- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Snuffles írta: Először is majdnem 100 aranyam van, másrészt meg 25 alatti életerőnél nem enged portyázni. Még jó, hogy amúgy én nem is értek a játékhoz és ti vagytok a profi vadászok...
Hmm. A jövőre: Én ált. mindig veszek egy életerő italt talonba. Soha nem lehet tudni, mikor kell. Tegnap este egy hetes szintű megtalált a legjobb uccokkal és nullába vert..
Ittam, mentem dó´gozni nyolc órát
Reggelre frissen, kipihenten, üdén keltem
Jah, nem kell támadni ám, ha nem írod le, mi a gond, akkor csak találgatni tudunk.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
Snuffles írta:
Portyáznék én, de nem engedi. Sz'al várok egy kicsit...Dreamer_KF írta: Ja-ja. De emberre minden nap tessék portyázni (a legoptimálisabb, ha 10 percenként )
Jah, kell a tíz arany
Ben..A *Miért - nél indokold meg a válaszod, azért van...
szerintem inkább az életerőhiány a hiba 20 alatt nem engedi.. (azt hiszem 20) bár ez legalább logikus, egy szétroncsolt, félhulla félfarkasember nem túl hatékony, még a végén elkapnának a metropoliszban..
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Ben
- Nem elérhető
Én meg h a technika gyors fejlődése lehetővé tette ilyen eszközök kifejlesztését v vmi ilyesmit. Asszem ez se túl használható...Kincső (Thilanna) írta: (azt írtam, h. azért, mert kifejlesztették a katonasághoz majd elterjesztették a fogyasztói társadalomban de elég hülye válasz )
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ben írta:
Ez milyen igaz.Dreamer_KF írta: Engem a mobil svájci bicskára emlékeztet. Olyan, mint a zsebkés, csak sok olyan funkciója van, amit rohadtul nem fogok használni soha az életben
Jaa, már asszem értem... de azon, hogy "a mobiltelefon olyan elektronikus szerkezet, amellyel gyorsan és könnyen elérhetünk másokat, illetve fordítva" (lényege ez volt), szal ezen mit indokoljak meg? Miért elektronikus eszköz?
ja, vagy azon, h. "hordozható telefonkészülék, amit mindenhol tudsz használni, ahol a szolgáltatódnak van lefedettsége", szintén mit miért (azt írtam, h. azért, mert kifejlesztették a katonasághoz majd elterjesztették a fogyasztói társadalomban de elég hülye válasz )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
www.clickclickclick.com
Eddig második helyen vagyunk, csak a japók ne lennének Ők is unatkozhatnak...
"Well, I'm back."
- Namarie
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Top 10-ben szerintem már negyedik vagy ötödik helyen van, 4.00-ás átlaggal, ott egyszerűbb kattintgatni.Phaedra/Namarie írta: van egy kis gond: Zsebiért elég hosszan kell kattintgatni, de cserébe sok bájos kutyust láthattok. Szavazzatok, kérlek!!!!!!
köszönöm!!!!!!
Kérek mindenkit, szavazzatok Zsebire!!!!! Mert megérdemli...
Örök hálám a tiétek- na és, ami nem megvetendő, Zsebi hálája is.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ben
- Nem elérhető
Ez milyen igaz.Dreamer_KF írta: Engem a mobil svájci bicskára emlékeztet. Olyan, mint a zsebkés, csak sok olyan funkciója van, amit rohadtul nem fogok használni soha az életben
Jaa, már asszem értem... de azon, hogy "a mobiltelefon olyan elektronikus szerkezet, amellyel gyorsan és könnyen elérhetünk másokat, illetve fordítva" (lényege ez volt), szal ezen mit indokoljak meg? Miért elektronikus eszköz?
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Portyáznék én, de nem engedi. Sz'al várok egy kicsit...Dreamer_KF írta: Ja-ja. De emberre minden nap tessék portyázni (a legoptimálisabb, ha 10 percenként )
Jah, kell a tíz arany
Ben..A *Miért - nél indokold meg a válaszod, azért van...
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
Érdekes... én alapból arra gondoltam, hogy a formára vonatkozik, elvont dolog eszembe se jutott. Úgyhogy írtam kis fémdobozt. Nekem az nem világos továbbra sem, hha befejezem a mondatot, ti. "A mobiltelefon olyan ..." akkor utána a "miért?" mit keres ott? :hein: Bár vsz csak én vagyok ennyire sötét és agyleszívott.Snuffles írta:
én szappant írtam meg telefonközpontot nem tudtam hogy formát tekintve vagy a működését tekintve...Nessa írta: "Mire emlékeztet egy mobiltelefon?" mégis mire kéne hogy emlékeztessen? :hein:
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Snuffles írta: Angwen, én is nekiállok kitölteni
A vadászathoz farkasember énem kicsit gyenge, inkább megdolgoztatom... Az is valami. Legalább meglesz a heti 500 arany adomány.
Ja-ja. De emberre minden nap tessék portyázni (a legoptimálisabb, ha 10 percenként )
Engem a mobil svájci bicskára emlékeztet. Olyan, mint a zsebkés, csak sok olyan funkciója van, amit rohadtul nem fogok használni soha az életben
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
én szappant írtam meg telefonközpontot nem tudtam hogy formát tekintve vagy a működését tekintve...Nessa írta: "Mire emlékeztet egy mobiltelefon?" mégis mire kéne hogy emlékeztessen? :hein:
"Well, I'm back."
- Nessa
- Nem elérhető
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A vadászathoz farkasember énem kicsit gyenge, inkább megdolgoztatom... Az is valami. Legalább meglesz a heti 500 arany adomány.
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Hű, Angwen, én ezt kitöltöttem, de nem garantálom, hogy használható lesz, az utolsó feladatot nem teljesen értettem. :shock: Na mindegy, azért igyekeztem értelmes válaszokat adni...Angwen írta: www.geocities.com/i_m_poison_ivy/Thesis.html
Ha hozzá tudnátok páran járulni, nagyon hálás lennék.
- Angwen
- Nem elérhető
Egy kéréssel szeretnék fordulni mindenkihez, akinek van öt perce. Egy nagyon kedves barátnőm (akinek mond valamit, Zsuról van szó) épp a szakdolgozatával szenved, és a megírásához elengedhetetlenül szükséges lenne, hogy minél többen kitöltsék ezt a kérdőívet:
www.geocities.com/i_m_poison_ivy/Thesis.html
Ha hozzá tudnátok páran járulni, nagyon hálás lennék.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Dreamer_KF írta: Nno. Idhren megbosszulva. Csak akkor írjatok, ha pofátléanul nagy összeget nyúltak le tőletek, mert a vereség benne van a játékban. Orome nem kedveli a gyengéket, akik egy pofon után meghátrálnak
Örök hálám
(Nekem pofátlanul nagy összegnek tűnt, maradt 8 pízem )
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Emellett meg ha átkukkantotok az Óhaj Sóhaj topicba, láthatjátok hogy icke nem enged be minket. És mivel ő a topicgazdi...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Vsz egy idő után az utóbbi. A vimpártopik megszállását pedig ellenzem. (Különben Snuff én is vimpár vagyok. Most vessek én is földnélküli jobbágy módjára magamra? : )= )Randír írta: Egyébként szerintem vagy kapunk új topicot,v kileszünk tiltva innen...
Ez tetszik.Nóli i linantea írta: És különben is, mint KGyn megállapítottuk a halál is egy életjel.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Tudom hogy nem vámpír topic hanem vimpár, én tudom kezelni a különbséget, de nem mindenki...
A kettő nem ugyanaaaaz.
És különben is, mint KGyn megállapítottuk a halál is egy életjel.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Top 10-ben szerintem már negyedik vagy ötödik helyen van, 4.00-ás átlaggal, ott egyszerűbb kattintgatni.Phaedra/Namarie írta: van egy kis gond: Zsebiért elég hosszan kell kattintgatni, de cserébe sok bájos kutyust láthattok. Szavazzatok, kérlek!!!!!!
"Well, I'm back."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Hát akkor szálljuk meg Kincső ötlete nyomán a vimpár topikot, ők úgyis kihaltak néhány hónapja... Magukra vessenek...Ben írta: nem tudom, nem lenne egy kicsit sok az az új topik?
"Well, I'm back."
- Randír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Dreamer_KF írta: Amúgy van a bitefightnak is fóruma, csak nagyon kaotikus.
És lehet h nem vennék jónéven,ha X tolkienrajongó megszállná a fórumot...
A 80-20as szabállyal nincs gondom,nem ez az első,de ő télleg iszonyatosan gyenge,és ennek ellenére tönkrevert.Ha megver az rendben,de ennyire?
Pár napja volt egy hasonló,ő ennyire nem volt öhm,béna,de nem volt sokkal jobb...53-3,nem nekem....
Nademost lejárt a munkaórám
Egyébként szerintem vagy kapunk új topicot,v kileszünk tiltva innen...
A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Kincső írta, hogy miért nem megyünk Vimpár topicba..Mert a vimpárok nem vérfarkasok, vica-versa
Amúgy van a bitefightnak is fóruma, csak nagyon kaotikus.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ulmo az Óhaj, sóhaj topicban írta:
Nóli i linantea írta: Már többen panaszkodnak a beszélgetős topicban hogy a BiteFight banda szétbeszéli az egész topicot.
Kaphatunk sajátot?
Ha csak rajtam múlik, nem. Ha a moderátorok megszavazzák, esetleg. Küldjetek mailt valamelyiküknek:
Alyr
Angwen
Gandalf
Ery
Melian
Minerva