Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
én a termoszbögrém tetejét nem találom, így valószínűleg ott hagytam valahol, de a házban nem hagytam semmit, az biztos. fekete, műanyag kör alakú tető, van rajta egy reteszféleség is. esetleg tud róla valaki valamit?
ja, még azt is akartam írni, hogy lehetett volna több és többféle zene is. tavaly jó volt a metálos szekció a sok headbangelő pasival^^
és Julcsi baba egy tünemény!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Mondjuk nem vagyok válogatós: szinte mindig mindent megettem.
E!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lyona
- Nem elérhető
Van nálam ellenben:
- egy csomag fehér szigszalaggal összefogott sátrocövek
- egy 30 faktoros fehér tubusos Hauschka naptej, a raktárral szembeni szobából
Keresem még mindig:
a kicsi fehér műanyag vágódeszkámat
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ezzel bizony szóról-szóra így voltam én is. (Az ebédlővel kapcsolatos egyetlen panaszom a klímája miatti, főleg ebédkor... :/)Maverick írta: a felajánlásoknak, s a visszaúton levadászott tányéroknak köszönhetően a mennyiség is barátságos méretűre dagadt a legtöbb esetben s a bő 6-7 éves kollégiumi képzés megtette a hatását, s ha nem is minden alkalommal, de a bajszom alatt megbúvó elégedett mosollyal, s vidám köszöntéssel
búcsúztam az étkezések után konyhás néniinktől
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Maverick
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
tányéroknak köszönhetően a mennyiség is barátságos méretűre
dagadt a legtöbb esetben
s a bő 6-7 éves kollégiumi képzés megtette a hatását,
s ha nem is minden alkalommal, de a bajszom alatt
megbúvó elégedett mosollyal, s vidám köszöntéssel
búcsúztam az étkezések után konyhás néniinktől
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nemtom, én kifejezetten szeretem a mákostésztát és a tejberizst is, bár a táborban elég gyenge minőségben voltak fellelhetőek.
Viszont a mennyiség az tényleg kritikán aluli volt.
És igen, én is elég válogatós tudok lenni, ha annyira nem is mint némelyek, pont ezért vittem egy üveg nutellát, májkrémet meg kenyeret meg vifonlevest.
Büfé:
Elég felemásan sült el, főleg hogy nem csak a tábori haszonkulcs volt rajta hanem a kinti júliusi áremelés is.
A táborról meg csak annyit, hogy - Mikes Kelement kicsit átírva:
"Úgy szeretem Pestet, hogy soha nem feledem Aerriont"
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
:cool:
Our knees do not bend easily
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Remzy
- Nem elérhető
amugymeg KÉREK KÉPEKET SOKAT !!!! mert eddig csak a kirándulásrol meg a dzsindzsafutrinkákrol láttam képeket btw, táboros képes DVD ?
- Namarie
- Nem elérhető
Nekem az első kácsárdi tábor után/mellett ez volt a második legjobb táborom!
Köszönöm MINDEN szervezőnek, a rendvezeknek, családfőknek, Pálpistának, konyhásnéniknek, a Professzornak, a valáknak, és Eru Iluvatarnak, hogy volt ez a tábor, és lehetőségem volt rá elmenni (ezt a családomnak is köszönöm.)
Nemzetségemnek a sok nevetést, Kisjulcsinak, hogy van, és hogy egy tündér,
-SÚ-nak a felbecsülhetetlen segítséget és azt, hogy egy életre helyretett írás és önbizalom szempontjából
-Lyonának a törődést és a türelmét
-Cellofánnak a biztatást
-a harcosknak, hogy nem rekvirálták a cuccainkat, sőt (t. 3. Aragorn parancsnok! bánhatod, hogy nem ettél a KÜRTŐSKALÁCSBÓL!)
-a miséket- csodálatos élmény volt!
-az esti beszélgetést Attilának
- az éjszakai túrát, amikor is a harcosok gyűrűjében hihetetlen nyugalom és biztonságérzet szállt meg
- mindenkinek, aki türelme volt hozzám, és a szeretetét bármilyen módon kifejezte
és még rengeteg mindent, ah eszembe jut, megírom
amire szerintem figyelni kéne
- jövőre ne legyen ennyire hosszú a nap (esetleg, a kisebbek lekötésére esti gyerekprogramokat lehetne szervezni, én benne vagyok!)
- étrend összeállítása (az én anyukám ígérte, hogy segít, ha gondoljuk, de szerintem érdemes lenne kinek- kinek a családját megkérdezni, tuti akad vállalkozó kedvű anyuka és nagymama Kriszana édesanyja és naygija mellett)
- a "kedves jóember" NE verje a disznókat
Szvsz a családihoz hasomló vetélkedővel jövőre nem lezs gond, mert tudjuk, hogy mi hol van, de a királylány/királyfiszabadítóshoz hasonló, potenciálisan balesetveszélyes dolgokat inkább mellőzük!
és még valami:
hálás köszönetem Newrának, Ickének és Alyrnak, hogy segítettek a táskámat visszaszerezni!!!!! Sára édesanyjának külön köszönet, hogy szinte a kapuig vitt.
Azért rémültem meg annyira, mert az összes létező tartalék allergiacuccom abban a táskában volt, a másik pedig az, hogy ha valaki pl. veszprémi markolta fel, akkor mi a fenét fogok csinálni???
ÉN megismerem a saját cuccomat, de amire nem számítottam, hogy ennyi hasonló tatyó van. tanulság: jövőre ki- ki tegyen rá valamit, amivel tuti meg lehet különböztetni.
-
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ja igen, ez volt a másik, amit nem ettem meg. Én is örültem volna akár az üres tésztának is. Bármit, csak mákot ne.Dodiee írta: ha pl mákostészta van, akkor szokott lenni üres tészta azoknak, akik nem szeretik. Én eskü megettem volna az üres tésztát is cukorral, csak mákot ne kelljen enni.
A káposzta mennyiségével nem volt most különösebb bajom, tavaly sokkal több volt belőle, úgyhogy idén nem tűnt fel annyira. Most a tojás tűnt soknak (még úgy is, hogy első nap rögtön nem jutott se nekem, se Ankalimonéknak, mert sikeresen kiadták a vegáknak szánt tojást a nemvegáknak is), szinte mindenhez tükörtojás volt, vagy főtt tojás.
Ancalima: de ha eleve brutálisan sós a tészta, mint pl a tejfölös és a káposztás tésztánál is az volt, akkor egyáltalán minek tesznek ki mellé cukrot? És miért ők döntik el, hogy cukrosan vagy sósan szeressem (illetve cukros-sósan vagy sósan)? Az tényleg minimális különbség lenne, gyakorlatilag nem kerül semmibe, még főzni sem kell külön.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Attila
- Nem elérhető
Ez biztos csak az én problémám a vegások közül, de jövőre nem szeretnék minden ételhez tojást enni. Finom az, egyszer-egyszer, de, hogy a 11 nap alatt nyolcszor tojás legyen...ehhh.Ankalimon írta: Én is beállnék a kajával mérsékelten elégedettek sorába (noha én is ettem már sokkal rosszabbakat MTT táborokban is - igazából kizárólag akkor volt érezhetően jobb a kaja a mostaninál, amikor Kriszana anyukája főzött ránk).
Szerintem egyébként nem a főzés minőségével volt gond, de az étrend összeállítására jövőre több figyelmet kell fordítanunk. Jöhetnek majd az ötletek, meg a tervezett menüt is időben közzétesszük, hogy lehessen csócsálni.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Előre is köszi!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Szerintem egyébként nem a főzés minőségével volt gond, de az étrend összeállítására jövőre több figyelmet kell fordítanunk. Jöhetnek majd az ötletek, meg a tervezett menüt is időben közzétesszük, hogy lehessen csócsálni.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
A diktatúra napján én nem is ebédeltem mert az enyémet nem hozták utánunk, a vacsim meg 5 falásnyi tészta volt.
Egyébként lehet adni ötleteket jövőre, hogy mit főzessünk.
- Sil
- Nem elérhető
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gandalf: LOL (ill LÓL)!
- Orsie
- Nem elérhető
Rabyn, volt olyan nap, amikor nem ettem semmit, mert ami volt, azt nem szerettem (tarhonya ebédre, káposztás tészta vacsorára). persze ilyen előfordul, de hogy minden nap vagy tészta van vagy főzelék (amúgy utóbbiak egész jók voltak,), és semmi változatosság, az már baj. a levesek mondjuk minden nap ízlettek. de az is igenis gáz, hogy a büfében sem volt mindig kaja, és egyszer pl Rózsa mondta, hogy menjek be a konyhába és kérjek vajaskenyeret, és a konyhásnéni úgy nézett rám, mint a véres rongyra, hogy miért akarok én délután fél 6-kor enni, mire közöltem, hogy különben el fogok ájulni...Rabyn írta: Nem azt mondtam, hogy isteni volt a kaja meg ilyesmi, hanem, hogy túlsokat rinyáltak érte az emberek, hogy nem jó. Szvsz egy középkategóriás kaját kaptunk.
1 jó dolog van ebben, lefogytam kb 1-másfél kilót és megint beleférek a korábbi nadrágjaimba
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gandalf
- Nem elérhető
(Javítva helyesírásilag, thx Anca)
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- InsanekismanO
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Turwaith • Túrelië
Rendeltem pizzát a neten.
Saját ágyamban aludtam, bogarak és csigaszar nélkül.
Elfelejtettem órát állítani és elkéstem a munkából.
Útfelbontás miatt két megállót gyalogoltam.
Majdnem elütöttek a zebrán.
Letaposták a lábamat a buszon.
Dolgozom.
Blogoltam.
Folyamatosan be van kapcsolva a mobilom.
Hamburgert ebédeltem sültkrumplival.
Szóval... visszatértem a civilizációba.
Nem tudok maradéktalanul örülni.
Hiányoztok basszus!
E!
Пиф-паф ой-ой-ой • Умирает зайчик мой
- Remzy
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
A táborról most csak annyit, hogy nálam bekerült közvetlenül Velem 2 mögé, ami nem kis szó Hihetetlenül pozitív volt végig. A negatívumokat is inkább kritikának tudnám említeni, de a fantasztikus hangulatot és pozitív élményt, ami a tábor közben volt és még most is itt van, semmi nem tudta elnyomni. Azt hiszem tényleg Velem után hiányzott utoljára ennyire a társaság. És most mindjárt sírok
Nagy-nagy köszönet a szervezőknek, hogy kidolgozták a belüket is!!!
Meg a sok-sok új embernek. Szerintem nagyon felfrissítették a tábort!
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."