Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Több
16 éve 1 hete #374479 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Virág: szerintem próbálj meg mindent megtudni a lovaglási lehetőségről, akár még egy új rend is épülhet köré, ha elérhető árban és egyebekben. (Sajnos kissé kétlem.)

Ezzel az elvonulós témával kapcsolatban azt se tessék elfelejteni, hogy az sem szerencsés, ha mindenki mindenfelé elvonul. A csapvezeknek (családfőknek, nemzetségfőknek, stb.) el kell tudni érni a hozzájuk tartozó embereket. A keretjáték még olyan elemeket is tartalmazhat, amiket nem lehet előre bejelenteni, de a résztvevők egy nagyobb egységét érinti.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 hete #374472 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
sztem ez a túl messze vagyunk egymástól dolog nem lesz gond az mtt-nek, elég kratív emberke van itt, biztosan kitalálunk vmit :wink: nekem a vókitókis megoldás nagyon tetszik, mikor kicsik voltunk, nekünkis volt!! nagyon szerettük...esetleg lehetne minden tábveznek, hogy tudjanak egymással kommunikálni...de ha nagyon drága (nekem foggalmam sincs róla mennyi egy ilyen) akkor sztem hanyagoljuk...a kajás dologhoz hozzászólva, sztem a nénik megsértősnének, ha nem főzhetnének ránk, és anyu bátyjától (tőle hallottunk a helyről) úgy tudom, hogy nagyon jól főznek!!(:
kérdeztétek, hogy lehet-e lovagolni, és én úgy tudom, hogy lehet...mintha rémlene, hogy anyu bátyja ezt is felsorolta a programok között...de még megkérdezem, ha kell(:
alig várom már a tábort, biztosan jó lesz, gyönyörű kilátás van, ahogy a képeket nézem! és senkinek sem lehet problémája azzal, hogy nem tud elvonulni, na itt aztán mindenki annyi privát helyet találhat magának, amennyit csak akar(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 hete #374466 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Szerintem a hely nagyszerű. Velem jutott róla eszembe, ott is nagy volt a tér, elkóricált mindenki a faluba. Amikor meg jó program volt, akkor meg mindenki elfért két nyúltalpnyi helyen. Csak a hangulaton múlik. :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
16 éve 1 hete #374440 Írta: Sötét Úr

Kincső (Thilanna) írta: A vókitóki meg egy dolog, de minden csapattagodnak nem adhatsz belőle. ;)

Dehonnem, az már csak Ádám pénztárca-méretének kérdése. Addig még összegyűjtheti a rávalót. ;)
Amúgy, ha van valakinek walkie-talkie-ja otthon, és elbírja hozni, az is egy járható megoldás. Ezek azonos sávokon dolgoznak, több különböző típus is használható egy rendszerben. (Csatornákkal meg mindenféle digitális kódolással vannak szétválasztva. Na jó, nem bonyolódom bele...)
A bicikli nem rossz ötlet, és már előzőleg is felmerült, hogy kellene egy gigafon... (Fogalmam sincs, milyen árban van.)

Több
16 éve 1 hete #374405 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Gandalf írta:

Alyr Arkhon írta: A látszat ellenére nagyon nincs szeparálva a dolog, mert a házak között nincs kerítés, csak az utcafronton.

(viszont van kevés személyes szoba, és van néhány emberes beszélgetősarok, és sokszemélyes beszélgetősarok is. )

Hm, kíváncsivá tettél. :)
A Goggle-térképen csak egy nagy utca látszik meg néhány ház mellette.
A tábor a falu mely területét érintené? A nem bérelhető néhány ház lakosaival együtt a falu másik végében lesz, vagy közöttünk elvegyülve? Van egy nagy, központi tábortűzrakóhely, ahol elfér a 150 ember együtt, vagy kénytelenek leszünk a focipályán égetni?

Alaprajzot csináltok nekünk? :D

Nem közöttünk lesz elvegyülve, a tábor a falu jól elkülöníthető egyik végében van.
Szvsz van akkora tűzrakóhely, ha meg nincs (nem vagyok biztos benne h jól fel tudom mérni 150 ember pontosan mekkora helyet foglal) akkor tudunk csinálni a focipályán kívül is.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 1 hete #374403 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Alyr Arkhon írta: A látszat ellenére nagyon nincs szeparálva a dolog, mert a házak között nincs kerítés, csak az utcafronton.

(viszont van kevés személyes szoba, és van néhány emberes beszélgetősarok, és sokszemélyes beszélgetősarok is. )

Hm, kíváncsivá tettél. :)
A Goggle-térképen csak egy nagy utca látszik meg néhány ház mellette.
A tábor a falu mely területét érintené? A nem bérelhető néhány ház lakosaival együtt a falu másik végében lesz, vagy közöttünk elvegyülve? Van egy nagy, központi tábortűzrakóhely, ahol elfér a 150 ember együtt, vagy kénytelenek leszünk a focipályán égetni?

Alaprajzot csináltok nekünk? :D

Több
16 éve 1 hete #374393 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
eddig az volt a baj, hogy túlzottan össze vagyunk zárva. szvsz most örülni kéne neki, hogy lesz mindenkinek privát tere, ha arrébb akar vonulni. meg lehet kérni az embereket, hogy bizonyos időkben ne mászkáljanak messzebb, ha meg igen és lemaradnak valamiről, az jórészt az ő bajuk.
én részemről örülök, hogy a szervezők ilyen helyet találtak, igazán mindent megmozgattak egy jó helyszínért, ezért köszönet illeti őket. tökéletes helyszín nem lesz. (ahhoz az MTT-nek kéne építeni egy táborhelyet valahol :D ) a helyszín maga elég különlegesnek tűnik az adottságai miatt, biztos lesznek ebből adódóan kellemetlenségek egyeseknek, de szvsz vagyunk annyira kulturáltak, hogy megoldjuk ;)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 1 hete #374392 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Akkor interaktívan képezzük ki magunkat meg egymást kisdobossá. :P
A vókitóki meg egy dolog, de minden csapattagodnak nem adhatsz belőle. ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 1 hete #374386 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Kisdobos helyett bádogveder? :D

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 1 hete #374383 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
le kell vinni egy biciklit, kell szerezni egy hangosbemondót, és körbetekerni a falut, amikor hírek vannak :) ez lenne az MTT hírmondója :lol: :lol: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 1 hete #374382 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Kincső (Thilanna) írta: Kiképezünk egy kisdobost addigra. Mit egyet, sokat. :D mire való a vezetőképzés :P

Az ötlet kiváló, nálam is beindultak különféle agyi folyamatok, hogy hogyan lehet minél olcsóbban minél nagyobb dobot szerezni...

Ha nem is sokat, de egy walkie-talkie bővítés sem ártana, valamint még további lehetőságek sorakoznak a horizonton.

Fontosnak tartom viszont megjegyezni, hogy idén nem lesz tábori vezetőképzés (akkor sem lesz, ha Te nem erre értetted :wink: ).
Interaktív táborkitalálás lesz a javából.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 1 hete #374381 Írta: Leguanember

Felagund írta:

Leguanember írta:

Gandalf írta: Engem elsőre az érdekel, mennyire leszünk itt elszeparálva egymástól.

Amennyire akarjátok, pontosan annyira. Nem jobban, és nem kevésbé.

Tévedés. A tömeg olyan mint a gáz, kitölti a rendelkezésére álló teret...

Szóval ezt tényleg nem ártana komolyan megvizsgálni...

Tévedés. Az ember oda megy, ahová csak akar.
A gázrészecskék addig mennek, amíg nem kapnak egy pofont a másiktól, hogy a fal adja a másikat, ezek kitöltik a rendelkezésre álló teret.

Úgy látom, mindenki fogást keres a helyen, de nem nagyon lehet. Alkalmazkodni persze kell majd, és reméljük, lesz külön mód arra, hogy a szervezők jól tudjanak tervezni a helyszín adottságaihoz.

Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 1 hete - 16 éve 1 hete #374373 Írta: Kincső
Nem állt szándékomban sem bárkinek esni, sem egymásnak esést generálni, csak csodálkozék vala, mert némi ellentmondást észlelék. De bízom Benned, Dorw 8)

SZERK. félreértések elkerülése végett: minden tábvezben bízom, azért Dorwot írtam ide, mert ő a logisztikus, tehát a téma felelőse :P dehát megszavatalak Titeket, hogy ne bíznék Bennetek ;) meg különbenis. 8O :)

Több
16 éve 1 hete #374372 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Álljunk meg egy pillanatra!
A kaja-téma cincálása még ráér, kéretik nem egymásnak esni már most! :)
Az, amit a korábbi felhívással próbáltam elérni az volt, hogy nekünk kevesebbe kerüljön, de a színvonal normális maradjon. Mivel senki nem mozdult rá, így sajnos felejtős lesz a dolog. :closed:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 1 hete #374370 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Hát, nekem se hiányzik, de tökmindegy végülis...
Mongyuk spórolás szemontjából valóban elhagyható dolog.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 1 hete #374369 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
szigorúan szvsz, én szeretem a 2 napi meleg étkezést, itthon is rendszeresen eszem meleg vacsit. ezért nagyon díjaztam a Táborban is. (illetve díjaztam volna idén ha ehető lett volna a koszt :P de Dorw isteni levese életmentő volt.) de persze le tudok mondani róla 10 napig. :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 1 hete #374368 Írta: Kincső
Kiképezünk egy kisdobost addigra. Mit egyet, sokat. :D mire való a vezetőképzés :P

*csatlakozik az ujjongó tömeghez*

Csak halkan kérdezem: ha spórolni akarunk a kaján, mi a gánynak kell napi két meleg étkezés? 8O Eddig se hiányolta senki, amikor nem volt, ellene szóló hangokat viszont mindig hallottam, főleg ha melegben nehezen eső ételeket kaptunk (ami házi koszt esetén nyilván nem fog fönnállni - ugye?!). Vagy csak így egyeznek bele, h. főzzenek ránk a nénik? (Ugye az ottani nénik főznek, jól tudom?)

Több
16 éve 1 hete #374360 Írta: Alyr Arkhon

Felagund írta:

Leguanember írta:

Gandalf írta: Engem elsőre az érdekel, mennyire leszünk itt elszeparálva egymástól.

Természetesen ez is felmerült a problémák között, és igyekszünk tenni ellene.
A látszat ellenére nagyon nincs szeparálva a dolog, mert a házak között nincs kerítés, csak az utcafronton.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 1 hete #374340 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Leguanember írta:

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 1 hete #374338 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Leguanember írta:

:lol: Na, de mégis... tudod, hogy értettem.

Több
16 éve 1 hete #374337 Írta: Leguanember

Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 1 hete #374330 Írta: Felagund
Hát, Szorospatakkal szemben pl felmerült, hogy kicsit nehéz összekiabálni az embereket öt hektárról...

Több
16 éve 1 hete #374329 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Juj... ez a hely nagyon ott van. Még így képeken keresztül is átjön az a jó kis falusi hangulata... :wink:

Tényleg nagy a "tér", de legyen ez a legnagyobb gond! :)

Ja, és.... aranyosak a hobbit ágyak :P

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Több
16 éve 1 hete #374323 Írta: Ni
Ni válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Sötét Úr írta: A "szokásos" kérdésem: víz van a közelben? (Tó, patak, tenger, stb. - esőre nem vagyok kiváncsi. ;) )

Tó, tenger az nincs, de kisebb patakok vannak a közeli erdőkben. :-)

Több
16 éve 1 hete #374321 Írta: Gandalf

Több
16 éve 1 hete #374316 Írta: Felagund

Több
16 éve 1 hete #374303 Írta: Alyr Arkhon

Sötét Úr írta: Bocsi, rosszul fogalmaztam: a számunkra releváns dolgokra gondoltam, egészen konkrétan a tábor vs táborhely kapcsán. De azért köszi! :)

Pontosabban?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 1 hete #374298 Írta: Sötét Úr
Bocsi, rosszul fogalmaztam: a számunkra releváns dolgokra gondoltam, egészen konkrétan a tábor vs táborhely kapcsán. De azért köszi! :)

Több
16 éve 1 hete #374294 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Rákerestem guglin:

www.szanticska.hu/

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 1 hete #374292 Írta: Sötét Úr
Megpróbáltam most utánanézni, hogy eddig miket is tudtunk Szanticskáról, de talán a kései időpont miatt, kissé elkezdtem szédülni a harmadik oldal után, ameddig visszaolvastam. Nagy kérés lenne, hogy valaki, aki bővebb ismeretekkel rendelkezik, összefoglalja? Talán másnak is hasznára lehet. De ha nagy kérés, akkor majd (valamikor) összevadászom... Csak remélkedtem, hogy hátha valaki séróból vágja. (És nem a fodrász.)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.532 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére