- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
cortez71 írta: Magyar vonatkozás nagy valószínűséggel nem lesz rajta.
Jól sejted, nincs.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- cortez71
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szerintem az amerikai limited editionre gondolsz, amire rákerült a moziváltozat és a bővített változat is, valamint új, eddig sehol nem látott extrák. Gyűjteni nem érdemes rá, nálunk nem is jelenik meg (legalábbis a Fórum Home Entertainment úgysem hozza be, főleg, hogy most az eredeti moziváltozat egylemezesét kiadta rendkívül akciós áron). Mi DVD-k szempontjából a kettes régióban vagyunk, s ez a limited edition csak májusban fog megjelenni a régiónkban (Angliában). Magyar vonatkozás nagy valószínűséggel nem lesz rajta.Laerien írta: Hallottam róla, hogy jön (vagy már meg is jelent?) egy új DVD csomag. Ha valaki ennyiből érti, miről beszélek, meg tudná mondani, hogy ez mikor jelenik meg, és mi lesz rajta? (Ergo: érdemes-e gyűjtögetni rá?)
- Laerien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Namarie
- Nem elérhető
Ulmo írta: Vannak jelenetek, amiket felvettek, aztán megváltozott a rendező elképzelése, és egy az egyben kivágták. Ilyen volt Elrond látogatása Lórienben, Arwen Kürtvárnál, Frodó átalakulása Gollammá...
ha azt nézzük, félig-meddig benne van Elrond és Galadriel, de tényleg jobb, hogy nem face to face beszélgetnek, így jobban előtérbe kerül tünde voltuk.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Altaris
- Nem elérhető
*Nessa* írta: ha jól emlékszem a filmben is említik, hogy nem ölthet alakot, úgyhogy ha ezt beleteszik, saját maguknak is ellentmondtak volna.
helyes!
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Nessa
- Nem elérhető
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Altaris
- Nem elérhető
Aranill írta: Pedig sokat agyaltak rajta, végül a troll maradt.
huh.. hál' ég. nagyon elrugaszkodott lett volna a Szauronnal való küzdés, hiszen eleve nem is tudott már alakot ölteni Szauron.. a könyv szerint..
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.theonering.net/scrapbook/group/1112Minath_Ithil írta: Frodo átalakulása?
wow! ezt még nem is hallottam( nincsenek + az extrák)
képek vannak?
De ez itt OFF...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nessa
- Nem elérhető
Mármint az Aragorn vs. Szauron?Minath_Ithil írta: :/ nekem teccet volna az 5let..csak már naon eltért volna a könyvtől
az nemcsak a könyvtől tért volna el, hanem szvsz a filmtől is...
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
wow! ezt még nem is hallottam( nincsenek + az extrák)
képek vannak?
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
- Aranill
- Nem elérhető
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Altaris
- Nem elérhető
cortez71 írta: A harmadik bővítettjének extrái közt van concept artként róla szó. Eredetileg a Fekete Kapu előtti csatában Aragorn a troll helyett a testet öltött Szauronnal csapott volna össze
*szívja a fogát.. jujjog.. * még szerencse hogy kihagyták..
- cortez71
- Nem elérhető
A harmadik bővítettjének extrái közt van concept artként róla szó. Eredetileg a Fekete Kapu előtti csatában Aragorn a troll helyett a testet öltött Szauronnal csapott volna összeGaladriel14 írta:
Koko írta:
Ja meg az Aragorn vs. Szauron is kimaradt hálistennek.
aragorn vs. Szauron?..tudnál erről bővebbet is mondani?
és én még reménykedtem hogy nincsen kivágva a Galadriel-Arwen beszélgetés. ;( (ugyanis az első bővítettem még nicns meg.. és gondoltam hátha.. )
- Altaris
- Nem elérhető
Koko írta:
aragorn vs. Szauron?..tudnál erről bővebbet is mondani?
és én még reménykedtem hogy nincsen kivágva a Galadriel-Arwen beszélgetés. ;( (ugyanis az első bővítettem még nicns meg.. és gondoltam hátha.. )
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ulmo írta: Vannak jelenetek, amiket felvettek, aztán megváltozott a rendező elképzelése, és egy az egyben kivágták. Ilyen volt Elrond látogatása Lórienben, Arwen Kürtvárnál, Frodó átalakulása Gollammá...
Fródó átalakulása Gollammá?? Hát még jó h kivágták.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
A vágószobában végezte. Nem fogják kiadni és nem is lehet róluk bővebbet tudni, mint amit az a kép elárul.Phaedra/Namarie írta: Igazából nem tudom, hova írjam........
Nos, vannak a filmből kihagyott jelenetek. Azok utolérhetők valahol, vagy ki lesznek adva egyszer? Nme tudom, ti hogy vagytok vele, de kifejezetten érdekes lehet a Galadriel- Arwen beszélgetés, a szökőkútnál.
- Namarie
- Nem elérhető
Nos, vannak a filmből kihagyott jelenetek. Azok utolérhetők valahol, vagy ki lesznek adva egyszer? Nme tudom, ti hogy vagytok vele, de kifejezetten érdekes lehet a Galadriel- Arwen beszélgetés, a szökőkútnál.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- álomvilág
- Nem elérhető
Szia
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Missy
- Nem elérhető
Szerintem nagyon szép gondolatok, nem rágódik a múlton, elfogadja azt, nem változtatna semmin visszamenőleg. Minden úgy volt jó, ahogy történt. Akármilyen is volt, ezek az ő életének a láncszemei. Ezt az üzenetet nyugodtan bevághatták volna többször is a hülye mosogatós, meg katicás reklámok helyett.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- gandala
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Meghallgattam volna Lippai László verzióját is. Állítólag jó hangja van.Turaglar i Elvellon írta: És, nektek hogy tetszett Pippin éneke?
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Turaglar i Elvellon
- Nem elérhető
"Tolo dan nan galad."
- Ulmo
- Nem elérhető
Felagund írta:
*Nessa* írta:
Phaedra/Namarie írta: Olyan jó, hogy már kb. öt éve meg lehetett volna tanulni.. azzal együtt, hogy Arwen nem tündérkirálynő, Legols meg nem tündérkirályfi és sorolhatnám.
Hát igen... és minnél többször rontják el, annál idegesítőbb.
mostanában annyit hallottam EW nevének rossz ejtését, hogy már kezdem elfelejteni, hogy is kéne..
Az mind semmi, de hogy a magyar szinkronszínészek sindarin kiejtése milyen pocsék... :crap:
Tudnád, mit könyörögtünk anno, hogy kicsit csiszoljanak rajta... Hát ez lett belőle.
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Felagund írta: Az mind semmi, de hogy a magyar szinkronszínészek sindarin kiejtése milyen pocsék... :crap:
Hát, ez legyen a legkevesebb... Én még ennyire se tudom kiejteni a sinda szavakat!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
*Nessa* írta:
Phaedra/Namarie írta: Olyan jó, hogy már kb. öt éve meg lehetett volna tanulni.. azzal együtt, hogy Arwen nem tündérkirálynő, Legols meg nem tündérkirályfi és sorolhatnám.
Hát igen... és minnél többször rontják el, annál idegesítőbb.
mostanában annyit hallottam EW nevének rossz ejtését, hogy már kezdem elfelejteni, hogy is kéne..
Az mind semmi, de hogy a magyar szinkronszínészek sindarin kiejtése milyen pocsék... :crap:
Our knees do not bend easily