Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Több
16 éve 3 hete - 16 éve 3 hete #373274 Írta: Ni
Ni válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Ha szabad, némi információ tőlem is.
Mi két éve voltunk családi "most éppen senkinek sem vagyunk elérhetők" programon arrafelé, és a faluban volt a szállásunk.
Nem hiszem, hogy sokat változott volna azóta a mérete, de akkor egyetlen utca volt csak!:-) A házak között füves "kertek" voltak, nem túl magas kerítéssel elkerítve, ahol szerintem jól lehet sátorozni.
A közelben erdős és füves részek, és dombok. Hihetetlenül jó volt ott lenni.
A nagyobb vásárlások akkor csak autóval voltak megoldhatók, a távolsági busz jó egy km-re, egy domb tetején állt meg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
Több
16 éve 3 hete #373266 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Szanticska honlapja írta: Minden kedves vendéget saját termésű gyümölcsből készített pálinkával fogadunk.

Engem meggyőztek, mikor indulunk? :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hete #373260 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Morgana írta: Volt egyszer egy kolitábor Szanticskán.
A világvégén van, de nagyon jó volt nekik.

Kérdezzek praktikusan használható tapasztalatokról?

A Szent Ignác koli szanticskai beszámolójának képei között szerepeltél is. Mindenképpen kérdezz rá a tapasztalataikra.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
16 éve 3 hete #373256 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Hm, egy faluban nem leszünk túlságosan elszeparálva egymástól? (Kérdezem, mert nem ismerem a falu méreteit és felépítését.)

Több
16 éve 3 hete #373251 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Nekem is megfordult a fejemben Szanticska, de valahogy nem tudtam oda elképelni a tábort. Bár, amikor én ott jártam, még nyolc lakosa volt - és százhúsz táborozója :D (GYIK tábor szokott ott lenni, lehet, hogy náluk is van még pár kép a helyről is a sok művészeti alkotás között: www.gyikmuhely.hu/content/gyiktabor.html )
A zebegényi táborhelyre (ha az az, amire gondolok, de nem hiszem, hogy túl sok van belőlük) KÖMT első napján belógtunk körülnézni (picasán a KÖMTös képeim közt a 10-14. kép ott készült) - említettétek, hogy külön közösségi hely bérlés helyett ott az ebédlő, de hozzátenném, hogy ebédlő az nincs, csak szabadtéren, tető alatt padok-asztalok. Szerintem szép, de elég alkalmatlannak tűnt.
Pálházán 2005-ben voltam ÁlomVilág-Álomfogó táborban - ott egy kb hatvanfős és egy kb negyvenfős ház meglehetősen elszeparálva van, szép füves a kert, hely éppen lenne sátorozni - esetleg megpróbálhatok érdeklődni a velük kapcsolatos szervezői tapasztalatokról az álomvilágosoknál. (Az ottani táboros képeim, hátha látszik valami a hely használhatóságából: kep.tar.hu/varazsfecske/50104785#2 )

Több
16 éve 3 hete #373249 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
hű, egy egész falu, ez nagyon jól hangzik :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 3 hete #373247 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Volt egyszer egy kolitábor Szanticskán.
A világvégén van, de nagyon jó volt nekik.

Kérdezzek praktikusan használható tapasztalatokról?

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
16 éve 3 hete #373246 Írta: Ankalimon
Valami kisebb karibi sziget jó lesz? Mondjuk númenori gyarmatosító kerettörténettel...

MEGALOMANIA RULES.

www.mkkp.hu/megalomanias1.jpg

Több
16 éve 3 hete #373241 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
hobbitfalva live?
jól hangzik:)
bár legközelebb kibérelhetnénk egy kisebb országot...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 3 hete - 16 éve 3 hete #373240 Írta: Ankalimon
és...

TADAMM!!

Úgy tűnik Virág ötlete alapján mégiscsak találtunk egy megfelelő helyszínt. Ez ugyan nem egy klasszikus ifjúsági tábor, de...

"Ha nem találunk megfelelő tábort, akkor béreljünk ki egy egész falut!" ;)

Szanticska Magyarország legkisebb faluja, az állandó lakosok száma: 3 fő. Van benne viszont 19 ház (és két templom), amit különböző támogatásokból felújítottak és most az egészet kiadják táborozásra. Ha 150-en megyünk, nem lesz rajtunk kívül senki. 8)

A hely a Cserehátban, Miskolctól északra található, a vadász-patak völgyében. Tulajdonképpen egy skanzen jellegű települést képzeljetek el, ahol lehet aludni a házakban. Van külön sátortábor, megfelelő infrastruktúrával. Tudnak főzni 150 főre. Van nagy ebédlő. Van sok közösségi helyiség. (többek között teaház, fazekasműhely, kovácsműhely, stb.) Állítólag nagyon szép a környék is.

Majd valami hangosbemondóról gondoskodni kell...

És ami a lényeg: ha minden igaz mindenféle kedvezménnyel a díjak már most is a határérték közelében vannak, és szerintem simán lealkudható a szükséges szintre. Reményeink szerint rövidesen lehetőségünk lesz elmenni és megnézni a helyet.

Információk:
www.szanticskavv.hu/index.html
útvonalterv
www.amiotthonunk.hu/plugins/cont ... ntent.1309
www.kastelyutak.hu/index.php?opt ... Itemid=240
sightseeingwithndru.blogspot.com ... k-iii.html
www.szallasinfo.hu/szanticska/index.php
www.vendegvaro.hu/Szanticska-Abaujlak

Képek:
kep.tar.hu/g_rp/27639404?o=0#2
picasaweb.google.com/Denes.Tarjan/Szanticska#
www.szia.sulink.hu/index_popup.p ... TNzUTMxMzM
www.akg.hu/handabanda/2005szanticska/index.html
www.zsmturna.edu.sk/20062007.htm

Több
16 éve 3 hete #373236 Írta: Ankalimon
Egyéb észrevételekről:

1. Sátorhely
Nem, semmiképpen nem szeretnénk olyan táborhelyet, ahol egyáltalán nincs sátorozási lehetőség, vagy azzal egyenértékű más kiegészítő lehetőség. E tekintetben a privát szféra megteremtésének lehetősége is szempont, de sokkal inkább az, hogy legyen lehetőség egy 4-5 ezer Ft-tal olcsóbb díjfizetésre is.

2. Szorospataki faházak
Nekem speciel semmi problémám nem volt azokkal a faházakkal, igaz, főszervezőként napi max. 5-6 órát töltöttem benne, és a felső szinten a 3 helyen legtöbbször csak ketten voltunk. A faházak egyébként 7 fősek (4 lent 3 fent). Ha ide megyünk esetleg megoldható, hogy fent is lent is legyen egy-egy szabad ágy a cuccoknak, de ekkor kb. 20 fővel kevesebben alhatnak házban. Ez pedig lehet, hogy nagyobb problémát jelentene.

3. Szorospataki közösségi helyek
Ha Szorospatakra megyünk, akkor a tábori költségvetésben egy jelentős összeg szerepel a közösségi gyülekezési helyként, illetve esőmenedékként szolgáló több nagyméretű (20-30 fős foglalkozásokra alkalmas) sátor bérlésére. Megjegyzem: az összes eddigi táborhelyen hiányoztak a kimondottan kisebb közösségi programok lebonyolítására alkalmas "foglalkoztatók" - egyedül Velemben volt olyan szerencsénk, hogy a tábor környékén azért lehetett találni jópár leülős gyülekezőhelyet. Viszont eső esetén itt is bajban lettünk volna...

4. Szorospataki klíma
Szorospatak klimatikus viszonyai nagyjából megegyeznek a velemi szubalpin éghajlattal. Mivel azért nagy átlagban a magyar nyarak inkább kellemetlenül forrók, mint elviselhetetlenül hűvösek - az a kb. 2-3 fok minusz, amit ez jelent inkább kellemes, mint kellemetlen. Ismétlem: 2-3 fok. A többi csak "urban legend".

5. távolság
Ez egy ilyen ország. Minden útvonal Budapesten keresztül vezet, és a szép helyek többsége 150 és 250 km távolságra van a fővárostól. Ebben a tekintetben igazán mértékadó különbség nincs - a nagyjából minden potenciális helyszínre való leutazás ugyanannyi embernek kerül sok pénzbe.

+1.
Nem, én sem preferálom Szorospatakot. Igen, meggyőztek. 2006-ban azért mentünk oda, mert az akkori választékból toronymagasan ez volt a legjobb, és őszintén lelkesedtünk érte. Ha most odamegyünk, akkor azért megyünk, mert a bonyolult gazdasági és szervezési szempontrendszerben, még ezzel vállaljuk a legkisebb rosszat.

E topikban most viszonylag erős a sátras és a szp-i faház-ellenes lobby ( ;) ), azonban az itt megszólalók semmiképpen nem adják reprezentatív mintáját a 150 fős táborozói keretnek. Pusztán azért, mert a valamivel elégedetlenek mindig több energiát fordítanak véleményük artikulálására, mint akiknek a véleményük pozitív, vagy semleges. Egyébként a szorospataki tábor értékelő kérdőívében nem kapott szignifikánsan rosszabb pontszámot a tábori szálláshely, mint Velemben, illetve Várgesztesen. És kis mormogás mellett, de Várgesztesen is megoldottuk a tábort sátorozási lehetőség nélkül.

Az a helyzet, hogy egy 4-6 ezer Ft-tal magasabb részvételi díj biztosan sokkal több potenciális táborozót ejtene ki, mint a szűkös faházak, vagy a nem tökéletes közösségi helyszínek, esetleg a klíma. Az elmúlt 6 tábor mindegyikében beszéltem sok olyan emberrel, akik akartak, de végül nem jöttek el. Az indokok között elsősorban magánéleti, másodsorban anyagi problémák álltak. Picifaház/hodályszállás/kevés közösségi hely/hideg éghajlat nem igazán szerepelt...
Lehetne ugyan közvéleménykutatást tartani, de egy sima topik-szavazás nem volna elég reprezentatív (e topik aktív közönségének véleménye még nyomokban sem hozná ugyanazt az eredményt ,mintha az összes táborozót megkérdeznénk.)

Ezen tényezők ismeretében és az itt kifejtett vélemények figyelembevételével igyekszünk megtalálni az optimális megoldást. Én is remélem, hogy létezik ebben az országban egy olyan táborhely, amely a sátrasoknak és faházasoknak egyaránt elfogadható, és egyéb feltételeiben is megfelelő. Ha nincs ilyen, akkor viszont a szorospatakit én egy megfelelő kompromisszumnak gondolom.

Több
16 éve 3 hete #373235 Írta: Ankalimon
Nagyon-nagyon köszönjük a sok ötletet és a lelkesedést.

Röviden reagálnék az egyes változatokra:

Először is. Sikonda még versenyben van - e tekintetben mindenképpen a sátrazási lehetőség fog dönteni, illetve az, hogy mennyivel adják olcsóbban a tömegszállásokat. A képeken én azért felfedeztem több kisebb, jóindulattal vízszintesnek nevezhető, kalandvágyóknak sátorozásra alkalmas részt.

Azt azért rögzíteném, hogy a táborozók döntő többségének a Sikondára való leutazás kb. annyiba kerül, mint Kácsárd volt.

Esgal írta: Helyszínötlet: ezt láttátok már? Én mondjuk csak átfutottam, de ha már Zebegény...

www.szonyitabor.hu/tabor.html

Nagyon szép helyen van, és papíron megfelelő feltételekkel - de sokan elég rosszakat írtak róla. Tetejében a listaárak alapján nekünk drága. Azért írtam nekik levelet, várom a választ, hátha kapunk annyi kedvezményt, amivel beleférhetnek a feltételek közé - és akkor megnézzük.

Rabyn írta: www.hanyi-istok.hu/index.php?page=static&article=3
ennek nézzetek utána. Elférni elférnénk, szvsz sátrazni is lehet, nemtudom közösségi helyiség van-e de Ry már táborozott itt (ha akarjátok utána kérdezek még pár embernél aki volt itt táborozni) és szerinte jó hely.

A képek alapján gyönyörű, a feltételek elvileg alkalmassá tehetik. Az árakról viszont semmit sem tudunk - de félek, hogy nekünk drága lesz. Írtam levelet, várom a választ.

Gandalf írta: Sztrilich Pál Cserkészpark

www.erdei-iskolak.hu/ugyfelek/bu ... ovacsi.htm
vagy
www.cserkesz.hu/cserkeszpark

Hátrány: Budapest mellett van, de legalább erdő van a közelben.

A hely szép. A követelményeknek megfelel. A listaárak az elvárt szint környékén vannak (egy árnyalatnyival felette). Szerintem nem olyan nagy gond, hogy közel van Budapesthez - feltéve, hogy ez nem jár intenzív turista forgalommal. Levél ment, az eredményt várjuk.

Gandalf írta: Tarjáni Gyermektábor

www.erdei-iskolak.hu/ugyfelek/ma ... /salgo.htm
vagy
www.tarjantabor.hu/index.cgi?act=cms&cid=15

Hátrány: baromira drága

Nagyon szép táborhely. Kicsit közel van ez is városhoz (konkrétan Salgótarján egyik külvárosában, a helyi strand mellett van. Egyáltalán nem írnak sátorozási lehetőségről.
És valóban nagyon drága.

Gandalf írta: Tiszafüred Ifjúsági Tábora: Nagyvisnyó-Bánvölgye (Bükk)

www.erdei-iskolak.hu/ugyfelek/bu ... szafur.htm

Hátrány: kicsit drágább az előírt szintnél

Nagyon szép. A körülmények megfelelőek. A listaárak ugyan szintén horribilisek, de jelezték, hogy van lehetőség kedvezményre sok nap, illetve sok ember esetén. Írtam nekik, várjuk a választ.

Niph írta: www.aranykerttabor.hu/?mode=accomodation

ez itt a Véneki gyerektábor,Győr mellett van. A baj vele összesen 40 fő lehetne házba a többi sátras. Amúgy szép a környezet.

Az árak jók, a hely szép. A 40 házhely viszont nagyon kevés.

Niph írta: A másik hely pedig Parádsasvár közelében van, konkrétan Parád:

www.szallasinfo.hu/tura_camping_parad/

De ezzel is az a baj, hogy házban kevesen lakhatnának, meg nem csak mi lennénk ott táborozok, hanem átutazók is, ha jól emlékszem.(van már 10 éve, hogy ott táboroztam, szóval azóta változhatott :lol: ). Amúgy szintén gyönyörű hely.

Az ár magas, nagy az átmenő forgalom, kevés a házhely.

Ryana írta: www.kunbaracs.erdeiiskola.net/ - egész olcsónak tűnik, azonban az alföldön van. De ott legalább még nem voltunk. :)

Az árak jók, a követelményeknek elvileg megfelelnek, bár kicsit lelakottnak tűnik a képek alapján. Levelet küldtem, várom a választ. Az alföld természetesen nem gond, ha szép természetes környezetben van (erdő).

Ryana írta: www.nagyborzsonyitabor.hu - (ez nem mindig tölt be) itt kevés az info, de olyan szééép hely. 94 férőhelyes vmelyik gyűjtlap szerint.

Nekem a link nem jött be egyáltalán. De ezt találtam: www.nagyborzsony.info/ifitabor.htm . Ez alapján nekünk kicsi. Az árakról nem sikerült megtudnom semmit.

Több
16 éve 3 hete #373226 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Felagund írta:

Ryana írta: www.kunbaracs.erdeiiskola.net/ - egész olcsónak tűnik, azonban az alföldön van. De ott legalább még nem voltunk. :)

Ha jól láttam itt egész nyáron előre szervezett, tematikus táborok vannak... :roll:

Nem láttad jól. Június 28-tól július 27-ig pont nem volt tavaly semmi.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
16 éve 3 hete #373222 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Felagund írta:

Ha jól láttam itt egész nyáron előre szervezett, tematikus táborok vannak... :roll:

Há nemtom, mi is odakerültünk valahogy, és nem ők jöttek, hogy na, megszerveztük nektek a TermKut tábort... Ellenben az ifik vért izzadtak a szervezéssel :D
A medence meg ne tévesszen meg senkit. Olyan nincs :D

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 3 hete #373214 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 3 hete #373205 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Lyona írta: -vannak lovak, szóval lovastáborosok voltak pl. mellettünk is, de ez sztem szervezéssel megoldható. Meg ami ezzel együtt ját, lószag, legyek, pacisimogatás, jófej (télleg!) lovasfiúk ;)

Rohirtáboooor!!!! :mrgreen:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 3 hete #373178 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Sil írta: Jaja. Nem értem, mi ez az Alföld-ellenesség a társaságban. A túrázáshoz nem kellenek feltétlenül hegyek, max erdő.

Így van, ha meg mégis úgy gondolnánk, hogy hegyek nélkül nem az igazi, hát nem ez lesz az egyetlen hátralévő táborunk, úgyhogy szerintem mindenképp megér egy próbát, persze most hazabeszélek (amióta nem fővárosi vagyok). :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 3 hete #373177 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Olosta írta:

Pedig egyszer jöhetne ide a t. társaság. Én örülnék neki. :D

Én idén nyáron voltam ott, ugyan csak másfél napra, egy tábor végén.
A kaja borzalmas, ez tény. A légy sok, ez is tény.

Ellenben:
-Van placc sátrazóknak, kb. amennyit csak szeretnének
-Kicsit lepucc, de egyáltalán nem vész a házak állapota, nem emeletes, hanem szimpla ágyak vannak, szekrény nem nagyon, de még cuccal is kényelmesen el lehet férni annyi embernek, ahány ágy van
-Van egy naaaagy fedett csarnok, ugyan kb. 1 perc sétára a házaktól, de elfér benne sok ember, ha esik. Egy átlag táborhelyhez képest oké, kicsit kiesik az általános 'vérkeringésből' de ha nem zuhog, nem kell feltétlen bent lenni
-Van kinti kicsi fedett rész, a verandán is, meg a szaletliben is, ahol mondjuk 2 csapatnál több nem fér el, de 2 csapat pont elfér mindkettőn :D
-Lehet tábortüzezni
-A szobák egy közös kis udvarra nyílnak, ez elég jó közösségi tér, ha nem is egyszerre mindenkinek, de úgy általánosságban
-a vizesblokkban asszem darabonként (értsd férfi-női) 6/7 zuhany van, egész sok. wc szintén sok(7? 8?) mosdóból meg kifejezetten el vannak eresztve. És van tükör :D (éljen Zebegény!)
-közel-távol nincs ember, egy kis bekötőútról nyílik a tábor
-Van nagy szabad ég alatti gyülekezőhely, még el is veszünk, akkora a tér.

Ami negatívum lehet:
-vannak lovak, szóval lovastáborosok voltak pl. mellettünk is, de ez sztem szervezéssel megoldható. Meg ami ezzel együtt ját, lószag, legyek, pacisimogatás, jófej (télleg!) lovasfiúk ;)
-a házak közti rész betonja ripityára fel van törve, ellenben egy, azaz egy darab lámpa világít, szal elemlámpa, vagy hasraesés, de ez legyen a legnagyobb baj :)
-az ebédlő baromi pici, de ki lehet ülni a verandára is enni, meg amúgy is, széjjel lehet ülni ide-oda kajálni

Próbálok keresni képeket.

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 3 hete #373176 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Olosta írta:

Jaja. Nem értem, mi ez az Alföld-ellenesség a társaságban. A túrázáshoz nem kellenek feltétlenül hegyek [size=9:2reas3mo](már amennyire hegynek számítanak azok, amik Magyarországon vannak - Szlovénia eléggé átdefiniálta számomra a fogalmat)[/size], max erdő.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 3 hete #373171 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Népek, visszatértem!
Legalábbis a net működik.
Minden helyszínjavaslatot boldogan üdvözlök, akár itt, akár priviben, vagy mailben. (Ha telefonál valaki, azt nyakonvágom! :wink: ) Rengeteg helyet néztem végig - nem 10-20-at, inkább 100 felett -, de nyilván nem találhatok meg mindent szóbajöhető tábort egyedül. Szóval toljátok azokat a linkeket, táborneveket! (Kunbaracs pl. zseniális lehet.)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 3 hete #373158 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
16 éve 3 hete #373156 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
www.kunbaracs.erdeiiskola.net/ - egész olcsónak tűnik, azonban az alföldön van. De ott legalább még nem voltunk. :)

www.nagyborzsonyitabor.hu - (ez nem mindig tölt be) itt kevés az info, de olyan szééép hely. 94 férőhelyes vmelyik gyűjtlap szerint.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
16 éve 3 hete - 16 éve 3 hete #373145 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
FELHÍVÁS

Kérünk minden hozzászólót, hogy a topik első oldalán (most 9-10.) olvassa el a tábor pályazati koncepcióját, az árkalkulációt, és az indokokat.

Többször hangzott el olyan kérdés, amire bennük van a válasz, alant valaki a saját építő, ötletes hozzászólására nem emlékezett.

Kérünk Titeket, olvassatok figyelmesen!

Köszönjük:
A táborszervezők

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 3 hete #373128 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Üdvözletem!

Gandalf: elég, ha a linkeket ide beírjátok, ha a többiek át is siklanának egy-kettő fölött, én adott időnként összegereblyézem és szétküldöm őket :) = Ha e-mail címről, vagy más személyes kontaktról van szó, azt szerintem az öt főszervező (Ádám, Alyr, Ankalimon, dorw, én) bármelyikének elküldhetitek, nekem például a vimpar kukac gmail pont com címre, továbbíttatik a többi illetékesnek is.
Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen hirtelen ilyen sok javaslat érkezett, bár annak nem, hogy a (negatív) motiváció a Szorospataktól való félelem... :/=

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
16 éve 3 hete #373088 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Olosta írta:

Annis írta: Egy diáknak a Sátoraljaújhelyi kiruccanás 9000FT és akkor a nem diákról nem is beszélve...
Akkor már a Budapestközpontúsággal jobban ki vagyunk segítve ha csak odáig kel menni és nem az ország másik végébe :P (de komolyan!)
És hát akárhogynézzük a vidékiek szempontjából az nagyjából középen van...

Valami ilyesmit akartam írni én is.

Dettó, de mivel vidékiek kevesen vagyunk, megmukkani ebből a szempontból ugyebár nem sok értelme van. :? Akkor már tényleg csak Pestközpontúság vagy környéke legyen az uticél, és ne plussz még egyszer annyi út, kicsit költségkimélőbb a nemdiákoknak is. :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
16 éve 3 hete #373077 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Köszönöm Olosta, az előbb pont téged akartalak példának felhozni, mert anno veled beszélgettünk erről, de nem akartam személyeskedni :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 3 hete #373075 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Annis írta: Egy diáknak a Sátoraljaújhelyi kiruccanás 9000FT és akkor a nem diákról nem is beszélve...
Akkor már a Budapestközpontúsággal jobban ki vagyunk segítve ha csak odáig kel menni és nem az ország másik végébe :P (de komolyan!)

Valami ilyesmit akartam írni én is.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
16 éve 3 hete #373074 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Üdv!

Vidékiként jelezném, hogy az eddigi árakhoz azért vegyétek hozzá, hogy még kb a negyedét rá kell fizetnünk utiköltségként. (Pécs melletti táborozást maximálisan támogatom :D )

Egy diáknak a Sátoraljaújhelyi kiruccanás 9000FT és akkor a nem diákról nem is beszélve...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
16 éve 3 hete #373059 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
De mintha múlt vezetőségin valami olyan hangzott volna el, hogy 2006-ban nem az összes helyet kaptuk meg... így most több faház lenne... vagy keverem valamivel?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.551 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére