Éowyn

Több
22 éve 1 hónapja #78660 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éowyn
Létom, szerettek :lol: Cserébe egy háttér: :itscool:
www.squidge.org/~praxisters/pictures/eowyn2.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78630 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem azon a plakáton jobban tetszik, mint Liv, bár már vele is kezdek kibékülni!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78590 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Éowyn
És ráadásul Éowyn szőke, nem vörös...

Sean Bean esetében megbocsátható a színcsere, de ő élő személy, nem rajzfilmfigura :o h:

Több
22 éve 1 hónapja #78583 Írta: Minerva

Undómiel írta: Na, az a kép Éowynről a rajzfilmben! Nem semmi, mondhatni égő! És a szoknya!!! Az amazon Éowyn meg nadrágban volt, vagy mi?

Kismamaruha... Csak nem járt ott már Aragorn korábban? (Vajon Arwent milyenre rajzolták volna? Jót röhögtem volna, az tutkó... )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #78553 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

zsoffija írta: Itt nem hasonlít saját magára... :arrow:
www.councilofelrond.com/modules. ... 1&orderby=

Szerintem egy kicsit Alex Kingstonra hasonlít (ő Elisabeth az ER-ben). :oops: :roll: :roll: :lol:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #78525 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
Undomiel:ezek után már nedm is saynálom,hogy 5 éve nem néztem meg a GYU rajzfilmet,mikor alkalmam volt rá... :roll: a hobbitok megjelenéséig bírtam(a bevezetőt végigszenvedtem-árnyképek piros háttér előtt :evil: )
Szóval,ha-ha,mókás :evil:
(és az nem jó kifogás,hogy a régi techika... :twisted: )

Éowynra visszatérve... :roll: semmi ötlet...szerintzem Mir jó lesz(meggyőzött a trailer...)
Kép:
(a T-mát hagyjuk...)
www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA
Itt nem hasonlít saját magára... :arrow:
www.councilofelrond.com/modules. ... 1&orderby=

elfwood.lysator.liu.se/loth/p/a/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/m/a/ ... 2.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/m/i/ ... g.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/e/ ... n.gif.html

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #78496 Írta: Undómiel
Na, az a kép Éowynről a rajzfilmben! Nem semmi, mondhatni égő! És a szoknya!!! Az amazon Éowyn meg nadrágban volt, vagy mi?

Több
22 éve 1 hónapja #78475 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Éowyn
sziasztok!!!!! :D en lattam a rajzfilmet.haaaaat,nem volt semmi!!azonkivul,hogy betegre rohogtem magam,siralmasan szar volt,es nem csak az animacio resze!a legdurvabb az volt,hogy az orkokat,meg a tomegjeleneteket elo szereplokkel vettek fel,amire ravetitettek a rajzolt figurakat,es mindezt olyan nevetsegesen ...aztan meg a szereplok!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O !!!!!!!frodo,hogy kiemeljek a szerepe fontossagat,egy fejjel magasabb a tobbi hobbitnal,gimli meg akkora,mint a "rendes"emberek.samu olyan,mint egy vietnami diszno,aragorn jobban hasonlit egy barlangi trollra,mint egy emberre,gandalf orulten hadonaszik es olyan az orra,mintha csore lenne.de azert igyis a mi boromirunk viszi a palmat,aki szakasztott rotszakallu fredegad,a viking harcos,meg a sapkaja is olyan!! :lol:
jajjaj,de belelovalltam magam :oops:

oh,hat nem elfelejtettem a lenyeget?!?! :cyclops:
lehet,hogy nektek ez nem ujdonsag,de engem nagyon mellbe vagott;az emberharcosok(boromir,aragorn+jok)SZOKNYAT HORDANAK :!: :!: :!:
vagyis van rajtuk csizma,meg egy hosszu ing,amit atkotnek egy ovvel,es igy ugy fest,mintha miniruciban lennenek :lol:
es ez meg mind semmi;ugy kepzeljetek el,hogy theoden kiraly is ilyen oltozetben feszit,mikor csataba indul 8O 8O 8O :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78390 Írta: Minerva

hódica írta:

zsoffija írta: Elég "gáz" lehet a rajzfilm...ez benne Éowyn:
www.councilofelrond.com/modules. ... 8&orderby=

Az még hagyján, hogy Éowyn hogy néz ki, de az ott mellette Théoden????? Olyan , mint a télapó... 8O :x :twisted: Borzalom! :x :!:

Még mindig jobb, mint Boromir :!: , Aragorn :?: :!: :P és Gríma, aki kicsi, kövér és bajuszos! :roll: :lol: :lol: :D :) :? 8O :x :cry:

Több
22 éve 1 hónapja #78364 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Éowyn
Uramatyám... 8O 8O 8O :lol:
Nos Éowyn ahogy kinéz... Theoden komolyan mint a télapó...és Kigyónyelvü...mint valami kinai szerzetes :D

Több
22 éve 1 hónapja #78357 Írta: hódica

zsoffija írta: Elég "gáz" lehet a rajzfilm...ez benne Éowyn:

Az még hagyján, hogy Éowyn hogy néz ki, de az ott mellette Théoden????? Olyan , mint a télapó... 8O :x :twisted: Borzalom! :x :!:

Amúgy az új trailerben egészen jónak tűnik Mir. Kedves a hangja, meg egyre jobban tetszik. :wink: (de remélem azért semmi komoly dolog nem lesz közte, meg Aragorn között... :roll: :lol: :!: )

Több
22 éve 1 hónapja #78020 Írta: zsoffija
Nekem is eddig ez az első száma a Romantic-nak,ami teccik(pedig nem sokban különbözik a többitől... :roll: de sz'tem szíp!)

A rajzfilmes kép:én alkoholista 40-nem nédztem... :roll: :?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #77999 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Éowyn
Erunis:Tényleg hiányzik Faramir, de ha azt vesszük, amikor Aragorn és Eowyn között ez lejátszódott Meduseldben,akkor Faramir még ....sehol se volt, mert ők ketten Gondorban találkoztak, úgyhogy (elnézést minden Faramir-rajongótól :roll: ) de ebből a számból nem hiányzik.. :roll: :roll: :roll:

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 1 hónapja #77695 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Éowyn
Uhh, azon a rajzfilmes változaton minimum egy magát egész jól tartó 50 éves hölgyeménynek látszik... :oops:
De az előtte levő szép :wink:
Én a magam részéről nem rajongok a Romanticért, de ismerem, meghallgatom, és annak a dalnak a szövege tényleg vajmi hasonlóról szól...de hiányzik belőle Faramir :up: :twisted:

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Több
22 éve 1 hónapja #77602 Írta: zsoffija

Tündebarátnő írta: Nem tudom miért, de nekem a Romantic Homokszem című száma nagyon Eowynosnak tűnik....Mármint az Aragorn-Eowyn "kapcsolatra" értve...

:roll: szeretem azt a számot :roll:

Erunis_:jó kép(engem vhogy Visegrádra emlékeztet...- :oops: )

Hódica:Igen,PJ a hajszíneket jó érzékkel pont fordítva oldotta meg(númenoriak :arrow: sötét helyett szőke hajúak,megyei hobbitok :arrow: pont fordítva)Persze,ez nem akkora tragedy...

Kezdek megbékélni Mirandával :roll: :arrow:
www.councilofelrond.com/modules. ... 9&orderby=
Elég "gáz" lehet a rajzfilm...ez benne Éowyn:

Több
22 éve 1 hónapja #77578 Írta: hódica

zsoffija írta: Egy szíp kép Róluk: :arrow:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... aramir.jpg

nagyon jó ez a kép :!: teljesen így van a könyvben is leírva :P :arrow: ..."S miközben ott álltak Gondor Városának falán, vad szél támadt, s a hajuk, a hollófekete és az arany, összevegyült, s úgy lobogott a szélben...."

Ezért nem értem, hogy miért világosbarna Faramir haja a TTT-ben... :roll: :? 8O

Több
22 éve 2 hónapja #77476 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Éowyn
Nem tudom miért, de nekem a Romantic Homokszem című száma nagyon Eowynosnak tűnik....Mármint az Aragorn-Eowyn "kapcsolatra" értve...

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 2 hónapja #76983 Írta: Erunis_
Nem tudtam meg semmi újat a numenóriakról, viszont találtam egy nagggyon jó kis képet Mirandáról:
www.warofthering.net/movies/phot ... age4.shtml

Több
22 éve 2 hónapja #75853 Írta: Undómiel
Szerintem egy kicsit tovább éltek, de az adatokat meg kelene nézni (Gyűrű keresése, stb.), csak nekem ide is alig van időm feljönni! Aragornba pedig út közben szerintem került más vér is, úgy értem, nem kizárólag ex-númenori asszonyokat vettek annak idején feleségül a királyi család leszármazottai (ld. pont Aragorn)!

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #75796 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Éowyn

Erunis_ írta: Nem, númenórban is ugyanúgy halandóak voltak az emberek, mint Középföldén, éltek kb. 70-80 évig, kivéve a királyi családot, akik olyan 200 évig simán eléldegéltek, utána is akkor haltak meg, amikor o˝k úgy döntöttek, lásd Aragorn, aki egyszercsak hátrado˝lt az ágyán, elbúcsúzott Arwento˝l és meghalt.
Dol Amroth hercege pedig elég speckó eset, neki tündevér is csörgedezett az ereiben...

Én úgy tudtam,hogy a Númenoriak körülbelül 100-150 évesen haltak meg :roll: De mind1.
De ugye Dol Amroth hercege is númenori származású volt?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75795 Írta: Erunis_
Nem, númenórban is ugyanúgy halandóak voltak az emberek, mint Középföldén, éltek kb. 70-80 évig, kivéve a királyi családot, akik olyan 200 évig simán eléldegéltek, utána is akkor haltak meg, amikor ők úgy döntöttek, lásd Aragorn, aki egyszercsak hátradőlt az ágyán, elbúcsúzott Arwentől és meghalt.
Dol Amroth hercege pedig elég speckó eset, neki tündevér is csörgedezett az ereiben...

Több
22 éve 2 hónapja #75729 Írta: Narië

Undómiel írta: Hát szerintem Aragorn fullhalandó volt! Csak egy kicsit tovább élt, mint az átlag! Ez meg ugye az emberek királyának volt kiváltsága, elo˝tte meg az embereknek is! Tudjátok, kék vér!

Azért,mert Aragorn teljes egészében númenori származású volt és ott a 210 év tök átlgosnak számított,de Középföldén csak egy-egy ilyen emberke maradt (pl.Dol Amroth hercege (?) )

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75703 Írta: zsoffija
Egy szíp kép Róluk: :arrow:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... aramir.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #75660 Írta: Undómiel
Hát szerintem Aragorn fullhalandó volt! Csak egy kicsit tovább élt, mint az átlag! Ez meg ugye az emberek királyának volt kiváltsága, előtte meg az embereknek is! Tudjátok, kék vér!

Több
22 éve 2 hónapja #75634 Írta: Erunis_
Nanáhogy volt gyerekük! Csak nem nagyon van róla említés... :x
Sztem is teljesen halandóak voltak, leszámítva Aragornt, ő jobban járt... :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75541 Írta: Undómiel
Én is így gondolom! Az emberek szerintem már Númenor idején is halandóak voltak, de az egész jóval korábban kezdődhetett!!! Gyerekük meg biztos született, csak én nem tudok róla!

Több
22 éve 2 hónapja #75419 Írta: Narië
Sztem már halandóak voltak,mert az Ispotályos résznél írták,hogy "akármilyen jártasak is voltak a gondoriak a gyógyításban,a halál ellenszerét még nem találták meg"

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75415 Írta: zsoffija
Nemtudom... :( biztos :wink: :itscool:

Nemhiszem,hogyidetartozik,de:
A gondoriak/rohaniak már teljesen halandó emberkék voltak?
(eztet főleg a gondoriakra értem...)

Több
22 éve 2 hónapja #75319 Írta: Minerva
Volt Éowynnek és Faramirnak gyermeke?

Több
22 éve 2 hónapja #73266 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Éowyn
Mikor Erunis_ írta, hogy látott az nap egy Éowyn tippet, rögtön ez a csaj jutott eszembe! Végre megtaláltam.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.641 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére