Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
22 éve 5 hónapja #64769 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Ez az utolsó alkalom (agusztus végéig :) ), hogy írok. Szeretnék búcsút mondani a fórumnak, a fórumosoknak és a Magyar Tolkien Társaságnak. Amint hazaérek, rögtön ide jövök! (Alig várom :!: ) Nem felejtelek el (addig se) titeket!
Mindenkinek a lehető legkellemesebb nyarat!
(Milyen tragikusra sikerült! :wink: )

Namarie!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64751 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Számlanyitásról: Érdeklődésem eredményeképpen a következőt tudom felmutatni.

OTP : Számlanyitási dij: 3000Ft. egyszeri, számlakarbantartási díj: 6000Ft/negyedév, tranzakció díj: 0,13% vagy min. 20Ft bankon belül és 0,2% vagy 150Ft bankon kívül. Erre az évre 15.000.-Ft lenne a költség és 24.000.- Ft. minden további évben. Ehhez még a tranzakciók díja is hozzá jön.

K&H : Számlanyitási dij: 0Ft. egyszeri, számlakarbantartási díj: 3000Ft/hó, tranzakció díj: 0,11% vagy min. 150Ft. bankon belül és 0,145% vagy 300Ft. bankon kívül. Erre az évre 18.000.-Ft és 36.000.-Ft. a további éves díj, plusz a tranzakciós költség.

EuroDirekt Takarék Szövetkezet. Számlanyitási díj 5000Ft, éves díj 0Ft. tranzakciós díj 99Ft./ tranzakció erre az évre 5000Ft és 5000Ft a további években is. Ennél a banknál lehet pénz átutalási csekkeket kérni 0Ft és 7 forintos áron. A különbség az, hogy a 7Ft os csekken lévő üzenetet egy internetes szolgáltatás csomag megvásárlásával lelehet olvasni. Vagyis nyomon követhető hogy ki fizetett és ki nem. A plusz csomag ára 5000Ft. tehát az ezévi költségünk 10.000.-Ftra emelkedne. Még valami, az internetes csomag mellé jár egy bankkártya is.

Köbö ennyi, bár még hátra van egy igen fontos dolog de a fő hatás vonalak már látszanak. Lamorak, Morgana mondtok nekem valamit?

"Kane o Keizai Suru"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #64745 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nimrodel írta.. úgyhogy szerintem neki köszönhetjük :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #64743 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lam: valaki írta, hogy hallgassunk Juventust(minnyár megkeresem ki) szvsz megvan a tettes :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #64739 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ki küldött tegnap a szegedi Juventus kívánságműsorában egy számot az MTT-nek? Egészen véletlenül épp hallgattam, és nagyon meglepődtem, meg persze örültem is (csak sajnos azt felejtettem el, mi is volt az a szám). Mindenképp olyan volt, aki itt volt hétvégén; köszönjük szépen!

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #64729 Írta: E. Eia Ayna
(Időközben a ***** Szilu jelyrehozta a rendszert)

Gumipók: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez honnan jött? :lol: :lol:

Az avatarokhoz: Valaki tudja, hogy mit jelent az általában szó? :twisted: :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #64728 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
FRANKY!!!!

MINDENKI LÁTTA, HOGY TE VOLTÁL!!!! RÁADÁSÚL VIDEÓFELVÉTEL IS BIZONYÍTJA BŰNÖSSÉGED!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ezennel mint elnökségi tag, kezdeményezem vizsgáló bizottság, törvénykezési szerv, bíróság, fogház és kivégzőosztag felállítását, melyek segítségével azonnali hatállyal megvizsgáltassék, törvény alkotódjék, elitéltessék, fogdába zárassék és vizigumipisztolypók általi lefröcskölésre ítéltessék, az ítélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs és ennek érdekében fenti szervek az ítéletvégrehajtás után azonnal feloszlatják önmagukat.

Jegyzőkönyv:

eset(t): Tégla
észrevétel: nem vette észre
kelt: meg sem próbált
neme: nem hát 8) 8) 8)

Több
22 éve 5 hónapja #64532 Írta: franky
franky válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Áfonya írta: Rektori hivatal fala: öööö, szal hogy túl erősen nyomták volna oda a halcicát a falra? Ki követethetett el ilyesmit?? Franky, te tudsz erről valamit? :twisted: :roll:

izé... mivan? :roll: Milyen rektori hivatal? Milyen halcica? Amelyik tátogva nyávog? 8) Szerintem a Cicafület kéne kérdezni :P Meg a gumilábú Pistol-Bearer-t :P :P Aszontátok leesik a a fránya tábla, meg aszontátok, úccse fogja meg... hát émmeg adtam nekije :twisted:

Több
22 éve 5 hónapja #64531 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hát, igen...
Híresek vagyunk! 8)
No, én nem látlak titeket 10 napon át, úgyhogy most búcsúzom! :(
(Mi lesz velem nélkületek?! :wink: )
Ring-bearer

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 5 hónapja #64526 Írta: franky
franky válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Batti írta: Lamorak: Számla ügyében tájékozódni fogok. Az elmúlt 2,5 napban 7 személynek küldtem ki jelentkezési lapot. Lassan egészen szép kis halcicát sikerül össztehozni a papírokból.

Halcica rulezz 4eva!!! :P :P :P :P

Több
22 éve 5 hónapja #64522 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Szméagol:tök jó neked,hogy van egy ilyen telketek ahova lemehettek(tök aranyos,hogy Megyének hívjátok :P ),én szinte egész nyáron itthon fogok unatkozni... :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #64516 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Szerintem attól, hogy van pénzünk egyáltalán nem kell félnünk! A mai világban nem lehet meglenni pénz nélkül! :?
Azon az alakulóüléses fényképen kik vannak ? Valaki nem mondaná el sorrendben?

Lili!

Van egy telkünk Dunabogdányban (amit atesómmal Megyének hívunk) és oda megyünk le nyárra! Rettentően örülök neki! :D :D :D Csak a fórum hiányzik. :cry: :cry: :(

Több
22 éve 5 hónapja #64476 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszönöm. 8)
A gratuláció Brisát illeti meg, ez eddig az egyetlen olyan kép rólam, amin a hasonlóság ennyire feltűnő... És ha hozzávesszük, hogy a
kék a kedvenc színem... naná, hogy elsőre ezt az avatárt választottam!
:D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #64472 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Estel Adániel írta: Hmm. Nem is mondok semmit, döntsétek el! :D
Estel Adániel élőben, Brisa által fényképezve

Né má!!! :lol:
Te pont ugy nezel ki mint az avatarod, csak rovid a hajad! :D
Naggggyon coool :twisted:

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 5 hónapja #64471 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
ÉSzAH: Természetesen megkaptam, el is jutattam Dúalonnak, de várok további javaslatokat is!

Több
22 éve 5 hónapja #64468 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Áfonya: no offence meant, amúgy meg nem tudom, hogy kik késtek, csak azt, hogy nem csak az ő programjuk csúszott. Ha belegondolom magam a vonatozók helyébe... De ezt már kár fényezni, elmúlt ez is, és jó sült ki belőle, tehát fátylat rá.

Tegnap éjjel a linkek beírásakor már aludtam, sorry, ezért itt a helyes linkek csokra:

www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ ... zeged2.mov
www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ ... zeged3.mov
www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ ... /dekor.avi

és a szükséges plugin honlapja: www.apple.com/quicktime/download/

Aralataion: A feltételeket én diktálom (CSAK!) - de akkor sem iszom sört ;o)) De egy baráti kólázást megér a dolog! :o )))

ÉSzAH: aham... azért van benne lógika (in memoriam Hofi Géza), csak épp nem mosták, hanem beszolgáltatták a tálon az aranyat... De ez ide off egy kicsit...

Nem jut most többre időm, csók e nagy család!

avagy a Sötét Úr[/b][/i]

Több
22 éve 5 hónapja #64457 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Hmm. Nem is mondok semmit, döntsétek el! :D
Estel Adániel élőben, Brisa által fényképezve

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #64453 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Aralataion is nagggyon szégyenli magát, de a "10órakkor" kiköltözni parancs váratlanul ért minket, és azt sem engedhettük, hogy a lányok egyedül reggelizzenek a BÉCSI KÁVÉZÓban. :oops:
Késésünk oka tehát ez volt. Nem mintha ez valamit is kissebbítene a többiek szenvedésén, ahogy ránk vártak...
Sötét Úrnak meg viszem akkor a késési-sört, de együltő helyében kell meginnia 1 óra leforgása alatt mind a hatot. :twisted:

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 5 hónapja #64452 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Gyorsan helyesbítek, mielőtt még fejemet vennétek!
Sokan hasonlítanak az avatárjukra, ha arcra nem is, karakterben mindenképpen. De van, aki nem!!! :-) Ezért is emeltem ki azokat, akik szerintem a leginkább. Remélem, hogy ezzel senkit sem sértettem meg, de ha igen, akkor nyugodtan mondjátok, hogy tényleg aranymosótálonállósólyomankhrókabőrként nézek ki. :-)

Sötét Úr: Igen, aranymosó tál. Luft tanár úr leújabb azonosítása. :-) Csak elfelejtettem utána mosolyt rakni. Most pótolom: :-)

Gandalf: Én küldtem véleményt a VZ-MTT-ről, amikor priviben kérted. Megkaptad? Ugye meg?

Lamorak: Nem is tudtam, hogy TV-s ambícióid vannak! :-) :-) :-)

Többen jeleztétek, hogy nem autorizálom az ICQ-requesteket. Remélem mostmár mindekiére reagáltam, aki kérte. Ha nem, akkor a hiba a közvetítő vonalban van. Még egyszer elnézést a késlekedésért, elég ritkán kapcsolom be azt a szerencsétlen ICQ-t, de ígérem ezentúl többet fogom. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #64451 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Wooo, érzitek milyen jók vagyunk? Lamo, gratula a TV-szereplésekhez! :wink: Az is sirály, hogy újságban, + neten is megjelentünk! Na és persze a tagok egyre bővülő tárháza... 8)
Rektori hivatal fala: öööö, szal hogy túl erősen nyomták volna oda a halcicát a falra? Ki követethetett el ilyesmit?? Franky, te tudsz erről valamit? :twisted: :roll:

Sötét Úr írta: Áfonya & Co.: örömmel hallom, hogy elértétek még a vonatot. Senkit sem irigylek a vonatozásért, meg az idegességért, hogy eléritek-e. Milyen jó lett volna, ha reggel időben tudunk kezdeni...

:oops: :oops: :oops: Teljesen átérzem mondanivalód igazát, ó Minden Urak Legsötétebbike! *Áfi csendben elbújik és megjegyzi magának, hogy késni - nem kifizetődő!* :lol:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #64450 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Lamorak írta: Batti és könvyveléshez értők: a szállásról mind az MTT-nek irattam számlákat, igy most van 79.000 Ft értékű szállás-számlánk. Mit tudunk ezzel csinálni? Mivel nem adózunk, le sem irhatjuk; jó valamire?

Feltetlen meg kell orizni, akkor is ha nem adozunk. Sose tudni mikor kell majd lobogtatni!

Laegolas
aki latott mar malacot kortefan :wink:

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #64449 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lamorak: Számla ügyében tájékozódni fogok. Az elmúlt 2,5 napban 7 személynek küldtem ki jelentkezési lapot. Lassan egészen szép kis halcicát sikerül össztehozni a papírokból.

Kassza: Tagdíjat összesen 24 fő fizetett. (24 fő a jelenlétiíven és még 6 fő jelentkezett helyben. Ők rögtön fizettek is.) Végül is nem rossz eredmény. Ez 15000.- Ft.-ot jelent. Utólagos engedelmetekkel ebből kifizettem pár apróságot amit Lamorak meghitelezett nekünk. A maradék, (399.-Ft. adománnyal) 7950.- forintra rúg. Ehhez jön majd 13 vagy több fő befizetése. Ez mind csak a júliusi tagdíj.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #64442 Írta: JaMaN
JaMaN válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A szegedi rádió is leadott egy cikket róla.
Nem tudom, hogy a rádióban is volt-e, mindenesetre egy cikket lehoztak a weblapjukon....

Üdv

Több
22 éve 5 hónapja #64440 Írta: Lamorak
További tévés karrierem fejlődik... most hívott a Szeged TV holnap estére. Valószínűleg ez nem lesz túlságosan sokfelé látható, dehát ez van.

Ja, és megvan a rutinvizsgám, ezúton üzenem Szeged minden gyanútlan gyalogosának, hogy mostantól nagyon vigyázzanak egy fehér 1.6-os Golffal...

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #64438 Írta: Lamorak
Ezek szerint tényleg volt a tévében, nahát! A körzetiben vagy a nem körzetiben? Fel kellene hivjam őket, hogy ugyan küldjenek már egy másolatot.
Valószinűleg 'doktori v. doktorandusz hallgatót' irtak ki (én mondtam nekik, hogy azt irják, sokkal jobb, mint ha kiiratnám, hogy 'irodalomtörténész'-- az olyan röhejes és arcoskodó).

Jó hir mindenkinek: nem kell a rektori teljes újáépitési költségét álljuk... végülis bementem megbeszélni velük, mielőtt telefonáltak volna, és azt mondták, hogy OK, már re is festették, semmi gáz. Még az előzetesen (a múlt héten) marcona titkárságvezető is megenyhült, mondta, hogy olvasott az újságban, kérdezte, hogy sikerült. Szóaval minden rendben, majd legközelebb kicsit jobban vigyázunk.

Batti és könvyveléshez értők: a szállásról mind az MTT-nek irattam számlákat, igy most van 79.000 Ft értékű szállás-számlánk. Mit tudunk ezzel csinálni? Mivel nem adózunk, le sem irhatjuk; jó valamire?

Ja, és részletes tájékoztatást szeretnénk a belépő új tagok számáról... hirtelen nagyon expanzivak lettünk.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #64437 Írta: JaMaN
JaMaN válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!
Találtam néhány cikket a hétvégi alakulásról, idemásolom az URL-eket.
Szerintem nagyjából megegyező a tartalom, de sebaj, a lényeg, hogy sok helyen megjelent:)

Korridor, Tündebarátok társasága
www.korridor.hu/cikk.php?cikk=100000034130

Magyar Nemzet, Megalakul a Magyar Tolkien Társaság
www.mno.hu/index.mno?cikk=84426& ... rect=false

Stop, Megalakult a Magyar Tolkien Társaság
www.stop.hu/kultura/index.tdp?f=30571

Több
22 éve 5 hónapja #64424 Írta: Beleg Cúthalion
Sotet Ur,

En elolvastam vegig a hozzaszolasodat :P de hiaba vartama jutalmamat erte, nem indul az a franya avi. :roll: Na mindegy megprobalok barkacsolni meg egyet.

Amugy az en avatarom csak reszben hasonlit ram. Telen ilyen sotet a hajam es az en kedvenc foglalatossagom is a lovoldozes. Szegeny kutyaim, mar latom ahogy otthon vinnyogva menekulnek elolem a kertben :twisted:

Laegolas

Több
22 éve 5 hónapja #64421 Írta: Nimrodel
Nimrodel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdv mindenkinek!
El sem tudjátok képzelni mennyire boldog vagyok. Mikor hazaértem alig tudtak leállítani. Csak áradoztam rólatok és az MTT-ről. Köszi, hogy köztetek lehetek :wink: Mindenki hazaért épségben? Kialudtátok magatokat ?:D Remélem, mert én nem egészen. A szegediek hallgassák a Juventus-t.

Több
22 éve 5 hónapja #64412 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Most, hogy mindenki mondta a jovoltot, en sem maradhatok ki. Es Szeged is nagyon szep!!
Nem lehetne utotalalkozni, amikoris megnezzuk a videot kepeket meg egyeb seruleseket? Felek, hogy megszakad virtualis kapcsolatom veletek. :evil:

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #64407 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Azóta sem találok szavakat... Mindenkinek nagyon köszönöm azt, hogy ott volt, és ilyen klasszá tette az alakuló ülést. (Csak halkan jegyzem meg, azoknak, akik önhibájukból nem tudtak eljönni, hogy alakuló ülés csak egy van egy Társaság életében... De a többi még jobb lesz!)
(angolosoknak: ahogy a kecskemama mondaná: it is something for my kids to tell about... - magyarosoknak: bocsi, lefordíthatatlan.)

Köszönöm Gumipóknak, hogy úgy aggódott a padkáért, és sorry, de nem tudtunk tovább várni, nekem pl. vonatot kellett elérnem. Ja, és azt is köszönöm, hogy nem találtad el az elektronikáimat :o )))

Köszönöm ÉSzAH-nak és a Nilder Eldaronnak úgy általában is, hogy... nem sorolom fel. Nem lehet. [size=9:2bfnhpkz](aranymosó tál? ugye nem?)[/size]

A fotókon kisebb retusálnivalók akadnak, viszont a kedvenc, kalibrált, stb. monitorom megzakkant, a tartalék meg olyan öreg, hogy ha elromlik, nem is műszerészt kell hozzá hívnom, hanem régészt... A lényeg az, hogy túl sötét a képe az érdemi retusra, ezért aztán apám nagyságrendekkel lassabb gépén tudom csak elvégezni a feladatot, úgyhogy hétfő előtt ne várjátok. Utána igen.
A kamerával felvett mintegy 30 perces nyers anyagot Battival (talán a hétvégén) alakítjuk bitekre, és byte-okra, talán a hét második felében, bár még nem tudom, hogy ő mikor ér rá. Onnantól azonban a fényképek 1600*1200-as változataival együtt CD-re írom, és eljuttatom azoknak, akik igénylik. A határidőt azonban még nem tudom megmondani, az előbb már említett okok miatt. A képek kisebb változatai előbb elérhetőek lesznek a Völgyzugoly-on által. Ja, kb. 100-120 képről van szó, úgy 80 MB-nyi tárfogatban (nem elírás - nem teret tölt be, hanem tárterületet!).

Svindler: _o_ A Nilder Eldaron beszámolói alapján is magasra állítottam a mércét, de még így is kellemes csalódást okoztál! Nagyon nagy öröm volt számomra, hogy megismerhettelek!

Lamorak: a fejléc módosítása nem probléma, az időhiány viszont igen. Jó az, ha hétvégén készül el az új címes változat?

Vic: sárgulok! Érezd nagyon jól magad, és pihend ki a fáradalmakat! :o )

Áfonya & Co.: örömmel hallom, hogy elértétek még a vonatot. Senkit sem irigylek a vonatozásért, meg az idegességért, hogy eléritek-e. Milyen jó lett volna, ha reggel időben tudunk kezdeni...

Bard: örülök, hogy tetszett amit láttál, és részt kívánsz venni a továbbiakban. Az "olvasói oldal" sem megvetendő! (Épp neked mondom?) :o )

...
...
Elfelejtettem, hogy még kinek és mit akartam írni, és miért (ne?)

Azoknak, akik mégis végigolvasták a hozzászólásomat, itt egy kis jutalom:
QTVR fájl a Széchenyi térről és az QTVR fájl az alakuló ülésről , valamint egy Valamennyihez Quick Time 4 Player plugint igényelnek, amit innen lehet letölteni: Quick Time 4 fejesztőgárdája

Csillag ragyogta be megalakulásunk óráját!

SÚ, azaz

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.044 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére