Társaság különböző csoportjai is. A hivatalos megalakulásra, az alapszabály elfogadására és a tisztségviselők megválasztására vasárnap délelőtt került sor, ezúttal már a Bölcsészettudomáyni karon . A Társaság tiszteletbeli elnöke Göncz Árpád, aki nagy örömünkre elfogadta a felkérést, bár személyesen nem tudott megjelenni.

A Magyar Tolkien Társaság olyan társadalmi szervezet, melynek célja J.R.R. Tolkien (1892-1973) műveinek magyarországi megismertetése, terjesztése, népszerűsítése. Többek közt a szövegekkel tudományos és nem tudományos formában való foglalkozás szervezését, koordinálását, a szövegek tudományos és nem tudományos köztudatba bevitelét tekintjük feladatunknak. A Társaság a Tolkien szövegeihez kapcsolódóan létrejött irodalmi, nyelvészeti, képzőművészeti eredmények és alkotások bátorítását, szélesebb körű megismertetését is céljai közé sorolja. A Társaság nem "fölérendelt szervezet", hanem az egyes csoportok kapcsolattartásában és szervezésében tevékenykedik, mintegy hivatalos formát ad a tagok különböző irányú munkájának, ill. igyekszik támogatást előteremteni és anyagot szolgáltatni számukra, munkájukat különböző fórumokon nyilvánosságra hozni.

A Társaság természetesen folyamatosan tájékozódik a külföldön született eredményekről, és kapcsolatot tart fenn a hasonló jellegű külföldi szervezetekkel, intézményekkel, valamint az irodalmi örökség kezelőivel és a Tolkien tanulmányok nemzetközi szaktekintélyeivel. Oktatási és ismeretterjesztő céljai megvalósítása végett a Társaság konferenciákat, előadásokat, szemináriumokat, vitaesteket, felolvasásokat, kötetlen összejöveteleket szervez, melyeken eredményeit nyilvánosságra hozza. Egyelőre a www.tolkien.hu és a www.volgyzugoly.ini.hu oldalak fórumait használjuk tájékoztatásra, de (ezen fórumok megtartása mellett) remélhetőleg hamarosan saját kiadványokat is meg tudunk majd jelentetni.

A célok megvalósítását és e tevékenységek elvégzését nyereség- és vagyonszerzési cél nélküli tevékenység folytatásával, nyilvános társadalmi szervezetként, közhasznú kulturális Egyesület formájában végzi; semmilyen politikai tevékenységet nem folytat, politikai pártoktól független. A Magyar Tolkien Társaság mindenki számára nyitott, a belépési nyilatkozat kitöltésével és a tagdíj befizetésével bárki tagja lehet.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 4 hónapja #61667 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
szép is lenne egy olyan egyesület, amelybe csak az alakuló ülésen lehet belépni ;-)

love is the shadow that ripens the wine

Több
22 éve 4 hónapja #61664 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ne félj, a megalakulástól kezdve bármikor bárki beléphet majd! ;) Én sem tudok elmenni Szegedre az alakulóra... :( Tag viszont leszek! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #61662 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Olvasgatom a fórumot, fáj a szívem és kétségek között hánykolódom.Nyugtassatok meg ha lehet. Az alakuló ülés ugyebár Szegeden lesz 15-16-án. De engem nem engednek el :cry: :cry: :cry: és nem tudom, hogy ez akadály-e ahhoz, hogy belépjek a társaságba. Akadály? Mert én nagyon szeretnék belépni és (ha ez a döntés :roll: ) a tagdíjat is meg tudom fizetni.
Osszlassátok el kétségeimet! :cry:

Több
22 éve 4 hónapja #61652 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Én azt hiszem, a "mai fiataloknak" :lol: (na jó, a szüleiknek :roll: ) talán nem olyan nagy érvágás havi 500 Ft... emlékezzetek vissza az akkori árakra, amikor mi annyi zsebpénzt kaptunk, amennyit... ;) némely esetben durván tizedannyiba kerültek a dolgok, mint most. Biztos vagyok benne, hogy akinek fontosabb ez, mint a Burger King, az kikönyörgi majd... :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #61634 Írta: Lamorak
Hm, azért a 'bölcs szavaimat' nem ismételném el a nagy nyilvánosság előtt... :) de a lényeg az eredmény, és annak örülök.

Én nagyon nem vagyok tisztában a kicsik anyagi helyzetével (nekem 20 Ft volt a havi zsebpénzem, ami ált. iskola vége felé felment 50-re, de talán rosszul emlékszem, és akár 100-ra is), talán meg kellene őket kérdezzük; valóban nem lenne jó, ha pusztán anyagi okokból nem tudnának belépni. Esetleg elindíthatnánk a 'tagdíjhitel' programot, amelynek keretében a hitelezett ötszázasokat egész életedben fizetned kell vissza...fix bevétel hosszú távon. :)

Plakátügyben siessünk, de nagyon; ha holnap rakjuk ki őket, ezt a hetet máris majdnem teljesen megette a fene. Tehát még ma kéne, amint kész lesz. A sajtóanyagon dolgozom, most kaptam meg Sötét Úr levélpapírját és egyebeit, szerintem nagyon szépek.
Még egy, ismét feltett kérdés: British Council-nak elment a meghívó??

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 4 hónapja #61633 Írta: Vic

Brisa írta: Én mondjuk 18 éves kor alattiaknak havi 100Ft-ban határoznám meg a tagdíjat (aki teheti, az még mindig fizethet többet), efölött már lehet 500Ft a tanulóknak.
De ha le vagyok maradva, és a mai tizenévesek már gazdagok, akkor nem szóltam. :wink:

Sajnos a tagdíj valóban magas a tanulóknak, de ha nem szedünk be ennyi pénzt, akkor nem fog tudni üzemelni a Társaság - nagyon sok a költség, ami a fenntartásához szükséges. (Ezt Batti és Sötét Úr is alaposan átszámolták már)
Azt azonban nehezen tudom elhinni, hogy egy 18 év alatti tanulónak kevesebb lenne a zsebpénze, mint azoknak az egyetemistáknak, akiknek egy halom jegyzetet meg kell venniük, ráadásul sokan már külön élnek a szüleiktől. A 18 év alattiakat a szüleik támogatják - ebben szinte biztos vagyok - és a szülők azt hiszem, szívesebben adnak 500 Ft-ot havonta egy Tolkien Egyesület tagságára, mint a Burger Kingre 1000-et egyszeri (!!) alkalomra.... :?

Több
22 éve 4 hónapja #61508 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Bocsi az eltünésemért. Tegnap beköltöztettem az otthoni gépemet az irodába, és volt némi gond az internettel.(is) Ezért érdemleges tett még nem történt a plakát vagy a meghívó ügyében. A holnapi délelöttömet viszont teljes egésszében erre szánom. Magyarul holnap koradélután minden el lessz intézve::::)

pápá

Több
22 éve 4 hónapja #61502 Írta: Brisa

Batti írta: Brisa jelölését én is támogatom.

A tagdij kérdéséden a következőkben állapodtunk meg: 500Ft. a tanulóknak és 1000Ft a dolgozóknak. Ez lesz a társaság elé terjesztve.

Köszönöm.

Egy aprócska megjegyzés. Szerintem az a havi 500Ft sok lesz a kicsiknek. (Emlékszem, ennyi volt az én zsebpénzem.) És ugye a tagság a tagsági díjhoz van kötve. Félek, hogy ők nem fognak belépni vagy hamar kiesnek. Én mondjuk 18 éves kor alattiaknak havi 100Ft-ban határoznám meg a tagdíjat (aki teheti, az még mindig fizethet többet), efölött már lehet 500Ft a tanulóknak.
De ha le vagyok maradva, és a mai tizenévesek már gazdagok, akkor nem szóltam. :wink:

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #61500 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Brisa jelölését én is támogatom.

A tagdij kérdéséden a következőkben állapodtunk meg: 500Ft. a tanulóknak és 1000Ft a dolgozóknak. Ez lesz a társaság elé terjesztve.

Tagnak lenni a Magyar Tolkien Társaságban úgy lehet, hogy el kell jönni a szegedi találkozóra és elfogadni az alalpszabályt, vagy utolag jelentkezni. Lesz jelentkezési lap.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 4 hónapja #61495 Írta: Brisa
Nimrodel: MTT még nincs, de hamarosan lesz. A tagsági díjra én is kíváncsi lennék, bár úgy emlékszem 500Ft-ról volt szó a tanulók számára (ez változott?). Szegedre bárki eljöhet, korhatár nincs, és az MTT alakulása után te is beléphetsz (valószínűleg nem lesz nehéz :wink: ).

Sötét Úr írta:

Lamorak írta: ... szeretném jelölni Brísát elnökségi tagnak. Mind a szervezőmunkájával, mind a hozzászólásaival számomra nyilvánvalóvá tette, hogy nagyonis alkalmas a Társaság hivatalos tisztségviselőjének.

Kitűnő ötletnek tartom!

Mindketten megtiszteltek (természetesen te is, Estel :wink: ). Lamorak bölcs szavaira hallgatva, köszönettel elfogadom a jelölést.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #61490 Írta: Nimrodel
Nimrodel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!
Most hülyeséget fogok kérdezni , ami egyáltalán nem passzol az előzőekhez: Mióta létezik az MTT, hogy lehet belépni a tagok közé, ha van tagdíj az mennyi, elmehet valaki úgy is az ülésre, hogy nem tag, van korhatár? Tömören ennyi és bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak benneteket. :oops: A válaszokat előre is köszi :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.885 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére