Éomer (Karl Urban)

Több
19 éve 10 hónapja #236949 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ó, istenem, én csak holnap kapom meg a bővítettet....És ha addig meghalok? :bawling: Akkor sohasem fogom látni többé Éomert? :bawling:
Ó, inkább ma megnézem a TTT bővítettjét, azt, amikor megtalálják Theodredet... És imádkozom, hogy ne robbanjon fel a kazán holnapig... :cry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236241 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
( bocs, NO TRUST:)

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236240 Írta: ruffian
Különben szörnyen jó hangja van ennek a fickónak (is).
Kedvencem tőle a TTTban hallható: "look for your friends, but never trust to hope - it has forsaken these lands.."

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
19 éve 10 hónapja #236239 Írta: ruffian
Szerintem is gyönyörű a jelenet, amikor Éomer megtalálja Éowynt - többször visszahajtottam oda, az az ordítás...húúú. utána az ispotálybeli rész is szép, Liv Tyler énekel, mialatt Aragorn meggyógyítja Éowynt.

Több
19 éve 10 hónapja #236202 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Igaz, itt eléggé off, de pont a Boszorkányúr image-e nem az igazi, pláne Gandalféval együtt... A könyvben azért nem került sor a kettejük összecsapására, mert Gandalfot elhívta Pippin, hogy megmentse Faramirt. Ha összecsaptak volna, a könyvből nyilvánvalóan kiderül, hogy Gandalf győzött volna, így megakadályozhatta volna a tragédiát...

Több
19 éve 10 hónapja #236126 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Azért a bővitett néhány jelenetet helyre hozott! :wink:
Legalábbis a Boszorkányúr image-ét érintőleg...(szegény Gandalf :cry: )
Nagyon érthetetlen voltam? :oops:

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 10 hónapja #236115 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Penngaladiel írta: SEMMI baja? És az összecsapása a Boszorkányúrral az smafu? Egyrészt, a pajzsot tartó bal karja eltört, a jobb karja pedig lebénult, amikor megölte a Boszorkányurat... Igaz, hogy nem mutatták, hogy milyen hatása volt mindennek rá, csak a végeredményt láttuk, de boldog lennék, ha ez az egyetlen hiba lenne a filmben :roll:

Bárcsak ez lenne az egyetlen hiba :? .... Bár én nem láttam a bővítettet, de szvsz egy csomó nagyon fontos dolog nem kapott megfelelően nagy hangsúlyt, ha már a témánál maradunk, a Boszorkányúr is elég gyorsan beadta a kulcsot, mintha bárki megölhette volna... :roll:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 10 hónapja #235887 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Nilraen írta: Egyébként hiányolom Théoden halotti torát és Éomer koronázását!

Én is.Furcsa,hogy Théodred temetéséből akkora ügyet csináltak,a papa haláláról pedig Éowynen kívül SZINTE,ALIG vettek tudomást... :(

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 10 hónapja #235139 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
SEMMI baja? És az összecsapása a Boszorkányúrral az smafu? Egyrészt, a pajzsot tartó bal karja eltört, a jobb karja pedig lebénult, amikor megölte a Boszorkányurat... Igaz, hogy nem mutatták, hogy milyen hatása volt mindennek rá, csak a végeredményt láttuk, de boldog lennék, ha ez az egyetlen hiba lenne a filmben :roll:

Több
19 éve 10 hónapja #235074 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Az az Éomer- Éowyn jelenet számomra azért is lóg a levegőben, mert Éowynnak SEMMI baja nem volt, Gothmogot Aragornék megölték, mielőtt Éowynre lesújthatott volna. Itt meg hirtelen már alig él, mindenki halottnak hiszi?! :roll:
Elég lett volna csak megemlíteni a nazgulok árnyékát, és rögtön érthetőbb. Megnéztem újra többször, és télleg nem olyan rossz Éomer, de egyvalami akkor is hiányzik: a KÖNNYEK. Ha sírna rendesen, az lenne az igazi.

Több
19 éve 11 hónapja #234011 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Végre megnézhettem a bővített részt. Annál a jelenetnél mikor Éomer megtalálja Éowynt...Hát teljesen kész voltam.Olyan gyönyörű és olyan szívszaggató. Bizony könnyes lett a szemem. :bawling: :bawling:

Egyébként hiányolom Théoden halotti torát és Éomer koronázását!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
19 éve 11 hónapja #233908 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Arra számítottam, hogy a bővítettben sokkal több lesz az Éomeres rész. Nekem ennyi nem elég!!! :cry: Persze azért szívesen lettem volna Éowyn helyében, amikor megtalálja a bátyó a csatatéren. :lol: Hogy lehet ilyen szívszaggatóan sírni? :bawling:

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
19 éve 11 hónapja #233902 Írta: Coranar
Coranar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Isilcala szerezz róla egy képet... :wink:

Higgyél magadban, és megtörténik a csoda...!

Több
19 éve 11 hónapja #233862 Írta: Perlanthir
Perlanthir válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Jarlaxle írta: Erre gondoltál kedves Firefly?
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... KEE172.jpg
Sajnos még csak képeken láttam, de én is olvadoztam.

Igen, kedves Jarlaxle, pontosan erre gondoltam! :D
Valakinek nincs meg az a szám, ami ezalatt a jelenet alatt megy? A bővítettből megtudtam, hogy Liv Tyler énekli, és meg is lepődtem, milyen jó hangja van! :)

"Even the smallest person can change the cause of the future."

Több
19 éve 11 hónapja #233798 Írta: Jarlaxle
Jarlaxle válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Örülök, hogy tetszettek a képek.
Itt egy újabb mosolygós:
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... ohl053.jpg

Bocs, ez a mosolygós az előbbin inkább nevet.
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... ohl050.jpg

Annak ellenére, hogy ennyire tetszenek a mosolygós képei, szerintem az Éowynt sírató képeken is fantasztikusan néz ki.

Több
19 éve 11 hónapja #233673 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Van egy srác a suliban, aki tökre úgy néz ki, mint Karl Urban, csak fekete raszta haja van! Tök helyes!

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 11 hónapja #233658 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Barahir írta:

Firefly írta: Eszméletlenül jó Éomer! :lol:

Sztem béna. Mármint a sírós jelenetben...

Béééééééééna! Ez szentségtörés! Igaz hogy még nem láttam a bővítettet de Éomer egyszerűen nem lehet béna! Bár annyira azért nem rajongok a szívszaggató jelenetekért de mindenkitől azt hallom hogy csodálatos volt! Amúgy Ilweran teljesen egyetértek veled ( mármint a csatatéri ölelgetésben :hello: ) Éljen: :eomer1:

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
19 éve 11 hónapja #233643 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Jarlaxle írta: Azt hittem, hogy ezt nem lehet fokozni, de ezen a képen még mosolyog is!
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... /dg001.jpg

És ti még azt mondtátok hogy egszer sem mosolygott! :?: Na, mindegy. Ezek a képek egyszerűen eszméletlenek! Hogy én ilyeneket sehálse (értsd: seholse) találok! Gratula Jarlaxle! És nagy valószínűséggel(vagy sem, de remélem hogy igen) midenki nevében megköszönöm ezt a felejthetetlen kép élményt!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
19 éve 11 hónapja #233615 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Méghogy béna!!!!!! :rmad2:
Eszméletlenül édes, és az az egyik legszívszaggatóbb jelenet szvsz az egész trilógiában! (na jó, Gandalf lezuhanása után....) És annyira jó, hogy végre nem csak a harcos, férfias oldalát láttuk, hanem egy kicsit érzékenyebb Éomert is..... :itscool:
Hmmm...bár engem ölelgetne úgy.... bár nem kifejezetten a csatatérre vágyom....no mindegy.
De az a jelenet akkor is nagyon ott van!!!!!!!! :bawling:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 11 hónapja #233579 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Firefly írta: Eszméletlenül jó Éomer! :lol:

Sztem béna. Mármint a sírós jelenetben...

Több
19 éve 11 hónapja #233542 Írta: Jarlaxle
Jarlaxle válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Erre gondoltál kedves Firefly?
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... KEE172.jpg
Sajnos még csak képeken láttam, de én is olvadoztam.
Nekem itt tetszett a legjobban. Olyan férfias (mint mindig :D ).
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... KEE039.jpg

Ez a kép (is) megremegtette a lábam :oops:
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... KEE036.jpg

Azt hittem, hogy ezt nem lehet fokozni, de ezen a képen még mosolyog is!
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... /dg001.jpg

Erről a képről már csak a glória hiányzik. :P
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... /dg012.jpg

Milyen magas drágaszágunk. Alig éri el a sminkes.
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... ime039.jpg

Egy kis családi találkozó másképp:
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... ime027.jpg

Bocs, ha kicsit sok voltam, de nem bírtam magammal mikor megtaláltam ezeket a képeket.

[size=9:2qc7lcx8]
*hozzászólások összevonva by Sil, legközelebb tessék használni a "szerkeszt" gombot*
[/size]

Több
19 éve 11 hónapja #232850 Írta: Perlanthir
Hú, csajok! Láttam a bővítettet!!! :D Eszméletlenül jó Éomer! És mikor Aragorn Éowynt az Ispotályban gyógyítja, akkor milyen aggódó fejet vág már... Eszem a szívét!! :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #232084 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Na még egy kis hírecske!!!
Olvastam hogy készítik egy játék film változatát(BloodRayne) és hogy tervezték hogy esetleg Karl is lehetne szereplője aztán persze gyorsan elvetették az ötletet. :evil: :evil:
Gonoszak pedig igazán jó karakter.

Jajj alig várom már hogy lássam a bővítetett.......................
:lol: :evil3: :bounce:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 11 hónapja #231856 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Niéla Alondriel írta: Akinek ilyen szép szeme van, az nem lehet gonosz... ajánlom PJ-nek, hogy a bővítettben belőle is több legyen!

Lesz belőle, hidd el.... ;)

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 11 hónapja #231739 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Szegény Éomer... olyan helyes...

Hát, eszerint lesz épp elég sírás a bővítettben...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 11 hónapja #231733 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nem.... :shake:
Viszont szívszorítóan sír amikor megtalálja Eowynt, úristen, az a jelenet! Még mindig borsódzik a hátam tőle...... :bawling:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 11 hónapja #231668 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
nem, egyszer sem

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 11 hónapja #231661 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
azok a [size=9:28jfbvpw]piszok mázlisták[/size] szerencsések, akik látták a bővítettet,spoilereznének egy szegény árva léleknek, hogy mosolyog-e vagy sem?

Több
19 éve 11 hónapja #231543 Írta: Perlanthir

Jarlaxle írta: Hát nem édes?

Deeeeeeeeeeeeeeee!!! :D

Több
19 éve 11 hónapja #231108 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
igazad van, fo a pozitiv hozzaallas!:)

Fear from the best and hope for the worst

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.632 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére