- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az én zenei ízlésem??... hát elég változó
Szeretem a komolyzenét, (tanulok is hangszeren játszani (fuvola)), de csak a zenei impresszionizmusig, az az utániakat már nem szeretem hallgatni/játszani (pl.:Bartók) ( egy kivétel:Bolero az is impresszionista)
Szeretem a filmzenéket. Jelenlegi favorit:GyU (Annyit hallgatom hogy őseim már menekülnek, ha meghallják )
És sztem Marc Knopfler (ti. apám kedvence) is írt tök jó filmzenéket.Pl.: The Princess Bride (ismeri vki?)
Könnyűzene: bírom Sub Bass-t . Jelenlegi kedvenc számom viszont: Staind:Outside
Csillagjegyem:Vízöntő Ikrek aszcendenssel.Kínaiban:Tigris.
Ps.:Én is szeretem a "Pisti az Aragornt".
Látta/hallotta vki már a Nyomorultakat?(musicalben)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Elanor írta: Az úgymond ''folytatását'' láttátok, hallottátok? Az volt a címe, hogy Veled, Uram (és még mindig ez a címe ). Én láttam, de sztem annyira nem volt jó, mint az István, a király (jaj, bocs, Pisti, az Aragorn )
Azt hiszem, én láttam. És mélységesen egyetértek veled. Szörényiéknek soha nem fog sikerülni felülmúlni az Istvánt!
Örülök, hogy van valaki, aki szereti a Demjént!
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elanor
- Nem elérhető
Az úgymond ''folytatását'' láttátok, hallottátok? Az volt a címe, hogy Veled, Uram (és még mindig ez a címe ). Én láttam, de sztem annyira nem volt jó, mint az István, a király (jaj, bocs, Pisti, az Aragorn )
Én is szeretem a Queen, bár nem mondhatnám magam nagy rajongónak, nem sok számukat ismerem. Ugyanígy vagyok a Roxette-el, U2-val, Rammsteinnel, Tankcsapdával, Ossiannal, és még van egy pár ilyen (nem ismerem sok számukat, de amit igen, az tetszik )
Ja, és szeretem még a Cross Bornst is
Egyébként olyan nagy kedvenmcem nincs. De amint az itt felsoroltakból észrevehettétek, a mai popzenét annyira nem csípem.
Ja, és skorpió vagyok..az aszcendensem nem tudom, hogy mi csoda
I feel complete when I feel sick inside
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- zsoffija
- Nem elérhető
nahááát!
Nekünk elvileg megvan oan bakelitdolgon a JézusKriszus MATTYARUL!
cakhogy nemműködik a lemezjátszónk!
(szép az élet,lálááláláá )
HOGY MEKKORA BAROM VAGYOK!
hát nem megfeledkeztem arról,hogy én 1 elmebeteg,megkésett Beatles-rayongó vagyok???
szóval...azvagyok
1Nehéznapéjszakája az 1ik kedvenc filmem!
Máss:
olvasott itt valaki rajtam kívül Wodehouse-könyveket?
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Zoránt, Pressert meg Demjént én is szeretem.
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Brisa
- Nem elérhető
Az én nagy kedvencem Demjén Ferenc! (Csak mióta áttértünk a kábeles-netre nem jön le a honlapja. )
Imádom még a Kraftwerket (Yavanna, nem ismered egész véletlenül?), Enyát, ABBÁt, a pánsípos zenéket. Jó még a Pet Shop Boys, a Jean Michel Jarre, Vangelis, Zorán, Presser.
Az egyik netes-asztológia program szerint az aszcendesem Nyilas, amúgy én Mérleg vagyok. Elég hülyeséget írnak ott 'rólam'. Nagyon meg kell erőltetnem magam ahhoz, hogy úgy értelmezzem az ott leírtakat, az igaz lenne rám.
Amúgy azok, akik hisznek ebben, próbálják ki a következőket: nyomtassáki ki a saját elemzésüket, adják oda az egyik ismerősüknek, hogy "megcsináltattam a horoszkópodat, és ez jött ki" (az illető olyan valaki legyen, aki más jegyben született, és a papíron ne legyen rajta a jegy (vagy írjátok át), csak a szöveg). Ha ez a személy hisz az asztrológiában, akkor azt fogja mondani - csodák csodájára, hogy "ez milyen igaz rám"! Ugyanis ezek úgy vannak megszerkesztve, hogy az emberek többségére igaz, illetve könnyen belemagyarázható.
Brisa
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Azt hiszem, vagyunk még ezzel így egy páran...
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Yavanna
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: "József (angolul & magyarul), a Macskák (magyarul), az Operaház fantomja (angolul - azt hiszem, ez se kifejezetten musical), Valahol Európában, a Dzsungel Könyve (értelemszerűen mindhárom magyarul )Bram Stoker's Dracula (Wojciech Kilar), Oroszlánkirály, Lion King
Nos azt hiszem ezekre nem tértem ki konkrétan, de másolt/eredeti CD formában mind ott figyelnek a polcomon!
'Pisti az Aragorn'! Na ezentúl csak így hívom majd...
"Aure entuluva!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
"Musicalek minden mennyiségben!!!" Egyetértek (bár a Pisti az Aragorn rockopera - és nekem is megvan a városligeti verzió Bakelit Nagylemez formátumban... ), a "Hair" megvan CD-n is (Broadway-változat), a "Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat" avagy "József és a színes, szélesvásznú álomkabát" (angolul & magyarul), a "Macskák" (magyarul), a "Phantom of the Opera" (angolul), a Padlás, a Valahol Európában, a Dzsungel Könyve (értelemszerűen mindhárom magyarul ) pedig kazettán. Ezenkívül pár filmzene (Lord of the Rings CD-n, 1492 - Conquest of Paradise (Vangelis), The Empire Strikes Back(John Williams), Bram Stoker's Dracula (Wojciech Kilar), Oroszlánkirály, Lion King (Hans Zimmer & Elton John) kazettán).
A fentiek közül csak a BN, a két CD és a Padlás-kazetta vásárolt, a többi másolt...
- Yavanna
- Nem elérhető
Komolyzene: Abszolút kedvenc a Bolero és a Hattyúk Tava.
Elektronikus zene: goa trance, chill out zenék (Na ha ezt rosszul írtam, akkor az elég ciki, de talán nem...)
Musicalek minden mennyiségben!!! Hair, István a király (Estel: Nekem videón az a változat van meg, amit valamikor az ősidőkben vettek föl a Városligetben. ), Isten pénze, Macskák, József stb.
Filmzenék: Ennio Morricone (Lehet ez sem pontos) zenéi, Holló, és nagy kedvenc a Rómeó és Júlia (Anna: ), Pulp Fiction, Trainspotting, valamint természetesen a Gyűrűk Ura! Ja és majdnem kihagytam a Disney rajzfilmeket!
Egyéb: Faithless, Madonna, Duft Punk, Morcheeba, Moby, Yello, Enya, Doors .....stb
Magyarok közül talán az Anima Sound System.
Ez van most, de régebben volt kemény rockos korszakom, punk zenékkel, bőrkabáttal és Jetta-val. Mára kicsit tovább léptem.
(Bocs, ha esetleg néhol rémületet kelt a helyesírásom, de mentségemre szóljon, hogy másfél órát aludtam.)
"Aure entuluva!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kos vagyok, aszcendensem, ha minden igaz, Ikrek...
A kínai horoszkóp szerint pedig "Fém - Kakas"
a keltáról meg fogalmam sincs
Zeneügyben csatlakozom Fionához...
Egyébként nekem otthon megvan videón a "Jesus Christ Superstar"- feliratos (utána egy kis "riportösszeállítás" Webber-témában), "Hair"- feliratos, "The Man of La Mancha"- sz&f (szinkronizált szöveg, feliratos énekekkel), "The Fiddler of the Roof" -sz&f filmváltozatok, "István a király" 1990-es Népstadion-változat (az Illés koncert is egy másik kazettán), a "Doktor Herz" (színházi felvétel, 250. előadás, asszem), és ideiglenesen a "Cats"- feliratos, bár az a kazetta csak kölcsönben van nálam... Sil [size=9:dwhbqrs4] ( mikorra hozzam vissza : ) [/size]
Ha bárki szeretné kölcsönvenni valamelyiket két kószatali közti időtartamra, az szóljon! (figyelmeztetés - Sajnos nyáron nem vagyok netközelben , SMS küldhető a 06-20-5533-127 számra)
Dínchamion: (avagy Némakezű ) Nem csoda, hogy még nem hallottál rólam fantasy-vonalon, gimnazistaként még egyetlen fantasy-t sem olvastam, tulajdonképpen a Babó volt az első , azt meg időben kb. a napfogyi környékén, a gólyatáborban fejeztem be... és a GYU-t, meg a Sz-t sem olyan régen olvastam el először akkoriban én még SW-rajongó voltam, és csak a Timothy Zahn féle folytatáson rágtam át magam...
- svindler
- Nem elérhető
Ulmo írta: shaira: végre egy Queen-rajongó! Nem vagyok egyedül!
Legalabb harman vagyunk, mert leggyakrabban a Queen osszesemet szoktam hallgatni
Ami meg nagyon bejon nalam: LGT, Webber, Quimby, Doors. Es meg sok minden, eleg minden evo vagyok ilyen teren.
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Léli
- Nem elérhető
Most csak egy dolog miatt köszönök be:
Ari, és még azok, akik a múltkori talin velünk játszottak!
A Sateliten ma 20:15-kor játszák a Papucshőst, tehát értelmes szó. Tényleg csak ezt akartam.
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Fio
- Nem elérhető
Zeneügyben mindent szeretek kivéve a diszkózenét, technot, heavy metalt, rappet és az egyéb ilyen mai divatos muzikokat.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Zene: kb. mint zsoff. Csak semmi blues, jazz, techno. A rapet és az underground zenéket sem szeretem. Hozzám a kelta hangzású zenék állnak közel (pl. Enya, meg Mike Oldfieldtól a Voyager). Szeretem a musicaleket is, a kedvencem pont a Jézus Krisztus Szupersztár. Most pedig épp a La Mancha lovagját próbálom megszerezni a szobatársamtól.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Zene: 60-70-es évek (Rayan: készüj fel!!! )
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- zsoffija
- Nem elérhető
www.astronet.hu/astronet/horoszk ... halak.html
Azvagyokén!
de az oldal egyéb részeit tessék megnézni!
mondjuk a számmisztikát,ami annyira mellétrafált személyiségemet illetően,hogy hűha...
Én-ááááááá!-az itten leírtak alapján tisztára hal vaggyok...(lásd:a Halak negatíve tulajdonságai... )De pl kínai horoszkópilag 1 szép kis mellétrafálás újfent...
a sárkányban nincs semmi hal!
Ír népzene...éniszénisz!
(én=zenei mindenevő,kivéve kortárs mattyar "zene" 90%a;jazz,blues-apám kedvencei-megg dübörgős diszkózene-hogyishívják...jó,mi?annyit tudok,mit NEMszeretek... )
amúgy mindent
Megg imááááádni musical,for example JézusKrisztusSzupersztár éppen azon vagyok,hogy aug.,Margitsziget,és haddnézzemmeg.
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
Ha már Queen: azt a számot én is szeretem, de magát az albumot (Kind of Magic) is. Meg a filmet, aminek a zenéje volt.
- Brisa
- Nem elérhető
Amúgy az utóbbi hetekben tényleg nincs szerencsém a tanárokkal. De most már tudom, kit fogok másodszor megnyúzni, ha az átlagom 4,51 alá megy...
A Who wants live forever a kedvencem... (De nem vagyok nagy Quneen kedvelő.)
Brisa
- Ulmo
- Nem elérhető
shaira: végre egy Queen-rajongó! Nem vagyok egyedül!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Anna
- Látogató
Nagyon tetszik Gillz zenei ízlése, végre valaki, aki ismeri a M.É.Z. együttest, hurrá!
Ha már zenéről van szó, én nagy filmzene rajongó vagyok, top5 filmzenéim:
1.A gyűrűk ura gondoltátok volna?
2.Forrest Gump jó kis hippizene+a score is nagyon-nagyon jó!
3.Titanic tessék, csak röhögjetek ki nyugodtan, de olyan fincsi kis ír+skót+tradicionális zenei csemege, ami magát a filmet ezerszer felülmúlja!!!
4.Romeo&Juliet főképp a jó kis alternatív rockbandák miatt (pl.Radiohead, őrült jó, igaz, Gillz?)
5.Gladiátor most végre meghallgathattam ezt a filmzenét is, iszonyú jó, mint az összes Hans Zimmer zene úgy általában
Meg aztán ott van még a Moulin Rouge, a csoda melyről a nagy kedvencek a "Your song", az "Elephant love medley", a "Come what may" és a "Children of the revolution"
Szeretem a musicaleket vagy nem is tudom, a Hairt hová soroljam.
Az az igazság, hogy én olyan zenéken nőttem fel, mint a Stones, Pink Floyd, Zeppelin na és a hippi zenék, vagyis összefoglalva a 60as évek zenéin.Szüleim hatása, hiába... Szóval ezért kezdtem el nagyon keményebb zenéket hallgatni, de azért a punk korszakomon szerencsésen túljutottam, most már kicsit szolídabb lett az ízlésem.
Szóval mindent összevetve az ízlésem nagyon hasonló Gillzéhez, de egy jó buliban bármit meghallgatok, kivéve Britney Spears, iszonyú, a hajam égnek áll tőle, ráadásul totál természetellenes jelenség.
Na, ennyit rólam, ti jöttök...
- shaira
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
Asszcendensemről fogalmam sincs, ugyanis édesanyám nem tudja megmondani, mikor bújtam ki. Annyit tudok, délután
Zenei ízlésem elég sokoldalú. Imádom a u2-t , de kedvenceim közé tartozik még Shania Twain, The Corrs, Eagle-Eye Cherri(nem biztos, hogy így írják), Dido, Aerosmith, Madonna, Enya, Ronan Keating, Faith Hill, hogy legyen valami magyar is : Crystal, Ákos. Eddig nem nagyon, de az utóbbi időben nagyon megszerettem Howard Shore és a Gyűrűk Ura zenéjén keresztűl-köszönhetően a komolyzenét.
Ennyi
De biztos kihagytam valakit.
- gillz
- Nem elérhető
Zene : Pink Floyd, U2, Jethro Tull, Mike Oldfield, Yes, Vangelis, Santana, R.E.M., Genesis, M.É.Z., klasszikus oldalról nincs kiemelt. Ja, még Doors, Police, illetve keveset hallottam, de az tetszett: Radiohead, Moby, Travis. Hopp, Led Zeppelin!
Szóval sok mindent, szeretek, ennél valamivel többet, csak most nem jut az eszembe
need more brainz. yourz. now.
- Ragoran
- Nem elérhető
Csillagjegyem:
Mérleg
Zene:
GyU, meg ami éppen jön...
Én moziban mostanában csak a Jégkorszakot néztem meg és naon aranyos! Mindenkinek ajánlom aki nevetni akar egy nagyot!