- Köszönetek: 0
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Batti
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezt még vasárnap el kellett volna mondanom, de a befejezés káosza mindent és mindenkit elsodort.
Darkman: szétültetlek!!!
"Kane o Keizai Suru"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
En is csatlakozok az elottem szolokhoz es tenyleg csak nagyon gratulalni tudok a Tarsasag megalakitasahoz
En sajnos nem tudtam ott lenni, az "elet" eleg komolyan kozbeszolt (pedig mar a ruhamat is megvettem elozo nap )
De egyfolytaban gondoltam ratok. Mindig mondtam is a paromnak "na most kezdodik" "Na, most van ez meg az az eloadas" stb.
Viszont mindenkepp szeretnek en is tag lenni. Arrol nem is beszelve hogy szeretnem mar latni a kepeket Na jo, nem kell rohannotok, csak nyugodtan.
Szal' megeccer gratula a Tarsasagnak! Es koszonet mindenkinek akinek barmilyen jellegu hozzajarulasa reven ez az egesz letrejohetett!
Laegolas
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- akhos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
akhos
- franky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
harmadszor írom le, amit itt olvashattok, kétszer hosszabb lett, utoljára röviden...
gratulálok nekünk, hogy meglalkultatok!
mint látjátok, beregiztem magam, megtaláltok itt is, csak ne üssetek!
és továbbá örült a májam, hogy néhány ember érdemesnek tartott arra, hogy leírja eme oldalra a nevemet, mint olyan emberét, aki a hétvégén tett valamit azért, hogy a hétvége olyan legyen, amilyen lett (pozitívumokról beszélek emitt).
továbbá köszönöm, hogy egy olyan nagyszerű, és fantasztikus csapat tagja (mit tagja? utolsó alapító tagja) lehetek, mint amilyen a Magyar Tolkien Társaság!
igyekszem majd követni horatio (azt hiszem) mondását, ami a kedvencem, és így hangzik:
"Ha már nem használsz, ne is árts!"
You all are Tolkien (talkin') to my heart!!!
- Yavanna
- Nem elérhető
Dióhéjban jelenleg ennyi jut eszembe, az elmúlt 2 és fél napról, persze biztos, hogy rengeteg dolgot kihagytam.
Nagyon boldog vagyok, hogy ezt az egészet megszerveztük, véghezvittük (Külön köszönet érte Lamoraknak!) és végül vállalkozásunkat siker koronázta! Mindenki nagyon jó arc, remek volt a társaság! Ha a nyárra tervezett kószás táborka is ilyen lesz, akkor már nyert ügyünk van! Köszi nektek! Ez a lelkesedés lobogjon köztünk továbbra is!
"Aure entuluva!"
- Elanor
- Nem elérhető
www.korridor.hu/cikk.php?cikk=100000034130
Jó, lehet, hogy nektek nem nagy szám, de én nagyon örültem, amikor megláttam!!!
I feel complete when I feel sick inside
- Áfonya
- Nem elérhető
Huh, nem karnék elcsépelt lenni, de muszáj kicsit ömlengenem! Cicához csatlakoznom kell, az biztos, hogy a legjobb élményeim közé vonul be ez a hétvége!!
Asszem azt felesleges mondanom, hogy milyen ISZONYATOSAN JÓL éreztem magam! Minden olyan kiválóan sikerült, úgy érzem, teljes mértékben Eru kegyében álltunk/állunk - küldött nekünk villanyost, segített hazatalálni éjjel ( ) segített abban is, hogy elérjem a vonatot, no meg persze biztos áldását adta a mi Társaságunkra!
MEGALAKULTUNK! Nagyszerű, igaz? Aragornok vagyunk! Sok sikert kívánok magunknak!
Először is köszönöm a bizalmat mindenkinek, aki jelölt, meg rám szavazott, naon megtisztelő! (Remélem jól meggondoltátok!... ) Egyébként minden megszavazott elnökségi tagnak ezúttal is (ismét) gratulálok.
Videókat, képeket alig várjuk!
Szeged nagyon szép város - csak a Nap mindig szembe süt... A Tisza-fürcsizés is isteni volt, no meg persze a filozofálás sem maradhatott ki... A villamossínek mindig a koleszhoz vezetnek. Hintázni jó. Énekelni is.
Emil rulz. Portások kevésbé. Szóteremtő tevékenységünk kiváló terméke a halcica.
Ja, és köszönet mindenkinek, aki besegített a dekorációban, (Franky+Cica előnyben!), a szavazatszámlálásban, meg minden másban.
Én úgy érzem, egy nagyon nagy lépést tettük a szorosabb együttműködés, és az igazi csapatmunka felé. Összefogás és lelkesedés - nagyon remélem, hogy ez még sokáig fogja működtetni az MTT-t. Ragyogjon sokáig felletünk az a csillag.
És most megyek, és bepótolok kétnapi alvást.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Brisa
- Nem elérhető
Gratulálok minden megválasztott emberkének!
Elanor, Szméagol: Úgy lehet belépni, hogy ki kell töltenetek egy jelentkezési lapot (fel lesz téve VölgyZugoly-ra) és egy rózsaszín csekkutalványon befizetni a tagdíjat (ami diákoknak 500Ft, kereső emberkéknek 1000Ft, ill. speciális esetekben ingyenes). Az MTT-ről bővebben a VZ-on lehet (majd) olvasni.
Brisa
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Naszóval: csak annyitt tudnék mondani, hogy mi(én+én:D ) jól éreztük magunkat, de nem elemzem miért, mert nem akarom azokat szomorítani, akik sajnos nem tudtak ott lenni.
Lam:Most ez van.. akkor mi lesz holnap? (Tudom Te is ezt kérdezted.. )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Cicaful
- Nem elérhető
Szenzációsan, fergetegesen, hiper-szuper hétvége volt ez!!!!!
Sajnos nem tudom szavakkal kifejezni, de életem könyvébe, bizton állíthatom, hogy hatalmas pirosbetűs napokként fog bevonulni! Órási volt!!!
És Ti mind fantasztikusak vagytok! A fiúknak külön egy hatalmas cicapuszi a lovagiasságukért!
Darky memoárjából kimaradt a visszavonatút fantasztikus élménye, melyet a nyitott ajtóban, lábat lógatva töltöttünk, s közben élveztük a hűs szellő simogatását.
Valamint a "halcicá"-t is kihagyta, mely...az a bizonyos gyurma-ragasztó elnevezése lett, mellyel a dekorációt rögzítettük fel a falra. Mégpedig a következő képpen alakult e zseniális szó: a képek hátán halmOcskát kell képezni - Képzem a halmo(a)kát... - HalmAcskát??? Halmacska = halcica
Mindenkinek nagyon köszönöm ez a csodálatos élményt!!!
Pacica
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
MINDENKINEK EGY KÁD VIRTUÁLIS PEZSGŐ AZ ÉN KONTÓMRA!
Egs. (hukk)
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- nazgúl
- Nem elérhető
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Álmos
- Nem elérhető
Meseszépre sikeredett ez az alakuló ülés, az összes napjával és eseményével együtt! Iszonyú jó társaság vagytok tik ölel és pussz mindenkinek! ! ! Aki pedig nem tudott lejönni, ne keseredjen el, nincs oka rá. Azt hiszem a társaság elég jól bebizonyította, hogy a 30adik évfordulót illetően is jó esélyei vannak a fennmaradásra, mind tevékenység mind társaság szempontjából!
Tök jó, tök jó ) csak ezt tudom mondani. S tényleg, a csillag, ami beragyogta találkozásunk óráján, ott ragyogott, mindenki szemében...
ölelés
Darkman
Svindi: - bocsika a névmemo-ért
Memorandumok...
Batti tanubizonyságot tett tiszta szívéről és fehér kezeiről az alapító ülést megelőző esti vacsorán, ahol is beavatott mindenkit katonaéletének rejtelmeibe. Ő még nem tudja, de felvettük diktafonra letölthető lesz az internetről
A szegedi főút és rajta a villamossinek teljes hosszát sikerült feltérképeznünk és lemérnünk, mivel a hölgyek hazakísérése kötelező volt férfi létünk számára, csakhogy a hölgyek lakhelye a város másik végén volt. Oda-vissza, mesék a gyengébb nem védelemzőinek könyvéből
A Tiszában fürödni jó, bár vannak veszélyei, amiképpen Morgana erre felhívta szives figyelmünket ( bár akkor már késő volt ). Ruhában, zokniban, mit számít
Franky, aki high tech zsebphon-jával tulajdonképpen nem más, mint Morpheus a valós világból, tudtuk meg az állógfogadáson. Mindezt persze tagadja, de csak azért, mert még nem találta meg az " igazit "
Gumipók művészi szintre emelte a vizipisztoly által elsajátítható legnedvesebb fogásokat, lett is eredménye, mert fegyverét elneveztük " Vizipók gumipisztolyának " amit ő értetlenkedő szemekkel fogadott ( nem értvén gondolkodásunk mechanikáját )
Kiderült, hogy Kázmér és Huba tök jó figurák, és mindenképpen elolvasandó a történetük a Garfield nevű vicces-szines magazinban.
A vasárnapi alakulóülésen ujabb fogalmakkal bővült a jog iránt abszolúte érdektelenséget mutató egyének szókincse - mondanom sem kell, csupa-csupa finom, ügyvédi meghatározásokkal - Yavanna persze örült
Még egy utolsó előtti memorandum: a dóm-teplom kivilágítása a szembepartról éjfél után megszűnik, az órát így nem látni, miképpen az időt sem...de ez hihetetlen dolgokra ösztönzi az embert. Világmegváltó dolgok, reformelképzelések, valamit a totális szabadságonvaló elgondolkodás, ja, és Széchenyi szemcseppje - talán ez volt a legjobb
S végül, örömmel értesítjük jelenlegi és leendő tagjainkat, hogy a Magyar Tolkien Kulturális Egyesület kabalája már megvan. Neve Emil, egy A4-es papírból készült hajtott " valami ", előbbi énje kétkéményű gőzös, majd sótartó, s végül elnyerte végső formáját. Ezt láthathjátok majd a képeken. Ő Örömmel vette felkérésünket, hogy jelképezze a tömegeknek a nemes céljainkat. Minden bizonnyal hitelesen fogja mindezt teljesíteni. Remélhetőleg... )
Üdvike néktek, hirtelen ennyi tódult fel az emlékezetemben, de jelentem, még nem aludtam semmit, amióta hazajöttem ))
üdviii
D.
Huhú
- Malendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Több kamera is volt, és fényképezőgépek. Szinte már Nagy Testvér szindróma érzésem volt néha.
A fényképek fel lesznek téve a netre igéret szerint.
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- Elanor
- Nem elérhető
Nem nagyon irogattam ebbe a topicba, de figyelemmel kísértem az eseményeket, és azt is nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam elmenni veletek Szegedre.
Nagyon remélem, hogy jól sikerült az alakuló-ülés, és, hogy majd hallunk egy részletes (nagyon részeletes:)) beszámolót is.
Esetleg egész véletlenül nem volt ott egy (vagy több:)) kamera, ami rögzítette az eseményeket? Ezt előbb is meg akartam kérdezni, hogy lesz-e, csak elkéstem vele
Szóval mondandóm lényege:
1. Gratulálok!!
2. Beszámolót kérünk szépen!
3. Szeretnék én is tag lenni! (talán ez a legfontosabb, legalábbis nekem )
I feel complete when I feel sick inside
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Mikor lehet taggá válni?
- svindler
- Nem elérhető
Csak röviden pár inofrmáció azoknak aki nem voltak jelen, aztán sietek tanulni.
24 alapító taggal alakultunk meg.
A tisztségviselői posztokat a következők nyerték el (bocsássatok meg a nick nevekért, de gyarló módon van még akinek nem tudom a vezetéknevét...)
Elnök: Batti
Elnök helyettes: Lamorak
Titkár: Áfonya
Elnökségi tagok:
Sötét Úr
ÉSzAH
Morgana
Gumipók
Felügyeleti bizottság:
Sil
Svindler
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nem tudom, mennyi beleszólásom van a dolgokba, de én elnöknek mindenképpen Batti-t javaslom, a titkári posztra meg Áfonyát!!!
Egyébként meg érezzétek jól magatokat (és egymást... ), alakuljatok meg, s ne feledkezzetek meg Vz-ről! Ha minden igaz, mire visszaértek, egy vadiúj Vz vár majd rátok (remélhetőleg...)
Csillag ragyogja be találkozásotok óráját!
HAJRÁ MEGYE, HAJRÁ HOBBITOK!
- aieless
- Nem elérhető
Ez egyre bonyolultabb.
tehát ha én a Károlyiba vagyok, és 11-re érkezek, akkor ne is menjek a károlyiba, met cxsak 2-től lehet bejelentkezni? Vagy menjek, és bepakolok x y pénteken érkezett lény szobájába?
A női mosdó sztem is megfelel, akkor tehát az előadásokra hozzuk el az esti cuccunkat????
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Brisa
- Nem elérhető
Lamorak: A női mosdó szerintem megfelel az átöltözéshez.
(Én mondjuk olyat veszek fel, ami jó délutánra és estére is. Viszont a vonaton nem óhajtok ebbe a szerkóba utazgatni. De azt hiszem, nekünk lesz időnk átöltözni.)
Brisa
- Lamorak
- Nem elérhető
Én most offline megyek; ma már nem is jövök vissza, megyek haza dolgozni az előadásomon. Telefonon elértek.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lamorak
- Nem elérhető
Lamorak
(Aristotelés)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Kisestélyi / koktélruha / nyári ruha? Azzal sajnos nem szolgálhatok, óvodás korom óta nincs szoknyám se. A legelegánsabb ruhám egy nadrágkosztüm, azért megfelel?
Ha csak este tudunk bejelentkezni a kollégiumba, addig hova tesszük a nagy táskákat? Egyáltalán a programok meg a fogadás között lesz annyi idő, hogy lepakoljunk a kollégiumban, meg átöltözzünk?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lamorak
- Nem elérhető
A Mórába bármikortól lehet menni.
Az Apáthyban azt mondják, 10-11 körül lehet bejelentkezni.
Lamorak
(Aristotelés)
- Lamorak
- Nem elérhető
1. Akik vonattal jönnek: a nagyállomás a város déli oldalán van. Ha szombaton érkezel, valószínűleg fog várni egy szegedi hallgatóm egy A4-es MTT logoval a kezében, és majd ő irányít; ha nem lenne ott, akkor az 1-es villamosra van szükséged (persze attól függően, mikor érkezel és hol van a szállásod; ha korán jössz, és még ki akarsz menni a szállásra--- bár 10 előtt nem nagyon érdemes odamenni az egyéjszakásoknak, akkor még az előző után takarítanak). A nagyállomástól:
(a) a Rektori Hivatalhoz a 3. v. 4. megállónál célszerű leszállni. A harmadiktól ahogy leszálls balra a Jókai utcán kell a Dugonics térig bemenni; ott már lehet látni a sárga Rektori Hivatal épületét (könnyen megismerni, a szökőkúttal szemben van, a vakolat nagy foltokban esik le, és ki van rá írva, hogy SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM). A negyedik megállótól a megálló előtti sarkon kell befelé menni (a villamos menetiráya szerint szintén balra) a Somogyi utcán.
(b) Az Apáthy kollégiumhoz szintén ezeknél kell leszállni, pontosan közöttük van; a harmadiktól tovább kell menni, amíg a sarkon egy La Pizza nevű pizzériát nem találsz; itt jobbra kell fordulni, a Dóm felé-- ez az Apáthy utca, rögtön a balra első épület a kollégium.
(c) A Károlyi kollégiumhoz viszont majdnem végig kell menni az 1-es villamossal a város másik végébe (ezért is nem ajánlom, hogy aki mondjuk 1-kor érkezik, az még kimenjen a szállásra, mielőtt bejönne a rektoriba). Megállók számát nézve sajnos biztosat nem tudok mondani: addig kell menni, amíg a bal oldaladon egy nagy, legalább 10 emeletes épületet nem láttok, előre egy hídszerű valamit, a híd mellett a Szeged Plazát. Közvetlenül a megálló után a villamos elkanyarodik balra; nem baj, ha nem szálltok le, a következőtől vissza lehet sétálni. A nagy épület a Károlyi B épülete; a villamosmegálló melletti az A épület.
(d) A Móra kollégiumhoz a legbonyolultabb eljutni a nagyállomástól; először itt is a villamost kell elkapni, és elmenni vele az 5. megállóig (ez a Széchenyi téren a posta épülete előtt van). Innen át kell menni a Kárász utca betorkollásának túlsó felén lévő buszmegállóba (a Kárász utca a villamossal párhuzamosan jön és torkollik be a térbe, ill. annak határaként a Híd utcába), ahol a 71-es buszra kell felszállni, 3 megállót menni vele, át a hídon Újszegedre, majd leszállva közvetlenül az előző sarkon (a busz menetiránya szerint; ez a Közép fasor) a busz menetiránya szerint jobbra fordulni, és addig menni, amíg a bal oldalon a Blues Kert nevű étterem nem tűnik fel-- ezzel szemben van a Móra kollégium.
2. Akik esetleg busszal jönnek: innen is az 1-es villamossal célszerű közlekedni; legközelebbi megállója a Kossuth Lajos sugárúton van, a nagykörút (itt éppen Párizsi krt.) külső oldalán (a Nagykörút az az út, ami a buszállomás előtt megy el, és középen betonblokkokkal ketté van osztva). Célszerű kimenni a körút mellé, ott balra fordulni, és elmenni a Kossuth Lajos sgt.-ig; ott kicsit balra látható a megálló. Innen:
(a) A Rektori Hivatal befelé (tehát ahogy a körútról megérkezel a megállóhoz, az innenső, a Kossuth Lajoson jobbra menő) oldalon a 3. vagy 4. megálló. A harmadik megállótól a Somogyi utcán ezúttal (mivel az ellenkező irányból érkezel, mint ha a nagyállomásról jönnél) jobbra, és látni fogod a szétmálló sárga épületet; a negyeduik megállótól szintén jobbra a Jókai utcán be a Dugonics térig (a szökőkútig).
(b) A Károlyi kollégium villamossal kifelé (tehát a Kossuth Lajoson balra menő) oldalon érhető el. Itt is érvényes, ami a nagyállomásról való megközelítéskor (l. fent, 1. (c)).
(c) A Móra kollégiumhoz villamossal be (jobb oldal) a 2. megállóig (posta épülete a Széchenyi téren). Itt meg kell keresni a buszmegállót a Kárász utca torkolatánál (l. fent, I. (d)), és innen ugyanaz, mint a nagyállomásról.
3. Akik kocsival jönnek: a pesti út és autópálya (mivel utóbbi csak Kiskunfélegyházáig van kész, onnantól ugyanaz az út) a város nyugati-északnyugati oldalán torkollik be. Kövessétek a főutat (talán vannak 'CENTRUM' feliratok is). Mikor rámentek egy hídszerű vmire, ami vasúti sínek fölött megy el, aztán lejőve láttok jobbra egy focipályát, balra a Szeged Plazát hatalmas CINEMA CITY felirattal, el kell dönteni, hova mentek:
(a) ha a Károlyi kollégiumba, akkor közvetlenül a focipálya után kell balra menjetek, pont ott van a sarkon (nagy, 10 emelet körüli épület a B épület). Parkolás a B épület körül.
(b) ha a belvárosba, ill. a Rektori Hivatalhoz akkor tovább-tovább-tovább, egyenesen a Kossuth Lajos sugárúton, egészen addig, ameddig egy másik villamospályát nem láttok keresztezni (ez a Kiskörút =Tisza Lajos krt.). A Rektori Hivatalhoz úgy célszerű menni, hogy továbbmentek egyenesen, el a Széchenyi tér mellett és a színház mellett (nagy sárga épület a jobb oldalon, szemben egy park és Romi Schneider =Erzsébet szobra), jobbra fordultok (jobbra jöttök ki a kicsi körforgalomból), és egyenesen ameddig lehet. Egészen addig lehet egyenesen menni, ameddig a Híd utcán át nem mentek (két sarok a körforgalomtól; balra lehet látni a hidat, ahogy átmentek a kereszteződésen), ott majd a jelzések elirányítanak jobbra, aztán balra, a villamospályán. Ekkor a Klauzál térnél (Kis Virág cukrászda látható) fogtok ráfordulni a villamospályára; innen a második sarkon kell jobbra fordulni; ez a Somogyi utca, innen már lehet látni a Rektori Hivatal sárga épületét a bal oldalon.
(c) ha a Móra kollégiumba, akkor is tovább kell menjetek, de a Nagykörútnál (ahol jobb oldalon egy templomot láttok, lehet tudni, hogy a következő nagy kereszteződés az lesz) le kell forduljatok balra, végig egészen Újszegedig a körúton. A híd után az első lámpánál egyenesen, a másodiknál balra, aztán a következő sarkon megint balra; jobb oldalatokon a Blues Kert, bal oldalatokon a Móra kell legyen.
(A Mórából kocsival bejutás a belvárosba máshogy megy: ki kell menni a híd útjára (=jobbra, jobbra), de nem felmenni a hídra, hanem el balra; ez fel fog vezetni a másik hídra, ahonnan a végén balra kell lemenni. Itt nem lehet majd sokáig balra menni, mert a jelzések elirányítanak jobbra és aztán két sarokkal tovább balra, fel a villamospályára-- innentől l. fent, 3.(b)).
Nos, remélem, érthető-- mindjárt körbeküldöm ezt a szöveget mailben is mindenkinek, és teszek hozzá jpg-ben lévő térképeket. Elküldöm Gandalfnak is, hogy tegye fel, bár nem tudom, milyen gyorsan tud cselekedni. Az sajnos az én hibám, hogy a térképek nem készültek el már hamarabb; sajnos, nekem is sok dolgom volt a héten. Bármilyen kérdéssel most már leginkább telefonon jelentkezzetek, nem tudom, mennyit leszek ma online (az előadásom még laza vázlat-formájú...).
Lamorak
(Aristotelés)
- gillz
- Nem elérhető
Megzek én is másodmagammal, majd Szegeden mi is leszállunk a vonatról, szval majd keresünk titeket az állomáson. Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy mellétek fog szólni a helyjegyünk
need more brainz. yourz. now.
- aieless
- Nem elérhető
Így hatékonyabb
Egyébként nem csak az uraknak kell majd karácsonyfásat játszani nem baj, ennyi áldozatot igazán megér a jó ügy!
Na, jóéjt. Jó utazást a holnap indulóknak, kellemes díszítést!!!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Álmos
- Nem elérhető
Hogy s mint? Így talpig öltönyben és kösztümben, 3 csomaggal a Nyugatin, 5 csomaggal a benzinkútnál és egy adag deko-anyaggal a vállatokon?
Hehe
Azért van ebben valami szép. Ha csak a Szilmarillokra gondolok, s azokra a heves ütközetekre...vívjuk meg ezt a csatát.
Tolkienért.
Talizunk Szegeden!
Jóéjt
Huhú