J. K. Rowling: Harry Potter
- Liliom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Niniel Nienor írta: (Helyesbítek: kiderült, hogy semmi közöm Viggo és Jason filmjéhez, mert a David Thewlis-féle világháborúsban fogok rohangálni egy kosárkával és kalappal a fejemen)
jó neked.
Bírom azt a pasit, még ha sokan azt is mondják, hogy ronda.
...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ilweran
- Nem elérhető
Liliom írta:
Alyr Arkhon írta: Van film amiben teljesen normálisat játszik?
Szoba kilátással
Csak ott ki se látszik a fororból...
A Galamb szárnyaiban szintúgy...
Egyébként én legelőször egy überromantikus, nyálas kis TV-filmben láttam, az volt a címe, hogy Kockán nyert szerelem, az is kosztümös Az elején még inkább klasszikus hősnő volt, aztán jött a buggyant korszak. Bár azok után, hogy hozzáment Tim Burtonhöz, szerintem ez már így is marad...
NAHÁT! Lassan a fél Roxfort ide jön forgatni... Na jó, kis túlzással... ITT a következő kedvenc, aki Budapesten forgat idén nyáron, David Thewlis. 8O 8O 8O
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Isilrohir
- Nem elérhető
Valami fan fiction oldalon, mert rákerestem, ki játsza majd Narcissát... Nekem ő a kedvenc szői szereplőm... a Tonks tök jó, hogy összejön Lupinnal, ez remek ötlet volt... Mikor Tonksról először ír, na, akkor gondolztam rá, hogy Lupin lesz majd a férje...Ilweran írta:
Isilrohir írta: Narcissa Blacket ki fogja játszani? Aki, annak hasonlítania kell Bonhamra... De egy oldal szerint Rosamond Pike, Tilda Swinton, Natasha Rickardson, Hermione Norris, vagy Joeyl Rickardson jelöltek a szerepre. Nemtom, hogy igaz e...
Ezt hol olvastad??? Én eddig semmit se hallottam, de igencsak érdekelne, ki lesz Narcissa. Egyébként nem kell hasonlítania rá, a könyvben sem esik szó arról, hogy hasonlítanának, vannak tök különböző testvérek... [size=9:15j74tkn]A felsoroltak közül Natasha Richardsont bírnám a legjobban... Isteni volt legutóbb a The White Countess-ben, ahol nem más volt a partnere, mint a drága Voldemortunk! [/size]
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Liliom
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Van film amiben teljesen normálisat játszik?
Szoba kilátással
Csak ott ki se látszik a fororból...
...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Snuffles írta:
jaj hát az én drága Marla Singerem Sirius gyilkosa... Bellatrix LestrangeBen írta:
Hát szerepet...Isilrohir írta: mit keres Sirius alatt HELENA BONHAM CARTER?? Mit játszik?? 8O
Úgylátszik neki már örökös szerepe lesz a buggyant nő.
(Harcosok klubja, Nagy hal, A repülés elmélete)
Van film amiben teljesen normálisat játszik?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ilweran
- Nem elérhető
Isilrohir írta: Narcissa Blacket ki fogja játszani? Aki, annak hasonlítania kell Bonhamra... De egy oldal szerint Rosamond Pike, Tilda Swinton, Natasha Rickardson, Hermione Norris, vagy Joeyl Rickardson jelöltek a szerepre. Nemtom, hogy igaz e...
Ezt hol olvastad??? Én eddig semmit se hallottam, de igencsak érdekelne, ki lesz Narcissa. Egyébként nem kell hasonlítania rá, a könyvben sem esik szó arról, hogy hasonlítanának, vannak tök különböző testvérek... [size=9:32mj4yts]A felsoroltak közül Natasha Richardsont bírnám a legjobban... Isteni volt legutóbb a The White Countess-ben, ahol nem más volt a partnere, mint a drága Voldemortunk! [/size]
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Harcosok klubjában játszott szerepe Carternek.Isilrohir írta: Ja, és ki az a Marla Singer?
"Well, I'm back."
- Isilrohir
- Nem elérhető
Igen, tudom, már rákerestem... de ez elég meredek és Narcissa Blacket ki fogja játszani? Aki, annak hasonlítania kell Bonhamra... De egy oldal szerint Rosamond Pike, Tilda Swinton, Natasha Rickardson, Hermione Norris, vagy Joeyl Rickardson jelöltek a szerepre. Nemtom, hogy igaz e... Különben Luna Lovegoodot teljesen eltalálták. Mindenesetre Carternek jól áll a szerep, már aki látta a Nagy Halban...Snuffles írta:
jaj hát az én drága Marla Singerem Sirius gyilkosa... Bellatrix LestrangeBen írta:
Hát szerepet...Isilrohir írta: mit keres Sirius alatt HELENA BONHAM CARTER?? Mit játszik?? 8O
Ja, és ki az a Marla Singer?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Isilrohir
- Nem elérhető
Sil írta: Új poszterek:
www.hpana-media.com/Movies/OotP/Posters.html
www.moviezine.se/posters/hp5_large.jpg
Új képek:
community.livejournal.com/ootpmo ... 39407.html
community.livejournal.com/ootpmo ... 39970.html
pics.livejournal.com/ebonyserpen ... y/0000qxhq
(Grrr, azért igazán nem kéne ennyire hanyagolniuk Snape-et...)
Bocsi, lehet, h most én vagyok hülye de...
www.hpana-media.com/Movies/OotP/ ... mage8.html nos, mit keres Sirius alatt HELENA BONHAM CARTER?? Mit játszik?? 8O
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rabyn írta: Hát fúj:DDDD
Én is statiszálni akarooook!!!!
Ha találkozol esetleg a lentebb említett urakkal és esetleg szóba is állnak veled akkor említsd meg az mtt-t:DD Hátha eljönnek:D
Hívd el őket Táborba vagy LEPre.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Én is statiszálni akarooook!!!!
Ha találkozol esetleg a lentebb említett urakkal és esetleg szóba is állnak veled akkor említsd meg az mtt-t:DD Hátha eljönnek:D
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
wow én is szeretnék egyszer statiszta lenni, kevés utazással, jó kis mozifilmben, sallalaNiniel Nienor írta: Én ebben a filmben elszek statiszta... De eddig szinte semmit nem tudtam róla, csak azt hogy a '40es években játszódik... Köszi Sil az infót!
"Well, I'm back."
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Kar_sa
- Nem elérhető
angolban meg "dirty blonde"... (meglepő hasonlóság XD)Liliom írta: A magyar fordításban Luna haja piszokszőke volt, vagy valami ilyesmi. És a derekáig ért neki. Ha jól emlékszem.
Kārātārānen a áirâë...
- Ben
- Nem elérhető
Hmmm... érdekes. Köszi.Sil írta: C.P. Taylor színdarabján alapul a film, a harmincas években kezdődik. Viggo egy John Halder nevű irodalomprofesszort játszik (Hugh Jackman helyett, aki eredetileg játszotta volna), Jason pedig a legjobb barátját, Maurice-t, aki zsidó. Halder ír egy egy könyvet, ami támogatja az eutanáziát (ugyanis beteg az anyja), amit a nácik is felkapnak, és egyre magasabbra emelkedik a Pártban...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
C.P. Taylor színdarabján alapul a film, a harmincas években kezdődik. Viggo egy John Halder nevű irodalomprofesszort játszik (Hugh Jackman helyett, aki eredetileg játszotta volna), Jason pedig a legjobb barátját, Maurice-t, aki zsidó. Halder ír egy egy könyvet, ami támogatja az eutanáziát (ugyanis beteg az anyja), amit a nácik is felkapnak, és egyre magasabbra emelkedik a Pártban...Ben írta: Engem inkább maga a film érdekelne, mmint h történelmi téma... (angol wikipédia nem talált semmit)
A forgatás elvileg május 14-én kezdődik.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ilweran
- Nem elérhető
Snuffles írta: Egyébként Luna fergetegesen jó, bár neki nem barna a haja a könyben? Nem mintha baj lenne, mert a szőke hajú lányka, akire én gondolok, nagyon 'lunás'. Egyébként ugye a hirtelenszőke lány az tényleg Luna?
Igen!!! Szerintem Luna a könyvben is szőke, de nem tenném rá a nyakam... 8O Ez a lány tényleg nagyon Lunás, a gyöngyből fűzött répafülbevalói meg óriásiak!!!
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Egyébként Luna fergetegesen jó, bár neki nem barna a haja a könyben? Nem mintha baj lenne, mert a szőke hajú lányka, akire én gondolok, nagyon 'lunás'. Egyébként ugye a hirtelenszőke lány az tényleg Luna?
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
énisénisénisRabyn írta:
Sil írta: Tudtátok, Jason Isaacs (Lucius Malfoy) ebben a hónapban Magyarországon lesz, mert itt forgatják a Good c. filmet? Állítólag jövő héten kezdik. A másik főszereplő egyébként Viggo Mortensen, és a film Hitler felemelkedése idején játszódik.
Ilweran: én is pont azt néztem, hogy gyakorlatilag csak tévéfilmeket forgatott... Viszont megerősítették, hogy a hatodik filmet is ő fogja rendezni, úgyhogy ajánlom neki, hogy jó legyen.
És hooool? Akarom láátniiii:D
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rabyn
- Nem elérhető
Sil írta: Tudtátok, Jason Isaacs (Lucius Malfoy) ebben a hónapban Magyarországon lesz, mert itt forgatják a Good c. filmet? Állítólag jövő héten kezdik. A másik főszereplő egyébként Viggo Mortensen, és a film Hitler felemelkedése idején játszódik.
Ilweran: én is pont azt néztem, hogy gyakorlatilag csak tévéfilmeket forgatott... Viszont megerősítették, hogy a hatodik filmet is ő fogja rendezni, úgyhogy ajánlom neki, hogy jó legyen.
És hooool? Akarom láátniiii:D
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ilweran
- Nem elérhető
Ismeri valaki David Yates eddigi munkáit? Mert rákerestem az imdb-n, láttam, hogy addig elsősorban TV-filmeket csinált, amiket nem tudom, nálunk egyáltalán bemutattak-e, de én tuti nem láttam egyet se. Látott már valaki tőle valamit? Kíváncsi lennék, milyen rendező lehet...
- Ilweran
- Nem elérhető
Bár abban igazat kell adnom, hogy Tonks tüsi hajjal az igazi!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Liliom
- Nem elérhető
Viszont Sirius bajusza még mindig zavar. Hrrr.
...